Forum >> Forma-1
Tom1224-06-2005 09:29:48 // 2081
Ők is fizetnek érte...:))
Tom1224-06-2005 09:27:33 // 2080
Annak rá kéne férnie bármelyik formátumban a felsoroltak közül.:) Lehet, hogy nekem is meg van, volt több változatban ilyen műsor. /RTL, EuSport,ORF.../
SKrisz24-06-2005 09:25:29 // 2079
Ilyen mindig is volt és mindig is lesz. Koncertre sem mindenki zenét hallgatni megy!:))
zolee14524-06-2005 09:21:03 // 2077
ez az ami a magyar tv -ben ment, úgy 94 év vége felé. a balesetet mutatják benne, meg az okokat vizsgálják, meg a pályafutását is áttekintik.
meg van benne egy Senna klip, Mike Oldfield zenével. (asszem)
Tom1224-06-2005 09:02:50 // 2076
Attól függ, milyen hosszú a film. Ami nekem van, a címe "A versenyzés a véremben van" című, ha jól emlékszem, kb. 1 óra. VCD/MPEG1/, SVCD/MPEG2/, DVD LP, vagy DivX - ben ráfér 1 CD-re. /A DVD LP-t is lehet CD-re égetni/
zolee14524-06-2005 06:58:39 // 2075
kicsit OFF: van egy videóm ami a tv-ben ment, Senna emlékfilm. Sajna VHS kazettán van, az lenne a kérdésem, hogy ebből tud-e valaki valami olyan formátumot csinálni, ami belefér a CD meghajtómba, és még le is tudja játszani? DVD-m nincs.
Tom1224-06-2005 00:03:23 // 2074
Tom1223-06-2005 23:44:46 // 2073
Mikor még Mika volt a "sztár", nem tudom már melyik évben volt pontosan, de egy erősen illuminált finn csapat zászlókba burkolózva azt kiabálta egész úton, hogy: MI VAN MIKA, MI VAN MIKA... Nyelvrokonság ide, vagy oda, szerintem nem igazán csak Mika hogyléte érdekelte őket...:)))
Én úgy vettem észre, hogy sokan, /főleg németek/ nem is A F1 miatt, hanem a "buli" miatt mennek ki a futamokra. Volt pl. olyan is, aki a sör, meg a meleg "nyomása alatt" azt sem tudta, hol van:D
Apacs23-06-2005 22:40:27 // 2072
Ilyen is volt de azt hiszem a másik jobban kifejezi a légkört ami a futamon van. Egyszer elfújta a ferrari zászlomat a szél és egy német mclaren fan szaladt utána majd lihegve hozta vissza. Tényleg furcsa ez a magyar focin felnött embereknek.....ja ez a buzizás persze folytatódott akárki ment alattunk. Még Verstappen is megkapta:-)
Sajnos a Minardinak másképp nincs esélye. Emlékszem tavaly őrölt hollandusok "World Champonship 2025" feliratos Minardi zászlóval nyomultak. :)
zolee14523-06-2005 14:51:23 // 2070
egy harmadikban, a Ferraris, meg a Mclarenes barátaimmal:)
azért néztük mert mi is a magyar focin nevelkedtünk ezért vártuk a verekedést, de teljesen jófejek voltak.
BF15623-06-2005 14:29:58 // 2069
Ez aranyos lehetett!!!!
Te melyik táborba álltál???:D
zolee14523-06-2005 13:48:08 // 2068
az F1 szurkolók kultúrált viselkedésére éppen nem a legjobb példa, hogy a Schumák fanok amikor meglátták a finneket lebuzizták Mikát, de azok nem dobálták meg őket sörösüvegekkel...:DDD
én láttam olyat is amikor a német-finn találkozás úgy zajlott hogy amikor 10 m-en belülre értek akkor iszonyatos zászlólengetésbe fogtak (mindkét tábor) és mindenki a saját anyanyelvén elkezdte éltetni a saját kedvencét. aztán nagy nevetés közepette mindenki folytatta az útját. (az egyik tábor a büfé felé sörért, a másik tábor a wc felé, a sör miatt)
:)
Apacs23-06-2005 13:36:52 // 2067
Igen ezen én is meglepődtem. Amikor a 2001-es futamon még a régi iven a célegyenes végénél a kanyarban álltunk amikor jött egy csapat finn szurkoló. Erre 30-40 ferraris elkezdte a domboldalról énekelni a Mika Hakkinen is homosexuell cimü nótát. Erre a finnek elkeztek táncolni az ütemre és lobogtatták a zászlóikat. Egy focimeccsen már repültek volna a sörösüvegek, söt kevesebbér is lehet kapni....
Slowfeet23-06-2005 13:08:00 // 2066
Hát a hungaroringen is kevés a magyar szó, én ha kimegyek, idén talán (2002 óta először), repijeggyel, mert még a klubos 30K-s árat is sokallom.
Ez utóbbi azért van, mert minden jó állóhelyet beépítettek vagy lezártak az elmúlt 7 évben...namost ha nem látok, akkor minek?
zolee14523-06-2005 12:52:08 // 2065
azért Palik hatásvadász kereskedelmi tv-s mondata nagyon tetszett! "Gondoljanak csak bele, vannak akik évekig gyűjtöttek erre a jegyre!"
Hát ja, a Ringen is a szegény ember legkisebb fia ül a gold tribünön...
Félre ne értsetek, ha valakinek milliói vannak akkor is megérdemli hogy megkapja azt amiért fizetett, és persze akinek vasárnapi álló jegye volt, leghátra az sem látott futamot, a lényeg a hatásvadász dumán van.:)
már vártam, hogy előbukkan Marsi Anikó és nekikezd a szívszorító történetnek, melynek szereplője egy hányattatott sorsú amerikai kisfiú, akinek minden vágya megnézni az USA nagydíjat, de erre csak 42 évesen nyílik lehetősége, és egy fél élet munkája fekszik a jegyben, és most tessék, csak 6 autó volt a pályán!
amúgy természetes, hogy vissza kell adni a jegy árát mindenkinek...
Slowfeet23-06-2005 12:37:19 // 2064
Malajziában cunami, Bahreinben homokvihar, Imola fagy, Monaco-ba nem lehet beférni amugy sem...:)
zolee14523-06-2005 12:33:52 // 2063
erre az emberünk gondol egyet és azt mondja: oké! akkor megnézném a japán nagydíjat! oda megy, de vasárnap elmarad a futam tájfun miatt. Semmi gond, majd 2006 Ausztrália. Szombat hajnalban (megint) jönnek a környezetvédők, és helikopterről (!) fellocsolják a pályát olajjal (!). :)))
zolee14523-06-2005 12:29:42 // 2062
nem szó szerinti idézet. a futam előtt az RTLklub-on volt ott néhány ember, már nem emlékszem de gondolom szervezők ha odakészítették a zászlót. Ki voltam akadva, hogy arról folyt a beszélgetés, hogy de jó lenne ha mindenki összetörné magát, mert akkor akár még dobogóra is állhat.
„Azt szeretnénk, ha minden kedves vendégünk pozitív élményekkel térne vissza a mi általunk szervezett rendezvényekről, és egészen vasárnapig minden rendben is volt az Amerikai Nagydíjon.” – mondta a Grand Prix Tours igazgatója, Barry Simpson. „Sajnos maga a verseny egyfajta tragédia volt azok számára, akik szeretik a Formula-1-et.”
„Úgy érezzük, hogy ügyveleinknek csalódást okoztunk, éppen ezért vendégeink számláján jóváírunk egy teljes árú USA GP jegyet, így ha a jövőben bármilyen F1-es rendezvényre el szeretnének jutni rajtunk keresztül, az majd erről a számláról vonódik le.”
:))))KORREKT !!!! :))))
zolee145 írtam, máshol:
ez már inkább F1 topic szóval OFF nekem a legdurvább az volt amikor még előző szezonban Mo-n Firman balesetet szenvedett és kiderült, hogy Zsolti vezet helyette, errő jött a sok barom, hogy "odakészítettünk egy magyar zászlót is mert ha mondjuk a rajtnál az első kanyarban lenne valami baleset és elég sokan összetörik magukat akkor hátha szükség lesz rá!"
Ezt honnan idézted?
Ahogy írtam egymás véleményét szerintem tiszteletben kell tartani. Így vagyok a Tieddel is, persze mindenki elmondhatja, ki így ki úgy.
Részemről a téma lezárva, nem kívánok többet elmondani ezzel kapcsolatban még a sorok között sem.
zolee14523-06-2005 12:08:56 // 2058
asszem kevered a dolgokat!
ha kint vagy egy futamon, és szurkolsz, akkor persze hogy élteted a saját csapatodat. Ez így is van rendjén. Ha én kimegyek egy futamra én is szurkolok az én kedvencemnek, és nem fogok fütyülni, meg fújolni (meg hányni sem! úgy látom szeretsz belekapaszkodni ebbe a szóba) ha épp a ferrari jön arra, vagy egy Ferrari szurkoló van a közelemben.
de ez itt most más helyzet, most nincs verseny, mindenki elmondja a véleményét...
ez nem ugyanaz mint a futball huligánok összeverekedése!:)
Az igaz, kulturáltan kell drukkolni.
'98-ban pl. a Williams-es csapattól kértek tőlunk Dréhert mert olyat még nem ittak az övék pedig elfogyott. :) Persze szivesen adtunk és utána visszahívtak egy Fosters-re, közben elbeszélgettünk a sátorban.
Nekem az volt rendkívül szimpatikus, hogy amikor megjelent egy másik csapat szurkolói tábora a sátorban akkor nem szidni kezdték megy hányni hanem elkezdték énekelni a saját csapatuk "himnuszát" mire ők meg vissza énekeltek. S mikor befejezték megtapsolták egymást. Ez még tavaly is így volt. :)
zolee14523-06-2005 11:58:18 // 2055
"Én nem ezt írtam. Arra próbáltam rávilágítani, hogy az a Te dolgot mitől hánysz."
ezek szerint csak olyan dolgokról tudunk beszélgetni amiben egyetértünk? :)
vagy mindenkinek kíváncsiak vagyunk a véleményére, de ha nem Ferrari drukker akkor inkább mégsem ?:)))
M-GEGE23-06-2005 11:55:35 // 2054
"a focival ellentétben a pálya mellett mindegy milyen színű sapka van rajtad...ez néhány f@@@kalaptól eltekintve most is így van, mindenki szurkol"
Ezen én is meglepődtem mikor először kint voltam! :-)
Nekem BMW fun szurkoló barátom is van. Történetesen minden futamot együtt nézünk de soha nem szidjuk a másik csapatot.
Örülünk egymás sikereinek és búslakodunk egymás kudarcain.
Utána szoktunk hányni, néha. Dréher Antibácsitól és a HP-től. :)
zolee14523-06-2005 11:50:12 // 2052
van Ferrari szurkoló barátom! Sőt voltunk együtt F1-en is.
persze a barátommal szoktuk egymást "szivatni" attól függően, hogy épp kinek a kedvence győz, de ez csak vicc. a szurkolókkal semmi bajom, és nem is szoktam az alapján utálni valakit, hogy kinek szurkol.
az, hogy maga a csapat nem szimpatikus számomra az ezektől független.
Tőlem még olyat nem hallottál hogy " bárcsak kiesne Schumák" vagy "ne nyerjen a Ferrari". a legjobban az "ellendrukkolást" utálom.
Én nem ezt írtam. Arra próbáltam rávilágítani, hogy az a Te dolgot mitől hánysz.
Alfa vásárlással tényleg nem jár együtt a Ferrai imádat. Nálam ez az A3-nál következett be.
zolee14523-06-2005 11:44:52 // 2050
a 2047-es hsz-edre reagáltam, félig-meddig viccesen (gondolom az sem jött át)
az igazi kérdésem az volt, hogy mi a baj a stílusommal, mert ezt úgy írtad, mintha én a fene tudja milyen stílusban irogatnék ide.
szerintem tök kultúráltan írok, az meg hogy a véleményünk nem egyezik...ilyen van.
szerintem az Alfa vásárlással nem jár együtt a Ferrari imádat. Hangsúlyozom, a Ferrari, mint F1 csapat nem a szívem csücske (mindegy hogy igazam van-e vagy sem) a Ferrari mint termék bejön.
Slowfeet23-06-2005 11:44:40 // 2049
Ez érdekes....amikor elkezdtem f1 versenyekre járni (kb '94), akkor az nyűgözött le, hogy a focival ellentétben a pálya mellett mindegy milyen színű sapka van rajtad...ez néhány f@@@kalaptól eltekintve most is így van, mindenki szurkol és ha nem a te embered nyer akkor kicsit szomorú vagy, de együtt rohansz be a célvonahoz az eredményhirdetéshez a riválisokkal....szombat esténként meg jürgenék ezüst csillagos pólóban és hans cipészes sapkában együtt sütik az ökröt a királyi vadasparkban....(jó mondjuk Monzának télleg kiemelkedő a hangulata....)
Nem láttam olyat, hogy hánytak volna....na jó, de azt együtt és a heinekkentől :)
Hányni egy csapattól? Bocs, de ez nekem nem jön át. Mindenki tolja a szekerét ahogy tudja. Hol jobban hol rosszabbul. Hol igazságosan hol igazságtalanul. Ez van, különbözünk és különbözik az izlés világunk. Ez nem baj TSak tiszteletben kell tartani mások véleményét, szerintem
Nem hiszem, hogy ettől hányni kellene de ez már a Te dolgod.
zolee14523-06-2005 11:29:05 // 2047
hűűű, az előbb még csak a szurkolói hovatartozásom volt a téma, most meg a stílusom??? mi a baj a stílusommal? szerintem tök intelligensen adom elő, hogy hányok a Ferraritól! :)))
Elárulni? Mit a stílusodat? Azt nem lehet, max. megismertetni másokkal. :)
zolee14523-06-2005 11:22:22 // 2045
hú, mivel árultam el magam?:))))
Igen, erre már rájöttünk. :)
zolee14523-06-2005 10:57:20 // 2043
én monnyuk' pont nem:)
Szerintem mindenki, Forza Ferrari !
zolee14523-06-2005 10:03:53 // 2040
ezért nincs sok értelme itt vitázni, mert valamilyen szinten mindenki érzelmi alapon közelít a témához, én is.:)
Szerintem ugyanilyen érveket pro és kontra fel lehet sorolni. Mindez attól függ melyik irányból nézzük ......
Még nincs vége az évnek ... :)
zolee14523-06-2005 09:54:06 // 2037
valószínűleg vis major miatt nem fizettek volna...
hmm, csak nem Te csináltad az egész gumibotrányt hogy nyerj egy kis pénzt????:)))
vivalfa23-06-2005 09:34:48 // 2036
Ha pénteken tudtam volna, hogy Monteiro harmadik lesz, minden vagyonom feltettem volna rá a sportingbet.com-n :-)
Apacs22-06-2005 23:07:35 // 2035
Na akkor sorba:
Természetesen a jobb gumival megnyert futam is győzelem, csak az nem az autó technikai győzelme, hanem a gumié. Most az egész világ fikázza a ferkát pedig a gumija roszabb nem a kocsija. A Ferrari autót gyárt (vagy inkább számunkra elérhetetlen luxusfeelinget?) nem gumit. Nem igazán érdekel, hogy az M jobb vagy a B.
Szabályok: ne mond már hogy ezeket a szabályokat nem a mezőnykiegyenlítődés miatt hozták ami a ferrarinak legkevésbé érdeke.
A szélességi szabálynál nem volt leírva mikor kell mérni, csak a futam elején mérték egyik futam után megtették a végén is és kopp....erröl miért a ferrai tehet?
Az utóbbi idők ferarri sikereit látva kicsit úgy érzem mindenki FIA-Ferrari házaságot érez, pedig az idei év a legjobb példa, hogy szó sincs erröl....csináljanak jobb autót és ne jobb gumit....
BF15622-06-2005 19:16:40 // 2034
Nyertem a skandináv lottón és én fizetem:)))))))))))
SKrisz22-06-2005 19:10:29 // 2033
Miko'? Honnan tudod?:)
BF15622-06-2005 19:09:42 // 2032
Kimi jön a Ferkához!!! :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
509
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?