Forum >> Forma-1
Ferko09-09-2007 20:49:28 // 30842
Nekem sem volt szimpatikus, amit Janrob mondott (meg is írtam a véleményem), de attól még, hogy Alonsónak szurkol, még lehet Alfás. Nem? :-)
Ferko09-09-2007 20:47:46 // 30841
Én nem azt írtam, hogy nem történt semmi, hanem azt, hogy nem történt semmi, csak az , hogy MS elhúzott, és más dolga nem volt, csak az, hogy lekörözze a mezőnyt.
Blade09-09-2007 20:46:41 // 30839
Ez szerintem csak a Te teóriád..:)
Mike.09-09-2007 20:45:27 // 30838
Az kicsit túlzás, hogy nem történt semmi, de biztos te másik adón nézted akkor az F1-et.
Mike.09-09-2007 20:43:25 // 30837
Jaaa, utólag már könnyűű! :-)))
Azért Alonso mellé nem mert úgy bemenni mint Massa és Kimi mellé! :-)
Mint írtam nekem nincs bajom a csapatutasítással mert sikeres egy csapat csak úgy lehet. Azzal már inkább, ha ezzel mindenki csak a Ferrarit okolja, holott rengeteg példa van rá, hogy ezt mások is előszeretettel alkalmazzák.
Mint most Hamilton is. :-)
Azért Alonso mellé nem mert úgy bemenni mint Massa és Kimi mellé! :-)
Mint írtam nekem nincs bajom a csapatutasítással mert sikeres egy csapat csak úgy lehet. Azzal már inkább, ha ezzel mindenki csak a Ferrarit okolja, holott rengeteg példa van rá, hogy ezt mások is előszeretettel alkalmazzák.
Mint most Hamilton is. :-)
Ferko09-09-2007 20:40:47 // 30836
Még szerencsa, ahogy mondod. :-DDDD
Nekem az volt az unalmas, hogy nem történt semmi, csak az , hogy MS elhúzott, és más dolga nem volt, csak az, hogy lekörözze a mezőnyt. Nekem ez unalmas volt. De ha MS rajongó lettem volna, akkor biztos, hogy én is extázisban úsztam volna! :-DD
Nekem az volt az unalmas, hogy nem történt semmi, csak az , hogy MS elhúzott, és más dolga nem volt, csak az, hogy lekörözze a mezőnyt. Nekem ez unalmas volt. De ha MS rajongó lettem volna, akkor biztos, hogy én is extázisban úsztam volna! :-DD
Mike.09-09-2007 20:39:41 // 30835
Igen! a rajtnál nem az volta célja, hogy előrébb kerüljön, hanem Massát visszatartsa.
Amúgy ezzel sincs baj, csak hát megint egy csapatutasítás és hát mégis csak Alonsot védte.
Amúgy ezzel sincs baj, csak hát megint egy csapatutasítás és hát mégis csak Alonsot védte.
Blade09-09-2007 20:37:19 // 30834
Szerintem az egész hétvége időeredményeit nézve erős tulzás az ,hogy Alonsot meg kellett volna védeni Massatól..:)))
A csapatutasitás meg többnyire a Ferrarira jellemző,mint ahogy bebizonyitották már az évtizedek alatt
A csapatutasitás meg többnyire a Ferrarira jellemző,mint ahogy bebizonyitották már az évtizedek alatt
Blade09-09-2007 20:35:18 // 30833
Hogy mondod?? Hogy Hamilton nem probált győzni??? Hogy meg sem próbálta megelőzni ALonsot??
Mike.09-09-2007 20:25:37 // 30832
Annyi köze azért csak van, hogy Massától kellett megvédeni Alonsot.
A csapatutasítást meg azért említem, mert egy pilótának nem az az elsődleges feladata meg célja, hogy betartson a másiknak hanem, hogy minnél előrébb kerüljön. Na ezt Hami meg sem próbálta.
A csapatutasítást meg azért említem, mert egy pilótának nem az az elsődleges feladata meg célja, hogy betartson a másiknak hanem, hogy minnél előrébb kerüljön. Na ezt Hami meg sem próbálta.
Mike.09-09-2007 20:21:59 // 30831
Lehet, hogy olcsó, de jó kifogás! :-)))
Mindig van amikor neki jókor jön egy kieső versnyző, egy safety car ami neki jól jön, egy baleset amiből Ő profitál..... Persze nem minden futamon, de ennyi senkinek nem cvolt még.
Mindig van amikor neki jókor jön egy kieső versnyző, egy safety car ami neki jól jön, egy baleset amiből Ő profitál..... Persze nem minden futamon, de ennyi senkinek nem cvolt még.
Blade09-09-2007 20:21:55 // 30830
Az hogy Hamilton keresztben áll fel a rajthoz, annak semmi köze Alonsohoz. Massát akarta megfogni vele, csak nem jött össze..
Blade09-09-2007 20:18:25 // 30829
Jaj, ugyanmár.. Azt nem mond hogy ma is szerencsével nyert. Nyilván voltak és lesznek is szerencséi,de MS-nek is volt annyi legalább, meg melyik pilotának nem? Szerencse az olcsó kifogás....
Mike.09-09-2007 20:18:00 // 30828
Elvileg szabály nem tiltja ...
Most betartotta az utasításokat. Védeni kell Alonsot bármi áron! :-)))
Most betartotta az utasításokat. Védeni kell Alonsot bármi áron! :-)))
Grando09-09-2007 20:10:50 // 30827
Azért hami érdekesen állt fel már a rajtnál is. Nézük itthon, hogy az meg hogy van ott? Keresztben indul? Hát keresztben bizony...
Mike.09-09-2007 20:08:33 // 30826
Hááát, azért abban igaza van, hogy nagy mázlista Alonso. Persze, jó pilóta is meg minden, de régen volt ennyi szerencséje pilótának mint neki.
Massát ma éppen a másik szorította le a startnál .......meg az első sikánba.
Massát ma éppen a másik szorította le a startnál .......meg az első sikánba.
Ferke09-09-2007 20:08:28 // 30825
Ja, a Kimi előzésről annyit, hogy a KK egyedül neki köszönheti, hogy pontot szerzett, mert csak Kimin múlott, hogy nem törték össze mindketten magukat.
Grando09-09-2007 20:07:23 // 30824
Ahha! Merthogy ugye úgy volt, hogy a következő meghallgatáson a Ferrari is ott lesz, illetve minden olyan csapat képviselői, akiknek mondanivalója van az ügyben. De ez nem a jedi nagytanács előtt zajlott volna. Erre most balfonzó elküldte a levelezést. Így megint a nagytanács elé kerül az ügy, ahol megint mindenki másnak kuss van. Nemhogy a csapatok, de még a sértett fél sem lehet jelen. Aki esetleg azt mondhatná, hogy: "bocsika, ron bácsi most éppen füllentett, amit xy adatokkal tudunk bizonyítani"...
Ferke09-09-2007 20:04:52 // 30823
Ez már rééég kiderült. Nem értem, hogy rengeteg ember miért játsza az ostobát. Bazze, ezek lefejleszettek egy versenyautót egy másik versenyautó adatainak a segítségével. Az összes pályára vonatkozó bridgestone adatokat ismerik! Sorolhatnám még...ez több, mint durva!!!
Most már olyanok kerülnek nyilvánosságra, hogy stepney és coughlan minden versenyhétvégén eszmét cseréltek, folyamatosan konnektáltak.
Az a nyomorult delaróza és alonso az évad előtt viccesen arról levelezik, hogy milyen beállításokat vegyenek le a Ferrariról!
Haug és dennis kijelenti, hogy valóban leveleztek, és tudtak az anyagról, de csak "1-2 skiccet néztek meg belőle". hát persze! Ez tökre hihető, mi?!
Ez röhej!!! Hülyét csinálnak a Ferrariból,és mindenki másból is, és közben játszák a mártírt. Undorító az egész csapat, úgy, ahogy van....
Ezek után senki ne szóljon a Ferrarira egy szót sem, mert inkább ne nyerjenek 10 évig vb-t, minthogy ennyire mocskossá váljanak, mint ez az ocsmány mclaren mercedes...:(((((
Most már olyanok kerülnek nyilvánosságra, hogy stepney és coughlan minden versenyhétvégén eszmét cseréltek, folyamatosan konnektáltak.
Az a nyomorult delaróza és alonso az évad előtt viccesen arról levelezik, hogy milyen beállításokat vegyenek le a Ferrariról!
Haug és dennis kijelenti, hogy valóban leveleztek, és tudtak az anyagról, de csak "1-2 skiccet néztek meg belőle". hát persze! Ez tökre hihető, mi?!
Ez röhej!!! Hülyét csinálnak a Ferrariból,és mindenki másból is, és közben játszák a mártírt. Undorító az egész csapat, úgy, ahogy van....
Ezek után senki ne szóljon a Ferrarira egy szót sem, mert inkább ne nyerjenek 10 évig vb-t, minthogy ennyire mocskossá váljanak, mint ez az ocsmány mclaren mercedes...:(((((
109-09-2007 19:57:36 // 30822
És ha rajtuk múlik nem is fogják, mert mint tudjuk, a Ferrari ismét nem lehet ott egy olyan tárgyaláson, ami azért Őt is erőteljesen érintI :-((( Tehát ismét megússzák egy "bűnös, de nem kap büntetést"...mint a múltkor :-(((( Hogy baxák meg!!!!!!!!!! :-(
Blade09-09-2007 19:57:11 // 30821
Ennyi sok baromságot amit Te osszehordasz ... ne haragudj... Azért mert nem a szerelmed nyert ma,az nem jelenti azt hogy másnak mincsenek érdemei...
Ez a " szerencsés nagy nulla " ,istenem... ezzel megeroltetted magad meg a szűk látóköröd,mi ez szerinted lóverseny??? :)) Szerencsével nem lehet két vb-t nyerni,de ha "egy nagy nulla" is lenyomja a ferrarit már két éve,ez inkább megalázó ,nem?:)
Nem mintha védeni akarnám Hamiltont (és nem is akarom), de Massát ugy még nem előzte meg másik versenyző,hogy a barna brazil ne huzta volna rá az autóját és ne koccantak volna...
Erről a hablatyról amit irtál egy valami jut az eszembe: Megmagyarázni mindent meglehet, de az eredmények önmagukért beszének...:)
Ez a " szerencsés nagy nulla " ,istenem... ezzel megeroltetted magad meg a szűk látóköröd,mi ez szerinted lóverseny??? :)) Szerencsével nem lehet két vb-t nyerni,de ha "egy nagy nulla" is lenyomja a ferrarit már két éve,ez inkább megalázó ,nem?:)
Nem mintha védeni akarnám Hamiltont (és nem is akarom), de Massát ugy még nem előzte meg másik versenyző,hogy a barna brazil ne huzta volna rá az autóját és ne koccantak volna...
Erről a hablatyról amit irtál egy valami jut az eszembe: Megmagyarázni mindent meglehet, de az eredmények önmagukért beszének...:)
Mike.09-09-2007 19:56:59 // 30820
Így van! Ott van most a két pilóta levelezése ez elég bizonyíték! Már csak azt kellene bizonyítani, hogy használték is!
Grando09-09-2007 19:53:21 // 30819
És ez csak ami előkerült, ne feledjük!
Vki írta, hogy "ha télleg kiderül, hogy a meki csalt" - ez már kiderült, csak még nem bizonyították. :((
Vki írta, hogy "ha télleg kiderül, hogy a meki csalt" - ez már kiderült, csak még nem bizonyították. :((
Mike.09-09-2007 19:53:17 // 30818
Ezt nem is hallottam.
Bár sokszor itthagytam a TV-t ma. Ennyire még nem baxtak fel soha mint ma. Kiesett az egyik Ferrari és még a két gyökér hülyeségét is hallagtnom kellett.
Bár sokszor itthagytam a TV-t ma. Ennyire még nem baxtak fel soha mint ma. Kiesett az egyik Ferrari és még a két gyökér hülyeségét is hallagtnom kellett.
Ferke09-09-2007 19:50:49 // 30817
Osti a kérdés, nem gondoltad át sztem eléggé. Nagyon nem mindegy, hogy van egy 780 oldalas tapasztalatod, és hello, vagy van egy 780 oldalas tapasztalatod+a másik csapat 780 oldalas tapasztalata.
Ferke09-09-2007 19:47:46 // 30816
Fiúk, ez gáz volt. De nem véletlenül. Fura, hogy hirtelen itt is ilyen jók lettek a parasztmercik:(
Ferke09-09-2007 19:47:03 // 30815
Sztem vegyél egy öreg 123-ast, vazz, és regelj be a mergaklubba...:(
Don Gombóc09-09-2007 19:27:50 // 30814
A legnagyobb ma az volt amikor ez a büdösparaszt faszkártya Palik a push Charlie boxutasításra azt mondta hogy ez titkos nyelven volt ami nem szabályos. :)) És még ez a gyökér jár nemzetközi versenyre ahol szerintem kötelező lenne a nemzetközi rádiós rövidítések (ICAO) ismerete. A Charlie jelen esetben a C betűs gombot jelentette a kormányon. Istenem mekkora állatok ezek. :))
Mike.09-09-2007 19:27:15 // 30813
Nem volt hely mert azzal a tempóval ahogyan odaért amúgy sem tudott volna bekanyarodi.
Mike.09-09-2007 19:21:02 // 30812
Te melyik adón melyik futamot nézted?? ...Na jó, akkor elmondom neked, hogy az a piros autó éppen harmadik lett!
gaBi09-09-2007 19:09:28 // 30811
"Talán ha nincs a Safety car, pár körön belül Massa lenyomta volna a színesbőrűt, mert az elejétől végig tolta hátulról!"
Hát nem tudom, a rajtot jobban elkapta Massa ez igaz, meg utána egy darabig rajta volt, de aztán szépen leszakadt ő is.Én így láttam.
Azt meg nem mondod komolyan ,hogy Hamiltont meg kellett volna büntetni amiért levágta a sikánt.Ha láttad az ismétlést akkor azon látszik, hogy nem igazán tudott volna hol bekanyarodi, mivel nem volt hely.
Hát nem tudom, a rajtot jobban elkapta Massa ez igaz, meg utána egy darabig rajta volt, de aztán szépen leszakadt ő is.Én így láttam.
Azt meg nem mondod komolyan ,hogy Hamiltont meg kellett volna büntetni amiért levágta a sikánt.Ha láttad az ismétlést akkor azon látszik, hogy nem igazán tudott volna hol bekanyarodi, mivel nem volt hely.
gaBi09-09-2007 19:05:32 // 30810
Hát ezt azért így nem mondanám, hogy nulla.(Pedig én sem szeretem).Ez már az edzéseken és az időmérőn is látszott, hogy elég jó formában van.A verseny felénél már rá lehettt jönni, ha nem lesz semmi gubanc simán megnyeri.Sajnos a kedvenc "majomemberem" sem tudta tartani vele a lépést, Kimiről meg nem is beszélve.Egyébként a Palikék nem tudom mit üvöltöztek annyira, amikor rájöttek, hogy Kimi egy kiálláson van, és Hamilton elé jött vissza.Az előzésről meg annyit, ha hamilton nem ott megy el, akkor megelőzte volna máshol, a Mercik most olyan gyorsak voltak, mint a múltkor a Ferrarik.
Azért valjuk meg, Alonso nagyon elverte a mezőnyt, Hamiltonostól ,Ferraristól.Ehhez nem elég csak a szerencse, gyorsabb volt.Nem megyek bele olyan magasztalásokba mint a Paliklaci, de ezek a tények.És számomra ez elég szomorú, hogy az a kevés előny is csökken.
Azért valjuk meg, Alonso nagyon elverte a mezőnyt, Hamiltonostól ,Ferraristól.Ehhez nem elég csak a szerencse, gyorsabb volt.Nem megyek bele olyan magasztalásokba mint a Paliklaci, de ezek a tények.És számomra ez elég szomorú, hogy az a kevés előny is csökken.
mesa09-09-2007 18:50:35 // 30809
Hát tényleg kár volt!?
Miután indult a futam a két Ferrari jól jött el, Kimi lenyomta Heidfeldet, Massa pedig a majomembert, csak aztán ez az agresszív nulla jól nekitette a kocsiját.
Massa versenyének ott lett vége. Eldeformálódott a felni, amitől lassú defektje lett, korábban kellett kiálnia, ami után még a váltója is bexart. Pech. Egy piros autóval kevesebb.
Alonsó rohadt mázlista volt, mert a majomember autója sem volt 100-as a kontakt után, így tudott kis előnyt gyűjteni.
Kimi igen is megmutatta amit kell, egy kiálláson volt, és jól tartotta magát, bejött a majomember elé. Sajnos az agresszív Kinte-kunta "most vagy soha!" alapon engedte a kocsit a sikánba -el kell ismerni, hogy Kimit is meglepte vele. Ha Raikönnen nem satuz akkorát, akkor úgy járt volna ő is, mint Massa.
Így Alonsó csupán a makinak köszönheti a győzelmét.
Talán ha nincs a Safety car, pár körön belül Massa lenyomta volna a színesbőrűt, mert az elejétől végig tolta hátulról! Talán neki is jóval több üzemanyaga volt, mint a Mekiknek. Talán nem McLaren kettős győzelem született volna.
Talán ez az agresszív feka megérdemelt volna egy büntit is, amiért eleve Massa kocsiját tolta ki a pályáról a rajtnál ...
De Alonsó egy nagy nulla. Továbbra is szerencselovag.
Miután indult a futam a két Ferrari jól jött el, Kimi lenyomta Heidfeldet, Massa pedig a majomembert, csak aztán ez az agresszív nulla jól nekitette a kocsiját.
Massa versenyének ott lett vége. Eldeformálódott a felni, amitől lassú defektje lett, korábban kellett kiálnia, ami után még a váltója is bexart. Pech. Egy piros autóval kevesebb.
Alonsó rohadt mázlista volt, mert a majomember autója sem volt 100-as a kontakt után, így tudott kis előnyt gyűjteni.
Kimi igen is megmutatta amit kell, egy kiálláson volt, és jól tartotta magát, bejött a majomember elé. Sajnos az agresszív Kinte-kunta "most vagy soha!" alapon engedte a kocsit a sikánba -el kell ismerni, hogy Kimit is meglepte vele. Ha Raikönnen nem satuz akkorát, akkor úgy járt volna ő is, mint Massa.
Így Alonsó csupán a makinak köszönheti a győzelmét.
Talán ha nincs a Safety car, pár körön belül Massa lenyomta volna a színesbőrűt, mert az elejétől végig tolta hátulról! Talán neki is jóval több üzemanyaga volt, mint a Mekiknek. Talán nem McLaren kettős győzelem született volna.
Talán ez az agresszív feka megérdemelt volna egy büntit is, amiért eleve Massa kocsiját tolta ki a pályáról a rajtnál ...
De Alonsó egy nagy nulla. Továbbra is szerencselovag.
mesa09-09-2007 18:37:54 // 30808
Lehet, hogy az neked "szar" volt, nekem speciel minden futam egy extázissal ért fel! Lévén én Ferrari rajongó vagyok. Szerencse, hogy nem vagyunk egyformák!
HátvédRomeo09-09-2007 17:22:44 // 30807
Sziasztok!
Ezt nem hiszem el. Most jött vissza NET. Egész eddig a szolgáltató miatt szünetelt. Most tudok írni.
Még szerencse, hogy a TV adás a rajtra visszajött, így láttam a futamot.
Ilyen szerencsétlen évadot a Ferrarinak!! Hát szomorú vagyok. :-(
Ezt nem hiszem el. Most jött vissza NET. Egész eddig a szolgáltató miatt szünetelt. Most tudok írni.
Még szerencse, hogy a TV adás a rajtra visszajött, így láttam a futamot.
Ilyen szerencsétlen évadot a Ferrarinak!! Hát szomorú vagyok. :-(
gaBi09-09-2007 17:17:50 // 30806
Hát, mit mondjak?:DNeked is!:D
Ferko09-09-2007 17:15:00 // 30805
Nekem az volt a bosszantó, hogy a többi csapat sehol sem volt. Milyen dúrva volt az, amikor MS egyszer Magyarországon, utána meg Franciaországban már VB lett. Akokrtájt elég sok ember el is fordult a F1-től az izgalmak hiánya miatt.
Na most lépek, mert emgyünk el. De majd este még lehet benézek! :-)
Addig is kellemes délutánt! :-D
Na most lépek, mert emgyünk el. De majd este még lehet benézek! :-)
Addig is kellemes délutánt! :-D
gaBi09-09-2007 17:10:34 // 30804
Emlékszem erre az időre!Én meg rágtam a kefét, hogy jóvónamá' ha valaki odapörkölne Suminak, mert eléggé bosszantó volt!:DDD
Ferko09-09-2007 17:05:50 // 30803
Egyetértek Veled! Már én is unom, hogy évek óta két csapat viaskodik csak. Ennél csak az volt sz@rabb, amikor a Ferrarinak volt egyeduralma, és versenyről versnyenyre az ment, hogy a Ferrari lealázza a mezőnyt, a többiek meg sehol sincsenek. Kitartottam a csodát várva futamról futamra, hogy hátha valaki majd magára talál, de nem így lett! :-))))
gaBi09-09-2007 17:02:03 // 30802
Jah!Mint amikor a Williams jött azzal a "rozmárral".Hú, az de gyenge volt.Olyan sz@rul is ment, ahogy kinézett.:D
Kár ezért a botrányért.Pont a királykategóriában, bár már szerintem ez a mai F1, nem éppen királyi.Kár érte, mert nagyon jól kezdődött ez az év, aztán mára csak sárral dobálják egymást a csapatok a háttérben, meg az orrunk előtt is.
Akkor lenne izgalmas ha nem csak két csapat folytatna küzdelmet az első helyekért, hanem jönne a BMW, a Renault, a Williams meg a többi.Bíztam a BMW-ben ,hogy odaérnek, de sztem ebben az évben már nem sok esélyük van.Talán jövőre, meg a Williams is fogadkozik.Pilótája van mindkét csapatnak, csak egy ütőképes autó kellene.Jövőre talán mutatnak többet is.
Kár ezért a botrányért.Pont a királykategóriában, bár már szerintem ez a mai F1, nem éppen királyi.Kár érte, mert nagyon jól kezdődött ez az év, aztán mára csak sárral dobálják egymást a csapatok a háttérben, meg az orrunk előtt is.
Akkor lenne izgalmas ha nem csak két csapat folytatna küzdelmet az első helyekért, hanem jönne a BMW, a Renault, a Williams meg a többi.Bíztam a BMW-ben ,hogy odaérnek, de sztem ebben az évben már nem sok esélyük van.Talán jövőre, meg a Williams is fogadkozik.Pilótája van mindkét csapatnak, csak egy ütőképes autó kellene.Jövőre talán mutatnak többet is.
Ferko09-09-2007 16:04:47 // 30801
Igen, erősek voltak. 1-1 évet leszámítva. A Ferrari két éve szenvedett nagyon. A Mekik meg úgy 3-4 éva asszem, amikor jó ha egy futaom végigbírtak az autók. Akkor volt ez, amikor azzal a rettentő hegyes orkúppal voltak az autók. Nem egyszerű sport ez! :-)
Tommaso 15909-09-2007 15:58:53 // 30799
Azért elég nehéz lehet ilyen szinten szinkronban fordítani, főleg úgy, hogy nem 2 emebr között kell, meg akadnak szakmai kifejezések, szavak is.
Kicsit vontatott, de én megadom neki:-)))))))
Főleg a Bagi-Nacsában:-DDD
Kicsit vontatott, de én megadom neki:-)))))))
Főleg a Bagi-Nacsában:-DDD
gaBi09-09-2007 15:57:14 // 30798
De nem fognak!:DÉn a Palikot zavarnám haza az Anikó mellé.:D
gaBi09-09-2007 15:56:30 // 30797
Lehet, hogy van, érdekes dolog ez.De lássuk be azért a Ferrari, meg a Mclaren az utóbbi években erős volt.És ők nem arról híresek, hogy rettenet rossz autót tolnak a pilóták feneke alá.
Hakuna09-09-2007 15:52:16 // 30796
Akkor szerezzenek egy rendes szinkrontolmácsot :)
Ferko09-09-2007 15:52:01 // 30795
DE van olyan szerintem, hogy egy csapat elfelejt jó autót csinálni. Jó példa erre a rönyő, vafgy a honda. Bár a háttérben emberek távozása is a háttérben lehet. Pl.: a honda addig jó volt, amíg ott volt dév ricsárdsz. Persze sokáig szenvedtek az ő ideje alatt is, de csak feljöttek. Régen a bömbő is jó volt, aztán lesüllyedt a béka segga alá, utána meg jött a szétválás.
Hakuna09-09-2007 15:51:52 // 30794
Folyton a szájukba ad valamit, és aztán vagy azt mondják vagy nem. Nem lehet rendesen hallani őket tőle, de amikor mégis, akkor tuti másképp fogalmaznak.
gaBi09-09-2007 15:51:30 // 30793
Mindegy!:DNe offoljuk szét a topicot, mert leb@sznak minket!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
665
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?