Forum >> A jövő Alfái
WarbiRunner (Gyuri)23-03-2013 15:40:01 // 20342
Csak épp úgy cikkeztek róla, hogy a tanulmány bemutatásakor kiderül a célja is. Egy cikk szerint a cél pedig az, hogy ez a leendő Giulia mintegy stílustanulmánya. Ha nem is egy az egyben így fog kinézni, de a tanulmány fog alapul szolgálni hozzá. Igazából erről nagy a csend azóta is, hivatalosan, mármint azon a pár cikken kívül nem derült ki semmi. Nem bánnám ha a Giulia ilyesmi lenne.
mesa23-03-2013 14:28:36 // 20341
Mit szeretnél róla hallani? Fiatalok tervezték, demo autó. Sosem kerül széria gyártásba, mint a kiállítási prototípusok 90%-a. Ezért nagy a csend, mert csak ennyi volt benne -szerencsére
mesa23-03-2013 14:26:50 // 20340
Pediga Forma 1 ben volt idény, hogy két LOTUS nevű csapat is indult - majd nevezhetik vissza Kimi autóját Renault-nak.
WarbiRunner (Gyuri)23-03-2013 14:26:34 // 20339
Ez az amcsi suv proto szerintem...érdekes. A bazi nagy e-stop gomb a műszerfalon nagyon tuti :-)
.......................20-03-2013 15:45:22 // 20337
WarbiRunner (Gyuri)16-03-2013 22:06:37 // 20336
Nézegetem a képeket és nagyon bejön. Remélem ebből is autó lesz, tele van szépen lassan felfedezhető részletekkel. A kilincs egy külön műtárgy. Más benyomás egyben, más aprólékosan megnézve. Ha ebből tényleg Giulia lesz, most elkezdem a pénz gyűjtést...
Buksi16-03-2013 22:01:18 // 20335
Neeem, itthon S.tornyán! ;-))
WarbiRunner (Gyuri)16-03-2013 22:00:06 // 20334
Még képek ITT
WarbiRunner (Gyuri)16-03-2013 21:56:03 // 20333
Erről nagy a csend, pedig ott van kiállítva. Lehet csak üres doboz még ,de bíztató.
Buksi16-03-2013 20:54:17 // 20331
Már építem neki az új garázst! ;-))
GTVili16-03-2013 19:06:15 // 20330
A jó öreg csíklámpa....;-)
Kazes☻16-03-2013 14:33:14 // 20329
Már-már botrányosan jó idomok! :)
Buksi12-03-2013 22:38:04 // 20327
Hűű bakker! :-O
Kéne! :-DD
Kéne! :-DD
GTPeti12-03-2013 19:10:51 // 20326
Ha máskor (is) szeretnéd, hogy egy valószínűtlenül extravagáns autóból legyen valami, csak kérdezz engem akkor is bizalommal (20315. hsz.)! :)))
GTVili12-03-2013 19:00:38 // 20325
Amúgy is gyönyörű.....de hogy 599-es lámpái vannak........hú,bakker! Kéne....
Kazes☻12-03-2013 17:20:50 // 20324
Én is azt olvastam! :)
msd12-03-2013 17:20:19 // 20323
500 db? :D Biztos ez?
Kazes☻12-03-2013 17:20:17 // 20322
Lenyűgöző autó kívül-belül! Ebben aztán van minden "Jézuskától a géppuskáig" a rinyavason át minden... gyönyörű műszerfal... Bajban lesz majd az akinek ilyen is lesz, meg 4C is! :)))
Kazes☻12-03-2013 17:14:39 // 20321
mesa11-03-2013 09:33:46 // 20320
Pont ezért írtam le, hogy frissebb bejegyzés legyen és inkább ezt dobja ki a gép (még meg is jelöltem bolddal :))
GT Ɨ|ѯ11-03-2013 07:10:49 // 20319
Érdekes. hogy szebb légbeömlőt ( krómkeretes köralakú )nem csinált senki ilyen tökéleteset és nem is fog:-)
Mózes10-03-2013 20:29:29 // 20318
Nekem is tetszik.... :)
Mózes10-03-2013 13:37:12 // 20316
http://www.youtube.com/watch?v=b8UDLOJ5y68
spider09-03-2013 17:24:04 // 20314
mik ezek az undorító lámpák???
GT Ɨ|ѯ08-03-2013 07:01:16 // 20313
1:43-ban érdekel a 7.-ik:-)))
vm07-03-2013 19:20:34 // 20312
Picsába! Tuti lemaradok róla...
BeeGee07-03-2013 12:43:25 // 20311
6 azaz hat darabot gyártanak belőle megrendelésre. Tök független a gyártól, sajnos..
vm07-03-2013 12:40:45 // 20310
Viszont...
Az átszabott Disco Volante-ból lesz valami?
Az átszabott Disco Volante-ból lesz valami?
vm07-03-2013 12:23:20 // 20308
20290-nél volt a vége. Onnan sz.f.
BeeGee07-03-2013 12:14:48 // 20307
Na tényleg fejezzük be a témát :)
Kazes☻07-03-2013 12:11:33 // 20306
:))))) És mi van, ha ezt a hsz.-edet dobja ki a gugli és ebből veszik le...! :)))
mesa07-03-2013 11:55:17 // 20305
Tényleg nem akarom szétOFFolni ezt a topikot, főleg, hogy Tedi nyitott egy 4C-t is (köszönöm!), de annyiban Andy vagy Grando mellé állnék, hogy talán itt mégsem kéne...
Mindenki tudja, hogy mi volt a nyolcvana években, főként mi, elborult agyú alfások!
De minek ezt ennyiszer hangoztatni? Ez egy elég rendesen értékelt oldal -releváns találatokat illetően. Mi lesz ha valaki érdeklődni kezd az Alfák iránt? Beüti a kugliba, és kiadja msd nyolcvanas években rozsdásak voltak az Alfák hsz-ét. Ebből a tag meg csak a rozsdás kifejezést fogja megjegyezni és már lapoz is arrébb egy másik márkára.
Nyolcvanas évekbeli rozsdaboglyázni épp olyan unalmas -még ha igaz is-, mint holocausttal felhozakodni minden második évben.Azt is nagyon sajnáljuk, hogy megtörtént, de ezen változtatni nem lehet.
Legfőképp visszás a jövőt firtató szövegkörnyezetben a múlttal előhozakodni. örüljünk neki, hogy van egy új kocsi, ami ugyanazt tudja mint a 8C, csak épp ezt akárki el is érheti (újként, vagy később használtan). És ez a kocsi k&@rva ki&@&@szottul jó kocsi! Ezt irigylik a többi gyár szakemberei, vágynak rá a népek, csorog a nyál a láttán.
Merjünk büszkék lenni arra, amink van!
Megyek át 4c-zni. Köszönöm, hogy végig olvastad ezt a nem kevés mondatot.
Mindenki tudja, hogy mi volt a nyolcvana években, főként mi, elborult agyú alfások!
De minek ezt ennyiszer hangoztatni? Ez egy elég rendesen értékelt oldal -releváns találatokat illetően. Mi lesz ha valaki érdeklődni kezd az Alfák iránt? Beüti a kugliba, és kiadja msd nyolcvanas években rozsdásak voltak az Alfák hsz-ét. Ebből a tag meg csak a rozsdás kifejezést fogja megjegyezni és már lapoz is arrébb egy másik márkára.
Nyolcvanas évekbeli rozsdaboglyázni épp olyan unalmas -még ha igaz is-, mint holocausttal felhozakodni minden második évben.Azt is nagyon sajnáljuk, hogy megtörtént, de ezen változtatni nem lehet.
Legfőképp visszás a jövőt firtató szövegkörnyezetben a múlttal előhozakodni. örüljünk neki, hogy van egy új kocsi, ami ugyanazt tudja mint a 8C, csak épp ezt akárki el is érheti (újként, vagy később használtan). És ez a kocsi k&@rva ki&@&@szottul jó kocsi! Ezt irigylik a többi gyár szakemberei, vágynak rá a népek, csorog a nyál a láttán.
Merjünk büszkék lenni arra, amink van!
Megyek át 4c-zni. Köszönöm, hogy végig olvastad ezt a nem kevés mondatot.
BeeGee07-03-2013 11:08:21 // 20304
Szvsz pont ezt írtam más szavakkal.
Bocs, akkor félre értelmeztem :)
Attól amit leírsz, msd tök messze van, Te meg szinte a torkának esel. Egetverő baromságokat nem írt le, sőt, nekem inkább az jön át, hogy nem csak a saját Alfája érdekli, hanem a háttér, ami a márka mögött van, és nem rest háttértudást is szerezni. A fundamentalisták között is van foghíjas tudás, ha történelemről, ok-okozatról van szó. Személy szerint ez engem is jobban érdekel, mint hogy milyen a.m. alufelni kapható XY típusra.
A rozsdás bélyeggel meg akkor sem tudsz mit kezdeni, ha leoltod azt, aki leírta itt, mert attól még rajta marad a gyáron. Lehet hogy a többi márka is hasonló volt, valahogy mégis az olaszokon maradt rajta. Biztos megvannak az okai, annak is, hogy az opelen meg nem, de azt nem a magyar piac viselkedéséből fogjuk megtudni :)
Szóval minden tiszteletem a tiéd, de ezt most picit túlreagálod.
Bocs, akkor félre értelmeztem :)
Attól amit leírsz, msd tök messze van, Te meg szinte a torkának esel. Egetverő baromságokat nem írt le, sőt, nekem inkább az jön át, hogy nem csak a saját Alfája érdekli, hanem a háttér, ami a márka mögött van, és nem rest háttértudást is szerezni. A fundamentalisták között is van foghíjas tudás, ha történelemről, ok-okozatról van szó. Személy szerint ez engem is jobban érdekel, mint hogy milyen a.m. alufelni kapható XY típusra.
A rozsdás bélyeggel meg akkor sem tudsz mit kezdeni, ha leoltod azt, aki leírta itt, mert attól még rajta marad a gyáron. Lehet hogy a többi márka is hasonló volt, valahogy mégis az olaszokon maradt rajta. Biztos megvannak az okai, annak is, hogy az opelen meg nem, de azt nem a magyar piac viselkedéséből fogjuk megtudni :)
Szóval minden tiszteletem a tiéd, de ezt most picit túlreagálod.
Tedi07-03-2013 10:41:01 // 20303
Szolgálati közlemény
A 4C a hivatalos bemutató után saját topikot kapott, a típussal kapcsolatos eszmecseréket ezek után ott folytassuk.
A 4C a hivatalos bemutató után saját topikot kapott, a típussal kapcsolatos eszmecseréket ezek után ott folytassuk.
Putyesz07-03-2013 09:58:08 // 20302
én is látom a krómkoszorút:)
Kazes☻07-03-2013 09:51:40 // 20301
Ez legalább ON! :)
Szuper jó a műszerfal! Bár egy kicsit hiányzik a régi jó cső..., de mégis nagyon f@sza... és az a kormány! Azt hiszem jogosan nevezhetnénk akár a híres (és naaagy kedvencem) 33 Stradale utódjának is! Nyugodtan mellé lehetne állítani. :)))
Szuper jó a műszerfal! Bár egy kicsit hiányzik a régi jó cső..., de mégis nagyon f@sza... és az a kormány! Azt hiszem jogosan nevezhetnénk akár a híres (és naaagy kedvencem) 33 Stradale utódjának is! Nyugodtan mellé lehetne állítani. :)))
Andy07-03-2013 09:35:00 // 20300
Én semmiről nem akarok már veled itt beszélgetni. Az a hajó most ment el. Kár hogy saját magad nem érzékeled.
Közmondást tudnék idézni, de szerintem kár, nemigen értenéd a lényegét.
Majd egyszer egy találkozón megbeszéljük ha összefutunk. Engem ilyeneken általában megtalálni.
Közmondást tudnék idézni, de szerintem kár, nemigen értenéd a lényegét.
Majd egyszer egy találkozón megbeszéljük ha összefutunk. Engem ilyeneken általában megtalálni.
Grando07-03-2013 09:32:12 // 20299
A légbeömlők külső peremén mintha lenne króm(szerűség). Talán a 166/146/Gtv légbeömlőkkel azonos, ahogy nézem.
msd07-03-2013 09:31:27 // 20298
Komolyan a stílusról akarunk beszélni? Én normális hangnemben írok, és kapom a nyakamba a támadó, személyeskedő, passzív-agresszív hozzászólásokat.
Andy07-03-2013 09:27:59 // 20297
80as évek beli fellendülésről nem sokat hallottam, de az olajválság végéről és a kereslet újra serkentéséről igen, amit olcsó autókkal próbáltak meg elérni.
Nagybátyám Londonban élt ez időtájt is, tőle hallottuk. "Ezek azt akarják, hogy mindenkinek legyen autója"
És tényleg ezt akarták. Fogyassz, fogyassz, fogyassz. Ez a kapitalizmus maga. Naná, hogy a semmiből gyorsan csak egy rakás sz@r lett.
A sráccal kapcsolatban semmi bajom vele (msd), csak Te is látod, mostanában túl sok az ilyen. Naná hogy ugrik rá az érzékenyebbje. A pofont pedig mindig az kapja aki kéznél van. Sokan vagyunk, sokfélék. De ezt már beszéltük személyesen is.
Tudod a legnagyobb baj abból van mikor valaki bekerül egy társaságba, semmit nem tudni róla, de köszönés helyett azzal nyit, hogy "de szar fejetek van"
Soroljak neveket az elmúlt időszakból? Ugye nem kell. :)))
Jön egy új arc, olvasgasson, ismerkedjen, találkozzon, barátkozzon és majd aztán lehet kritizálni, megmondani, esetleg kioktatni. Akkor majd talán el is viselik és el is fogadják a mondandóját.
Ez nem csak egy internetes közösségre igaz, hanem úgy általában mindenre. ;)))
Nagybátyám Londonban élt ez időtájt is, tőle hallottuk. "Ezek azt akarják, hogy mindenkinek legyen autója"
És tényleg ezt akarták. Fogyassz, fogyassz, fogyassz. Ez a kapitalizmus maga. Naná, hogy a semmiből gyorsan csak egy rakás sz@r lett.
A sráccal kapcsolatban semmi bajom vele (msd), csak Te is látod, mostanában túl sok az ilyen. Naná hogy ugrik rá az érzékenyebbje. A pofont pedig mindig az kapja aki kéznél van. Sokan vagyunk, sokfélék. De ezt már beszéltük személyesen is.
Tudod a legnagyobb baj abból van mikor valaki bekerül egy társaságba, semmit nem tudni róla, de köszönés helyett azzal nyit, hogy "de szar fejetek van"
Soroljak neveket az elmúlt időszakból? Ugye nem kell. :)))
Jön egy új arc, olvasgasson, ismerkedjen, találkozzon, barátkozzon és majd aztán lehet kritizálni, megmondani, esetleg kioktatni. Akkor majd talán el is viselik és el is fogadják a mondandóját.
Ez nem csak egy internetes közösségre igaz, hanem úgy általában mindenre. ;)))
Andy07-03-2013 09:16:55 // 20296
Nagyjából erre számítottam tőled. :(
Jó szándékom jeleként nem írom most le mit gondoltam elsőre...
A századforduló és úgy általában a történelem eseményeit egy lapon emlegetni a rozsdás '80-as vasakkal, nos ez a marhaság!
Gondolom erről ennyit.
Aztán, talán helyénvaló lenne ha egyéb (nem olasz) márkák rozsdásodási együtthatóit is elemeznéd nekünk szánalmasoknak. Hagy tanuljunk... :P
Mondjuk Opel Astra a '90-es évekből, Vagy Mercedes E Class 2000 környékéről, esetleg Japán gépek.
Ha a fiam ilyen kioktató stílust engedne meg magának itt vagy bárhol, szégyellném magam helyette is és pecsenye pirosra verném a seggét egy nagy rozsdás opel küszöbbel...
Tényleg vedd már észre magad!!
Jó szándékom jeleként nem írom most le mit gondoltam elsőre...
A századforduló és úgy általában a történelem eseményeit egy lapon emlegetni a rozsdás '80-as vasakkal, nos ez a marhaság!
Gondolom erről ennyit.
Aztán, talán helyénvaló lenne ha egyéb (nem olasz) márkák rozsdásodási együtthatóit is elemeznéd nekünk szánalmasoknak. Hagy tanuljunk... :P
Mondjuk Opel Astra a '90-es évekből, Vagy Mercedes E Class 2000 környékéről, esetleg Japán gépek.
Ha a fiam ilyen kioktató stílust engedne meg magának itt vagy bárhol, szégyellném magam helyette is és pecsenye pirosra verném a seggét egy nagy rozsdás opel küszöbbel...
Tényleg vedd már észre magad!!
.......................07-03-2013 09:15:13 // 20295
jó képek,
4C tele van a Mito ,alkatrészeivel!
hátsó lámpa,bajuszkapcsólók,gyújtáskulcs zár,
ablakemelö ,DNA kapcsoló,stb,
de a müszerfal légbeömlöin miért nincs egy deka kóm sem?
igy nagyon gagyi ,ahhoz képest ,hogy 50000 euró
4C tele van a Mito ,alkatrészeivel!
hátsó lámpa,bajuszkapcsólók,gyújtáskulcs zár,
ablakemelö ,DNA kapcsoló,stb,
de a müszerfal légbeömlöin miért nincs egy deka kóm sem?
igy nagyon gagyi ,ahhoz képest ,hogy 50000 euró
BeeGee07-03-2013 09:10:52 // 20294
Több dologgal egyet értek, de van amit furcsállok :)
80as évek beli fellendülésről nem sokat hallottam, de az olajválság végéről és a kereslet újra serkentéséről igen, amit olcsó autókkal próbáltak meg elérni. A sok csóró gyár ócska kocsikat gyártott, ezért vagy bezártak, vagy felvásárolták. Az Alfát ez a korszak akkor érte el, amikor már csökkent az USA export, de még nem vette meg a Fiat. Szerencsére amerikában még a Duetto és a Giulia GT nimbusza él főleg. A 75ös nem lett olyan kult autó kint, mint az előbbiek, ott lehet már a minőségromlást is okolni.
A "fundamentalisták" kicsit érzékenyebbek mostanában, mint előtte :) Szerintem rajongói oldalon is illik kritizálni Alfát, mert nem hibátlan gyártó, de tény hogy van aki átesik a ló túloldalára, ami már tényleg sok :( de msd messze volt ettől :)
80as évek beli fellendülésről nem sokat hallottam, de az olajválság végéről és a kereslet újra serkentéséről igen, amit olcsó autókkal próbáltak meg elérni. A sok csóró gyár ócska kocsikat gyártott, ezért vagy bezártak, vagy felvásárolták. Az Alfát ez a korszak akkor érte el, amikor már csökkent az USA export, de még nem vette meg a Fiat. Szerencsére amerikában még a Duetto és a Giulia GT nimbusza él főleg. A 75ös nem lett olyan kult autó kint, mint az előbbiek, ott lehet már a minőségromlást is okolni.
A "fundamentalisták" kicsit érzékenyebbek mostanában, mint előtte :) Szerintem rajongói oldalon is illik kritizálni Alfát, mert nem hibátlan gyártó, de tény hogy van aki átesik a ló túloldalára, ami már tényleg sok :( de msd messze volt ettől :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
514
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?