2 és fél év alatt ennyi autó, sőt vmenynivel több is az én cégemnél is elkelt és még meg sem szűnt a cég.:-)
Tavaly csak itt Szegeden kelt el több mint 1000 újautó ( Ford, Volvo, Hyundai, Mitsubishi ) és 450 használtautó, pedig nem az a fő profil. Akkor még ott a több szalon, ami a cégcsoporthoz tartozk, Kecskeméten, Békéscsabán, Debrecenben.
Forum >> Autóvásárlás
Satti29-03-2009 18:51:26 // 17553
Andy29-03-2009 18:50:32 // 17552
Teljesen más egy új autó kereskedésben a beszámítás, mint egy használt autó kereskedésben akár a beszámítás akár a felvásárlás. Tudom mert kicsit ezt is csináltam.:) Az ár itt is ott is kb ugyan az csak az új autó árából rá lehet dobni egy jelentős pluszt! És ezt Neked is tudnod kell!! :)
A paliknak meg csak az számít amit hall a régi rom áraként!
A paliknak meg csak az számít amit hall a régi rom áraként!
Andy29-03-2009 18:45:22 // 17551
"Érdekes módon bárki aki kapcsolatba került, vagy csak szándékozott eladni, venni ott azoknak rossz a tapasztalatuk."
2006 aug-209 márc. Kettő és félév. Több mint 3000 vett és eladott auto Mo-n. Ez az igazi teljesítmény. Ennyi negatív vélemény nincs szerintem! :)
2006 aug-209 márc. Kettő és félév. Több mint 3000 vett és eladott auto Mo-n. Ez az igazi teljesítmény. Ennyi negatív vélemény nincs szerintem! :)
Satti29-03-2009 18:44:23 // 17550
Látod ez a baj, hogy ez a magyar valóság, mindenki ebből indul ki. Érdekes módon, nálunk nem volt semmilyen probléma az elmúlt több mint 1 év alatt sem, mert a cégünknél nagyon rámentek a vevő elégedettségre, az átlagosnál ezt komolyabban veszik. Persze mindenki azt gondol, amit kar, nekem egy a lényeg, hogy folyamatosan tudok eladni autókat, hozzánk jönnek a városban a legtöbben, gondolom nem véletlenül.
tipoatti29-03-2009 18:25:44 // 17549
Aha, én el is hiszem Neked, hogy sosincs' senki átbaszva egy kicsit sem semmivel... Ez pont egy ilyen szakma... :) Csak az üzleti/marketing módszerek között van különbség.
Satti29-03-2009 18:23:09 // 17548
Teljesen más tészta, mi nem hülyítjük oda az embereket egy ajánlott árral, amnek utána csak egy részét ajánljuk az eladónal az autóért, mert ha már odajött, akkor majd bepuhul. Nálunk csak beszámítás van, látatlanban soha nem mondok én sem árat, és beszámításnál már jó előre elmondjuk azt is, hogy csak alacsony áron tudunk beszámítani, nagyjából a piaci ár alatt 20 %-al, nincs kamuzás, valószínűleg azért is működik most is elég stabilan a cég, Szegeden most is nálunk kel el a legtöbb autó, akár új, akár használt.
tipoatti29-03-2009 18:20:39 // 17547
Tapasztalat, hogy a legtöbben a "nagyok" közül is tényleg még a levegőt is készlet-finanszírozással vették/veszik, de Te ezt is kell, hogy tudjad. Dőlnek is most be - lásd. egy valag Suzuki-kereskedés, vagy a nagyobb magánzók közül a Dankai. Az 5-10 autós szerencselovagoknak pedig sose' volt könnyű.
Mike.29-03-2009 18:20:26 // 17546
Nem hajtott semmi, hogy visszaadjam, de most éltem a lehetőséggel. :-)))
Mike.29-03-2009 18:19:00 // 17545
Kicsit megnyugtat, hogy itt nem csak nekem és az ismeretségi körömnek van negatív tapasztalatuk az AAA val.
tipoatti29-03-2009 18:17:00 // 17544
Tudom, mennyire régóta vártál erre az egálra!!! :D
Satti29-03-2009 18:16:30 // 17543
Itt nálunk Szegeden sok rosszat hallottam róluk, és azoktól az érdeklödőktől, akik onnan jöttek át hozzánk és a legtöbb esetben nálunk is vették meg az autót. Ne fényezzük sztem azt a céget, agresszív stílusban adták elő és ez sem volt jó hosszútávon, ez is vezethetett oda, ahová most jutott a cég itthon, sajnálni nem kell őket.
tipoatti29-03-2009 18:16:19 // 17542
Gondolom a Hovány a korrektség netovábbja nyilván - olyannyira, hogy még a profitra is szarik, csak jöjjenek az új ügyfelek Hozzátok, és érezzék jól magukat... ugyan, ne máááár... :)))) 1-ik 19, a másik majdnem 20, Te is tudod...
Mike.29-03-2009 18:15:00 // 17541
Örülök, hogy nem okoztam csalódást. :-)))))
Így akkor 1-1 ! :-))
Így akkor 1-1 ! :-))
tipoatti29-03-2009 18:12:30 // 17540
:D Már mikor írtam tudtam, hogy nem hagyod ki a magas labdát!!! Szép volt! :D
Satti29-03-2009 18:08:30 // 17539
Honnan tudod, hogy a saját hibájukból mentek tönkre a kicsik, ilyen marhaságot nem lehet kijelenti csak úgy.
Satti29-03-2009 18:05:43 // 17538
Sok kis kereskedés valóban miattuk nem ment jól, mert gusztustalanok voltak sok esetben és mivel nagy cég, rendelkeztek olyan lehetőségekkel, amikkel a kicsik nem tudtak versenyezni. Személy szerint csak mosolyogtam rajtuk tavaly január óta, amióta a mostani helyemre kerültem, mert sok ember onnan jött át hozzánk autót venni, mert nem voltak megelégedve az ottani kiszolgálással, sok vevőt elszedtünk tőlük és ez természetesen teccik. Szegedről már tavaly novemberben elhúztak, a terület most is ott áll, nem nagyon fogják tudni eladni senkinek még féláron sem, pedig most annyiért árulják. remélem nem jönnek vissza 2-3 év múlva, felesleges beengedni az országba az ehhez hasonló pénzmosoda cégeket.
Mike.29-03-2009 18:03:52 // 17537
Igazad van, rosszul írtam! Érdekes módon az én ismerőseim közül aki kapcsolatba kerültek, vagy csak szándékoztak eladni, venni ott azoknak rossz volt a tapasztalatuk.
Ettől még mindig két vélemény van egymással szemben.
Hívott, hogy védd meg? :-)))
(muszáj volt ezt a fricskát visszaadnom! :-D )
Ettől még mindig két vélemény van egymással szemben.
Hívott, hogy védd meg? :-)))
(muszáj volt ezt a fricskát visszaadnom! :-D )
tipoatti29-03-2009 17:57:06 // 17536
Érdekes módon bárki aki kapcsolatba került, vagy csak szándékozott eladni, venni ott azoknak rossz a tapasztalatuk.
Na, ez ebben a formában nem igaz, ennek ellenkezőjével kapcsolatosan ( is ) jómagam is tanúskodhatok Andy mellett.
Nagyon sok magánszemély is szinte törzsvendégnek számított a telephelyeken, eladott - vett nem is egyszer. És nem mind agymosott droid volt... A kereskedő partnerek pedig számtalan mennyiségben voltak az AAA partnerei, nem rossz lóvékat kerestek ezzel. Az AAA mint üzleti ötlet és a kezdeti időket tekintve óriási zsuga volt. Hosszú story, Andy érintette, hogy mibe dőltek itt bele - egy kis odafigyeléssel a sajátságos Mo.-i helyzet ellenére hosszú távon prosperáló, óriási pénzhegyeket fialló multivállalkozás LEHETETT VOLNA. Mind1, tényleg hosszú a story...
Na, ez ebben a formában nem igaz, ennek ellenkezőjével kapcsolatosan ( is ) jómagam is tanúskodhatok Andy mellett.
Nagyon sok magánszemély is szinte törzsvendégnek számított a telephelyeken, eladott - vett nem is egyszer. És nem mind agymosott droid volt... A kereskedő partnerek pedig számtalan mennyiségben voltak az AAA partnerei, nem rossz lóvékat kerestek ezzel. Az AAA mint üzleti ötlet és a kezdeti időket tekintve óriási zsuga volt. Hosszú story, Andy érintette, hogy mibe dőltek itt bele - egy kis odafigyeléssel a sajátságos Mo.-i helyzet ellenére hosszú távon prosperáló, óriási pénzhegyeket fialló multivállalkozás LEHETETT VOLNA. Mind1, tényleg hosszú a story...
Mike.29-03-2009 17:44:34 // 17535
Engem nem érdekel az AAA és a másik kereskedés sem. Azt elfogadom, hogy ha neked más a véleményed, szíved joga, a te véleményed. Azt viszont nem szeretem, ha leszólnak mert én másként látom, vélem. Miért ne lehetne nekem is véleményem és miért olyan fájó, hogy nem egyezik a tiéddel?! Lehet, hogy te jobban beleláttál a dolgokba mert ott melóztál, de te csak az egyik oldal vagy. Ha már a tárgyilagosságnál tartunk akkor a másik felet sem ártana megkérdezni. Érdekes módon bárki aki kapcsolatba került, vagy csak szándékozott eladni, venni ott azoknak rossz a tapasztalatuk.
Andy29-03-2009 17:36:29 // 17534
Ez nekem olyan, mint az amikor az olasz autót olyanok szidják akiknek az ismerőse már egyszer látott! Tőlem Te is és akárki azt mond ott és akkor amit és ahogy akar. Persze az nem baj ha tudja is az ember mit beszél! Nem voltál benne, nem csináltad, innentől kezdve hiteltelen. A bevásárló központ meg a kis ABC esete teljesen más. Tudod olyan autó kereskedők akikre az AAA rányitott azt mondták, jó ez mert idecsal rengeteg embert! Szerinted akkor a Nagykőrösi úti autópiac is saját maga konkurenciája ugye? És az Üllői út számtalan kicsi és nagy kereskedője is mind egymást öli? Ugyan már!
Az a baj, hogy a rossz hír az igazán gyorsan terjed akkor is ha teljesen alaptalan. És dehogy védem Én Az AAA-t, csak próbálok tárgyilagos lenni. Ha valakivel, akkor velem csúnyán kibusztak! :)
Többet nem írok erről a témáról mert szvsz fölösleges. De ha érdekel az igazság teljes egészében szívesen elmondom Komáromban kolbászevés közben. :)
Az a baj, hogy a rossz hír az igazán gyorsan terjed akkor is ha teljesen alaptalan. És dehogy védem Én Az AAA-t, csak próbálok tárgyilagos lenni. Ha valakivel, akkor velem csúnyán kibusztak! :)
Többet nem írok erről a témáról mert szvsz fölösleges. De ha érdekel az igazság teljes egészében szívesen elmondom Komáromban kolbászevés közben. :)
Mike.29-03-2009 17:20:10 // 17533
Én ezt kb a multi bevásárló központ és a maszek kis boltokhoz hasonlítom. Hiába becsületes a kis boltos, sorra bezárhatják/bezárhetták az üzleteiket.
Én nem dolgoztam ebben az ágban (hála istennek) de ismerősök igen és érdekes módon mindnek hasonló a véleménye.
És engedtessék már meg, hogy " hangos véleményt alkossak", mégha ez neked nem is tetszik , egy nyílt fórumon.
Én nem dolgoztam ebben az ágban (hála istennek) de ismerősök igen és érdekes módon mindnek hasonló a véleménye.
És engedtessék már meg, hogy " hangos véleményt alkossak", mégha ez neked nem is tetszik , egy nyílt fórumon.
Andy29-03-2009 16:06:33 // 17532
Ha érdekel az átlag profit / autó netto 150 ezer körül mozgott. Ami nem sok. A legnagyobb baj a bérelt telepek ára volt. Ebből volt 5 és nem bagóért. De nem kell sajnálni a tulajt Ő nem bukott 1 petákot sem. Sőt... A 4,6 mill Eurot kifizettét a kisrészvényesek.
Kérlek csak úgy alkoss hangos véleményt ha megalapozott. A találgatás sehová nem vezet.
És még egyszer mondom nem az AAA miatt mentek tönkre a kiskereskedések, hanem a saját faszságuk miatt. Pl. bankkal befinanszíroztatni a készletet úgy, hogy 1 Ft biztonsági tartalék nincs. És nem rentábilis az sem ha egy adott autó 100-200 napig áll a maszek kicsike telepén.
Még annyi, csak hogy teljes legyen a kép itt 180-250 e netto között mozogtak a fizuk! Asszem ez ma Mo-n nem rossz.
Egyébként az autópiac igazi hiénái az új autó szalonok. Az ő beszámítási áraik az igazi becsapás! :)
Többet nem foglalkoznék az AAA-val de ennyit mindenki tudhat róla! :)
Kérlek csak úgy alkoss hangos véleményt ha megalapozott. A találgatás sehová nem vezet.
És még egyszer mondom nem az AAA miatt mentek tönkre a kiskereskedések, hanem a saját faszságuk miatt. Pl. bankkal befinanszíroztatni a készletet úgy, hogy 1 Ft biztonsági tartalék nincs. És nem rentábilis az sem ha egy adott autó 100-200 napig áll a maszek kicsike telepén.
Még annyi, csak hogy teljes legyen a kép itt 180-250 e netto között mozogtak a fizuk! Asszem ez ma Mo-n nem rossz.
Egyébként az autópiac igazi hiénái az új autó szalonok. Az ő beszámítási áraik az igazi becsapás! :)
Többet nem foglalkoznék az AAA-val de ennyit mindenki tudhat róla! :)
Mike.29-03-2009 15:18:24 // 17531
Na meg a kis kereskedések bukásához is.
Mike.29-03-2009 15:17:24 // 17530
Jaa, jó fizetést adtak és így zártak 4,6 mill EUR veszteséggel. :-))) Na meg gondolom az olcsón vett autókat extra olcsón adták, kevés haszonnal és ez is hozzájárulhatott a bukáshoz.
Andy29-03-2009 15:10:31 // 17529
Nem biztos, hogy ezért népszerű leszek de mielőtt nagyon belemegyünk az AAA témába, kérek mindenkit ne ítéljen elhamarkodottan.
Ha valaki akkor én szidhatnám őket de nem teszem! Pedig tavaly november 24-ig én voltam a felvásárlási manager a cégnél. Engem is az akkor kezdődő elbocsájtási hullámban tettek az utcára. Először a felvásárlás aztán a többi részegység. Hogy miért mennek ki? Ennek több oka is van, de szvsz ne a válság az igazi ok. Legyen elég annyi, hogy mikor tőzsdére ment a cég akkor 500 Ft-on kereskedtek. Ez ma ötven!!!! Valakik buktak, de azok nem a tulajok. :)
Viszont amíg működött addig több száz ember számára adott munkát és 100 %-ik mindenki be volt jelentve. Jó fizetést adtak nem minimálbért.
Soha senkit nem kényszerítettek arra, hogy náluk adjon el vagy tőlük vegyen autót. Aki mást állít az hazudik! Hogy a telemarketing többet ígért mint amit valójában adtak?? Hát igen. De a kapitalizmus már csak ilyen. Magam nem beszéltem olyan kuncsafttal (és mások sem) aki tízes skálán hetesnél rosszabbra értékelték volna az autóikat. Pedig elhihetitek annyi szart sehova máshova nem hoztak mint oda. Láttunk itt Welt autó garanciás Mercit komplett tetőcserével!! :) Gondolhatjátok az ember fejét amikor ezzel szembesítettük. És azt sem várhatja senki, hogy teli piaci árat kapjon az autójáért. Ez egy kereskedés volt aki profitra dolgozott. Semelyik kereskedő nem ad piaci árat!!!!!!
Az sem igaz, hogy kereskedők miattuk mentek tönkre! Aki tönkre ment, az tönkre ment volna magától is. De igazán jó magyar szokás másra fogni fogni a saját bénaságot. Viszont rengeteg kereskedő adott el nekünk beragadt vagy nehezen eladható autót. Sokkal több olyan partnerünk volt aki szeretett minket, mint aki elzavart. Mert persze ilyen is volt. Minél kisebb annál hangosabb! :)
Személy szerint nagyon sajnálom, hogy vége lett és ha tényleg visszajönnek akkor szívesen mennék megint hozzájuk melózni.
Bocs ha kicsit hosszú lett.
Ha valaki akkor én szidhatnám őket de nem teszem! Pedig tavaly november 24-ig én voltam a felvásárlási manager a cégnél. Engem is az akkor kezdődő elbocsájtási hullámban tettek az utcára. Először a felvásárlás aztán a többi részegység. Hogy miért mennek ki? Ennek több oka is van, de szvsz ne a válság az igazi ok. Legyen elég annyi, hogy mikor tőzsdére ment a cég akkor 500 Ft-on kereskedtek. Ez ma ötven!!!! Valakik buktak, de azok nem a tulajok. :)
Viszont amíg működött addig több száz ember számára adott munkát és 100 %-ik mindenki be volt jelentve. Jó fizetést adtak nem minimálbért.
Soha senkit nem kényszerítettek arra, hogy náluk adjon el vagy tőlük vegyen autót. Aki mást állít az hazudik! Hogy a telemarketing többet ígért mint amit valójában adtak?? Hát igen. De a kapitalizmus már csak ilyen. Magam nem beszéltem olyan kuncsafttal (és mások sem) aki tízes skálán hetesnél rosszabbra értékelték volna az autóikat. Pedig elhihetitek annyi szart sehova máshova nem hoztak mint oda. Láttunk itt Welt autó garanciás Mercit komplett tetőcserével!! :) Gondolhatjátok az ember fejét amikor ezzel szembesítettük. És azt sem várhatja senki, hogy teli piaci árat kapjon az autójáért. Ez egy kereskedés volt aki profitra dolgozott. Semelyik kereskedő nem ad piaci árat!!!!!!
Az sem igaz, hogy kereskedők miattuk mentek tönkre! Aki tönkre ment, az tönkre ment volna magától is. De igazán jó magyar szokás másra fogni fogni a saját bénaságot. Viszont rengeteg kereskedő adott el nekünk beragadt vagy nehezen eladható autót. Sokkal több olyan partnerünk volt aki szeretett minket, mint aki elzavart. Mert persze ilyen is volt. Minél kisebb annál hangosabb! :)
Személy szerint nagyon sajnálom, hogy vége lett és ha tényleg visszajönnek akkor szívesen mennék megint hozzájuk melózni.
Bocs ha kicsit hosszú lett.
Mike.29-03-2009 14:39:47 // 17528
Jó sok kereskedést sikerült tönkre tenniük.
Mintha neked sem jött volna jókor a megjelenésük?! Bár szerintem te csak jól jártál a mostani helyeddel.
Mintha neked sem jött volna jókor a megjelenésük?! Bár szerintem te csak jól jártál a mostani helyeddel.
Wickey26-03-2009 09:55:54 // 17526
ennél kevesebbet különben eltolta volna. Úgy 10 rugót adhatnak érte de ennél jobban ki kéne csontoznia. :-)
Xixo26-03-2009 02:00:40 // 17525
Ha papiros lenne, még el is gondolkozna az ember, de így?!?!?
Vagy mennyit adnak a vasért a MÉHben? :))
Vagy mennyit adnak a vasért a MÉHben? :))
Buksi25-03-2009 21:07:18 // 17524
Na bazz...
Ilyet minek meghírdetni? :-)))
Ilyet minek meghírdetni? :-)))
13725-03-2009 10:57:15 // 17523
Ti nem látjátok, hogy ez egy teljesen jó autó? Egy flex itt, egy kis hegesztés ott, a maradékot meg összerakjuk egy totálos ts-ből, meg abból a múltkori fél tűzkáros jtd-ből. Faterék EURO NCAP 6 csillaggal hegesztenek, ha magyar lenne a Discovery, akár lehetnének ők is a tévében, én mondom.
Ha kész lesz, éjjel megfuttatjuk Belgiumba, ott kap zsírúj vizsgát, legyen mondjuk 2004-es. Reggel visszahozzuk, kiglancoljuk faszára. Nocsak, pont 73 000 km lesz benne, ki hitte volna? Háromfélért a hülyének is megéri.
Ha kész lesz, éjjel megfuttatjuk Belgiumba, ott kap zsírúj vizsgát, legyen mondjuk 2004-es. Reggel visszahozzuk, kiglancoljuk faszára. Nocsak, pont 73 000 km lesz benne, ki hitte volna? Háromfélért a hülyének is megéri.
Ferko25-03-2009 10:09:53 // 17522
Tuti üzlet!:-)
Nem egy szép látvány.
Nem egy szép látvány.
Tresor25-03-2009 04:48:15 // 17521
Ezt meg mi lelte?
Xixo25-03-2009 03:56:29 // 17520
Xixo24-03-2009 20:47:20 // 17519
Ez a válság csak arról szól, hogy gond nélkül lehessen kirugdosni az embereket meg nagyokat lehessen kaszálni a magas eurón...
Nálunk is több a vendég, mint valaha, erre kitalálják, hogy hatalmas szarban vagyunk. És akkor azt a nyereséget még nem is számoltuk, amit a 300as juróval nyernek, a 240el kalkulált árak helyett...
A tizenX millás autókat ezután is meg fogják venni, pont az a réteg nem fogja megérezni ezt az egészet. Akiket meg kirugdostak, azoknak kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy milyen autót vegyenek....
Nálunk is több a vendég, mint valaha, erre kitalálják, hogy hatalmas szarban vagyunk. És akkor azt a nyereséget még nem is számoltuk, amit a 300as juróval nyernek, a 240el kalkulált árak helyett...
A tizenX millás autókat ezután is meg fogják venni, pont az a réteg nem fogja megérezni ezt az egészet. Akiket meg kirugdostak, azoknak kisebb gondjuk is nagyobb annál, hogy milyen autót vegyenek....
Xixo24-03-2009 20:35:25 // 17518
Ezt már én is néztem, csak nekem nem kellett volna belőle semmi. Biznicelni meg nem fogok itt vele...
Satti24-03-2009 17:08:14 // 17517
Csak egy példa, arra az XC60-ra, amit írtam korábban, azonnal átvehető, akinek van rá zsé, persze, hogy nem sokat gondolkozik. klikk
Satti24-03-2009 17:01:02 // 17516
Az a réteg, aki tud a prémium kategóriából vásárolni, annak nem gond most sem, teljesen mindegy, milyen a gazdasági helyzet, viszont az, aki eddig a 4-6 millió körüli új autókat vásárolta, az most nagy valószínűséggel ezt nem teheti meg, inkább használja még a 2-3 éves autóját, ill. amennyiben hitelt is vett fel rá annak idején, ami több mint valószínű, akkor most nem is éri meg lezáratni, emrt iszonyat nagy lenne rajta a bukta, ezért inkább még használja az autót 1-2 évig legalább és kivár.
Longman24-03-2009 16:03:22 // 17515
Hmmm, ismerős.
Bazz, több Audi ment el a hónapban mint Skoda, de a VW-re is rávertek.
Bazz, több Audi ment el a hónapban mint Skoda, de a VW-re is rávertek.
Wickey24-03-2009 12:01:06 // 17514
Elkelt. Írtam a faladra, tied a szárny meg az ülés.
Satti24-03-2009 11:25:53 // 17512
Az a másik véglet, de egyébként olyan 100 ezer euro körül, már lehet elég jó hajókat venni, persze nem jachtot, de szép méretű extra motoros hajót, azt igen.
Mike.24-03-2009 11:06:37 // 17511
Háát ...talán egy kissebbre futná. :-)
A múltkor néztem Abramovics egyik ladikját a TVben. Ott említettek valami bődületes összeget ami csak az éves fenntartása Egy itthoni nagy lottó ötös sem fedezné ezt a költséget. Mondjuk az nem is egy átlagos kis yahtocska volt.
A múltkor néztem Abramovics egyik ladikját a TVben. Ott említettek valami bődületes összeget ami csak az éves fenntartása Egy itthoni nagy lottó ötös sem fedezné ezt a költséget. Mondjuk az nem is egy átlagos kis yahtocska volt.
Satti24-03-2009 10:58:45 // 17510
Egy halovány remény a lottó, a semminél az is több.:-)
Viszont tényleg, vmilyen szinten bosszantó ez a dolog, főleg a mostani helyzetben, mikor már annak is örülni lehet, hogy luk van a seggünkön, már elnézést a kifejezésért, de így érzem.
Viszont tényleg, vmilyen szinten bosszantó ez a dolog, főleg a mostani helyzetben, mikor már annak is örülni lehet, hogy luk van a seggünkön, már elnézést a kifejezésért, de így érzem.
Satti24-03-2009 10:57:09 // 17509
Nemcsak gondoltam rá, hanem most nézegettem is néhányat, szerencsére a kollegák között mennek ide-oda a csajos e-mailek.:-))
Mike.24-03-2009 10:47:16 // 17508
Én is hasonlóan vagyok amikor egy tengerparti kikötőben nézegetem a yahtokat. Soha nem érek arra a szintre.
Ferko24-03-2009 10:35:01 // 17507
És a világ a p*nci körül forog. (by Szőke Gandalf:-DD)
Gondolj egy borotváltra és máris jobb lez a kedved.:-))
Gondolj egy borotváltra és máris jobb lez a kedved.:-))
Satti24-03-2009 10:29:39 // 17506
Válság ide vagy oda, de azért egy kicsit nem semmi, hogy nálunk tegnap is vettek át egy új XC60-at, meg épp most is lesz egy átadva, ezeknek 12 és 14 milla körül mozog az áruk, és egy kissé ez nekem most úgy vhogy olyan kellemetlen érzetet ad, egyre nehezebb sajnos pénzt keresni és szar látni, mikor az ilyen szép autókat vadiújan átveszik. Na mindegy, ez csak egy kis szösszenet volt, ami kikívánkozott belőlem, most mikor megláttam, hogy ismét beáll egy ilyen gép az átadóba.
Igaz a mondás, az élet nem egy habostorta......
Igaz a mondás, az élet nem egy habostorta......
Totti (NagyVad)24-03-2009 08:26:51 // 17505
Hali van benne fantázia!
Rumi24-03-2009 08:22:45 // 17504
bocs a multi postert, most realizoltam rossz helyre ment korabban.
szal megegyszer a request ide is :)
ismeros szeretne lecserelni a popec allapotu alig hasznalt 99-s rover 200-t egy nem sokat futott 156SW 1.9 jtdre
a rovernek egy baja van.. hogy rover
tehat hasonloan popec allapotu alfa kene
egy megterorol van szo.. akit a szomszed 1.6 TS nek amokfutassa sem tudott elriasztani az alfa sziv iranti vagytol.. szoval nem szeretnem ha szomszedja sorsara jutna es vmi sz@rt fogna ki :)
barkinek van tudomasa tehat elado 1.9jtd kizarolag SW erdekes kerem jelezze priviben vagy ide. igyekszem szemmel tartani a topikot
ja es meg vmi, hasznaltauto.hu nekem is mukszik :) elsosorban olyan erdekel ami ismoros ismerosen keresztul vagy vhogy de leigazolhato hogy pipec allapotu
szal megegyszer a request ide is :)
ismeros szeretne lecserelni a popec allapotu alig hasznalt 99-s rover 200-t egy nem sokat futott 156SW 1.9 jtdre
a rovernek egy baja van.. hogy rover
tehat hasonloan popec allapotu alfa kene
egy megterorol van szo.. akit a szomszed 1.6 TS nek amokfutassa sem tudott elriasztani az alfa sziv iranti vagytol.. szoval nem szeretnem ha szomszedja sorsara jutna es vmi sz@rt fogna ki :)
barkinek van tudomasa tehat elado 1.9jtd kizarolag SW erdekes kerem jelezze priviben vagy ide. igyekszem szemmel tartani a topikot
ja es meg vmi, hasznaltauto.hu nekem is mukszik :) elsosorban olyan erdekel ami ismoros ismerosen keresztul vagy vhogy de leigazolhato hogy pipec allapotu
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
522
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?