Forum >> 2 keréken is szép az élet
DéZé18-08-2010 21:34:46 // 7595
Én sem tudnám elképzelni a nyaramat a Monster nélkül, bár egy S4R-re szívesen lecserélném, de itt is tart a válság... :)
Tommi18-08-2010 21:33:05 // 7594
Ez a "Rossi golfozik" produkció mi volt? :)))
imi15618-08-2010 21:22:42 // 7593
...............és most kapott a Duki szép,új hátsó gumit és három év műszakit:-))))!
imi15618-08-2010 21:19:07 // 7592
Szia:-))!
Épp most kukkantottam be,ott olvastam a Rossi-s hírt.
A moci még meg van és lehet,hogy meg is marad.(talán jobb is így,mert biztosan nagyon sajnálnám,ha elvinné vki:P)
Múltkor érdeklődött egy srác,egészen komolyan,de egyenlőre neki sincs pénze.
Még mindíg tart a válság:S!
Épp most kukkantottam be,ott olvastam a Rossi-s hírt.
A moci még meg van és lehet,hogy meg is marad.(talán jobb is így,mert biztosan nagyon sajnálnám,ha elvinné vki:P)
Múltkor érdeklődött egy srác,egészen komolyan,de egyenlőre neki sincs pénze.
Még mindíg tart a válság:S!
DéZé18-08-2010 21:14:26 // 7591
Imi, az MDK oldalán nem jársz mostanában? Tudom, hogy hirdetted a Monstert, ezek szerint el is adtad?
imi15618-08-2010 21:10:00 // 7590
Nagyon le vagyok maradva motogp ügyben:-((!
Csak most olvastam a "nagy hírt".
Végre helyre áll a világ rendje:Rossi újra olasz paripán:-)))!
Goooo Vale,Gooooo Ducati!!!
Csak most olvastam a "nagy hírt".
Végre helyre áll a világ rendje:Rossi újra olasz paripán:-)))!
Goooo Vale,Gooooo Ducati!!!
veteranviking16-08-2010 07:18:32 // 7589
pe-Ti10-08-2010 18:25:27 // 7588
Üdv!
Nekem is elhiheted nem is akarok leszállni róla csak ilyen idő legyen egészen decemberig:)
Nekem is elhiheted nem is akarok leszállni róla csak ilyen idő legyen egészen decemberig:)
sparco10-08-2010 17:54:27 // 7587
Ez pont 175 ezer, friss műszakival: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_leonardo_friss_muszaki-3968105
Scott10-08-2010 16:48:29 // 7586
Szerintem a Hornet-tel nem jársz rosszul, úgy általában a Hondák össze vannak rakva. De ha kő egyszerű, megbízható technika kell nézhetsz egy 600-as Banditot is.
Scott10-08-2010 16:45:18 // 7585
wow, egy Z750. Tetszik! :)
sparco07-08-2010 13:22:40 // 7584
Malossi görgők voltak benne, annyira nem gyakran kellett cserélgetni. Szíj sem szakadt, viszont szezononként egyet megevett. Igaz nem sokat járkáltam vele.
Imádtam a kis méregzsákot... :D Lámpánál nem volt ellenfél. :D
Imádtam a kis méregzsákot... :D Lámpánál nem volt ellenfél. :D
Gáborszakács(CSoki Nyuszi V)07-08-2010 13:19:09 // 7583
Sziasztok keresek Aprillia Leonardó 125-150ccm rendszámosat max 175eFt ig ha esetleg tud valaki valamit szóljon már nekem
előre is köszönöm
előre is köszönöm
Dévid07-08-2010 11:13:26 // 7582
Szervusztok!
Egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy valami 2kerekű járgányt vegyek arra az időszakra amikor az öreg TS épp sztrájkol, és az offos gépem sem elérhető (ez tavasztól őszig tartó időszak).
Felmerült 2 típus Honda CB600 Hornet és Ducati 620 vagy 750 SS.
Namármost szerintetek melyiket érdemes beállítani a garázsomba úgy, hogy azért ha kell, használni is szeretném, nem csak nézegetni és folyamatosan szervizbe hordani. Néha melóba járni, és barátokkal rövidebb utakat gurulni használnám.
Ducatiról nagyon próbálnak lebeszélni, mert szar olasz, széthullik, drága hozzá minden, bonyolult, csak a szervizben áll...
Még van időm, de azért tapogatózom, merre induljak...
Egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy valami 2kerekű járgányt vegyek arra az időszakra amikor az öreg TS épp sztrájkol, és az offos gépem sem elérhető (ez tavasztól őszig tartó időszak).
Felmerült 2 típus Honda CB600 Hornet és Ducati 620 vagy 750 SS.
Namármost szerintetek melyiket érdemes beállítani a garázsomba úgy, hogy azért ha kell, használni is szeretném, nem csak nézegetni és folyamatosan szervizbe hordani. Néha melóba járni, és barátokkal rövidebb utakat gurulni használnám.
Ducatiról nagyon próbálnak lebeszélni, mert szar olasz, széthullik, drága hozzá minden, bonyolult, csak a szervizben áll...
Még van időm, de azért tapogatózom, merre induljak...
pe-Ti04-08-2010 22:16:21 // 7581
KGBMAN04-08-2010 18:52:36 // 7580
.....04-08-2010 17:42:54 // 7579
Nem semmi robogód volt ! Nem kevés pénzedbe és idődbe került ! :) a görgőket hamar megette? malossi kevlár szíj nem szakadt el ?
sparco04-08-2010 17:35:35 // 7578
Újabb, vagy még rakéta lámpás sr-re? Nekem is volt sr anno! :D
Satti04-08-2010 17:05:36 // 7577
Az szép lesz, amikor a Doktor az olasz paripa nyergében nyer majd versenyt, esetleg egy újabb VB címert, akkor Isten lesz Itáliában az biztos!
Remélem összejön neki. Forza Dottore! :-)
Remélem összejön neki. Forza Dottore! :-)
KGBMAN04-08-2010 16:45:56 // 7576
Akkor veled leveleztem anno :)))) Azóta elcseréltem a 100as aeroxot egy 50es SR-re. Így nyugodtabb lehetek, ha megállítanak igazoltatni.
Blade04-08-2010 14:13:28 // 7575
GT Ɨ|ѯ29-07-2010 06:07:43 // 7573
Talán a 125-ben ...( ismét )..:-)
mesa27-07-2010 14:37:20 // 7572
Ne is ígérgessen, hanem érje el! :)
Satti27-07-2010 10:04:53 // 7571
El is felejettem sajnos, hopgy a hétvégén volt Laguna Seca a motogp-ben.
Nem semmi, hogy Rossi sérülten a dobogóra állhatott. klikk
Nem semmi, hogy Rossi sérülten a dobogóra állhatott. klikk
Belga22-07-2010 19:11:22 // 7570
Talmácsi és a Mol szakítása: nem tudott dobogót ígérni a versenyző
"Mi ezt nem akartuk, tárgyaltunk is a folytatásról, de immár kizárólag dobogós helyezést célként megfogalmazva. A legnagyobb sajnálatunkra ebben nem tudtunk megállapodni, ezért nem láttunk más lehetőséget, mint élni a kiszállás jogával" - közölte a Mol az [origo]-val.
Vicces...
"Mi ezt nem akartuk, tárgyaltunk is a folytatásról, de immár kizárólag dobogós helyezést célként megfogalmazva. A legnagyobb sajnálatunkra ebben nem tudtunk megállapodni, ezért nem láttunk más lehetőséget, mint élni a kiszállás jogával" - közölte a Mol az [origo]-val.
Vicces...
Kovi20-07-2010 12:20:05 // 7568
sparco20-07-2010 11:56:44 // 7567
Nekem ez volt az Alfám előtt:
(
1,5 év munkám volt benne. Ez egy saját építésű, kívül, ill. motorikusan is egyedi Midrace 70ccm-s Yamaha Aerox verseny robogó volt. Persze utcán használtam. :D Végsebesség 130 km/h.
Hozzáértőknek egy kis leírás a tuningról:
Stage6 Racing henger (70 ccm), Stage6 főtengely, TOP variátor Malossi görgőkkel, Malossi Delta kuplung, Polini EVO1 kipuff, hátravezetett Dellorto 21 karbi Stage6 kézi szivatóval, Malossi légszűrő, Malossi kevlár szíj, Kiesler váznyújtó, EGYEDI KÖZPONTI RUGÓZÁS, Tommaselli gyorsgázkar ill.-markolat, KOSO multi mérőműszer, Kill Switch, STR8 kormány+stucni, hűtőventillátor, 320 mm-s túlméretes féktárcsa, Brembo féknyergek, piros ülésbőrözés, egyedi ledes hátsólámpa, morcosított első lámpa, rácsozott térdidom, , ,egybehúzott hátsó idomzat... rengeteg egyedi megoldással. Szép hanggal. Brutális gyorsulás.
Gondoltam megmutatom nektek is.
(
1,5 év munkám volt benne. Ez egy saját építésű, kívül, ill. motorikusan is egyedi Midrace 70ccm-s Yamaha Aerox verseny robogó volt. Persze utcán használtam. :D Végsebesség 130 km/h.
Hozzáértőknek egy kis leírás a tuningról:
Stage6 Racing henger (70 ccm), Stage6 főtengely, TOP variátor Malossi görgőkkel, Malossi Delta kuplung, Polini EVO1 kipuff, hátravezetett Dellorto 21 karbi Stage6 kézi szivatóval, Malossi légszűrő, Malossi kevlár szíj, Kiesler váznyújtó, EGYEDI KÖZPONTI RUGÓZÁS, Tommaselli gyorsgázkar ill.-markolat, KOSO multi mérőműszer, Kill Switch, STR8 kormány+stucni, hűtőventillátor, 320 mm-s túlméretes féktárcsa, Brembo féknyergek, piros ülésbőrözés, egyedi ledes hátsólámpa, morcosított első lámpa, rácsozott térdidom, , ,egybehúzott hátsó idomzat... rengeteg egyedi megoldással. Szép hanggal. Brutális gyorsulás.
Gondoltam megmutatom nektek is.
Diny20-07-2010 11:30:54 // 7566
Sziasztok!
gondolom ebben a topikban megtalálom a célközönséget:)
Eladó egy nullkilométeres biciklis felszerelés-csomag.
Benne van egy biciklizár (jó erős)
Egy első lámpa (5 LED-es)
egy hátsó lámpa
Az ára és a leírás a vaterán fent van, adok egy linket is hozzá:)
Biciklis szett
gondolom ebben a topikban megtalálom a célközönséget:)
Eladó egy nullkilométeres biciklis felszerelés-csomag.
Benne van egy biciklizár (jó erős)
Egy első lámpa (5 LED-es)
egy hátsó lámpa
Az ára és a leírás a vaterán fent van, adok egy linket is hozzá:)
Biciklis szett
Belga20-07-2010 11:19:30 // 7565
"Kedves Kollégák!
Szponzorált partnereink szép számú kiemelkedő sikereinek hála, megszokhatták, hogy támogatásaink kapcsán általában örömteli hírekről számolunk be. Sajnos most egy merőben más jellegű döntés meghozataláról kell tájékoztatnunk Önöket.
A MOL július 15-én az idei évre megszüntette szponzori szerződését Talmácsi Gáborral és csapatával, a Fimmco Speed Up Teammel.
A döntés oka, hogy a Talmával és menedzsmentjével való megállapodás eredményfüggő volt, csakúgy, mint többi sportszponzorációnk. Az idei évre szóló támogatást már azzal a feltétellel kötöttük meg, hogy év közben a teljesítmény függvényében lehetőségünk van felülvizsgálni azt, s így akár menet közben is dönthetünk annak folytatásáról vagy nem-folytatásáról. 2010-ben Gábor új géposztályban, a MOTO 2-ben mutatkozott be, s bár összesített eredményeit tekintve a 40 versenyzős mezőnyből jelenleg a 10. helyen áll, a szerződésben rögzített, ennél jobb eredményt sajnos nem tudta hozni. Teljesítményfüggő támogatási elveinknek megfelelően ezért úgy döntöttünk, hogy élünk a közös megegyezéssel szerződésbe foglalt kilépési jogunkkal.
Társaságunk 2006 óta segítette Talma pályafutását és mindig büszkék voltunk, vagyunk és leszünk is arra, hogy egy ilyen kiváló magyar sportember karrierjét segíthettük. Legnagyobb egyéni szponzorként mellette voltunk sporttörténelmi sikerekor, támogatásunk alatt lett a 125 cc világbajnoka, és a nehezebb és kevésbé eredményes években is mindvégig kitartottunk mellette. Tavaly az év közbeni csapatváltását követően is a MOL segítségének köszönhetően indulhatott a MOTO GP királykategóriájában. Fontos hangsúlyozni, hogy a támogatás mostani megszűnése üzleti megfontolásokon alapul és egyelőre az idei szezonra szól. Sajnáljuk, hogy Gábor eredményei az idei év első felében nem úgy alakultak, ahogy ezt eddigi eredményei és képességei alapján valószínűsítettük. Sportemberként továbbra is nagyra tartjuk, és a legjobbakat kívánjuk neki további pályafutásához!
Társasági Kommunikáció"
Szponzorált partnereink szép számú kiemelkedő sikereinek hála, megszokhatták, hogy támogatásaink kapcsán általában örömteli hírekről számolunk be. Sajnos most egy merőben más jellegű döntés meghozataláról kell tájékoztatnunk Önöket.
A MOL július 15-én az idei évre megszüntette szponzori szerződését Talmácsi Gáborral és csapatával, a Fimmco Speed Up Teammel.
A döntés oka, hogy a Talmával és menedzsmentjével való megállapodás eredményfüggő volt, csakúgy, mint többi sportszponzorációnk. Az idei évre szóló támogatást már azzal a feltétellel kötöttük meg, hogy év közben a teljesítmény függvényében lehetőségünk van felülvizsgálni azt, s így akár menet közben is dönthetünk annak folytatásáról vagy nem-folytatásáról. 2010-ben Gábor új géposztályban, a MOTO 2-ben mutatkozott be, s bár összesített eredményeit tekintve a 40 versenyzős mezőnyből jelenleg a 10. helyen áll, a szerződésben rögzített, ennél jobb eredményt sajnos nem tudta hozni. Teljesítményfüggő támogatási elveinknek megfelelően ezért úgy döntöttünk, hogy élünk a közös megegyezéssel szerződésbe foglalt kilépési jogunkkal.
Társaságunk 2006 óta segítette Talma pályafutását és mindig büszkék voltunk, vagyunk és leszünk is arra, hogy egy ilyen kiváló magyar sportember karrierjét segíthettük. Legnagyobb egyéni szponzorként mellette voltunk sporttörténelmi sikerekor, támogatásunk alatt lett a 125 cc világbajnoka, és a nehezebb és kevésbé eredményes években is mindvégig kitartottunk mellette. Tavaly az év közbeni csapatváltását követően is a MOL segítségének köszönhetően indulhatott a MOTO GP királykategóriájában. Fontos hangsúlyozni, hogy a támogatás mostani megszűnése üzleti megfontolásokon alapul és egyelőre az idei szezonra szól. Sajnáljuk, hogy Gábor eredményei az idei év első felében nem úgy alakultak, ahogy ezt eddigi eredményei és képességei alapján valószínűsítettük. Sportemberként továbbra is nagyra tartjuk, és a legjobbakat kívánjuk neki további pályafutásához!
Társasági Kommunikáció"
zümi16618-07-2010 16:32:14 // 7564
Úgy látom, lassan a Honda felnő a Yamahához, most meg mutatta, hogy kraft dolgában egyenrangúak. Pedrosával a nyeregbe bármi lehet. Kár hogy ekkora a hátránya Lorenzóval szemben.
Satti18-07-2010 15:17:59 // 7563
Akadozó képpel, de csak megnéztem most a motogp futamot, ha már a Doktor újra rendelt! :-)
Érdemes volt, hatalmas csatát nyomtak Stonerrel, Rossi még járni is alig bír, de egyszerűen szenzációs, meg kell hajolni a versenyzői nagysága előtt, ez élteti, hihetetlenűl odatette magát, nagyon kell a sorozatba, nélküle nem ugyanaz és most is megmutatta, hogy még mindig ő a legnagyobb!
Érdemes volt, hatalmas csatát nyomtak Stonerrel, Rossi még járni is alig bír, de egyszerűen szenzációs, meg kell hajolni a versenyzői nagysága előtt, ez élteti, hihetetlenűl odatette magát, nagyon kell a sorozatba, nélküle nem ugyanaz és most is megmutatta, hogy még mindig ő a legnagyobb!
zümi16618-07-2010 15:15:20 // 7562
Csodás verseny volt a nagyoké! Végre odavertek Lorenzonak. Hajrá Pedrosa!
zümi16618-07-2010 11:46:47 // 7561
Ejjjj szegény Espargaro, kiszaladt alóla a hátulja. Marquez a 125 Rossija. Nagyon áll neki a vb cím!
Blade18-07-2010 11:41:33 // 7560
Hát igen, ez a Moto2 még nem gyors egyenlőre, a WSSP (Supersport600) még ~1-1,5 mp-cel gyorsabb. És azok szériaalapú motorok:)
Itt egy köridő összehasonlítós cikk:)
Itt egy köridő összehasonlítós cikk:)
Blade18-07-2010 11:02:00 // 7559
Sajnos nem annyira jó, mert Iannone 6 tizedet adott az egész mezőnynek megint. Valamit nagyon megtaláltak..
GT Ɨ|ѯ17-07-2010 19:06:38 // 7558
Remélem ott is fut be...:-)
Satti17-07-2010 17:52:04 // 7557
Talma az 5. helyről indul holnap, ez azért most elég jó eredmény egyenlőre.
Rossi Doktor is az 5. helyet szerezte meg az időmérőn. ami nagyon jó eredmény, tekintve, hogy még nincs teljesen rendben, nem semmi az a koma!
Rossi Doktor is az 5. helyet szerezte meg az időmérőn. ami nagyon jó eredmény, tekintve, hogy még nincs teljesen rendben, nem semmi az a koma!
Belga17-07-2010 14:25:02 // 7556
125cc idomero
1) Marc MARQUEZ - 1'26.053
:-o
Ez 5.!! ido lenne a 600-asok FP2 eredmenyei kozott.
1) Marc MARQUEZ - 1'26.053
:-o
Ez 5.!! ido lenne a 600-asok FP2 eredmenyei kozott.
Blade17-07-2010 12:53:29 // 7555
Hát ez tényleg furcsa, pedig a tegnapi eredmény után azt hittem javulás várható...:(
Kovi17-07-2010 12:33:30 // 7554
Szerintem a MOL kilépése nagy ér vágás volt!!!
De nem ezt mutatják kifelé!!
Egyébként fő szponzorvolt és alig látható mint a motoron mint Talmán!!!!!!!!!!!!!!!!!
De nem ezt mutatják kifelé!!
Egyébként fő szponzorvolt és alig látható mint a motoron mint Talmán!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kovi17-07-2010 12:29:18 // 7553
Én meg már teszteltem mind kettőt nekem is van ismerősnek Hello HD.
a HBO meg olyan szarok mennek ami nem nagyon érdekel.
Nekem biztos hogy 1enlöre nem éri meg azt a többlet költséget!
Ráadásul nekem a mobil a net meg a TV is T-Home úgy hogy +kedvezményem is van!
a HBO meg olyan szarok mennek ami nem nagyon érdekel.
Nekem biztos hogy 1enlöre nem éri meg azt a többlet költséget!
Ráadásul nekem a mobil a net meg a TV is T-Home úgy hogy +kedvezményem is van!
Kovi17-07-2010 12:25:33 // 7552
Bocsánat ott felhívás volt keringőre!!!!!!!
Csak úgy nem szoktam ékeskedni!!!!!!
Kedves versenyző társunk ki húzta a gyufát!!!!:-))))
Csak úgy nem szoktam ékeskedni!!!!!!
Kedves versenyző társunk ki húzta a gyufát!!!!:-))))
Belga17-07-2010 12:14:34 // 7551
Komolyan mondom nem ertem…
Motogp Live Video-n + Live Timing-n neztem az FP2-t:
Elso etap: Talma kijon, korozget, az ideje koszonoviszonyban sincs a tegnapi FP1-el. Ianonne 6 tizedet javulva elso. Talma box.
Masodik etap: Motoron allitottak, a korido is sokat javult. Az eslo 2 szektor piros, de a masodik 2 szektor alatt csak szurke, rengeteget veszit. Igy is 0.640-re kuzdi fel magat Ianonnehez kepest. Kimegy a boxba, a mernokok melleulnek, rajzolnak, nezik hol veszit, allitanak a motoron. Favaro buskomor keppel bamul.
Harmadik etap: Mar az eslo szektor se nagyon kekul, a 2-3-4-ben pedig anyit veszit konstansan, hogy a masodik etapos eredmeny kozelebe se tud motorozni. Igy megy 5-6 kort, majd ismet box.
Negyedik etap: baromi nagy forgalom, valamelyik szektort mindig bebukja, igy ertekelheto kor se nagyon van. Amelyik sikerul az is lassu, bar 1 tizedet javit, viszont meg mindig messze a tegnapi idejetol.
Mintha azt se tudnak mit csinalnak, csak ossze-vissza csavargatjak a motort…
FP1: 1'26.524 (2)
FP2: 1’26.717 (14)
A tegnapi eredmennyel ma 6. lett volna…
Motogp Live Video-n + Live Timing-n neztem az FP2-t:
Elso etap: Talma kijon, korozget, az ideje koszonoviszonyban sincs a tegnapi FP1-el. Ianonne 6 tizedet javulva elso. Talma box.
Masodik etap: Motoron allitottak, a korido is sokat javult. Az eslo 2 szektor piros, de a masodik 2 szektor alatt csak szurke, rengeteget veszit. Igy is 0.640-re kuzdi fel magat Ianonnehez kepest. Kimegy a boxba, a mernokok melleulnek, rajzolnak, nezik hol veszit, allitanak a motoron. Favaro buskomor keppel bamul.
Harmadik etap: Mar az eslo szektor se nagyon kekul, a 2-3-4-ben pedig anyit veszit konstansan, hogy a masodik etapos eredmeny kozelebe se tud motorozni. Igy megy 5-6 kort, majd ismet box.
Negyedik etap: baromi nagy forgalom, valamelyik szektort mindig bebukja, igy ertekelheto kor se nagyon van. Amelyik sikerul az is lassu, bar 1 tizedet javit, viszont meg mindig messze a tegnapi idejetol.
Mintha azt se tudnak mit csinalnak, csak ossze-vissza csavargatjak a motort…
FP1: 1'26.524 (2)
FP2: 1’26.717 (14)
A tegnapi eredmennyel ma 6. lett volna…
Blade17-07-2010 11:18:52 // 7550
De én nem mondom hogy cseréld le:) Minőségben a Hello HD a legjobb manapság Magyarországon, és szerintem ár-érték arányban is... Amit nem a csatornák számával számolnak:)
Egy jó film a HBO HD-én, vagy a Filmbox HD-n, Dolby Digital EX-ben sokkal minőségibb, mint akármilyen letöltött matroska file a tv-n:))
Egy jó film a HBO HD-én, vagy a Filmbox HD-n, Dolby Digital EX-ben sokkal minőségibb, mint akármilyen letöltött matroska file a tv-n:))
Blade17-07-2010 11:14:33 // 7549
Kovi, pont Te hangoztattad az Alfa Amore Racingon a múltkor, hogy milyen jól állsz:))
Van összehasonlítási alapom, fateroméknak is t-home van, tudom mi a különbség a t-home és a Hello HD között:)) Hidd el nekem, jelentős:)
Van összehasonlítási alapom, fateroméknak is t-home van, tudom mi a különbség a t-home és a Hello HD között:)) Hidd el nekem, jelentős:)
Belga17-07-2010 10:49:57 // 7548
zolee14517-07-2010 10:49:19 // 7547
T-home internet van? Mert akkor ott keresd a hibát. 3 NASCAR szezont szoptam végig neten, nemrég váltottam kábelesre és érdekes, azóta nem akadnak a futamok.:)
Kovi17-07-2010 10:47:07 // 7546
Nem mindenki van csövön így a válságban!!
Néztem HD-ban a meccseket és tökéletes!!
Nézek Full HD filmet a gépemről és eget rengető különbséget nem vettem észre persze az Avatar-nál igen!!:-)))
Nekem a T-home tökéletes azért a pinzért!!!!!!!!!!
És cáfolom a kalapszar megjegyzésedet!!!!:-)))
Néztem HD-ban a meccseket és tökéletes!!
Nézek Full HD filmet a gépemről és eget rengető különbséget nem vettem észre persze az Avatar-nál igen!!:-)))
Nekem a T-home tökéletes azért a pinzért!!!!!!!!!!
És cáfolom a kalapszar megjegyzésedet!!!!:-)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
5
Guests5
456
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?