Forum >> Alfa-HiFi
GEORGE20-03-2008 01:35:53 // 2977
Senki sem néz itt hülyének, csak saját véleményt írtunk a tetőbe integrált hangszórokról.
GTPeti20-03-2008 01:34:25 // 2976
Csatlakozom. 2.1 forevör.
dyRo19-03-2008 17:31:03 // 2975
Amúgy tudtok ajánlani jó "mestert" a hifi szereléshez? Nem szívesen bíznám akárkire...
tazo18-03-2008 15:12:57 // 2974
Félreértés ne essék - nem nézünk hülyének. Mindenkinek más a fontos - teljesen meg tudom érteni, ha Neked csak a látvány számít!
Sok sikert kívánok hozzá és remélem, hogy az eredményt élvezni fogod! ;)
Sok sikert kívánok hozzá és remélem, hogy az eredményt élvezni fogod! ;)
Viktor188518-03-2008 13:27:21 // 2973
Hú, látom felpörgött a topic:)
Mivel elég bot fülem így nekem a hangerő és a kinézet a fontosabb:) és ha hozzáteszem hogy az a tábla amibe a hangszórók kerülnek még kap egy egyedi alfás fújást akkor remélem már nem fogtok annyira hülyének nézni:)
Köszi mindenkinek!
Üdv: Hercy
Mivel elég bot fülem így nekem a hangerő és a kinézet a fontosabb:) és ha hozzáteszem hogy az a tábla amibe a hangszórók kerülnek még kap egy egyedi alfás fújást akkor remélem már nem fogtok annyira hülyének nézni:)
Köszi mindenkinek!
tazo18-03-2008 13:23:14 // 2972
bár az véleményem annyiból eltér, hogy fölösleges a hátsó ajtóba jó minőségű szett. Inkább nagyon jó első szett és egy komolyabb mélyláda + erősítők, kondi, és ajtószigetelés. Meg egy jó fejegység. Mert a nélkül semmit nem ér az egész!
Viktor188518-03-2008 13:21:46 // 2971
Igen, a csomagtartó már kész, valami bitumenes szivaccsal vagy mivel van kibéleleve, az lesz a tetővel is. bízom benne hogy az elég lesz, ha nem akkor a próbán úgyis kiderül, a tetőkárpit csúnya most, így úgyis kikell cserélni akkor meg már nem bukok akkorát ha nem tudjuk normálisan leszigetelni.
Még egy kérdés. Néztem a kondikat és találtam sokkal nagyobbat mint az 1,4farádos asszem pont 10szeresét, azt is lehet hogy nem három 1,4 teszek bele hanem 1 darab nagyobbat?ugyanúgy jönne ki mintha árba kb.
Köszi:
Hercy
Még egy kérdés. Néztem a kondikat és találtam sokkal nagyobbat mint az 1,4farádos asszem pont 10szeresét, azt is lehet hogy nem három 1,4 teszek bele hanem 1 darab nagyobbat?ugyanúgy jönne ki mintha árba kb.
Köszi:
Hercy
GTVili18-03-2008 13:21:46 // 2970
Hello! Csak néhány tanács-gondolat...
A tetőbe szánt hsz például....van egy-két ultra lapos kivitel...Impact...Carpower Neovox....ezek kb 4-5cm mélyek csak....
A tetőt több réteg bitumenlappal kell beborítani,különben iszonyatosan fog rezegni.
Ekkora teljesítménynél ez első az akksi csere....pl Optima....Exxide....GroundZero....szóval vmi kimondottan Hi-fi-re szánt típusra...a kondi ilyenkor már nem is annyira számít.És peresze a felvett teljesítménynek megfelelő kábelezés.....akksi elhelyezéstől függően 20mm2-50mm2 tápkábelek...
Az más kérdés hogy hogyan fog szólni mindez.....? Bár ha Show Car-t szeretnél akkor tuti faszán fog kinézni....:-D
A tetőbe szánt hsz például....van egy-két ultra lapos kivitel...Impact...Carpower Neovox....ezek kb 4-5cm mélyek csak....
A tetőt több réteg bitumenlappal kell beborítani,különben iszonyatosan fog rezegni.
Ekkora teljesítménynél ez első az akksi csere....pl Optima....Exxide....GroundZero....szóval vmi kimondottan Hi-fi-re szánt típusra...a kondi ilyenkor már nem is annyira számít.És peresze a felvett teljesítménynek megfelelő kábelezés.....akksi elhelyezéstől függően 20mm2-50mm2 tápkábelek...
Az más kérdés hogy hogyan fog szólni mindez.....? Bár ha Show Car-t szeretnél akkor tuti faszán fog kinézni....:-D
GEORGE18-03-2008 13:21:07 // 2968
Megoldható az ajtóban jól szóló hangszoró dolog, bitumenlapokkal megoldható a kárpitra is hátulról.
És az ajtóban legalább van "tér" nem úgy mint a tetőnél......
És az ajtóban legalább van "tér" nem úgy mint a tetőnél......
tazo18-03-2008 13:19:09 // 2967
pontosan, mivel nincsen meg a doboz/láda, amibe "bele" szólhatna a hangszóró. Ajtóban is nehéz kivitelezni (nagyon jó szigetelés kell), de ott sikerülhet!
GEORGE18-03-2008 13:17:46 // 2966
,,,,csak hangosan gondolkodom.....a tetőre szerelt hangszorók semmit sem fognak érni...szerintem nagyon felesleges pénzkidobás. Azok árából inkább költsél 2 pár komoly hangszoró szettre az első és hátsó ajtókba sokkal szebben fog szólni.....de te tudod :-)
tazo18-03-2008 13:13:42 // 2965
Hello,
érdekes elképzelés és szinte 100%, hogy csúnyán fog szólni! De legalább jól fog kinézni :)
ez persze csak 1 vélemény, de a helyedben - ilyen összegből, amit írtál - egy egész pofás, jó hangú rendszert lehetne építeni/építtetni.
érdekes elképzelés és szinte 100%, hogy csúnyán fog szólni! De legalább jól fog kinézni :)
ez persze csak 1 vélemény, de a helyedben - ilyen összegből, amit írtál - egy egész pofás, jó hangú rendszert lehetne építeni/építtetni.
Vinnie18-03-2008 13:10:33 // 2964
Mindenkinek megvannak az elképzelései, de azért figyelj oda. Minimum 8cm-rel csökkeni fog majd a fejtér. És szigeteld is a tetőlemezt, mert meg fog szólalni, ami nem hinném, hogy majd tetszene.
Viktor188518-03-2008 12:48:45 // 2963
Nagyon köszi, mostmár azért könnyebb a számolás és a keresgélés.
Viktor188518-03-2008 12:47:27 // 2962
Kicsit hülyének fogsz most nézni de 6 darab lesz a tetőnél koax ra gondoltam, kilesz szedve a tetőkárpit meg minden onnan, oda fognak egy táblát beépíteni azokba lesznek a hangfalak, a másik kettő meg elől az ajtóban, oda komponensek kerülnek. kb. 300ezret szánnék rá, azon túl már nem szívesen mennék.
Vinnie18-03-2008 12:35:54 // 2961
Azért ezt az elképzelésedet kellen még egy kicsit pontosítani.
8 db 16,5cm-es hangfal? Gondolom hangszóróra gondoltál. Ebből mennyit hova szeretnél beépíteni? Ezekhez kellene magas is.
Komponens vagy koax hangszórót szeretnél?
8db-hoz, 4db kétcsatornás, vagy 2 db négycsatornás erősítő kell.
A subnak plusz 1db egycsatornás monoblokk kellene.
Ha jól számolom, kondiból minimum 3db 1.4F-osra lenne szükség.
Plusz kábelek, csatlakozok, elosztók, esetleg egy akksi pluszban.
De a legfontosabb, mennyi pénzt szánsz rá? Mert a határ a csillagos ég. Pl: erősítőt kaphatsz 20.000Ft-ost és 1.600.000Ft-ost is a magyar piacon. A teljesség igénye nélkül.
8 db 16,5cm-es hangfal? Gondolom hangszóróra gondoltál. Ebből mennyit hova szeretnél beépíteni? Ezekhez kellene magas is.
Komponens vagy koax hangszórót szeretnél?
8db-hoz, 4db kétcsatornás, vagy 2 db négycsatornás erősítő kell.
A subnak plusz 1db egycsatornás monoblokk kellene.
Ha jól számolom, kondiból minimum 3db 1.4F-osra lenne szükség.
Plusz kábelek, csatlakozok, elosztók, esetleg egy akksi pluszban.
De a legfontosabb, mennyi pénzt szánsz rá? Mert a határ a csillagos ég. Pl: erősítőt kaphatsz 20.000Ft-ost és 1.600.000Ft-ost is a magyar piacon. A teljesség igénye nélkül.
Viktor188518-03-2008 12:06:30 // 2960
Hali!
Úgy néz ki lesz egy kis felesleges pénzem Hifire és elég vad ötletet találtam ki, de kéne pár info hogy mégis kb. mire számítsak a vásárlásnál. Szóval 8 darab 200wattig terhelhető 16,5 cm es hangfal kerülne az utastérbe és vagy egy 1400wattos vagy egy 1800wattos mélyláda a csomiba. Ehhez a érdekelne hogy mennyi, erősítőre, kondira és esetleg plusz akkumlátorra lenne szükség, persze itt a teljesítmény érdekelne, de ha van valakinek van ötlete konkrét termékre annak is örülnék, azért az anyagi forrásom nem végtelen:)
Köszi a segítséget előre is!
Úgy néz ki lesz egy kis felesleges pénzem Hifire és elég vad ötletet találtam ki, de kéne pár info hogy mégis kb. mire számítsak a vásárlásnál. Szóval 8 darab 200wattig terhelhető 16,5 cm es hangfal kerülne az utastérbe és vagy egy 1400wattos vagy egy 1800wattos mélyláda a csomiba. Ehhez a érdekelne hogy mennyi, erősítőre, kondira és esetleg plusz akkumlátorra lenne szükség, persze itt a teljesítmény érdekelne, de ha van valakinek van ötlete konkrét termékre annak is örülnék, azért az anyagi forrásom nem végtelen:)
Köszi a segítséget előre is!
Charlie 16617-03-2008 20:26:55 // 2959
Navazze, ez azért szép regény lett :):)
A saját gondolataim:
- Saját tapasztalat , az alapzaj NEM a Loudlink-ből jön, ha leveszem, az sem szünteti meg a problemát.
- A nagy számnok törvénye alapján mindíg van és lesz akinek a termék nem teccik vagy nem jön be.
- Több hasonló fórumos vita után csak megerősítani tudom bárki számára, óvatosan a minőségjelzőkkel, mert abból bonyodalom keletkezhet. Más fórumon volt már rá tapasztalatom hogy ügyvéd és nyilvános megkövetés lett a vége, kérésre szívesen szolgálok részletekkel, most itt nem taglalnám.
- A magam példájából kiindulva ha a véleményemmel bizonyos téma terén döntő kisebbségbe szorulok, akkor én azért elgondolkodom néha hogy nem-e az én készülékemben van a hiba.
- Félreértések véget Einstein nem Alfás, ráadásul postumusz nem fog ide beírogatni, ergo a sok tag közt nincs mindenható-mindetudó, én sem ismerek egyet sem aki BÁRMILYEN témában is megmondhatná a tutit.
Pont.
A saját gondolataim:
- Saját tapasztalat , az alapzaj NEM a Loudlink-ből jön, ha leveszem, az sem szünteti meg a problemát.
- A nagy számnok törvénye alapján mindíg van és lesz akinek a termék nem teccik vagy nem jön be.
- Több hasonló fórumos vita után csak megerősítani tudom bárki számára, óvatosan a minőségjelzőkkel, mert abból bonyodalom keletkezhet. Más fórumon volt már rá tapasztalatom hogy ügyvéd és nyilvános megkövetés lett a vége, kérésre szívesen szolgálok részletekkel, most itt nem taglalnám.
- A magam példájából kiindulva ha a véleményemmel bizonyos téma terén döntő kisebbségbe szorulok, akkor én azért elgondolkodom néha hogy nem-e az én készülékemben van a hiba.
- Félreértések véget Einstein nem Alfás, ráadásul postumusz nem fog ide beírogatni, ergo a sok tag közt nincs mindenható-mindetudó, én sem ismerek egyet sem aki BÁRMILYEN témában is megmondhatná a tutit.
Pont.
Bea...17-03-2008 19:49:25 // 2958
Sziasztok. 145-be hátsó üllésnél lévő hangszorók hány centisek? HA cserélte már valaki valami jobbra megoszthatná a tapasztalatát, hogy miylet mennyiért érdemes oda rakni. Előre is köszi
Arno16615-03-2008 10:41:18 // 2957
Igen, jogod van a velemenyedhez, csak ha az nem fedi a valosagot akkor szamtalan dologgal lehet sulytani az ilyen velemenyeket JOGILAG is, nem csak erkolcsileg magamban morogva, forumon stb!
Ezt a jövőre nézve mondom, ha ezzel a hozzaallassal sokaig operalsz elobb utobb emberedre akadsz aki egy olyan hitelrontási pert akaszt a nyakadba h nezhetsz.
Vagy anonim modon tedd, de inkabb sehogy. 2008-at irunk, kapitalizmus van, és az internet is egy olyan media ahol szinten ervenyesek a jogszabalyok....
Itt sem hasznalhatsz onkenyuralmi jelkepeket, pedofil kepeket sem tehetsz fel az oldaladra, es nem szidhatod mas termeket ha az nem felel meg a valosagnak.
(Az mas teszta hogy sokan megteszik kovetkezmenyek nelkul, mert a gyartoknak jobb dolguk is van mint megtorolni az ilyen velemenyeket.)
Azt mondhatod hogy a jelzaj viszony a Loudlink-nel -25dB, a gyári CD tárnal meg -20dB, igy a loudlink a jobb. :) De harmonikus torzitasban az audio CD az mp3-al szemben verhetetlen, ebben nem. Kapis? Tények, számok barátom. Nem indulatok, érzelmek. Azt az ágyban... meg a boxmeccsen.
Ha elmondja vki a KULTURALT velemenyet az normalis. Mert az csak a gyarapodasat szolgalja az embernek, és nem a munkajanak az alaptalan lejaratasat- A cikkben ami itt az amore-n megjelent is szerepel hogy lehetne usb rajta stb. Semmi gond, ez igy normalis, velemeny.
Persze irhattak volna a sracok hogy ez egy gagyi szar mert nem tud usb sticket fogadni :) :)
No, megkimelem a forumot a szappanoperank tovabbi felvonásaitol. :)
Sok sikert az eletben!
Kuldd vissza hamahama pliz, mert adnám el másnak...
Ezt a jövőre nézve mondom, ha ezzel a hozzaallassal sokaig operalsz elobb utobb emberedre akadsz aki egy olyan hitelrontási pert akaszt a nyakadba h nezhetsz.
Vagy anonim modon tedd, de inkabb sehogy. 2008-at irunk, kapitalizmus van, és az internet is egy olyan media ahol szinten ervenyesek a jogszabalyok....
Itt sem hasznalhatsz onkenyuralmi jelkepeket, pedofil kepeket sem tehetsz fel az oldaladra, es nem szidhatod mas termeket ha az nem felel meg a valosagnak.
(Az mas teszta hogy sokan megteszik kovetkezmenyek nelkul, mert a gyartoknak jobb dolguk is van mint megtorolni az ilyen velemenyeket.)
Azt mondhatod hogy a jelzaj viszony a Loudlink-nel -25dB, a gyári CD tárnal meg -20dB, igy a loudlink a jobb. :) De harmonikus torzitasban az audio CD az mp3-al szemben verhetetlen, ebben nem. Kapis? Tények, számok barátom. Nem indulatok, érzelmek. Azt az ágyban... meg a boxmeccsen.
Ha elmondja vki a KULTURALT velemenyet az normalis. Mert az csak a gyarapodasat szolgalja az embernek, és nem a munkajanak az alaptalan lejaratasat- A cikkben ami itt az amore-n megjelent is szerepel hogy lehetne usb rajta stb. Semmi gond, ez igy normalis, velemeny.
Persze irhattak volna a sracok hogy ez egy gagyi szar mert nem tud usb sticket fogadni :) :)
No, megkimelem a forumot a szappanoperank tovabbi felvonásaitol. :)
Sok sikert az eletben!
Kuldd vissza hamahama pliz, mert adnám el másnak...
Tomasman15-03-2008 08:20:59 // 2956
Nah jó én ezt a témát lezártnak tekintem!
Az a te dolgot hogy ha az ember megmondja a véleményét akkor nem viseled el!
Sajnálom hogy így van ez, de ha bármit vezsek akkor jogom van a véleményemhez!
Sokan írták nekem hogy ők megvannak elégedve meg nekik nagyon jó, írtam nekik is hogy örülök neki! Én annyit mondtam mint amit most is mondok hogy nekem ez nem megfelelő! Most ez nem azon múlt hogy letudom-e írni azt hogy BOSE! (azt hiszem hogy én nem "fikáztam" és nem alkottam véleményt rólad, mivel nem ismerlek! Így nem is neveztelek gerinctelennek ...stb. Ezt a tiszteletet visszafelé is elvártam volna)
Nah jó befejezem úgy sincs semmi értelme!
Komolyan mondom gratulálok a sikereitekhez, meg hogy külfödiek is meg vannak elégedve a termékkel!
Ettől még nem változik meg a helyzet!
Az a te dolgot hogy ha az ember megmondja a véleményét akkor nem viseled el!
Sajnálom hogy így van ez, de ha bármit vezsek akkor jogom van a véleményemhez!
Sokan írták nekem hogy ők megvannak elégedve meg nekik nagyon jó, írtam nekik is hogy örülök neki! Én annyit mondtam mint amit most is mondok hogy nekem ez nem megfelelő! Most ez nem azon múlt hogy letudom-e írni azt hogy BOSE! (azt hiszem hogy én nem "fikáztam" és nem alkottam véleményt rólad, mivel nem ismerlek! Így nem is neveztelek gerinctelennek ...stb. Ezt a tiszteletet visszafelé is elvártam volna)
Nah jó befejezem úgy sincs semmi értelme!
Komolyan mondom gratulálok a sikereitekhez, meg hogy külfödiek is meg vannak elégedve a termékkel!
Ettől még nem változik meg a helyzet!
misi14-03-2008 19:20:19 // 2955
Sziasztok!
Eladom a hifimet, ha valakit érdekel:
Pioneer DEH-7700(4x50W, teli kijelzős, mp3, távírányító-dobozos minden tartozék megvan hozzá)
Hertz 30cm reflex láda 700/350W-os
Magnat Classic 360 4 csatornás eröősítő 4x140W, rengeteg beállítás, hidalható....
Nagyon komolyan szól, nekem 155-ös Alfába volt, ill most Bravoba van.
Kocsi csere miatt adom el.
72e ft-ért
Még nincs kiszerelve, kipróbálható:)
Eladom a hifimet, ha valakit érdekel:
Pioneer DEH-7700(4x50W, teli kijelzős, mp3, távírányító-dobozos minden tartozék megvan hozzá)
Hertz 30cm reflex láda 700/350W-os
Magnat Classic 360 4 csatornás eröősítő 4x140W, rengeteg beállítás, hidalható....
Nagyon komolyan szól, nekem 155-ös Alfába volt, ill most Bravoba van.
Kocsi csere miatt adom el.
72e ft-ért
Még nincs kiszerelve, kipróbálható:)
Arno16614-03-2008 18:40:57 // 2954
Végül pedig ha képes vagy rá, akkor képzeld magad bele forditott helyzetbe.
Faterod csinal vmit, ad kedvezmenyt is mert blabla, és vmiért nem úgy szól ahogy kéne mert vmi gond van valahol ami fuggetlen a munkajatol...
Majd erre beirom hogy igy szar ugy szar, gagyi stb, nem ajánlom.... meg en aztan profi vagyok mert le tudom irni helyesen a BOSE szot megannyiszor.
Mikozben tudod hogy jo, tudod hogy szamtalan embernel kifogastalan, szamtalan visszajelzes jon kulfoldrol is hogy elegedetten hasznaljak a legkulonfele emberek.
"Hi Arnold,
I've just received loudlink thank you very much for delivery. I'm so happy, It's works perfect, It's amazing, all function works, sound is perfect!!!!!!!!, steering-wheel remote-control works, just every thing is perfect.
"
"Thanks, the loudlink´s music are perfect. 100% clear music "
"I have received Loudlink.
It Works perfectly.
I will recommend it.
Thank you for all.
"
"Hi Arnold,
It's OK. I receive it today. After installation, it is
working perfectly.
thank you very much and congradulation for this good
job."
"Hello Arnold
Received unit installed & it worked perfectly !!
"
"Hi Arnold,
I just come back from holiday, so i had no time to install it. But yesterday
i have installed the loudlink.
I have 1 word to say: PERFECT !
It's a great solution ! Installation is very, very simple. And it worked
immediately. I'm happy..."
"Hello Arnold,
I have just tested it, and it works like a charm ;)
You have done a good job.
"
Bajzath Tamas meg:
"Senkinek nem ajánlom kezdő cucc nagyon!
Gagyi minőség (nagyon magas alapzaj)"
Több mint gyanus.... mind1...
Faterod csinal vmit, ad kedvezmenyt is mert blabla, és vmiért nem úgy szól ahogy kéne mert vmi gond van valahol ami fuggetlen a munkajatol...
Majd erre beirom hogy igy szar ugy szar, gagyi stb, nem ajánlom.... meg en aztan profi vagyok mert le tudom irni helyesen a BOSE szot megannyiszor.
Mikozben tudod hogy jo, tudod hogy szamtalan embernel kifogastalan, szamtalan visszajelzes jon kulfoldrol is hogy elegedetten hasznaljak a legkulonfele emberek.
"Hi Arnold,
I've just received loudlink thank you very much for delivery. I'm so happy, It's works perfect, It's amazing, all function works, sound is perfect!!!!!!!!, steering-wheel remote-control works, just every thing is perfect.
"
"Thanks, the loudlink´s music are perfect. 100% clear music "
"I have received Loudlink.
It Works perfectly.
I will recommend it.
Thank you for all.
"
"Hi Arnold,
It's OK. I receive it today. After installation, it is
working perfectly.
thank you very much and congradulation for this good
job."
"Hello Arnold
Received unit installed & it worked perfectly !!
"
"Hi Arnold,
I just come back from holiday, so i had no time to install it. But yesterday
i have installed the loudlink.
I have 1 word to say: PERFECT !
It's a great solution ! Installation is very, very simple. And it worked
immediately. I'm happy..."
"Hello Arnold,
I have just tested it, and it works like a charm ;)
You have done a good job.
"
Bajzath Tamas meg:
Több mint gyanus.... mind1...
Arno16614-03-2008 18:18:51 // 2953
Nem én egy ember vagyok első sorban, te meg egy másik. Aki alapvető minimalis erkölcsi dolgokat nem tud tiszteletben tartani. Pl kérdezni mielőtt a másik odaadással és rengeteg munkával összehozott termékét fikázza, aki szintén AMORE tag, és aki emiatt adott neked nem kevés kedvezményt....
Ehhez kell egy gerinc öcsém!
Nem lett volna egyszerűbb kérdezni... ha már én szabira merészeltem menni , akkor itt a forumon mondjuk? Hm?
Emlekeztetlek mivel nyitottal:
Ez messze van attol, hogy " nem vagy megelégedve"... nagyon nagyon messze.
Küldd, a pénz meg megy vissza. Köszöntem hogy nem kell tovabb szelmalomharcot vivnom...
Ehhez kell egy gerinc öcsém!
Nem lett volna egyszerűbb kérdezni... ha már én szabira merészeltem menni , akkor itt a forumon mondjuk? Hm?
Emlekeztetlek mivel nyitottal:
Ez messze van attol, hogy " nem vagy megelégedve"... nagyon nagyon messze.
Küldd, a pénz meg megy vissza. Köszöntem hogy nem kell tovabb szelmalomharcot vivnom...
Tomasman14-03-2008 17:47:37 // 2952
Nah ezt kikérem magamnak!
Kezdjük ott a dolgot hogy én vagyok a vásárló és te az eladó! Nem pedig fordítva!
Akkor beszélj anyázásról ha valóban anyázás van, léccives valótlan dolgokba ne foly bele! Mérnőki órádíjak -> ehez nekem pont semmi közöm sincs, és ahoz sem hogy te mit csináltál volna abba az időbe amikor a hibát kerested! Ez egyéni szociális probléma! Neharagudj de ezért nem fogok elnézést kérni, sőt még bocsánatot sem!
Megmondtam nem vagyok megelégedve az általad gyártott termékkel, és annak minőségével! tegyünk pontot az ügy végére, én visszaküldöm te kifizeted és felejtsük el egymást! Nem kell itt anyázgatás mert sértődös témákba bele menni!
Nem fogok abba sem bele menni hogy bizonyítgassam hogy az én mp3ram jaimnak semmi baja, meg annyak hogy apám autóvillamosság szerelű, és ennél sokkal komolyab rendszereket csinál (LICON system...stb)
Én elhiszem azt is hogy te értesz ahoz amit csinálsz, meg te mérnök vagy! ez a te dolgot! Én annyit mondtam és ezt is írtam a mailban is hogy nem vagyok megelégedve az általatok forgalmazott termékkel!
Kezdjük ott a dolgot hogy én vagyok a vásárló és te az eladó! Nem pedig fordítva!
Akkor beszélj anyázásról ha valóban anyázás van, léccives valótlan dolgokba ne foly bele! Mérnőki órádíjak -> ehez nekem pont semmi közöm sincs, és ahoz sem hogy te mit csináltál volna abba az időbe amikor a hibát kerested! Ez egyéni szociális probléma! Neharagudj de ezért nem fogok elnézést kérni, sőt még bocsánatot sem!
Megmondtam nem vagyok megelégedve az általad gyártott termékkel, és annak minőségével! tegyünk pontot az ügy végére, én visszaküldöm te kifizeted és felejtsük el egymást! Nem kell itt anyázgatás mert sértődös témákba bele menni!
Nem fogok abba sem bele menni hogy bizonyítgassam hogy az én mp3ram jaimnak semmi baja, meg annyak hogy apám autóvillamosság szerelű, és ennél sokkal komolyab rendszereket csinál (LICON system...stb)
Én elhiszem azt is hogy te értesz ahoz amit csinálsz, meg te mérnök vagy! ez a te dolgot! Én annyit mondtam és ezt is írtam a mailban is hogy nem vagyok megelégedve az általatok forgalmazott termékkel!
Arno16614-03-2008 17:27:22 // 2951
El tudod kepzelni hogy van akinek az jó ha akkora az alapzaja mint az allat?! :))))
Nem.
Ergo a lejatszo nem "vagyjo, vagynem", hanem jo es kesz.
Konstrukciosan mindenkepp eredendoen.
Az elkepzelhető hogy rendszer szinten gondok vannak, ez-az meghibasodik.
A lejatszot megneztem, semmi baja az eg vilagon.
Akkorat szol mint az allat, zero alapzaj. JAMO hangfalakon, nem is valami piacos vackon.
Kabelt direkt kaptal masikat, hatha az szivat.
Ezek utan nincs mirol beszelni, a hiba az "ön készülékében" a fejegységben keresendő.
Lehet hogy szarra van egve benne a föld stb. stb.
Vagy vmi okostojas belenyukalt a kabelezesbe (pl kivette az erositot, kihangositot, raprobalt vmi nem hozzavalo CD tárat, mittudomen mielott eladta neked. Talalkoztunk mar vicces dolgokkal boven) es nem ugy csinalta vissza a dolgokat ahogy voltak.
Nezesd meg a fejegységed, csereld ki, vagy mondd hogy sajnos Arnold rossz a fejegységem nem tudom hasznalni, lennetek olyan kedvesek és visszavennétek?!
Vagy van otletetek a dologra?
Vagy ha elkuldom postan a fejegyseget meg tudjatok nezni mi a baja?
Hadd ne soroljam, felnőtt ember vagy.
Vigyunk egy kis kulturat a dologba pliz.
Megjegyzem a kulfoldiek ezt tudjak kulturaltan muvelni, parszor elofordult foleg 166-osnal hogy hibas az ICS CD tár komm. meghajtója.
Semmi gond, visszavettuk. Eladjuk masnak, no problem.
Pedig ők aztan lehetnenek ketsegbeesve hogy egy noname magyar ceg lenyulta oket...
De az piszokul bassza a csöröm mikor vki zsigerből elkurjantja a vilagba hogy szar a cucc ugy hogy elvileg egy kozosseg tagja velunk, és megcsak nem is szar az ott epp nalad.
Nem amiatt mert lehuzza. "Bad reklam is reklam too" ahogy a varosi szleng mondja.
Egesz mas miatt, de nem kezdenek viselkedéstan orakat adni felnotteknek.
3 napot kibir mindenki, nem pacemakert gyartunk....plane hogy kapott 11e Ft kedvezmenyt a legkevesbe sem vartam volna egy amore tagtol hogy 3 nap utan elkezd orrba szajjba fröcsögni a vilagba, mert nem kepes egy rohadt telefonszamot megnezni
a profilunkban, vagy kerdezni akar itt a forumon barkitol mielott fikazik.
Telefonszam nincs, nem volt, es nem is lesz a honlapon.
Alfasok megtalaljak a szamunkat itt az amoren, nekik segitunk barmikor keszsegesen.
A tobbieknek meg ott az email.
De a tudakozo is megmondja, a harden.hu mint gyarto oldalan is megvan.
Kicsit el vagy tevedve szerintem....
Jogszabalyokat emlegetsz mikozben egy hibatlan termeket kaptal, sajat koltsegen ujra elkuldtem a reklamalt amugy tovabbra is hibatlan termeket.
Illetve ha a jogszabaly azt mondja akkor nekunk miért is kell mondani ha ennyire vágod?! :)))
Kis kepzavar...
Aki itt a jogszabalyokat emlegethetne az mi vagyunk epp. Pl hitelrontási per vagy hasonlok kilatasba helyezesevel.
Illetve a jogszabalyok max akkor ervenyesek ha szakember szerelte be.
Szoval sztem ezt a dolgot inkabb ne firtassuk... Mert ebbol senki sem johetne ki jol.
A hangero gyengeseg oka pedig valszeg az mp3-ak hangerejének normaltsagaban keresendő. Ennel tovabb ha erositek, akkor torzul a jelalak normalis mp3-ak eseten.
Gyari CD tár hangereje ennel kisebb. Avagy az alapzaj miatt van az is hogy halk... ugyan az a problema forrasa a fejegysegben.
Nem artana tisztaban lenni dolgokkal, es ugy vagdalozni.
Ennyi mindosszesen a bajom.
Nem az hogy szovateszed hogy vmi nem jo. Lehet ugy is csinalni hogy kerdezel, mielott anyazol.
Ha idefaradsz bp-re nagyon szivesen megnezem/javitom a cuccot.
És bocs hogy előre nem mondtam el minden kibaszott lehetseges hibalehetoseget, opciot, veszhelyzeti forgatokonyvet.
Kerdezz, valaszolok.
Gondod van, igyekszem megoldani mielobb.
Ha nem sikerul akkor a mérnöki órabérem sem fogom felszamolni amit elcsesztem mar erre az egeszre ahelyett hogy terveznek. Lassan ott tartok hogy ha meg egy orat foglalkozok a cuccal akkor inkabb en kerem hogy add vissza, mert nem éri meg megoldani a problemat.
Szoval ha kerdesed van jöhet.
Telefonon, emailben, itt a forumon, barhol.
Akar hetvegen is csak mert amore tag vagy.
De a stilusbol keretik visszavenni....köszi.
Vagy legalabb bocsanatot kerni...
Nem.
Ergo a lejatszo nem "vagyjo, vagynem", hanem jo es kesz.
Konstrukciosan mindenkepp eredendoen.
Az elkepzelhető hogy rendszer szinten gondok vannak, ez-az meghibasodik.
A lejatszot megneztem, semmi baja az eg vilagon.
Akkorat szol mint az allat, zero alapzaj. JAMO hangfalakon, nem is valami piacos vackon.
Kabelt direkt kaptal masikat, hatha az szivat.
Ezek utan nincs mirol beszelni, a hiba az "ön készülékében" a fejegységben keresendő.
Lehet hogy szarra van egve benne a föld stb. stb.
Vagy vmi okostojas belenyukalt a kabelezesbe (pl kivette az erositot, kihangositot, raprobalt vmi nem hozzavalo CD tárat, mittudomen mielott eladta neked. Talalkoztunk mar vicces dolgokkal boven) es nem ugy csinalta vissza a dolgokat ahogy voltak.
Nezesd meg a fejegységed, csereld ki, vagy mondd hogy sajnos Arnold rossz a fejegységem nem tudom hasznalni, lennetek olyan kedvesek és visszavennétek?!
Vagy van otletetek a dologra?
Vagy ha elkuldom postan a fejegyseget meg tudjatok nezni mi a baja?
Hadd ne soroljam, felnőtt ember vagy.
Vigyunk egy kis kulturat a dologba pliz.
Megjegyzem a kulfoldiek ezt tudjak kulturaltan muvelni, parszor elofordult foleg 166-osnal hogy hibas az ICS CD tár komm. meghajtója.
Semmi gond, visszavettuk. Eladjuk masnak, no problem.
Pedig ők aztan lehetnenek ketsegbeesve hogy egy noname magyar ceg lenyulta oket...
De az piszokul bassza a csöröm mikor vki zsigerből elkurjantja a vilagba hogy szar a cucc ugy hogy elvileg egy kozosseg tagja velunk, és megcsak nem is szar az ott epp nalad.
Nem amiatt mert lehuzza. "Bad reklam is reklam too" ahogy a varosi szleng mondja.
Egesz mas miatt, de nem kezdenek viselkedéstan orakat adni felnotteknek.
3 napot kibir mindenki, nem pacemakert gyartunk....plane hogy kapott 11e Ft kedvezmenyt a legkevesbe sem vartam volna egy amore tagtol hogy 3 nap utan elkezd orrba szajjba fröcsögni a vilagba, mert nem kepes egy rohadt telefonszamot megnezni
a profilunkban, vagy kerdezni akar itt a forumon barkitol mielott fikazik.
Telefonszam nincs, nem volt, es nem is lesz a honlapon.
Alfasok megtalaljak a szamunkat itt az amoren, nekik segitunk barmikor keszsegesen.
A tobbieknek meg ott az email.
De a tudakozo is megmondja, a harden.hu mint gyarto oldalan is megvan.
Kicsit el vagy tevedve szerintem....
Jogszabalyokat emlegetsz mikozben egy hibatlan termeket kaptal, sajat koltsegen ujra elkuldtem a reklamalt amugy tovabbra is hibatlan termeket.
Illetve ha a jogszabaly azt mondja akkor nekunk miért is kell mondani ha ennyire vágod?! :)))
Kis kepzavar...
Aki itt a jogszabalyokat emlegethetne az mi vagyunk epp. Pl hitelrontási per vagy hasonlok kilatasba helyezesevel.
Illetve a jogszabalyok max akkor ervenyesek ha szakember szerelte be.
Szoval sztem ezt a dolgot inkabb ne firtassuk... Mert ebbol senki sem johetne ki jol.
A hangero gyengeseg oka pedig valszeg az mp3-ak hangerejének normaltsagaban keresendő. Ennel tovabb ha erositek, akkor torzul a jelalak normalis mp3-ak eseten.
Gyari CD tár hangereje ennel kisebb. Avagy az alapzaj miatt van az is hogy halk... ugyan az a problema forrasa a fejegysegben.
Nem artana tisztaban lenni dolgokkal, es ugy vagdalozni.
Ennyi mindosszesen a bajom.
Nem az hogy szovateszed hogy vmi nem jo. Lehet ugy is csinalni hogy kerdezel, mielott anyazol.
Ha idefaradsz bp-re nagyon szivesen megnezem/javitom a cuccot.
És bocs hogy előre nem mondtam el minden kibaszott lehetseges hibalehetoseget, opciot, veszhelyzeti forgatokonyvet.
Kerdezz, valaszolok.
Gondod van, igyekszem megoldani mielobb.
Ha nem sikerul akkor a mérnöki órabérem sem fogom felszamolni amit elcsesztem mar erre az egeszre ahelyett hogy terveznek. Lassan ott tartok hogy ha meg egy orat foglalkozok a cuccal akkor inkabb en kerem hogy add vissza, mert nem éri meg megoldani a problemat.
Szoval ha kerdesed van jöhet.
Telefonon, emailben, itt a forumon, barhol.
Akar hetvegen is csak mert amore tag vagy.
De a stilusbol keretik visszavenni....köszi.
Vagy legalabb bocsanatot kerni...
Tomasman14-03-2008 15:13:14 // 2950
NAh Loudlink támara vissza újból!
Ha valaki gyárt vagy tervez valamit akkor az azzal is jár hogy a vevőknek lesznek véleményeik, és tapasztalatuk a termékkel kapcsoltban! Van akinek jó van akinek rossz! A kritikát csak az nem viseli el, akit jogosan bánt! Én megkaptam a cuccot, és nem volt jó jeleztem mi a bajom, semmi válasz egy pár napig! Ugyebár telefonszám nincs a weblapon, amin megtudja érdeklődni az ember hogy mi a szitu! Jah és én nem beszéltem egy szóval sem Blaupunkt cd tárról!!! Multi kormány illesztőről beszéltem, amit egy magyarországon eléggé elismert cég árusíti és Sony, Pioneer, Kenwood! Amikorzben írtam ezt a hozzászólást aközben jött épp vissza a Loudlink! Kipróbálva azt kell hogy mondjam a helyzet változatlan, már nem annyira halk mint ddig de még minidg jócskán halkabb a cd vagy a rádió lejátszásnál, az alapzaj miatt élvezhetetlen! Jah és a blaupunkt gairól csak annyit: 3nap csere garancia, és internetről vásárólt termék után 8napon belül pénz visszafizetés amennyiben a vevő nem elégedett a termékkel! Ezt mondja jogszabály! Nekem ezt a lehetőséget senki fel nem ajánloatta! Nincs is azzal baj hogy van egy termék aki valinek nem vált be, és aki ezért kifizetett nem kevest pénzt! Azzal van a baj, hogy leírom a véleményem, és én leszek a bot fülű a nem hozzáértő ki elbassza a dolgokat akinek örülni kellene hogy vásárolhatatott ebből a termékből! Ha tettszik ha nem nekem akkor is az a véleményem hogy ez a termék nem éri meg az árát !
Örülök hogy van sok ember akinek bevált, de ha kifizetem ezt az árat akkor hagy legyen már meg az a jogom hogy azt mondjam NEKEM NEM VÁLT BE MERT SZÁMOMRA EZ A MINŐSÉG NAGYON HALVÁNY!
Ha valaki gyárt vagy tervez valamit akkor az azzal is jár hogy a vevőknek lesznek véleményeik, és tapasztalatuk a termékkel kapcsoltban! Van akinek jó van akinek rossz! A kritikát csak az nem viseli el, akit jogosan bánt! Én megkaptam a cuccot, és nem volt jó jeleztem mi a bajom, semmi válasz egy pár napig! Ugyebár telefonszám nincs a weblapon, amin megtudja érdeklődni az ember hogy mi a szitu! Jah és én nem beszéltem egy szóval sem Blaupunkt cd tárról!!! Multi kormány illesztőről beszéltem, amit egy magyarországon eléggé elismert cég árusíti és Sony, Pioneer, Kenwood! Amikorzben írtam ezt a hozzászólást aközben jött épp vissza a Loudlink! Kipróbálva azt kell hogy mondjam a helyzet változatlan, már nem annyira halk mint ddig de még minidg jócskán halkabb a cd vagy a rádió lejátszásnál, az alapzaj miatt élvezhetetlen! Jah és a blaupunkt gairól csak annyit: 3nap csere garancia, és internetről vásárólt termék után 8napon belül pénz visszafizetés amennyiben a vevő nem elégedett a termékkel! Ezt mondja jogszabály! Nekem ezt a lehetőséget senki fel nem ajánloatta! Nincs is azzal baj hogy van egy termék aki valinek nem vált be, és aki ezért kifizetett nem kevest pénzt! Azzal van a baj, hogy leírom a véleményem, és én leszek a bot fülű a nem hozzáértő ki elbassza a dolgokat akinek örülni kellene hogy vásárolhatatott ebből a termékből! Ha tettszik ha nem nekem akkor is az a véleményem hogy ez a termék nem éri meg az árát !
Örülök hogy van sok ember akinek bevált, de ha kifizetem ezt az árat akkor hagy legyen már meg az a jogom hogy azt mondjam NEKEM NEM VÁLT BE MERT SZÁMOMRA EZ A MINŐSÉG NAGYON HALVÁNY!
Arno16614-03-2008 13:51:08 // 2949
Nos Holgyek, Urak, mint a Loudlink tervezője pár dolgot szeretnék tisztába tenni!
Az alapzajt nem a Loudlink okozza. Merthogy annak gyakorlatilag nincs a rendszer tobbi elemehez kepest. (kabelezes amit osszeszed gyujtas/generator zaj, fejegyseg, erosito stb zaja...de normal esetben ezek is siman elviselhetőek mint mindenki tapasztalhatja sajat autojaban... )
Szar a fejegyseged, vagy a kabelozasa. Vagy mert megzakkant, vagy mert vki hozzanyult akinek nem kellett volna.... kishazankban tipikus h mindenki ert mindenhez, de a vege mindig az hogy elkefel vmit annak karara h mast megcsinal.
Ahogy email-ben irtam ha nem a megfelelő, gyari helyen adtam tápot a fejegységnek
(a hazon kapta es nem a tapcsati fold pontjan) akkor csinalta amit Neked.
Az FM, belso CD teljesen jo volt, de a CD tár sugott/sipolt rendesen. A gyari is!!!!
Akkor is ha lejatszas kozben lehuztam a Loudlink-et a vezetekevel egyutt!!!!!!!!!!!!
Tovabbra is megvolt az alapzaj valtozatlanul.
Asszem ezek utan batran mondhatjuk hogy nem a Loudlink a gond :)))
Blaupunktnal 11HUF kedvezmenyt tuti nem kaptal volna, plane technikai segitseget.
Visszaadod nekik a CD tárat, megnezik. Aszondjak hibatlan, készpassz.
Kend a hajadra a tobbi nyűgöd. Altalaban ez szokott ugye lenni.
Es kaptal volna ennyiert jo esetben egy böszme nagy CD tárat ami le tud játszani 10 audio CD-t, és ugral minden uthibanal.
Ha kerdes/gond van szivesen segitek. De hanyagoljuk az ilyen alaptalan fikakat pliz....
Az alapzajt nem a Loudlink okozza. Merthogy annak gyakorlatilag nincs a rendszer tobbi elemehez kepest. (kabelezes amit osszeszed gyujtas/generator zaj, fejegyseg, erosito stb zaja...de normal esetben ezek is siman elviselhetőek mint mindenki tapasztalhatja sajat autojaban... )
Szar a fejegyseged, vagy a kabelozasa. Vagy mert megzakkant, vagy mert vki hozzanyult akinek nem kellett volna.... kishazankban tipikus h mindenki ert mindenhez, de a vege mindig az hogy elkefel vmit annak karara h mast megcsinal.
Ahogy email-ben irtam ha nem a megfelelő, gyari helyen adtam tápot a fejegységnek
(a hazon kapta es nem a tapcsati fold pontjan) akkor csinalta amit Neked.
Az FM, belso CD teljesen jo volt, de a CD tár sugott/sipolt rendesen. A gyari is!!!!
Akkor is ha lejatszas kozben lehuztam a Loudlink-et a vezetekevel egyutt!!!!!!!!!!!!
Tovabbra is megvolt az alapzaj valtozatlanul.
Asszem ezek utan batran mondhatjuk hogy nem a Loudlink a gond :)))
Blaupunktnal 11HUF kedvezmenyt tuti nem kaptal volna, plane technikai segitseget.
Visszaadod nekik a CD tárat, megnezik. Aszondjak hibatlan, készpassz.
Kend a hajadra a tobbi nyűgöd. Altalaban ez szokott ugye lenni.
Es kaptal volna ennyiert jo esetben egy böszme nagy CD tárat ami le tud játszani 10 audio CD-t, és ugral minden uthibanal.
Ha kerdes/gond van szivesen segitek. De hanyagoljuk az ilyen alaptalan fikakat pliz....
dyRo14-03-2008 07:18:58 // 2948
Nekem sokszor hulyéskedik a cd lejátszó, elakad, csak pörgeti a cd-t, még a tök új, gyári cd-ket sem tudja 2-3-nál többször lejátszani, és elakadás után ki sem akarja adni a cd-t... ja, meg nem is mp3-as a fejegység, ezért szeretném lecserélni. Ezzel a cd-s problémával találkoztatok már ti is?
Piritu - 1.000.00013-03-2008 22:11:29 // 2947
Közvetlenül semmivel sem működik a kormánygomb. Nekem Blaupunkthoz lett illesztve a rendszer, ahhoz van illesztő egység, meg egy csatlakozó is kellett. Blau katalógusból rendelte egy HiFis. 25 ropi volt. A honlapjukon is megtalálható.
Meglepve hallom, hogy másik gyártmányhoz is létezik illesztő, eddig csak Blauról tudtam. Más kérdés, hogy más gyártmányra nem is cseréltem volna ki...
Meglepve hallom, hogy másik gyártmányhoz is létezik illesztő, eddig csak Blauról tudtam. Más kérdés, hogy más gyártmányra nem is cseréltem volna ki...
Longman13-03-2008 21:35:05 // 2946
Szia, nekem mikor 147-esem volt, úgy akartam megoldani hogy az utólagos Kenwood fejegységemet vezérelje a multikormány. A Kenwoodhoz lett is volna adapter, de 30K volt akkor az ára, így lemondtam róla.. :)
dyRo13-03-2008 20:12:51 // 2945
Sziasztok, van valakinek tapasztalata 147/GT-ben fejegység cseréről úgy, hogy kormányról vezérelhetőség megmaradjon? A fejegység vezetékesen távvezérelhető JVC lenne, és találtam is már neten olyan adaptert amivel elvileg megoldható lenne a dolog, de jó volna ha valaki leírná saját tapasztalatait! Köszi, bocs ha már volt a téma...
GTVili08-03-2008 12:08:32 // 2944
Hát igen.....az nem is lenne baj,ha minőséget adnának a pénzünkért.De sajnos az az összeg amit van pofájuk elkérni egy-egy gyári rendszerért egyenesen pofátlanság....pláne annak ismeretében,hogy a gyári rendszerek árának a töredékéből,azt megalázó minőségű autóhifit lehet építeni-építettni.
Ez vonatkozik a Bose-rendszerre is...sajnos....
Egy gyári fejért gyakran kérnek 100e feletti összeget...ebből pedig már majdnem kijön egy komplett rendszer....és akkor még nem is ejtettünk szót az egyéb dolgokról.
Hiszen sok autóhifis dolog más előnyöket is rejt magában...
komolyabb akksi...ebből az egyéb elektromos berendezések is profitálhatnak...
Ajtószigetelés...csendesebb az utastér,kényelmesebb az utazás....stb-stb...
Ez vonatkozik a Bose-rendszerre is...sajnos....
Egy gyári fejért gyakran kérnek 100e feletti összeget...ebből pedig már majdnem kijön egy komplett rendszer....és akkor még nem is ejtettünk szót az egyéb dolgokról.
Hiszen sok autóhifis dolog más előnyöket is rejt magában...
komolyabb akksi...ebből az egyéb elektromos berendezések is profitálhatnak...
Ajtószigetelés...csendesebb az utastér,kényelmesebb az utazás....stb-stb...
Tomasman08-03-2008 11:24:35 // 2943
Nekem volt szerencsém összehasonlítani a normál, és a BOSE rendszerű 147est, és szerintem iszonyatosan nagy a külömbség. A normál rendszeres 147es tulajának is úgyan ez volt a véleménye! Sőt ez a srác Mazda RX6ot Boseal, és ő is azt mondta hogy sehol nincs a 147eséhez képest! Meglepő volt a külömbség!
Gyári hifihez: Hát jobban is járunk ha nem raknak bele normális lejátszókat hasonlók, mert ha egy sima cdt, ami ma már elavult felszámláznak 150-200 forintnak is egy egy márkánal, akki mi lenne ha egy kb Pioneer 75BT fejegységnak megfelelő lejátszó lenne, 600eftvel drágább lenne az autó?:P
Gyári hifihez: Hát jobban is járunk ha nem raknak bele normális lejátszókat hasonlók, mert ha egy sima cdt, ami ma már elavult felszámláznak 150-200 forintnak is egy egy márkánal, akki mi lenne ha egy kb Pioneer 75BT fejegységnak megfelelő lejátszó lenne, 600eftvel drágább lenne az autó?:P
GTVili06-03-2008 22:15:21 // 2942
Sajna van még hova fejlődni a gyári rendszereknek...:-(.....bár akkor miből élnének az autóhifisek...? :-DDD
Charlie 16606-03-2008 21:18:56 // 2941
nem is annak vettük szerintem :)
csak meglepő volt hogy a többségnél frankó, nálad meg pont az ellenkezője a tapasztalat.
A BOSE rendszer valóban jó, de pl én meghallgattam azt amit a 159-be raktak, és a BOSE meg a normális között sajna nem volt olyan nagy különbség mint amit vártam.
A 147 rendszerét nem ismerem.
csak meglepő volt hogy a többségnél frankó, nálad meg pont az ellenkezője a tapasztalat.
A BOSE rendszer valóban jó, de pl én meghallgattam azt amit a 159-be raktak, és a BOSE meg a normális között sajna nem volt olyan nagy különbség mint amit vártam.
A 147 rendszerét nem ismerem.
Tomasman06-03-2008 20:48:15 // 2940
Hali mindenki!
Nekem is korrektek voltak! Csak aztán megjött a cucc és utána akárhogy kerestem őket nem válaszoltak! Tegnap este viszont megkerestek! Elnézést is kértek hogy nem kerestek eddig, így remélem a legjobbakat! Hát én tényleg csak azt tudom mondani amit hallO, és tényleg nagyon nagy az alapzaj, és alapvetően nagyon alul vezérelt (halk)! Elég komoly zenéket építettem ár hobbi szinten, és megtudom mondani mi az ami szépen szól és mi az ami nem! Ezért is nem nyultam a BOSE rendszerhez! És ezért is kellet volna a loudlink, hogy a gyári rendszert ne bontsam meg! Írtam a kereskedőnek is hogy ezzel a panasszal csak én vagyok-e így, és én kaptam rossz készüléket! Csak hát akkor még nem válaszolt! De most mondta hogy én vagyok így vele! Úgy hogy a hétvégén kiderül mi lesz! Senki nem nem akartam rosszat, sőt! Csak azt mondotam amit tapasztaltam, és hallok! Örülök neki hogy másoknak bevált, remélem nekem is orvosolják a problémám!
Nekem is korrektek voltak! Csak aztán megjött a cucc és utána akárhogy kerestem őket nem válaszoltak! Tegnap este viszont megkerestek! Elnézést is kértek hogy nem kerestek eddig, így remélem a legjobbakat! Hát én tényleg csak azt tudom mondani amit hallO, és tényleg nagyon nagy az alapzaj, és alapvetően nagyon alul vezérelt (halk)! Elég komoly zenéket építettem ár hobbi szinten, és megtudom mondani mi az ami szépen szól és mi az ami nem! Ezért is nem nyultam a BOSE rendszerhez! És ezért is kellet volna a loudlink, hogy a gyári rendszert ne bontsam meg! Írtam a kereskedőnek is hogy ezzel a panasszal csak én vagyok-e így, és én kaptam rossz készüléket! Csak hát akkor még nem válaszolt! De most mondta hogy én vagyok így vele! Úgy hogy a hétvégén kiderül mi lesz! Senki nem nem akartam rosszat, sőt! Csak azt mondotam amit tapasztaltam, és hallok! Örülök neki hogy másoknak bevált, remélem nekem is orvosolják a problémám!
Charlie 16606-03-2008 08:39:02 // 2939
Érdekes amit írsz, nekem ellentétes a tapasztalatom vele.
Én magától a gyártótól vettem személyesen.
ha gond van vele, keresd Arno-t, ő ennek a mindenntudója.
Az én tapasztalatom az, hogy a modulátoron keresztül megtáplált iPod vagy Mp3 lejátszónál jobban szól.
Az már más tészta hogy egyik mp3 lejátszó sem konkurálhat, világos hogy más a minősége, ez evidens.
Nekem továbbra is tetszik.
Én magától a gyártótól vettem személyesen.
ha gond van vele, keresd Arno-t, ő ennek a mindenntudója.
Az én tapasztalatom az, hogy a modulátoron keresztül megtáplált iPod vagy Mp3 lejátszónál jobban szól.
Az már más tészta hogy egyik mp3 lejátszó sem konkurálhat, világos hogy más a minősége, ez evidens.
Nekem továbbra is tetszik.
Charlie 16606-03-2008 08:32:59 // 2938
Nem, azt hiszem korrekt volt, és szépen szól a cucc. Ráaádsul amikor először mentem érte, rámért, majd elnézzést kért de nem adta oda, mert észrevette hogy a 2 oldal nem lett egyforma.
Azt hiszem, ez a korrekt hozzáállás, én eddig meg vok elégedve.
Azt hiszem, ez a korrekt hozzáállás, én eddig meg vok elégedve.
ystuc05-03-2008 20:38:45 // 2937
Pedig nagyon éltették. Bár eddig te vagy az első, akitől panaszt olvasok itt.
Tomasman05-03-2008 20:32:33 // 2936
Loudlink
Tomasman05-03-2008 20:24:21 // 2934
Hali!
Én megvettem gyereke 33 ezrebe volt!
Senkinek nem ajánlom kezdő cucc nagyon!
Gagyi minőség (nagyon magas alapzaj)
Aztán semmi hangerős vele, a gyári cdnek a kezelébe sem érhet!
Jah és a kereskedő amióta postázta és 3napon belül közöltem vele hogy gondok vannak a készülékkel nem válaszolt az e-mailra! Jah telefonszámuk amúgy sehol nincs!
Ennyi pénzért gyerek mp3 lejátszó+ multi kormány adapter ami kb 15 eft! Nekem is azt kelet volna!
Én megvettem gyereke 33 ezrebe volt!
Senkinek nem ajánlom kezdő cucc nagyon!
Gagyi minőség (nagyon magas alapzaj)
Aztán semmi hangerős vele, a gyári cdnek a kezelébe sem érhet!
Jah és a kereskedő amióta postázta és 3napon belül közöltem vele hogy gondok vannak a készülékkel nem válaszolt az e-mailra! Jah telefonszámuk amúgy sehol nincs!
Ennyi pénzért gyerek mp3 lejátszó+ multi kormány adapter ami kb 15 eft! Nekem is azt kelet volna!
GTVili05-03-2008 19:15:59 // 2933
Sokat kért érte a Zoli?....remélem nem....bár nem az a lehúzós fajta...
GTVili05-03-2008 19:15:08 // 2932
:-DDD Az zsírkirály! Tudod mitől döglik a légy!
Charlie 16605-03-2008 08:57:43 // 2931
Hali Cartárs !
Tegnap elkészült az erősítőm.
Hab a tortán, hogy az Arcam A1 és a Musical Fidelity közé beugortt egy csöves California Audio Labs "sigma" DAC.
Embertelenül szól........!!!!!
Tegnap elkészült az erősítőm.
Hab a tortán, hogy az Arcam A1 és a Musical Fidelity közé beugortt egy csöves California Audio Labs "sigma" DAC.
Embertelenül szól........!!!!!
GTVili04-03-2008 22:41:15 // 2930
Hááát igen....ez már csak ilyen játék. :-DDD Nekem is egy-két havonta van vmi favoritom. :-)))
Piritu - 1.000.00004-03-2008 21:17:48 // 2929
Ezzel a hangbarkácsolással csak egy bajom van. Egyre inkább kiválasztás szempont a zenehallgatás során, hogy szépen szóljon. Még szerencse, hogy találok új kedvenceket. Most pl. B.B.Kinget
Sanyi04-03-2008 20:35:50 // 2928
Igen, de sokan mondták h vegyem meg a szett többi részét is mert így nem lesz jó, és igazuk lett, mert így szebben szól mint a gyári hangszórókkal, és kellett neki a hangváltó is!
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
464
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?