Forum >> Forma-1
Erhard 242 (Pure Energy)27-05-2008 08:48:32 // 42042
Persze nem volt jó Kimi no de ki az aki mindig jó?
Ferko27-05-2008 08:47:21 // 42041
Hát a MAssáét meg nem nagyon!:-))))))
Mike.27-05-2008 08:44:14 // 42040
Nem arról volt szó, hogy jól csinálta e vagy sem, mert nem volt jó. Kimi teljesítményét minősítettük, ami viszont xar volt.
Erhard 242 (Pure Energy)27-05-2008 08:35:53 // 42039
No de mit csinált most pl Massa jól? a tuti első helyről csinált egy harmadikat??? Kimi sem volt jobb nála az biztos....
Mike.27-05-2008 08:32:17 // 42038
"Viszont vannai, akik, ha Kimi jól csinálja a dolgokat, akkor esetleg eleresztenek egy "gratula"-t, vagy hasonlót, de semmi extra, bezzeg, ha Massa a jó, akkor megy az ömlengés, hogy ilyen fasza gyerek, meg olyan frankó, szuperhiper, stb.,"
Viszont vannak, akik, ha Massa jól csinálja a dolgokat, akkor esetleg eleresztenek egy "gratula"-t, vagy hasonlót, de semmi extra, bezzeg, ha Kimi a jó, akkor megy az ömlengés, hogy ilyen fasza gyerek, meg olyan frankó, szuperhiper,
Na ezt mondom, te ezt csinálod fordítva, persze akkor nincs problémád.:-)))
Viszont vannak, akik, ha Massa jól csinálja a dolgokat, akkor esetleg eleresztenek egy "gratula"-t, vagy hasonlót, de semmi extra, bezzeg, ha Kimi a jó, akkor megy az ömlengés, hogy ilyen fasza gyerek, meg olyan frankó, szuperhiper,
Na ezt mondom, te ezt csinálod fordítva, persze akkor nincs problémád.:-)))
Grando27-05-2008 08:27:02 // 42037
Na de Sattim! Azért vagyunk itt, hogy megosszuk a gondolatainkat a témával kapcsolatban, vagy adott esetben vitázzunk. Vagy inkább süllyedjünk le 10 éves szintre, és mindenki dumáljon el egymás mellett? Akkor az F1 topicban meg is lehetne szüntetni a "válasz erre" gombot.
Kimi most megint lent van kicsit, mint tavaly év elején, ezért te ismét sértődött vagy? Ne máá! ;)))
Kimi most megint lent van kicsit, mint tavaly év elején, ezért te ismét sértődött vagy? Ne máá! ;)))
Satti27-05-2008 08:19:01 // 42036
Nem szoktam fikázni Massa-t, nekem mindegy mit csinál, mert számomra pl. érdektelen, nem lehet tőlem találni olyan hsz-t, amiben mondtam volna rá bármit is, mert egyszerűen nem érdekel, ennyi.
Viszont vannai, akik, ha Kimi jól csinálja a dolgokat, akkor esetleg eleresztenek egy "gratula"-t, vagy hasonlót, de semmi extra, bezzeg, ha Massa a jó, akkor megy az ömlengés, hogy ilyen fasza gyerek, meg olyan frankó, szuperhiper, stb., ez teljesen így van, nem is kell túl sokat visszaolvasni, de egyébként meg mindegy is, nem kívánok ezzel most többet foglalkozni, mert dolgoznom kell, meg egyébként is értelmetlen, mindenki annak drukkol, akinek akar, és akinek nem tetszik a másik véleménye, az sem lényeges, mert semmi jelentősége sztem.
Majd a szezon végén kell okosnak lenni, addig felesleges, mert 1-2 futam alatt, teljesen megváltozhat a helyzet.
Viszont vannai, akik, ha Kimi jól csinálja a dolgokat, akkor esetleg eleresztenek egy "gratula"-t, vagy hasonlót, de semmi extra, bezzeg, ha Massa a jó, akkor megy az ömlengés, hogy ilyen fasza gyerek, meg olyan frankó, szuperhiper, stb., ez teljesen így van, nem is kell túl sokat visszaolvasni, de egyébként meg mindegy is, nem kívánok ezzel most többet foglalkozni, mert dolgoznom kell, meg egyébként is értelmetlen, mindenki annak drukkol, akinek akar, és akinek nem tetszik a másik véleménye, az sem lényeges, mert semmi jelentősége sztem.
Majd a szezon végén kell okosnak lenni, addig felesleges, mert 1-2 futam alatt, teljesen megváltozhat a helyzet.
Mike.27-05-2008 08:07:50 // 42035
Annyira bírom, hogy ilyenkor a Kimisták (bár vannak akik nem szemellenzővel nézik) minden óriási hibát megmagyaráznak, és persze besértődnek, fikázásnak veszik a hiba emlegetését. :-))
Persze visszafelé ez működhet, az nem probléma!?! :-)
Persze visszafelé ez működhet, az nem probléma!?! :-)
Satti27-05-2008 08:01:10 // 42034
Ez természetes, hogy MS ezt mondja, egykori segédjéről, mi mást is mondhatna, de ő sem mindenható, nem szentírás amit mond, persze, vannak akik ezt így gondolják, nincs is ezzel semmi baj, de attól, az még csak egy síma vélemény marad.
Satti27-05-2008 07:57:09 // 42033
Képzeld el, figyelek és képben vagyok, egy szóval nem is mondtam, hogy Kimi vezeti az össz.-t, és az 1 pont is pont, 2003-ban, nagy szerencsével MS 2 pont-al nyerte a VB-ét......
Annyira bírom, hogy ilyen kárörvendően a Kimi ellendrukkerek hogy tudnak ilyenkor pörögni......, vicces......:-)
Az nevet, aki a végén nevet, mint tavaly is, van még 12 futam,,,,,,,,
Annyira bírom, hogy ilyen kárörvendően a Kimi ellendrukkerek hogy tudnak ilyenkor pörögni......, vicces......:-)
Az nevet, aki a végén nevet, mint tavaly is, van még 12 futam,,,,,,,,
Satti27-05-2008 07:53:48 // 42032
Annyiszor Massa is elbaxta, meg a többiek is, igazán csak szinte Kubica nem hibázott.
Amúgy sztem már tényleg teljesen mindegy.....
Amúgy sztem már tényleg teljesen mindegy.....
GT Ɨ|ѯ27-05-2008 07:30:14 // 42031
azt mi nem tud6juk,de az biztos!:-))
Iniezione27-05-2008 07:28:50 // 42030
Celentano is megmondta,hogy a trükkös körülményekkel voltak a gondok ennyi!!!!!És ő jobban vágja a témát mint itt bárki:)))))))
GT Ɨ|ѯ27-05-2008 06:54:24 // 42029
nem hisztizett....összetört..kár érte.
Xixo27-05-2008 04:18:11 // 42028
Én igazából leszrom, hogy Massa előtt vagy után van. Az zavar, hogy hemi mindkettejük előtt van.... :((
Xixo27-05-2008 04:07:38 // 42027
Nyilvá elfelejti!! Massát is temette már mindenki, de azóta le se lehet rugdosni a dobogóról!! :))
Xixo27-05-2008 04:02:54 // 42026
Azért Raj is tart már Massától. Nem véletlen mondta a futam előtt, hogy esős versenyt szeretne!! :))
Xixo27-05-2008 03:59:54 // 42025
Idén lehetett volna a mi pályánk is, csak nem tudtunk élni vele. Pedig pont az elvileg mekis pályákon nyerhetnénk sokat...
Xixo27-05-2008 03:58:11 // 42024
És Raj nem tud vezetni? Kétszer (háromszor) is elbaxta.....
Buksi27-05-2008 03:50:58 // 42023
Ez már biztos! :-))
Willy26-05-2008 23:38:04 // 42022
Egyenlőre még nincs. Csak 1-es rajtszámú.
mesa26-05-2008 23:34:05 // 42021
Na ezt hagyjuk. Sutil végképp nem tehet arról, hogy Kimi bele trafált. Ezt már egyszer eljátszota Kimi Monzában amikor az edzésen a fűre ért az egyik kerekével, féktávon. Akkor is, most is benézte.
Schumacher pedig az 1-est csak és kizárólag úgy érti, hogy a Világbajnok előtt van legtöbbször Massa. (Egyébként az angolszászoknál a bajnokokat gyakran hívják Nr1-nak) Nincs mit ezen félre érteni :) Amíg el nem veszti a címét, addig ő viseli az 1est. Mint idén Talma, mégha jelenleg csak a n+x-edik is.
Schumacher pedig az 1-est csak és kizárólag úgy érti, hogy a Világbajnok előtt van legtöbbször Massa. (Egyébként az angolszászoknál a bajnokokat gyakran hívják Nr1-nak) Nincs mit ezen félre érteni :) Amíg el nem veszti a címét, addig ő viseli az 1est. Mint idén Talma, mégha jelenleg csak a n+x-edik is.
GEORGE26-05-2008 23:32:27 // 42020
Még mindig előtte van az összetettben, ez nem véletlen,
Te Satti barátom Kiminek 35 pontja van Massának 34!!!
Az az 1 pont különbség lenne az "nem véletlen"?? :-D
Amugy Kimi már csak a második ha nem figyeltél volna...
Te Satti barátom Kiminek 35 pontja van Massának 34!!!
Az az 1 pont különbség lenne az "nem véletlen"?? :-D
Amugy Kimi már csak a második ha nem figyeltél volna...
GEORGE26-05-2008 23:28:11 // 42019
Ahogy írod cartás!!!
Mondjuk mindkettőről ha bakizik, és dicsérjük mindkettőt ha ügyes!!!
Ennek így kéne lennie!
Nem pedig úgy hogy Kimi hibázgatott de nem érdekes mert ....
Ez a MAssa de béna....stb stb....
Ez ebben a formában nagyon nem korrekt!
Mondjuk mindkettőről ha bakizik, és dicsérjük mindkettőt ha ügyes!!!
Ennek így kéne lennie!
Nem pedig úgy hogy Kimi hibázgatott de nem érdekes mert ....
Ez a MAssa de béna....stb stb....
Ez ebben a formában nagyon nem korrekt!
GEORGE26-05-2008 23:25:48 // 42018
Csak arra voltam kiváncsi hogy te hogy fogod leírni a Kimi szánalmas teljesítményét, mert ez bizony az volt..és az elötte való futamon sem tudott olyant menni mint Massa.
Pedig ha olyan profi lenne mint ahogy te tartod a Massahoz képest akkor bizony Massának nem lenne szabad a Kimi elött köröznie.
No mind1 azt látom hogy te Kimi óriási hibáit mininek tünteted fel.
Amugy igen még Massa elött van a pontjaival de ha így folytatja nem sokáig......
Pedig ha olyan profi lenne mint ahogy te tartod a Massahoz képest akkor bizony Massának nem lenne szabad a Kimi elött köröznie.
No mind1 azt látom hogy te Kimi óriási hibáit mininek tünteted fel.
Amugy igen még Massa elött van a pontjaival de ha így folytatja nem sokáig......
Tom1226-05-2008 22:57:39 // 42017
Szerintem /sem/ nem csak arra értette, vagy igeeeeen...?? :-))
Tom1226-05-2008 22:56:27 // 42016
Ő sem kicsit fékezett előtte...
Lehet, hogy azért nem "hisztizett".:-)
Lehet, hogy azért nem "hisztizett".:-)
mesa26-05-2008 22:55:08 // 42015
MIvel kiosztották az 1-es rajtszámot, szerintem igen! :P :o
Tom1226-05-2008 22:53:49 // 42014
Tehát akkor mégis csak van 1-es számú versenyző...:-)
mesa26-05-2008 22:52:30 // 42013
De már más szemmel nézik a világot (lásd C5 reklám) ! ;-)
mesa26-05-2008 22:51:36 // 42012
"Azt hiszem, a szezon elején néhány szerencsétlen körülmény torlódott össze, de már a tavalyi évadban is láthattuk, milyen erős teljesítményre képes (Felipe). Azt kell mondani, hogy az eredményeihez képest gyakran alábecsülik őt. Úgy vélem, hogy extrém teljesítményt nyújtott, és ha belegondolunk, hogy az egyes számú versenyzőt is gyakran maga mögött hagyja, nos, az magáért beszél" - Michael Schumacher, Massáról
Grando26-05-2008 22:50:16 // 42011
Pedig nem is angol... :DDDD ;))
mesa26-05-2008 22:48:42 // 42010
"Bocsánatot kért, tehát nagyszerű sportember. Nagyon jó versenyző, így el kell fogadnom a helyzetet. Nem szándékosan tette, ilyen bárkivel előfordulhat. Ezzel együtt kell élnem, és készülnöm a következő versenyre.
Egyszerű versenybaleset volt. Teljes mértékben. Nem arról volt szó, hogy túl későn fékezett, és ezért ütközött nekem. Elvesztette az uralmát az autó fölött, mert a körülmények nagyon trükkösek voltak, tehát nem mondhatjuk, hogy hibázott. Egyszerűen elvesztette az uralmat" - Adrian Sutil egy gentleman
Egyszerű versenybaleset volt. Teljes mértékben. Nem arról volt szó, hogy túl későn fékezett, és ezért ütközött nekem. Elvesztette az uralmát az autó fölött, mert a körülmények nagyon trükkösek voltak, tehát nem mondhatjuk, hogy hibázott. Egyszerűen elvesztette az uralmat" - Adrian Sutil egy gentleman
mesa26-05-2008 22:44:18 // 42009
Most nem azért de amit mondasz az ... :DD
Szegény Sutil meg sem próbált befordulni igazán! Látta ő a tükörben, hogy mindjárt megütik mint baseball labdát. De hát már léső volt, nem lehetett kiszámítani lekoccolja-e a palánkot Rai, így aztán ezerrel eltalálta, esélye sem volt Adriannak, még gázt adni sem.
Szegény Sutil meg sem próbált befordulni igazán! Látta ő a tükörben, hogy mindjárt megütik mint baseball labdát. De hát már léső volt, nem lehetett kiszámítani lekoccolja-e a palánkot Rai, így aztán ezerrel eltalálta, esélye sem volt Adriannak, még gázt adni sem.
Kazes☻26-05-2008 19:18:25 // 42008
Jól beszélsz cartárs! :-D
Belga26-05-2008 18:51:32 // 42007
Azért remélhetőleg Sutil nézett tükörbe, pláne azon a szakaszon lenne alapvető. :o) Azzal azért persze egyetértek, hogy ott az alagútból fénysebességgel kifelé túl sokat nem tudott volna tenni.
Mike.26-05-2008 18:24:25 // 42006
Sutil is nyugodtan nézhette volna a tükröt néha,
Na nehogy már az elől lévőnek kelljen figyelni a mögötte lévő hibájára és azt kivédenie! Azért kíváncsi lennék ha ez fordítva történik megemlítetted volna ezt, mint védekezési lehetőséget.
Gyula "szakértőről" teljesen azonos véleményen vagyok veled. Felháborító amit művel. Gondolkodtam, hogy nézem hang nélkül, de úgy nem az igazi.
Na nehogy már az elől lévőnek kelljen figyelni a mögötte lévő hibájára és azt kivédenie! Azért kíváncsi lennék ha ez fordítva történik megemlítetted volna ezt, mint védekezési lehetőséget.
Gyula "szakértőről" teljesen azonos véleményen vagyok veled. Felháborító amit művel. Gondolkodtam, hogy nézem hang nélkül, de úgy nem az igazi.
Mike.26-05-2008 18:19:52 // 42005
Engem meg nem is érdekel, csak ellenpéldának hoztam fel Kimi boxáthajtásos büntijével szemben. Az egyik előre került a másik meg hátra.
Zsolesz26-05-2008 17:16:16 // 42003
Igaz. Néha azt figyelem hogy amit mondanak az a tv-ben is úgy van e és ez összezavarhat.
NaTo26-05-2008 17:11:02 // 42002
Zsolesz, azért vesztetted el a fonalat, mert ez a két vadbarom beszélt összevissza... Legközelebb ha futam lesz, lehalkítom a TV-t... hogy tudjam követni a dolgokat. :D
NaTo26-05-2008 17:08:10 // 42001
Így is van!
Beültetném én a gyulát egy F1-esbe, aztán öntenék elé némi vizet, és elereszteném az alagút végéből 300-ról, közben ordítanék a palánk mögül neki:
- Gyulaaaa! Fékeeeezzz!!!! Ellenkormááááááány!!!!!
.... csitt csatt puff ..
- Bazmeg gyulaaaaaa!
Ez kritizál?! Meg ilyet szól a verseny előtt, hogy volt szerencséje beülni F1-es kocsiba, és megígérte magának, hogy padlógázzal fog végigmenni... :D
HÁt ilyen marhaságot! :D Szóval ez nem nomális...
Beültetném én a gyulát egy F1-esbe, aztán öntenék elé némi vizet, és elereszteném az alagút végéből 300-ról, közben ordítanék a palánk mögül neki:
- Gyulaaaa! Fékeeeezzz!!!! Ellenkormááááááány!!!!!
.... csitt csatt puff ..
- Bazmeg gyulaaaaaa!
Ez kritizál?! Meg ilyet szól a verseny előtt, hogy volt szerencséje beülni F1-es kocsiba, és megígérte magának, hogy padlógázzal fog végigmenni... :D
HÁt ilyen marhaságot! :D Szóval ez nem nomális...
Zsolesz26-05-2008 17:06:14 // 42000
Mondjuk ezt nem is teljesen értettem. Kicsúszik az elején, defekt, boxkiállás pár körrel később meg már 4. hely... Ott egy kicsit elvesztettem a fonalat hogy hogy is került oda a csoki
Iniezione26-05-2008 16:40:30 // 41999
Idény végén van vége:)))))
Iniezione26-05-2008 16:37:13 // 41998
Na ezt jól megmondtad!!!A degeneráltak kitalálták,hogy KIMI 50 méterről akart előzni!!!mi a fas.t néztek ezek????Nato!ezeket csak azok érthetik meg akiknél Hátul hajt a verda:))))))))
Grando26-05-2008 16:31:36 // 41997
Ez tetszik! :DDDD
NaTo26-05-2008 16:15:07 // 41995
Én erről a Rájkőnenes megmozdulásról annyit mondanék, hogy a forma1-es mezőnyből is kíváncsi lennék azon nevekre, akik ezt a beriszálást úgy fogják meg, hogy nem kenik fel az autót a falra, mint a hombárfejű az időmérőn. Szerintem nem lenne hosszú a lista...
Másrészt meg ez verseny vazze, és nem azt nézem, hogy kinek mennyi pontja lesz ha véletlenül nekimegyek, aztán ezért inkább nem nyomom a pedált. Azt a két faszkalap lófaszjóska dilettáns ökröt meg nagyívben kirúgnám, akik vezették a műsort. Eddig is haragudtam erre a két tökfilkóra, de a legutóbbi futamon már tényleg össze vissza beszéltek, fogalmuk nincs arról mi van a pályán, ki kivel van. Dilettánsok! ELzavarni őket a picsába! Ezek újságírók nem műsorvezetők. Annak a béna nyomott gyulának olyan buzi magas hangja van, hogy mikor hangosan akar mondani valamit, mindig azt hiszem hogy teljes lendülettel ráült a bicikli vázra... Kit szopott le ez, hogy oda került?! Könyörgöm még dadog is! Olyan ez, mint mikor raccsolós embert akarnak bemondónak... ugyan kérem!? Visszatérve Rájkőnenre, nem értem miért kellett azt kitalálniuk, hogy ő előzni akart?! Abszurd. Nem hülye az. Nem adta ki neki a féktáv, mikor kijött vakon a száraz alagútból a vizes lejtős aszfaltra. Ennyi. NEm kell ezt túlragozni, járt már így más is... Másrészt meg Sutil is nyugodtan nézhette volna a tükröt néha, hogy vazze rajtam van Kimi... ha látja hogy mögötte driftelve közeledik valami, sztem átengedi a kocsit a sikanon, és nincs gond... NEm, félre ne értsen valaki, nem Sutil hibája, ez így jött össze...
Na mindegy is, de ezt a két dugófejű hullarabló "műsorvezetőt" rúgja ki már valaki konyorgom!!!
huhh
Másrészt meg ez verseny vazze, és nem azt nézem, hogy kinek mennyi pontja lesz ha véletlenül nekimegyek, aztán ezért inkább nem nyomom a pedált. Azt a két faszkalap lófaszjóska dilettáns ökröt meg nagyívben kirúgnám, akik vezették a műsort. Eddig is haragudtam erre a két tökfilkóra, de a legutóbbi futamon már tényleg össze vissza beszéltek, fogalmuk nincs arról mi van a pályán, ki kivel van. Dilettánsok! ELzavarni őket a picsába! Ezek újságírók nem műsorvezetők. Annak a béna nyomott gyulának olyan buzi magas hangja van, hogy mikor hangosan akar mondani valamit, mindig azt hiszem hogy teljes lendülettel ráült a bicikli vázra... Kit szopott le ez, hogy oda került?! Könyörgöm még dadog is! Olyan ez, mint mikor raccsolós embert akarnak bemondónak... ugyan kérem!? Visszatérve Rájkőnenre, nem értem miért kellett azt kitalálniuk, hogy ő előzni akart?! Abszurd. Nem hülye az. Nem adta ki neki a féktáv, mikor kijött vakon a száraz alagútból a vizes lejtős aszfaltra. Ennyi. NEm kell ezt túlragozni, járt már így más is... Másrészt meg Sutil is nyugodtan nézhette volna a tükröt néha, hogy vazze rajtam van Kimi... ha látja hogy mögötte driftelve közeledik valami, sztem átengedi a kocsit a sikanon, és nincs gond... NEm, félre ne értsen valaki, nem Sutil hibája, ez így jött össze...
Na mindegy is, de ezt a két dugófejű hullarabló "műsorvezetőt" rúgja ki már valaki konyorgom!!!
huhh
Iniezione26-05-2008 16:14:35 // 41994
sztem nyugodj meg légyszi:)))Bele kell törődni,hogy semmi esélye a latin kölköknek itt:)))))
mesa26-05-2008 15:16:47 // 41993
Mr CubeHead is megpróbálja magát ilyen laza srácnak előadni. Mondta is a futam előtt, hogy őt nem érdekli a győzelem, mert neki az egész élet Fun :))
Csak azt felejti el, hogy Kimi úgy laza és Fun neki az élet, hogy közben fiatalabban is már VB lett.
Csak azt felejti el, hogy Kimi úgy laza és Fun neki az élet, hogy közben fiatalabban is már VB lett.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
620
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?