Forum >> Forma-1
Whiteskull30-08-2010 20:24:11 // 88981
Hajrá Schumi! :)))
Whiteskull30-08-2010 20:22:28 // 88979
Hehe! :))
Schumi a múltkori esete után kapott 10 rajthelyes büntetést (nem mondom, hogy nem érdemelte meg), de a mostani futamon ez a két őstulok simán megúszta. :))
Schumi a múltkori esete után kapott 10 rajthelyes büntetést (nem mondom, hogy nem érdemelte meg), de a mostani futamon ez a két őstulok simán megúszta. :))
pb_30-08-2010 20:14:56 // 88978
pb_30-08-2010 19:53:40 // 88976
Látom nagyon hajazol arra, hogy vettLt is +utálják itt, mint az alkSZt.))) A wébR + ökörséget bSZélt.
Satti30-08-2010 17:57:06 // 88974
Elnézést kért, mert gentleman driver, nem úgy mint MS, aki majdnem a falra paszírozta RB-ét és napokkal később, nagy nehezen sms-ben kért elnézést, pfffffffff....
Satti30-08-2010 17:55:01 // 88973
Sőt, inkább ki kellett volna zárni a versenyből, vagy még inkább a hátralévő futamokról is, vagy inkább ott helyben felakasztani, mert mégis mit képzel, hogy versenyezni merészel...........
szasza(SW)30-08-2010 17:01:13 // 88972
Vettel:""Nagyon sajnálom, hogy Buttonnak miattam kellett feladnia a versenyt. Természetesen nem az volt a célom, hogy tönkretegyem mindkettőnk futamát. Közel voltunk egymáshoz és gyorsabb voltam nála. Amikor Robert (Kubica) mögöttem haladt, tudtam, hogy az egyenesben meg fog előzni minket, mert ő még nálunk is sokkal gyorsabb volt a pálya ezen részén. Egy-két alkalommal nagyon közel kerültem Jenson McLarenjéhez, de elég közel sosem. Megpróbáltam a pálya külső oldalán kifékezni, de nem ment. Amikor a baleset megtörtént, a belső oldalról kifelé akartam húzódni, és amikor elkezdtem fékezni, elvesztettem az uralmamat az autóm felett, és akkor már nem tudtam semmit sem tenni"- nyilatkozta a verseny után a német pilóta. "
Andy30-08-2010 16:56:08 // 88971
Wazze, vedd már le a szemüveget , amin keresztül rosszul látsz! Azzal ahogy előzni próbált igenis veszélyeztette a verseny "biztonságát". Igazán nem nevezhető sima versenybalesetnek, ha valaki később fékez mint ahogy kell. És ha a féktáv vizes pálya miatt kitolódik, akkor igen is balfax ha száraz pályás féktávot akar csinálni. Azért mert Wéber mondta... na ne röhögtess!
Szvsz az áthajtásos bünti egy ilyen hosszú pályán lufasz. Stop and go vagy rajthelybüntetés lett volna az elfogadható. Mellesleg nem ez az első ilyen bénázása Vettelnek.
Szvsz az áthajtásos bünti egy ilyen hosszú pályán lufasz. Stop and go vagy rajthelybüntetés lett volna az elfogadható. Mellesleg nem ez az első ilyen bénázása Vettelnek.
szasza(SW)30-08-2010 16:53:18 // 88970
Satti! Ez kurvára Vettel bénázása volt nem verseny baleset.Az első hírek közt volt,hogy elismerte ő a hunyó és elnézést kért Buttontól.
Satti30-08-2010 16:16:09 // 88969
Vettel "harcban" volt, Alonso meg csak úgy autókázott egyedül, az x.-edik helyen. :-)
Ezzel szemben nem mondom, hogy a kis német nem lehetett volna ügyesebb, de nem volt más választása, próbálkoznia kellett és az egyenesekben nem volt esélye a Mclarennel szemben. Viszont most is azt mondom, amit Wéber is a közvetítés alatt, hogy ez egy síma versenybaleset volt, nem járt érte büntetés, csak azért kaphatta, mert egy vb esélyes Mclarennek ment neki.
Ezzel szemben nem mondom, hogy a kis német nem lehetett volna ügyesebb, de nem volt más választása, próbálkoznia kellett és az egyenesekben nem volt esélye a Mclarennel szemben. Viszont most is azt mondom, amit Wéber is a közvetítés alatt, hogy ez egy síma versenybaleset volt, nem járt érte büntetés, csak azért kaphatta, mert egy vb esélyes Mclarennek ment neki.
Tom1230-08-2010 14:44:18 // 88968
tipoatti30-08-2010 14:20:00 // 88967
Most. Van ilyen. Azonban a lenézett/lesajnált fél-gyári ladaretyóval rendre - módra ott van év eleje óta az élmezőnyben... Nálam tiszteletre méltó a teljesítménye.
Grando30-08-2010 13:37:50 // 88966
OFF
A bolgárok is kedvelnek minket állítólag. Meg a japánok. Tán a törökök is. Régebben az olaszokkal is így volt, bár manapság már elég sokat "javíthattak" az ottani arculatunkon is a vendégmunkásaink - már azok, akik nem is annyira dolgozni mennek, hanem inkább segílykéért.
Maradjunk annyiban, hogy leginkább azok nem szeretnek minket, akik anno 90 éve széthordták a birtokot.
ON
A bolgárok is kedvelnek minket állítólag. Meg a japánok. Tán a törökök is. Régebben az olaszokkal is így volt, bár manapság már elég sokat "javíthattak" az ottani arculatunkon is a vendégmunkásaink - már azok, akik nem is annyira dolgozni mennek, hanem inkább segílykéért.
Maradjunk annyiban, hogy leginkább azok nem szeretnek minket, akik anno 90 éve széthordták a birtokot.
ON
Erhard 242 (Pure Energy)30-08-2010 13:06:43 // 88965
Vettel átveszi Sato kamikáze szerepét :P
Erhard 242 (Pure Energy)30-08-2010 13:03:55 // 88964
az év embere addig tökölt a kormányon a kapcsolóval amíg elbukta a 2. helyet...
tipoatti30-08-2010 12:43:51 // 88963
Nem egy jóképű gyerek, de a neve magyar (gyermek)fülnek tényleg jópofa, és tényleg jó pilóta. Na meg aztán lengyel, akinek magyarként "illik" szorítani. OFF Az egyetlen nemzet a bolygón, akik kedvelnek minket... Egyébként finánc múltamban nagyon sok lengyellel volt anno dolgom, a legnormálisabbak ők voltak a rengeteg náció közül. ON
Cro16630-08-2010 12:37:16 // 88962
nem tudom..én a tegnapi verseny miatt nem anyázom, az biztos.Megpróbálta a legjobb eredményt elérni, így sikerült.
Nem dobogós helyet szúrt el..akkor bosszantana..de így nem:)
Lehetett volna ügyesebb, de szerencsésebb is tegnap.
Meg legalább nem próbálta megmagyarázni..el.....a és kész.
Na majd jövőre :DD
Nem dobogós helyet szúrt el..akkor bosszantana..de így nem:)
Lehetett volna ügyesebb, de szerencsésebb is tegnap.
Meg legalább nem próbálta megmagyarázni..el.....a és kész.
Na majd jövőre :DD
Cro16630-08-2010 12:22:37 // 88961
Én meg már nézegetem a Kubica-s sapikat:))
(na jó, nem magamnak, hanem a 6 éves fiamnak, nagy kedvence..a neve tetszett meg neki még kb 2 éves korában, azóta kitartó rajongója:D )
A ringen kicsit sokalltam a 9 ezret érte..de k...va sokan voltak Renault sapiban!! Sokan drukkolnak neki.
(na jó, nem magamnak, hanem a 6 éves fiamnak, nagy kedvence..a neve tetszett meg neki még kb 2 éves korában, azóta kitartó rajongója:D )
A ringen kicsit sokalltam a 9 ezret érte..de k...va sokan voltak Renault sapiban!! Sokan drukkolnak neki.
Andy30-08-2010 12:18:19 // 88960
Nem volt még időm visszanézi a futamot, de elsőre úgy tűnt hogy Webber sárga zászló alatt előzte vissza Massát. Aki egyébként sajnos ma is súlytalan volt.
Alfonzot személy szerint nem bántom, mert valszeg a körülmények áldozata lett.
Miért is? Esőre beállított autóval ment egész hétvégén. A balesete és a "hibás" köztes gumi felrakása miatt teljesen a mezőny végére került a harmadik kör végére. Innentől kezdve teljesen mindegy volt, és azt hiszem a balesete előtt kicsit túlhúzta, de ez ebben a helyzetben érthető.
Ami leginkább bosszant az a Ferka csapat pöcsölése. Miért nem tettek Massa autójára korábban köztes gumit? Ha bejön dobogós, de akár első. Ha nem nem jön be akkor mi történik? Negyedik, vagy hatodik, nem tökmindegy? Viszont biztató, hogy az új hátsó szárny ami Felipe gépén már fent volt jónak tűnik a végsebesség tekintetében. Monzára nagyon nem mindegy.
Vettel szerintem hibázott, és ez nem az első ilyenje. Van még hová fejlődni! :)))
Buttont sajnálom, a Feka meg mázlista.
Alfonzot személy szerint nem bántom, mert valszeg a körülmények áldozata lett.
Miért is? Esőre beállított autóval ment egész hétvégén. A balesete és a "hibás" köztes gumi felrakása miatt teljesen a mezőny végére került a harmadik kör végére. Innentől kezdve teljesen mindegy volt, és azt hiszem a balesete előtt kicsit túlhúzta, de ez ebben a helyzetben érthető.
Ami leginkább bosszant az a Ferka csapat pöcsölése. Miért nem tettek Massa autójára korábban köztes gumit? Ha bejön dobogós, de akár első. Ha nem nem jön be akkor mi történik? Negyedik, vagy hatodik, nem tökmindegy? Viszont biztató, hogy az új hátsó szárny ami Felipe gépén már fent volt jónak tűnik a végsebesség tekintetében. Monzára nagyon nem mindegy.
Vettel szerintem hibázott, és ez nem az első ilyenje. Van még hová fejlődni! :)))
Buttont sajnálom, a Feka meg mázlista.
tipoatti30-08-2010 11:54:54 // 88959
Nálam eddig mindenképpen Kubica az "év embere" ebben a szezonban, és nagyon komolyan ment most is a Zsiguli...
Xixo30-08-2010 11:22:17 // 88958
Ha Alonzó amatőr volt, akkor Vettelre mit mondjunk? :))
Xixo30-08-2010 11:04:27 // 88957
Na igen, ilyenkor rejtélyes műszaki hibák szoktak lenni, ami mint pl tavaly Barikánál is előfordult néhányszor... :))
Alo meg béna volt sajna. Ha elcseszed az időmérőt, akkor a sűrűjéből fogsz indulni. Ha a sűrűjéből indulsz, akkor jó esélyed van arra, hogy összetörnek. És ez be is játszott nála idén többször is. :( De erre nem lehet azt mondani, hogy nem volt szerencséje, meg, hogy nem tehetett róla...
Ha meg falhoz vágod az autót úgy hogy sehol senki, akkor béndzsó vagy szerintem. :)
Alo meg béna volt sajna. Ha elcseszed az időmérőt, akkor a sűrűjéből fogsz indulni. Ha a sűrűjéből indulsz, akkor jó esélyed van arra, hogy összetörnek. És ez be is játszott nála idén többször is. :( De erre nem lehet azt mondani, hogy nem volt szerencséje, meg, hogy nem tehetett róla...
Ha meg falhoz vágod az autót úgy hogy sehol senki, akkor béndzsó vagy szerintem. :)
pb_30-08-2010 11:01:23 // 88956
Szinte boríTkol6ó volt, hogy nM fogod értNi fettL gyRek bünteTsét.)) +érdMLte.
Satti30-08-2010 10:51:30 // 88955
Tegnapi futamról szerény véleményem: A szokásos "káosz" futam volt, ahol néhányan nagyon jól megoldották a feladatot, néhányan nagyot betliztek. Vettel büntetését nem értettem, síma versenybaleset volt, egy pill. ra betapadt a gumi, aztán megcsúszott a gép, sajnos rossz helyen. Egyértelműen belenyúltak a végeredménybe. RB, Alonso-ba csúszása is egy szerencsétlen baleset volt csak. Viszont Alonso-tól elég amatőr hiba volt, amikor kiesett, teljesen kiment az adott ponton, nemcsak a rázókőre, hanem még egy kicsit a műfűre is, ami persze, hogy nagyon csúszott. Kubica box utca-beli hibája nélkül meg lehetett volna a 2. hely, de így is nagyon szép az eredmény, hihetetlen, amit idén kihoz a Renault-ból.
Kazes☻30-08-2010 10:40:09 // 88954
Nem igazán értem ez irányú cinizmusodat avagy szarkasztikus megjegyzéseidet -ettől persze nem tilos :)-, hiszen láthattuk már korábban is párszor, hogy milyen feladat és milyen meglepiket tudnak okozni ezek az autók, ill. az ilyen autókat vezető versenyzők. :)
Kazes☻30-08-2010 10:36:03 // 88953
Ja, főleg az időmérőért! :)))
Kazes☻30-08-2010 10:33:56 // 88952
Na, persze! Amennyire emlékszem, azért kockásra éppen nem fékezte a kerekeit. Csoda, hogy Alo egyáltalán bent maradt, hirtelen azt hittem K.O. :(
GT Ɨ|ѯ30-08-2010 08:35:11 // 88951
Ha légüres térben fog menni:-D
Grando30-08-2010 08:00:03 // 88950
...és különben is milyen halált megvető hősiességgel előzgette megint a 3-5 másodperccel lassabb autókat a mezőny végén. Kobayashinál is sokkal gyorsabb volt, csak nagylelkűségből nem előzte meg. Mert rendes. :)))
Tom1230-08-2010 01:27:58 // 88949
"Webber meg a másik fele. Ecsém, hogy lehet így rajtolni? És ő harcol a címért..."
Állítólag már a bemelegítő körben is betegeskedett a kuplungja, örült, hogy egyáltalán elindult a rajtnál.
Alonso: 88943 h.sz.
Azé´ő sem volt annyira béna...;-)
Annyira béna ma szinte mindenki volt, még a győztest is csak a nagyon éber őrangyala mentette ki.;-)
Állítólag már a bemelegítő körben is betegeskedett a kuplungja, örült, hogy egyáltalán elindult a rajtnál.
Alonso: 88943 h.sz.
Azé´ő sem volt annyira béna...;-)
Annyira béna ma szinte mindenki volt, még a győztest is csak a nagyon éber őrangyala mentette ki.;-)
Tom1230-08-2010 01:15:58 // 88948
Egyetértek.
Ilyesmiért még senkinek nem osztottak "lapátot".:-)
Ilyesmiért még senkinek nem osztottak "lapátot".:-)
Xixo29-08-2010 23:55:10 // 88947
És grat Petrovnak is)
Xixo29-08-2010 23:53:53 // 88946
Hát elég béna volt az biztos. :( Így már nem lesz VB, azt is lefogadom...
Kurvára kevés ez a teljesítmény tőle, főleg így a nagyszájú nyilatkozatok után. Ilyen amatőr hibát... de hát a tegnapi elbaxott időmérő után már nem is vártam csodát.
Massa legalább a minimumot teljesítette, de ő se szakadt ma meg. Nem is nagyon láttam a futam alatt.
Vettel eséséről az jutott eszembe, amikor a hüjegyerek elviszi apu bömösét jaszkarizni és az első fának nekimegy. Van ott még hová fejlődni... (szegény Bátön)
Webber meg a másik fele. Ecsém, hogy lehet így rajtolni? És ő harcol a címért...
Hemi meg (akármennyire is nem szeretem) jól ment ma, torpedót se kapott oldalról, meg a szokásos mázlifaktor is bejátszott... szal nem lepne meg, ha ő érne oda a végére. Főleg ha a meki is összekapja magát autóilag.
Nagy grat Kubinak (és a rönyónak) meg kisebb Sutilnak és Suminak.
Kurvára kevés ez a teljesítmény tőle, főleg így a nagyszájú nyilatkozatok után. Ilyen amatőr hibát... de hát a tegnapi elbaxott időmérő után már nem is vártam csodát.
Massa legalább a minimumot teljesítette, de ő se szakadt ma meg. Nem is nagyon láttam a futam alatt.
Vettel eséséről az jutott eszembe, amikor a hüjegyerek elviszi apu bömösét jaszkarizni és az első fának nekimegy. Van ott még hová fejlődni... (szegény Bátön)
Webber meg a másik fele. Ecsém, hogy lehet így rajtolni? És ő harcol a címért...
Hemi meg (akármennyire is nem szeretem) jól ment ma, torpedót se kapott oldalról, meg a szokásos mázlifaktor is bejátszott... szal nem lepne meg, ha ő érne oda a végére. Főleg ha a meki is összekapja magát autóilag.
Nagy grat Kubinak (és a rönyónak) meg kisebb Sutilnak és Suminak.
Ferke29-08-2010 23:19:47 // 88945
Jaja, amolyan kimisen nyomta ma, nekem is rögtön ez jutott eszembe:)
Cro16629-08-2010 23:17:41 // 88944
Cro16629-08-2010 23:12:55 // 88943
Miért lenne lapát?(gondolod, ha pénzt nem kímélve, az élő szerződéssel rendelkező Kimit elküldve megszerzik, akkor egy év után elküldik?)
Mi bajod van vele? (azon kívül, hogy utálod:)) )
Csoda, hogy eljutott ma a 38. körig...egy ilyen ütéstől, amit kapott az első körben ki kellett volna esnie.Kapott intermediate gumikat..elállt az eső, mehetett vissza a boxba..feljött a 9.helyig...majd ismét esett az eső...kapott megint intermediate-t, az eső még jobban esett, (páran kimentek extrém esőgumiért)..ő meg próbálta kihozni a maximumot, és elcseszte, megcsúszott a rázókövön.
Ezért kellene lapátra tenni?
Mi bajod van vele? (azon kívül, hogy utálod:)) )
Csoda, hogy eljutott ma a 38. körig...egy ilyen ütéstől, amit kapott az első körben ki kellett volna esnie.Kapott intermediate gumikat..elállt az eső, mehetett vissza a boxba..feljött a 9.helyig...majd ismét esett az eső...kapott megint intermediate-t, az eső még jobban esett, (páran kimentek extrém esőgumiért)..ő meg próbálta kihozni a maximumot, és elcseszte, megcsúszott a rázókövön.
Ezért kellene lapátra tenni?
Tommi29-08-2010 22:42:45 // 88942
Nemrég értem haza, majd visszaolvasok, röviden a mai napról:
- Vettelnek nem kellett volna rángatóznia, szerintem inkább írható a csúszós pálya, mint az ő számlájára a baleset
- Kubicának gratula
- Domi és a Ferrari stratégái mondjanak le, ki kellett volna hozni a végén Massát az első három mögül, amikor elkezdett esni, ezt megint a csapat baxta el :(
- Alonsot sajnálom, pár pontot hozhatott volna
- Böttönt nem sajnálom :)
Belgium megint hozta a formáját... :)
- Vettelnek nem kellett volna rángatóznia, szerintem inkább írható a csúszós pálya, mint az ő számlájára a baleset
- Kubicának gratula
- Domi és a Ferrari stratégái mondjanak le, ki kellett volna hozni a végén Massát az első három mögül, amikor elkezdett esni, ezt megint a csapat baxta el :(
- Alonsot sajnálom, pár pontot hozhatott volna
- Böttönt nem sajnálom :)
Belgium megint hozta a formáját... :)
Kazes☻29-08-2010 20:49:41 // 88941
Jó kis verseny volt a mai, főleg ha leszámítjuk a "szerencsétlenségünket". Barika elmehet a jó .....a, így a 300 versenyén, olyat kiabáltam rá, hogy talán még ő is meghallotta! :))) Vettel minden áron be akarja bizonyítani, hogy nem egy jó versenyző, Hami szekerét meg már megint megtolta "valaki". Kubica jó volt, azért grat az első 3nak. :)
és most még vissza is olvasgatok. :)
és most még vissza is olvasgatok. :)
Erhard 242 (Pure Energy)29-08-2010 19:47:18 // 88940
mivel ma nem mentünk nagyon semerre s a gyerek alszik 13-tól megnéztem az F1-et... ennyit a Ferrari idei győzelméről :( Remélem Webber nyeri meg és nem Hamilton...
Iniezione29-08-2010 19:44:32 // 88939
Massa hozta amit lehetett.Alfonsót hagyjuk reméljük jövőre lapát!!!!!!
GT Ɨ|ѯ29-08-2010 19:40:30 // 88938
1-et értek, UFF:-)
Buksi29-08-2010 19:12:45 // 88937
Szép díj! :-DDD
Buksi29-08-2010 19:12:14 // 88936
Nem is tudom, hogy mit mondjak a mai futamról! A Ferrari igazán meghúzhatta volna előbb a kerékcserét Massa-val! Alonso meg úgy törte össze az autóját, mint valami amatőr! Nem hiszem el!!!!! Azt hiszem sehogy sem leszünk VB-k ebben az évben! :-(( Vettel meg jól elszúrta a saját és Button versenyét is! Hát ennyi!
szasza(SW)29-08-2010 16:01:55 // 88935
GT Ɨ|ѯ29-08-2010 15:43:12 // 88934
Most már csak jobb jöhet...:-)
FoToS29-08-2010 15:42:35 // 88933
jó menet volt
Szilárd29-08-2010 15:42:12 // 88932
Reméljük addigra kitalálnak valami okosat!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
440
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?