Forum >> 155
Longman19-08-2009 14:14:23 // 83579
Szia, köszi nem kell, megvan a forrásom nekem is.. :)
BMW forever!!!!!!!!19-08-2009 12:00:35 // 83578
Már most mondom hogy tuti a testkábeled a hibás.Ugyanez volt nekem is.Majdnem öninditót cseréltettem rajta,de kiderült hogy a testkábel a szar.próbáld ki,egy bika kábellel helyettesitsd a test kábelt és fasza lesz.Itthon meg kábelcsere.
SD19-08-2009 11:48:20 // 83577
na megyek mert mostmár rásüt a nap a sátorra...:D bazi meleg kezd lenni, aztán indulunk is be, kint meg nem reklámozom hogy géppwl vagyok:)))
majd ha már nem kell itt hagyni az autóban:)
amúgy csináltam egy széfet: ABS műanyagból aktatáska, számzár+kulcsos, az odaláőncsolva a csomagtartóban a kalaptartó alatti vashoz:))) amikor elmegyünk ebbe belezárom:) sokat nem ér de nyugodtabb vagyok tőle:)
na csőváz:)
majd ha már nem kell itt hagyni az autóban:)
amúgy csináltam egy széfet: ABS műanyagból aktatáska, számzár+kulcsos, az odaláőncsolva a csomagtartóban a kalaptartó alatti vashoz:))) amikor elmegyünk ebbe belezárom:) sokat nem ér de nyugodtabb vagyok tőle:)
na csőváz:)
SD19-08-2009 11:45:22 // 83576
de pl: besorolásnál, be nem engednek:D ha elindulsz valahogy bekerülsz:D különben ott álhatsz nap estig:D
de a legjobb az volt amikor itt Rómában keringtünk, felmentünk a körgyűrűre, aztán egy robogós szintén vagy 100-al el mellettem:D félkézzel...:D oldarra néz azt mutogat:)
"lúccseeee" üvölti:D:D:D
nem volt felkapcsolva a lámpám alagútban:P felkepcsoltam azt megköszöntem, még talán video is van róla:D:D:D de ahogy üvöltött:D:D:D
de a legjobb az volt amikor itt Rómában keringtünk, felmentünk a körgyűrűre, aztán egy robogós szintén vagy 100-al el mellettem:D félkézzel...:D oldarra néz azt mutogat:)
"lúccseeee" üvölti:D:D:D
nem volt felkapcsolva a lámpám alagútban:P felkepcsoltam azt megköszöntem, még talán video is van róla:D:D:D de ahogy üvöltött:D:D:D
süsnye19-08-2009 11:11:41 // 83575
egyébként tényleg, úgy van, h ha felveszed a ritmusukat nincsen semmi gond, nem kell sehol kétségbe esni. Sokkal lazábban kezelik a kreszt, amiben megjegyzem a rendőrök is segítik őket, mert nem kötnek bele minden szarba.
A robogósokkal nekem akkor szokott a tököm tele lenni városban, amikor nem tudod kiszámítani, h melyik oldalról fog kikerülni, így még segíteni sem tudok... aztán ha meg ketten vagy többen jönnek, akkor ahogy esik.. :) néha szó szerint, mert sajnos láttam már itt 1-2 elég csúnyány végződött robogós esetet.. :(
A robogósokkal nekem akkor szokott a tököm tele lenni városban, amikor nem tudod kiszámítani, h melyik oldalról fog kikerülni, így még segíteni sem tudok... aztán ha meg ketten vagy többen jönnek, akkor ahogy esik.. :) néha szó szerint, mert sajnos láttam már itt 1-2 elég csúnyány végződött robogós esetet.. :(
SD19-08-2009 11:02:15 // 83574
Á mi idefele szombat, meg vasáranp közlekedtünk csak:))) Rómába vasárnap este mertem bemerészkedni, de így is beelőzött jobbról egy Lancia Y egy sávban, úgy hogy nekem satuznom kellett az útközepén lévő sziget előtt következő lámpánál megeresztettem neki egy watalómadafaka üzit:)) jó hangosan:)))
amúgy nagyon jól vezetnek, ha felveszed a ritmust mindenki figyel minden fele
nekem pl: az tetszett hogy előz egy robogós, meglátja hogy az én utamban van valami ezért még gázt adott és mire oda értem már be tudtam solorolni mögé
de persze vannak nagyon hülyék is... pl a béjembé szembe középen... de én a városba nem merészkedek be asszem nappal :D:D:D
amúgy nagyon jól vezetnek, ha felveszed a ritmust mindenki figyel minden fele
nekem pl: az tetszett hogy előz egy robogós, meglátja hogy az én utamban van valami ezért még gázt adott és mire oda értem már be tudtam solorolni mögé
de persze vannak nagyon hülyék is... pl a béjembé szembe középen... de én a városba nem merészkedek be asszem nappal :D:D:D
cac19-08-2009 11:01:15 // 83573
Ha esetleg nem válaszoltak még...nem olyan macerás, csak akkor lehet szopni, ha be vannak rohadva a csavarok. Lehet, hogy kell majd utána futómű állítás is.
SD19-08-2009 10:57:14 // 83572
Hát mi campingezünk végig, ilyez én még sosem csináltam, de asszony állította hogy ki lehet bírni, és 2 hét megéri!!!
Fusina (velence mellet) : rettenet... éjfélre értünk oda... Balatongyörök-Velence táv után... nagy nehezen találtunk egy sátornyi helyet... aztán valahogy összetákoltuk a sátrat, matracot már nem is fújtunk, hát azt hittem meghalok, ha ez ilyen lesz 2 hétig...
33eur (az utót kifelejtették:D)
Valahol Ravenna előtt, ugyancsak egy éjszaka, kicsit poros, a strand nem volt valami nagy szám, de csak megaludtunk meg lábáztattunk. 29eur
Rimini, Camping maximus: Itt letáboroztunk asszem egy hétre, csak az ifjusági részben volt már hely, (tuc-tucc zene stb:D megszoktuk) de volt fű és a szélére rakott minket a táborvezető aki amúgy folyékonyan beszélt magyarul (felesége magyar:) itt a mellékhelység nem volt valami nagyszám, de mindig átszöktünk a másik részbe:D ott elviselhető volt. Lógott a levegőből egy tőgy és ha megnyomod a gombot jön a víz pár percig stb... nem nevezhető tisztának, de a part, kb 100m 36eur/nap
Itt Róma mellett Flamino Village: Ezen meglepődtem, mikor asszony nön vissza a mosdóból fülig érő vigyorral:D:D:D Hát ez komoly:D Majd le akarom fényképezni, csak még nem volt alkalom mert, hülyén veszi ki magát ha budiban fényképezek, ahol mások is vannak:D:D:D
ez itt 34eur lesz per nap.
Az ár úgy áll össze hogy 2 felnőtt egy sátor hely és egy autó, a sátor mellé parkolok, 2 hete együt alszok az alfával:D:D:D:)))) tök jó hogy felébredek és a Piroskát pillantom meg először:)))
Szóval kb így: az tény hogy polifómon elviselhetetlen lenne, de asszony nem tágított és kellett venni két camping széket, meg egy matracot (140x180) pont belefér a sátorba, és így zsír az alvás!:) haly nincs sok de elférünk:))) és mondom a kilátás Piroskára fenséges:)))
Fusina (velence mellet) : rettenet... éjfélre értünk oda... Balatongyörök-Velence táv után... nagy nehezen találtunk egy sátornyi helyet... aztán valahogy összetákoltuk a sátrat, matracot már nem is fújtunk, hát azt hittem meghalok, ha ez ilyen lesz 2 hétig...
33eur (az utót kifelejtették:D)
Valahol Ravenna előtt, ugyancsak egy éjszaka, kicsit poros, a strand nem volt valami nagy szám, de csak megaludtunk meg lábáztattunk. 29eur
Rimini, Camping maximus: Itt letáboroztunk asszem egy hétre, csak az ifjusági részben volt már hely, (tuc-tucc zene stb:D megszoktuk) de volt fű és a szélére rakott minket a táborvezető aki amúgy folyékonyan beszélt magyarul (felesége magyar:) itt a mellékhelység nem volt valami nagyszám, de mindig átszöktünk a másik részbe:D ott elviselhető volt. Lógott a levegőből egy tőgy és ha megnyomod a gombot jön a víz pár percig stb... nem nevezhető tisztának, de a part, kb 100m 36eur/nap
Itt Róma mellett Flamino Village: Ezen meglepődtem, mikor asszony nön vissza a mosdóból fülig érő vigyorral:D:D:D Hát ez komoly:D Majd le akarom fényképezni, csak még nem volt alkalom mert, hülyén veszi ki magát ha budiban fényképezek, ahol mások is vannak:D:D:D
ez itt 34eur lesz per nap.
Az ár úgy áll össze hogy 2 felnőtt egy sátor hely és egy autó, a sátor mellé parkolok, 2 hete együt alszok az alfával:D:D:D:)))) tök jó hogy felébredek és a Piroskát pillantom meg először:)))
Szóval kb így: az tény hogy polifómon elviselhetetlen lenne, de asszony nem tágított és kellett venni két camping széket, meg egy matracot (140x180) pont belefér a sátorba, és így zsír az alvás!:) haly nincs sok de elférünk:))) és mondom a kilátás Piroskára fenséges:)))
süsnye19-08-2009 10:55:21 // 83571
robogósok városban? :)) engem azok tudnak kiakasztani. Bár mondjuk most szerencsétek van, mert gondolom augusztusban ott is elég üres a város... legalábbis, helyiek gondolom nem nagyon vannak.
Ha itt is ilyen lenne egész évben, mint most, érdemes lenne a kicsikével járni dolgozni. :))
Ha itt is ilyen lenne egész évben, mint most, érdemes lenne a kicsikével járni dolgozni. :))
Thomika19-08-2009 10:48:33 // 83570
Rendben, mindjárt megkérdem mibe fáj! Aztán megírom, és ha kell szólj, még ma meghozatom...
Thomika19-08-2009 10:46:11 // 83569
Annál csak kevesebb lesz! 7 körül el kell kolbászolnia országúton!!
Thomika19-08-2009 10:45:33 // 83568
Van szerelőm nekem is! Csak ő sem sörért dolgozik! :(
Thomika19-08-2009 10:44:44 // 83567
Jah ,és ott néztem először olaszul a Bad Boys 2-t :P :))) Hazajöttem és megnéztem DVD-n egy részét szintén olaszul, majd bexartam röhögéstől :))
SD19-08-2009 10:44:03 // 83566
de így is kb. megspórol fél tank benzint mire hazaérünk:) mert 8L-el számoltam az utat:)
Thomika19-08-2009 10:43:02 // 83565
Na pont ezért! :))) Mikor mi kint voltunk 3 éve, akkor a tengerparti szállodánkban olyan lepusztult volt minden, persze egy valag pénzért! Wc, nem volt a szobában, a fürdő meg egy tusoló fej volt kinőve a falból, együtt egy mosdóval. semmi zuhanytálca, semmi egyéb, csak lefolyó a kb, 2nm-es fürdőnek nevezett helyiség közepén... De cserébe 50m volt a tenger :)))
SD19-08-2009 10:42:27 // 83564
Nekem 7.2 volt a rekord, de most egyszer volt 7.04:) bár ez már nekem hihetetlen... :D de nem takarékoskodtam veszettül, csak nem tapostam, nem forgattam 3000 fölé csak szépen haladtam:)
Lehet bele kellett volna tenni a szondát indulás előtt? De azt már nem mertem mert mondom megbolondul itt a gomjúter ami müxik ne piszkáljuk:)
Lehet bele kellett volna tenni a szondát indulás előtt? De azt már nem mertem mert mondom megbolondul itt a gomjúter ami müxik ne piszkáljuk:)
SD19-08-2009 10:40:14 // 83563
OK ennyi belefér, hozz nekem egyet "lécci" :) De neked is sima immo nélküli verzió van ugyi? a régi jó '92-es kockakulcsos sima.
én már 4 éve anyázok, de annyira nem zavart, talán leg kellemetlenebb az volt mikor egyszer asszony lefullasztotta lámpánál még régebben, aztán nem akart indulni... de 3x-ra ott is beröffent...
én már 4 éve anyázok, de annyira nem zavart, talán leg kellemetlenebb az volt mikor egyszer asszony lefullasztotta lámpánál még régebben, aztán nem akart indulni... de 3x-ra ott is beröffent...
Thomika19-08-2009 10:39:57 // 83562
Nekem teljesen jól fogyaszt hosszú utakon, kíváncsi vagyok, az eddigi 6,43-as rekordom megdől-e?! :)
Thomika19-08-2009 10:38:53 // 83561
:)) Kicsit irigyellek! Jó lehet Olaszországban keringeni a saját Alfáddal?! :) Én sajnos busszal voltam ott (többet soha!!) Az én vasam olaszból származik, szívesen megnézném, megvan-e még az a kereskedés, ahol vették?! :)))
SD19-08-2009 10:37:16 // 83560
Perdix elmehet a búsba:D
6.3???:D
Igaz nekem nincs benne szonda:)
6.3???:D
Igaz nekem nincs benne szonda:)
Thomika19-08-2009 10:36:30 // 83559
Igen! Anyáztam 1 hétig, mire rájöttem mi lehet a baj! Riogattak vele, hogy teljes gyújtáskapcsolót kell cserélni, de csak az elektronika volt a xar! Ha gondolod, megkérdem, mibe kerül, mert hétfőn vagy kedden megyek alkatrészért, akkor hozhatok egy ilyet! És mikor hazajössz, kicseréljük!
SD19-08-2009 10:35:30 // 83558
aztán másodszorra harmadszorra meg indít... de olyankor csinálja előszeretettel ha mondjuk hosszabb menet után leállítom pár percre... tehát nem állítom le csak ha tudom hogy ott maradok legalább 20-30p-et:)
lehet hogy csak lelke van:D
lehet hogy csak lelke van:D
Thomika19-08-2009 10:34:10 // 83557
:)) Én meglepődtem, mert most voltam először vele ilyen nagyon megpakolva nyaralni. Totál tele volt rakva, méigs szépen ment, és nagyon nagyon jól fogyasztott! 54 liter tankoltam bele összesen, eddig lementem 743km-t és még kb. 80-100km van benne. Az kb. 6,3-6,5 körül lesz! Pedig pályán hazafelé jöttem 130-140-et folyamatosan, de volt kisebb országút (33-as) és város is. Hétfő óta meg itthon megyek vele. remélem péntekig kibírja, aztán majd kiszámolom hogy állunk. De szerintem már most sem lenne olyan rossz az az érték... ;)
SD19-08-2009 10:32:57 // 83556
Na ez jó hír:)))
Azt csinálja olyankor pontosan, hogy mintha levenné az áramot az önindító a rendszerről, mert elhalványul minden, de nem forgat, ez volt neked is?
Azt csinálja olyankor pontosan, hogy mintha levenné az áramot az önindító a rendszerről, mert elhalványul minden, de nem forgat, ez volt neked is?
Thomika19-08-2009 10:29:14 // 83555
Ilyen volt nekem is! Tudod mi lesz az?! A gyújtáskapcsoló végén van egy kis leszerelhető gyújtás elektronika kb. 4000Ft volt, azt kell cserélni! kb. 5 perces munka, csak vigyázni kell ,hogy a kormányzár bezárt állapotban legyen.... Ha hazajöttél, fussunk össze, és megnézzük, talán meg is tudjuk csinálni!
SD19-08-2009 10:25:34 // 83554
Ja: voltatok már olyan camping-ben hogy a WC kb mint egy négycsillagos hotel, halk zenére lehet kaksizni és enni lehetne a padlóról, fotocellás lámpa, automata felhajtódós mittom...:D:D:D az előző héten tapasztaltam az ellenkezőjét:D:D:D és az ára ugyan annyi, csak itt nincs tenger.
SD19-08-2009 10:07:01 // 83553
de most vagyunk fél úton szóval még van hátra némi gurulás:) holnap Firenze, aztán Maranello, vissza ha úgy jön ki még megalszunk valahol velence környékén, ha marad idő még Caorle kis tenger, és szombaton haza. És ha a jövő hónap elejéig nem kopik fel az állunk akkor sikeresnek lesz mondható a projekt:D
SD19-08-2009 10:03:39 // 83552
Piroska tökéletesen üzemel:))) Kivéve hogy a felújított indítómotorral is csinálja nagy néha hogy nem indít... de mostmár nem érdekel...:D eddig mindíg elindult:P valami kábel lesz, de legalább tudom hogy a generátor önindító biztos jó... de majd ha hazamentem utána nézek.
Amúgy teljesen feléledt a gépjármű, pl: otthon néha nem zárta a bal játsó ajtót, itt zárja:D
Fogyi jó, olajat nem eszi, bár még csak egyszer néztem. Nem hajtom de egy két gyorsítás itt elengedhetetlen...:D
pl: talján kamion ledudált az úrtól mert 70-es táblánál csak 90-el menetem... erre vissza váltottam:))) és otthagytam, mikor legközelebb utólért már nem dudált, hanem kivárta a lehetőséget és előzött:D mondom ezek állatok:D
szembe a béjembé magának kijelöl egy harmadik sávot? ez erre tök normális:D
szóval figyelek meg óvatos vagyok, de az autóra nem lehet egy rosz szavam sem, beleférünk szépen megy és baromi nagy élmény ez!!!!
Amúgy teljesen feléledt a gépjármű, pl: otthon néha nem zárta a bal játsó ajtót, itt zárja:D
Fogyi jó, olajat nem eszi, bár még csak egyszer néztem. Nem hajtom de egy két gyorsítás itt elengedhetetlen...:D
pl: talján kamion ledudált az úrtól mert 70-es táblánál csak 90-el menetem... erre vissza váltottam:))) és otthagytam, mikor legközelebb utólért már nem dudált, hanem kivárta a lehetőséget és előzött:D mondom ezek állatok:D
szembe a béjembé magának kijelöl egy harmadik sávot? ez erre tök normális:D
szóval figyelek meg óvatos vagyok, de az autóra nem lehet egy rosz szavam sem, beleférünk szépen megy és baromi nagy élmény ez!!!!
SD19-08-2009 09:57:04 // 83551
én a Franke testvéreket javaslom Pátyon:) Nem drágák és jól dolgozkak!!! :)
Azért lengőkar, rugó nemtom lehet azt csak így pity-puty?
Azért lengőkar, rugó nemtom lehet azt csak így pity-puty?
Thomika19-08-2009 09:55:05 // 83550
Szépséges darab! :) no és jól vagytok, hogy telik a pihi? Piroska bírja az iramot? :)
Thomika19-08-2009 09:54:02 // 83549
Ha gondolod, gyorsan beszerzem neked! jövő héten megyek a lengőkarokért, ha kell szólj, és berendelem!
SD19-08-2009 09:53:47 // 83548
Thomika19-08-2009 09:52:31 // 83547
Brembo-hoz javaslom a Textar betétet! Én azt használom már 2 éve ,és nagyon jó!! Pont annyira puha, hogy jól fogjon, de mégsem kopik olyan gyorsan.
Thomika19-08-2009 09:49:39 // 83546
Reggelt Uraim!
udom, már kérdeztem ,de nem kaptam érdemi választ még... mennyire macerás a lengőkar csere? Csak mert költséghatékonyabb megoldás, ha itthon cserélem ki. Azt vágom, hogy mindössze néhány csavar van, de azért lehetnek buktatók! Akna nélkül ház előtt készülök elkövetni a dolgot!
Tsiga! Te sokat szereltél már így, mi a véleményed??
udom, már kérdeztem ,de nem kaptam érdemi választ még... mennyire macerás a lengőkar csere? Csak mert költséghatékonyabb megoldás, ha itthon cserélem ki. Azt vágom, hogy mindössze néhány csavar van, de azért lehetnek buktatók! Akna nélkül ház előtt készülök elkövetni a dolgot!
Tsiga! Te sokat szereltél már így, mi a véleményed??
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)19-08-2009 09:43:03 // 83545
csinálhatsz,és tegyél be lécci a felnik közül közeliket,mert indul a felnivásárlós,nézegetős,project.
Próbálom meggyőzni adományozó rokonomat,hogy mennyivel szebb és biztonságosabb egy új felni.
Próbálom meggyőzni adományozó rokonomat,hogy mennyivel szebb és biztonságosabb egy új felni.
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)19-08-2009 09:41:22 // 83544
csinálhatsz,és tegyél be lécci a felnik közül közeliket,mert indul a felnivásárlós,nézegetős,project.
SD19-08-2009 09:08:37 // 83543
A fékerőelosztó az autó terhelésétől függően tevékenykedik, ha teli van pakolva küld hátra több lét, és így jobban fog hátul is:)
BMW forever!!!!!!!!19-08-2009 09:04:08 // 83542
Nekem is volt Texstar betétem,nyikorgott is rendesen,és nekem nem hagyta abba pár ezer után sem.De ha jól tudom Buksi nemrég rakott bele Texstart ,esteleg érdeklődd meg tőle.
Marklar15519-08-2009 00:04:18 // 83540
süsnye19-08-2009 00:01:33 // 83539
:DD grat! látod, mennyit dumálsz.. ;))
süsnye19-08-2009 00:00:33 // 83538
hát Buksinak használhatóbb képei vannak általában ;)))
Marklar15518-08-2009 23:54:52 // 83537
Marklar15518-08-2009 23:51:27 // 83536
Happy 10k :)))
Hozzászólások száma10001
Marklar155
Hozzászólások száma10001
Marklar155
süsnye18-08-2009 23:50:34 // 83535
Elvileg ez szabályozza a hátsó kerekekre jutó fékerőt és egy kart feszít. Nekem elég laza volt a rugó, majd utána állítottunk és végre eltűnt a rozsdaréteg a tárcsákról :)
Őszintén szólva nekem még mindig nem világos hogy műxik, de volt aki igen. :)
Egészen pontosan a hátul, a tank (menetirány szerinti) bal oldalán, asszem a hátsó dob felett található.
Őszintén szólva nekem még mindig nem világos hogy műxik, de volt aki igen. :)
Egészen pontosan a hátul, a tank (menetirány szerinti) bal oldalán, asszem a hátsó dob felett található.
Fairlane18-08-2009 23:47:29 // 83534
Talán a fékerőelosztóra gondolt a kollega...
Állitólag szeret berohadni... :(
Állitólag szeret berohadni... :(
Longman18-08-2009 21:38:13 // 83533
Igazából az a félszem a Textarral, hogy az alkatrész katalógus szerint Textar név alatt lehet az Lucas is.. Igaz, ATE is..
milyen szabályzó rugó miatt nem fogott? mesélj már erről lécci, mert nekem sem nagyon van hátul fékhatás, főleg a bal oldalán..
milyen szabályzó rugó miatt nem fogott? mesélj már erről lécci, mert nekem sem nagyon van hátul fékhatás, főleg a bal oldalán..
süsnye18-08-2009 21:28:43 // 83532
há' de ezt be sem lehetne hozni elvileg... gondolom nem EURO 4es :) de már utánaolvastam, h a vám az, ami még pluszba rájön ajánddékként a svájci behozatalra
süsnye18-08-2009 21:12:21 // 83531
swisszektől vásárolt autón máshogy számolódik a reg adó (lévén EU-n kívüli)?
süsnye18-08-2009 21:08:39 // 83530
én brembo-textar párosítást használok elöl. Mondták, h nyikoroghat, mert állítólag kemény a textar betét. Tény, h eleinte nyikorgott, de pár 1000km után már nem. :) Nekem bejött... és sztem nem kopik túlságosan, főleg ha beleszámolom, h kb. fél évig a hátsó nem fogott rendesen a szabályzó rugó miatt :))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
765
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?
Members
New members
- Kaccsa
- ramirez001
- “ Kevin “
- Rókus
- benebp
- Gyuszkó 159
- Olxander
- UTPcableman
- rajkailaszlo