Forum >> Forma-1
Tom1203-11-2008 10:18:15 // 55892
Úgy hallottam, lesz még finn futam december 5.-én, de csak max. 8 szarvaserős szánok indulhatnak, ez az új szabály márciusig, addig talán kitalálnak mást...;-DD
Tom1203-11-2008 10:12:47 // 55891
...egy igazságos világban, az üveghegyen túl...:-)
Tom1203-11-2008 10:10:46 // 55890
Gyulám szívrohamot kapott...:-))
GT Ɨ|ѯ03-11-2008 10:03:22 // 55889
Számomra nemcsak a csapat lett VB.
Massa is:-))
( számomra )
Massa is:-))
( számomra )
mesa03-11-2008 10:02:22 // 55888
Bocs, nem személy szerint neked mondtam :)) Csak úgy élénkítendő a társaság lelkesedését! ;-)
GT Ɨ|ѯ03-11-2008 09:56:32 // 55887
55876 hsz..
Annak örölök is:-)
Annak örölök is:-)
mesa03-11-2008 09:52:25 // 55886
Én is. Világbajnok a FERRARI!
Marad jövőre is az első box.
Tessék ennek örülni legalább! :)))
Marad jövőre is az első box.
Tessék ennek örülni legalább! :)))
Satti03-11-2008 09:37:52 // 55885
Ne nyafogjálmán állandóan, minr egy hisztis kiscsaj! :-))
GT Ɨ|ѯ03-11-2008 09:35:27 // 55884
Voltak azért storyk,rendesen régebben....
Phil Hill, az első amerikai F1-es világbajnok pályafutása elején, gyomorfekélye ellenére is versenyzett. Az orvosok tanácsára tíz hónapra befeküdt egy klinikára, azért, hogy egészségét megmentsék. Amikor elhagyta a kórházat, minél több versenyen vállalta az indulást, hogy hírnevet szerezzen magának.
A legemlékezetesebb diadalát Messinában aratta. Az éjszakai versenyen a közvilágítás lámpái csak halványan mutatták az irányt a nedves úttesten. A nézők a korláton könyököltek, otthonról hozott székeiken ülve.
Phil Hill a parázsló cigarettavégekhez is viszonyította az út szélességét, és amikor győzelmi révületben leállította privát Ferrariját, a nézők egy csoportja megrohamozta.
Integetve várta őket, de azok hirtelen előrántották a hátuk mögé rejtett kerítésléceket és nekitámadtak. Ott ütötték, ahol érték. Égő cigarettát nyomtak az arcába, mert összetévesztették azzal a versenyzővel, aki hazai kedvencüket leszorította a pályáról. Hillt barátja mentette ki, mikor revolverével a levegőbe lőtt.
Phil Hill, az első amerikai F1-es világbajnok pályafutása elején, gyomorfekélye ellenére is versenyzett. Az orvosok tanácsára tíz hónapra befeküdt egy klinikára, azért, hogy egészségét megmentsék. Amikor elhagyta a kórházat, minél több versenyen vállalta az indulást, hogy hírnevet szerezzen magának.
A legemlékezetesebb diadalát Messinában aratta. Az éjszakai versenyen a közvilágítás lámpái csak halványan mutatták az irányt a nedves úttesten. A nézők a korláton könyököltek, otthonról hozott székeiken ülve.
Phil Hill a parázsló cigarettavégekhez is viszonyította az út szélességét, és amikor győzelmi révületben leállította privát Ferrariját, a nézők egy csoportja megrohamozta.
Integetve várta őket, de azok hirtelen előrántották a hátuk mögé rejtett kerítésléceket és nekitámadtak. Ott ütötték, ahol érték. Égő cigarettát nyomtak az arcába, mert összetévesztették azzal a versenyzővel, aki hazai kedvencüket leszorította a pályáról. Hillt barátja mentette ki, mikor revolverével a levegőbe lőtt.
Ferko03-11-2008 09:34:21 // 55883
hát legalább az megvan.
TarP03-11-2008 09:31:37 // 55882
A fejcsóválás azért volt, mert beragadt 1 másodpercre a trankoló cucc.
Csak a riporterek azt nem látták, így Kimiben keresték a hibát. Szerintem hiába, most megbízhatóan ment és valószínűleg én is azt kértem volna tőle, hogy ne akarjon Alfonzóval összeakadni.
Szép az a 21 pontos előny a konstruktőriben. Az már nam a véletlen kategória.
Csak a riporterek azt nem látták, így Kimiben keresték a hibát. Szerintem hiába, most megbízhatóan ment és valószínűleg én is azt kértem volna tőle, hogy ne akarjon Alfonzóval összeakadni.
Szép az a 21 pontos előny a konstruktőriben. Az már nam a véletlen kategória.
Ferko03-11-2008 09:26:18 // 55880
a csapat figyelmeztetett, hogy ne kockáztassak,
Ezt ajánlom mindenki figyelébe, aki Kimit fikázza, mert állítólag nem segített Massának. Utasításra cselekedett tegnap. Remélem a fasz Czolner is elolvassa ezt, és nem okoskodik tovább.
Ezt ajánlom mindenki figyelébe, aki Kimit fikázza, mert állítólag nem segített Massának. Utasításra cselekedett tegnap. Remélem a fasz Czolner is elolvassa ezt, és nem okoskodik tovább.
Ferko03-11-2008 09:22:38 // 55879
Jó nagy baromságot mondtál. Mi az, hogy nem segített kimi???? Te Forma 1-et néztél egyáltalán? MIt kellett volna tennie? Odamenni és ledúrni pákó aztóját? Neked biztos az sem lett volna elég.
mesa03-11-2008 09:22:04 // 55878
Sziasztok!
Nem tudjátok mi lett a tegnapi verseny végeredménye ?
Nem tudjátok mi lett a tegnapi verseny végeredménye ?
TarP03-11-2008 08:15:58 // 55877
Ez gyönyörű verseny volt és minden úgy alakult, ahogy "logikus" :)
A Ferrari (Vettel is ide számít) egy magasabb szinten állt, mint a többiek és elverte a mezőnyt.
A Merci megbízható volt. Hami pedig reszketett, de nagyon.
A Honda nagyon lassú volt és felgyulladt.
A Toyota szokásos taktikájával középszerű volt, majd behódolt a Mercedesnek.
A BMW rakoncátlanul viselkedett, voltak nagyon rossz és nagyon jó döntései.
A Rönó csak a pilótájáben bízhatott és az hozta a 2. helyet.
A VB-t ebben az évben az eső nyetre meg. Nem ezen az egy futamon, hanem kb 5 futamon, ahol a "papírfoma" Ferrari sebesség/tudás... előny semmivé foszlott az eső miatti kapkodás és taktikai hibák miatt.
Egy igazságos világben Massa lenne a VB és a Ferrari nem érdemelné meg a csapat VB-t. De mi nem abban élünk :)
A Ferrari (Vettel is ide számít) egy magasabb szinten állt, mint a többiek és elverte a mezőnyt.
A Merci megbízható volt. Hami pedig reszketett, de nagyon.
A Honda nagyon lassú volt és felgyulladt.
A Toyota szokásos taktikájával középszerű volt, majd behódolt a Mercedesnek.
A BMW rakoncátlanul viselkedett, voltak nagyon rossz és nagyon jó döntései.
A Rönó csak a pilótájáben bízhatott és az hozta a 2. helyet.
A VB-t ebben az évben az eső nyetre meg. Nem ezen az egy futamon, hanem kb 5 futamon, ahol a "papírfoma" Ferrari sebesség/tudás... előny semmivé foszlott az eső miatti kapkodás és taktikai hibák miatt.
Egy igazságos világben Massa lenne a VB és a Ferrari nem érdemelné meg a csapat VB-t. De mi nem abban élünk :)
GT Ɨ|ѯ03-11-2008 08:10:47 // 55876
Szívinkfartus,ja.....
Gratula a VB címhez a Ferrarinak ( csapat )
Massa VB címét viszint Ők b..k el..( nem kicsit..)
A Vettel gyerek 1 pillanat alatt a szívembe lopódzott azzal az előzésével.
Glocknak életemben nem szorítottam ennyire.....
ez van.....
2009 a visszavágó lesz...van miért.
Gratula a VB címhez a Ferrarinak ( csapat )
Massa VB címét viszint Ők b..k el..( nem kicsit..)
A Vettel gyerek 1 pillanat alatt a szívembe lopódzott azzal az előzésével.
Glocknak életemben nem szorítottam ennyire.....
ez van.....
2009 a visszavágó lesz...van miért.
GEORGE03-11-2008 08:06:23 // 55875
Az idén lesz még F1-es futam? :-) Nem? az az vége? :-o :-)
Mike.03-11-2008 08:04:57 // 55874
Igaz, ez nem sokakat érdekel.
dfg (Tanárúr)03-11-2008 06:14:49 // 55873
kinek? kiminek, vagy massának, vagy mindkettőnek?
Buksi03-11-2008 05:38:54 // 55872
Azért ez az utolsó futam nem volt gyenge, főleg az uccsó három kör! Hát majdnem szívrohamot kaptam, nem mostanában izgultam ennyit! Sajna a végére kiderült, hogy feleslegesen! Nagyon jó lett volna, ha Glock bírja még azt a 2 kanyart, de hát ez van! Örülök a Ferrari VB címének, de ez Massa egyéni VB címével lett volna teljes! Azért én sajnálom! :-( Ennek a csoki gyereknek meg most fog csak megnőni igazán az arca! Áááá, bele sem merek gondolni! Pffff... :-(((( Jövőre el lesz kenve a szája, de nagyon! :-)
FORZA FERRARI!!!
FORZA FERRARI!!!
Xixo03-11-2008 03:48:41 // 55871
Remélek Luca végre az asztalra csap és megköszöni az eddigi munkáját...
Tom1203-11-2008 03:30:09 // 55870
"Massa úgy érzi, az évközi hibákért fizetett meg"
...és milyen igaza van...
"A 43 éves menedzser Massával ellentétben nem mereng a múlton."
...pedig azért volna min... :-/
...és milyen igaza van...
"A 43 éves menedzser Massával ellentétben nem mereng a múlton."
...pedig azért volna min... :-/
Xixo03-11-2008 02:03:45 // 55868
A Ferrarisok értékelése
Ebből egyedül Massáéval tudok egyetérteni, a többiek kb bekapassák, ha ezt komolyan gondolják!!!
Ebből egyedül Massáéval tudok egyetérteni, a többiek kb bekapassák, ha ezt komolyan gondolják!!!
Xixo03-11-2008 01:58:54 // 55867
A mekinél nem beszélték meg, mit kell nyilatkozni
hemi:"Aztán megelőzött, és amikor mondták, hogy ismét elé kell kerülnöm, egyszerűen nem hittem el. Az utolsó kanyarban végül sikerült elmennem Timo Glock mellett, és el kell mondanom, ez lenyűgöző volt. Ezt egyedül Istennek köszönhetem"
csapat:"Tudtuk, hogy Glock ellen versenyzünk. Az 5. helyért jöttünk ide, van GPS-ünk, és láttuk Glockot, ahogy egyre közelítünk hozzá. Meg voltunk róla győződve, hogy el fogjuk kapni"
Kurva nagy mázlijuk volt, maradjunk ennyibe...
hemi:"Aztán megelőzött, és amikor mondták, hogy ismét elé kell kerülnöm, egyszerűen nem hittem el. Az utolsó kanyarban végül sikerült elmennem Timo Glock mellett, és el kell mondanom, ez lenyűgöző volt. Ezt egyedül Istennek köszönhetem"
csapat:"Tudtuk, hogy Glock ellen versenyzünk. Az 5. helyért jöttünk ide, van GPS-ünk, és láttuk Glockot, ahogy egyre közelítünk hozzá. Meg voltunk róla győződve, hogy el fogjuk kapni"
Kurva nagy mázlijuk volt, maradjunk ennyibe...
Xixo03-11-2008 01:20:03 // 55866
Ezt hol olvastad?
Mert ha ezt komolyan gondolja, akkor súlyos önértékelési problémái (is) vannak... :((
Mert ha ezt komolyan gondolja, akkor súlyos önértékelési problémái (is) vannak... :((
Xixo03-11-2008 01:17:42 // 55865
Lehet JT-ékhoz képest magas volt a mérce, de szerintem ilyen amatőr hibákat még az indiánál se vétenek. Nem is olyan rég még majdnem minden váratlan helyzetből győztesen kerültünk ki, erre ma már egy sima futamot is elbaxunk. Erre én nem mondanám, hogy hűde eredményes. A csapatvb-k meg egy épphogy csak többet ér a dhl kupánál...
kesa03-11-2008 01:15:47 // 55864
"A Ferrari 21 ponttal győzte le a McLarent a csapatversenyben az első olyan idényben, amelyben Stefano Domenicali dirigálta az alakulatot a tavaly leköszönő Jean Todt helyett. A 43 éves menedzser Massával ellentétben nem mereng a múlton.
"Nincs okunk, hogy hátranézzünk, és azt mondogassuk, hogy mi lett volna, ha, mi lett volna, ha. Mi lett volna, hákból tele van a padlás" - mondta Domenicali. - "Csak azt mondhatom, hogy rendkívül elégedett vagyok azzal, amit elértünk a konstruktőrök világbajnokságában. Az elmúlt 10 évből nyolcszor mi hódítottuk el a trófeát. Erre csak a Ferrari volt képes, ezért nagyon büszke vagyok a csapatra, annak minden egyes tagjára itt és odahaza."
Szerintem meg a mostani rész sikerek nem a csapat továbbra is jó teljesítményét mutatják, hanem azt, hogy az előző érából még némi lendület visszamaradt, ami vitte előre a csapatot. Még egy-két év ezzel a vezetéssel, és újra egy Todt szintű diktátor kell, hogy gatyába rázza a lusta digókat! Ezek csak akkor tudnak normálisan dolgozni, ha folyamatosan ütik őket...
"Nincs okunk, hogy hátranézzünk, és azt mondogassuk, hogy mi lett volna, ha, mi lett volna, ha. Mi lett volna, hákból tele van a padlás" - mondta Domenicali. - "Csak azt mondhatom, hogy rendkívül elégedett vagyok azzal, amit elértünk a konstruktőrök világbajnokságában. Az elmúlt 10 évből nyolcszor mi hódítottuk el a trófeát. Erre csak a Ferrari volt képes, ezért nagyon büszke vagyok a csapatra, annak minden egyes tagjára itt és odahaza."
Szerintem meg a mostani rész sikerek nem a csapat továbbra is jó teljesítményét mutatják, hanem azt, hogy az előző érából még némi lendület visszamaradt, ami vitte előre a csapatot. Még egy-két év ezzel a vezetéssel, és újra egy Todt szintű diktátor kell, hogy gatyába rázza a lusta digókat! Ezek csak akkor tudnak normálisan dolgozni, ha folyamatosan ütik őket...
HátvédRomeo03-11-2008 01:06:54 // 55863
Egyik szemszögből azt mondom, jól szerepelt , másik szemszögből azt mondom, rosszul. Ki hogy itéli meg.
Első vezér éveként jó, csapat szempontjából bukta. Kettő között meglett.
Egyéni bukta, csapat VB meglett.
Van ez így.
Első vezér éveként jó, csapat szempontjából bukta. Kettő között meglett.
Egyéni bukta, csapat VB meglett.
Van ez így.
HátvédRomeo03-11-2008 01:04:01 // 55862
Félrértd! : )) Költői kijelntés volt, részemről "halkan". értd?! :-))
Xixo03-11-2008 00:41:05 // 55861
Kimi Räikkönen: (3) "Örülök, hogy a csapatnak sikerült elhódítania a konstruktőrök világbajnokságát, és sajnálom Felipét, aki egyetlen ponttal maradt alul. Ilyen a versenyzés, ezzel együtt kell élnünk. Különösen boldog vagyok Stefano (Domenicali) miatt, akinek ez az első éve csapatfőnökként, és tudom, mekkora nyomással kellett megbirkóznia. Úgy érzem, ez az eredmény szép jutalom ezért. A versenyem nem alakult túl izgalmasan. A rajtnál vizes volt a pálya, különösen az első három kanyarban, ahol nagyon óvatosan vezettem, nehogy hibázzak. Ezután az első száraz gumiszetten nagy alulkormányzottsággal küszködtem, és nem tudtam tartani az élmenők tempóját. A második garnitúrával fokozatosan javult a helyzet, és sikerült megközelítenem Alonsót. Aztán amikor esőgumira váltottunk, nagyon közel kerültem hozzá, de a csapat figyelmeztetett, hogy ne kockáztassak, mivel Felipének esélye van a vb-címre, így lemondtam róla, hogy megtámadjam. Nem túl pozitív szezon ért véget most számomra, de mindent meg fogok tenni, hogy jövőre kiköszörüljem a csorbát."
Na én ezt nem értem!! Oks, hogy megvan a csapatvb, de az max az egyénivel együtt ér valamit, amúgy meg mehet a vitrinbe, másra nem jó.
domi meg mit ért el??? Luf@szt. siralmas év volt ez, na....
Na én ezt nem értem!! Oks, hogy megvan a csapatvb, de az max az egyénivel együtt ér valamit, amúgy meg mehet a vitrinbe, másra nem jó.
domi meg mit ért el??? Luf@szt. siralmas év volt ez, na....
Xixo03-11-2008 00:26:55 // 55860
A tankolós balhé pl csak az ő hibája. Meg a többivel is neki kéne elszámolnia.
És még ha meg is nyertük volna a vbt, akkor se lehetnénk teljesen nyugodtak.
Talán annyi eredménye lesz ennek, hogy a télen rendet raknak a fejekben, mert ez így nem mehet tovább...
És még ha meg is nyertük volna a vbt, akkor se lehetnénk teljesen nyugodtak.
Talán annyi eredménye lesz ennek, hogy a télen rendet raknak a fejekben, mert ez így nem mehet tovább...
Tedi03-11-2008 00:20:36 // 55859
Biztos hisztizett, de az ilyenek nem szoktak áthallatszódni a boxok falain. Nem fűződik senkinek sem érdeke hozzá.
Nem csak ő a hibás ezekért, de minek utána ő a fejes...
Nem csak ő a hibás ezekért, de minek utána ő a fejes...
Xixo03-11-2008 00:18:05 // 55858
Illene neki...
Biztos jó volt a régi pozíciójába, de itt baromira nem állta meg a helyét. A sok elrontott taktika, gumiválasztás, a tankolóberendezés manuálisra állítása....
Csodálom Massát, hogy soha egy rossz szava nem volt ezek miatt. Én biztos hisztiztem volna egy sort...
Biztos jó volt a régi pozíciójába, de itt baromira nem állta meg a helyét. A sok elrontott taktika, gumiválasztás, a tankolóberendezés manuálisra állítása....
Csodálom Massát, hogy soha egy rossz szava nem volt ezek miatt. Én biztos hisztiztem volna egy sort...
Tedi03-11-2008 00:09:55 // 55857
Remélem a télen menesztik domit, mert mint csapatvezető ez az ő felelőssége!!!!!
Jobb helyeken egy ilyen után maguktól is felállnak...
Jobb helyeken egy ilyen után maguktól is felállnak...
Xixo02-11-2008 23:50:54 // 55856
Azt én se értettem, miért örültek olyan korán?!?
Először azt hittem én néztem be és mégis vbk vagyunk, erre mégse... :(((((
Először azt hittem én néztem be és mégis vbk vagyunk, erre mégse... :(((((
Xixo02-11-2008 23:49:17 // 55855
Szkúzzi, de hát itt is "hirdettél", azt hittem publikus...
Attie02-11-2008 23:36:42 // 55854
Milyen vereségünk?
A Ferrari a 2008-as VB csapat. Nyertünk!! :))
A Ferrari a 2008-as VB csapat. Nyertünk!! :))
HátvédRomeo02-11-2008 23:10:57 // 55853
DE várjá!!! Én még mindg ott tartok, hogy üvöltik Massa fülére, Bazzmeg Vb bajnok lettél Öccsém.
Hopp ja bocs, mégse.....
Szóval szegény ezé sirt legjobban, sztem. az idegek.
Hopp ja bocs, mégse.....
Szóval szegény ezé sirt legjobban, sztem. az idegek.
HátvédRomeo02-11-2008 23:08:29 // 55852
Csak halkan! :))
Xixo02-11-2008 23:04:56 // 55851
Úgyis melót keresel, nem? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Xixo02-11-2008 23:04:03 // 55850
Nekem nehezebb volt. Ha hemi végig vezetett volna, akkor már nem is bizakodtam volna. Igaz én már kína óta nem bizakodtam..... :(((
HátvédRomeo02-11-2008 23:03:59 // 55849
Nem kell kirugni. Vihetné a táskám, ha főnök lennék ott. :-DD He-hhe
dE komolyan, vissza kell fokozni mezei közmérnökké.
dE komolyan, vissza kell fokozni mezei közmérnökké.
HátvédRomeo02-11-2008 23:02:17 // 55848
Ja hülyén má nem halunk meg! :-))
Xixo02-11-2008 23:01:53 // 55847
Egy kicsit élesen fogalmaztál, de van benne igazság...
Azt már én is írtam futam közben kétszer is, hogy Raj várja be hemit és húzza magukra a mezőnyt. Mondjuk ezt már a futam előtt tisztázni kellett volna vele, nem hiszem, hogy az egyéni döntése lett volna...
A téli programmal meg max felér Massa szintjére Raj, előtte nem lesz. Gondolom a brazil is fog azért tesztelni. Rajnak meg nincs más választása egy ilyen pocsék szezon után.
Szal lesz esélye még jövőre is Massának!! :)) (már ha a kocsi is jó lesz, de a KERS még sokaknál gyerekcipőbe jár, nem lesz azzal akkora gond remélem)
Arról nem beszélve, hogy idén már lerázta magáról a vízhordó szerepkört, hisz elverte a tavalyi VBt és csak két kanyarral maradt le a VB címről.
Azzal pedig teljesen egyetértek, hogy a saját csapata vette el tőle a címet.
Remélem a télen menesztik domit, mert mint csapatvezető ez az ő felelőssége!!!!!
Azt már én is írtam futam közben kétszer is, hogy Raj várja be hemit és húzza magukra a mezőnyt. Mondjuk ezt már a futam előtt tisztázni kellett volna vele, nem hiszem, hogy az egyéni döntése lett volna...
A téli programmal meg max felér Massa szintjére Raj, előtte nem lesz. Gondolom a brazil is fog azért tesztelni. Rajnak meg nincs más választása egy ilyen pocsék szezon után.
Szal lesz esélye még jövőre is Massának!! :)) (már ha a kocsi is jó lesz, de a KERS még sokaknál gyerekcipőbe jár, nem lesz azzal akkora gond remélem)
Arról nem beszélve, hogy idén már lerázta magáról a vízhordó szerepkört, hisz elverte a tavalyi VBt és csak két kanyarral maradt le a VB címről.
Azzal pedig teljesen egyetértek, hogy a saját csapata vette el tőle a címet.
Karakot02-11-2008 22:52:00 // 55846
Egyetértek. Ilyen szenzációsan izgalmas futam után még a "vereségünket" is könnyebb volt elviselni! Örülök, hogy részesei lehettünk élőben.
Ádi_390002-11-2008 22:41:34 // 55845
Így van, végre izgalmas lett. :))) A többi nem számít.
Kivételes volt. Ezt a futamot 40 év múlva is emlegetni fogják. És mi élőben láthattuk. Köszi Élet.
Kivételes volt. Ezt a futamot 40 év múlva is emlegetni fogják. És mi élőben láthattuk. Köszi Élet.
kesa02-11-2008 22:36:03 // 55844
Massa vb címe nem azon ment el igazán, hogy Kimi nem segítette, de ha a korábbi futamok eredménye úgy alakult, ahogy, akkor neki többet kellett volna tenni a csapat érdekét szolgáló egyéni címszerzéshez is! Azon kívül, hogy egy pozíciót foglalt nigga elől, semmi mást nem tett. Csak autókázott körbe-körbe, sokáig pont nigga előtt, de nem várta be, hogy kicsit feltartsa és ráhúzza a többieket! Pedig mindezt sportszerű keretek között is meg lehet csinálni, és meg is lehetett volna. De Kiminek kellemes az az állapot, hogy ő maradt az egyetlen vb a Ferrarinál! Nem is akart igazán segíteni, ez elég hálátlanság tavaly után! És ki tudja, jövőre milyenek lesznek az erőviszonyok? A Ferka sehol nem tart a KERS-el, és nem tudjuk, hogy a kocsik is mennyit fognak változni? Mennyit tarthatnak meg a mostani kocsikból? Mert az idei autóban nagyon bene volt a győzelem, de jövőre lehet egy teljesen más, és sajnos csak középszerű kocsijuk lesz! Meg azt is lehet olvasni, hogy Kimivel fejlesztik a kocsit, hogy ő is elboldoguljon vele, magyarul Massa mehet a picsába. Az idei volt az esélye, hogy lerázza végre azt a hülyeséget, hogy mindenkor vízhordó legyen a csapatnál, de a csapat elintézte neki, hogy minden igyekezete ellenére nehogy sikerüljön ez neki :P.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
725
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?