Én egy ideig a 64-esnél egy polifoam darabot dugtam a hütő elé,tök jó volt csak a dugóban ki kellet venni,és nagyon nagy feeling volt mikor a rozsaszin polifoamot kihuztam a 64-es böszme nagy hütője elöl.
Sajna csak ez a szin maradtt a sátorozós időszakból.
Forum >> 155
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)15-10-2009 22:04:58 // 86327
Fairlane15-10-2009 21:29:45 // 86326
Volt olyan megoldás is....
De az utóbbi két évben a lökös résein át szoktam befűzni, a hűtő menetirány szerinti jobb alsó sarkához.
Buksinál láttam még egy jó megoldást: Farigcsált két hungarocelldarabot, amik pont beleillenek a lökös réseibe, és lefujta őket feketére.
Biztos rak fel képet, ha megkérjük ;)
De az utóbbi két évben a lökös résein át szoktam befűzni, a hűtő menetirány szerinti jobb alsó sarkához.
Buksinál láttam még egy jó megoldást: Farigcsált két hungarocelldarabot, amik pont beleillenek a lökös réseibe, és lefujta őket feketére.
Biztos rak fel képet, ha megkérjük ;)
atesssz15-10-2009 21:26:45 // 86325
én is éppen tegnap raktam egy karton darabot az olajhűtőre
süsnye15-10-2009 21:16:25 // 86324
az...
de hol rakod be a kartont? meg hogyan? leszeded a maszkot?
de hol rakod be a kartont? meg hogyan? leszeded a maszkot?
Fairlane15-10-2009 20:27:25 // 86323
Kb nekem is ilyen.
És épp ezért szoktam berakni egy kartont télire a hűtőhöz, hogy az olaj is melegedjen némileg.
Enélkül hiába 90en áll a vizem télen is stabilan, az olajmutató el sem mozdul a helyéről... :(
Mediterrán jármű :P
És épp ezért szoktam berakni egy kartont télire a hűtőhöz, hogy az olaj is melegedjen némileg.
Enélkül hiába 90en áll a vizem télen is stabilan, az olajmutató el sem mozdul a helyéről... :(
Mediterrán jármű :P
süsnye15-10-2009 16:10:29 // 86322
nekem a ki- és hazautazások alatt jó időben rendszeresen beállt 100C körülre az oil 130-140es tempónál. De tudomásom szerint az nem is baj, mert 100C környékén a legjobb az olajat tartani...
süsnye15-10-2009 16:06:21 // 86321
jah... :)) mind1, éppen nem tudtam, h 156 vagy 155 termosztátról beszélsz-e ;PP
SD15-10-2009 16:03:32 // 86320
Meg a szélvédő is átmegy öntisztulóba ha nem esik annyira:))) Ablaktörlő csak ront a helyzeten:D
SD15-10-2009 16:01:14 // 86319
A legjobbat még nem is írtam:
(A vérpuntó kalandja címü kiadás 3. rész)
Tegnap megyek fel a csákmóricra, erre látom követ egy-pár xenon, nem nyomom nem érdekel meg értelme sem lenne:D Persze eső es, minden ablak párás... kicsit óvatosan sorolok mert hát, látom mögöttem is jön valami abban a sávban is amibe tervezek besorolni, kis tétovázás után úgy döntök beférek még elé. Azért gyorsítok mert miért kéne fékeznie, erre a xenony aki engem addig követett (nem rámmászva amúgy) meg majdnem nekimegy a mögöttem érkezőnek... Mindezt visszapillantóból néztem végig. A csákmóricon szabályosan közlekedő talán baxát, olyan gyorsan átrántotta a kormányt a másik sávba és ezzel kerülte el az ütközést...
Én nem tudom mi van ezzel a punyesszal de valahogy megzavarja az embereket, ha tudom merre akarok menni és mit akarok csinálni annak ellenére hogy ekkora autót vezetek? :D Valahogy úgy éreztem a xenonyos agyában már csak az járt hogy majd mekkorát fog rámverni a híd végére, és eközben azt is elfelejtette megnézni jön e mellette valaki??? vagy én nem tom... de mind ezt ilyne 50m-es távokon, tehát semmi egymásra mászás meg adokkapok meg szivatás, mindenki megy. Ozt nem egymásnak akarnak menni mindég a puntó közelében a jóképességűek??? Még jó hógy nem nekem?:D
Én nem értem kis-puntó hajlítja a teret vagy mi?:D:D:D
(A vérpuntó kalandja címü kiadás 3. rész)
Tegnap megyek fel a csákmóricra, erre látom követ egy-pár xenon, nem nyomom nem érdekel meg értelme sem lenne:D Persze eső es, minden ablak párás... kicsit óvatosan sorolok mert hát, látom mögöttem is jön valami abban a sávban is amibe tervezek besorolni, kis tétovázás után úgy döntök beférek még elé. Azért gyorsítok mert miért kéne fékeznie, erre a xenony aki engem addig követett (nem rámmászva amúgy) meg majdnem nekimegy a mögöttem érkezőnek... Mindezt visszapillantóból néztem végig. A csákmóricon szabályosan közlekedő talán baxát, olyan gyorsan átrántotta a kormányt a másik sávba és ezzel kerülte el az ütközést...
Én nem tudom mi van ezzel a punyesszal de valahogy megzavarja az embereket, ha tudom merre akarok menni és mit akarok csinálni annak ellenére hogy ekkora autót vezetek? :D Valahogy úgy éreztem a xenonyos agyában már csak az járt hogy majd mekkorát fog rámverni a híd végére, és eközben azt is elfelejtette megnézni jön e mellette valaki??? vagy én nem tom... de mind ezt ilyne 50m-es távokon, tehát semmi egymásra mászás meg adokkapok meg szivatás, mindenki megy. Ozt nem egymásnak akarnak menni mindég a puntó közelében a jóképességűek??? Még jó hógy nem nekem?:D
Én nem értem kis-puntó hajlítja a teret vagy mi?:D:D:D
Riskes15-10-2009 15:53:23 // 86318
a jobboldali ablaktörlő lapátot is akkortájt emeli feljebb a légellenállás :)
SD15-10-2009 15:53:16 // 86317
Meg azért fogynak ki a szuszból a városi lámpás racsinger konzervobozok:)
SD15-10-2009 15:49:47 // 86316
Amúgy valószínüleg ott 160 környékén lép át egy szintet a légellenállás amikortól kezdve dolgozni kell a motornak. Ezt onnan vettem észre hogy akkortájt, már az ablaktörlő visszafele lassabban tud menni, meg a hátsó üveg megszárad ha zuhog az eső akkor is:)
SD15-10-2009 15:48:15 // 86315
Mert hogy kettesben toltad 60-al?:D Az emelkedőn?:D
Riskes15-10-2009 15:40:03 // 86314
eleve nem lehet szerintem melegebb az olaj mint a víz ha nem folyamatosan pirosban forgatod a motort.
nekem az olaj csak autópályán megy fel 90-ig 3500-as fordulat felett
egyszer volt 100 fokos a nyáron 40 fokban, klímával 4 személy + csomagokkal 4500-as fordulaton az M3-ason
nekem az olaj csak autópályán megy fel 90-ig 3500-as fordulat felett
egyszer volt 100 fokos a nyáron 40 fokban, klímával 4 személy + csomagokkal 4500-as fordulaton az M3-ason
Riskes15-10-2009 15:34:50 // 86313
én is elhoztam először nagy örömmel a 4,000Ft körüli unix-os termosztátot, amit azzal a lendülettel vittem is vissza (a doboz állapotából azt látni h jópáran próbálkoztak már vele :)
csak házzal együtt cserélhető. (10,000 Ft volt) benzinesnél, dízel passz
viszont amit ajánlanék h először valamelyik cartárs-al cserélj egy körre hőérzékelő gombát. külön gomba hajtja a műszert és a kompjúúter-t.
A műszer gombája (benzinesnél) a termosztát mögött alatt van könnyen kijön bontás nélkül is.
Nekem ugyanezeket a tüneteket produkálta, próbálkoztam kartonnal is :)
aztán a termosztát csere is csak kb. 10% javulást hozott. A gombát próbáltam csiszolni pucolni nem segített. Kicseréltem egy bontott-ra azóta tökéletes.(75-90c) óra szerint
csak házzal együtt cserélhető. (10,000 Ft volt) benzinesnél, dízel passz
viszont amit ajánlanék h először valamelyik cartárs-al cserélj egy körre hőérzékelő gombát. külön gomba hajtja a műszert és a kompjúúter-t.
A műszer gombája (benzinesnél) a termosztát mögött alatt van könnyen kijön bontás nélkül is.
Nekem ugyanezeket a tüneteket produkálta, próbálkoztam kartonnal is :)
aztán a termosztát csere is csak kb. 10% javulást hozott. A gombát próbáltam csiszolni pucolni nem segített. Kicseréltem egy bontott-ra azóta tökéletes.(75-90c) óra szerint
Longman15-10-2009 15:21:48 // 86312
Arról magyaráztam én is az előbb.. :)
atesssz15-10-2009 15:19:16 // 86311
de van turbó :PPP
süsnye15-10-2009 15:15:36 // 86310
lehet, h látta milyen ökörhugyozás módjára álltál mellé, és biztosabbnak gondolta arrébb állni ;))
süsnye15-10-2009 15:13:43 // 86309
az a baj, hogy szerintem azt a házat szétkapni nem egyszerű dolog, no meg aztán összrekani sem. Szal lehet jobban járnál, ha házzal együtt vennél... ha jól emléxem, akkor talán a manualban a V6hoz láttam olyan termosztátot, amiben könnyű kicserélni a belet,,,
süsnye15-10-2009 15:11:44 // 86308
há' milyen autó ez? még trafó sinccse' benne vazz! ;DD
cac15-10-2009 15:11:20 // 86307
Btw remélem idén is ott lesz Alfacittty. Nagyon meg akartam nézni a várat. No meg ez lett volna az első talim.
Kár, hogy lemaradtam róla!
Kár, hogy lemaradtam róla!
SD15-10-2009 15:04:47 // 86306
és a helyi gazdagpapa kisgyerekek, a következő autókkal álltak a másik oldalon: Twingo RS vagy mi legújabb, Fiat 500 Abarth vagy sport vagy nemtom, középen kipufogós, meg egy Mini, és ezek mellett sem volt szégyenkezni valója a vén csajszinak a peros bőrivel, meg a zender kerekeivel, terepjárós kivitelben:)
Én szeressem:)
Egy helyen éreztem kicsit öregnek az utóbbi egy évben, mégpedig AlfaCity-ben, mert ott bizony sok szebbnél szebb 155 állt mellette, meg ültetett meg csillogó villogó, meg sok egyéb Alfa:)
Én szeressem:)
Egy helyen éreztem kicsit öregnek az utóbbi egy évben, mégpedig AlfaCity-ben, mert ott bizony sok szebbnél szebb 155 állt mellette, meg ültetett meg csillogó villogó, meg sok egyéb Alfa:)
cac15-10-2009 14:56:14 // 86305
Ja hogy dízeles vagy? :)
Akko passz. :)
Akko passz. :)
SD15-10-2009 14:52:34 // 86304
Ja és amikó kimentünk a campingbő, rögtön a helyemre állt egy III golf GTI -vel egy spanyol:) akkor érkezett, beálltam mellé, 1 órán belül arrébb ált:D mert nem volt valami meggyőző az autója az enyém mellett:))) bántotta a szemit:)))
há evvan:)))
há evvan:)))
atesssz15-10-2009 14:50:49 // 86303
SD15-10-2009 14:50:36 // 86302
Ja azokat a bilincseket oldani elég könnyű, utána meg csere, hagyományosra és nincs gond:)
Oldani csak el kell kicsit csavarni bármelyik irányban a kiálló részét, és szétpattan. Visszazárni sem lehetetlen de ez erősen kézügyesség, vagy célszerszám függő.
Szóval jobb beszerezni pár megfelelő méretű bilincset:)
Ja és a Csikós/Totalcar leírta hogy úgy lehet kipróbálni hogy müxik-e ha már kiszedted, hogy berakod egy fazék vízbe akkor zárva kell lennie, mire a víz felforr akkorra ki kell nyilnia.
A másik lehetőség hogy még bent lévő állapotában, ha a motor még nem üzem meleg kb 60c, de már meleg a hűtő be menő cső, akkor nyitva van maradva.
A dízelnek elgé fontos a megfelelő üzemi hőmérséklet, mert különben nem jó hatásfokon üzemel. A benzines jobban tolerálja, csak a motor kopik jobban ha hideg.
Oldani csak el kell kicsit csavarni bármelyik irányban a kiálló részét, és szétpattan. Visszazárni sem lehetetlen de ez erősen kézügyesség, vagy célszerszám függő.
Szóval jobb beszerezni pár megfelelő méretű bilincset:)
Ja és a Csikós/Totalcar leírta hogy úgy lehet kipróbálni hogy müxik-e ha már kiszedted, hogy berakod egy fazék vízbe akkor zárva kell lennie, mire a víz felforr akkorra ki kell nyilnia.
A másik lehetőség hogy még bent lévő állapotában, ha a motor még nem üzem meleg kb 60c, de már meleg a hűtő be menő cső, akkor nyitva van maradva.
A dízelnek elgé fontos a megfelelő üzemi hőmérséklet, mert különben nem jó hatásfokon üzemel. A benzines jobban tolerálja, csak a motor kopik jobban ha hideg.
SD15-10-2009 14:44:36 // 86301
de miért járnék én ezzal az autóval télen nyáron hóban fagyban?:) arra nem kő ennyi bonyolizáció, az olyan lenne mintha ferrarival hordanám a megélhetési vágottfát a piacra:D:)
de hogy ha azt mondom nyáron 2 hétig benne lakatam és nem volt benne hiba akkor elhiszed hogy gyó? :)
Sőtt, miután Riminiben a sátrunk az út melletti részén volt a campingnek mikor beleültünk hogy elmegyünk nézni valamit, olyan síri csönd volt bent hogy rendesen csengett e fülem:D csak viszonyítás kérdése:)
szerintem a jó autó az ami reális-valós de ennek ellenére elegendő, ez az egy dolog amit nagyon tud a 155:)))
300k -ért ennyi gyönyört ritkán adnak, emellett végül is a technika sem az eszeveszett, háromévigjó-eldobható, és akkor még nem beszéltünk arról hogy Alfa:)
De biztos elfogult vagyok és tapasztalatlan, VAGY qvára mákos hogy nem jártam végig a kanosszát és rögtön egy ilyen autóba ülhettem rövid vargabetű után:) és ezt még tetéztem azzal hogy utána nem adtam el hanem még akkior is örülök neki mint majom a farkának maikor már nem akkora vagányság és azóta papíron bármelyik püffesztett dízel lenyomja, de még is egy kis saját királyság ahányszor belé ülök:))) és a szomszédos népségek csak szeretnének lenni ilyen jól:)
yep:D
de hogy ha azt mondom nyáron 2 hétig benne lakatam és nem volt benne hiba akkor elhiszed hogy gyó? :)
Sőtt, miután Riminiben a sátrunk az út melletti részén volt a campingnek mikor beleültünk hogy elmegyünk nézni valamit, olyan síri csönd volt bent hogy rendesen csengett e fülem:D csak viszonyítás kérdése:)
szerintem a jó autó az ami reális-valós de ennek ellenére elegendő, ez az egy dolog amit nagyon tud a 155:)))
300k -ért ennyi gyönyört ritkán adnak, emellett végül is a technika sem az eszeveszett, háromévigjó-eldobható, és akkor még nem beszéltünk arról hogy Alfa:)
De biztos elfogult vagyok és tapasztalatlan, VAGY qvára mákos hogy nem jártam végig a kanosszát és rögtön egy ilyen autóba ülhettem rövid vargabetű után:) és ezt még tetéztem azzal hogy utána nem adtam el hanem még akkior is örülök neki mint majom a farkának maikor már nem akkora vagányság és azóta papíron bármelyik püffesztett dízel lenyomja, de még is egy kis saját királyság ahányszor belé ülök:))) és a szomszédos népségek csak szeretnének lenni ilyen jól:)
yep:D
cac15-10-2009 14:41:26 // 86300
Lekapod róla a csöveket (emlékeim szerint 4 megy bele). Ha mákod van normális csavaros bilinccsel vannak rögzítve. Ha nincs, akkor az eredeti összenyomóssal. Ezzel én szívtam kicsit.
A blokkhoz 3 imbusz nyílású csavar fogja (2 fent, egy lent).
A manual szerint le kell szedni a szemben lévő gyújtótrafókat is (gondolom, hogy normálisan hozzáférj).
Érdemes leereszteni előtte a hűtővizet is.
A blokkhoz 3 imbusz nyílású csavar fogja (2 fent, egy lent).
A manual szerint le kell szedni a szemben lévő gyújtótrafókat is (gondolom, hogy normálisan hozzáférj).
Érdemes leereszteni előtte a hűtővizet is.
süsnye15-10-2009 14:40:32 // 86299
a bárdinál van házzal együtt is... csak kicsit drágább... :)
cac15-10-2009 14:36:25 // 86298
Őőő...meg voltam róla győződve, hogy mind a kormány szervóban, mind a fék szervóban olaj van. Az állaga is olyan.
Köszi a választ, akkor nem sietek a javítással, mert tudom, hogy teli van. :)
Köszi a választ, akkor nem sietek a javítással, mert tudom, hogy teli van. :)
Longman15-10-2009 14:36:22 // 86297
Jah, hogy a dízelben csak a betét cserélhető/kapható? Akkor passz.. :(
A benzinesnél a betétcserés változatnál is rajta van a ház, 3 csavar tartja, úgy lehet cserélni..
Ilyen
A benzinesnél a betétcserés változatnál is rajta van a ház, 3 csavar tartja, úgy lehet cserélni..
Ilyen
Johnson15-10-2009 14:31:23 // 86296
TruPart jobb mint a Motorad? Nem tudom csak kérdezem. Mert árban nincs akkora nagy diferencia.
atesssz15-10-2009 14:25:37 // 86295
Abban az alu házban van a termosztát? hogyan tudom kicserélni?
köszi előre is!
hmm http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P150&cMegnNr=3997
köszi előre is!
hmm http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P150&cMegnNr=3997
Johnson15-10-2009 14:21:59 // 86294
Ha Pesten lennél akkor már jöhetnél is a termosztátért. 4073ft és ebből kedvezmény még lejönne. Szóval tényleg nem egy nagy tétel de ez nem gyári.(MOTORAD)
süsnye15-10-2009 14:20:26 // 86293
az nem fékszervó olaj és nem olaj, a féket nem szerencsés olajozni ;)) az fékfolyadék. Egyébként igen, az úszó a tartályban a szintjelző. :)
Longman15-10-2009 14:18:57 // 86292
Folyamatosan nyitva van a termosztátod! Venni kell egyet, nem nagy költség (érdemesebb a gyárit megvenni), és beszerelni sem nagy ügy..
Tádénál okozhat ez galibát a motornak, arról nem is beszélve hogy fűtésed sem nagyon van gondolom! :)
Tádénál okozhat ez galibát a motornak, arról nem is beszélve hogy fűtésed sem nagyon van gondolom! :)
süsnye15-10-2009 14:18:48 // 86291
az valóban termosztát gyanús...
atesssz15-10-2009 14:16:07 // 86290
igen, akkor is csak 60 körül van. Arra gondoltam, hogy teszek egy nagy karton lapot a hűtő elé. Viszont nyáron sem ment fel nagyon 80 fölé hosszabb menet közben sem. városban stabil 90 fok volt.
Longman15-10-2009 14:14:27 // 86289
Húú, az nem jóó!
Akkor is csak 60 fok ha sokat mész vele? MErt ha igen akkor termosztát csere!
Akkor is csak 60 fok ha sokat mész vele? MErt ha igen akkor termosztát csere!
atesssz15-10-2009 14:10:04 // 86288
hali!
Nektek így hidegebb időben az olaj és a víz üzemi hőmérséklete mennyi?
nekem a víz csak 60 °C-ra megy fel, az olaj meg max 70°C-ra
Nektek így hidegebb időben az olaj és a víz üzemi hőmérséklete mennyi?
nekem a víz csak 60 °C-ra megy fel, az olaj meg max 70°C-ra
Longman15-10-2009 14:00:49 // 86287
"de akinek megvan a fútmű meg a szív az nem tudom miért nyafog hogy a 156 mekkora egy valami:D áááááááá"
Ki nyafog????? Nem értem miből szűrted Te le eztet.. :)
Bazzeg, attól hogy: (tagoltan, lassan olvassál kérlek)
szerintem/nekem nagyon jó autó a 155(főleg a sajátom, ezért is öltem bele nem kevés pénzt, és energiát, hogy majd egyszer álmaim autója legyen belőle), de attól a 156 V6 is nagyon jó autó. Mert a kettő nem zárja ki egymást.. JA?
Ráadásul, tapasztalatból tudom mondani, ez sem elhanyagolható.
Peace! :)
Ki nyafog????? Nem értem miből szűrted Te le eztet.. :)
Bazzeg, attól hogy: (tagoltan, lassan olvassál kérlek)
szerintem/nekem nagyon jó autó a 155(főleg a sajátom, ezért is öltem bele nem kevés pénzt, és energiát, hogy majd egyszer álmaim autója legyen belőle), de attól a 156 V6 is nagyon jó autó. Mert a kettő nem zárja ki egymást.. JA?
Ráadásul, tapasztalatból tudom mondani, ez sem elhanyagolható.
Peace! :)
Longman15-10-2009 13:55:04 // 86286
2x is elkezdtem válaszolni, de mindkétszer kitöröltem.. Jobb ez így , elbeszélgetsz magad is úgy látom, sőt még le is nyugtatod magad! :D
Bár azt nem értem hogy más márka hogy jön ide? Jaj, tudom: hisz te azt használsz minden nap. :P
"De így 17 évesen punnyadt 140-lóval amiből használok kb 70-et max:) és ezzel a ringó-hintó gyári futóművel, az összes nyeszegő nyiszogó, kárpittal, az elektromos germán tudománnyal együtt, annyira de jó de jó:)))" - csak látnám már hogy ezzel jársz nap mint nap munkába, bevásárolni, télen-nyáron, hóban, sárban, stb, stb.. Jaahh!
Egyébként senki nem mondta MÁR MEGINT hogy a 155-nél minden más jobb!
Bár azt nem értem hogy más márka hogy jön ide? Jaj, tudom: hisz te azt használsz minden nap. :P
"De így 17 évesen punnyadt 140-lóval amiből használok kb 70-et max:) és ezzel a ringó-hintó gyári futóművel, az összes nyeszegő nyiszogó, kárpittal, az elektromos germán tudománnyal együtt, annyira de jó de jó:)))" - csak látnám már hogy ezzel jársz nap mint nap munkába, bevásárolni, télen-nyáron, hóban, sárban, stb, stb.. Jaahh!
Egyébként senki nem mondta MÁR MEGINT hogy a 155-nél minden más jobb!
cac15-10-2009 13:53:42 // 86285
Szevasztok!
Hű de régen jártam itt. :)
Lenne egy gyors kérdésem. Ugye a fékszervó olaj tartályán lévő érzékelő az olajszintet jelzi 'csak'?
Azért kérdem, mert tegnap légtelenítettem, és akkor vettem észre, hogy ki van szakadva mindkét ér belőle.
Hű de régen jártam itt. :)
Lenne egy gyors kérdésem. Ugye a fékszervó olaj tartályán lévő érzékelő az olajszintet jelzi 'csak'?
Azért kérdem, mert tegnap légtelenítettem, és akkor vettem észre, hogy ki van szakadva mindkét ér belőle.
SD15-10-2009 13:48:12 // 86284
őőőőőő
megérkezett az analitikus:D
akkó kispók bax:D
megérkezett az analitikus:D
akkó kispók bax:D
Fairlane15-10-2009 13:45:29 // 86283
"GTV kabriózni" ??? :))
Fairlane15-10-2009 13:44:53 // 86282
Jah, biztos a fronthatás.... :))
SD15-10-2009 13:44:36 // 86281
és ráadásul azon lógott a gyógyszer és most azt sem találom:D
süsnye15-10-2009 13:35:31 // 86280
nah, má' , megen e'szakadt a cérna... ;))
SD15-10-2009 13:26:12 // 86279
de akinek megvan a fútmű meg a szív az nem tudom miért nyafog hogy a 156 mekkora egy valami:D áááááááá
nem tudod te mit csinálj jó dolgodban:)))
szépen csinosítsad azt jól:)
nem tudod te mit csinálj jó dolgodban:)))
szépen csinosítsad azt jól:)
SD15-10-2009 13:23:17 // 86278
Én ha javítanék a 155-ön akkor egy picit keményebb potosabb futóművet raknék alá, mert a komfort legyen másé:))
És sok-sok pacit minél több kerékre.
És ezzel már nem tudná felvenni a harcot bármilyen előlkaparós csoda-divat-népautó:)
De így 17 évesen punnyadt 140-lóval amiből használok kb 70-et max:) és ezzel a ringó-hintó gyári futóművel, az összes nyeszegő nyiszogó, kárpittal, az elektromos germán tudománnyal együtt, annyira de jó de jó:)))
Persze kéne jobb meg újabb meg szebb meg vagányabb de mennyit is fizetnék én azért? és leginkább mi helyett? szóval remek kis csataló ez:))) nem véletlenül válasszák az informatikusok mee ők tudnak dönteni átfogó paraméterek alapján nem jönnek lázba egy egy tulajdonság, vagy annak vélt szám alapján:))) hanem az összkép a használhatóság, külső és belső összhangja ez kő.
Na jó abbahagytam:)))
És sok-sok pacit minél több kerékre.
És ezzel már nem tudná felvenni a harcot bármilyen előlkaparós csoda-divat-népautó:)
De így 17 évesen punnyadt 140-lóval amiből használok kb 70-et max:) és ezzel a ringó-hintó gyári futóművel, az összes nyeszegő nyiszogó, kárpittal, az elektromos germán tudománnyal együtt, annyira de jó de jó:)))
Persze kéne jobb meg újabb meg szebb meg vagányabb de mennyit is fizetnék én azért? és leginkább mi helyett? szóval remek kis csataló ez:))) nem véletlenül válasszák az informatikusok mee ők tudnak dönteni átfogó paraméterek alapján nem jönnek lázba egy egy tulajdonság, vagy annak vélt szám alapján:))) hanem az összkép a használhatóság, külső és belső összhangja ez kő.
Na jó abbahagytam:)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
457
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?