Megmondom őszintén: annak örülnék a legjobban!
Autózza körbe Alonso Massát, vagy Massa Alonsot, mindegy, csak el tudja dönteni a csapatvezetés, hogy ki legyen az első számú pilóta és ne egymástól vegyék el a pontot! :))
Emlékszem, amikor Kimitől mindenki elvárta, hogy álljon be Massa mögé, 2-3 versenyig kijelentette, hogy nem teszi ő csak magáért autózik (Más kérdés, hogy végül megfegyelmezték és beállt)
Talán erre is utaltak a digók, amikor kihangsúlyozták, hogy Alfonzó csapatjátékos?!
Erre azért kíváncsi vagyok, erősen! :DDD
Forum >> Forma-1
mesa02-10-2009 14:25:12 // 73082
pb_02-10-2009 14:23:09 // 73081
Na aggódj, ha a kedvenced jövőre is az F1ben lesz és nem teljesít, ugyanúgy +kapja azt, amit most.)
mesa02-10-2009 14:20:36 // 73080
Foglaljuk össze a Kimivel kapcsolato UL-eket és cáfoljuk!
1. közös megegyezéssel szerződés bontás
- Ezt nem kell komolyan venni, azért kap 40 misit, hogy ne fájjon az elküldése
2. Előre megtervezték, hogy kicsinálják, megszívatják Kimit
- Ez sem igaz, hiszen tavaly télen hosszabbították meg a szerződését
3. Alonos már tavaly óta ott van és ezt tudta Kimi is, azért "nem teljesített"
- Ez sem igaz, mint látható, 2011-re várták Maranellóba.
4. Csak a pénz beszél, a Santander miatt került oda
- Ez annyiban igaz, hogy a Santander régóta igyekszik jó csapatokat találni Alonsónak. Ha nekünk lenne ilyen pénzes cégünk, mi is tolnánk a versenyzőnket! Vagy toljuk is Talmát (MOL) ?
Adalékok:
-a Santander kijelentette, hogy ők NEM állják Kimi lelépti díját, tehát nem igaz, hogy helyet csináltak idő előtt a spanyolnak
- Alonso érkezését követően őszintén elmondja, hogy nem számított arra, hogy már 2010-től a vörösknél szerepel
- Kimi meglepetten veszi tudomásul, hogy már nincs érvényes szerződése
Ebből világosan következik, hogy a hirtelen jött lehetőségre lecsapva (Renault botrány), azonnal útilaput kötöttek Kimi talpára Montezemulóék
Ha meg lettek volna elégedve vele, nem csinálták volna így, az valószínű
1. közös megegyezéssel szerződés bontás
- Ezt nem kell komolyan venni, azért kap 40 misit, hogy ne fájjon az elküldése
2. Előre megtervezték, hogy kicsinálják, megszívatják Kimit
- Ez sem igaz, hiszen tavaly télen hosszabbították meg a szerződését
3. Alonos már tavaly óta ott van és ezt tudta Kimi is, azért "nem teljesített"
- Ez sem igaz, mint látható, 2011-re várták Maranellóba.
4. Csak a pénz beszél, a Santander miatt került oda
- Ez annyiban igaz, hogy a Santander régóta igyekszik jó csapatokat találni Alonsónak. Ha nekünk lenne ilyen pénzes cégünk, mi is tolnánk a versenyzőnket! Vagy toljuk is Talmát (MOL) ?
Adalékok:
-a Santander kijelentette, hogy ők NEM állják Kimi lelépti díját, tehát nem igaz, hogy helyet csináltak idő előtt a spanyolnak
- Alonso érkezését követően őszintén elmondja, hogy nem számított arra, hogy már 2010-től a vörösknél szerepel
- Kimi meglepetten veszi tudomásul, hogy már nincs érvényes szerződése
Ebből világosan következik, hogy a hirtelen jött lehetőségre lecsapva (Renault botrány), azonnal útilaput kötöttek Kimi talpára Montezemulóék
Ha meg lettek volna elégedve vele, nem csinálták volna így, az valószínű
pb_02-10-2009 14:17:28 // 73079
Ez olyan bizonyítvány magyarázásnak hangzik inkább.
Satti02-10-2009 14:16:22 // 73078
Schumacher is Alonsót akarta klikk
Ebben az az érdekes, hogy 3 éve ugyanez voilt, csak Kimivel. :-)
Ebben az az érdekes, hogy 3 éve ugyanez voilt, csak Kimivel. :-)
Satti02-10-2009 14:14:19 // 73077
Mint írtam is, nem utálom, egyszerűen közömbös számomra.
Amikor nem ért célba nem érdekelt, vagy amikor jó eredményt ért el, akkor sem.
Nagyon kevés versenyző az, aki szimpatikus, akinek tudnék esetleg drukkolni is, ha már Kimi nem menne tovább.
Amikor nem ért célba nem érdekelt, vagy amikor jó eredményt ért el, akkor sem.
Nagyon kevés versenyző az, aki szimpatikus, akinek tudnék esetleg drukkolni is, ha már Kimi nem menne tovább.
Satti02-10-2009 14:11:36 // 73076
Nem is rád céloztam, ne vedd fel az inget. :-))
SZVSZ Alonso most is körbe fogja autózni Massát, nem is egyszer, erre utaltam egy tegnapi hsz-ben, hogy amennyiben egyáltalán vissza tud térni, akkor majd ezt hogy fogja tudni kezelni, az egyéb terhelések mellett.
SZVSZ Alonso most is körbe fogja autózni Massát, nem is egyszer, erre utaltam egy tegnapi hsz-ben, hogy amennyiben egyáltalán vissza tud térni, akkor majd ezt hogy fogja tudni kezelni, az egyéb terhelések mellett.
GEORGE02-10-2009 14:11:28 // 73075
Én egyfajta perverz kíváncsiság miatt figyelni fogom mit fog "mutatni" Kimi.
majd kielemezzük ha ügyes volt és azt is ha nem! :-)))
majd kielemezzük ha ügyes volt és azt is ha nem! :-)))
GEORGE02-10-2009 14:09:41 // 73074
Nem baj ha utálod-utájátok Massát, nekem Massa is egy versenyző mint Kimi is.....
Nekem nincs pilóta kedvencem, csak a Ferrarinak szurkolok.
Ezért látom én másként Kimi dolgait mint te, vagy más Kimista.
MS sem úgy "imádom" mint ahogy te Kimit.
MS-t nem szeretem, de az eredményeit elismerem és példának tekintem.
Szerintem minden egyes F1-es versenyző álma túlszárnyalni MS sikereit
Számomra Ő az F1 KIRÁLYA, majd ha valaki többet mutat fel tőle, akkor majd azt tartom az F1 királyának...........
Nekem nincs pilóta kedvencem, csak a Ferrarinak szurkolok.
Ezért látom én másként Kimi dolgait mint te, vagy más Kimista.
MS sem úgy "imádom" mint ahogy te Kimit.
MS-t nem szeretem, de az eredményeit elismerem és példának tekintem.
Szerintem minden egyes F1-es versenyző álma túlszárnyalni MS sikereit
Számomra Ő az F1 KIRÁLYA, majd ha valaki többet mutat fel tőle, akkor majd azt tartom az F1 királyának...........
mesa02-10-2009 14:06:26 // 73073
Az a baj veled, hogy szemellenzős vagy és csak azt veszed észre ha a szerelmedet ostorozzák!
Simán visszakeresheted, mit kapott példának okádék tőlem annak idején Massa, amikor körbeautózta őt Alonso vagy Hamilton ...
Simán visszakeresheted, mit kapott példának okádék tőlem annak idején Massa, amikor körbeautózta őt Alonso vagy Hamilton ...
Satti02-10-2009 14:06:14 // 73072
Jajj, dehogy van istenünk, az csak a tiétek, az "isteni" MS!! :-))
mesa02-10-2009 14:04:50 // 73071
Satti bakker, egyedül ti vagytok elfogultak, mert nektek van istenetek!
Mi tifosók csak bálványimádók vagyunk :))
Mi tifosók csak bálványimádók vagyunk :))
Satti02-10-2009 14:03:34 // 73070
Szerencsére engem már nem érint, hogy ki kapja a savazást jövőre, de azért majd odafigyelek, mert abban biztos vagyok, hogy olyanokat nem fogtok írni egyikre sem, főleg nem Massára ( ha valóban ott lesz ), amilyeneket Kimire.
Satti02-10-2009 14:00:50 // 73069
Sosem mondtam, hogy Massa szerencsés, ezt épp a legtöbbször Kimi VB címével kapcsolatban lehetett itt mindig olvasni.......
Pont erről beszéltem, bármit is lehet mondani, úgyis mindig az a vége, hogy Massa a jósrác, a kedves rendes.......
Állítólag mi utáltattuk meg itt Kimit, de ez elmondható fordítva is, hogy megutáltattátok velünk Massát, bár én mindig is úgy voltam vele, hogy számomra totál közömbös.
Pont erről beszéltem, bármit is lehet mondani, úgyis mindig az a vége, hogy Massa a jósrác, a kedves rendes.......
Állítólag mi utáltattuk meg itt Kimit, de ez elmondható fordítva is, hogy megutáltattátok velünk Massát, bár én mindig is úgy voltam vele, hogy számomra totál közömbös.
Xixo02-10-2009 13:54:53 // 73067
Neked hányszor kell leírni, hogy "köszi a VB címet, gratula, ügyes voltál Kimi!!!" ???
Vazze, azóta eltelt két év amiben baxott teljesíteni, csak így a végén amikor már kellett az eredmény a továbblépéshez.
Jövőre is az fogja kapni a savazást, aki gyengén teljesít. Ez ilyen egyszerű. Pont mi nem vagyunk elvakultak. Sőt nagyon is egyszerűen működünk, aki teljesít, aki hozza az eredményeket, annak örülünk, aki nem annak meg a kurvaannya. :)
Vazze, azóta eltelt két év amiben baxott teljesíteni, csak így a végén amikor már kellett az eredmény a továbblépéshez.
Jövőre is az fogja kapni a savazást, aki gyengén teljesít. Ez ilyen egyszerű. Pont mi nem vagyunk elvakultak. Sőt nagyon is egyszerűen működünk, aki teljesít, aki hozza az eredményeket, annak örülünk, aki nem annak meg a kurvaannya. :)
GEORGE02-10-2009 13:51:16 // 73066
Okés, arra adnál magyarázatot, hogy amikor Massa rendre túlteljesítette Kimi eredményeit, akkor azokat miért a szerencse dolgának tartottad, amikor meg Kimi volt jobb akkor az miért tudásnak számított????
Satti02-10-2009 13:47:37 // 73065
Az első évében azért lehetett egy kis örömködés már az elején, mert az első futamát a Ferrarival meg is nyerte és az év végén a VB-ét is, akkor hol volt a hiba??
Talán ott lehetett, hogy aki MS rajongó, annak a Ferrarinál csakis Massa maradhatott és bármit is tett volna Kimi, akkor sem lett volna soha szimpatikus, mert ő csak egy jövevény volt az MS- Massa drukkerek szemében. Ez így volt már az elejétől kezdve, sosem akarta megkedvelni vagy elismerni bármilyen eredményét az, aki MS és ezáltal automatikusan Massa rajongó. Amint Kimi hibázott, mint a sebzett vadra úgy vetette rá magát az akinek nem szimpatikus. Ezt nyílván nem kell beismerni, nincs is jelentősége, de attól még igaz.
Rám is soxor mondva van, hogy elvakult vagyok, pedig csak az átlagosnál erősebben drukkolok, de akik igazi elvakultak és fanatikusok azok a Ferrari rajongók, hozzájuk képest én csak egy kis szerényke vagyok.
Talán ott lehetett, hogy aki MS rajongó, annak a Ferrarinál csakis Massa maradhatott és bármit is tett volna Kimi, akkor sem lett volna soha szimpatikus, mert ő csak egy jövevény volt az MS- Massa drukkerek szemében. Ez így volt már az elejétől kezdve, sosem akarta megkedvelni vagy elismerni bármilyen eredményét az, aki MS és ezáltal automatikusan Massa rajongó. Amint Kimi hibázott, mint a sebzett vadra úgy vetette rá magát az akinek nem szimpatikus. Ezt nyílván nem kell beismerni, nincs is jelentősége, de attól még igaz.
Rám is soxor mondva van, hogy elvakult vagyok, pedig csak az átlagosnál erősebben drukkolok, de akik igazi elvakultak és fanatikusok azok a Ferrari rajongók, hozzájuk képest én csak egy kis szerényke vagyok.
Ferke02-10-2009 13:42:58 // 73064
Micsoda autentikus forrás:)))
Satti02-10-2009 13:39:51 // 73063
A Toyota az KubicáT megszerezni a Renault elől, erről olvastam tegnap. Kimi első sorban a Mclarenhez mehet, vagy a Brawn GP-hez sztem. Szóba jőhetne még a Red Bull Racing is, de ott maradnak a versenyzők.
GEORGE02-10-2009 13:38:24 // 73062
Nézd komám :-)
Én az ominuzus vita kirobbanása előtt nem foglalkoztam Kimivel.
Aztán az első futama után olyan ajnározás történt itt Kimiről, hogy akkor azt mondtam értékeljük a végén.....tovább nem írom, hisz tudod....nos azóta nem szimpi a csávó nekem, meg jó párunknak. Az hogy ezt "nektek" köszönhetjük azt nem muszáj elhinned.
Most hogy vége a Ferraris pályafutásának van egy VB címe. Aztán úgy egyébként langyos víz volt, pár kirohanással. Írtam már 100szor, hogy hiányzik a srácból a tűz.
De ha valaki akkora menő, mint ahogyan azt itt jó pár Kimista leírta, akkor annak a menőnek nem lehetne csapaton belül rosszabbul teljesíteni. De mint láthattuk nem egyszer előfordult.
Tovább gondolva, ha Kimi a király, akkor azon csapattársa aki túlteljesíti akkor az kétszeres király mint Kimi, nem?
Én az ominuzus vita kirobbanása előtt nem foglalkoztam Kimivel.
Aztán az első futama után olyan ajnározás történt itt Kimiről, hogy akkor azt mondtam értékeljük a végén.....tovább nem írom, hisz tudod....nos azóta nem szimpi a csávó nekem, meg jó párunknak. Az hogy ezt "nektek" köszönhetjük azt nem muszáj elhinned.
Most hogy vége a Ferraris pályafutásának van egy VB címe. Aztán úgy egyébként langyos víz volt, pár kirohanással. Írtam már 100szor, hogy hiányzik a srácból a tűz.
De ha valaki akkora menő, mint ahogyan azt itt jó pár Kimista leírta, akkor annak a menőnek nem lehetne csapaton belül rosszabbul teljesíteni. De mint láthattuk nem egyszer előfordult.
Tovább gondolva, ha Kimi a király, akkor azon csapattársa aki túlteljesíti akkor az kétszeres király mint Kimi, nem?
Ferko02-10-2009 13:36:30 // 73061
Nem lepne meg ez sem; bár ebben a cikkben tagadják. A Toyota évek óta azt mondja, hogy ne majd jövő évben megmutatjuk és győzelmeket akarunk elérni. Sok pénz - kevés érdem; ennyi a Toyota.
Tommi02-10-2009 13:33:02 // 73060
Sőt, lehet, hogy kiszállnak ők is, erről pont a szingapúri futamon beszélt a két okostojás.
Ferko02-10-2009 13:31:35 // 73059
Szerintem nem. A Toyot nem erős scapat. Hülye lenne oda menni.
Ferke02-10-2009 13:26:20 // 73058
Na, Kimi leht, hoyg a toyotánál köt ki.itt írja:)
Satti02-10-2009 13:17:53 // 73057
Ő sem mondott semmi mást, csak udvariasságból, hogy ör5ül Alonso érkezésének....
Mi mást is mondhatott volna, ha meg akarja tartani a munkáját. :-)
Mi mást is mondhatott volna, ha meg akarja tartani a munkáját. :-)
mesa02-10-2009 13:13:00 // 73056
Hahahaha
Ez a cikk lehetett volna ezzel a címmel is:
Chris Dyer örül Alonso érkezésének
A csapat szempontjából fantasztikus, hogy egy olyan hiteles és tapasztalt pilótát sikerült megszereznie, mint Fernando
Ő sem mondott semmi mást, csak udvariasságból, hogy Kimivel nem volt személyes problémája, ezért sajnálja, hogy így alakult.
Ez a cikk lehetett volna ezzel a címmel is:
Chris Dyer örül Alonso érkezésének
A csapat szempontjából fantasztikus, hogy egy olyan hiteles és tapasztalt pilótát sikerült megszereznie, mint Fernando
Ő sem mondott semmi mást, csak udvariasságból, hogy Kimivel nem volt személyes problémája, ezért sajnálja, hogy így alakult.
Xixo02-10-2009 13:08:18 // 73055
Na igen, Massának ez a nagy hibája, hogy kitört a Bárikkelós szerepkörből és elverte a legjobbankeresőt... :))
Ferko02-10-2009 13:00:00 // 73053
Tartjuk a frontot..-DDD
Xixo02-10-2009 12:55:30 // 73052
Ezt előre kellett volna tudniuk? Ők se Kimi tehetségét vitatják, hanem a hozzáállását kifogásolták. És persze hogy így várják Alonzót, különben le se igazolták volna. :)
Satti02-10-2009 12:55:23 // 73051
Räikkönen a konstruktőri bajnokságra fókuszál, Fisichella javul klikk
Satti02-10-2009 12:53:47 // 73050
Legalább mi, a kemény mag összetartunk! :-))
Ferko02-10-2009 12:48:32 // 73049
Egyetértek Tanult Barátom!:-)))))
Ferke02-10-2009 12:43:27 // 73048
Na igen, itt most minden volt, csak spórolás nem:))))
Satti02-10-2009 12:40:54 // 73046
Nem láthatjuk a háttérben mi mozgatja a szálakat, a santander is valószínűleg hosszú távra kötött szerződést a Ferrarival, de egyébként ez is csak egy vélemény, a valóságban bármi is lehet.
Nem haragszom én senkire, nem olyan családból származom. :-))
Nem haragszom én senkire, nem olyan családból származom. :-))
mesa02-10-2009 12:26:57 // 73045
Te Satti!
Amikor inkább kidobnak 40 milliót az ablakon, akkor szerinted azon a helyen számít a pénz ??? Ugye nem gondolod komolyan, hogy Alonso azért kerül oda Kimi helyére, mert spórolni akarnak az olaszok ?! :P
Ne hari, de ez kurvára nevetséges !!!! :DDDDDD
ui: Ha Kimi valóban olyan nagy spíler lenne, 10x annyi szponzor állna mögötte, ezt se feledd
Amikor inkább kidobnak 40 milliót az ablakon, akkor szerinted azon a helyen számít a pénz ??? Ugye nem gondolod komolyan, hogy Alonso azért kerül oda Kimi helyére, mert spórolni akarnak az olaszok ?! :P
Ne hari, de ez kurvára nevetséges !!!! :DDDDDD
ui: Ha Kimi valóban olyan nagy spíler lenne, 10x annyi szponzor állna mögötte, ezt se feledd
mesa02-10-2009 12:24:02 // 73044
pb_02-10-2009 12:19:27 // 73043
Pilóta pedig vagy teljesít, vagy nem.)
Satti02-10-2009 12:18:55 // 73042
Néha csak annyit kell mondani, hogy: "gúúúúúszfrábáááá...." :-))
Satti02-10-2009 12:10:58 // 73041
A pénznek is jelentős szerepe lehet a dologban és mivel a főszponzor a Santander lesz már jövő évtől a Ferrarinál, nagy valószínűséggel ragaszkodtak ahhoz, hogy Alonso már 2010-től ott legyen a csapatnál. A Forma1-ben minden a pénz körül mozog, a többi csak mellékes, legalábbis a csapatok szempontjából.
A pontos indokokat sosem fogják megmondani, a sajtónak odalöknek vmi lerágott csontot és annyi.
Alonso kevesebb fizetésért ment a Ferrarihoz, mint ami Kimi-é volt és a szponzor is spanyol aki hozza a sok lóvét. Pénz beszél, kutya ugat.
A pontos indokokat sosem fogják megmondani, a sajtónak odalöknek vmi lerágott csontot és annyi.
Alonso kevesebb fizetésért ment a Ferrarihoz, mint ami Kimi-é volt és a szponzor is spanyol aki hozza a sok lóvét. Pénz beszél, kutya ugat.
BMW forever!!!!!!!!02-10-2009 12:10:42 // 73040
Tőlem aztán nyugodtan beszélhettek erről,max csak csenben olvasom,mint már egy ideje csak olvasok,mert volt itt vita bőven anélkül is hogy én beirtam volna a véleményemet.Teljesen mind1 már hogy miért kellett mennie,ez már történelem(lesz majd az év végén).Az összes többi csak találgatás,majd idővel ugyis kiderül hogy ki a gyorsabb.Mondjuk odaadnék egy fél évet az életemből hogy kezdődjön a szezon és kiderüljön hogy hányas a kabát.
Grando02-10-2009 11:59:40 // 73039
Akárhogy is volt, a Ferrarinál valszeg nem kap majd ilyen meglepit. :DD
A következő gondolatmenet pedig az Androméda konglomerátumi galaxisméretű összeesküvéselmélet egyik újabb fejezete részemről:
Ahogy korábban felvetődött a retyó csalása kapcsán a szingapúri futam eredményének törlése, amivel Massa utólag VB lenne, azon csodálkoztam, hogy a Ferrari vajon miért nem mozdul rá erre. Nyilván nem hülyék, nekik is eszükbe kellett jutnia.
Na most Alonso átszerződött, lezárult egy érintettel a tárgyalás, szerződés aláírva, macska a zsákban. És másnap felröppen a téma ismét. Erről még hallani fogunk sztem. Úgy értem hivatalos forrásból indítva - mert egyébként fórumokon vagy újságíróktól nyilván. :))
A következő gondolatmenet pedig az Androméda konglomerátumi galaxisméretű összeesküvéselmélet egyik újabb fejezete részemről:
Ahogy korábban felvetődött a retyó csalása kapcsán a szingapúri futam eredményének törlése, amivel Massa utólag VB lenne, azon csodálkoztam, hogy a Ferrari vajon miért nem mozdul rá erre. Nyilván nem hülyék, nekik is eszükbe kellett jutnia.
Na most Alonso átszerződött, lezárult egy érintettel a tárgyalás, szerződés aláírva, macska a zsákban. És másnap felröppen a téma ismét. Erről még hallani fogunk sztem. Úgy értem hivatalos forrásból indítva - mert egyébként fórumokon vagy újságíróktól nyilván. :))
tipoatti02-10-2009 11:44:27 // 73038
nagyon jóóóó!!! :) Hihetetlen "szinkronban" nyomják, bár nekem úgy tűnik, Kimi-nek többet kellett birkóznia a Ferrarival.
Ferko02-10-2009 11:41:48 // 73037
Micsoda bölcselet.:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ferke02-10-2009 11:31:03 // 73036
Azért azt mindenki tudja, hogy miért küldték el, végül is ezért nincs most itt senki ledöbbenve, és meglepve. Kimimániások, és kevésbé azok ugyanúgy, egyformán tudják, de erről ugye nem beszélünk, mert megint kezdődne a perpatvar:)
Ferke02-10-2009 11:29:35 // 73035
Pilóták jönnek-mennek, csapatok szintén, csak a halál, az adó, és a Ferrari a biztos!:)))
Tommi02-10-2009 11:23:36 // 73034
Már előre látom a hosszú téli esték programját :))) Tavaszra mindenki meggyilkolja a másikat itt a topicban :)))
BMW forever!!!!!!!!02-10-2009 10:54:44 // 73033
Tök mind1,olyat is olvastam már.Nekem mind1 miért küldték el,nincs már ott 2010 től azt kész.Ezen nem akarok pörögni napokig.Vagy lesz más vagy nem.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
660
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?