Forum >> A jövő Alfái
Somez03-03-2010 12:24:11 // 14342
Halesz engedelmével felhasználtam a képeidet a blogomban (http://www.somez.hu/?p=344) és kaptatok linket is az Amoréra.
mesa03-03-2010 11:04:01 // 14341
Giorgio03-03-2010 10:52:44 // 14340
Törd el a kezüket.
Mondd, hogy Giorgio küldte nekik az Alfa Amoreről. :)
Az Auto Bild összehasonlító tesztjeiben úgyis az utolsó lesz minden tekintetben.
Mindegy milyen a bele. Lehetne ezeknek teak-fa meg vajpuha kecske bőr is benne, akkor is a Golf a kategóriagyőztes. :P
Mondd, hogy Giorgio küldte nekik az Alfa Amoreről. :)
Az Auto Bild összehasonlító tesztjeiben úgyis az utolsó lesz minden tekintetben.
Mindegy milyen a bele. Lehetne ezeknek teak-fa meg vajpuha kecske bőr is benne, akkor is a Golf a kategóriagyőztes. :P
GEORGE03-03-2010 10:50:14 // 14339
ülj be egy németbe és ha német újságíró kerül melléd tedd ugyan azt amit Ők az Alfánál :-))
Tedi03-03-2010 10:47:52 // 14338
Jaaaaj, jó is, hogy mondod a jürgeneket.
Amíg fotózgattam, meg beleültem a vasakba - a jó ég tudja, hogy hogyan, de - mindig valami német újságos ült mellettem, vagy én mellette. Miután megnézték a műszerfalat, látszott az arcukon, hogy elégedettek. De, hogy csakazért is az övüké legyen az utolsó szó, elkezdték kopogtatni az anyagokat, meg fogdosni. Páran itt is feladták, azt mondták, jó, ez mégis jó, de volt, aki ezek után kijelentette, hogy olcsó a műanyag, szar az egész :D
Annyira szánalmas volt, de tényleg...
Amíg fotózgattam, meg beleültem a vasakba - a jó ég tudja, hogy hogyan, de - mindig valami német újságos ült mellettem, vagy én mellette. Miután megnézték a műszerfalat, látszott az arcukon, hogy elégedettek. De, hogy csakazért is az övüké legyen az utolsó szó, elkezdték kopogtatni az anyagokat, meg fogdosni. Páran itt is feladták, azt mondták, jó, ez mégis jó, de volt, aki ezek után kijelentette, hogy olcsó a műanyag, szar az egész :D
Annyira szánalmas volt, de tényleg...
Giorgio03-03-2010 10:41:11 // 14337
Oh, nyami! Sunáznám!
Ja, ez nem az a fórum. :)
Sebaj.
Jó a LED-sor is....csak kicsit sufnituning Swiftes....de legalább nem nagyon.
Azt hiszem EZ az a műszerfal amire azt mondhatják a jürgenlover újságírók, hogy LETISZTULT! Nem a Golf/Touran/Polo/stb.
Az bazmeg unalmas, szürke, lehangoló.
Hogy egyes emberek, akiknek az újságírás a szakmájuk, ennyire ne legyenek tisztában a fogalmakkal... :)
Csudiszép a bőre is! Tetkót rá, meg pííírszinget!
Ja, ez nem az a fórum. :)
Sebaj.
Jó a LED-sor is....csak kicsit sufnituning Swiftes....de legalább nem nagyon.
Azt hiszem EZ az a műszerfal amire azt mondhatják a jürgenlover újságírók, hogy LETISZTULT! Nem a Golf/Touran/Polo/stb.
Az bazmeg unalmas, szürke, lehangoló.
Hogy egyes emberek, akiknek az újságírás a szakmájuk, ennyire ne legyenek tisztában a fogalmakkal... :)
Csudiszép a bőre is! Tetkót rá, meg pííírszinget!
GEORGE03-03-2010 10:18:38 // 14336
Én meg az esetek 90%-ban Alfával megyek mindenhova, talán meglátszik a 2,5 év alatt beletekert 120ezer kilométerből is....
Ergo emiatt többször kényszerülök benne étkezni.
De ettől még vigyázok rá, és be szoktam térni útközben, /ha morzsás/ egy kútra és 50 Ft-ból lazán kiporszívózom.
Ergo emiatt többször kényszerülök benne étkezni.
De ettől még vigyázok rá, és be szoktam térni útközben, /ha morzsás/ egy kútra és 50 Ft-ból lazán kiporszívózom.
KGBMAN03-03-2010 10:17:23 // 14335
Mi egy hétre mentünk a Horvát tengerpartra kette a Spiderrel. És minden belefért, csak tudni kell pakolni. A ruhákon kívül belefért a komplett videos-fotós szerkó, némi további technika (kint is elérhetőnek kellett lenni) és még sorolhatnám mennyi minden.
Melóra is használom, hozok-viszek vele ha alkalomadták kell. Amikor vidékre utazom 1 hétre akkor is szépen elfér benne 2 ember részére minden. Még az a szerszámos doboz is amit hálózatszereléshez hordok+laptop táska+ csomagok (2 főre)+ minden ami még kellhet és a 2 ember kényelmesen utazik.
Vittem benne egyszer haza egy B Corsa komplett kipufogó rendszerét, szépen be lehetett fektetni az utastérbe. Tehát hétköznapra még a "pók" csomagtere is elég.
Akinek a 350 liter a mindennapokban nem elég az vegyen platós IFA-t. Olyankor kellhet nagy csomagtartó ha valaki költözik, nagy bevásárlást végez (havonta 1x, de akkor alaposan) és ha olyan munkát végez vele, amihez kell a nagy raktér. Egyik sem mindennapos.
Melóra is használom, hozok-viszek vele ha alkalomadták kell. Amikor vidékre utazom 1 hétre akkor is szépen elfér benne 2 ember részére minden. Még az a szerszámos doboz is amit hálózatszereléshez hordok+laptop táska+ csomagok (2 főre)+ minden ami még kellhet és a 2 ember kényelmesen utazik.
Vittem benne egyszer haza egy B Corsa komplett kipufogó rendszerét, szépen be lehetett fektetni az utastérbe. Tehát hétköznapra még a "pók" csomagtere is elég.
Akinek a 350 liter a mindennapokban nem elég az vegyen platós IFA-t. Olyankor kellhet nagy csomagtartó ha valaki költözik, nagy bevásárlást végez (havonta 1x, de akkor alaposan) és ha olyan munkát végez vele, amihez kell a nagy raktér. Egyik sem mindennapos.
Ferko03-03-2010 10:16:23 // 14334
Valóban, it legalább lesz motorválaszték is. Bitangul fog menni szvsz a 235 lovas is majd.
Ferko03-03-2010 10:13:57 // 14333
Nekem sem kell bele. .:-)
GEORGE03-03-2010 10:11:54 // 14331
A Giuliettánál azt gondolom, senki sem lehet panasza a motor választékra.
2 db 1,4 T
2db 1,8 T
1db 1,6 JTD
2db 2,0 JTD
2 db 1,4 T
2db 1,8 T
1db 1,6 JTD
2db 2,0 JTD
KGBMAN03-03-2010 10:10:22 // 14330
Hát nálam is előfordul ilyen, de nem az Alfában. A másikban meg az ajtózseb akkora hogy elfér benne a hosszú bagett + 0.5-ös Cola. De ez rohadt ritka. Asztalnál szeretek enni úri módra :) És Ha netán eszem a kocsiba és másnak is megengedem akkor utána nem hagyjuk a kocsiban a ganajt, irány a kuka. Ellenben egy morzsáért már szemmel verek. :)
De ezek a kocsiban kajálások évente 2x esnek meg, akkor sem az én drága kis Spideremben :)
De ezek a kocsiban kajálások évente 2x esnek meg, akkor sem az én drága kis Spideremben :)
GEORGE03-03-2010 10:09:44 // 14329
Szerintem átlagos a csomagtartója......nekem voltak szép számmal nagy csomagtartós autóim. De csak a bútorozáskor tudtam igazi hasznát venni, vagy ha elmentünk nyaralni.
Az esetek többségében üresen tátongott.
Ha a 147-el el lehet menni 5 személlyel nyaralni 10 napra és minden befért, akkor nincs ezen felül kis csomagtartós autó. ( igaz mennyezetig volt pakolva, meg minden kis résbe be volt valami dugva, de nem kellett csomagokon ülni, és nem kellett csomagokat ölben tartani......a 147-se képest meg nagyobb a Giulietta csomagtartója....
Az esetek többségében üresen tátongott.
Ha a 147-el el lehet menni 5 személlyel nyaralni 10 napra és minden befért, akkor nincs ezen felül kis csomagtartós autó. ( igaz mennyezetig volt pakolva, meg minden kis résbe be volt valami dugva, de nem kellett csomagokon ülni, és nem kellett csomagokat ölben tartani......a 147-se képest meg nagyobb a Giulietta csomagtartója....
GEORGE03-03-2010 10:04:28 // 14328
A Brera esetében nyugodtan kijelenthetjük, hogy a motorválaszték miatt nem fogy.....szánalmasan szar a kisebb benzin motor, a 3,2-es sem megy "hüdemilyenjól" ráadásul drága is lett a 3,2-el.....
A konkurencia mind jobban megy, a Angol autósműsorben tesztelték a TT-vel RX8-al a Brerát, ők is mondták, hogy a három közül a Brera a legszebb, de sajna valamelyik másik kettő motorja kéne bele...
A konkurencia mind jobban megy, a Angol autósműsorben tesztelték a TT-vel RX8-al a Brerát, ők is mondták, hogy a három közül a Brera a legszebb, de sajna valamelyik másik kettő motorja kéne bele...
GEORGE03-03-2010 10:00:31 // 14327
Az autó nálam is igen nagy becsben van tartva, de ettől még iszom ( üdítőt ) benne és alkalomtól függően megeszem egy -egy péksütit vagy csokit.
Nem mindig érek rá otthon reggelizni, a pályán meg kiváló alkalom nyílik "megreggelizni" :-))Igazából nekem nem a pohártartó hiányzik, mert a legtöbbjében elég bénán ál a 0,5 palack, hanem egy olyan méretű rekesz-hely amibe a palackot el lehet helyezni, hogy fékezéskor kanyarodáskor ne szabaduljon el.
A Punto II.ben erre tökéletes megoldást láthatunk......szóval lehetne egy ilyen rekesz a kocsiban.
A másik, a 159-ben hűthető a könyöklő rekesze, de persze a 0,5 palack nem fér el benne......
Nem mindig érek rá otthon reggelizni, a pályán meg kiváló alkalom nyílik "megreggelizni" :-))Igazából nekem nem a pohártartó hiányzik, mert a legtöbbjében elég bénán ál a 0,5 palack, hanem egy olyan méretű rekesz-hely amibe a palackot el lehet helyezni, hogy fékezéskor kanyarodáskor ne szabaduljon el.
A Punto II.ben erre tökéletes megoldást láthatunk......szóval lehetne egy ilyen rekesz a kocsiban.
A másik, a 159-ben hűthető a könyöklő rekesze, de persze a 0,5 palack nem fér el benne......
Ferko03-03-2010 10:00:01 // 14326
A Duettottanta .:-))
Ferko03-03-2010 09:55:51 // 14325
Nem lenne baj. Nekem nem. Hozzáteszem, ha megfelelő motorválaszték lenne, akkor vinnék, mint a cukrot. De ugyebár a Brerat is csinálták 3 motorral. Ebből a GM sokak által hanyagolható téma.
Szal a nyuszis példa most nem jó.:-)))
A másik témában valóban igazad van. Nem volt minden Alfa agresszív, de volt néhány, ami igencsak az.:-)) Ami meg nam, ahogy modod időtálló. Hááát, majd meglátjuk.:-)
Szal a nyuszis példa most nem jó.:-)))
A másik témában valóban igazad van. Nem volt minden Alfa agresszív, de volt néhány, ami igencsak az.:-)) Ami meg nam, ahogy modod időtálló. Hááát, majd meglátjuk.:-)
Tom1203-03-2010 09:55:25 // 14324
Így van, nekem sem hiányzott még soha, amelyikben volt, abban sem használtam.:-)
Tom1203-03-2010 09:54:20 // 14323
Az nagyon ott lesz...:-))))
KGBMAN03-03-2010 09:53:27 // 14322
Ezzel egyetértek. Az enyémben nincs kaja-pia-cigi.. De még sz...atni sem a kocsiban kell.. :)))
Az autó az autó. Nálam becsben van tartva :)
Az autó az autó. Nálam becsben van tartva :)
Ferko03-03-2010 09:52:59 // 14321
Én meg azért modntam Neked, hogy ne a belsejét, nem a dinamikját meg mittoménmég mit szóltam le, hanem a külsejét. És az, hogy külsőleg tetszik egy autó vagy sem, ahhoz nem kell kipróbálni.:-))
KGBMAN03-03-2010 09:52:26 // 14320
Szeded le azt a rusnya lexus lámpát???
KGBMAN03-03-2010 09:50:22 // 14319
Mármint melyik? A duetto az nekem is. A G- az annyira nem.
De a duetto az mindent visz :)
De a duetto az mindent visz :)
Tom1203-03-2010 09:48:41 // 14318
Valamit hagyunk facelifre is...;-))
Kau03-03-2010 09:48:24 // 14317
Majd Hello Kittys fényezéssel árulják... :)
Tom1203-03-2010 09:46:41 // 14316
Közben kérdeztem a lányomat, neki "gülüvel" jobban tetszik, úgy látszik, öregszünk, nem értünk a "trendi cuccokhoz"...:-)))
Tedi03-03-2010 09:46:37 // 14315
Ha meg olyat csinálnának és nem menne (lásd Brera), akkor meg az lenne a baj :))) Ez a tipikus nyuszi a sapiban játék...
Ha megnézed az elmúlt 100 év Alfáit, jelentős részük nem volt agresszív. Pl. a személyes kedvencem, az 1750 Bertone. Vagy az első Giulietta, a Giulia sem voltak azok a kimondottan agresszív kinézetű autók. Egyszerűen szépek, időtállóan szépek voltak. Hogy az új Giu mennyire lesz időtálló, az majd elválik, de szerintem szép, olaszosan szép. De ez szubjektív.
Ha megnézed az elmúlt 100 év Alfáit, jelentős részük nem volt agresszív. Pl. a személyes kedvencem, az 1750 Bertone. Vagy az első Giulietta, a Giulia sem voltak azok a kimondottan agresszív kinézetű autók. Egyszerűen szépek, időtállóan szépek voltak. Hogy az új Giu mennyire lesz időtálló, az majd elválik, de szerintem szép, olaszosan szép. De ez szubjektív.
Kau03-03-2010 09:45:17 // 14314
Alakul. Lassan már Alfa Romeo lesz belőle :)))
Vikking 31103-03-2010 09:44:25 // 14313
Jajj Te értetlen :P
Nekem tetszik a Mito, de nem külsőleg. Szerintem egy NAGYON JÓ gép :) De ettől még lehetne kevésbé ostoba az arcza :))))
Ezért mondtam, hogy ameddig ki nem próbáltad, ne szóld le, mert nagyon állat :)))
Nekem tetszik a Mito, de nem külsőleg. Szerintem egy NAGYON JÓ gép :) De ettől még lehetne kevésbé ostoba az arcza :))))
Ezért mondtam, hogy ameddig ki nem próbáltad, ne szóld le, mert nagyon állat :)))
Ferko03-03-2010 09:44:02 // 14312
Egy népítéletben olvasott már már klasszikussal élnék:
"Ja, és hogy nincs benne pohártartó? Az én autóm nem kocsma" :-))))))
"Ja, és hogy nincs benne pohártartó? Az én autóm nem kocsma" :-))))))
Tom1203-03-2010 09:43:25 // 14311
Ferko03-03-2010 09:42:45 // 14310
A mito nem szép szerintem
eggis mindig azt modntad, hogy Neked tetszik.:-DDDDDDDD Akkor most hogy van ez.
Nézd! Neked is más kell egy autóba, nekem is. Ennyi.:-)
Az Alfa mindig is kitűntűnt az átlag közül. Most meg......?
(Tegnap este mentem egyik haverral találkozni. Befordult előttem a szervíz úton egy 166-os; egy facelift előtti. Nos, majd összevizeltem magam az ülésben annyira gyönyörű volt. És egy 8-11 éves autóról beszélünk)
eggis mindig azt modntad, hogy Neked tetszik.:-DDDDDDDD Akkor most hogy van ez.
Nézd! Neked is más kell egy autóba, nekem is. Ennyi.:-)
Az Alfa mindig is kitűntűnt az átlag közül. Most meg......?
(Tegnap este mentem egyik haverral találkozni. Befordult előttem a szervíz úton egy 166-os; egy facelift előtti. Nos, majd összevizeltem magam az ülésben annyira gyönyörű volt. És egy 8-11 éves autóról beszélünk)
Tedi03-03-2010 09:42:00 // 14309
Gyorsan átfutottam a memóriámat, meg megnéztem a képeket, tényleg nincs benne pohártartó. Fúúú mit fog kapni ezek után...:))
Ferko03-03-2010 09:39:21 // 14308
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem tetszik.
Marha pöpec, ilyen kellene utcai autónak. Ott van benne az agresszivitás. Egyzserűen meseszép. Kellene egy ilyen. Miért nem csinálnak ilyen autókat?????
Marha pöpec, ilyen kellene utcai autónak. Ott van benne az agresszivitás. Egyzserűen meseszép. Kellene egy ilyen. Miért nem csinálnak ilyen autókat?????
Vikking 31103-03-2010 09:35:01 // 14307
Sztem ez szép :) Egy autónak szépnek kell lenni, nem agresszívnak. A mito nem szép szerintem még mindig, viszont qrwajó :D
Te meg ha agresszivitást akarsz, mennyétüntetni! :D Ott legalább megvernek :D Vagy: Gyere ide, én is adhatok egy taslit :DDDDD
Te meg ha agresszivitást akarsz, mennyétüntetni! :D Ott legalább megvernek :D Vagy: Gyere ide, én is adhatok egy taslit :DDDDD
Kau03-03-2010 09:34:17 // 14306
Ez a Bertone Pandion most jobban tetszik, mint az eddig látott képeken. Ütős lett :)
KGBMAN03-03-2010 09:29:25 // 14305
Nekem sem tetszik. Az orra nem szép, bárhonnan nézem. Egyáltalán nem az. A hátulja úgy ahogy elmegy.. A felni szép, a belső is egész pofás.
De azért tegyük hozzá hogy a kiállított darabok EGYIKE SEM alapmodell.. Így azok talán még ennyire sem lesznek mutatósak.
Személy szerint tegnap óta a duettottanta képeitől vagyok elolvadva. Azok mellett a G-t észre sem veszem.
Ja és igen. Az astra téma.. A csomagtartót nem vitatom, akinek nem tetszik vegyen kombit. De a hátsó lámpák alakja erősen hasonlít. És ha már itt tartunk némileg más formában ugyan, de először az új C5 citroenen láttunk ilyet.
De azért tegyük hozzá hogy a kiállított darabok EGYIKE SEM alapmodell.. Így azok talán még ennyire sem lesznek mutatósak.
Személy szerint tegnap óta a duettottanta képeitől vagyok elolvadva. Azok mellett a G-t észre sem veszem.
Ja és igen. Az astra téma.. A csomagtartót nem vitatom, akinek nem tetszik vegyen kombit. De a hátsó lámpák alakja erősen hasonlít. És ha már itt tartunk némileg más formában ugyan, de először az új C5 citroenen láttunk ilyet.
ystuc03-03-2010 09:28:25 // 14304
Nos, én leszarom ezt a kis csomagtartó mizériát, azt hiszem megszokhattuk már. Majd még jön a kesztyűtartó, a tükrök mérete is, csak várjatok... :-)
Meg lehet, hogy ebben sincs pohártartó... :-D
Lényeg, hogy ez a Giulietta nekem eddig is tetszett. Most, hogy több képet láttam róla, azt hiszem végleg beleszerettem. :-) Nekem nagyon bejön, úgyhogy ha majd egyszer arra kerül a sor, hogy az SW-t lecseréljem... De ez még messze van. :-)
Na és ez a Duettottanta... Hát, elcsöppent a nyálam. Nagyon rendben van. Csak így tovább! :-)
Meg lehet, hogy ebben sincs pohártartó... :-D
Lényeg, hogy ez a Giulietta nekem eddig is tetszett. Most, hogy több képet láttam róla, azt hiszem végleg beleszerettem. :-) Nekem nagyon bejön, úgyhogy ha majd egyszer arra kerül a sor, hogy az SW-t lecseréljem... De ez még messze van. :-)
Na és ez a Duettottanta... Hát, elcsöppent a nyálam. Nagyon rendben van. Csak így tovább! :-)
mesa03-03-2010 09:15:31 // 14303
Sajnos rámozdultak a "szűkös beltér", "kicsi csomagtartó", "minden a design oltárán feláldozva" sallangokra. Ez (is) a mai magyar szakújságírás. :(
Azért van, aki mindezt jól látja!
Nem pont Giulietta, de van benne, pont ebben a témakörben felemlegetve! :D
Ha japán, akkor a 260 centis tengelytáv tágas hely, ha 263, de olasz, akkor szűkös
Prémium méretek
Azért van, aki mindezt jól látja!
Nem pont Giulietta, de van benne, pont ebben a témakörben felemlegetve! :D
Ha japán, akkor a 260 centis tengelytáv tágas hely, ha 263, de olasz, akkor szűkös
Prémium méretek
mesa03-03-2010 09:10:28 // 14302
Teddy köszönjük szépen a tudósítást!
Sajnos elképesztő, hogy MO egyik vezető elektronikus napilapjában egyetlen szóval nem említik, egyetlen képen sincs rajta a Giulietta!!!
Nálunk két "szenzáció" körül mozog Genf:
- új Focus
- Justin Timberlake
Mondtam, hogy a digóknak a Lady Gagát kéne tolniuk! Giuliettával lenne főcímes minden helyszíni tudósítás :(
Nem tudnád beajánlani valami AR fejesnek ? :)
Sajnos elképesztő, hogy MO egyik vezető elektronikus napilapjában egyetlen szóval nem említik, egyetlen képen sincs rajta a Giulietta!!!
Nálunk két "szenzáció" körül mozog Genf:
- új Focus
- Justin Timberlake
Mondtam, hogy a digóknak a Lady Gagát kéne tolniuk! Giuliettával lenne főcímes minden helyszíni tudósítás :(
Nem tudnád beajánlani valami AR fejesnek ? :)
Ferko03-03-2010 09:10:09 // 14301
Több az egreszivitás bennük, mint ebben az autóban. Nekem kell egy autóban, hogy agresszív legyen. Nézd meg a 159-et, álomszép. Nekem ez jön be. Neked meg a MiTo meg a Giulietta úgy tűnik.
Vikking 31103-03-2010 09:05:55 // 14300
(bazzeg Ferko, vegyél magadnak pitbullt ha agresszivitást akarsz :DDDDDDD A GTV se agresszív oszt mégis cíp... :) Vagy a FL előtti 56-47-66... Mán! :D )
Ferko03-03-2010 09:04:15 // 14299
Kiváncsi leszek rá nagyon élőben, mert szmomra eddig nem nagy durranás. Nekem hiányzik belőle az agresszivitás.
Tedi03-03-2010 09:02:33 // 14298
Mostanság elég nehéz kitűnni a többi gyártó közül, lassan elfogynak a dizájn gagek, amik miatt jelentősen el lehet térni a többi gyártótól. Amit még szerintem használni lehet azok a márkára jellemző vonások. Az Alfa szerintem ezt használja (vagy ezek egy részét) a Giuliettánál. Lehet, hogy első blikkre nem tűnik ki jelentősen a többi közül, de a sok kis apró különbség végül mégis megkülönbözteti a többiektől. Erről beszéltem/ünk akkor, amikor azt mondtuk, hogy képen nagyon hasonlít az Astrára, élőben viszont ég és föld a kettő.
Tedi03-03-2010 08:52:28 // 14297
Tudod, hogy az nálam nem bug, hanem feature :D A szétválasztásnál átfutom majd úgyis az egészet megint.
Ferko03-03-2010 08:50:10 // 14296
Pffffff.......koma.........mint ha legalábbis annyira kítűnne a Giulietta a tömegautók közül...
Ferko03-03-2010 08:48:33 // 14295
Szerintem nem Veled van a baj.:-)
Belga03-03-2010 07:50:06 // 14294
Úúúúú a 16. és 22. kép a Giulietta galériában...... jajjjaszivem :))
Cgo03-03-2010 06:58:09 // 14293
nekem inkabb az volt az erzesem, hogy nem tudnak mit irni, ezert egy klisehez folyamodtak. mondjuk az mar durva, hogy a focim is erre utal, ha abbol indulok ki, hogy a focim, ill. az elso mondanivalo tukrozi az elso benyomast, akkor szomoru vagyok - ha egy uj remekmubol az az elso benyomas, hogy kicsi a csomagter, akkor valahol nagy hiba tortent es vagy az auto ingerszegeny, vagy az ujsagiro erett a cserere.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
6
Guests6
463
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?