Forum >> Forma-1
Blade10-09-2006 22:25:42 // 15281
Téged elkapott valami szindroma, vagy van már IC allergia??:)))
Blade10-09-2006 22:22:55 // 15280
Na erre szokták azt mondani: TE VALAMIRŐL LEMARADTÁL....!
:)))))))))))
Vagy csak kevés a humorérzéked? Vagy bánt valami és nem "érzed" az életet... bocs, asszem Te tul komoly ember lehetsz:)
Ferke10-09-2006 22:22:34 // 15279
Nem bírom ki, IC, hogy ne írjak, de ilyen regényt nem tudok, mint Te, mert munkanélküli leszek!:)
1. Kóstolgatásról beszéltem, nem betiltásról. Azért, mert egy eszközt 1 éve
használnak, még lehet illegális. A FIA jóváhagyását nem kérték. Ez is tény.
2. Csalinkázni, másiknak nekimenni? Most alonso csalinkázott Heidfeld elé, ezt is majd elemezd lécci!:) Ne hozz fel olyat MS ellen, amit más ugyanúgy megtesz, pláne őgy, hogy nem adja vissza a poziciót. MS mikor fékezett be valaki előtt bosszúból, mert az feltartotta egy EDZÉSEN???
3.Nem hallottad 2003-ról, hogy unalmas lett volna? Ez meg nem hiszem el!
MS visszatolását pedig gondoltam, hogy felhozod, mert mindíg szoktad, de ezt a témát már ennedikszer túltárgyaltuk, parttalan vita.
GEORGE10-09-2006 22:22:09 // 15278
A palikot egészen egyszerűen azért utálom mert elrontja a kedvenc hobbimat az F1 nézését :-(
Az Alfát meg azért szeretem mert jókat autózok vele :-)
Én ezt a két dolgot nem tudom összekötni.
De evvel a palik utálatommal úgylátom nem vagyok egyedül. :-)))
GEORGE10-09-2006 22:19:05 // 15277
Nagyon jóóóóóóóóóók!!! .-)))))))
Blade10-09-2006 22:18:06 // 15276
csá!:)
De durva vagy !:) És igényes:))
Ez kb egy peticio a tokéletességéert! A világ nem tokéletes,tökéletes dolgok nincsenek. Az Alfa Romeo sem az sajnos,néha kissé sem az, mégis abba ulsz!:))) Miért? Mert olyan élményt nyujt amit más auto nem,igaz!? Igy telnek el a vasárnap délutánjaid (amikor nincs f1) hogy beulsz és gurulsz egyet az alfával az élményért hogy legyenek jo pillanataid.Például. Mégse vennél fosvágent ami megbizhatobb de halálra unod magad benne... Akkor miért utálod palikot és miért szereted az alfát??:))))
Tommi10-09-2006 22:17:15 // 15275
#&@+%=!!
Sorry, az idézőjelek kissé belerondítottak a képbe, de legább a lényeg látható :)
kando.10-09-2006 22:17:13 // 15274
Hoztam a bort :-P
De tény, hogy ezt bármelyikünk felül múlhatja, aki tud bezsélni és mikrofonhangja van.
Persze mi nem vagyunk a Hring tulaja, meg ....
evvan.
Tommi10-09-2006 22:14:44 // 15273
Blade!
Éveken keresztül gyűjtöttem a Palik beszólásait, íme egy kis ízelítő. Ha ezek után is azt mondod, hogy helye van a mikrofon mögött, akkor a legnagyobb jóindulattal és udvariassággal, de megkérdőjelezem, hogy minden stimmel-e Nálad :)
A gondolatjelek utáni kommenteket már én költöttem hozzá :)
„Sokan azt mondják, hogy értenek a Forma-1-hez”
(Palik László)
„JÉZUS MÁRIA, HOVA TŰNT DAMON HILL!!!” – itt már csak az égiek segíthetnek
„XY vezet 11 körrel a futam megkezdése előtt”
„Hakkinen fenntartja Coulthardot”
„De ez is egy nagyon jó idő lesz! Hakkinen ideje, atyám uram! Mit csinál! Hát megveri saját magát már megint Hakkinen” – Hát, valaki szereti, ha verik…
„Lökhajtásossá vált a Minardi” – Legújabb fejlesztés, a jövő évi csapatvilágbajnok születik
„De azért gondoljanak bele, hogy Takagi ezek után kiugrott és elszaladt a másik autóba, hogy bele tudjon még időben ülni” – Hát ezért nem megy a Tyrellnek, nagy a kocsi, és még tolongás is van a helyekért… tiszta vidámpark
„Egy pillanatra feltűnt egy cumisüveggel a kezében a Ferrari kettes számú pilótája”
„Villeneuve fejét verik bele az autó ülésébe! - Mit vétett szegény fiú? Még jó, hogy ennyivel megúszta! ( Egyébként csak a sisakját törölgették )
„Hakkinen elkezdett elrobbanni az őt üldöző Coulthard és Schumacher elől”
„Schumacher körönként egy tizedet farag Coulthardból”
„Itt Mika Hakkinen vezet 76 pontjával 11 futam után, Michael Schumacher 60 ponttal, tehát 16 futammal lemaradva a második”
„Irvine-t tuszkolják bele az autójába” – Pedig ordít és kapálódzik, de hát ugye a csapatmunka
„Hakkinen fejét simogatják fej nélkül”
„Schumacher kezdett elszakadni a Ferrari 601. nagydíján” – Eddig bírta, nem tovább! Csak az asszony melyik felét választja majd?
„Schumacher háromnegyed órával a verseny kezdete előtt jött ki kereket cserélni” – Azért nem kellett volna ennyire sietni
„Irvine szaggatja az autóját”
„Tuk, tuk, tuk, láttuk, töröltük, tankoltuk, ügyes, okos, elenged és 8 másodperc alatt Coulthard ismét a pályán”
„Irvine vonul vissza a boxba, még a szemébe is került valami - látni, ahogy az alkatrészeket dobálja kifelé” – COOL!!!
„Ahogy el tud-e jönni a második sorból Irvine, Schumacher és Hakkinen” – Nagy tolongás lehetett
„Hát…talán…szerintem lehet, hogy valakit kiintettek pályaelhagyás miatt”- Nem elég, hogy elhagyta, még ki is intik
„Látható, hogy a kanyarban befelé rámegy, majd kifelé sikerül elszakadnia üldözőjétől” – Ebben az esetben csak egy autó volt a képernyőn…
„Senna kézifékes fordulóval fordította meg az autóját” – Végül is Senna egy zseni volt, ő biztosan talált kéziféket a kocsijában, de senki más nem
„Eddie Irvine fenntartja Mika Hakkinent”
„Nehéz tankolni, mikor elcsúszik a műszálas karosszéria” – Ja, a karbonszálas harisnyán meg felszalad a szem
„Jóév Karcsi jól megtervezte nekik a gumikat” – Good-Year szabad fordításban
„Hát, nem kettőjük viszonyáról írták a Love Story-t” – Nem elég, hogy okos, még művelt is
„Jaj de szép ez a kép, ahogy felsorjáznak a versenyautók!” :)
„Schumacher másodpercenként 1-2 mp-t ver a többiekre” – Na, ez nem semmi
„Schumacher szándékosan csúszik meg a pálya egy adott pontján, így jobb lesz az ideje” – Végül is jégen is jobban halad az ember
„Mit művel…Jesszusúristen… Tépkedi az autó bajuszát” – A jövő vállalkozása: autóbajusz kozmetika
„Wurtz kb. három és fél leszúrt rittbergert produkált” – Az a fél hogy jött össze???
„Szállítják el Wurtz tetemét” – És ezt a gyászos hírt hogy lehet ilyen tapintatlanul közölni?
„Coulthard sem ma jött erre az aszfaltra”
„Magnussen idegein gitározik Rosset” – Sokoldalú egy társaság
„Coulthard megkezdte az elszakadási manővert”
„Kegyetlenül odanyomott a gázpedálnak”
„Fisichella jön ki a boxból, hogy ezt az időt még megbeszélje a pályával és a kocsijával” – Ez magánbeszélgetés, semmi köze az aktuális időjáráshoz, főleg a boxutcából kijövet
„Argentinul beszéltek hozzá, ő meg németül magyarázott” – Amerikában meg amerikaiul beszélnek
„Barrichelót sokan Senna utódjának tartják, hiszen brazil” – Senna érdeme Brazília egész lakossága
„Irvine Schumachert és Fisichellát egy kézmozdulattal előzte meg”
„Vonatoznak, mint a Napfény Expressz Bp. és Szeged között” – Ecclestone meg a kalauz :)
„Irvine-t nehezebb lezárni, mint egy pitbullal sétálni a Váci utcában”
„Coulthard kocog befelé a boxba, mindjárt leteszi ő is a bringát” – Modern triatlon: F1-es futamon kocogás biciklivel
„Nézzük, mennyi idő alatt cserélnek kereket Eddie Irvine-on” – És ha nincs ki mind a négy??
„Keresi az ideálisnál jobb ívet” – Szóljon már neki valaki, hogy ami nem megy, ne erőltesd
„Nem tudom, a kedves nézők látják-e, ott a kerekek közepén az a fényes, piros csík az izzó fék. A fék arra való, hogy az autót lelassítsák vele a versenyzők” – F1 course a la Palik – Lesson 1
„Szóval San Marino egy… szóval egy olyan… izé… EGY HEGY! Szóval nem egy nagy dolog…” – F1 course a la Palik – Lesson 2
„Ezüst színű bigyóka” – A fedélzeti kamera szabálykönyv szerinti meghatározása
„Ha be tudja tolni, ha be tudja lihegni David Coulthard azt az autót!” – Egy futam után nem szabad várni senkitől átlagon felüli szexuális potenciált
„Fisichella autója kigyulladt, oltogatják is BŐSZEN” – Azok az ideges tűzoltók
Palik Nagyszótár: abszolválta, bazírozni, brusztolás, retesztés
Dávid melléklet: lancsizás
Idáig a netről korábban leszedett beszólások, ezentúl a saját gyűjtés:
„És ehhez hozzátegyük, hogy a Ferrarinak nemcsak egy második embere van, ugyanis ott van Ralf Schumacher is, akinek ez az utolsó versenye a Jordannél, úgyhogy már amortizálhatja is az autóját” – Csak azt nem értem, hogyan függ össze a kettő
„Az edzéseken előfordult, hogy az ászok akár háromnegyed órát is nem jöttek ki”
„A Ferrari évente 40-45 milliárd forintot költ arra, hogy ezek a piros nyilak rohangáljanak itt a Forma-1-es versenypályákon” :)
„7,8 másodpercre, tehát 78 századmásodpercre közelítette meg Hakkinent”
„Nem véletlen, hogy Hakkinen és Schumacher kerültek egymás mellé a vb-címért dőlő küzdelemben”
„XY versenyző nyerni fog, legfeljebb nem”
„Azt az óriáskereket nem a verseny miatt hozták ide, hanem mert ott egy vidámpark van”
„Takagi állóra fékezte az autója jobb oldalát” – Ez azért érdekes manőver lehetett :)
„Schumacher kezdi meg gyors körét, repülő körét, amit egyébként angolul flying lapnek hívnak, ami magyarul repülő kört jelent”
„Schumacher gyorsabb, mint amikor a leggyorsabb volt az egyenesben”
„A Mercedes motorok több, mint 800 lóereje hihetetlen tempóra tette lehetővé az autót”
„Az a sötét napszemüveges úr Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke, akinek szemében minden látszik” – No comment :)
„A 107%-os időszabály azt jelenti, hogy Rosset nem indulhat a holnapi versenyen” :)
„Schumacher 314,6 km/h-val repesztett, Hakkinen 314,7-del, vagyis egy tized másodperccel volt gyorsabb”
„Nézzük, ahogy széles az autója ezen a pályán versenyautónyelven szólva”
„És remélem, hogy nem a verseny elején fog eldőlni a világbajnok” – Naná, szép is lenne!
„Coulthard nem tudja Irvine-t védeni, akinek a nyakára rátapadt Eddie Irvine” :)
„Hosszú ez a 53 körös verseny, akár még bármi is megtörténhet”
„A sárga Jordanben Damon Hill, mögötte a piros Ferrariban Damon Hill” - :)))
„A Bridgestone majd’ fél perccel vezet Mika Hakkinen előtt” - ???
„Jelentem, Eddie Irvine harmadszor is boxkiállás”
„A Mugennél pedig a Ferrari-motorokat tuningolják” – Azért ez elég csúnya volt
„Amikor megnyertek egy futamot ketten együtt”
„Úgy vonatozik itt Wurz, mint egy helyi kisvasúton”
„És barkácsműhelyben összerakott motor dolgozik a Jordanben” :)
„Tessék a híradót jól megnézni, de ott is azt fogják látni, amit itt fognak”
„Annyi olaj sem maradt a motorban, hogy egy rántottát lehessen sütni” – Ez aranyos :)
„A cég egyébként tévéműsorok előállításával foglalkozik” – A nap meg ki van sütve, a macska pedis fel van mászva a fára
„Egymással foglalkoznak, nem is kicsit keményen”
„Irvine-t 6 mm is elválasztotta a faltól”
„Az autó eleje elhagyta magát”
„Pestiesen szólva Villeneuve nem akart tornyosulni Barrichello előtt”
„Amikor a versenyzők kijönnek az alagútból, pár tucat méteren keresztül nem látnak”
„Hakkinen a pálya szélső pontjait használja”
„Hakkinen vagy Coulthard előtt, vagy mögött van” – Nézőpont kérdése :)
„Barrichello odavágott az autónak”
„Hakkinen eldobta az autót, aztán összeszedte”
„Barrichello és Coulthard egymást masszírozta” – Mmmm… :)
„Fisichella csúnyán muzsikált”
„A legszorosabb befutó 1982-ben volt, amikor Didier Pironi 0,3 mp-el ért be Jacques Villeneuve előtt” – Ez azért súlyos volt :)
„A két csapat, a McLaren és a Mercedes technikailag közel állnak egymáshoz” – Végül is…
„Barrichellót építik be az autójába”
„A száraz gumikat cserélik ki esőaszfaltra”
„Hakkinen elrángatja az autót”
„De la Rosa gyilkolja Villeneuve-t”
„Szereti a harmadik helyet, mint maci a mézesbödönt, szeretné leszakítani azt a fáról” – :)
„Coulthard elkezdett felzárkózni Barrichellónak”
„Schumacher utolérte a hátsó szárnyat”
„Az autó a pálya egyik indifferens pontján van”
„Elkezdték az autók nem bírni a meleget”
„Barrichello bármikor ki tudja szélesíteni az autóját”
„Csak viszont úgy látszik, a BMW-Williams jobban tud csúszni”
„Zonta nem bírta a nyomást, amit Verstappen fejtett ki rá”
„A BMW-nél várják Zontát”
„Ralf Schumacher a Williams Renault-jában”
„A mezőny fele a rajtnál leamortizálta a versenytechnikát” – Profi a társaság :)
„A nézők számára izgalmasabb lett volna, ha a mezőny nagy része nem esik ki a rajtnál” – Ez a nem mindegy :)
„Ha taktikusan versenyzik, azaz lassan megy” – Végül is egy autóversenyen ez is lehet megoldás :)
„A fékek bekapcsolnak” – De csak a fékezőernyő után, mi?
„Nem értem miért nem tud Raikkonen 300 km/h felett menni a célegyenesben hátsó szárny nélkül”
„Tempósabb az az ütem, ahogyan Michael Schumacher vezet”
„M. Schumi behúzta a kéziféket, ezért megy körönként 2-3 másodperccel lassabban”
„M. Schumi autóján elromlottak a fékek, nincs fék, ezért tud olyan gyorsan menni” :)))
„Bernoldi szűkre fogja az autóját”
„Frentzen kapaszkodik az autójába”
„Barrichello befarol a boxába”
„Behúzta hasát a versenyautó”
„Verstappen a legszélesebb autóval rendelkező holland”
„Barrichello menet közben elkezdte hátulról nevelgetni Panist”
„Barrichello kezdett rászokni Raikkonenre”
„Hoppá, mint egy rendes pesti taxis”
„Lehet még esélye Trullinak! Mint mókusnak az erdőtűzben”
„Flavio Briatore elővehette a vudu Ferrarit és nem is tűvel, hanem kalapáccsal ütheti”
„Mi volt Jean Todt kezében? Valami ellen vudu bigyó lehetett”
„Olyan mint egy kis fogyasztású dízelautó ez a Ferrari”
„Ez a két vidám fiatalember még csuda kis műsort tud csinálni”
„Sato ősi japán hagyományok felelevenítésére is alkalmas”
„Telibe bele Barichelloba belemenekül”
„Más taktikán van a két úr, de csak össze tudják gyűjteni őket egy lepkehálóval”
„Ennyit tud ez a versenyszemélygépjármű”
„Barichello annyi üzemanyagot kapott, hogy nem bírja el az autó” ( miután picit beragadt az autó a boxban elinduláskor)
„Energiával teli módon eldurran az ökle”
„Alonso szépen lekajálta Massa-t”
„Mindkét autóban Honda szív dobog, kivéve a csapatfőnökét, akié már szerintem megállt”
„Keresztbehajtásos büntetést kapott”
„Nehezebb üzemanyag van az autóban”
„A pályán látható fekete gumicsíkok a féktávok”
GEORGE10-09-2006 22:13:11 // 15272
Na Blade cartárs!
Ne már azt mond ,hogy palik-nál nincs alkalmasabb ember!!!
Mert ha ezt állítod akkor magadat csapod be!!!!
A Tommi álltal emlitett bakik nagyon durva hibák.
Olyan versenyzőt keresni a pályán ,aki már rég kiesett, és csapatokat összekeverni az nem a megbocsátható hibák közé sorolandó.
Csak rá kellene néznie monitorra s látni kik a kiesettek......
Remélem evvel te is eggyet értesz.
igen vannak hibák, tévedések egy közvetitő életáben ,na de annyi amit palik vét egyetlen más közvetitőnél nem fedezhető fel!!!!!
Grando10-09-2006 22:12:03 // 15271
:DDDDDDDDDD
Király!
Blade10-09-2006 22:10:52 // 15270
TE még ott tartassz?????:))
Blade10-09-2006 22:08:28 // 15269
Ez kb olyan mintha a mariott nem lenne elég, neked a hilton kell. Szerintem neked Palik személyével van gondod. Nem tudom ki az a kommedatore aki egy kozvetités alatt nem téved. Fogd fel ugy hogy amikor téved Te tudod mi a helyes csak a riporter hulye. Egy kis sikerélmény:)) Tud téveszteni Palik az igaz,de szerintem nála jobb szinvonalon senki nem tudná kozvetiteni a forma1-et,ugy hogy élvezetes legyen. Wéber Gabi barátod sem aki tuti jobban ért hozzá,viszont uncsi... Ilyen feladathoz szerintem nem csak az kell hogy valaki pontos és tévedhetetlen legyen...
Ferke10-09-2006 22:08:06 // 15268
Á, előbb számold ki nekem, mennyi az a 3 tized a pályán!:)
GEORGE10-09-2006 22:05:20 // 15267
A Wéber barátodnak mond már el, hogy legközelebb üsse le palikot mikor oda akar ülni!!!
GEORGE10-09-2006 22:03:20 // 15266
Szeva.
1. szeretném ha nem üvöltene mint a fába szorult féreg.
2. szeretném ha az eseményeket figyelemmel követné, és nem akkor mondaná mikor már mindenki látta .észre vette rajta kivül.
3. Jó lenne ha nem keverné a versenyzőket.
4. Legyen pártatlan!!!!!!!!
A 4. egyben azt is jelenti ,hogy amit a FERRARI csinál és megkiabál azt tegye akkor is amikor a Renaultosok is csinálják!!!!!
miért nem üvöltött a múltkori két esetnél a pozició cserénél úgy mint ahogy a Ferrari- pozició cserénél tette??
5. A saját idíóta következtetéseit nem tálalja úgy mintha a versenyző mondaná neki ,hogy mi történt.
A székből ne tudja már ,hogy mi miért történik a versenyautóban!!!!!
S főleg ne egy olyan ember aki 80-nál megboritja a verseny terepjárót.
Szóval hirtelen ennyi de még lehetne írni.
Egyszerűen a palik nem alkalmas a közvetitésre mert mind szakmailag mind közvetitőileg szánalmas egy fasz.
Csak azért ülhet a mikrofon elött mert valaki másik idíóta kinevezte a Hungaroring igazgatójának.
Azt sem tartom kizártnak ,hogy palik még fizet is azért ,hogy ott ülhessen!!!
Asszem lehet ,hogy utálom ezt a köcsögöt??? .-)))
Szívesen levizelném Őt is alfosóval eggyütt!! :-)))))
kando.10-09-2006 22:02:25 // 15265
Tommi, asszem hozok 1 üveg Rosét, leülök ide kényelmesen és élvezkedem :-)))
Grando10-09-2006 22:00:21 // 15264
Rokonod vmelyik?
Elég lenne bármelyik külföldi csatorna közvetítését megnézned ahhoz, hogy lásd mennyire dilettánsok. Sokszor széleskörben elterjedt információk sem jutnak el hozzájuk. Igen gyakran helytelen, szakmaiatlan következtetéseket elemezgetnek, ami megintcsak az információhiányra vezethető vissza sok esetben. Egyszerűen xarnak az egészre. Belterj.
Tommi10-09-2006 21:58:29 // 15263
Na, megint kezdődik? :)))
Tehát:
- hülyeségeket beszélnek
- figyelmetlenek, sokszor nem veszik észre, hogy mi történik a pályán, vagy csak percekkel később
- Palik ötpercenként üvöltözik
- gyakorlatilag semmiféle plusz infot nem kapunk a közvetítések alatt, néha nem ártana kicsit utánaolvasni mondjuk akár az F1 történelemnek, akár az aktuális dolgoknak, hogy jobban képben legyenek
Csak két példa a mai napról:
Amikor Raikkonen jött ki másodszor a boxba, azt találgatták, hogy vajon ő vagy de la Rosa jön-e ki, aki kb 20 körrel korábban már kiesett.
A Super Aguri kerékcseréjénél simán letoyotázták a kocsit.
Azt szeretem, amikor Wéber Gabi (aki egyébként személyes jó barátom is és egy tök normális ember) és/vagy Szabó Róbert közvetítenek, ők legalább rendesen odafigyelnek. Olyankor nem kapcsolok át a németekhez :) Lapaj már kicsit öreg és lassú, de ő sem ma kezdte a szakmát és hihetetlen tapasztalata + infoja, sztorija van. De ő inkább könyvet írni tud, a Forma-1 Sztorikat 10 éve veszem és szeretem a stílusát.
Grando10-09-2006 21:54:10 // 15262
Lehet, sőt biztosan benne van összefügés. De lehet, hogy fordítva történt ok-okozati szempontból.
Blade10-09-2006 21:53:53 // 15261
És Te min változtatnál hogy a szinvonal "cool" legyen? Ird már le
kando.10-09-2006 21:53:51 // 15260
Tudom, de van egy minőségi mérce nálam, ezt ők még nem ütötték meg..
Bár, eddig kevés reporter volt, aki megütötte :)
Talán a mérce rossz helyen van, vagy a mértékegység nem a megfelelő dimenzióban vagyon.
Ferke10-09-2006 21:53:35 // 15259
Nevetséges, hogy sorozatosan történnek érdekes módon ilyenek Alfonsoval, de lám, senki nem beszél róluk. Ha esetleg ezért most megbüntették volna megint, akkor megint a Ferrari a csalóóóó!!!! Ez tényleg egy vicc. És még mindíg meg meri játszani a sunyi kis húzásait....
Blade10-09-2006 21:51:47 // 15258
tedd meg kérlek a kedvemért:)
Grando10-09-2006 21:51:30 // 15257
Akármit mondasz, szörnyű a színvonal amit nyomnak. Vagy nem foglalkoznak eleget a "szakmájukkal", vagy egyszerűen bénák az egészhez.
Blade10-09-2006 21:51:07 // 15256
tuul szigoru vagy:))
Ferke10-09-2006 21:50:29 // 15255
Valszeg ez volt az első számú ok, ami miatt Sumi így döntött..:(
GEORGE10-09-2006 21:49:05 // 15254
Amiért "nem" vették észre azért füstőlt el a motor!!
Egyszer és mindenkorra le kéne szálnia a magaslóról.
Nem nagy szám a rönyó és alfosó messze van még SUMI bácsitól!!!!!!!!!
Grando10-09-2006 21:48:43 // 15253
Brawn megy pihenni jövőre....... ;))
Ferke10-09-2006 21:47:31 // 15252
Lsd előző hsz.-em, de az csak pár morzsa...De ha nem megy, segítek összeszámolni a mai nap elhangott baromságaikat. bár nem lesz könnyű:)))
Ferke10-09-2006 21:45:44 // 15251
Most, hogy így lenyugodtak a kedélyek, tisztázódott MS jövője, ALIG VÁÁÁROM, hogy IC kielemezze Heidfeld Alonso általi megelőzését!
Gondolom, ha a tegnapi Massa-Alonso eset így ki lett tárgyalva, akkor igazságos módon ezt is elemezni kellene!
Vizsgálat persze őfelsége alfonso ellen nem indult, és ő ugye nem az a pilóta, aki visszaadná a csalással szerzett poziciót!
(Azon meg sem lepődöm, hogy gyulámék ezt sem vették észre, mint ahogy button megelőzését sem látták+delarosa-t is várták még egy utolsó kerékcserére...)
De a sors büntet, és a motor elfüstöl....Ejjjnye, ejjnye alfonso...:)))
kando.10-09-2006 21:45:16 // 15250
miért, tán nem ?
:)))
Blade10-09-2006 21:43:44 // 15249
Amikor vége lett a retek klub közvetítésnek (Palik és Gyulám megint alulmúlták magukat...),
Azt is meg tudod mondani miért,vagy csak divatolsz?:)
Tommi10-09-2006 21:41:28 // 15248
Na, az előbb linkelt kis progi egész jó, mindenféle szempont szerint lehet hasonlítgatni a dolgokat. Schumi mérlege (az utolsó pár futam eredménye nincs benne):
Versenyek: 245
Befejezett: 192 (78%)
Győzelem: 89 (36%)
Dobogó: 151 (62%)
Pontszerzés: 179 (73%)
Pole: 68 (28%)
Leggyorsabb kör: 73 (30%)
Pontok: 1287
VB cím: 7
Csapatok: 3
Tommi10-09-2006 21:37:32 // 15247
A "szépen hangzót" úgy értettem, hogy mondjuk nem motortervezőnek vagy kerékcserélő szerelőnek fog elmenni, mert ahhoz ugye nem ért :) Inkább afféle Ross Brawn-utódnak tudnám elképzelni, aki tanácsokat ad, taktikát dolgoz ki meg ilyesmi.
Télleg Brawn és Todt jövőjéről tudni valamit? Lehet megint én vagyok szőke, de nem világos, hogy most akkor mi is lesz velük.
Grando10-09-2006 21:27:55 // 15246
Annál igencsak több van Schumi fejében, hogy csupán egy "szépen hangzó" címet kapjon. Azon kevés pilóták egyike, akik nemcsak a gázt tudják nyomni.
GEORGE10-09-2006 21:25:02 // 15245
jó az alap gondolat!! :-)
Tommi10-09-2006 21:19:29 // 15244
Találtam még egy magyar oldalt, ahol fent vannak a (remélhetőleg) mindenre kiterjedő statisztikák.
Tommi10-09-2006 21:17:00 // 15243
Itten vanik egy hivatalos statisztika Schumacherről, de olyat hirtelen nem találtam, ahol "toplistás" összefoglaló van és lehet hasonlítgatni, de majd jön IC vagy valaki és remélhetőleg kapunk egy használható linket :)
Attiska10-09-2006 21:08:56 // 15242
Suerintem nemhogy a következő évtizedekben, hanem talán soha nem lesz olyan ember, aki Schumit valaha is túl fogja szárnyalni. Mondjuk M.S.-nek baromi nagy szerencséje volt, hogy egy időben a Ferrarinak nem volt egyáltaláb vetélytársa, de ez nem kisebbíti az érdemeit.
Kimitől egy picit félek, mert eléggé falábú, és kérdés, hogy az autó hogy fogja tolerálni ezt.
Sajnos a buzeráns Palik és a hülye cimbije hozta a szokásost, és a lift sem szakadt le. :(
Van valamerre a neten olyan oldal, ahol a Forma 1 rekordok szépen fel vannak sorolva? Kíváncsi vagyok, hogy Schumacher hol nem első.
Tommi10-09-2006 21:05:21 // 15241
Attiska10-09-2006 21:01:20 // 15240
Ferke,
Adja Isten, de még ne kiabáld el. :)
Tommi10-09-2006 20:59:35 // 15239
Gyakran át szoktam kapcsolni, amikor már nagyon nem bírom ezt a két f@szt, a németeknél legalább normális kommentátorok vannak és mondanak is valami használhatót :)
Tommi10-09-2006 20:58:13 // 15238
Ja, arra azért kíváncsi leszek, hogy az igen heves vérmérsékletéről híres Kimi hogyan fog tudni akklimatizálódni a vörösökhöz :)))
Szerintem a következő évtizedekben nem nagyon lesz olyan pilóta, aki akár csak megközelíteni is képes lesz Schumit. Egyedül a futamokon indulás számát nem döntötte meg (249), az megmaradt Patrese elsősége (256). És örülök annak, hogy láthattam őt élőben versenyezni :)
Satti10-09-2006 20:58:10 // 15237
A német rtl-en Én is néztem végig a futam utáni riportokat,kicsivel több infót nyomtak mint a magyaron:-)
Tommi10-09-2006 20:54:37 // 15236
Sziasztok!
Most jutottam gép elé, látom mindenki elmondta már a véleményét :)
Szerintem ez régóta benne volt a levegőben, várható volt és Raikkonen személyében a legmegfelelőbb utód jön a helyére. Massa fiatal, lelkes, szerintem ő is jól fog menni az elkövetkezendő években. De számomra is a mai nap hőse egyértelműen Tubica volt, ebből a srácból még lesz valami :) Már csak az a kérdés, hogy ki lesz Alonso csapattársa (lehet már megvan, de én nem tudok még róla).
Amikor vége lett a retek klub közvetítésnek (Palik és Gyulám megint alulmúlták magukat...), átkapcsoltam a német RTL-re, ahol adtak egy elég hosszú összeállítást Schumi pályafutásáról és megkerestek mindenkit interjúra a Ferrari csapatnál. Érdekes volt Montezemolo és Todt nyilatkozata, mert az jött le belőlük, hogy "ebben a pozícióban" ugyan nem lesz tovább a csapat embere, de valószínű ott fog maradni és adnak valami szépen hangzó címet, főtanácsadó vagy ilyesmi. Nem fog egyik napról a másikra csak úgy eltűnni a Cirkuszból.
Satti10-09-2006 20:36:27 // 15235
MS Kiminek:Látod,ilyen szép piros overállod lesz,nem ez a ronda szürke!
Satti10-09-2006 20:25:02 // 15233
Kicsit sajnálhatod,jó verseny volt,Kubica szenzációsat rajtolt,és meg is tartotta a helyét,MS és Kimi,kényelmes előnnyel ment elől,és a futam után élőben érdekes volt látni Őket egymás mellett,meg a bejelentést is az interjú szobában,nem mindennaop lát ilyet az ember.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
564
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?