Gyakorlatilag egy büdös szó sem fedi a valóságot ebben a blognak csúfolt lufaxban.
A T(etves) szerzőt szívesen végigrugdosnám Olaszországon és minden egyes hazug mondatát cáfolnám.
Az egész iromány csúsztatás és ferdítés.
Az ahogy Romáról és Velencéről ír egyszerűen nevetséges. Valószínűleg élőben soha nem látta. (szerintem a koszos faluját sem hagyta még el.)
Szívesen beültetném mondjuk Nápolyban egy pizzériába, hogy megtudhassa milyen is egy igazi pizza. Vagy mondjuk megtapasztaltatnám vele a Palermói emberek kedvességét.
Nekem, aki töviről hegyére bejártam Olaszországot az jön le, hogy a szerző egy tudatlan, tájékozatlan, irigy buta ember.
Hú de felbaxta az agyamat...
Forum >> A jövő Alfái
Andy07-05-2011 22:32:13 // 18242
tipoatti07-05-2011 22:05:15 // 18241
Naaaa.... Pl. rád gondoltam, amikor figyelmeztettem. Jómagam az uccsó betűig egyetértek a blog tartalmával, és kösz, nem kell Csernus.
Erhard 242 (Pure Energy)07-05-2011 20:11:23 // 18240
utolsó bekezdésed... ha annyira összetartóak az olaszok miért van kint több bömös vagy óudi mint Alfa???
Xixo07-05-2011 14:31:49 // 18239
Meg az olvasóinak is...
tipoatti07-05-2011 13:51:47 // 18238
Ugye? A kommenteket (szokásos módon) ismét érdemes elolvasni... ;)
Tom1207-05-2011 13:49:34 // 18237
Tisztában vagyok vele, de az Alfánál soha nem is volt "15 - 16" modell egyszerre, igazából nem is kéne, mert "unalmas" lenne.:-)
Szerintem a Fiat most teljes mellszélességgel a amerikai belépésre koncentrál /+ Maserati, Lancia, stb./, ezért nem csak az a gondjuk, hogy teljes legyen az Alfa paletta, persze, nagyon remélem minél előbb sikerül öszehozniuk...
Szerintem a Fiat most teljes mellszélességgel a amerikai belépésre koncentrál /+ Maserati, Lancia, stb./, ezért nem csak az a gondjuk, hogy teljes legyen az Alfa paletta, persze, nagyon remélem minél előbb sikerül öszehozniuk...
Kompressz úr07-05-2011 13:26:44 // 18236
Tudod, az a baj, hogy az Audinál olyan mindegy, hogy egyszerre 15 vagy 16 modellt kínálnak, de az Alfánál arról van szó, hogy egyáltalán tudnak-e minimális modellválasztékot kínálni az érdeklődőknek.
Tom1207-05-2011 13:15:00 // 18235
+ "További rossz hír a márka kedvelőinek, hogy az A2-es is csúszik. Jelenleg úgy néz ki, 2016 előtt aligha kezdődhet meg a négykarikás kisautó forgalmazása."
Főleg erre gondoltam...
Főleg erre gondoltam...
Tom1207-05-2011 13:12:23 // 18234
Azért lehet, hogy az amerikai piacra lépés is van akkora falat, mint az Audinál az R4 projekt, sőt!
Én nem vagyok türelmetlen...;-)
Én nem vagyok türelmetlen...;-)
Kompressz úr07-05-2011 13:10:34 // 18233
Azért a Giulia késedelme és az R4 projekt törlése között van némi különbség. Az R4 törlésével a házon belüli konkurenciát csökkentették, míg a Giulia esetében semmilyen házon konkurencia nem indokolja a sok tökölést.
Tom1207-05-2011 13:06:10 // 18232
Egyébként meg nem kell "sírni", hogy késik a Giulia, meg az új modellek, nem csak Alfáéknál van ilyen:
Sírjatok, elhasalt a csoda-Audi
...ami talán még jó is lehet, mert nem fogja "elszívni" a 4C vevőket...
/persze, akinek nem csak az a lényeg, hogy hol gyártanak egy autót/
Sírjatok, elhasalt a csoda-Audi
...ami talán még jó is lehet, mert nem fogja "elszívni" a 4C vevőket...
/persze, akinek nem csak az a lényeg, hogy hol gyártanak egy autót/
Tom1207-05-2011 13:00:21 // 18231
OFF:
Nem azért, de ilyen "torzót" bármelyik nemzetről lehetne "alkotni", senki nem tökéletes...
Illetve nekem az jött le, hogy talán, mondjuk, Hitler volt az, mert ő legalább "betámadta" az egész világot = igazán tökös gyerek, a többi meg csak lusta, béna, tehetetlen csürhe. Bráávóóó, szép kis blog, de egyáltalán mire jó ilyet olvasni? :-/
Szerintem a szerzőnek egy jó pszichiáterre lenne szüksége...
ON.
Nem azért, de ilyen "torzót" bármelyik nemzetről lehetne "alkotni", senki nem tökéletes...
Illetve nekem az jött le, hogy talán, mondjuk, Hitler volt az, mert ő legalább "betámadta" az egész világot = igazán tökös gyerek, a többi meg csak lusta, béna, tehetetlen csürhe. Bráávóóó, szép kis blog, de egyáltalán mire jó ilyet olvasni? :-/
Szerintem a szerzőnek egy jó pszichiáterre lenne szüksége...
ON.
Tom1207-05-2011 12:45:20 // 18230
Mert "kiégtek", vannak helyettük újak.;-)
Walter da Silva azóta is a 156 óta már "elcsépelt" megoldásokkal variál a Seatnál, meg az Audinál is...
Walter da Silva azóta is a 156 óta már "elcsépelt" megoldásokkal variál a Seatnál, meg az Audinál is...
Grando07-05-2011 12:35:13 // 18229
Az tényleg nincs? Még nem lapoztam végig a listát. A románoknál tartok. :DD
Selmak07-05-2011 12:34:07 // 18228
Csak nekem tűnik fel hogy a jordán parti terrorállam nem szerepel az gyűlölt ellenségek között?
Grando07-05-2011 12:29:26 // 18227
Ez itt tényleg nagyon OFF, de:
Húú, az első bekezdéseddel kapcsolatban:
A "szerző" el is különíti őket a rómaiaktól elég határozottan többször is. Mussolini-ről meg annyit, hogy ahol az olaszok mutatványa bexart (kb. mindenhol), oda német csapatokat kellett vinni, amik máshonnan qrvára hiányoztak - szigorúan katonai szempontból nézve természetesen.
Az utolsó bekezdésed meg úgy sántít, ahogy van. Bár becsülöm, hogy te legalább a "mi magyarok" kitételt használod. ;))) De pontosan ugyanúgy behelyettesíthetnéd az olaszokkal az egészet.
Amúgy, és főleg pedig:
A vitatott írás és az egész oldal POÉN - kétségtelenül durva az iróniája, de talán segíthet abban, hogy magunkra ne akkora öngyűlölettel és utálkozással tekintsünk, mint ahogyan ez sajnos sokszor tapasztalható. ;)))
Húú, az első bekezdéseddel kapcsolatban:
A "szerző" el is különíti őket a rómaiaktól elég határozottan többször is. Mussolini-ről meg annyit, hogy ahol az olaszok mutatványa bexart (kb. mindenhol), oda német csapatokat kellett vinni, amik máshonnan qrvára hiányoztak - szigorúan katonai szempontból nézve természetesen.
Az utolsó bekezdésed meg úgy sántít, ahogy van. Bár becsülöm, hogy te legalább a "mi magyarok" kitételt használod. ;))) De pontosan ugyanúgy behelyettesíthetnéd az olaszokkal az egészet.
Amúgy, és főleg pedig:
A vitatott írás és az egész oldal POÉN - kétségtelenül durva az iróniája, de talán segíthet abban, hogy magunkra ne akkora öngyűlölettel és utálkozással tekintsünk, mint ahogyan ez sajnos sokszor tapasztalható. ;)))
Poló07-05-2011 11:47:55 // 18226
OFF
Jobban belegondolva nagy baromság amit a cikkben ír a blogszerző. Régen tanultam a történelmet, hobbi szinten meg nem foglalkoztat egyáltalán, szóval lehet, hogy tévedek, de a régebbi időkből ott volt a Romai Birodalom, azt hiszem tudtak harcolni. Aztán említhetem Mussolini-t is.
A focit kár belekeverni az egészbe.
Kaja terén annyit mondok, hogy minden nép azt eszik, amit saját maga meg tud termelni. Az olaszoknál ez az olívabogyó, a paradicsom stb... Vagy említhetem a tengeri cuccokat. Emberünk valószínűleg nem evett még igazi olasz pizzát, amivel jól lehet lakni, csak az olcsó magyart, aminek kb 80%-a tészta, a maradék 20% a feltét és a sajt.
Az olcsó habzóborokhoz hasonlítani az olasz szeszipart olyan, mint Magyarországot a tablettás borral párosítani, mert nálunk meg ez a leggagyibb. Náluk is vannak nagyon jó borok, pezsgők, nem csak habzóbor. Erősebb italnak pedig említhetem a Camparit vagy a grappát.
Az autógyártásról annyit említhetnék meg, hogy ők nem úgy járnak be a munkahelyükre, mint mi (egyesek gyomorideggel, hogy mit talál ki megint a főnöke, miért fogják megint lecseszni). És más nemzetek autóiról se lehet elmondani azt, hogy teljesen tökéletesek.
Náluk nem a munkáról szól az élet. De ez miért lenne baj? Náluk az élet a pihenésről és a szórakozásról szól, szerintem jól csinálják.
A Pisai ferdetornyot szerintem nem ferdére sikerült építeni, hanem idővel megsüllyedt az egyik fele. Nálunk mi van? Pécsen ott van a 20 emeletes lakatlanul, mert életveszélyes.
A cikk írója miért nem említi meg a minőségi dolgokat Olaszországgal kapcsolatban? Gondolok például a divatra, ruhákra, ételekre, italokra, kávékra, lakberendezési dolgokra, autókra stb... Az említett dolgok között sok olyan van, ami hétköznapi ember számára elérhetetlen (pl egy Armani öltöny vagy egy Ferrari).
Ők legalább összetartóak, büszkék arra, amijük van, ami olasz. Ezzel szemben mi magyarok milyenek vagyunk? Felnyomjuk egymást irigységből, köpködünk mindenre, ami magyar és inkább megvesszük az import cuccokat, még ha az rosszabb minőségű, akkor is. A saját cuccaikat veszik, ezzel sem omlik össze a gazdaságuk. Nem hagyják, hogy a külföldi multik elnyomják őket, mi ezzel szemben eladtunk mindenünket.
ON
Jobban belegondolva nagy baromság amit a cikkben ír a blogszerző. Régen tanultam a történelmet, hobbi szinten meg nem foglalkoztat egyáltalán, szóval lehet, hogy tévedek, de a régebbi időkből ott volt a Romai Birodalom, azt hiszem tudtak harcolni. Aztán említhetem Mussolini-t is.
A focit kár belekeverni az egészbe.
Kaja terén annyit mondok, hogy minden nép azt eszik, amit saját maga meg tud termelni. Az olaszoknál ez az olívabogyó, a paradicsom stb... Vagy említhetem a tengeri cuccokat. Emberünk valószínűleg nem evett még igazi olasz pizzát, amivel jól lehet lakni, csak az olcsó magyart, aminek kb 80%-a tészta, a maradék 20% a feltét és a sajt.
Az olcsó habzóborokhoz hasonlítani az olasz szeszipart olyan, mint Magyarországot a tablettás borral párosítani, mert nálunk meg ez a leggagyibb. Náluk is vannak nagyon jó borok, pezsgők, nem csak habzóbor. Erősebb italnak pedig említhetem a Camparit vagy a grappát.
Az autógyártásról annyit említhetnék meg, hogy ők nem úgy járnak be a munkahelyükre, mint mi (egyesek gyomorideggel, hogy mit talál ki megint a főnöke, miért fogják megint lecseszni). És más nemzetek autóiról se lehet elmondani azt, hogy teljesen tökéletesek.
Náluk nem a munkáról szól az élet. De ez miért lenne baj? Náluk az élet a pihenésről és a szórakozásról szól, szerintem jól csinálják.
A Pisai ferdetornyot szerintem nem ferdére sikerült építeni, hanem idővel megsüllyedt az egyik fele. Nálunk mi van? Pécsen ott van a 20 emeletes lakatlanul, mert életveszélyes.
A cikk írója miért nem említi meg a minőségi dolgokat Olaszországgal kapcsolatban? Gondolok például a divatra, ruhákra, ételekre, italokra, kávékra, lakberendezési dolgokra, autókra stb... Az említett dolgok között sok olyan van, ami hétköznapi ember számára elérhetetlen (pl egy Armani öltöny vagy egy Ferrari).
Ők legalább összetartóak, büszkék arra, amijük van, ami olasz. Ezzel szemben mi magyarok milyenek vagyunk? Felnyomjuk egymást irigységből, köpködünk mindenre, ami magyar és inkább megvesszük az import cuccokat, még ha az rosszabb minőségű, akkor is. A saját cuccaikat veszik, ezzel sem omlik össze a gazdaságuk. Nem hagyják, hogy a külföldi multik elnyomják őket, mi ezzel szemben eladtunk mindenünket.
ON
Grando07-05-2011 11:18:18 // 18225
Qrva nagy a többi is. :DDD
13707-05-2011 10:36:47 // 18224
Virágozzék száz virág!
tipoatti07-05-2011 10:32:03 // 18223
Életvitelszerűen digó-rajongók és "gyengébb idegzetű" cartársak inkább ne olvassák el. Én szóltam... :)
tipoatti07-05-2011 10:30:16 // 18222
OFF&flame: forza Italia műsorhoz: minden szavával egyetértek - talán az olasz autós rész kivételével. Jómagam sem hordom a trikolort soha "fordítva". UFF. OFF off.
GT Ɨ|ѯ07-05-2011 09:37:07 // 18221
ez a jövő..:-)
Jimmi T.07-05-2011 08:22:04 // 18220
Az Alfánál engedték alkotni a fent említetteket az új helyeiken meg csak szeretnének. Nem láttam se az ódi se aVW palettában olyat amire azt mondhattam volna hogy Hmmm. Nyűglődni lehet itt hogy ez se Alfa , az se normális motor de a világ már csak ilyen. Előre tart. Korszerű kis motorok, új formák, megoldások. Az Alfában a szív akkor is ott dobog. Fikázni meg csak akkor kéne(a fikázóknak ) ha elég tapasztalat, visszajelzés áll már rendelkezésre. !!! Forza Alfa, Forza Moto Guzzi, Forza Italia !!!
Public Enemy07-05-2011 01:59:34 // 18219
Talán kár ezekér az emberekér, de ők már letették a névjegyüket a márkáért!
Vannak még hál' istennek tehetséges emberek a világban, akár házon belül is!!
Ezt a meglévő és a leendő modellek bizonyítják!!
Most egy fontos pillanatban van a márka, sokfelé koncentrálnak egyszerre, nagyon fontos a sikeres visszatérés az USA-piacra!!
Mindig lesznek az utakon szép, különleges és erős Alfa Romeo-k, ez egy ilyen márka, én ezért szeretem tiszta szívemből!! És Te, vagy inkább VW-csoport??-:)
!!!FORZA ALFA ROMEO!!!
Vannak még hál' istennek tehetséges emberek a világban, akár házon belül is!!
Ezt a meglévő és a leendő modellek bizonyítják!!
Most egy fontos pillanatban van a márka, sokfelé koncentrálnak egyszerre, nagyon fontos a sikeres visszatérés az USA-piacra!!
Mindig lesznek az utakon szép, különleges és erős Alfa Romeo-k, ez egy ilyen márka, én ezért szeretem tiszta szívemből!! És Te, vagy inkább VW-csoport??-:)
!!!FORZA ALFA ROMEO!!!
13707-05-2011 00:00:57 // 18218
Lehet, de akik annak idején Milanoban végeztek a formatervező szakon, azok sem az olaszoknak dolgoznak már. Walter de Silva - VW, Wolfgang Egger - Audi, Italdesign/Giugiaro - VW. Folytassam, hogy kik NEM dolgoznak még az Alfánál?
Public Enemy06-05-2011 23:35:35 // 18217
Egy Alfa Romeo-s oldalon lefikázni egy házon belüli modellt, szerinted ez gusztusos??
Nézzél már körül az utcán, milyen szarokkal futkosnak az emberek.....
Lehetne mondjuk ellenpéldát is felhozni, hogy bezzeg, a... kvázi a sikeres, szép, erős és olcsó autó modelljét levezetnéd nekem??
Nézzél már körül az utcán, milyen szarokkal futkosnak az emberek.....
Lehetne mondjuk ellenpéldát is felhozni, hogy bezzeg, a... kvázi a sikeres, szép, erős és olcsó autó modelljét levezetnéd nekem??
Kompressz úr06-05-2011 23:18:48 // 18216
Amit te útkeresésnek nevezel, az másnak már zsákutca. Egyébként meg a vélemény szabad...
Public Enemy06-05-2011 23:01:58 // 18215
Pfúú, te biztosan nem Milánóban végeztél a formatervező szakon...
vm06-05-2011 20:55:01 // 18214
Nem.
Zenében sem feltétlen az a legjobb, amitől első hallásra leborulsz.
Van amit ízlelgetni, szokni, megérteni kell ;-)
Zenében sem feltétlen az a legjobb, amitől első hallásra leborulsz.
Van amit ízlelgetni, szokni, megérteni kell ;-)
zolee14506-05-2011 19:34:40 // 18213
Lehet, hogy szarok az új Alfák, de mostanában minél többet nézem szemből a Julist annál jobban tetszik. Lehet, hogy hülye vagyok? Vagy csak szar az ízlésem?
13706-05-2011 18:46:32 // 18212
Pedig az. Egy elrontott malacpersely. Ma már nem jellemző, hogy a kommersz autók formaterve igénytelenebb legyen az Alfáénál, mint ahogy az mondjuk 10 éve volt. Sőt, sok esetben fordítva van.
Public Enemy06-05-2011 18:04:36 // 18211
A jövő Alfása??
Az biztos nem te leszel!
Útkeresés folyik, vannak (és voltak) kevésbé sikeres modellek, de pl. a mai küllemű autók (dobozok) között egy Mito-t malacperselynek nevezni....
Hmmmm....
Az biztos nem te leszel!
Útkeresés folyik, vannak (és voltak) kevésbé sikeres modellek, de pl. a mai küllemű autók (dobozok) között egy Mito-t malacperselynek nevezni....
Hmmmm....
Tommi06-05-2011 12:14:37 // 18210
"A félmilliárd euró jelentős része erre megy el, bár sokat költenek belőle fejlesztésre is. Az eredmény évi 50 ezres kapacitás lenne, amelyet rövid idő alatt meg is duplázhatnak, ha a szükség úgy hozza. Ennyi Maserati persze aligha kell majd, de valószínűleg készül itt több másik típus is azonos műszaki alapokra, az Alfa Romeónak, a Lanciának és talán a Chryslernek is."
Klikk
Klikk
Zoleeka04-05-2011 10:34:42 // 18209
Egyet kell, hogy értsek Punisher Cartársal... Én is ezt veszem észre...:S
GT Ɨ|ѯ03-05-2011 16:56:22 // 18208
meg a 4C is....
Punisher03-05-2011 16:42:37 // 18207
Persze a TZ hibátlan forma...
Punisher03-05-2011 16:41:18 // 18206
A jövő Alfái?? Már ha attól Alfa egy Alfa, hogy Alfa jelvény van rajta, akkor hajrá!
Egyre inkább azt érzem, hogy az Alfa már csak elvileg létezik. A Fiat ugyanazt csinálja mint a Volkswagen a Seat-Skoda-VW-Audi egyveleggel.
Siralom ez az egész. ilyen fantáziamentes formatervezést is rég láttam. Kijött a 8C néhány éve és mindenre ráerőszakolják a stílusát, akár jól áll, akár nem. Némelyik erőltetett és szarul is néz ki pl. Mito (malacpersely).
Ott tartunk, hogy az Opel is erősebb autókat gyárt mint az Alfa. Azért ezen elgondolkozhatnának a Fiat vezetésénél, mert a Cuore Sporivo mára csak rizsa.
Egyre inkább azt érzem, hogy az Alfa már csak elvileg létezik. A Fiat ugyanazt csinálja mint a Volkswagen a Seat-Skoda-VW-Audi egyveleggel.
Siralom ez az egész. ilyen fantáziamentes formatervezést is rég láttam. Kijött a 8C néhány éve és mindenre ráerőszakolják a stílusát, akár jól áll, akár nem. Némelyik erőltetett és szarul is néz ki pl. Mito (malacpersely).
Ott tartunk, hogy az Opel is erősebb autókat gyárt mint az Alfa. Azért ezen elgondolkozhatnának a Fiat vezetésénél, mert a Cuore Sporivo mára csak rizsa.
TarP03-05-2011 12:06:15 // 18205
Persze, nem ez valósulna meg, hanem innen leget részleteket, ötleteket meríteni.
Egyes részek kifejezetten jók, persze a 60cm széles gumi, meg a 25cm-es csomagtartó nyílás inkább amolyan játék a formákkal...
Egyes részek kifejezetten jók, persze a 60cm széles gumi, meg a 25cm-es csomagtartó nyílás inkább amolyan játék a formákkal...
mesa03-05-2011 10:27:18 // 18204
Hátulról elnézve, nehezen elképzelhető kivitel lenne ebből négyajtós szedánnak, amikor az első ülésen is összeér a két utas válla :)
Nem véletlen kell tanulni az autótervezőknek a szakmát - legyen is hely benne, és még nézzen is ki valahogy. Ha utóbbi nem számítana, mindegyik autó egy doboz lenne, hisz abban a legjobb a tér kihasználása :))
Amit a fiatal designerek versenyén láttunk 1:5 modelleket, valószínű a Centro Stile desingerei számára is közelebb állnak az elképzeléseikhez, s közülük kerülhet ki a végleges forma - azt tartom valószínűbbnek
Nem véletlen kell tanulni az autótervezőknek a szakmát - legyen is hely benne, és még nézzen is ki valahogy. Ha utóbbi nem számítana, mindegyik autó egy doboz lenne, hisz abban a legjobb a tér kihasználása :))
Amit a fiatal designerek versenyén láttunk 1:5 modelleket, valószínű a Centro Stile desingerei számára is közelebb állnak az elképzeléseikhez, s közülük kerülhet ki a végleges forma - azt tartom valószínűbbnek
AkosGyor03-05-2011 09:53:18 // 18203
jol néz ki nagyon de hogy lenne már ez 159 utód amikor egy 3 ajtós coupe:)
TarP03-05-2011 08:38:15 // 18202
Megnéztem ennek az Alehandro-nak a Giulia grafikáit a főoldalon, hmm, ez az első 159 utód, ami szép és részeiben (nem a hátsó traktus, az Ferrari lett) meg is valósítható.
Egy ilyen jó lenne. (Hol van ettől design-ban a BMW3, vagy Audi A4? :)
Egy ilyen jó lenne. (Hol van ettől design-ban a BMW3, vagy Audi A4? :)
Xixo03-05-2011 01:24:20 // 18201
Arról nem beszélve, hogy ez jó esetben is csak egy GT-Brera utód lesz, nem a 159-esé...
13702-05-2011 23:41:57 // 18200
Ezek a Giuliáról készült képek még mindig abból indulnak ki, hogy az Alfa szép autókat fog kiadni. Az utolsó két modelljük alapján ezt maximum a Kék Osztriga bárban gondolják így.
Valami újabb mosómedve szemű uniszex cucc inkább realitás.
Valami újabb mosómedve szemű uniszex cucc inkább realitás.
finucci01-05-2011 21:45:39 // 18198
Grando29-04-2011 20:33:55 // 18197
Reméljük (!), hogy még kb. megfizethető áron... és hogy valóban lesz is. ;)))
Jimmi T.29-04-2011 13:23:27 // 18196
Egyetértek a 4C vonatkozásában. Dögös, modern kupé, még kb megfizethető áron. 230-250 ló a 850kg-hoz nyakig elég. A tervezett évi 1500 db már több mint arculatépítés. Aztán jöhet a 159 és a166 utód is.
BeeGee29-04-2011 13:17:13 // 18195
A 4C talán pont ilyen lesz.
Ám ha azt a modellt is elbakják (értsd valami agylövés mentén kéthengeres 100LE fog 1500 kg-t cipelni, de beparkol magától) akkor részemről végképp megállt a karrier a 159esnél.
Ám ha azt a modellt is elbakják (értsd valami agylövés mentén kéthengeres 100LE fog 1500 kg-t cipelni, de beparkol magától) akkor részemről végképp megállt a karrier a 159esnél.
Kompressz úr29-04-2011 12:59:03 // 18194
Az átlag Alfa user sokra megy a 8C meg a 4C utáni vágyakozással. Olyan modellek kellenének, amiket ma, holnap eccerű földi halandó is meg tud rendelni, ha kupét, kabriót vagy telekjárót akar. Ez az egész FIAT csoport (a Chryslert most hagyjuk) problémája, a FIAT 500-on kívül nincs egyetlen rétegmodellje sem.
BeeGee29-04-2011 10:19:58 // 18193
Ha a 8C és 4C nem lenne, bennem már rég kihalt volna a remény, hogy az Alfa tud még vágyakozást keltő autókat tervezni.
Úgyhogy remélem a 4C-t nem adják fel.
Úgyhogy remélem a 4C-t nem adják fel.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
488
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?