Forum >> Forma-1
Xixo09-04-2010 10:55:14 // 83781
Akkor bocsánat, az előző hszemet ne is olvasd el, semmi bulváros nincs benne... :)
Xixo09-04-2010 10:52:56 // 83780
Olvasd csak el a futamokról szóló részt. Bahreinben agyonverte Alonzó. Már az időmérőn is csak a spanyol hibája miatt végezhetett előrébb (általában ezek a hibák szoktak dönteni - mi más?!), de a futamon aztán esélye sem volt... Igaz végig ott volt mögötte és Massa motorproblémájáról szó se esik, de tényleg agyonverte. (Holott itt is mondhatnánk, hogy miért nem engedte el Alo, mert Massa jött mögötte és biztos megelőzte volna Vettelt is...) Bezzeg a másik két futamon csak Alo szerencsétlensége miatt végzett előtte, pedig a helyzet ugyan az volt, a rajtnál dőlt el a dolog, csak ott Massa javára, hisz mindkétszer megelőzte a spanyolt...
Ennyit az objektiviásról...
De ha találsz tényeket a cikkben, akkor azt ollózd már ki nekem légyszíves! :)
Ennyit az objektiviásról...
De ha találsz tényeket a cikkben, akkor azt ollózd már ki nekem légyszíves! :)
Erhard 242 (Pure Energy)09-04-2010 10:52:45 // 83779
írj az embernek hogy faxságokat beszél és Te tudod az igazságot hát ha leírják :P aztán Neked is írni fog valaki hogy faxságokat írsz és az övét is leadják ...és így tovább és tovább....
Erhard 242 (Pure Energy)09-04-2010 10:45:17 // 83778
jah még 1 hétig kb sajnos....tudod a vége számít..
mesa09-04-2010 10:07:33 // 83777
teljesen reális a cikk :DDDD
kb mint amikor olyan szalagcímekkel bombáznak a WRC kapcsán, hogy Kimi begyorsult, már a 8. ! Közben kategóriájában tök utolsó ... ;-)
kb mint amikor olyan szalagcímekkel bombáznak a WRC kapcsán, hogy Kimi begyorsult, már a 8. ! Közben kategóriájában tök utolsó ... ;-)
mesa09-04-2010 10:05:38 // 83776
elkeseredett apró csúsztatás, nem? :)
hiszen soha jobban nem kezdett még, jelenleg ő vezeti a Forma 1 mezőnyét
hiszen soha jobban nem kezdett még, jelenleg ő vezeti a Forma 1 mezőnyét
Erhard 242 (Pure Energy)09-04-2010 09:51:54 // 83775
ki kapott rá? :P annyit jegyeztem meg hogy teljesen reális a cikk...arról nem tehetek hogy az elkeseredett Massa fanok a kákán is a csomót keresik
mesa09-04-2010 09:27:28 // 83774
LOL - Látod, ez nagyon jó poén volt! :))
mesa09-04-2010 09:26:12 // 83773
Meséld már el mikor voltam Massa drukker? :))
TI kimifanok nem értitek, hogy vannak csapatjátékok is a világon?
Szerintem itt mindenki tudja -csak legfeljebb nem akarja megérteni- hogy mesa fanatikus Ferrari rajongó.
Biztos nem emlékszel, azért kell folyamatosan emlékeztetnem téged arra, hogy mennyire boldog voltam a finn érkezésének, sikereinek, VB címeinek - izé 1 db címének. Biztos elfelejtetted, mennyire szerettem A csapatban Sumáhert, biztos elfelejtetted, hogy tapsoltam Massa első győzelmeinek.
Arra sem emlékszel, hogy ostoroztam Massát, amikor Alonso vagy Csoki körbeautózta jó párszor. Nem is beszélve a sok ostoba Domenicalli döntésről
Akkor még tedd hozzá, hogy mióta a 7x VB nem a piros autót hajtja, milyen a hozzá kötődő viszonyom. Azt is hozzá teheted, menynire örültem a Kimi Alonso cserének, mert úgy véltem, a frissítés jót tesz a csapatnak
És így fogok tenni akkor is, ha úgy döntenek a lengyel vagy svájci vagy bárki más üljön a Ferrariba, mert MINDENKINEK -még Fisiconak is- adtam esélyt, mert mindig is úgy gondoltam, hogy aki bekerül a legendás csapatba, az valamiért MEGÉRDEMELTE ...
Ferrari rajongó vagyok, a csapatért szorítok
Majd' hogy nem teljesen mindegy, hogy ki vezeti győzelemre a piros autókat
TI kimifanok nem értitek, hogy vannak csapatjátékok is a világon?
Szerintem itt mindenki tudja -csak legfeljebb nem akarja megérteni- hogy mesa fanatikus Ferrari rajongó.
Biztos nem emlékszel, azért kell folyamatosan emlékeztetnem téged arra, hogy mennyire boldog voltam a finn érkezésének, sikereinek, VB címeinek - izé 1 db címének. Biztos elfelejtetted, mennyire szerettem A csapatban Sumáhert, biztos elfelejtetted, hogy tapsoltam Massa első győzelmeinek.
Arra sem emlékszel, hogy ostoroztam Massát, amikor Alonso vagy Csoki körbeautózta jó párszor. Nem is beszélve a sok ostoba Domenicalli döntésről
Akkor még tedd hozzá, hogy mióta a 7x VB nem a piros autót hajtja, milyen a hozzá kötődő viszonyom. Azt is hozzá teheted, menynire örültem a Kimi Alonso cserének, mert úgy véltem, a frissítés jót tesz a csapatnak
És így fogok tenni akkor is, ha úgy döntenek a lengyel vagy svájci vagy bárki más üljön a Ferrariba, mert MINDENKINEK -még Fisiconak is- adtam esélyt, mert mindig is úgy gondoltam, hogy aki bekerül a legendás csapatba, az valamiért MEGÉRDEMELTE ...
Ferrari rajongó vagyok, a csapatért szorítok
Majd' hogy nem teljesen mindegy, hogy ki vezeti győzelemre a piros autókat
Satti09-04-2010 09:16:14 // 83772
Alonso tehetséges és 2x VB, legfeljebb közömbös sokak számára, mint nekem is, de elismerem, rosszat nem tudok, nem akarok rá mondani. Massa nálam pl. ugyanez a kategória, mármint teljesen közömbös, csak egy kicsit jobban, de "gombócnak" nem nevezném, bár az arca eléggé kerekded forma. :-)
mesa09-04-2010 09:14:12 // 83771
Legalább látom mi a poén, és mi az urbánus legenda közt a különbség
Még mindig jobb, mint csak ész nélkül linkelni :-)
Még mindig jobb, mint csak ész nélkül linkelni :-)
mesa09-04-2010 09:12:59 // 83770
Azt hittem a Kimi fanok majd év elejétől Alonsóra zúdítják csapásaikat, amiért is az kitúrta a világ legígéretesebben kezdő laza srácát, de úgy tűnik a Massa gombóc a végképp lenyelhetetlen falat :))
Satti09-04-2010 09:12:48 // 83769
Írhatnak bármit sztem, csak nehogy már az olyan cikk legyen, ami nem tetszik a Massa drukkereknek, mert akkor az természetesen csak marhaság lehet.:-)
Satti09-04-2010 09:09:38 // 83768
Nyugtatod magad, vagy csak megpróbálod magyarázni a cikket? :-)) Az már régen rossz. :-)
Grando09-04-2010 08:58:53 // 83767
Erről megfeledkeztem. :))
Grando09-04-2010 08:57:59 // 83766
Írjanak, csak tegyék hozzá, hogy ez egy teljesen szubjektív agymenés, aminek a tényekhez szinte semmi köze. Így elkerülhető lenne, hogy a megkeseredett, és emiatt vmilyen furcsa indíttatásból éppen Massában ellenséget kereső Kimi szurkolók ennyire vehemensen rákapjanak, mint tyúk a takonyra. ;))
tipoatti09-04-2010 08:50:32 // 83765
Nos, én szeretem a Blikket. Mindennap olvasom. Asszem ezzel mindent elmondtam magamról. A Man jn Black c. film óta pedig tudjuk, hogy a nagy igazságok mindig a szennylapokban jelennek meg... :P ;)
Erhard 242 (Pure Energy)09-04-2010 08:48:30 // 83764
ennyi erővel ne írjanak semmiről semmit :P
Grando09-04-2010 08:41:18 // 83763
Ez a cikk egy légből kapott butaság. Ahogy előttem Mesa is rávilágított a nyilvánvaló ferdítésekre. Gondolom ez neked fel sem tűnt. Aki ezt a hülyeséget összehordta, annak nem sok köze van a Ferrari csapathoz, még érdeklődés szintjén sem.
Kubica pedig télleg jó pilóta, kimondottan markáns arcéllel, innen a közeli Galíciából - de ettől még nem lesz a Ferrari pilótája. Legalábbis semmilyen jel nem utal erre, kivéve az ehhez a cikkhez hasonló faxságokat. :DD
Kubica pedig télleg jó pilóta, kimondottan markáns arcéllel, innen a közeli Galíciából - de ettől még nem lesz a Ferrari pilótája. Legalábbis semmilyen jel nem utal erre, kivéve az ehhez a cikkhez hasonló faxságokat. :DD
mesa09-04-2010 08:34:17 // 83762
Ez a másik hülye :D
Fél oldalon keresztül bizonygatja, hogy a Brawnnak nem volt ideje az idei autóját fejleszteni, mert a VB címért való küzdelem elvette a lehetőséget (azért az év második felében nem nagyon küzdöttek)
Majd egy hirtelen váltással, a következő mondatban már azt fejtegeti, hogy Jensen Buttonra lett egyedül tervezve az idei autó, mert Barrichelloról tudták, hogy távozik
Apró ellentmondás. ici-pici :)
Fél oldalon keresztül bizonygatja, hogy a Brawnnak nem volt ideje az idei autóját fejleszteni, mert a VB címért való küzdelem elvette a lehetőséget (azért az év második felében nem nagyon küzdöttek)
Majd egy hirtelen váltással, a következő mondatban már azt fejtegeti, hogy Jensen Buttonra lett egyedül tervezve az idei autó, mert Barrichelloról tudták, hogy távozik
Apró ellentmondás. ici-pici :)
mesa09-04-2010 08:27:37 // 83761
A "hihető" cikkből pár gondolat :)
"egyes híresztelések szerint – többen szívesen lecserélnék a brazil versenyzőt"
Lényeg a jól beazonosítható, korrekt forrás megjelölése! Az egyes híresztelésekben eddig sem csalódtunk :D
"a brazil versenyzőhöz közeli források arról számoltak be, hogy Massa reméli, szerződését meghosszabbítják"
Mégis mit kellene a Massához közeli forrásoknak remélni, hogy vízet találnak a Marson? :P
"az alakulaton belül mégis azon érzés lett úrrá"
Gondolom a cikk szerzője maga is tagja az alakultnak , azért tudja, milyen érzések lettek úrrá :))
"Ezen tények alapján pedig ki lehet jelenteni, hogy Massa idei teljesítményét bár jónak igen, kiválónak korántsem lehet értékelni"
World Championship Leader -ha tudná a szerző az mit jelent ...
Ennyit a korrekt tájékoztatásról ;)
"egyes híresztelések szerint – többen szívesen lecserélnék a brazil versenyzőt"
Lényeg a jól beazonosítható, korrekt forrás megjelölése! Az egyes híresztelésekben eddig sem csalódtunk :D
"a brazil versenyzőhöz közeli források arról számoltak be, hogy Massa reméli, szerződését meghosszabbítják"
Mégis mit kellene a Massához közeli forrásoknak remélni, hogy vízet találnak a Marson? :P
"az alakulaton belül mégis azon érzés lett úrrá"
Gondolom a cikk szerzője maga is tagja az alakultnak , azért tudja, milyen érzések lettek úrrá :))
"Ezen tények alapján pedig ki lehet jelenteni, hogy Massa idei teljesítményét bár jónak igen, kiválónak korántsem lehet értékelni"
World Championship Leader -ha tudná a szerző az mit jelent ...
Ennyit a korrekt tájékoztatásról ;)
tipoatti09-04-2010 08:10:08 // 83760
Erharddal értek egyet, teljesen hihető a dolog. Mit nem értesz ezen a cikken? Kubica pedig tényleg óriási pilóta, nem bánnám a cserét.
Erhard 242 (Pure Energy)09-04-2010 07:17:44 // 83759
Teljesen normális cikk még ha fáj is az igazság ...
Xixo09-04-2010 01:54:05 // 83758
Ez se túl objektív, de tőlük nem is várhatunk többet...
Xixo09-04-2010 01:48:41 // 83757
Ha már hülyeség... ezt "érdemes" elolvasni...
Egy cseppet szubjektív cikk Massáról...
Asszem a motorosportal.hu is kezd elblikkesedni....... :(
Egy cseppet szubjektív cikk Massáról...
Asszem a motorosportal.hu is kezd elblikkesedni....... :(
Xixo09-04-2010 00:57:18 // 83756
Pedig:
Ez egy teljesen jó nyílatkozat, semmi "vetítés" nincs benne, persze tudom, aki akar, úgyis talál a kákán is csomót, no de sebaj.:-)
:))))))))))
Ez egy teljesen jó nyílatkozat, semmi "vetítés" nincs benne, persze tudom, aki akar, úgyis talál a kákán is csomót, no de sebaj.:-)
:))))))))))
Xixo09-04-2010 00:52:39 // 83755
Én ezt be se mertem linkelni! :)))
Grando08-04-2010 22:19:40 // 83754
Pontosan! Ezért jó hír. :)))
mesa08-04-2010 21:27:32 // 83753
Persze az is hozzá tartozik, hogy az egész onnan indult, Alonsónak van még két éve, de Massának viszont meg kell hosszabítani a szerződését idén - ha meg akarják tartani
Grando08-04-2010 19:02:42 // 83752
Ez egyfajta fordítási hanyagság lehet, amin most az összes fórum összes lakója pörög. Az eredeti kb. így hangozhatott: "We build on Felipe..." - ez fordítható így: "Felipére építünk", de így is: "Építünk Felipére".
Nyilván a második a helytálló, hiszen Alonsóra nem építeni badarság. Na csak sajnos nem mindenki beszél magyarul, hogy cizelláltabban és a finomabb árnyalatokat is érzékeltetve fejezhesse ki magát. :DDD
Na meg az első verzióból fakadóan már kész is a botrány. ://
Nyilván a második a helytálló, hiszen Alonsóra nem építeni badarság. Na csak sajnos nem mindenki beszél magyarul, hogy cizelláltabban és a finomabb árnyalatokat is érzékeltetve fejezhesse ki magát. :DDD
Na meg az első verzióból fakadóan már kész is a botrány. ://
Satti08-04-2010 16:54:30 // 83751
Értem én, csak fel nem foghatom. :-))
mesa08-04-2010 16:36:59 // 83750
Senki nem állította, hogy vetítés lenne benne
Így fogalmam sincs miről beszélsz, KIMIt lát bele :))
Így fogalmam sincs miről beszélsz, KIMIt lát bele :))
Satti08-04-2010 15:47:32 // 83749
Ez csak egy megfogalmazás, mindenki azt lát bele, amit akar, de sztem nem kell egyből összeesküvés elméletet látni mindenben, az élet nem ennyire bonyolult. :-)
Satti08-04-2010 15:43:44 // 83748
Domenicali eddig is tett és mondott marhaságokat, nem sokat számít.:-)
Satti08-04-2010 15:43:03 // 83747
Itt van normálisan az egész cikk. klikk
mesa08-04-2010 15:33:19 // 83746
Massa a #1
"Felipére építünk, és azt akarjuk, hogy ez a jövőben is így legyen. Az az érzésünk, hogy az elmúlt években a mezőnyből egyik versenyző sem tudott annyit fejlődni, mint ő"
( Stefano Domenicalli )
"Felipére építünk, és azt akarjuk, hogy ez a jövőben is így legyen. Az az érzésünk, hogy az elmúlt években a mezőnyből egyik versenyző sem tudott annyit fejlődni, mint ő"
( Stefano Domenicalli )
Grando08-04-2010 14:46:43 // 83745
A Ferrari terveiből néhány gondolat 2011-re... :)))
VinceP4 (Il capitano)08-04-2010 14:29:16 // 83744
Ez már régebben is szöget ütött a fejemben, hogy miért ilyen kicsi a kerék.
1. semmi köze az utcai autókéhoz, így talán a reklámértéke is kisebb
2. laikusként végiggondolva kisebb kerékhez kisebb, tehát bonyolultabb, drágább fék dukál (aminek szintén semmi köze az utcai fékekhez), már azt nem értettem, hogy miért nem hozták be akkor, amikor a költsékcsökkentésről beszéltek, párhuzamosan valami "fékrendszer" szabállyal.
1. semmi köze az utcai autókéhoz, így talán a reklámértéke is kisebb
2. laikusként végiggondolva kisebb kerékhez kisebb, tehát bonyolultabb, drágább fék dukál (aminek szintén semmi köze az utcai fékekhez), már azt nem értettem, hogy miért nem hozták be akkor, amikor a költsékcsökkentésről beszéltek, párhuzamosan valami "fékrendszer" szabállyal.
Iniezione08-04-2010 12:52:01 // 83743
Jól beszél a KIMI gyerek:))))
mesa08-04-2010 12:33:33 // 83742
A nap mondása:
"A motorsportban annyi nyomás nehezedik az ember vállára, és annyira a reklámról szól minden, hogy könnyű elfelejteni, miért is kezdtük el annak idején ezt az egészet"
KR
Ezzel most oda akart szúrni egyet Alonsonak a Santander miatt?
Vagy magát látja Red Bullos overallban a tükör előtt ? :P
"A motorsportban annyi nyomás nehezedik az ember vállára, és annyira a reklámról szól minden, hogy könnyű elfelejteni, miért is kezdtük el annak idején ezt az egészet"
KR
Ezzel most oda akart szúrni egyet Alonsonak a Santander miatt?
Vagy magát látja Red Bullos overallban a tükör előtt ? :P
mesa08-04-2010 12:29:55 // 83741
Tessék, puhul a srác:
"Nem arról van szó, hogy a Forma-1-et meguntam volna"
"Ami a jövőt illeti, nos, ki tudja? Még csak nem is gondolkodok ezen. Az év egy bizonyos szakaszában, talán amikor a szezon feléhez érünk, kénytelen leszek elgondolkozni arról, hogy hogyan tovább"
"A rali mindig is egy álom volt számomra, egészen gyerekkorom óta, és most eljött számomra a lehetőség, hogy megéljem az álmomat"
"Ez az év számomra csakis erről szól"
"Nem arról van szó, hogy a Forma-1-et meguntam volna"
"Ami a jövőt illeti, nos, ki tudja? Még csak nem is gondolkodok ezen. Az év egy bizonyos szakaszában, talán amikor a szezon feléhez érünk, kénytelen leszek elgondolkozni arról, hogy hogyan tovább"
"A rali mindig is egy álom volt számomra, egészen gyerekkorom óta, és most eljött számomra a lehetőség, hogy megéljem az álmomat"
"Ez az év számomra csakis erről szól"
Grando08-04-2010 12:14:55 // 83740
Na igen, nekem is amolyan "nesze semmi, fogd meg jól" nyilatkozatnak tűnik. Annál is inkább, mert nagyon leszűkítik a dolgot ezzel a Park Fermé kitétellel, másrészt meg az FIA csak úgy magától nem bátorkodna állásfoglalásokat kiadni, főleg nem vitatott dolgokban - nehogy véletlenül betaláljon, mielőtt még alaposan megvizsgálták volna az ügyet.
Ki tudja? Talán Mateschitz is befenyítette őket a távozósdival, úgyhogy most velük is nyeretnek egy VB-t. Jövőre esetleg a merci következik, aztán szépen sorjában mindenki, akinek van elég pofája a féllegális/illegális megoldásokhoz és a fenyegetőzéshez. Lásd: misleny (retyó) anno 2005, Brawn 2009...
Ki tudja? Talán Mateschitz is befenyítette őket a távozósdival, úgyhogy most velük is nyeretnek egy VB-t. Jövőre esetleg a merci következik, aztán szépen sorjában mindenki, akinek van elég pofája a féllegális/illegális megoldásokhoz és a fenyegetőzéshez. Lásd: misleny (retyó) anno 2005, Brawn 2009...
Xixo08-04-2010 11:54:14 // 83739
mesa08-04-2010 11:09:55 // 83738
Ez mekkora baromság???
Minden autósportban tilos a parc fermében hozzányúlni az autóhoz, ez alap. Ezzel nem mondtak semmi újat...
Na de kérem, a Redbula ha csal, nem is az éj leple alatt teszi sunyó módon mindezt, hanem futam/időmérő KÖZBEN ... Arról meg nem szól semmit a szabályozás :o
Minden autósportban tilos a parc fermében hozzányúlni az autóhoz, ez alap. Ezzel nem mondtak semmi újat...
Na de kérem, a Redbula ha csal, nem is az éj leple alatt teszi sunyó módon mindezt, hanem futam/időmérő KÖZBEN ... Arról meg nem szól semmit a szabályozás :o
mesa08-04-2010 11:05:35 // 83737
Nem vagyok ijedős, én örülnék ha Raj srác visszatérne az F1-be, Schumák után lenne még egy lesajnált visszatérő ;-)
Viszont hazudósnak tartanám, amit soha le nem mosna magáról ...
Viszont hazudósnak tartanám, amit soha le nem mosna magáról ...
Satti08-04-2010 07:47:59 // 83735
Érdekes kérdés. :-) Mivel Vettelt bírom, nem "haragudnék" rá, ha előrébb végezne, örülnék a sikerének, de természetesen elsősorban Kiminek drukkolnék.
Xixo08-04-2010 01:41:21 // 83734
Xixo08-04-2010 00:53:05 // 83733
Azért Te biztos meghasonulnál! Akkor kinek drukkolnál? És mit szólnál, ha Vettel is elverné? :)))
Kazes☻07-04-2010 21:51:54 // 83732
Győzike?!?!?! Hááát a Bejaasszony csaje ! :D
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
457
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?