Forum >> 155
Buksi31-08-2009 16:52:35 // 84029
Jó, akkor nem árulom el! ;-))
Ceki15531-08-2009 16:47:20 // 84028
Allitolag csak 74 000 km van benne.Na ez az amit nehez elhinnem.a fogyasztasaval tisztaba vaok.a kasztnit megfigyelni nem lesz gond.na mindegy majd kiprobaljuk.2 000 eurot ker erte a tulaj de meg megdumalom vele.az 1,7 est meg ugy sikerult osszetornom hogy elaludtam vezetes kozben es sikerult kiegyenesitenem egy jobbos kanyart,utana mély arok es a kasztni KO.faj is erte a szivem.
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)31-08-2009 16:42:45 // 84027
SD31-08-2009 16:36:41 // 84026
Az oldaladon nincs info, hogy sikerült elpusztítani a TS-t?
SD31-08-2009 16:36:10 // 84025
Hát ha már volt 155-öd tudod hol rohad, ha rohad, a motor, elég strapabíró, de szíjas, Marklárnak van hozzá alkatrésze, amúgy a TS költségeit szorozd be 1.5-el, mind fogyi, mind alkatrész árakban és kb. ennyi szerintem. Ha jó a motorja akkor jó ha nem akkor lesz vele meló. Ezek sem mai csirkék már.
A váltóját érdemes megfigyelni mert ilyen erő átvitelénél, már megfárad, idős korára.
De tuti feeling:)
A váltóját érdemes megfigyelni mert ilyen erő átvitelénél, már megfárad, idős korára.
De tuti feeling:)
Ceki15531-08-2009 16:18:47 // 84024
Sziasztok.tudnatok segiteni?ma lehet veszek egy 2,5 V6 155 ost.mire kell figyelnem,mert ezt a motort nem ismerem.1,7 ts volt a dragasag amig le nem zuztam.elore is kossz.
SD31-08-2009 13:19:40 // 84023
ha alacsony fordulaton dadog inkább a levegővel lesz gond, ha a benzin szar szerintem nagyon köhögne és fel sem pörögne.
ja a légmennyiségmérőt rázogatni, löttyel:)
de én a csövekre tippelek, persze lehet bármi más is, de az alacsony fordulati bizonytalanság tipikusan fals szokott lenni.
ja a légmennyiségmérőt rázogatni, löttyel:)
de én a csövekre tippelek, persze lehet bármi más is, de az alacsony fordulati bizonytalanság tipikusan fals szokott lenni.
gabor69631-08-2009 13:17:21 // 84022
Köszönöm szépen akkor ezeket megnézem hátha meggyógyul, esetleg 1 telitank alkalmával ilyen motortisztítót érdemes belelötyinteni a benyába? :)
SD31-08-2009 13:13:38 // 84021
egy légmennyiség mérő takarítás is elkélne, esetleg, azt csak is féktisztítóval vagy olyan oldószerrel ami nem hagy bevonatot, WD40 tilos!!!! mert az beragasztja...
kiveszed, befogod a végé, jó sokat fújsz bele és befogod a másik végét is, ki hoz egy csomó olajos trutyit.
kiveszed, befogod a végé, jó sokat fújsz bele és befogod a másik végét is, ki hoz egy csomó olajos trutyit.
Krisz15531-08-2009 13:13:14 // 84020
mikor érsz rá?
SD31-08-2009 13:11:24 // 84019
hidegen ne padlózd, amúgy is én 2000 fordulat de még 3000 alatt sem nyomok padlót mert nem ott kezd élni a motor, csak 3000 fölött van igazából értelme:)
falslevegő valószínüleg, valamelyik gumicső öregedett el és ezért a computer nem tud jó levegő, benzin keveréket beállítani, az alacsony fordulatszám tartomáynokban, le kéne ellenőrizni az összes csövet, mert ha a légmennyiség mérő után valami lukas akkor hiábba számol a gomjúter...
sok cső van a szívócson környékén keresd, van vagy 7db, főleg a nagy vastag hajlamos megkeményedni és elrepedni, így tizen sok éves korára, nekem is volt már vagy kettő ami lefittyedt a 4 év alatt.
Megnyugtatásodul közlöm valószínű hogy nem komoly probléma, de mielőbb orvosold! Mert egyrészt gáz, másrészt ciki, harmadrészt attól függetlenül hogy fentebbi fordulatokban megy zabálni fog, a rossz keverék miatt.
Mióta csinálja?
falslevegő valószínüleg, valamelyik gumicső öregedett el és ezért a computer nem tud jó levegő, benzin keveréket beállítani, az alacsony fordulatszám tartomáynokban, le kéne ellenőrizni az összes csövet, mert ha a légmennyiség mérő után valami lukas akkor hiábba számol a gomjúter...
sok cső van a szívócson környékén keresd, van vagy 7db, főleg a nagy vastag hajlamos megkeményedni és elrepedni, így tizen sok éves korára, nekem is volt már vagy kettő ami lefittyedt a 4 év alatt.
Megnyugtatásodul közlöm valószínű hogy nem komoly probléma, de mielőbb orvosold! Mert egyrészt gáz, másrészt ciki, harmadrészt attól függetlenül hogy fentebbi fordulatokban megy zabálni fog, a rossz keverék miatt.
Mióta csinálja?
Thomika31-08-2009 13:10:52 // 84018
Légtömegmérőt és pillangószelepet pucold ki! Jah és persze a légszűrődet cseréld, vagy szintén pucolás, ha még csak 1-2000-et mentél vele!
Thomika31-08-2009 13:09:08 // 84017
Vazze! Most már megvan jogsid! Beülsz és lejössz hozzám, megcsináljuk a vasadat!!
Thomika31-08-2009 13:04:52 // 84016
Hogy Veled mik történnek??!! :)))))))))
155Gábor31-08-2009 12:58:36 // 84015
Üdv szeretném segitségetek kérni !
Van egy 155 2.0 8V -em és ha induláskor vagy akármeik sebbeségben lepadlozom, illetve ha 2cm-nél nagyobb gázt adok 1400-1500 -as fordulattól akkor rángat meg dadog 2000 ig, utánna viszont megy mint az álat.
Meg tudnátok mondani mitől csinálhatja, illetve hogyan kell kijavitani?
Van egy 155 2.0 8V -em és ha induláskor vagy akármeik sebbeségben lepadlozom, illetve ha 2cm-nél nagyobb gázt adok 1400-1500 -as fordulattól akkor rángat meg dadog 2000 ig, utánna viszont megy mint az álat.
Meg tudnátok mondani mitől csinálhatja, illetve hogyan kell kijavitani?
SD31-08-2009 12:38:20 // 84014
manual ríderek onair!!!
hát ahol kapja a 12V-ot a motor oda kell 12V-ot kötni, ez azért nem mindegy azért hogy hova mert lehet vele tüzet gyújtani és akkor nem 120fok lesz a vége:)
Ezért kérjük a magasságos hozzáértőket!
hát ahol kapja a 12V-ot a motor oda kell 12V-ot kötni, ez azért nem mindegy azért hogy hova mert lehet vele tüzet gyújtani és akkor nem 120fok lesz a vége:)
Ezért kérjük a magasságos hozzáértőket!
Krisz15531-08-2009 12:34:57 // 84013
szerelő hiába cserélt ki vmi szar patront ami szerinte hibás volt, a motor ugyanúgy melegszik tovább és 120ig meg sem áll.. na amíg nem lesz megjavítva hogy is kell direktbe kötni a hűtőt? de kb mintha gyp-seknek magyaráznátok hogy én is megértsem:D kössz
SD31-08-2009 12:18:23 // 84012
Olyan érzés hogy elbizonytalanodik a motor?
Elsőkörben nézd meg a csatlakozókat, meg a levegőcsöveket.
A csatikat érdemes megtisztítani, WD40, vagy Contact spray.
A levegő csöveket meg luk keresés célzattal.
De ha a tied 16V akkor inkább Légmennyiségmérő lesz, ami nem occsó de legalább drága és érzékeny...:(
De előtte nézd át a csüveket meg kábeleket, mielőtt vennél új valamit.
Elsőkörben nézd meg a csatlakozókat, meg a levegőcsöveket.
A csatikat érdemes megtisztítani, WD40, vagy Contact spray.
A levegő csöveket meg luk keresés célzattal.
De ha a tied 16V akkor inkább Légmennyiségmérő lesz, ami nem occsó de legalább drága és érzékeny...:(
De előtte nézd át a csüveket meg kábeleket, mielőtt vennél új valamit.
gabor69631-08-2009 12:08:18 // 84011
uhh :)
Inkább hidegen, és olyan 1700-2000rmp között de melegen is előferdűl és nem mindíg. Nem hinném hogy benya mert amikor kipróbáltam akkor is csinálta 1x de nem foglalkoztam vele különösebben :)
Inkább hidegen, és olyan 1700-2000rmp között de melegen is előferdűl és nem mindíg. Nem hinném hogy benya mert amikor kipróbáltam akkor is csinálta 1x de nem foglalkoztam vele különösebben :)
SD31-08-2009 12:03:33 // 84010
na még egy mára:
láttatok már koszos ferrarit? én még nem:D
Gyöszök a postáról, gyalog, erre lámpánál valami furcsa alapjárat üti meg a fülem, na mondom megint egy racinger, beragadt szivatóval, dob nélkül:D Nézek előrre nem látom hogy lenne valami autó ott, csak egy foltos stift meg meg pár furgon. Jó megyek előrébb, látom egy F360 ferka:D:D:D olyan lapos volt hogy nem láttam a mutykertől. Na akkor már értem a hangot:))) Ésss bazz koszos:D:D: hót mocsok por, amúgy fekete, mindkét abalak lahúzva. Nézek bele, és bazzeg ott ül benne a vajda:D:D:D vagy a fia:D
Ilyen putri ferrarit még nem láttam... lehúzott ablakkal cigizik benne a barnatalpú, aztán ment tovább egyenesen be abba az utcába ahol végig fekvőrendőrök... ferrarival fekvőrendőrözni??? inkább kerülök két tömböt... na ez se kubikos munkából kereste rá a dellát...
ezzz... ????
hova jutunk???
mért érzem úgy hogy ezt az autó mi vettük neki???
na jó ha nem közvetlenül, de mi fizettük be azt a pénzt amit kiosztottak segélynek és amit ennek a bandája beszedett uzsorakamatok címén, a fajtársaitól???
És ott dűleszti a seggét a ferrariban, és úgy használja mint a 190D mercit...
Gondolkoztam hogy talán replika, de ilyen magas alapjárat meg a gázadásra is csak ferka lehet...
Bazzzz????
(még jórégen láttam egy másik 355-öst de az replika volt, nagymuteromék felé lehetett belátni abba a kertbe ahol állt, egész jó minőségű volt, 3-4 mila egy olyan, láttam egyszer ugyan azt, a Gellért téren beállítva egy étterem elé, azt ott stírölte a száztagu:D kijöttek cigerettázni a szünetben még a hegedü meg a cimbalomütő is ott volt a kezükben. Na ezt ugyan azelőtt a kert előtt ahol állni szokott lekoccolta egy kopel corsa:D:D:D tolatott ki a gyerök, és nem látott hátra semmit, ezek a fierroból átépítettek ilyenek, azt megtalálta hátulról a kopel:P ez azért jó, mert ferrainak occsó, fierronak drága, viszont megjavíttatni egy vagyon:D)
jóestét
láttatok már koszos ferrarit? én még nem:D
Gyöszök a postáról, gyalog, erre lámpánál valami furcsa alapjárat üti meg a fülem, na mondom megint egy racinger, beragadt szivatóval, dob nélkül:D Nézek előrre nem látom hogy lenne valami autó ott, csak egy foltos stift meg meg pár furgon. Jó megyek előrébb, látom egy F360 ferka:D:D:D olyan lapos volt hogy nem láttam a mutykertől. Na akkor már értem a hangot:))) Ésss bazz koszos:D:D: hót mocsok por, amúgy fekete, mindkét abalak lahúzva. Nézek bele, és bazzeg ott ül benne a vajda:D:D:D vagy a fia:D
Ilyen putri ferrarit még nem láttam... lehúzott ablakkal cigizik benne a barnatalpú, aztán ment tovább egyenesen be abba az utcába ahol végig fekvőrendőrök... ferrarival fekvőrendőrözni??? inkább kerülök két tömböt... na ez se kubikos munkából kereste rá a dellát...
ezzz... ????
hova jutunk???
mért érzem úgy hogy ezt az autó mi vettük neki???
na jó ha nem közvetlenül, de mi fizettük be azt a pénzt amit kiosztottak segélynek és amit ennek a bandája beszedett uzsorakamatok címén, a fajtársaitól???
És ott dűleszti a seggét a ferrariban, és úgy használja mint a 190D mercit...
Gondolkoztam hogy talán replika, de ilyen magas alapjárat meg a gázadásra is csak ferka lehet...
Bazzzz????
(még jórégen láttam egy másik 355-öst de az replika volt, nagymuteromék felé lehetett belátni abba a kertbe ahol állt, egész jó minőségű volt, 3-4 mila egy olyan, láttam egyszer ugyan azt, a Gellért téren beállítva egy étterem elé, azt ott stírölte a száztagu:D kijöttek cigerettázni a szünetben még a hegedü meg a cimbalomütő is ott volt a kezükben. Na ezt ugyan azelőtt a kert előtt ahol állni szokott lekoccolta egy kopel corsa:D:D:D tolatott ki a gyerök, és nem látott hátra semmit, ezek a fierroból átépítettek ilyenek, azt megtalálta hátulról a kopel:P ez azért jó, mert ferrainak occsó, fierronak drága, viszont megjavíttatni egy vagyon:D)
jóestét
SD31-08-2009 11:46:54 // 84009
hidegen, melegen, magas fordulaton, alacsonyan? kevésbenzin, sokbenzin?
kontakt, fals, lmm, gyertyakábel, szutyokatankban stb. ? :)
részletesebb leírás kő a távgyógyításhoz:)
kontakt, fals, lmm, gyertyakábel, szutyokatankban stb. ? :)
részletesebb leírás kő a távgyógyításhoz:)
Taxi33™31-08-2009 11:38:21 // 84008
telefonfülkedesign puffasztott dízelfűnyíró Ez naggyon jó! :oDD
gabor69631-08-2009 11:33:15 // 84007
haligali,
1 gyors kérdés hétha találkoztatok már ezzel a "hibával" és zsigerből toljátok a választ :)
Van úgy néha hogy ha csak pötyögök akkor elkezd ugrálni/rángatni de gázadásra vagy elvételre megszünik mi lehet? :)
Kösz elöre is
1 gyors kérdés hétha találkoztatok már ezzel a "hibával" és zsigerből toljátok a választ :)
Van úgy néha hogy ha csak pötyögök akkor elkezd ugrálni/rángatni de gázadásra vagy elvételre megszünik mi lehet? :)
Kösz elöre is
Fairlane31-08-2009 10:38:00 // 84006
sírokbazmeg :)))))))))))))))))))))))))))))))
SD31-08-2009 10:08:24 // 84005
Tegnap az emhármon (természetesen német:D) nem hitte el egy ford fjúzsön hogy nem ő a májer:D:D de kétszer is... én nem hiszem hogy épeszű országban egy ilyen 1.5dci vagy mi nekimenne egy piros alfának hogy most letollak....:D hülyék ez ezek mind...
Elsőkör: szépen 130körül gurulok elém termett valami nemtommi, gondolom megelőzöm de mint békében élni próbáló állampolgár, oda is lépek hogy ne akadályozzam az esetlegesen mögöttem érkező gyorsabbat, na akkor pont ez a (rot)f(l)ord jött mögöttem, belőttem olyan 140 körül jöhet, jó nembaj nem akadályozzuk az erőgépet, 150-re beállítottam a "tempomatot" erre még mindig jön, na mondom is magamban ez agyarország... ahol ha valaki az útban van, nem elveszi a gázt hanem odalép neki... hogy "alázhassa" (suzukis szleng) :D:D:D
nem hittem a szememnek(illetve itt élek már régen, pont erre számítottam...) még dobtam rá pár rönköt, a közmozdonynak aztán lemaradt. Majd jóval előbb pár kilóméter múlva beálltam kb 140-re... nagy rössel el mellettem:)))
jó hát végül is miattam fékeznie nem kellett, max. az önérzetét sérti hogy nem elég a fostalicskája "alázni" :D
de most jön a vicc... erre megin utólérem
ja hogy te bizonyítottál hogy akkor is meg tudsz előzni, kis kitartó fordos:D:D:D ???
percig sem gondolkoztam el mellette ugyan olyan 140 körül, erre megint észbe kaphatott:D:D:D
jönne már nagyon, 150, 160, előttem egy csoda-szuperb (1.9) lassan fogta fel hogy most én mennék, mert épp van itt egy kis dolgom:) nem mentem rá csak követtem, ez alatt dühönghetett, mögöttem a ford:) jött rám meg játszotta a fejét, előbb 140-el előztem most 160-nál már tajtékzott hogy nem bír a géppel:D
gondoltam is magamban várjál csak, ha megtisztul előttem az út:) lesz nemulass:)))
szinte hallottam a fordost hogy kattognak az agyában a fogaskerekek: "buzialfásosbiztos visszaváltott, azért maradtam le, de ez az öregszar mitakaritt, majd itt 160-nál már kijön a dízel fölény aztán lenyomom ezt a szarolaszt mint a gombot" :)
széles mosolygás közepedte teltek a másodpercek míg a csodaskodás eszmélt hogy van élet az 1.9tdi után is, na kihúzódott, én meg 4000 párszázas fordulatnál örömmel konstatáltam a motor kész arra amire gyártották, visszaváltani fölösleges, határozott lábmozdulattal tudattam piroskával hogy mehet:) hát megint lemaradt, igaz mostmár nem bíztam a véletlenre +10-20 még:D:D:D
jó utána visszaáltam 150-re érdekes mód nem jött többször, eltűnt a tükörben:P ezek szerint tényleg csak próbálkozott:):P
de mit hitt??? hogy 1.8 toyota motor van az alfámban vagy, 2.0i kopel??? vagy mi???
milyen lelki világ kell ahhoz hogy valaki egy 100le-ős, telefonfülkedesign puffasztott dízelfűnyíróval játssza a fejét a pályán:D:D:D
bezzek ha mutyuki lett volna biztos ledob dulván a földle:D
jóreggel:)
meginoda a rekordfogyim:D
Elsőkör: szépen 130körül gurulok elém termett valami nemtommi, gondolom megelőzöm de mint békében élni próbáló állampolgár, oda is lépek hogy ne akadályozzam az esetlegesen mögöttem érkező gyorsabbat, na akkor pont ez a (rot)f(l)ord jött mögöttem, belőttem olyan 140 körül jöhet, jó nembaj nem akadályozzuk az erőgépet, 150-re beállítottam a "tempomatot" erre még mindig jön, na mondom is magamban ez agyarország... ahol ha valaki az útban van, nem elveszi a gázt hanem odalép neki... hogy "alázhassa" (suzukis szleng) :D:D:D
nem hittem a szememnek(illetve itt élek már régen, pont erre számítottam...) még dobtam rá pár rönköt, a közmozdonynak aztán lemaradt. Majd jóval előbb pár kilóméter múlva beálltam kb 140-re... nagy rössel el mellettem:)))
jó hát végül is miattam fékeznie nem kellett, max. az önérzetét sérti hogy nem elég a fostalicskája "alázni" :D
de most jön a vicc... erre megin utólérem
ja hogy te bizonyítottál hogy akkor is meg tudsz előzni, kis kitartó fordos:D:D:D ???
percig sem gondolkoztam el mellette ugyan olyan 140 körül, erre megint észbe kaphatott:D:D:D
jönne már nagyon, 150, 160, előttem egy csoda-szuperb (1.9) lassan fogta fel hogy most én mennék, mert épp van itt egy kis dolgom:) nem mentem rá csak követtem, ez alatt dühönghetett, mögöttem a ford:) jött rám meg játszotta a fejét, előbb 140-el előztem most 160-nál már tajtékzott hogy nem bír a géppel:D
gondoltam is magamban várjál csak, ha megtisztul előttem az út:) lesz nemulass:)))
szinte hallottam a fordost hogy kattognak az agyában a fogaskerekek: "buzialfásosbiztos visszaváltott, azért maradtam le, de ez az öregszar mitakaritt, majd itt 160-nál már kijön a dízel fölény aztán lenyomom ezt a szarolaszt mint a gombot" :)
széles mosolygás közepedte teltek a másodpercek míg a csodaskodás eszmélt hogy van élet az 1.9tdi után is, na kihúzódott, én meg 4000 párszázas fordulatnál örömmel konstatáltam a motor kész arra amire gyártották, visszaváltani fölösleges, határozott lábmozdulattal tudattam piroskával hogy mehet:) hát megint lemaradt, igaz mostmár nem bíztam a véletlenre +10-20 még:D:D:D
jó utána visszaáltam 150-re érdekes mód nem jött többször, eltűnt a tükörben:P ezek szerint tényleg csak próbálkozott:):P
de mit hitt??? hogy 1.8 toyota motor van az alfámban vagy, 2.0i kopel??? vagy mi???
milyen lelki világ kell ahhoz hogy valaki egy 100le-ős, telefonfülkedesign puffasztott dízelfűnyíróval játssza a fejét a pályán:D:D:D
bezzek ha mutyuki lett volna biztos ledob dulván a földle:D
jóreggel:)
meginoda a rekordfogyim:D
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)31-08-2009 09:26:38 // 84004
A K-hoz?Te tudsz valamit?El ne áruld.:-)
Fairlane31-08-2009 09:24:49 // 84003
Nyóreggelt E! :)
SD31-08-2009 09:15:14 // 84002
Jól meg kell nézni, talán kevesebb macera van vele mint a 16V boxerral, anno én is egy 33-as helyett vettem 155-öt. De nagyon állapotfüggő, mert egy jó 33-asnál nem jobb egy szar 155, de egy jó 155 az kincset ér:)))
Szekvenciális ablak?:D rotfl:D
Szekvenciális ablak?:D rotfl:D
Buksi31-08-2009 08:48:17 // 84001
Gratula a K-hoz! :-))
Buksi31-08-2009 08:47:32 // 84000
Jó kis meló ez! ;-)))))
Buksi31-08-2009 08:43:58 // 83999
Há' mer' csak gyorsan átutaztunk Bp-en! :-))
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)31-08-2009 08:20:57 // 83998
A kis optimista :-))
Zsolti 7530-08-2009 22:59:18 // 83997
Köszönöm szépen!!
nem találtam a tagok között meg sajna
nekem tetszik úgy volt anno hogy Nero verdáját veszem meg csak nem tudtam időben eladni a 75-t sajnos:(((
pedig az a kocsi nagyon tetszett
most két lehetőség van:33 1.7 16v boxer(letárgyalva félig)
Meg vmi 155
De köszönöm mégegyszer
nem találtam a tagok között meg sajna
nekem tetszik úgy volt anno hogy Nero verdáját veszem meg csak nem tudtam időben eladni a 75-t sajnos:(((
pedig az a kocsi nagyon tetszett
most két lehetőség van:33 1.7 16v boxer(letárgyalva félig)
Meg vmi 155
De köszönöm mégegyszer
Marklar15530-08-2009 22:55:35 // 83996
Ha megveszed, akkor pestre kerűl és 1-el több pesti vásárlóm lehet:)))
Marklar15530-08-2009 22:54:05 // 83995
Piros 1,8 8v:)
Szoszó nemtudom, hogy tag-e.
A hűtőrácson egy 16V pajzsa van.
A nagy kerék bátor dolog:) De, szép.
A gyárinak mondott alufelni, érdekes.
Hasonlít a gyárira, de nem biztos, hogy az...
Szoszó nemtudom, hogy tag-e.
A hűtőrácson egy 16V pajzsa van.
A nagy kerék bátor dolog:) De, szép.
A gyárinak mondott alufelni, érdekes.
Hasonlít a gyárira, de nem biztos, hogy az...
Marklar15530-08-2009 22:48:02 // 83994
Így jártam már én is:)))
Előszőr azt hittem, hogy bemászott egy borz, v ilyesmi és így lelte a halálát. De csak a kipuff dob halála volt:)
Előszőr azt hittem, hogy bemászott egy borz, v ilyesmi és így lelte a halálát. De csak a kipuff dob halála volt:)
Zsolti 7530-08-2009 22:47:21 // 83993
Sziasztok!!
Tudtok nekem segíteni??Erről az autóról tud valaki valamit:
http://www.hasznaltauto.hu/3168234_alfa_romeo_155_1993
Köszönöm előre is:)
Tudtok nekem segíteni??Erről az autóról tud valaki valamit:
http://www.hasznaltauto.hu/3168234_alfa_romeo_155_1993
Köszönöm előre is:)
Marklar15530-08-2009 22:46:16 // 83992
Anno az UNO Turbo rendre kinyomta a tömítést. (leömlő és a turbo köztit) Elsőre én is befostam, aztán mikor rájöttem, hogy mi az, akkor már megnyugodtam. Jó szar hangja volt, sivítós. Meg szar is volt leszedni a turbot. A 3. ilyen tömítés csere után kontra anyás rézanyát kapott. ezzel is lett eladva:)
Zsolti 7530-08-2009 22:46:13 // 83991
Sziasztok!!
Erről az autoról valaki tud valamit??
Köszönöm, előre is srácok
Erről az autoról valaki tud valamit??
Köszönöm, előre is srácok
Marklar15530-08-2009 22:42:19 // 83990
:)))
Inter156 (il mascalzone)30-08-2009 19:20:50 // 83989
Szép kis meló!!! Nem irigyellek....sok sikert:))))))
TSiga ( I am the TSIG)30-08-2009 16:54:17 // 83988
A xar az volt, amit vettünk volna. A miénk hibátlanul üzemelt!
atesssz30-08-2009 16:08:23 // 83987
wastegate-re gondolsz?
gabor69630-08-2009 15:36:30 // 83986
ááááá hallod sapka trágya volt az egész ahogy a kollega mondja 2db golf 1 es volt ami szép volt meg 1 skyline oszt annyi, kint voltunk vagy 10 percet oszt annyi. Nem érte meg.
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)30-08-2009 14:32:21 // 83985
Most jöttem vissza a polustol,nem volt nagy szám,egy régi 1 golf az szép volt,de alig voltak páran,inkább az opelos nagy arcok.
afri30-08-2009 14:14:05 // 83984
tegnap késő délután csak nekifogtam még a bal oldali lengőkar cseréjének! ahhoz képest, hogy tavaly cseréltem az ezoldalit, eléggé nehezen jöttek szét a dolgok, szoptam vele! :-( aztán rájöttem arra is, hogy a gumiharang levált a blokkról, így azt is cserélnem kell!! :-( ma kicserélem a jobb oldali lengőkart is, remélem itt a gumiharang fasza lesz még, igaz, azt a tavasszal cseréltem le! :-) annak még bírnia kell!!

SD30-08-2009 11:58:12 // 83983
Fényképezz:)))
(lusta informatikusok, lusták:D)
(lusta informatikusok, lusták:D)
gabor69630-08-2009 11:54:16 // 83982
Nu én min indulok a pólushoz, ha valakinek érdekes akkor ezen el tudtok érni és össze tudunk rohanni :) 30 /411 43 56
SD30-08-2009 10:48:25 // 83981
Jó gondoltam:) Az is lehet hogy a hengerfejtömítést köpte ki nem?:D
Na viccen kívül ennél nagyobb baja ne legyen, én mikor megvettem rá nem sokkal komplett lecseréltem, a szétrohadt kipuffot aztán azóta nincs vele gond, csak a tömítés hullott ki néha:)
Nekem pont Balatonon tört le a vége, aztán ott lógott a dob, felkötöttem és utána csere, 40k volt komplett a rendszer nem egy agyrém ahhoz képest mekkora vasdarab:D
Na viccen kívül ennél nagyobb baja ne legyen, én mikor megvettem rá nem sokkal komplett lecseréltem, a szétrohadt kipuffot aztán azóta nincs vele gond, csak a tömítés hullott ki néha:)
Nekem pont Balatonon tört le a vége, aztán ott lógott a dob, felkötöttem és utána csere, 40k volt komplett a rendszer nem egy agyrém ahhoz képest mekkora vasdarab:D
Krisz15530-08-2009 10:11:54 // 83980
na hát akkor az elégett. na mindegy engem nem zavar ha van még gyapot majd kijön az is.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
1077
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?
Members
New members
- Kaccsa
- ramirez001
- “ Kevin “
- Rókus
- benebp
- Gyuszkó 159
- Olxander
- UTPcableman
- rajkailaszlo