Talán még nem volt konkrétan lezsírozva, de valószínű igy lett volna:
Raikkonen, who was running second when he crashed, said he was ready to pit and reckons he could have won the race if he had not crashed.
"I would have come in, but I never made the last 100 metres," Raikkonen told reporters at Monza. "I was coming in to change the tyres and probably it could have worked out very well but I never got there."
Forum >> Forma-1
Belga12-09-2008 08:00:16 // 50592
Satti12-09-2008 07:59:38 // 50591
Van ilyen, idén meg Kimi kétszer is a biztos első helyről esett ki, vagy szorult hátrébb, mint pl. Magny Cour-ban, vagy Kanadában, a szerencse forgandó, ez egy ilyen dolog.
Satti12-09-2008 07:53:35 // 50590
Mekkora egy köcsög gyerek, köze nem volt hozzá, alig, hogy elengedte, egyből visszaelőzte lendületből, arról nem is beszélve, amit a német rtl-en is beszéltek, hogy iylen körülmények között, mindig annak van könnyebb dolga, aki a másik mögött megy, mert látja, hol lehet gond a pályán, fel tud készülni.
A kis csoki gyerek nagyon el van szállva, de magasról lehet nagyot esni, fog ő még siránkozni!
A kis csoki gyerek nagyon el van szállva, de magasról lehet nagyot esni, fog ő még siránkozni!
Mike.12-09-2008 06:49:26 // 50589
Senki sem versenyez akkora szívvel, mint én
tudom, hogy én nagyszerű vagyok
Na az ilyen kötshög duma miatt kezdtem el nem szeretni. Mégha így is lenne, akkor sem szimpatikus ha magát fényezi.
tudom, hogy én nagyszerű vagyok
Na az ilyen kötshög duma miatt kezdtem el nem szeretni. Mégha így is lenne, akkor sem szimpatikus ha magát fényezi.
Mike.12-09-2008 06:18:01 // 50588
Igen, ez így volt! Sajna megadta magát a technika. Úgy emlékszem, hogy a felfüggesztéssel volt a baj.
Amúgy én nem hiszem, hogy kellene még csapat sorrend. Pontosabban jó lett volna már eddig is mert nem egymástól rabolnák a pontokat, de hát ebben a szituban amikor még van esélye a másiknak is, (bár nem sok) nehéz bármelyik pilótának is azt mondani, hogy álljon be segíteni a másiknak.
Szerintem a mostani futam döntő ebben. Ha Massa megint előrébb végez és Kimi Hamiltonon sem tudna hozni pontot akkor innentől egyértelmű a dolog.
Amúgy én nem hiszem, hogy kellene még csapat sorrend. Pontosabban jó lett volna már eddig is mert nem egymástól rabolnák a pontokat, de hát ebben a szituban amikor még van esélye a másiknak is, (bár nem sok) nehéz bármelyik pilótának is azt mondani, hogy álljon be segíteni a másiknak.
Szerintem a mostani futam döntő ebben. Ha Massa megint előrébb végez és Kimi Hamiltonon sem tudna hozni pontot akkor innentől egyértelmű a dolog.
Xixo12-09-2008 03:11:19 // 50587
Azért ne felejtsük el, hogy tavaly sem ismerte el a Ferari, hogy Rajt fogják Monza után tolni!! Szal könnyen meglehet, hogy már megvan a felállás az idei évre is.
És hogy mégjobban utáljanak a Kimifanok: Massa tavaly Monza előtt Raj előtt volt és ott is a harmadik helyről esett ki, Kimi elől. Ami igen csak nagy szerencse volt a finnek, mert enélkül nem biztos, hogy meglett volna az a VB cím... :)))
És hogy mégjobban utáljanak a Kimifanok: Massa tavaly Monza előtt Raj előtt volt és ott is a harmadik helyről esett ki, Kimi elől. Ami igen csak nagy szerencse volt a finnek, mert enélkül nem biztos, hogy meglett volna az a VB cím... :)))
Xixo12-09-2008 02:42:44 // 50586
Xixo12-09-2008 02:33:10 // 50585
Xixo12-09-2008 02:23:25 // 50584
Én továbbra is csak azt nem értem, hogy ha Raj tavaly egy olyan autóval tudott VB lenni, aminek a fejlesztésében egy percig nem vett részt, akkor idén egy olyan autóval miért nem tud eredményeket hozni, amihez már elvileg van némi köze?????
Mert azt nem tudom elhinni, hogy Kimi tolja az infókat, hogy mit-miként kéne változtatni, de a csapat meg elkussoltatja!!
Mert azt nem tudom elhinni, hogy Kimi tolja az infókat, hogy mit-miként kéne változtatni, de a csapat meg elkussoltatja!!
Xixo12-09-2008 02:16:17 // 50583
És ez igaz? Mert akkor kár volt ennyire sietnie...
Xixo12-09-2008 02:15:14 // 50582
Amit Massáról mond, az se semmi. Ekkora pofája hogy lehet valakinek????
Xixo12-09-2008 02:14:12 // 50581
Ez tényleg hülye!!!
Ha Raj egy kicsit sportszerűbb lett volna, észreveszi, hogy több helyre van szüksége???
Magyarán el kellett volna engednie? Tényleg nem is értem, hogy az a köcsög Raj, hogy merte feltartani ezt a mérhetetlenül szimpatikus és szerény fiatalembert....
Vááá!!! Mindig tudom egy picit jobban utálni, pedig már sokszor hittem, hogy ez lehetetlen.
Ha Raj egy kicsit sportszerűbb lett volna, észreveszi, hogy több helyre van szüksége???
Magyarán el kellett volna engednie? Tényleg nem is értem, hogy az a köcsög Raj, hogy merte feltartani ezt a mérhetetlenül szimpatikus és szerény fiatalembert....
Vááá!!! Mindig tudom egy picit jobban utálni, pedig már sokszor hittem, hogy ez lehetetlen.
Belga12-09-2008 00:01:59 // 50580
Na jó, ebben a hozzászólásban túl sok értelmes rész nincs, de már este van. :o)
Belga11-09-2008 23:49:56 // 50579
Erre mondtam délután, hogy van némi párhuzam Kimi és közte. Sokan nem hiszik el Rai-nak, amit mond, csak kérdőre vonják, hogy mi a francért nem nyomja a gázt, miért nem előz, mekkora béna, stb stb. De senki sem tudja, hogy mi van a háttérben pontosan. Ami rendben is van, mert nem tudhatjuk pontosan, miért is kötnék az orrunkra, de pont emiatt nem kellene kígyót békát kiabálni valakire. Uff. :o)
Persze mindenkinek szive joga, azt gondol amit akar. :o))
Persze mindenkinek szive joga, azt gondol amit akar. :o))
Belga11-09-2008 23:43:42 // 50578
Egy szimpatikus ember szimpatikus nyilatkozata:
Bourdais olyan autót szeretne, ami illik a stílusához
(autosport.com cikk fordításos kontárkodás)
Sebastien Bourdais úgy gondolja, hogy csak akkor éri meg a Toro Rossonak szerződést hosszabbítani vele, ha képesek lesznek lesznek olyan autót nyújtani számára 2009-ben, amivel képes lesz versenyezni.
A Francia szinte egész évben szenvedett az STR3 karakterisztikájával, ami alacsony sebességnél túlkormányzott, míg magas sebességnél alulkormányzott, amit ő egyáltalán nem kedvel.
"Természetesen maradni szeretnék, de minden attól függ, hogy mik az elvárások. Ha a Toro Rosso elvárásai azok, hogy én alkalmazkodjak egy autóhoz, amit nem szeretek és nem tudok kezelni, akkor nem hiszem hogy jó ötlet megtartani engem."
"Amennyiben bíznak a képességeimben, amelyek úgy érzem egy jobban kezelhető autóhoz vezetnének, akkor igen, próbáljuk meg"
Bourdais szerint a Francia magydíjon bemutatott új aero csomag egy teljességgel vezethetetlen autót eredményezett. Amikor megkérdezték tőle, hogy a Belgiumban nyújtott teljesítménye enyhítette-e a rá nehezedő nyomást a jövö éves szerződéssel kapcsolatban, ezt mondta:
"Őszintén szólva, elég szarul éreztem magam Magny-Cours óta, és nem azért mert folyamatosan kikaptam a csapattársamtól, és ő egyre csak erősebb és erősebb lett, hanem azért, mert meggyőződésem, hogy nem vagyok lassabb Sebastiannál egy olyan autóval, amiben jól érzem magam."
"Ez egy olyan dolog, hogyha valami nem a te szájízed szerint működik, akkor elég nyilvánvalóan alul maradsz. Hogy segített-e Spa a helyzetremen, hát ezt magam sem tudom."
"Talán annyi a különbség, hogy végre sikerült a csapattal megértetnem és elfogadtatnom, hogy miért nem tudok a képességeimnek megfelelően teljesíteni, és talán az év hátralévő részében kaphatok némi segítséget. Értelemszerűen mindenki a jelenlegi teljesítményem alapján ítél meg, aholis gyakorlatilag árnyéka vagyok önmagamnak, és ez eléggé frusztráló tud lenni."
"Nem a nyomás vagy bármi a baj, egy szin tiszta frusztráció. Nem gondoltam volna, hogy ez fog történni velem. Ha tudtam volna, hogy az évem igy alakul, hétvégéről hétvégére, hogy képtelen vagyok normálisan vezetni, őszintén szólba, ennek mi értelme van? Hasznavehetetlen vagyok."
"Ha elérsz egy olyan pontra, hogy ugyan versenyző vagy, de nem tudod befolyásolni a dolgokat, csak beülsz és nyomod a gázt, akkor csak a felét végzed el a munkádnak. Sosem voltam jó abban, hogy félmunkát végezzek."
"Az emberek azt mondják rólad, hogy csak nyafogsz, sosem vagy boldog semmivel, ezt csinálod, azt csinálod, és mi a történet vége? - Kit érdekel ez? Senkit. Az az igazság, hogy mindenki csak eredményeket akar. Én tudom mi miért történik körülöttem, és ha bárkit is érdekelne, akkor elmondom: csak akkor vagyok jó, ha rendesen végezhetem a munkám."
Bourdais olyan autót szeretne, ami illik a stílusához
(autosport.com cikk fordításos kontárkodás)
Sebastien Bourdais úgy gondolja, hogy csak akkor éri meg a Toro Rossonak szerződést hosszabbítani vele, ha képesek lesznek lesznek olyan autót nyújtani számára 2009-ben, amivel képes lesz versenyezni.
A Francia szinte egész évben szenvedett az STR3 karakterisztikájával, ami alacsony sebességnél túlkormányzott, míg magas sebességnél alulkormányzott, amit ő egyáltalán nem kedvel.
"Természetesen maradni szeretnék, de minden attól függ, hogy mik az elvárások. Ha a Toro Rosso elvárásai azok, hogy én alkalmazkodjak egy autóhoz, amit nem szeretek és nem tudok kezelni, akkor nem hiszem hogy jó ötlet megtartani engem."
"Amennyiben bíznak a képességeimben, amelyek úgy érzem egy jobban kezelhető autóhoz vezetnének, akkor igen, próbáljuk meg"
Bourdais szerint a Francia magydíjon bemutatott új aero csomag egy teljességgel vezethetetlen autót eredményezett. Amikor megkérdezték tőle, hogy a Belgiumban nyújtott teljesítménye enyhítette-e a rá nehezedő nyomást a jövö éves szerződéssel kapcsolatban, ezt mondta:
"Őszintén szólva, elég szarul éreztem magam Magny-Cours óta, és nem azért mert folyamatosan kikaptam a csapattársamtól, és ő egyre csak erősebb és erősebb lett, hanem azért, mert meggyőződésem, hogy nem vagyok lassabb Sebastiannál egy olyan autóval, amiben jól érzem magam."
"Ez egy olyan dolog, hogyha valami nem a te szájízed szerint működik, akkor elég nyilvánvalóan alul maradsz. Hogy segített-e Spa a helyzetremen, hát ezt magam sem tudom."
"Talán annyi a különbség, hogy végre sikerült a csapattal megértetnem és elfogadtatnom, hogy miért nem tudok a képességeimnek megfelelően teljesíteni, és talán az év hátralévő részében kaphatok némi segítséget. Értelemszerűen mindenki a jelenlegi teljesítményem alapján ítél meg, aholis gyakorlatilag árnyéka vagyok önmagamnak, és ez eléggé frusztráló tud lenni."
"Nem a nyomás vagy bármi a baj, egy szin tiszta frusztráció. Nem gondoltam volna, hogy ez fog történni velem. Ha tudtam volna, hogy az évem igy alakul, hétvégéről hétvégére, hogy képtelen vagyok normálisan vezetni, őszintén szólba, ennek mi értelme van? Hasznavehetetlen vagyok."
"Ha elérsz egy olyan pontra, hogy ugyan versenyző vagy, de nem tudod befolyásolni a dolgokat, csak beülsz és nyomod a gázt, akkor csak a felét végzed el a munkádnak. Sosem voltam jó abban, hogy félmunkát végezzek."
"Az emberek azt mondják rólad, hogy csak nyafogsz, sosem vagy boldog semmivel, ezt csinálod, azt csinálod, és mi a történet vége? - Kit érdekel ez? Senkit. Az az igazság, hogy mindenki csak eredményeket akar. Én tudom mi miért történik körülöttem, és ha bárkit is érdekelne, akkor elmondom: csak akkor vagyok jó, ha rendesen végezhetem a munkám."
Belga11-09-2008 23:15:41 // 50577
Ami nincs benne a cikkben, de az Autosport.com-on igen, hogy Kimi bejött volna kereket cserélni abban a körben amikor kiesett.
Whiteskull11-09-2008 22:25:32 // 50574
Azt hiszem ebben egyetértünk. :)))
Ferke11-09-2008 22:23:55 // 50573
Aminek nem biztos,hogy csak az az oka, hogy vezeti a vb-t.:)))
Whiteskull11-09-2008 22:23:09 // 50572
Azt hiszem ez csak azt bizonyítja, hogy a pilóták többsége utálja Hamit. :))))
Ferke11-09-2008 22:18:05 // 50571
A pilóták véleményei a hemiltoni akcióról
...eléggé egybehangzó...:)
...eléggé egybehangzó...:)
Ferke11-09-2008 22:06:29 // 50569
Szerintetek ez is félre van fordítva? Vagy tényleg ekkora kcsög a srác???
"Arra a kérdésre, hogy azért tudta-e megelőzni Kimi Räikkönent, mert a Ferrarinak nem volt tapadása, azt mondta: „Nem hiszem, hogy nem volt tapadása. Nekünk is annyi tapadásunk volt, mint neki. Ő így vezet, ennyi. Ha nem vagy elég tökös ahhoz, hogy későn fékezz az a te problémád! Végeredményben a versenyzőnek kell éreznie a tapadást és neki kell a határra vinni az autót. És tudom, hogy én nagyszerű vagyok ilyen körülmények között. Tudom hová kell tenni az autómat és más helyre tettem mint ő és megtaláltam a tapadást."
"
"Arra a kérdésre, hogy azért tudta-e megelőzni Kimi Räikkönent, mert a Ferrarinak nem volt tapadása, azt mondta: „Nem hiszem, hogy nem volt tapadása. Nekünk is annyi tapadásunk volt, mint neki. Ő így vezet, ennyi. Ha nem vagy elég tökös ahhoz, hogy későn fékezz az a te problémád! Végeredményben a versenyzőnek kell éreznie a tapadást és neki kell a határra vinni az autót. És tudom, hogy én nagyszerű vagyok ilyen körülmények között. Tudom hová kell tenni az autómat és más helyre tettem mint ő és megtaláltam a tapadást."
"
Mike.11-09-2008 20:35:02 // 50568
Bolondoknak is van néha szerencséjük. :-))
Kriszo11-09-2008 20:16:30 // 50567
Igazad lenne ha nem arrol az emberről beszélnél aki kétszer egymás utáni évben legyőzte Michael Schumachert..)
Kubica és Hamilton nem mondhatja el ezt magáról.)
Kubica és Hamilton nem mondhatja el ezt magáról.)
Mike.11-09-2008 19:32:51 // 50565
Csodálkozom, hogy a Ferrari drukkerek nem kezdték el szintén gyűjteni az ellenkezője miatt.
Na de hova jutunk, ha minden xarért aláírást kezdenek gyűjteni?
Na de hova jutunk, ha minden xarért aláírást kezdenek gyűjteni?
Buksi11-09-2008 19:31:38 // 50564
Ja tényleg, igazad van! :-)))))
Mike.11-09-2008 19:30:59 // 50563
Várjál, még az árnyékát sem érte el! :-)))
Buksi11-09-2008 19:27:29 // 50562
Csak mégjobban kiröhögteti magát! :-))
Buksi11-09-2008 19:26:56 // 50561
Soha nem fog tudni kilépni a bátyja árnyékából! :-))
Tommi11-09-2008 19:17:57 // 50560
Most mondta a híradó, hogy az interenten aláírást gyűjtenek, hogy töröljék el Hamilton büntetését és eddig 50 ezren írták alá. Ron Dennisnek ennyire minden ráfér az arcára? :)
Mike.11-09-2008 19:02:57 // 50559
A hétvégén néztem a DTM bajnokságot és RS ott az utolsó előtti helyről indult, de egész évben nem teljesített jól. Égeti csak magát ott is.
Buksi11-09-2008 18:04:50 // 50558
Igazad van, már nincs mit rágni! :-DD
Satti11-09-2008 17:41:27 // 50557
Holnaptól már lesznek szabadedzések, este meg a motogp-ben a 125 1. időmérője is!
GT Ɨ|ѯ11-09-2008 17:38:15 // 50556
má'úgylerágottcsont,hogynincsiscsont:-DD
Satti11-09-2008 17:36:46 // 50555
Na ez az......:-)
Az élet nem egy habostorta! :-)
Az élet nem egy habostorta! :-)
Buksi11-09-2008 17:36:27 // 50554
Most mé', nem? :-)))
Belga11-09-2008 17:35:04 // 50553
Van egy egesz jo cikk az Autosport.com-on Bourdais idei szenvedeserol. Azonossagot velek felfedezni.... :o)
Belga11-09-2008 17:33:36 // 50552
Harcoljon bazmeg, ne keregessen....
GT Ɨ|ѯ11-09-2008 17:32:29 // 50551
ne szííccsa:DD a tűzt:-DDD
Buksi11-09-2008 17:30:47 // 50550
Ha Kimi így folytatja, akkor hamarosan Massa lesz az első számú pilóta! :-)
Buksi11-09-2008 17:29:00 // 50548
Nekem is tetszett, amikor először hallottam! :-D
GT Ɨ|ѯ11-09-2008 16:07:17 // 50546
lehet,hogy le is lesz fújva,Mosley-vel 1ütt:-)
HátvédRomeo11-09-2008 15:56:24 // 50545
Mi a tököm az a KERS??? :-O Mi lesz a F-1 autókba hibrid?? A motor hibrid mint valami Toyo Pirusban, vagy mi a rossebbet agyalnak már megint a szabály írók??
Satti11-09-2008 15:33:59 // 50543
Válasz volt egy előző kérdésre, csak azért kerestem meg, amúgy néha érdekes a tavalyi cikkek között barangolni, találtam pl. egy olyat is, amiben R. Sch. kijelenti, hogy 2008-ban is a Forma1-ben lesz, ehhez képest elmehetett a francba......
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
583
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?