Nem baj Satti!
Kimi akkor is egy amatőr büdös tróger, akinek helye nincs a F1-ben.
Forum >> Forma-1
Ferko08-09-2008 09:28:01 // 49992
Mike.08-09-2008 09:27:42 // 49991
Milyen minden áron? Nehogy azt mond, hogy most ezzel előrébb van. Inkább lett volna 2. és Hamilton pontját akkor is elvették volna így rögtön első pozícióba ugrott .... volna. :-)
Tommi08-09-2008 09:25:24 // 49990
Jó reggelt!
Tegnap otthon Esztergomban néztem a futamot, így nem voltam netközelben. Kicsit visszaolvastam és látom mindenki hozta a formáját, ment a szokásos oda-vissza... Én is sajnálom Kimit és nem tartottam megérdmeltnek Hamilton "győzelmét", de egy esős belga nagydíjon számítani lehetett rá, hogy lesz valami keveredés és természetesen lett is...
Este nem voltam otthon, Édesapám hívott Olaszországból, hogy Hamilton büntit kapott. Ép egy benzinkútnál kávézott, amikor bemondták a TV-ben, az olaszok tiszta kész voltak, fütty, üvöltés, öröm és bódottá volt :) Így most Massa 4 pontot hozott a hátrányából, ami még jól jöhet a végén.
Szegény Kimi így járt, de mivel én a csapatnak szurkolok és nem egyik vagy másik embernek, számomra az a legfontosabb, hogy a konstruktőriben és egyéniben is értékes pontokat hoztunk, ez a lényeg...
Tegnap otthon Esztergomban néztem a futamot, így nem voltam netközelben. Kicsit visszaolvastam és látom mindenki hozta a formáját, ment a szokásos oda-vissza... Én is sajnálom Kimit és nem tartottam megérdmeltnek Hamilton "győzelmét", de egy esős belga nagydíjon számítani lehetett rá, hogy lesz valami keveredés és természetesen lett is...
Este nem voltam otthon, Édesapám hívott Olaszországból, hogy Hamilton büntit kapott. Ép egy benzinkútnál kávézott, amikor bemondták a TV-ben, az olaszok tiszta kész voltak, fütty, üvöltés, öröm és bódottá volt :) Így most Massa 4 pontot hozott a hátrányából, ami még jól jöhet a végén.
Szegény Kimi így járt, de mivel én a csapatnak szurkolok és nem egyik vagy másik embernek, számomra az a legfontosabb, hogy a konstruktőriben és egyéniben is értékes pontokat hoztunk, ez a lényeg...
Satti08-09-2008 09:24:46 // 49989
Ja, és persze kopott száraz gumival, a vizen, nagyon kiélezett helyzetben, ahol mindenáron nyerni kellett!!
Mike.08-09-2008 09:24:01 // 49988
Így van! Gondolom tőle tanult Kimi pörögni, de rossz tanítvány volt mert Massa nem akart közben falat bontani. :-))
Satti08-09-2008 09:23:38 // 49987
Räikkönen viszont egyértelművé tette, hogy továbbra is minden tőle telhetőt megtesz a címvédésért. A finn kijelentette: "Ez zsinórban a második verseny, amelyen nem szereztem pontot. A bajnokságban olyan a helyzet, amilyen, de engem nem abból a fából faragtak, hogy könnyen feladjam."
Ferko08-09-2008 09:20:53 // 49986
MAsa még mindig többször piruettezett, mint Kimi. Erről ennyit.
Ja és bocs már, de Kimi úgy pörgött meg, hogy Hemi támadta, vagyis nem egy dologra kellett figyelnie. Viszont Massa nem zavartatva senkitől pörgött.
Ezt persze elfelejtitek!!!!!!!
Ja és bocs már, de Kimi úgy pörgött meg, hogy Hemi támadta, vagyis nem egy dologra kellett figyelnie. Viszont Massa nem zavartatva senkitől pörgött.
Ezt persze elfelejtitek!!!!!!!
GT Ɨ|ѯ08-09-2008 09:08:13 // 49985
Zseniálisat ment Rai ( akárcsak Massa Valenciában)
:-))kár a palánkért........megérdemelte volna a győzelmet
Jó hajrá lesz a maradék futam( ok ),Forza Ferrari!
Bourdais-t vártam a dobogóra még....
:-))kár a palánkért........megérdemelte volna a győzelmet
Jó hajrá lesz a maradék futam( ok ),Forza Ferrari!
Bourdais-t vártam a dobogóra még....
Satti08-09-2008 09:05:59 // 49984
Az meg külön bosszant, hogy a végén, persze hogy nem Hamilton gépe szart be, hanem Kovalainené.
Erhard 242 (Pure Energy)08-09-2008 08:35:06 // 49981
látom nagyon ki vagyol éhezve a bajszos belga nők országában :DDD
Erhard 242 (Pure Energy)08-09-2008 08:34:30 // 49980
mellesleg nem rossz :D
Mike.08-09-2008 08:31:28 // 49978
Jaa, és sokszor ellentmondasz magadnak. Ha Kimi csinál valamit az okés, ha más csinálja az meg nem okés.
Na de ezért vagy te elvakult Kimista. :-))
Na de ezért vagy te elvakult Kimista. :-))
Mike.08-09-2008 08:29:22 // 49977
A másik lehetősége, hogy beállk segíteni a jobbikat. :-)))
Mert ugye a jobbik van elöl!? :-)))
Mert ugye a jobbik van elöl!? :-)))
Erhard 242 (Pure Energy)08-09-2008 08:25:18 // 49976
duzzogva szódával :DD, no meg porcukorral :))))
Belga08-09-2008 08:21:02 // 49975
Minden szavaddal én is.... de télleg. :o))
Belga08-09-2008 08:19:16 // 49974
Claire Bourdais :o)
Erhard 242 (Pure Energy)08-09-2008 08:14:18 // 49973
egyetértek veled kedves Belga barétom! Biztos jövőre is az F1-ben marad akik meg azt állítják "mongyonle" azok elfelejtik hogy ő legalább VB... én azért szurkolok neki mert neki van egy stílusa, mint ahogy Schuhamérnek is volt vagy Sennának, Massa Schumi klónja szeretne lenni nincs saját elképzelése amit a mester mond azt úgy csinálja...Kimi nem kért a tanácsból a saját feje útján megy, ment és menni fog...ez az év sajnos nem az ő éve sajnos a ferrari nem áll a technika, stratégia és a beállítások csúcsán az idén...
Satti08-09-2008 08:09:18 // 49972
Néhány gondolatom akarom csak leírni, vissza nem akarok olvasni, ezért nem is sértődhet meg senki, ha mégis, akik ismernek, tudják, nem igazán érdekel.
Iszonyatosan mérges vagyok és csalódott, mert ez így nagyon nem frankó! Tul.képpen mostmár egyáltalán nem érdekel ki lesz a VB. hisz számomra egyik esélyes sem szimpatikus, de a tegnapi futamon ezt mindenkinek el kell ismerni, Kimi azt hozta az elejétől kezdve, amit el lehet várni tőle, már a rajtnál jól jött el, tul.képpen az első visszafordítónál már leelőzhette volna Massát, aki ki is tette egy kissé a pályáról, de ez nem számított, mert az Eau Rouge utáni egyenesben le is nyomta, mint a köv. körben gyönyörűen Hamiltont is, meggyőzően futotta a versenyt végig, símán meglehetett volna a győzelem, de az eső bekavart, és Hamilton is gusztustalan volt, amiért megkapta igaz a büntit, de ez engem már nem tud vígasztalni, mert Massának most is csak szerencséje volt, idén már nem először, úgyhogy bocsika de ennek egyáltalán nem örülök, sőt......
A végén látszott, hogy Kimi mindenféleképpen a győzelemre hajt, nem akart sehogyan sem 2. lenni, mert ez a verseny egyértelműen az ővé volt, akik eddig fanyalogtak az miatt, hogy nem küzd, azok is láthatták, hogy mindent egy lapra feltett a végén, sajnos nem sikerűlt a dolog, de ez nagyban Hamilton szabálytalan manőverének is köszönhető.
Nagyon bízom benne, hogy a hátralévő futamokon megmarad ez a csakazértis lendület Kimiben, és megmutatja, hogy akár innen is tud nyerni, tavaly a vége előtt 2 futammal még 17 pont volt a lemaradása, most 19, és van még 5 futam, van még lehetőség!
Iszonyatosan mérges vagyok és csalódott, mert ez így nagyon nem frankó! Tul.képpen mostmár egyáltalán nem érdekel ki lesz a VB. hisz számomra egyik esélyes sem szimpatikus, de a tegnapi futamon ezt mindenkinek el kell ismerni, Kimi azt hozta az elejétől kezdve, amit el lehet várni tőle, már a rajtnál jól jött el, tul.képpen az első visszafordítónál már leelőzhette volna Massát, aki ki is tette egy kissé a pályáról, de ez nem számított, mert az Eau Rouge utáni egyenesben le is nyomta, mint a köv. körben gyönyörűen Hamiltont is, meggyőzően futotta a versenyt végig, símán meglehetett volna a győzelem, de az eső bekavart, és Hamilton is gusztustalan volt, amiért megkapta igaz a büntit, de ez engem már nem tud vígasztalni, mert Massának most is csak szerencséje volt, idén már nem először, úgyhogy bocsika de ennek egyáltalán nem örülök, sőt......
A végén látszott, hogy Kimi mindenféleképpen a győzelemre hajt, nem akart sehogyan sem 2. lenni, mert ez a verseny egyértelműen az ővé volt, akik eddig fanyalogtak az miatt, hogy nem küzd, azok is láthatták, hogy mindent egy lapra feltett a végén, sajnos nem sikerűlt a dolog, de ez nagyban Hamilton szabálytalan manőverének is köszönhető.
Nagyon bízom benne, hogy a hátralévő futamokon megmarad ez a csakazértis lendület Kimiben, és megmutatja, hogy akár innen is tud nyerni, tavaly a vége előtt 2 futammal még 17 pont volt a lemaradása, most 19, és van még 5 futam, van még lehetőség!
Erhard 242 (Pure Energy)08-09-2008 08:07:29 // 49971
mondjuk azt én sem értem hogy aki nem bírja a külföldi színes bőrűeket mint pl a négereket az hogyan tud Massának drukkolni, aki lichtensteini nyelven Bacaleo??
Belga08-09-2008 07:44:35 // 49969
Már nem keltem fel hiába. :o)
Mike.08-09-2008 07:39:23 // 49968
Van benne valami és talán az első normális indok lehetne ez amit elfogadok magyarázatként a Kimi drukkerektől. :-)
Belga08-09-2008 07:34:17 // 49967
Mutatták a feleségét a közvetítés során...bombanőőő :o))
Belga08-09-2008 07:32:59 // 49966
"akkor Massának miért futott sokszor a szekér, mikor Kiminek nem?!?"
Tudod, hogy ezt (is) már sokszor átbeszéltük, és amit én gondolok: A ferrari - és minden más csapat - papíron, szélcsatornában, mittudoménhol megtervez egy autót, és elképzeli, hogy fog működni, hogy viselkedik majd a kanyarokban, egyenesekben, stb. Odaadja a pilótáknak, hogy itt van srácok teszteljétek és nézzük meg mi sül ki belőle.
Amit én látok, hogy Kimi esetében idén az elmélet és a használhatóság nem találkozik. Ezt többször megerősítette Domeniciali is, tehát Kimi másként szeret és tud vezetni, amit jelenleg a mérnökök a beállításokkal nem tudtak neki nyújtani.
Ez nem egyedi eset, számos pilóta volt már és lesz is, aki ugyanigy van ezzel. Mivel a csapatok nem emberre tervezik az autót (kivéve talán a kinem mondott csapatsorrendesek), igy ez sajnos benne van a pakliban, és az elmúlt években Alonsotol Barichellóig sokan hangoztatták, hogy egy bizonyos évi autó nem fekszik neki. Az idei példa Heidfeld, ő sem felejtett el vezetni 1 hétvége alatt. És idén hol tart?
Massa több éve a Ferrarinál van, tesztpilóta is volt, rengeteg visszajelzést adott mindenről, ezért gondolom azt, hogy az ő helyzete könnyebb, mégha minden évben új autót is terveznek.
Tudod, hogy ezt (is) már sokszor átbeszéltük, és amit én gondolok: A ferrari - és minden más csapat - papíron, szélcsatornában, mittudoménhol megtervez egy autót, és elképzeli, hogy fog működni, hogy viselkedik majd a kanyarokban, egyenesekben, stb. Odaadja a pilótáknak, hogy itt van srácok teszteljétek és nézzük meg mi sül ki belőle.
Amit én látok, hogy Kimi esetében idén az elmélet és a használhatóság nem találkozik. Ezt többször megerősítette Domeniciali is, tehát Kimi másként szeret és tud vezetni, amit jelenleg a mérnökök a beállításokkal nem tudtak neki nyújtani.
Ez nem egyedi eset, számos pilóta volt már és lesz is, aki ugyanigy van ezzel. Mivel a csapatok nem emberre tervezik az autót (kivéve talán a kinem mondott csapatsorrendesek), igy ez sajnos benne van a pakliban, és az elmúlt években Alonsotol Barichellóig sokan hangoztatták, hogy egy bizonyos évi autó nem fekszik neki. Az idei példa Heidfeld, ő sem felejtett el vezetni 1 hétvége alatt. És idén hol tart?
Massa több éve a Ferrarinál van, tesztpilóta is volt, rengeteg visszajelzést adott mindenről, ezért gondolom azt, hogy az ő helyzete könnyebb, mégha minden évben új autót is terveznek.
Halesz08-09-2008 07:10:16 // 49965
Hát igen.... ://
Mike.08-09-2008 07:07:25 // 49964
Na meg elvileg nem is kellene, hogy ez megtörténjen így szólni sem kellene.
Halesz08-09-2008 07:01:26 // 49963
Sajnos egy gyakorlatilag chat-topikként működő témát nem tudunk folyamatosan felügyelni :(
Mike.08-09-2008 06:53:33 // 49962
Ez már elég régen elkezdődött itt és egyre többen merik beírni. Lehet, hogy elöbb kellett volna már szólni érte?!
Halesz08-09-2008 05:46:22 // 49961
És amin megdöbbentem, hogy mennyi rasszista iq huszár van köztünk :(
Örülök, hogy vannak, akiknek szintén nem tetszik ez. Mint ahogy nekem sem... de mit lehet tenni?
Srácok! Eszméletlen primkó bunkók tudtok lenni, ha dühösek vagytok. Végül is ez egy nyilvános fórum, nem csak magatokat járatjátok le a rasszizmusotokkal, hanem az alfásokat is, azzal, hogy mennyire egyszerűen reagáltok le valamit.
Én - most nem az Amore nevében beszélek - azt kívánom minden "niggerező" és hasonló rasszista kijelentést használónak, hogy jövőre egy cigány és egy feka üljön kedvenc csapatuk autóiban, azaz gyengébbek kedvéért a Ferrariban. Sőt! Essenek szerelembe egy fekete bőrű nővel, aki szüljön nekik hat félvér gyereket! És aztán "niggerezzetek"!
Akinek nem inge...
Örülök, hogy vannak, akiknek szintén nem tetszik ez. Mint ahogy nekem sem... de mit lehet tenni?
Srácok! Eszméletlen primkó bunkók tudtok lenni, ha dühösek vagytok. Végül is ez egy nyilvános fórum, nem csak magatokat járatjátok le a rasszizmusotokkal, hanem az alfásokat is, azzal, hogy mennyire egyszerűen reagáltok le valamit.
Én - most nem az Amore nevében beszélek - azt kívánom minden "niggerező" és hasonló rasszista kijelentést használónak, hogy jövőre egy cigány és egy feka üljön kedvenc csapatuk autóiban, azaz gyengébbek kedvéért a Ferrariban. Sőt! Essenek szerelembe egy fekete bőrű nővel, aki szüljön nekik hat félvér gyereket! És aztán "niggerezzetek"!
Akinek nem inge...
Trisz08-09-2008 00:53:03 // 49960
igazából lejött hogy csak a Massa tud vezetni a nigger egy csaló!!!!
Trisz08-09-2008 00:51:17 // 49959
mindenki köcsög Massa a király
Xixo07-09-2008 23:39:10 // 49957
Kimi nyilatkozata teljesen rendbe van.
Azon, hogy ki-kinek drukkol, teljesen kár vitatkozni, nincs értelme.
Csak a versenyképes autó hiányával nem értek egyet. Továbbra sem értem, hogy akkor Massának miért futott sokszor a szekér, mikor Kiminek nem?!?
Azon, hogy ki-kinek drukkol, teljesen kár vitatkozni, nincs értelme.
Csak a versenyképes autó hiányával nem értek egyet. Továbbra sem értem, hogy akkor Massának miért futott sokszor a szekér, mikor Kiminek nem?!?
Belga07-09-2008 23:28:03 // 49956
Nyugodtan, ki vele... :o)
Xixo07-09-2008 23:27:09 // 49955
Mi van ma veled? :)))
Whiteskull07-09-2008 23:24:21 // 49954
Vazz! Ezzel is egyetértek.
Xixo07-09-2008 23:22:59 // 49953
Akkor most nem válaszolhatok? :))
Pedig tudnék!! :)))))
Pedig tudnék!! :)))))
Áki07-09-2008 23:22:10 // 49952
Nem tudom vissza olvasni az eddigieket!Most hallottam csak,hogy elvették eddig Hamilton első helyét. Szerintem semmilyen szabálytalanságot nem követett el, ez megint az FIA-nak a lobbija a Ferrariért. Vissza engedte Kimit mert tudta, hogy ha előtte marad akkor jogosan büntetik meg. Kár így elrontani egy ilyen fantasztikus versenyt. Mindenki ott végzett ahol megérdemelte. Kimiért nagyon kár, parádésan vezetett,de a végén nem peche volt...ilyen a versenyzés. Hami szokás szerint stabilan nyomta és megvolt az eredménye, Massa meg....bárki megérdemelte volna az első helyet de ő nem. Még Kovalainen is jobban küzdött mint ő egy jobb helyezésért!
Kazes☻07-09-2008 23:18:09 // 49951
Szerintem jól van ez így. :)))
Mármint az írásod. :)))
Mármint az írásod. :)))
Belga07-09-2008 23:12:08 // 49950
1 körön múlt, hogy azt mondjam Neked: Tartsd meg azt új nicked, mert szerencsét hoz. Most nem tudom mit mondjak. :o)
Kimi azt nyilatkozta a verseny után, hogy számára elfogadhatatlan volt a második hely. Egyszerűen harcolni akart az elsőségért, amiben benne volt akár egy brilliáns elsőség, vagy akár egy legrosszabban elsülhető baleset is. Sajnos odacsapta a gépet, és ezzel úgy érzem végleg elúszott minden. Bár tudom róla, hogy továbbra is küzdeni fog, ennek ellenére az ő mentalitásából, és igazi "finnségéből" adódóan továbbra is sokan fogják mondani, hogy nem eléggé motivált, már nem a régi, vonuljon vissza, blablabla....
Csak remélni tudom, hogy jövőre is az F1-ben marad, és megmutatja a sok hendikeppesnek, hogy mire képes. Elnézést, ha személyeskedésbe megyek át, de én ki nem állhatom Hamiltont vagy Massát, mégha pl. Hamilton tehetségét nem is vonom kétségbe. De egyikőjük sem az a személy akinek szurkolni tudnék. Ennyi erővel akár Kolompár Pistike is vezethetne F1-es autót, nem érdekelne. Indiferens az egész F1es kóceráj.
Most mérhetetlenül szomorú vagyok, és továbbra is úgy gondolom, hogy ez az év nem Kimin úszott el, egyszerűen a Ferrari képtelen volt olyan autót biztosítani számára, amivel versenyképes lehetett volna.
Nem akartam bunyót generálni ezzel a beírásommal, szóval kéretik átugrani aki bármiféle betámadást hall ki belőle. Uff....
Kimi azt nyilatkozta a verseny után, hogy számára elfogadhatatlan volt a második hely. Egyszerűen harcolni akart az elsőségért, amiben benne volt akár egy brilliáns elsőség, vagy akár egy legrosszabban elsülhető baleset is. Sajnos odacsapta a gépet, és ezzel úgy érzem végleg elúszott minden. Bár tudom róla, hogy továbbra is küzdeni fog, ennek ellenére az ő mentalitásából, és igazi "finnségéből" adódóan továbbra is sokan fogják mondani, hogy nem eléggé motivált, már nem a régi, vonuljon vissza, blablabla....
Csak remélni tudom, hogy jövőre is az F1-ben marad, és megmutatja a sok hendikeppesnek, hogy mire képes. Elnézést, ha személyeskedésbe megyek át, de én ki nem állhatom Hamiltont vagy Massát, mégha pl. Hamilton tehetségét nem is vonom kétségbe. De egyikőjük sem az a személy akinek szurkolni tudnék. Ennyi erővel akár Kolompár Pistike is vezethetne F1-es autót, nem érdekelne. Indiferens az egész F1es kóceráj.
Most mérhetetlenül szomorú vagyok, és továbbra is úgy gondolom, hogy ez az év nem Kimin úszott el, egyszerűen a Ferrari képtelen volt olyan autót biztosítani számára, amivel versenyképes lehetett volna.
Nem akartam bunyót generálni ezzel a beírásommal, szóval kéretik átugrani aki bármiféle betámadást hall ki belőle. Uff....
Kazes☻07-09-2008 23:08:58 // 49949
Xixo07-09-2008 23:05:31 // 49948
Xixo07-09-2008 22:58:06 // 49947
Xixo07-09-2008 22:54:40 // 49946
Ma tényleg kurva jól ment az utolsó körig. Sajna ott elbaszta. Kár érte. És kár az is, hogy ezelőtt nagyon régen láthattunk tőle ilyet. És nekem ez nem szimpi benne, hogy telibeszarja a fél évadot és amikor már nagyon kell, akkor kezdi el tolni neki. Tavaly bejött, de idén úgy néz ki nem fog... :((
tipoatti07-09-2008 22:45:00 // 49945
Sajnos így van... nagyon megviselt a dolog, úgy üvöltöttem a TV-vel, mint akinek elment az esze... a családom meg is szeppent egy kissé. :) Ma tényleg láthattuk az igazi Kimit, azt, akinek a közelében sincs senki SZVSZ. az F1 autó-terelgetés c. tantárgyból, és aki az én nagy kedvencem (is). ( persze az Isten MS marad mindig is! ) . Erre ez... ááá... :(
Xixo07-09-2008 22:44:22 // 49944
Aztán a végén csúszkált, aztán nekivágta a falnak az autót. Úgy mint Monacoban, csak ott még sutilt is lebontotta....
Te is láttad nyílván. :))))))))))))))
Te is láttad nyílván. :))))))))))))))
tipoatti07-09-2008 22:39:56 // 49943
Úgy átugrotta, mint a szart Massát... Te is láttad nyílván.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
654
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?