Nohh.
Természetessen ma is voltam Érden:)
Az SW J E sárvédőjét megkellett igazítani a lakotossal, mert nem volt még rendessen fent. Felraktam (provizore) a lököst és egy (nem azt ami rajta lesz) maszkot.
Nem akartam "bénán mászkálni a fényezésig. :)
A MH tető kicsit így is bénán áll, de erre már nincs mostanában erőm...
Nem kell közelről nézegettni:)
Szóval, a fényezőn múlik, hogy ,mikor lesz innen kész.
Elvileg ez már pénzembe sem kerűl, mert gumi/felni meg egyéb vackokban rendeztem vele...
Anyagi és időbeli megfontolás miatt az ajtók egyenlőre maradnak a Tempráé, mert:
1. per pillanat 8db Tempra ajtóm van eladó. Sajna nincs rá jelentkező. S így lenne +4db
2. ha a Tempra tükőr maradna is, akkor is kéne +2db balos kilincs. Amik épp vannak színte elkeltek.
3. átkéne kábelezni a Tempra/155 ajtókat is, mert nem ugyanazok a csokik. (másak a kapcsolók ügye)
4. 4db ajtó+ 2db hátsó sárvédő fényezés + ban $$$
5. nemkaptam megnyugtató választ a hátsó sárvédők illesztésére/megoldására.
6. AR ajtó esetén még a felső élnél is vannak esztétikai eltérések.
7. Idén még a tárcsafékes hátsó híd cseréje, Delta 2 es műszerfal beépítése hátra van. + Hengerfej felújítás. + apróságok és jólenne, ha a fóliázás költsége is beleférne.
Szóval kell még költeni erre. IS.
8. sóval egyenlőre tele a tököm a "játszadozással" :)
9. bontogattni is kell, had pörögjenek a vasak:)
10.
1-6. ig. Ez nem jelenti azt, hogy feladtam a fullos projektet:)
Ha folytatom, akkor csak 2db indextelenített, s dupla övvonaltalanított sárvédőt és annak a fényezését buknám el:)
Viszont az 5. ajtó "falazása" (ennek a zárjának az átalakítása is kell), a lenyíló hátfalba integrált motoros méretü rendszám (ennek megigénylése) s a lenyiló hátfal esetleges difúzoros formai megoldása is felmerűlt bennem. De úgy, hogy a 2db oldalelem 155 lökösből legyen. Megvizsgálandó, hogy a hátsó lámpa milyen macerákkal cserélhető 155 ösére:)
Csak megjegyzem, hogy soha nemszerettem a teljessen gyári kinézetü autókat. Mégha egy 155 ről, v Tempráról... legyen szó:)