Forum >> GTV-GTA
giovanni29-06-2007 11:26:33 // 50364
és amelyik eladás után vesz még egyet? :DDD ugyanolyat? - vagy szarabbat :))
Ollah29-06-2007 10:55:44 // 50363
Az ilyen vevő a félhülye, mer' Alfát akar, de végül megjön az esze, és nem vesz. Ennyi.
A szalon meg olyan, mint az ábécé meg a ruhabót meg a vas-műszaki áruház. Magyaros...
A szalon meg olyan, mint az ábécé meg a ruhabót meg a vas-műszaki áruház. Magyaros...
Ollah29-06-2007 10:54:01 // 50362
Ööö, a kajmán az más... :P
Nézd, van a teljesen hülye meg a félhülye. Az egyik nem tud megszabadulni a roncsától, a másiknak sikerült, és nem szégyelli bevallani, hogy szerette. És tonképpen ő qrvaokos... :)
Nézd, van a teljesen hülye meg a félhülye. Az egyik nem tud megszabadulni a roncsától, a másiknak sikerült, és nem szégyelli bevallani, hogy szerette. És tonképpen ő qrvaokos... :)
SKrisz29-06-2007 10:50:55 // 50361
Ollah!
Mégvalami! Mielőtt végleg elmeroggyantnak titulálnál. Azt azért nem kellene elfelejteni, hogy én vok az az ember, aki pár hete, 2.5mill készpénzt már útnak indító vásárlónak mondtam azt, hogy bocs, de mégsem eladó a vas... Bár lehet épp ezért vagyok elmeroggyant? :))
Szóval én nem Alfa ellenes vagyok, csak pont azért sírok, mert ennek az egész mániának kezd tényleg 0 alapja lenni. Legyen az racionális, avagy irracionális, emócionális (az análist most ne feszegessük, csakhogy én is a témához kapcsolódjak...) :PPP
Mégvalami! Mielőtt végleg elmeroggyantnak titulálnál. Azt azért nem kellene elfelejteni, hogy én vok az az ember, aki pár hete, 2.5mill készpénzt már útnak indító vásárlónak mondtam azt, hogy bocs, de mégsem eladó a vas... Bár lehet épp ezért vagyok elmeroggyant? :))
Szóval én nem Alfa ellenes vagyok, csak pont azért sírok, mert ennek az egész mániának kezd tényleg 0 alapja lenni. Legyen az racionális, avagy irracionális, emócionális (az análist most ne feszegessük, csakhogy én is a témához kapcsolódjak...) :PPP
kod29-06-2007 10:45:42 // 50360
ott ahol leirtam az elobb.....
kod29-06-2007 10:44:41 // 50359
Te igen meg paran akik itt vannak ... viszont a szalonban lesz....jak oket ezt utoljara kb 1 honapja lattam (igaz amit a ket ficko csinalt azert en meg pofan is vagtam volna oket) de soha nem lehet tudni hogy kibol lesz vevo ... mondjuk ok dont az elso korben (nem erdekli hogy mindenki fikazza nem erdekli hogy a szalonban lesz..jak stb) aztan jon a kovetkezo kerdes hogy akkor mennyi is az annyi es mit kapok erte ... ok ismet dont (nem erdekli az ar) es akkor elbizonytalanodik... es azt mondja vazze ennyiert ezt kapom mashol es nem tolnak le a 7,1es gyorsulassal es vazze meg olcsobb is... es akkor szepen vasarol .. es nem Alfat.. es bar nem villognak neki es nincs kihez tartozni de lehet hogy boldog lesz a toke...
(talan meg annyit szilard velemenyem lassan 1 eve hogy az alfa forgalmazok kezuket labukat tehenek ossze mert van par "orult" aki ezt a lapot csinalja (csepeli a kodokat szervez kitalal stb) es a szive es nem szamit neki mas .... es tudom mit mond a kereskedo: aha az csoro nincs ra penze csak alfa buzi... aham es a hasznalt autot ki fogja venni? a masodlagos piac mar nem szamit neki.. es hogy az altala csoronak titulalt hany embernek mutatja meg mondja el hogy milyen egy alfa na az sem erdekli...
(talan meg annyit szilard velemenyem lassan 1 eve hogy az alfa forgalmazok kezuket labukat tehenek ossze mert van par "orult" aki ezt a lapot csinalja (csepeli a kodokat szervez kitalal stb) es a szive es nem szamit neki mas .... es tudom mit mond a kereskedo: aha az csoro nincs ra penze csak alfa buzi... aham es a hasznalt autot ki fogja venni? a masodlagos piac mar nem szamit neki.. es hogy az altala csoronak titulalt hany embernek mutatja meg mondja el hogy milyen egy alfa na az sem erdekli...
SKrisz29-06-2007 10:42:50 // 50358
OFF...
Ollah!
Van olyan topictársunk, akit szeretünk tisztelünk, örülünk ha némi időt velünk tölt, abból a drágából... és könnybelábad a szemünk amikor azt mondja, hogy a GTA az GTA... Ez így is van! Én lennék az egyik legboldogabb autós állatfaj, ha olyan állna a garázsban! De ez az kedves ember (már akkor kedves, amikor épp viseli azt az órát) miután letörölgette a könnycseppeket az orcájáról, beül az autójába és keresztbe autózva, ordító boxerrel, hazavezeti sivár, érzelemmentes autóját...
Na most akkor ebben a képletben hol is van a hiba? :PPP
ON...
Ollah!
Van olyan topictársunk, akit szeretünk tisztelünk, örülünk ha némi időt velünk tölt, abból a drágából... és könnybelábad a szemünk amikor azt mondja, hogy a GTA az GTA... Ez így is van! Én lennék az egyik legboldogabb autós állatfaj, ha olyan állna a garázsban! De ez az kedves ember (már akkor kedves, amikor épp viseli azt az órát) miután letörölgette a könnycseppeket az orcájáról, beül az autójába és keresztbe autózva, ordító boxerrel, hazavezeti sivár, érzelemmentes autóját...
Na most akkor ebben a képletben hol is van a hiba? :PPP
ON...
Ollah29-06-2007 10:35:09 // 50357
OFF :P
Tegyél egymás mellé egy bármilyen új Alfát, és nem egy R8-at, hanem egy 3.2 szappantartót. Gondolkodj racionálisan, melyiket választanád! Kellene egyáltalán gondolkodnod?...
Úgyhogy igenis az életérzéstől meg a többi belemagyarázott faszságoktól veszel mégis Alfát, mer' ha van eszed, nem követsz el ilyen hibát.
Ezé' mondok, höjje minden Alfás, de émmeg csippantom a höjje ááálatokat meg a höjje, értelmetlen aatókat. ;)
ON :P
Tegyél egymás mellé egy bármilyen új Alfát, és nem egy R8-at, hanem egy 3.2 szappantartót. Gondolkodj racionálisan, melyiket választanád! Kellene egyáltalán gondolkodnod?...
Úgyhogy igenis az életérzéstől meg a többi belemagyarázott faszságoktól veszel mégis Alfát, mer' ha van eszed, nem követsz el ilyen hibát.
Ezé' mondok, höjje minden Alfás, de émmeg csippantom a höjje ááálatokat meg a höjje, értelmetlen aatókat. ;)
ON :P
Ollah29-06-2007 10:31:53 // 50356
Egyszerűbb lenne Bimmeresnek lenni, ezt mindannyian beláthatjuk. Ugyanakkor mint azt a Csillagok Háborúja óta tudja az emberiség, az egyenes és könnyű út a sötét oldalhoz vezet. Ergo az lesz a jó fej, aki szopik... (Jesszusom, a Star Wars is egy "más" film???) :PPP
És ezennel vissza is kötöttem a tegnap emlegetett homoszexuális, nagyvárosi emukhoz. :DDD
És ezennel vissza is kötöttem a tegnap emlegetett homoszexuális, nagyvárosi emukhoz. :DDD
SKrisz29-06-2007 10:31:22 // 50355
Ha már elkezdtük, akkor elmondom a véleményem teljesen:
Nézzük, mitől Alfa az Alfa? Életérzés? Stílus? Aha, de ebből nem lesz könnyes a szemed, ha most beszaladsz egy Alfa szalonba ugye? Nézzük meg mit kínál mondjuk egy általunk oly gyűlöletesnek titulált (tényleg utálom őket :))) ajudi! Nézzük meg mondjuk az R8-ast! Tecnikában, motorerőben, designban hol kevesebb vagy roszabb, mint egy Alfa? ... háááát ... elég rövid post lenne, hogy leírnék mindent... :)
Nézzük, mitől Alfa az Alfa? Életérzés? Stílus? Aha, de ebből nem lesz könnyes a szemed, ha most beszaladsz egy Alfa szalonba ugye? Nézzük meg mit kínál mondjuk egy általunk oly gyűlöletesnek titulált (tényleg utálom őket :))) ajudi! Nézzük meg mondjuk az R8-ast! Tecnikában, motorerőben, designban hol kevesebb vagy roszabb, mint egy Alfa? ... háááát ... elég rövid post lenne, hogy leírnék mindent... :)
Ollah29-06-2007 10:27:33 // 50354
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Kedves cartársak!
Ezen a héten éppen SKrisz barátunk került mélypontra és kezd racionálisan világot látni. Óvakodjunk a felbőszítésétől, ugyanakkor a közre nem veszélyes, tartanunk nem kell tőle. Egy hét múlva rendbejön magától is.
A szakorvosok szerint ezek az egy hetes (vagy annál is rövidebb) kirohanások a súlyos racionalitás-betegség jelei, de Alfa-tulajoknál hamar elmúlik.
Köszönjük a figyelmet:
A Gyógyító Team
Kedves cartársak!
Ezen a héten éppen SKrisz barátunk került mélypontra és kezd racionálisan világot látni. Óvakodjunk a felbőszítésétől, ugyanakkor a közre nem veszélyes, tartanunk nem kell tőle. Egy hét múlva rendbejön magától is.
A szakorvosok szerint ezek az egy hetes (vagy annál is rövidebb) kirohanások a súlyos racionalitás-betegség jelei, de Alfa-tulajoknál hamar elmúlik.
Köszönjük a figyelmet:
A Gyógyító Team
SKrisz29-06-2007 10:24:47 // 50353
Most nyugodtan lehet anyázni meg fikázni! Én 7 éve Alfában töltöm azt a kevés kilómétert amikor élményautózom és ezt nem változtatja meg semmi! Ettől függetlenül szégyeteljes az amit az olaszok művelnek! Az olasz autógyártás kimerül a Ferrariban? Az éves párszáz darabos gyártással? Ez kell, hogy életben maradjon egy Fiat, egy Lancia, vagy egy Alfa Romeo? Nevetséges...
Ollah29-06-2007 10:24:32 // 50352
Elég sokat vekengtünk már emiatt, evvan. De a legpoénabb akkor is az volt, amikor kijött az új 1.9 MJET 150 lóval, nem sokkal később meg a Saab-ban 175 lóval debütált. Éseztmostakkorhogy? ...
A miénkben több a tartalék, mi? Ja persze, lásd Nothelle meg pl. GTA váltó. LOL!
Mi már megfejtettük Giovannival, milyen a GTV: "..., de szép..." ;)
Az Alfa életstílust és személyiséget is tükröz, nem csak közlekedési tárgy. No meg persze a szellemi kvalitásokról is tanúskodik, bár őszintén szólva olcsóbb lenne venni egy pólót "Egy totál hülye áááálat vagyok!" felirattal, mint fenntartani egy Alfát.
De mi még ehhez is hülyék vagyunk... :DDD
A miénkben több a tartalék, mi? Ja persze, lásd Nothelle meg pl. GTA váltó. LOL!
Mi már megfejtettük Giovannival, milyen a GTV: "..., de szép..." ;)
Az Alfa életstílust és személyiséget is tükröz, nem csak közlekedési tárgy. No meg persze a szellemi kvalitásokról is tanúskodik, bár őszintén szólva olcsóbb lenne venni egy pólót "Egy totál hülye áááálat vagyok!" felirattal, mint fenntartani egy Alfát.
De mi még ehhez is hülyék vagyunk... :DDD
SKrisz29-06-2007 10:22:49 // 50351
Hol van az Alfának egy igazi ütős prémium darabja? Most hagyjuk a C8-at, mert az nem egy tömeggyártásban szereplő, kovács 2 János által is megrendelhető darab. Ezen kívül van (volt?) egy 3.2-es GM blokk... ki nem xarja le? Ha most rámszakadna a nemzeti bank, nem biztos, hogy jó szívvel vennék, sportos jellegű géperejű járművet az Alfa Romeo által fémjelzett típusból... :(
SKrisz29-06-2007 10:20:28 // 50350
Most mit modjak? Mi vagyunk hüjjék és kész! Evvan. A régi idők nagysága eltűnt a pics@ba és a béka segge alat vagyunk az általunk oly foschnak titulált és lenézett márkákhoz képest. Sajnálom ezt kijelenteni, de objaktíve ez van és ezt be kell látnunk...
Ollah29-06-2007 10:18:34 // 50349
Igen, nem is ez a lényeg, hanem amit ír utána:
bírja a komplett hajtás, csak a kuplungszerkezetet kellett megerősíteni.
Bájdövéj kicsinkét szkeptikus vagyok, mert az újkori autógyártással szembeni rosszindulatúságunk ugyebár mindig azt mondatja velünk, hogy bezzeg az új autók hulladék, kihegyezett fosok, tömeg- és fogyasztási cikkek, bezzeg régen!... Ahamm... Namost itt 2*-es teljesítményről és 1 db kuplungszerkezetről beszélgetünk... Tehát:
1. mi vagyunk hülyék
2. mi vagyunk hülyék, meg a Nothelle is hazudik
bírja a komplett hajtás, csak a kuplungszerkezetet kellett megerősíteni.
Bájdövéj kicsinkét szkeptikus vagyok, mert az újkori autógyártással szembeni rosszindulatúságunk ugyebár mindig azt mondatja velünk, hogy bezzeg az új autók hulladék, kihegyezett fosok, tömeg- és fogyasztási cikkek, bezzeg régen!... Ahamm... Namost itt 2*-es teljesítményről és 1 db kuplungszerkezetről beszélgetünk... Tehát:
1. mi vagyunk hülyék
2. mi vagyunk hülyék, meg a Nothelle is hazudik
SKrisz29-06-2007 10:17:58 // 50348
Szerintem tökminegy. A lényeg az, hogy ami a fijjatnál 150 ló (vagy 120) az a fócvágennél 140, 170, vagy 200... Pómiló, vagy paripa, tök minegy. 150 vs. 200 az elég jelentős...
Ollah29-06-2007 10:15:11 // 50347
Mind1, úgyis buktam. Igazából az ára miatt kellett volna; 30 pénzért 4 Milano... Na, hagyjuk inkább. :)
Az a téjefesi az a túrós-kompresszoros, nem? Monnyuk a tesztben nem áradoztak róla különösebben...
Tegnap láttam skyview-s Brera-t perosban (nyamiii...), meg láttam új Bravo-t fekában. Mi tagadás, élőben is cép...
Az a téjefesi az a túrós-kompresszoros, nem? Monnyuk a tesztben nem áradoztak róla különösebben...
Tegnap láttam skyview-s Brera-t perosban (nyamiii...), meg láttam új Bravo-t fekában. Mi tagadás, élőben is cép...
SKrisz29-06-2007 10:13:19 // 50346
Ez meg a másik:
A kis hengerszögű, 3,2 literes, V6-os motorhoz két turbófeltöltőt illesztettek a Nothelle mérnökei, amitől az eredeti 250 lóerő és 320 Nm helyett 520 lóerő és 635 Nm leadására lett képes a motor.
Mi miért nem tudunk ilyen gyári technikát piacra dobni???
A kis hengerszögű, 3,2 literes, V6-os motorhoz két turbófeltöltőt illesztettek a Nothelle mérnökei, amitől az eredeti 250 lóerő és 320 Nm helyett 520 lóerő és 635 Nm leadására lett képes a motor.
Mi miért nem tudunk ilyen gyári technikát piacra dobni???
SKrisz29-06-2007 10:10:49 // 50345
vaze... fócvágenék má' megen beelőztek? 1.4TFSi motor 200 lójjerővel? Fasza... :(
SKrisz29-06-2007 10:04:09 // 50344
Azóta is hívogatom a srácot, de nem tudom elérni. Pedig Csöri, meg az én cuccom is nála van... :(
SKrisz29-06-2007 10:03:36 // 50343
Akkor vegyél Masert... :)
Blade29-06-2007 09:59:07 // 50342
Jó hír hogy lesz brera GTA meg 159GTA ,de nekem V8-as kell...:(
Ollah29-06-2007 09:56:50 // 50341
Nem voltam gépközelben, ráadásul a csávó csak Németo.-n belül postázott.
VaG28-06-2007 16:56:37 // 50340
hahóóóó engem se felejtsetek ki:(((
TarP28-06-2007 16:31:26 // 50339
No én lépek.
De kérlek, ha lesz tali pénteken, vagy vasránap du, akkor hívjatok telón és megbeszéljük.
De kérlek, ha lesz tali pénteken, vagy vasránap du, akkor hívjatok telón és megbeszéljük.
Csabee28-06-2007 16:22:53 // 50338
ja és, h GTV kröl is essen szó , köszi az enyém teljes szépségében pompázik és várja a pénteket....)))))
Csabee28-06-2007 16:21:36 // 50337
ja és a Qrv@sokk offos-buzis-metros temazasert javaolni fogok mindenkinek 2 hét... nem is inkább 3 hét matyizt!!!!DDD
söt leginkább dacialogant!!!!!))))PPPPP
söt leginkább dacialogant!!!!!))))PPPPP
Csabee28-06-2007 16:20:03 // 50336
ma is beleolvastam és rájöttem, h itt senki se komplett!!!:)))PPP
bár ezt eddig is sejtettem, mer a atöbbségnek itt van alfa V6 os gépjárműve és néha használja is...))))PP
bár ezt eddig is sejtettem, mer a atöbbségnek itt van alfa V6 os gépjárműve és néha használja is...))))PP
Csabee28-06-2007 16:18:45 // 50335
tegnap beleolvastam a topicba , pillanatra azt hittem rossze helyen járok de tévedte....!!!:)P
TarP28-06-2007 15:56:53 // 50334
Nem. Ez végre a jó irány.
Most kell örülni.
Jobban gyorsul, kisebb tömegű, kisebb fékek, meg kuplung, meg minden kell rá...Még olcsóbb is lehetne, bár ez attól függ, milyen anyagok kellenek.
Összességében előnyösen változik a Ferrari, de mi lesz a kis tesvérmárkákkal?
Most kell örülni.
Jobban gyorsul, kisebb tömegű, kisebb fékek, meg kuplung, meg minden kell rá...Még olcsóbb is lehetne, bár ez attól függ, milyen anyagok kellenek.
Összességében előnyösen változik a Ferrari, de mi lesz a kis tesvérmárkákkal?
giovanni28-06-2007 15:48:31 // 50333
na erre belerondít :))
giovanni28-06-2007 15:47:19 // 50332
Lassan ez flááhhd-ba fordul...
kod28-06-2007 15:46:46 // 50331
ez a veg kezdete vagy maga a veg..... de iszonyatos tavlatok nyilnak a jovoben elotted.... mar latom a hirdeteseket.... keresunk profi sulytunyingmajsztereket nagy gyakorlattal kis igenyekkel illetve alacsony fogyasztas elonyt jelent!
(mondjuk akkor Te meg nyero lehetsz.. Ollah mar kevesbe... :-))))
(mondjuk akkor Te meg nyero lehetsz.. Ollah mar kevesbe... :-))))
kod28-06-2007 15:44:03 // 50330
nekem meg nincs.... beeeeeeeeee... :-)
giovanni28-06-2007 15:43:50 // 50329
Amúgy izé, én akkor nézegettem azokat a milanokat, de mi lett ?? nem voltál ott amikor leütés volt - vagymifax? merasszem szombaton járott le.. le tuttam vón ütni..
kod28-06-2007 15:43:41 // 50328
na mar ezt sem sasoljatok ki az emberbol.... ;-)))
giovanni28-06-2007 15:41:41 // 50327
szvsz csak beirat a gugliba hogy: "pervert goose" :D
giovanni28-06-2007 15:40:22 // 50326
Na jó, de legalább nem festem feketére :))
és igen nekem még van :))
és igen nekem még van :))
TarP28-06-2007 15:30:05 // 50325
Láttátok, hogy a Ferrari ENZO-nak készül egy 1000kg-s változata... állítólag károsanyagkiboscsátás csökkentésére.
Emmá valami. Súlytunying és még kevesebbet is eszik majd. Kulák bácsinak úgy is problémát okozott a magas benzinfogyasztás :) Főleg ahogy ezeket a gépeket használják nap-mint nap...
Emmá valami. Súlytunying és még kevesebbet is eszik majd. Kulák bácsinak úgy is problémát okozott a magas benzinfogyasztás :) Főleg ahogy ezeket a gépeket használják nap-mint nap...
Ollah28-06-2007 15:10:00 // 50324
Köszönjük a szemléltetést... :)
Bájdövéj remélem, ez nem a gépeden van, hanem csak gugliztad (guglizásban manapság nagyon jó vagy...). :PPP [ezt olyan forró hanglejtéssel kell olvasni] :DDD
Bájdövéj remélem, ez nem a gépeden van, hanem csak gugliztad (guglizásban manapság nagyon jó vagy...). :PPP [ezt olyan forró hanglejtéssel kell olvasni] :DDD
kod28-06-2007 15:05:27 // 50323
Ollah28-06-2007 14:57:43 // 50322
"Kacsák, libák, perverz rajzok..." :)
Ollah28-06-2007 14:57:00 // 50321
Tarcsiba'... :P
125 EUR-ért befektetésnek is jó. (Értsd: Ollah ügyesen befektet egy valag pénct kerekekbe, amit majd occón elad, mer' ő a kisjézus. Jah, nem is, ő csak egy höjje ááálat... :PPP)
125 EUR-ért befektetésnek is jó. (Értsd: Ollah ügyesen befektet egy valag pénct kerekekbe, amit majd occón elad, mer' ő a kisjézus. Jah, nem is, ő csak egy höjje ááálat... :PPP)
SKrisz28-06-2007 14:56:47 // 50320
Te is irigyled, hogy neki még van? Vagy miért figyeled? :PPPP
kod28-06-2007 14:50:39 // 50319
de Gio annak nem ez a szo az egyik lenyege: disztingvalt...
mondjuk regota figyelem a hajad.... :-PPPPPP
mondjuk regota figyelem a hajad.... :-PPPPPP
TarP28-06-2007 14:50:11 // 50318
Nesze, most meg animál kultúra... mi jöhet még? :)
giovanni28-06-2007 14:47:34 // 50317
Te de neked van 4 Milanod - nem? :))))
ne legyé telhetetlen :))
ne legyé telhetetlen :))
giovanni28-06-2007 14:46:38 // 50316
Amúgy meg én is szösszenek ide egyet a témában...
Mint sokmindenre nyitott érdeklődő (lehet beszóni :))) fiatalember, én Pl nagy barátságban vagyok a japán manga és anime kultúrával és nemnagyon örülök, hogy ezek a kislányos vasalt festett fekethajú fiúcskák és lányok ily erősen járassák le a fent említett művészeteket...
Mint sokmindenre nyitott érdeklődő (lehet beszóni :))) fiatalember, én Pl nagy barátságban vagyok a japán manga és anime kultúrával és nemnagyon örülök, hogy ezek a kislányos vasalt festett fekethajú fiúcskák és lányok ily erősen járassák le a fent említett művészeteket...
Ollah28-06-2007 14:41:47 // 50315
Jó hét volt az íbéjen:
800 dodóért 28RS-t, 125 EUR-ért egy szett Milano-t "buktam". Kircsi...
No nem mintha lenne egy büdös petákom is... :P
800 dodóért 28RS-t, 125 EUR-ért egy szett Milano-t "buktam". Kircsi...
No nem mintha lenne egy büdös petákom is... :P
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
669
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?