Forum >> 2 keréken is szép az élet
Áki30-11-2007 13:13:12 // 3595
Azta..ez nagyon király!!Talma hihetetlen amit véghez vitt!!Új fejezet indúlt el a magyar motorsportban...mit új fejezet...egy új könyv!;-)
Mike.30-11-2007 13:09:46 // 3594
Mert most elmegy egy díjat átvenni!? Vagy mert az olasz ujságírók ezt megszavazták neki?
Na ha ezért az apóságért lelép akkor nagyot csalódnék benne.
Na ha ezért az apóságért lelép akkor nagyot csalódnék benne.
Satti30-11-2007 13:01:19 // 3593
Ez nagyon nagy dolog!!
Kovi30-11-2007 12:57:40 // 3592
Na ez igen!!!!!!!!!!!!
Még a végén tényleg Olasz álampolgár lesz!!!!!!
Még a végén tényleg Olasz álampolgár lesz!!!!!!
Belga30-11-2007 12:54:05 // 3591
Tegnap esti forum info:
(gondolom ráimertek kitől)
MA ESTE KAPTAM EZ ERTESITES HOGY OLASZORSZAG BAN KELL UTAZNUNK MOST HETFON BOLOGNA BAN MERT:
TALMACSI GABOR (HUN)
MEGNYERTE A 2007 CASCO D'ORO (AZAZ ARANY SISAK)
AZ OSSZES SPORTUJSAG IROK NEKI SZAVASZTAK............OLASZBAN...........
ATYAM URISTEN!!!!!
LIBA BOR LETT HA MIKOR OLVASTAM AZ EMAIL......................
INCREDIBILE!!!!!!!!!!!!!
(gondolom ráimertek kitől)
MA ESTE KAPTAM EZ ERTESITES HOGY OLASZORSZAG BAN KELL UTAZNUNK MOST HETFON BOLOGNA BAN MERT:
TALMACSI GABOR (HUN)
MEGNYERTE A 2007 CASCO D'ORO (AZAZ ARANY SISAK)
AZ OSSZES SPORTUJSAG IROK NEKI SZAVASZTAK............OLASZBAN...........
ATYAM URISTEN!!!!!
LIBA BOR LETT HA MIKOR OLVASTAM AZ EMAIL......................
INCREDIBILE!!!!!!!!!!!!!
Satti30-11-2007 12:27:11 // 3590
Nagy népszerűséget hozott a 125-ös motogp futamoknak, az kétségtelen, pedig nem is olyan régen, 2-3 éve, a legtöbb ember azt sem tudta, hogy ki az a Talmácsi.
Mike.30-11-2007 12:24:14 // 3589
Persze, és még lennénk így páran, de az is biztos, hogy sokan csak most kapcsolódtak bele ebbe a sportba és azt is csak Talma miatt.
Satti30-11-2007 12:19:24 // 3588
Én mindig nézni fogom az biztos, ameddig motorozik, már 6 éve minden futamot láttam, és ez így is marad.
Mike.30-11-2007 11:57:39 // 3587
Pontosabban sokan csak addig néznék a motorversenyt amíg Olasz lenne Talma, de sokunk maradna így is.
zolee14530-11-2007 11:54:13 // 3586
Az emberek közt jelentős számban vannak akik az ilyenekből hasznot akarnak húzni. Vannak visszafogottabb próbálkozások (meghívják egy műsorba - nézettség, interjú egy újságban, címlapfotó - példányszám) és vannak kevésbé visszafogottabbak, mint pl a megtévesztő könyv kiadása.
Nem véletlenül írtam, hogy az emberek közt, és nem azt, hogy a magyarok közt. Ilyen mindenhol van.
Kb addig néznék 125-ös versenyt ameddig Talma felvenné az olasz állampolgárságot...
Nem véletlenül írtam, hogy az emberek közt, és nem azt, hogy a magyarok közt. Ilyen mindenhol van.
Kb addig néznék 125-ös versenyt ameddig Talma felvenné az olasz állampolgárságot...
Mike.30-11-2007 10:33:40 // 3585
Gondolod ott nem akarnának rajta nyerészkedni? Vagy a világon bárhol?
Ennél a tűznél többen sütögetnék a pecsenyéjüket és Stefanó dolga, hogy ezért némi bevételt harcoljon ki Talma részére.
Ennél a tűznél többen sütögetnék a pecsenyéjüket és Stefanó dolga, hogy ezért némi bevételt harcoljon ki Talma részére.
Mike.30-11-2007 10:29:19 // 3584
Na de te sem voltál ott a mostani esetnél és nem tudni mi a valóság!? Ismerjük az egyik fél véleményét, reakcióját és úgy lenne ferr ha meghallgatnánk erröl a másikat is.
Amúgy nem akarok védeni én senkit, de elítélni sem amíg nem tiszta itt minden.
Amúgy nem akarok védeni én senkit, de elítélni sem amíg nem tiszta itt minden.
Áki30-11-2007 10:11:46 // 3583
Ezen döbbentem meg én is!Amit ott láttam belőle a reptéren annak köze sem volt ahoz az emberhez mint aki most ezt csinálta!
Satti30-11-2007 10:09:07 // 3582
Sajnos lehet, hogy jobban járna, ha kimenne olasz állampolgárnak, a jövőben sok olyan eset lesz még sztem, hogy sokan hasznot akarnának húzni a sikeréből, és a jóhiszemű természetéből, ezért is jó, hogy ott van mellette a kőkemény digó Stefano.
Grando30-11-2007 10:07:47 // 3581
Hát durván gusztustalan eset, az tutti. De ezért ne az országot szidjátok. Pondrók mindenhol vannak! :(((
Kovi30-11-2007 10:05:09 // 3580
Na tessék ennek az országnak világbajnok lenni!!!!!?!!!?!!!?
És ha nem lett volna világbajnok???
És ha nem lett volna világbajnok???
Mike.30-11-2007 09:49:18 // 3579
Na ezért mondom, hogy valami sántít itt. Böröcky nem olyannak tünt mint aki ezt megcsinálja.
Bár semmi sem kizárt.
Bár semmi sem kizárt.
Mike.30-11-2007 09:41:28 // 3578
Azért meghallgatnám a másik fél véleményét is erröl mielött a virtuális kivégzés megtörténne. :-)
Mike.30-11-2007 09:35:19 // 3577
Jó neki! És az még jobb lehet ha ezt a szponzor oda is adta neki. :-)
GT Ɨ|ѯ30-11-2007 09:34:40 // 3576
Mi jöhet még????:-((((((
Mike.30-11-2007 09:32:51 // 3575
Hiába pöccen be, főleg ha az igazat írják le! Nem ez a megoldás, hogy durcáskodni kell, hanem megoldani egy jó bulit a szurkolóknak.
Satti30-11-2007 08:49:42 // 3574
Tényleg nagy szerencse ilyenkor, hogy Stefano nagyon profi, nagyon résen van, látszik rajta, hogy minden hájjal megkent, és neki mindennél fontosabb Talma, és a vele kapcsolatos bárminemű dolog!
HátvédRomeo29-11-2007 23:38:21 // 3573
Ja és az ismerőseim között felhívom mindenki figyelmét, akivel erről beszélek, hogy nézze meg mit vesz ha Talmáról szeretné megvenni a Róla szoló könyvet.
HátvédRomeo29-11-2007 23:36:10 // 3572
Döbbenten olvastam végig ezt. Mint marketing szakember felfordul a gyomrom. Marketing szakemberként azt mondom, szégyellem magam helyettük.
Egy ilyen kedves Sráccal, mint Talma ilyet művelni, mindjárt ilyen szemét módon kihasználni. Nem Vele, senkivel nem szabadna ilyet tenni.
Egy ilyen kedves Sráccal, mint Talma ilyet művelni, mindjárt ilyen szemét módon kihasználni. Nem Vele, senkivel nem szabadna ilyet tenni.
Belga29-11-2007 23:32:27 // 3571
Ahogy mondod elképesztő... és hihetetlen, hogy az az ember, aki a szinfalak előtt mindent megtesz a motorsportért, és Talma rajongónak vallja magát, aki ott bőgött az Eurosport studiójában Talma győzelmeinél, ki tudja mitől vezérelve ilyet tesz...aljas módszerekkel próbálja kihasználni a másik sikerességét. Szégyen. :o(
Áki29-11-2007 23:15:20 // 3570
Bassszus,ezt miért kell csinálni??Nagyot csalódtam a Böröckyben,de szerintem nem csak én!A reptéren még BARÁTNAK mondta magát meg támogatónak és most meg ilyet tesz??!:-( Akkor mostmár világos,hogy miért nem jelent meg a szinpadon a Talmageddonon..az előtérbe még ott volt pedig!
Nem hittem volna,hogy ilyen történik...van egy világbajnokunk ezt kell megélnie..egy botrányosan rossz ünneplés aztán egy magát barátnak mondó ember hátbaszúrja!Elképesztő!
Nem hittem volna,hogy ilyen történik...van egy világbajnokunk ezt kell megélnie..egy botrányosan rossz ünneplés aztán egy magát barátnak mondó ember hátbaszúrja!Elképesztő!
Belga29-11-2007 23:09:41 // 3569
Ez Magyarország. :o(
Kedves Mindenki!
MEGTÉVESZTŐ TERMÉK A PIACON
A Faster Management Kft. mint Talmácsi Gábor kizárólagos képviselője szeretne mindenkit tájékoztatni arról, ami a napokban történt és a Duna Kiadó által megjelentetni kívánt kiadvánnyal kapcsolatos.
Előzmények : a Duna Kiadó, a közeljövőben tervezi egy olyan könyv piacra hozatalát, melynek címlap borítóján a fogyasztókat megtévesztő módon, azt a látszatot keltve, mintha a könyv kizárólag Talmácsi Gáborról szólna, tisztességtelen előnyökhöz juttatva ezáltal a kiadványt. Talmácsi Gábor fotójának és nevének ily módon történő felhasználása visszaélésszerű magatartás, amely törvényi rendelkezésekbe ütközik. Talmácsi Gábor és menedzsmentje kérte a Duna Kiadót, hogy vegyék le mind a világbajnok sportolóról készült fotót, mind a nevét. A menedzsment ügyvédi felszólítást küldött a Duna Kiadó részére, melyre az a válasz érkezett, hogy készek az együttműködésre.
November 26-a hétfőre volt megbeszélve a személyes találkozó, ahol a Duna Kiadót Baráz Miklós és Böröczky József urak képviselték. Majd olyan dolog történt, ami már önmagában felháborító az üzleti életben, de annak tudatában, hogy a békés együttműködés volt a Duna Kiadó részéről az állítólagos cél még inkább megbotránkoztató. Baráz Miklós úr és Böröczky József úr inkorrekt módon, tisztességtelenül, titokban diktafonra próbálták rögzíteni a beszélgetést és feltűnően gyanús kérdésekkel igyekeztek irányítani a tárgyalást. A bizonyíték a kezünkben van. A menedzsment értelmezése szerint ez nem a békés és barátságos együttműködés jele, sőt!
Szeretnénk mindenki figyelmét felhívni arra, hogy ne tévesszen meg senkit sem Talmácsi Gábor fotója és neve a könyvborítóján. A versenyzőnek semmi köze sincs jelen kiadványhoz, és határozattan elzárkózik minden olyan dologtól, mely bármilyen formában is kötné ehhez a könyvhöz.
Talmácsi Gábor önéletrajzi könyvének címe: Az életem 200 felett…
Közleményünk második felében az értékesítőkhöz, könyvesboltokhoz, nagy- és kiskereskedésekhez szólunk: Talmácsi Gábor egyetlen önéletrajzi könyvét minden lehetséges módszerrel védeni fogjuk, és nyilvánvalóvá tesszük a két könyv közötti különbséget. Minden fórumon felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy a láthatóan megtévesztő képhasználat, címhasználat ellenére nem az a kiadvány a világbajnok Talmácsi Gábor könyve. A jogaink érvényesítése érdekében már megtettük a szükséges lépéseket, jogi úton is felléptünk a Duna Kiadó gondozásába tartozó kiadvány ellen.
Természetesen a könyv terjesztésében senkit sem kívánunk korlátozni, csupán informálni szerettünk volna mindenkit.
Tisztelettel:
Stefano Favaro
FASTER MANAGEMENT KFT
Kedves Mindenki!
MEGTÉVESZTŐ TERMÉK A PIACON
A Faster Management Kft. mint Talmácsi Gábor kizárólagos képviselője szeretne mindenkit tájékoztatni arról, ami a napokban történt és a Duna Kiadó által megjelentetni kívánt kiadvánnyal kapcsolatos.
Előzmények : a Duna Kiadó, a közeljövőben tervezi egy olyan könyv piacra hozatalát, melynek címlap borítóján a fogyasztókat megtévesztő módon, azt a látszatot keltve, mintha a könyv kizárólag Talmácsi Gáborról szólna, tisztességtelen előnyökhöz juttatva ezáltal a kiadványt. Talmácsi Gábor fotójának és nevének ily módon történő felhasználása visszaélésszerű magatartás, amely törvényi rendelkezésekbe ütközik. Talmácsi Gábor és menedzsmentje kérte a Duna Kiadót, hogy vegyék le mind a világbajnok sportolóról készült fotót, mind a nevét. A menedzsment ügyvédi felszólítást küldött a Duna Kiadó részére, melyre az a válasz érkezett, hogy készek az együttműködésre.
November 26-a hétfőre volt megbeszélve a személyes találkozó, ahol a Duna Kiadót Baráz Miklós és Böröczky József urak képviselték. Majd olyan dolog történt, ami már önmagában felháborító az üzleti életben, de annak tudatában, hogy a békés együttműködés volt a Duna Kiadó részéről az állítólagos cél még inkább megbotránkoztató. Baráz Miklós úr és Böröczky József úr inkorrekt módon, tisztességtelenül, titokban diktafonra próbálták rögzíteni a beszélgetést és feltűnően gyanús kérdésekkel igyekeztek irányítani a tárgyalást. A bizonyíték a kezünkben van. A menedzsment értelmezése szerint ez nem a békés és barátságos együttműködés jele, sőt!
Szeretnénk mindenki figyelmét felhívni arra, hogy ne tévesszen meg senkit sem Talmácsi Gábor fotója és neve a könyvborítóján. A versenyzőnek semmi köze sincs jelen kiadványhoz, és határozattan elzárkózik minden olyan dologtól, mely bármilyen formában is kötné ehhez a könyvhöz.
Talmácsi Gábor önéletrajzi könyvének címe: Az életem 200 felett…
Közleményünk második felében az értékesítőkhöz, könyvesboltokhoz, nagy- és kiskereskedésekhez szólunk: Talmácsi Gábor egyetlen önéletrajzi könyvét minden lehetséges módszerrel védeni fogjuk, és nyilvánvalóvá tesszük a két könyv közötti különbséget. Minden fórumon felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy a láthatóan megtévesztő képhasználat, címhasználat ellenére nem az a kiadvány a világbajnok Talmácsi Gábor könyve. A jogaink érvényesítése érdekében már megtettük a szükséges lépéseket, jogi úton is felléptünk a Duna Kiadó gondozásába tartozó kiadvány ellen.
Természetesen a könyv terjesztésében senkit sem kívánunk korlátozni, csupán informálni szerettünk volna mindenkit.
Tisztelettel:
Stefano Favaro
FASTER MANAGEMENT KFT
Satti28-11-2007 13:25:56 // 3568
Bazz. ilyen cégnél én is dolgoznék szívesen, sőt nekem elég ha adnak egy F355-öt, nem vagyok telhetetlen!:-)
Belga28-11-2007 13:10:37 // 3567
Mer' cégesautó, és majd jól leírja a zadóból :o)
GT Ɨ|ѯ28-11-2007 11:32:09 // 3566
Mertmár félig Magyar!:-))
Satti28-11-2007 08:46:32 // 3565
Attól nem kell félni sztem:-)) Csak azt nem értem, hogy egy olasz állampolgár, miért itt vesz magyar rendszámmal Ferrarit?
HátvédRomeo27-11-2007 23:54:41 // 3564
Bakker ez a műsor Talmának elég Gáz lett szerintem is. Ekkora barmokat. Ez a Levi gyerek elég B@lfasz volt most. GáspárLaci szemei keresztbe kasul álltak. Levi hülye beszólásai és kommentjei. No Komment!!!
Sokkal többet érdemel Talmácsi Gábor ennél. Én kb ha részletekbe néztem végig 3 futamot idén, de mindíg örültem mikor jó eredményt ért el és hallottam esélyes Vb címre. Én innét és a textről értesültem mindíg, hogy hogyan áll épp, milyen eredményt ért el. És lám megnyerte. Egy szerény őszinte, kedves ember a Talma. Őstehetség a motorozásban. Többet érdemelt volna.
Sokkal többet érdemel Talmácsi Gábor ennél. Én kb ha részletekbe néztem végig 3 futamot idén, de mindíg örültem mikor jó eredményt ért el és hallottam esélyes Vb címre. Én innét és a textről értesültem mindíg, hogy hogyan áll épp, milyen eredményt ért el. És lám megnyerte. Egy szerény őszinte, kedves ember a Talma. Őstehetség a motorozásban. Többet érdemelt volna.
Belga27-11-2007 23:33:45 // 3563
Hátha eladja majd bagóé' mikor már nem megy a bicnic :o)
Belga27-11-2007 23:16:57 // 3562
Jaja, épp láttam a rencántáblán. :)
Tommi27-11-2007 22:45:48 // 3561
A Váci úton vette a Warm Up-nál, Pidap kollégáéknál .)))
Satti27-11-2007 21:57:30 // 3560
Nem volt még, jó képek, szerencsés a kiscsávó, meg persze meg is érdemli!!
mesa27-11-2007 21:52:14 // 3559
Satti27-11-2007 21:37:40 // 3558
Azt azért nem engedném összefirkálni, de az ajtóra a tükör alá odaírhatja a nevét, nem bánom:-))
Belga27-11-2007 21:34:54 // 3557
Meg Kimitől kérnél egy autogramot a csomitetőre :o)
Satti27-11-2007 21:32:59 // 3556
Jó ez így:-)) Amennyiben ilyen gépem lenne a rendszáma egyszerűen csak az lenne, hogy SATTI-1 :-))
Satti27-11-2007 21:31:23 // 3555
A parkoltatás az idén az rendben volt, amit én intéztem!:-)))
Belga27-11-2007 21:30:46 // 3554
Tommi27-11-2007 21:28:11 // 3553
Mit vársz tőle, olasz :) Ilyen a temperamentuma :)))
Belga27-11-2007 21:27:06 // 3552
Egomról nem tok nyilatkozni, bár remélem idén már hazajutok :o)
Egyébként meg igazad van, de már többször volt, hogy Stefano full félreértett valamit, és agresszíven elküldött egy pár embert az anyjába.
Egyébként meg igazad van, de már többször volt, hogy Stefano full félreértett valamit, és agresszíven elküldött egy pár embert az anyjába.
Belga27-11-2007 21:24:56 // 3551
Tommi27-11-2007 21:24:33 // 3550
Nem kell bepöccenni, hanem rendes bulit kell szervezni...
Ez most kb olyan, mintha Esztergom után mindenki ugatna nekem, hogy milyen szar volt, én meg bepöccenek, hogy akkor jövőre nem szervezek nektek semmit... Egyébként minden évben kapjuk az ívet, hogy ezt így, azt meg nem úgy kellett volna, szóval ha ezen megsértődtünk volna Halesszal, rég nem lenne esztergomi tali :)
Ez most kb olyan, mintha Esztergom után mindenki ugatna nekem, hogy milyen szar volt, én meg bepöccenek, hogy akkor jövőre nem szervezek nektek semmit... Egyébként minden évben kapjuk az ívet, hogy ezt így, azt meg nem úgy kellett volna, szóval ha ezen megsértődtünk volna Halesszal, rég nem lenne esztergomi tali :)
Satti27-11-2007 21:21:09 // 3549
Az teljesen normális, úgy is kell!
Belga27-11-2007 21:17:29 // 3547
Olvasgatva a Talma fórumot valószinű ez lesz.
Stefi bepöccent, hogy mindenki ugatott a fórumon, hogy mekkora retek volt a rendezvény, az alpári Harsányitól a beszívott Gáspárlaciig, és kijelentette, hogy baszik a világra, jövőre zártkörű rendezvény lesz.
Stefi bepöccent, hogy mindenki ugatott a fórumon, hogy mekkora retek volt a rendezvény, az alpári Harsányitól a beszívott Gáspárlaciig, és kijelentette, hogy baszik a világra, jövőre zártkörű rendezvény lesz.
Satti27-11-2007 21:09:59 // 3546
Ez annyira jellemző a magyar médiára, meg úgy egyébként is, de ez kis hazánkban már csak így megy!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
419
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?