Forum >> Off-os verdák, tapasztalatok...
pb_22-09-2008 08:25:04 // 9543
Miért ne isteníthetnénk?)
Wickey22-09-2008 07:41:15 // 9542
Na, itt a következő díszpinty.
Lecserélte a 13 éves Lancsát egy 20 éves Alfára...
Ahelyett hogy vettél volna hitelre egy 10 éves V6-os Fiatot egy lelkésztől aki csak a szomszédos faluban lakó bárányok meglátogatására használta.
Ki tudja, lehet hogy a végén neked is lehetett volna szép házad, és 2.5 litert fogyasztó zsírúj dízeled. :-)))))))))))))))))
Lecserélte a 13 éves Lancsát egy 20 éves Alfára...
Ahelyett hogy vettél volna hitelre egy 10 éves V6-os Fiatot egy lelkésztől aki csak a szomszédos faluban lakó bárányok meglátogatására használta.
Ki tudja, lehet hogy a végén neked is lehetett volna szép házad, és 2.5 litert fogyasztó zsírúj dízeled. :-)))))))))))))))))
Buksi22-09-2008 05:28:39 // 9541
Jól fizethetnek ennél a cégnél! :-DDD
LacUS21-09-2008 23:11:40 // 9540
Hát dundun, van néhány 20 éves szar, ami :
1, több örömet okoz mint egy új. ( Próbálj meg egy jó ízűt csapatni a tieddel...) ;)
2, hobbi autó és kb 2x annyit ér mint a TE autód, nem azért mert annyit költöttek rá, hanem mondjuk legándás típusról van szó.
3. ne nyúlkálj más zsebében, ha te akkora spíler vagy, akkor miért egy használt 156ost vettél?????
Na részemről ennyi, és ez nem feltétlenül Hátvéd védelme, de benne van az is.Valamint vkit autójáról megítélni szánalmas és ovis viselkedés.
1, több örömet okoz mint egy új. ( Próbálj meg egy jó ízűt csapatni a tieddel...) ;)
2, hobbi autó és kb 2x annyit ér mint a TE autód, nem azért mert annyit költöttek rá, hanem mondjuk legándás típusról van szó.
3. ne nyúlkálj más zsebében, ha te akkora spíler vagy, akkor miért egy használt 156ost vettél?????
Na részemről ennyi, és ez nem feltétlenül Hátvéd védelme, de benne van az is.Valamint vkit autójáról megítélni szánalmas és ovis viselkedés.
Ferko21-09-2008 22:53:13 // 9539
Még ha törött is!:-DDDD
Wickey21-09-2008 22:48:55 // 9538
Persze. Hiszen szeretem a régi autókat (is) :-))))
HátvédRomeo21-09-2008 22:39:59 // 9537
dundun Cartárs! Cartárs, miről beszélek?!
Látod ez az értékes közösség! Genyó modón beszóltál Nekem, sértegettél ok nélkül, miközben én 1 rossz szóval se reagáltam Neked. Ezért 1 emberként állt mellém a közösség az igazi igazság és értékrend oltárán.
Nem vagy közénk való, ha van Benned némi becsület magadtól elmész az Amore közösségéből!!!
Ez volt Hozzád az utolsó hsz. Én átnézek rajtad, kiközösítelek!!!
Látod ez az értékes közösség! Genyó modón beszóltál Nekem, sértegettél ok nélkül, miközben én 1 rossz szóval se reagáltam Neked. Ezért 1 emberként állt mellém a közösség az igazi igazság és értékrend oltárán.
Nem vagy közénk való, ha van Benned némi becsület magadtól elmész az Amore közösségéből!!!
Ez volt Hozzád az utolsó hsz. Én átnézek rajtad, kiközösítelek!!!
Ferko21-09-2008 22:37:30 // 9536
LOL:-DDDD
hülyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!:-DDDDDDDDDDDDDDDD
hülyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Ferko21-09-2008 22:33:52 // 9535
No problem. Kitisztítjuk a szennyezett vizet. Van egy két simerős.:-)
Ferko21-09-2008 22:33:14 // 9534
pl a te szarod is 10 éves
És 5-ször már törve is volt. Ezt ne feledd kérlek Vikking!:-)
És 5-ször már törve is volt. Ezt ne feledd kérlek Vikking!:-)
Ferko21-09-2008 22:30:46 // 9533
Szép autó, szép ház, kevés agy!
Gratula Neked! Ha valaki, akkor Hátvéd nem érdemli meg az ilyen hszt, amit Te írtál neki!
Gratula Neked! Ha valaki, akkor Hátvéd nem érdemli meg az ilyen hszt, amit Te írtál neki!
Ferko21-09-2008 22:26:21 // 9532
Ez nem volt egy korrekt hsz, és egyáltalán nem azt tükrözi, hogy Te ide való vagy.
Hogy jön ez ahhoz a témához, hogy minden használt autó törött. Remélem kivágnak innen érte!!!!!!!!!
Hogy jön ez ahhoz a témához, hogy minden használt autó törött. Remélem kivágnak innen érte!!!!!!!!!
Trombozis21-09-2008 22:23:39 // 9531
...ami nem is a tied, mert mutterral laksz.... :-)
Tom1221-09-2008 21:02:42 // 9530
Az bizony nagy előny...:-)
...de tényleg - erről jut eszembe - az egyik ismerősömnek /ő sem mélynövésű :-)/ nagyon tetszenek a szép autók, volt is már neki "néhány" egzotikus példány, meg is engedhetne magának párat min. havonta mindenféle gond nélkül, szóval kérdeztem, miért nem vesz már egy "rendes autót", 8C, F430, vagy hasonlót, ő is azt mondta, hogy a Touaregből legalább ki - be tud szállni kényelmesen, nem úgy, mint a Ferrariból amit a legutóbb "próbált fel"... Úgy sajnálom emiatt...:-DDD
...de tényleg - erről jut eszembe - az egyik ismerősömnek /ő sem mélynövésű :-)/ nagyon tetszenek a szép autók, volt is már neki "néhány" egzotikus példány, meg is engedhetne magának párat min. havonta mindenféle gond nélkül, szóval kérdeztem, miért nem vesz már egy "rendes autót", 8C, F430, vagy hasonlót, ő is azt mondta, hogy a Touaregből legalább ki - be tud szállni kényelmesen, nem úgy, mint a Ferrariból amit a legutóbb "próbált fel"... Úgy sajnálom emiatt...:-DDD
Erhard 242 (Pure Energy)21-09-2008 20:51:08 // 9529
hát én sem vagyok kicsi elől el lehet benne férni komolyan a Tuareg szebb és nagyobb...
Wickey21-09-2008 20:43:00 // 9528
PONTOSAN! :-DDDDDDDD
Wickey21-09-2008 20:42:27 // 9527
ááá, az ilyen nem járkál talikra, pórnéppel nem vegyül.
De tudodmit, ha véletlenül előkerülne mégis, és sorbakéne állni a megrugdosásához, majd előreengedlek. :-)))))))))))
De tudodmit, ha véletlenül előkerülne mégis, és sorbakéne állni a megrugdosásához, majd előreengedlek. :-)))))))))))
HátvédRomeo21-09-2008 20:41:42 // 9526
SZÉGYENEKEZNI! Kisfiam a nagyvárosban megfordulnak utánna, hogy ennyi éves autó még enynire egyben van és BMW- fun, szerint is szép hangja van!!!!
TSiga ( I am the TSIG)21-09-2008 20:40:39 // 9525
Wickey, a hétszeres Szelep-kupa győztes... :))
Wickey21-09-2008 20:40:29 // 9524
havernak tetszett, az is akkoradarab állat mint én. Mármint méretre.
Vett egy 5-öst az év elején, és miután belerendelte a létező legdrágább hifit, a postás kétszer csengetett, és egy meghívót kézbesített két személyre: minthogy a fél magyar nemzeti össztermékre valót otthagyta az Individual vagy milyen hifire, gondolták hogy nagy zenerajongó (nem ám egy 16 gigás pendrive-ról nyomja az mp3-at, ááá nem :-DDD), és meghívták valami puccos koncertre a Belga Királyi Filharmónikusok vagy mi a lócsöcs előadásában valami puccos kastélyba valami puccos állófogadással egybekötve. Na, ott demózták az X6-ost, akkor próbálgatta. Aszongya fasza, mer' magasan ül, nem baszódik szét a térde amikor ki-be kecmereg az autóból.
Vett egy 5-öst az év elején, és miután belerendelte a létező legdrágább hifit, a postás kétszer csengetett, és egy meghívót kézbesített két személyre: minthogy a fél magyar nemzeti össztermékre valót otthagyta az Individual vagy milyen hifire, gondolták hogy nagy zenerajongó (nem ám egy 16 gigás pendrive-ról nyomja az mp3-at, ááá nem :-DDD), és meghívták valami puccos koncertre a Belga Királyi Filharmónikusok vagy mi a lócsöcs előadásában valami puccos kastélyba valami puccos állófogadással egybekötve. Na, ott demózták az X6-ost, akkor próbálgatta. Aszongya fasza, mer' magasan ül, nem baszódik szét a térde amikor ki-be kecmereg az autóból.
Don Gombóc21-09-2008 20:39:59 // 9523
Ülj be egy Q7 Audiba hátra. Beszarsz. Meg azon is hogy mennyire zörög búg. Szomorú. De Német ecsém. :)
Don Gombóc21-09-2008 20:38:28 // 9522
Ez ereklye. :) Egyszer láttam ilyen dugót szeleppel, még egy kis szelepszár is maradt rajta. Szép dísz a polcon egy ilyen.
HátvédRomeo21-09-2008 20:38:17 // 9521
Barátom erre muszáj irnom.
Leszaroztad a vasam?? Kisfiam! Az én "szaromban" 170.000 km után gyári kompresszió van. meglesem a Te nagy pofáddal meg a stílusoddal, haavasadat is így vezeted 20 évesen mikor lesz benne gyári kompresszió. Az én Roncsom??!! Rocsank merted nevezni a vasamat. Az országban kevés ilyen egyben lévő 33 van, aminek nem vérzik minden bordája, meg kezelhető kasztni hibák vannak. 20 év után
A másik:
TE MILYEN ALFÁS VAGY, KISÖCSÉM??? AKI LENÉZI A RÉGI RETRO ÉS OLD TIMER ALFÁKAT??? AKI NEM ISMERI EL A RÉGI ÉS DICSŐ ALFÁKAT??
MIRŐL BESZÉLSZ TE KISFIAM???
MUNKA?? ADJÁL HÁLÁT AZ ÉGNEK HA VAN MUNKÁD!! NEM OYLAN KÖNNYŰ MUNKÁHOZ SE JUTNI KISÖREG???
Meg LENÉZEL ENGEM MERT CSORÓ VAGYOK. ÉN LEGALÁBB NEM SZÉGYELLEM.tE MEG ÉJZ NAPAL AZÉRT TEPERSZ, HOGY ELISMERJEN A KÖRNYEZETED MERT CSAK A PÉNZBEN LÁTOD MEG AZ EMBERT!
EGY FASSZÓPÓ VAGY FASZIKÁM!! ITT TÖBEN TUDJÁK MIKEN MENTEM KERESZTÜL AZ ELMÚLT 1 ÉVBEN! A KEZEIM KÖZÖTT HALT MAJDNEM MEG AZ ANYÁM!!!
TALIKON MESSZIRŐL KERÜLJÉL KI AZT AJÁNLOM!!!!!!
Leszaroztad a vasam?? Kisfiam! Az én "szaromban" 170.000 km után gyári kompresszió van. meglesem a Te nagy pofáddal meg a stílusoddal, haavasadat is így vezeted 20 évesen mikor lesz benne gyári kompresszió. Az én Roncsom??!! Rocsank merted nevezni a vasamat. Az országban kevés ilyen egyben lévő 33 van, aminek nem vérzik minden bordája, meg kezelhető kasztni hibák vannak. 20 év után
A másik:
TE MILYEN ALFÁS VAGY, KISÖCSÉM??? AKI LENÉZI A RÉGI RETRO ÉS OLD TIMER ALFÁKAT??? AKI NEM ISMERI EL A RÉGI ÉS DICSŐ ALFÁKAT??
MIRŐL BESZÉLSZ TE KISFIAM???
MUNKA?? ADJÁL HÁLÁT AZ ÉGNEK HA VAN MUNKÁD!! NEM OYLAN KÖNNYŰ MUNKÁHOZ SE JUTNI KISÖREG???
Meg LENÉZEL ENGEM MERT CSORÓ VAGYOK. ÉN LEGALÁBB NEM SZÉGYELLEM.tE MEG ÉJZ NAPAL AZÉRT TEPERSZ, HOGY ELISMERJEN A KÖRNYEZETED MERT CSAK A PÉNZBEN LÁTOD MEG AZ EMBERT!
EGY FASSZÓPÓ VAGY FASZIKÁM!! ITT TÖBEN TUDJÁK MIKEN MENTEM KERESZTÜL AZ ELMÚLT 1 ÉVBEN! A KEZEIM KÖZÖTT HALT MAJDNEM MEG AZ ANYÁM!!!
TALIKON MESSZIRŐL KERÜLJÉL KI AZT AJÁNLOM!!!!!!
Erhard 242 (Pure Energy)21-09-2008 20:35:24 // 9520
Pénteken próbáltunk egy X6-ot...az árát elfogadnám de 24 millát ezért mire kérnek? a belseje puritán a hátsó ülésen beverem a fejem a tetőbe azt hittem nagyobb szám....a motor ok 3500d
Tom1221-09-2008 20:34:04 // 9519
Sőt, ha megkérdezik, lehet úgy is válaszolni, hogy annak is tetszen, akinek tulajdonképpen nem is tetszik...;-))
A "témához" még annyit, hogy:
A "szép ház", meg az "öreg autó" elég viszonylagos... Van, akinek a több 100 nm-es "kastélya" sem szép és mindig "szebbre" vágyik /szerintem ez az egészséges/, meg olyan is van, aki már unja a 3 hónapos "taligáját" is, ááá, de ez nagyon hosssszzzzúúú, inkább nem is folytatom...:-))
A "témához" még annyit, hogy:
A "szép ház", meg az "öreg autó" elég viszonylagos... Van, akinek a több 100 nm-es "kastélya" sem szép és mindig "szebbre" vágyik /szerintem ez az egészséges/, meg olyan is van, aki már unja a 3 hónapos "taligáját" is, ááá, de ez nagyon hosssszzzzúúú, inkább nem is folytatom...:-))
Wickey21-09-2008 20:28:15 // 9518
Wickey21-09-2008 20:27:03 // 9517
Juteszembe, soha nem szerettem például a 33-asokat több okból se, de azt el kell ismerni, egy 1.7 16V az kegyetlenül tudja szedni a virgácsait, egész kellemes volt olyannal közlekedgetni. :-)
Továbbá soha eszembe nem jutna bántani senkit sem, aki olyasmire vetemedik hogy 33-asokat tartson, én egyedül ugye nem tudok minden értelmesebb alfából bespájzolni 1-1 darabot az tisztán látszik, kellenek olyanok is a csapatba, akik pl. patika 33-ra esküsznek. Ettől nem rosszabb, nem szétszabdaltabb, hanem érdekes módon teljesebb lesz a kép. Továbbá: 1-2 héten belül ha mindenjólmegy megint megyünk a komával egy 33P4-et venni dójcslandba. :-)
Mert miért ne.
Továbbá soha eszembe nem jutna bántani senkit sem, aki olyasmire vetemedik hogy 33-asokat tartson, én egyedül ugye nem tudok minden értelmesebb alfából bespájzolni 1-1 darabot az tisztán látszik, kellenek olyanok is a csapatba, akik pl. patika 33-ra esküsznek. Ettől nem rosszabb, nem szétszabdaltabb, hanem érdekes módon teljesebb lesz a kép. Továbbá: 1-2 héten belül ha mindenjólmegy megint megyünk a komával egy 33P4-et venni dójcslandba. :-)
Mert miért ne.
Don Gombóc21-09-2008 20:23:23 // 9516
Héthengeres verdád van öcsém? Tucc élni! :)
Wickey21-09-2008 20:22:08 // 9515
Nem, mert nekem vannak olyan hülye meggyőződéseim, mint például a mindenki azt csinál ami jólesik neki, plusz megtartom a véleményem magamnak, egészen addig, amíg nem kérdezik. :-))))
Wickey21-09-2008 20:20:56 // 9514
(pl Wickeynek annyi hengere van a garázsában mint a fél 156 topiknak...),
hááát... ha mástnem dugattyúja az biztos :-)
btw: ez egy 2007 telén készült kép. Akkortájt még nem volt szép házam, csak szakadt albérletem egy szem garázzsal. És mi állt benn? Az egyik 26 éves kocsim. A másik szintén garázsban, Sopronban. A 4 éves 156-ról meg minden reggel a jeget vakargattam. Iccmájlájf.
Mosmá van szép házam, dupla garázssal, plusz kocsibeálló, nemsokára lesz egy még szebb gtv-m, ami komolyabbat fog menni, mint egy 156GTA.
Ennyi. :-)
hááát... ha mástnem dugattyúja az biztos :-)
btw: ez egy 2007 telén készült kép. Akkortájt még nem volt szép házam, csak szakadt albérletem egy szem garázzsal. És mi állt benn? Az egyik 26 éves kocsim. A másik szintén garázsban, Sopronban. A 4 éves 156-ról meg minden reggel a jeget vakargattam. Iccmájlájf.
Mosmá van szép házam, dupla garázssal, plusz kocsibeálló, nemsokára lesz egy még szebb gtv-m, ami komolyabbat fog menni, mint egy 156GTA.
Ennyi. :-)
Fater (Norbi)21-09-2008 20:19:42 // 9513
Nem a mi típusunk hozta meg a figyelmet a 90-es években a márka felé és a 0,5%-os EU részesedést felvitte 2,5%-ra a kategóriájában.
Én a majd 10 éves korában megvett autómat szeretem minden hibájával együtt és a funkciója családi sportlimuzin :))
Én a majd 10 éves korában megvett autómat szeretem minden hibájával együtt és a funkciója családi sportlimuzin :))
Tom1221-09-2008 20:15:46 // 9512
Ajjjjaj, akkor most már mindenki mindenkivel? :-DDD
Wickey21-09-2008 20:12:17 // 9510
Te. Véletlenül nem egy kisköbcentis 10 éves elsőkerekes, Alfának matricázott Fiatod van?
Én az ilyeneket nézem le. :-)
Én az ilyeneket nézem le. :-)
Tom1221-09-2008 20:12:04 // 9509
Akkor Te egy IGAZI BOLDOG EMBER vagy, öröm ilyet olvasni, GRATULÁLOK! ;-)
Talán Te vagy az egyetlen a számtalan tag közül, aki ilyen elégedett, örüj ennek és annak, hogy mások talán kevesebbel is beérik és úgy is boldogok...
Talán Te vagy az egyetlen a számtalan tag közül, aki ilyen elégedett, örüj ennek és annak, hogy mások talán kevesebbel is beérik és úgy is boldogok...
Youri21-09-2008 20:10:02 // 9508
Nem ismered perdixet véletlenül? Össze kéne kötözni titeket azt beledobni a dunába....
Beszennyeznék a vizet...
Beszennyeznék a vizet...
Vikking 31121-09-2008 19:58:33 // 9507
Bazmeg, már ne haragudj, az a "szakadt szar" öreg rom olyan kg/le aránnyal rendelkezik, mint nagyon kevés új autó!
Beleértve a sok új alfát (kivéve talán a MiTot), bmw-t meg a tökömtudjamit. Arról nem beszélve, hogy a boxer átgondoltabb, normálisabb konstrukció mint egy szar 16V twinspark! Nem tízszer, ezerszer!
Ahogy megbízhatóbb is.
Szal vegyél vissza, nem egy nem két ember tud helyesen gondolkozni az öreg Alfákról itt az Amoren, ha tudni akarod, legalább a 80%.
Sőt, sztem a tagok legalább felének régi Alfa az álomautója! Vannak akik meg tudják élni (pl Wickeynek annyi hengere van a garázsában mint a fél 156 topiknak...), vannak akik meg nem.
Ettől még nem mindenki akar olyan fos gusztustalan csicsafijattal járni mint amivel pl TE jársz. Nem ciki? szar olasz! Nem égsz le a klubban ahol valszleg mindenkinek csodálatos új fasszátja vagy hármas béjembéje van, mert ők okosak!!!
Vegyél te is inkább egy olyat, azt add le vasba ezt a fostalicskát. Minek neked ilyen hányadék autó?! Nem mindegy, hogy 10 vagy 20 éves egy autó? pl a te szarod is 10 éves, nem sokkal fiatalabb mint Hátvédé.
És lehet, hogy Hátvéd cartárs nem szarik be, ha véletlenül nem indul az autója. Gondolom, te rögtön elkezded rugdosni, meg fikázni, hogy mekkora olasz szar.
Bazze, hogy kerülnek ide az ilyen kötekedő tahók állandóan?!........
Nem ismered perdixet véletlenül? Össze kéne kötözni titeket azt beledobni a dunába....
Beleértve a sok új alfát (kivéve talán a MiTot), bmw-t meg a tökömtudjamit. Arról nem beszélve, hogy a boxer átgondoltabb, normálisabb konstrukció mint egy szar 16V twinspark! Nem tízszer, ezerszer!
Ahogy megbízhatóbb is.
Szal vegyél vissza, nem egy nem két ember tud helyesen gondolkozni az öreg Alfákról itt az Amoren, ha tudni akarod, legalább a 80%.
Sőt, sztem a tagok legalább felének régi Alfa az álomautója! Vannak akik meg tudják élni (pl Wickeynek annyi hengere van a garázsában mint a fél 156 topiknak...), vannak akik meg nem.
Ettől még nem mindenki akar olyan fos gusztustalan csicsafijattal járni mint amivel pl TE jársz. Nem ciki? szar olasz! Nem égsz le a klubban ahol valszleg mindenkinek csodálatos új fasszátja vagy hármas béjembéje van, mert ők okosak!!!
Vegyél te is inkább egy olyat, azt add le vasba ezt a fostalicskát. Minek neked ilyen hányadék autó?! Nem mindegy, hogy 10 vagy 20 éves egy autó? pl a te szarod is 10 éves, nem sokkal fiatalabb mint Hátvédé.
És lehet, hogy Hátvéd cartárs nem szarik be, ha véletlenül nem indul az autója. Gondolom, te rögtön elkezded rugdosni, meg fikázni, hogy mekkora olasz szar.
Bazze, hogy kerülnek ide az ilyen kötekedő tahók állandóan?!........
Youri21-09-2008 19:55:43 // 9506
Szerintem vmi gond csak van nálad,mert ez nem normális amit csinálsz!!!!!!!
Faszért kell osztani az észt? Komolyan felbaszol sok Cartársat!!!!
szerintem itt a legtöbben NEM azért amoreznak,h a TE b@ziságaidat olvassa!!!!!
Ezen gondolkodj el egy picit,ha van mivel...
Faszért kell osztani az észt? Komolyan felbaszol sok Cartársat!!!!
szerintem itt a legtöbben NEM azért amoreznak,h a TE b@ziságaidat olvassa!!!!!
Ezen gondolkodj el egy picit,ha van mivel...
Imyx21-09-2008 19:55:29 // 9505
Lassan már nekem is ciki, hogy 155-tel járok? :-))).
Liquid21-09-2008 19:52:39 // 9504
te nem sikeres vagy barátom hanem egy nagyképű fax!!!!, akinek nincs jobb dolga mint beszóljon mindenkinek, és lenézze azért mert szeret egy 20 éves kocsit, nekem is van egy 17 éves UNO-m, és ha megkérdeznék melyik áll közelebb hozzám, gondolkodnom kéne, pedig pénzben kifejezett értéke nem sok van. Persze nálad az a lényeg hogy szép házad van, tutijó kocsid, amivel csak téged ezen a világon nem basztak át, és qurvára jól tudod osztani az észt...
komolyan sajnállak...
komolyan sajnállak...
ystuc21-09-2008 19:44:42 // 9502
Ők is hazudnak. Mindenki hazudik. Te mondtad.
dundun21-09-2008 19:43:24 // 9501
Nincs gond a szellemi kapacitásommal. Sikeres embernek tartanak!
ystuc21-09-2008 19:36:05 // 9500
Aha, hát persze. Érdekes az értékítéleted...
És szerintem szellemileg is visszamaradtál. Ez is kemény, de igazságos a hsz-eid alapján... ;-)
És szerintem szellemileg is visszamaradtál. Ez is kemény, de igazságos a hsz-eid alapján... ;-)
dundun21-09-2008 19:31:58 // 9499
csak keményen és igazságosan! Miért nem az? Bizony az!
dundun21-09-2008 19:31:16 // 9498
ez igy van! Egyébként nekem szép házam van!
ystuc21-09-2008 19:27:48 // 9497
Igen, ez lehet, hogy kemény, de nem feltétlenül igazságos.
Satti21-09-2008 19:26:05 // 9496
Aki az autója alapján ítéli meg a másik embert, az egy nagy barom!!!
Van aki villog egy jobb gépben, közben albérletben lakik, más meg megeléxik egy szerényebb verdával, de van saját igényes szép lakása, ami sztem sokkal fontosabb egy mutatós autónál!!
Van aki villog egy jobb gépben, közben albérletben lakik, más meg megeléxik egy szerényebb verdával, de van saját igényes szép lakása, ami sztem sokkal fontosabb egy mutatós autónál!!
Youri21-09-2008 19:22:08 // 9495
Szerintem már TÚLLÉPTED ezzel a határt!!!!
Ki f@szom v TE,h megítéljét bárkit is????
Szvsz ideje lenne visszavenned egy pöppet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minek v itt egyáltalán? Azért h lenézzed a többi szarcsórónemtelikjobbradrágábbra EMBERT???? Hogy jössz te ehhez????
Ki f@szom v TE,h megítéljét bárkit is????
Szvsz ideje lenne visszavenned egy pöppet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minek v itt egyáltalán? Azért h lenézzed a többi szarcsórónemtelikjobbradrágábbra EMBERT???? Hogy jössz te ehhez????
dundun21-09-2008 19:11:06 // 9494
itt 1500 cartársból cca. 1000 titokban lenézi az ilyen idejét mult romokat, csak nem valláj be, a sunyis pillantás azonban felfedezhető...nem itélek meg senkit sehogy, de azért mindenki tudja meg hol a határ, aki öreg szökevényekkel jár az lapitson.
CSAK KEMÉNYEN ÉS IGAZSÁGOSAN, szoktam mondani!
CSAK KEMÉNYEN ÉS IGAZSÁGOSAN, szoktam mondani!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
499
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?