Forum >> Giulia
Shadin13-08-2026 11:09:53 // 42021
Van opciós lista azonosítója. 85T néven, Dani VIN-jéhez hozza is.
denil113-08-2026 10:47:47 // 42020
Mai naping mondom,h érződik az autó minden porcikáján, hogy ami igazán fontos és a vezetéshez kell, azon a téren az olaszok beleraktak mindent amit tudtak. Fantasztikus autó mai napig, imádom.
denil113-08-2026 10:46:19 // 42019
Ez pl. nekem teljesen új infó. Eddig mindig kézzel szépen felhajtottam a lapátokat és utána emeltem meg őket. Sosem volt belőle baj, de most ezt kipróbálom.
RomeoOne12-08-2026 14:33:05 // 42018
Ez sztem sehol nem volt magában kérhető extra. Csak az ePER-es adatbázis lekérésből derül ki, hogy van-e a kocsiban vagy nincs. Függhetett régiótól meg felszereltési szinttől, hogy hozzátartozott-e ez. Lehet, hogy többeknek benne van az autójában, akik nem is tudnak róla.
Shadin12-08-2026 08:54:51 // 42017
Nem tudom mely piacokon volt elérhető, élőben én is most hallottam/láttam először.
G-MANN🍀11-08-2026 19:28:40 // 42016
MY21 és MY25 Q4-ben sem láttam ilyet 🫣
RomeoOne11-08-2026 13:28:41 // 42015
Nekem is ez jutott eszembe. Bár logikusan nézve, nem kéne problémát okoznia. Elvégre törlés közben sem kis forgatónyomatékot és erőt kell kifejtenie. Ezek szerint nincs benne reteszelés, hogy csak az elektronikus jelre oldjon és mozduljon.
WarbiRunner (Gyuri)11-08-2026 08:12:29 // 42014
Teljesen könnyen mozdul, ha erőszakolni kéne, nem csinálnám.
Piritu - 1.000.00010-08-2026 20:25:46 // 42013
Piritu - 1.000.00010-08-2026 20:24:21 // 42012
Shadin10-08-2026 17:56:46 // 42011
Dehát ígymeg full erőszaknak tűnik :-) Olyan hajlik amíg nem törik szitu...
Oszt majd cserélhetem a műanyag fogaskoszorút :-(
Oszt majd cserélhetem a műanyag fogaskoszorút :-(
WarbiRunner (Gyuri)10-08-2026 17:26:27 // 42010
Egy világot omlasztottam össze benned :-) Nekem meg így volt eleve logikus az elejétől fogva, aztán utólag olvastam ezt a 3 másodperces varázslatot. Ami jó hülyeség, mert ha koszos a szélvédő, akkor szárazon karistoljam végig, majd azután mossam le..hmm.
WarbiRunner (Gyuri)10-08-2026 17:24:26 // 42009
Hát jó.. nekem meg ez a gyenge pontom. Totál nem tudnék bízni benne, görcsben lenne a gyomrom rendesen. A családom már röhög rajtam néha, hogy pl hegyi libegőknél és hasonló veszélyes üzemeknél végigfuttatom a szemem, hogy minden csavar a helyén van e XD A hullámvasúton rettegek hogy széthullik valami, vagy felnyílik a fém keret ami bent tart. BIztos valami szakmai ártalom eza kattanás, de ááhh soha nem próbálnám ki XD
Shadin10-08-2026 17:19:16 // 42008
Fogtam a kormányt rendesen, hátha, de bevette. Lehet h lassabban mentem, már nem emléxem pontosan. Mondjuk ez a sávtartó nem egy életbiztosítás, ha nem stimmel a sáv :-)
Shadin10-08-2026 17:17:56 // 42007
Ebben semmi kihívás sincs így :-(
WarbiRunner (Gyuri)10-08-2026 17:10:51 // 42006
Na nee.. mármint sávtartóval vetted be a kanyart? Nekem még tempomattal is nagyon fura érzés tempósan kanyarodni.
WarbiRunner (Gyuri)10-08-2026 17:04:52 // 42005
Másodszor... senki többet, akkor: tessék XDDD
Shadin10-08-2026 10:33:47 // 42004
Felhajtani pl. lapátcseréhez?
"On" után "Off" és 3 mp pöcc. után felállítja függőlegesbe, de lapátot a normál poziban is lehet simán cserélni.
"On" után "Off" és 3 mp pöcc. után felállítja függőlegesbe, de lapátot a normál poziban is lehet simán cserélni.
Shadin10-08-2026 10:28:25 // 42003
Nekem hiányzik a bukkanó, izgi volt. 160-nál még nem tette arrébb a seggét.
Betettem autopilot-ba 160-nál és megoldotta kanyarodással együtt :-)
Betettem autopilot-ba 160-nál és megoldotta kanyarodással együtt :-)
WarbiRunner (Gyuri)09-08-2026 19:46:47 // 42002
Egy tippnek nem rossz, még valaki? :-)))
WarbiRunner (Gyuri)09-08-2026 19:46:16 // 42001
Igen :-) Felhívnak telefonon, elvált a középső kijelző, és hiába van ott az általam nagyon szeretett analóg óra, hirtelen fingom nincs mennyivel megyek. Általában akármennyivel XDDD
RomeoOne09-08-2026 19:22:50 // 42000
Eddig is sejthető volt, hogy nem az autó a limitáló tényező, hanem én :DDD
Eszembe is jutottál mostanában, hogy kicsit lejjebb, még az érdi emelkedő előtt (innen nézve előtte) végre megcsinálták az "ugratót". Most már kifele jövet nem repül egyet az ember a felhajtónál lévő balos íven :D
Ami vicces volt még az előzővel kapcsolatban, hogy nem tudtam megnézni pontosan a sebességet, mert épp egy TVD hibát dobott be :D Nem nagy dolog, relatíve ismert probléma, hogy ha nagyon dolgoztatod a diffit és hirtelen, kvázi eltűnik a tengelyterhelés (pl. egy ilyen ugratás miatt) akkor megijed és bedob rá egy hibakódot. Ilyenkor a középső kijelzőre kiírja a "service ATV system" üzenetet.
Na, már most én annyira megszoktam, hogy középen a sebességet írja ki, hogy hirtelen rápillantva az analóg sebességmérőre, nem tudom a mutató állásából megmondani a sebességet. Egyszerűen nem vált rutinná... Elbutít a technika :D Pl. a Bravomon nem kell másodpercekig néznem az mérőórát, hogy tudjam mennyivel megyek, a mutató szögéből látom. Mert ott nem "lustított el" egy digitális kijelző...
Ja, még az előzőt folytatva, egy újraindítás után, természetesen, el is tűnt a hibajelzés és vissza sem tért. Meg sem álltam emiatt, elmentem az Etele plázáig és csak akkor indítottam újra, mikor végeztünk ott. Már nem is emlékeztem egyébként rá, hogy ezt majd nézzem, hogy ottmarad-e. Természetes volt, hogy nem. Ebből is látszik, hogy kezdem már ismerni egy autót.
Régebben ugrottam minden hisztijére, hogy na basszus, mi lehet??? Most már egy vállrándítással elintézem. Majd megnyugszik... Így az egy éves házassági évfordulómhoz közeledve, tapasztalatból mondhatom, hogy tényleg egy nő ez az autó, nem? :DDD
Eszembe is jutottál mostanában, hogy kicsit lejjebb, még az érdi emelkedő előtt (innen nézve előtte) végre megcsinálták az "ugratót". Most már kifele jövet nem repül egyet az ember a felhajtónál lévő balos íven :D
Ami vicces volt még az előzővel kapcsolatban, hogy nem tudtam megnézni pontosan a sebességet, mert épp egy TVD hibát dobott be :D Nem nagy dolog, relatíve ismert probléma, hogy ha nagyon dolgoztatod a diffit és hirtelen, kvázi eltűnik a tengelyterhelés (pl. egy ilyen ugratás miatt) akkor megijed és bedob rá egy hibakódot. Ilyenkor a középső kijelzőre kiírja a "service ATV system" üzenetet.
Na, már most én annyira megszoktam, hogy középen a sebességet írja ki, hogy hirtelen rápillantva az analóg sebességmérőre, nem tudom a mutató állásából megmondani a sebességet. Egyszerűen nem vált rutinná... Elbutít a technika :D Pl. a Bravomon nem kell másodpercekig néznem az mérőórát, hogy tudjam mennyivel megyek, a mutató szögéből látom. Mert ott nem "lustított el" egy digitális kijelző...
Ja, még az előzőt folytatva, egy újraindítás után, természetesen, el is tűnt a hibajelzés és vissza sem tért. Meg sem álltam emiatt, elmentem az Etele plázáig és csak akkor indítottam újra, mikor végeztünk ott. Már nem is emlékeztem egyébként rá, hogy ezt majd nézzem, hogy ottmarad-e. Természetes volt, hogy nem. Ebből is látszik, hogy kezdem már ismerni egy autót.
Régebben ugrottam minden hisztijére, hogy na basszus, mi lehet??? Most már egy vállrándítással elintézem. Majd megnyugszik... Így az egy éves házassági évfordulómhoz közeledve, tapasztalatból mondhatom, hogy tényleg egy nő ez az autó, nem? :DDD
RomeoOne09-08-2026 19:02:28 // 41999
WarbiRunner (Gyuri)09-08-2026 17:06:02 // 41998
Csak úgy mellékesen eszembe jutott, és kiváncsi vagyok, hányan tudják, hogy az ablaktörlőt hogy kell felhajtani a Giuliánál.
WarbiRunner (Gyuri)09-08-2026 17:04:12 // 41997
Azt már úgyse olvassa senki, jó ez ide mesésbe :-) És igen, elképesztő magabiztosságot ad ez az autó, még a kisebb verziók is. Annyira jó móka ez. Semmi agresszió, semmi kivagyiság, csak épp ugyanannyival kanyarodsz, mint amyennyivel egyenesen mentél. Alig van aki ezt le tudja követni. Kanyarban egyszerűen király ez a vas.
Shadin09-08-2026 15:41:31 // 41996
Mondtam én hogy több van az autóban azon a szakaszon:-)
Én max. 165 környékén tolom ott :-)
Én max. 165 környékén tolom ott :-)
RomeoOne09-08-2026 14:54:22 // 41995
Vasárnapi mesedélután, avagy mehetne az utca áldozatai topikba? :D
Tegnap kényelmesen autózgatok 140-nel az M6 bevezetőn. Épp a budafoki lehajtónál lévő első 80-as kanyar következne, mikor látom a visszapillantóban, hogy egy nagy fekete, új 5-ös BMW áll a seggemben. Volt még vagy 300 méter a kanyarig, kimentem a külsőbe. Ott volt viszont egy autó, akit láthatóan pont a kanyarra értem volna utol. Mondom nem lesz ez így jó, mert ha ez a BMW-s is addig lesz legény, amíg egyenes az út, akkor beszorulok a külső sávba. Ez meg a belsőben nem fog elég gyorsan elhaladni mellettem.
Gyors gázadással visszahúztam a bimmer elé, majd megérkeztünk a kanyarba... olyan 175-tel. Az izgalmat a ív közepén lévő dilatációs illesztés adta. Azon odébb repült egy fél métert a kocsi az ívkülső felé. De ahogy leérkezett és betapadt, tökéletes egyensúllyal és ahogy áthúztunk a kanyaron... Áhh, imádom. Belenézek a tükörbe. Bimmer messze lemaradva. Na mondom mi van, egyenesben tolnál, de íven már kevés az eszed, gyenge a kezed? :DDD
A rákövetkező baloson már csak 155-el suhantam át, mert az előző performanszra az asszony is felkapta a fejéta telefonból és bekapcsolt az akusztikus sebességkorlátozó mód :D Bimmerest aztán messziről láttam, hogy egyből sorolt is ki az M0-s felé, ahogy megnyílt a sáv. Rájöhetett, hogy nem kell neki annyira erőltetni azt, ami nem megy :DDD
Tegnap kényelmesen autózgatok 140-nel az M6 bevezetőn. Épp a budafoki lehajtónál lévő első 80-as kanyar következne, mikor látom a visszapillantóban, hogy egy nagy fekete, új 5-ös BMW áll a seggemben. Volt még vagy 300 méter a kanyarig, kimentem a külsőbe. Ott volt viszont egy autó, akit láthatóan pont a kanyarra értem volna utol. Mondom nem lesz ez így jó, mert ha ez a BMW-s is addig lesz legény, amíg egyenes az út, akkor beszorulok a külső sávba. Ez meg a belsőben nem fog elég gyorsan elhaladni mellettem.
Gyors gázadással visszahúztam a bimmer elé, majd megérkeztünk a kanyarba... olyan 175-tel. Az izgalmat a ív közepén lévő dilatációs illesztés adta. Azon odébb repült egy fél métert a kocsi az ívkülső felé. De ahogy leérkezett és betapadt, tökéletes egyensúllyal és ahogy áthúztunk a kanyaron... Áhh, imádom. Belenézek a tükörbe. Bimmer messze lemaradva. Na mondom mi van, egyenesben tolnál, de íven már kevés az eszed, gyenge a kezed? :DDD
A rákövetkező baloson már csak 155-el suhantam át, mert az előző performanszra az asszony is felkapta a fejéta telefonból és bekapcsolt az akusztikus sebességkorlátozó mód :D Bimmerest aztán messziről láttam, hogy egyből sorolt is ki az M0-s felé, ahogy megnyílt a sáv. Rájöhetett, hogy nem kell neki annyira erőltetni azt, ami nem megy :DDD
Shadin08-08-2026 23:09:33 // 41994
AlfaOBD-ben csak 😔
WarbiRunner (Gyuri)08-08-2026 21:59:41 // 41993
Yess, már láttam élőben, egyszer kiváncsi lennék, hogy hangban bent mi a különbség.
WarbiRunner (Gyuri)08-08-2026 21:58:53 // 41992
Azta de komoly ez az infó már megint :-) Lényegében itt az egész légtelenítési rutin.
Akkor ezek szerint MES-ben a két sárgázott cucc elérhető?
Akkor ezek szerint MES-ben a két sárgázott cucc elérhető?
Shadin08-08-2026 16:45:44 // 41990
85T Engine Sound Enhancement néven volt az extralistán.
Shadin08-08-2026 16:43:02 // 41989
Csak a betétek cseréje után a pedálút hosszabb volt mint a kopott betétekkel. Ezért lett az a döntés végül, hogy áttesszük az SGW bypass-t az én kocsimból, majd fékbetétcsere, ABS ill. ABS-től a nyergekig levegő ellenőrzés per nyomáspróba rutinokat futtatunk. Ezután állt helyre a pedál. Ezekkel a beállításokkal állítod kvázi alaphelyzetbe az egész fékrendszert.

Ezt a gyári leításból szedtem össze, Examiner-ben ez a "replace control unit" meg a másik sárgázott lépés.

Ezt a gyári leításból szedtem össze, Examiner-ben ez a "replace control unit" meg a másik sárgázott lépés.
WarbiRunner (Gyuri)07-08-2026 23:01:17 // 41988
Ez az elektronikai beállítás érdekelne, hogy mi. Hátul semmi nem kellett, csak brake service mode, és teljesen jó lett.. Elöl ezek szerint kell valami plusz dolgot lefuttatni? Ha végre lesz időm (szeptemberben?) én is cserélek elöl mindent.
WarbiRunner (Gyuri)07-08-2026 22:58:09 // 41987
Ez valószínűleg Veloce extra.Az enyémben nincs ott a mikrofon pl.
Shadin06-08-2026 22:25:15 // 41986
A mikrofon csak az intenzitás adja a szívócső által és egy DSP van még a rendszerben ami előre generált hangot szolgáltat az erősítő felé.
RomeoOne06-08-2026 21:17:34 // 41985
Van az autóban hanggenerátor:DDD
Én úgy tudom, hogy igazából csak mikrofonokat tettek a motortérbe a 2.0T-nél, amit rávezetnek a hangszórókra. Szóval nem teljesen kamu hangot hallasz, csak mikrofonon keresztül hallgathatod, mit hallanál a motorháztető alatt. A szél- meg a gumizaj kint marad, de facetime-ozhatsz a motoroddal :DDD
Én úgy tudom, hogy igazából csak mikrofonokat tettek a motortérbe a 2.0T-nél, amit rávezetnek a hangszórókra. Szóval nem teljesen kamu hangot hallasz, csak mikrofonon keresztül hallgathatod, mit hallanál a motorháztető alatt. A szél- meg a gumizaj kint marad, de facetime-ozhatsz a motoroddal :DDD
Shadin06-08-2026 21:06:22 // 41984
Örülök hogy segíthettem pláne hogy jó is lett 😂
denil106-08-2026 18:25:58 // 41983
mai napig imádom amikor beindul és van egy enyhe karcos hangja.
Utána meg akkor imádom amikor taposom neki.
Na jó, valójában mindegy mi van, mindig imádom a hangját, a legjobb kieg. volt amit vettem rá :)
Utána meg akkor imádom amikor taposom neki.
Na jó, valójában mindegy mi van, mindig imádom a hangját, a legjobb kieg. volt amit vettem rá :)
denil106-08-2026 18:25:13 // 41982
Ma meglátogattam Shading kollégát és nagyon sokat segített amit innen is köszönök. Nem csak jót szereltünk, de sokat tanultam is tőle.
Van sok tanulság:
1, Nem tudtam,h 2 féle fékbetét passzol előre és mindkettő jó, az alakjuk mégis más.
2, A tárcsákat is cserélni kéne, mert bár tolómérővel a számok rendben vannak, szemre és tapintásra mégsem az igaziak
3, Emiatt az a terv,h veszek új tárcsákat és a mostani felrakott betéteket levesszük és teljesen újat teszünk fel ( a mostaniak Zolitól vannak, mondjuk úgy,h bár jók, de dobósak lesznek, mert a régi tárcsákhoz kopnak hozzá )
4, Szerencsére semmilyen hibaüzenetet nem dobott a fékdugattyúk esetleges állapotváltozása miatt, viszont a nyomáspróba és különböző elektronikus "post-step" lépések kötelezőek.
Mivel nekem már MY21 van, ezért kell neki bypass ami nekem nem volt és Zoli sem boldogult elsőre vele, így mentünk egy nagyobb kört,h megnézzük a "művünket" ám a pedálérzet nem volt az igazi. Anno hozzá kellett szoknom,h nagyon harap az autó, most meg gyakorlatilag nagyon hosszú úton járt a fékpedál. Az volt a tipp,h azért mert nincsenek bekopva. Ezt el is fogadtam volna, de szerencsére Zolit eléggé zavarta az, hogy nem tudtunk rámenni az ECU-ra, ezért kiszedte a bypasst az övéből, átraktuk hozzám, ment a kapcsolódás és miután elvégezete az elektronikiai beállításokat is, utána azonnal megint harapott a kicsike és olyan volt a fékpedálérzet mint korábban.
5, Zolinak tetszett a supersprint :)
6, A pofám leszakad: Van az autóban hanggenerátor:DDD ( ez kissé bántja a büszkeségéemet, azt hittem ilyen böszmeséget ők nem csinálnak ). Ezt is Zolitól kellett megtudnom. Szerencsére a supersprint miatt ez nem szól bele az élvezetbe, de érdekes mód neki gyanús lett az elölről jövő hang, nekem mai napig nem tűnt fel.
Egy szó mint száz, sokat tanultam az autóról, megyek még vissza majd az új tárcsákkal és akkor végleges lesz a setup.
Hogy egy klasszikust idézzek: Az autó egy ÁLOM :D
Van sok tanulság:
1, Nem tudtam,h 2 féle fékbetét passzol előre és mindkettő jó, az alakjuk mégis más.
2, A tárcsákat is cserélni kéne, mert bár tolómérővel a számok rendben vannak, szemre és tapintásra mégsem az igaziak
3, Emiatt az a terv,h veszek új tárcsákat és a mostani felrakott betéteket levesszük és teljesen újat teszünk fel ( a mostaniak Zolitól vannak, mondjuk úgy,h bár jók, de dobósak lesznek, mert a régi tárcsákhoz kopnak hozzá )
4, Szerencsére semmilyen hibaüzenetet nem dobott a fékdugattyúk esetleges állapotváltozása miatt, viszont a nyomáspróba és különböző elektronikus "post-step" lépések kötelezőek.
Mivel nekem már MY21 van, ezért kell neki bypass ami nekem nem volt és Zoli sem boldogult elsőre vele, így mentünk egy nagyobb kört,h megnézzük a "művünket" ám a pedálérzet nem volt az igazi. Anno hozzá kellett szoknom,h nagyon harap az autó, most meg gyakorlatilag nagyon hosszú úton járt a fékpedál. Az volt a tipp,h azért mert nincsenek bekopva. Ezt el is fogadtam volna, de szerencsére Zolit eléggé zavarta az, hogy nem tudtunk rámenni az ECU-ra, ezért kiszedte a bypasst az övéből, átraktuk hozzám, ment a kapcsolódás és miután elvégezete az elektronikiai beállításokat is, utána azonnal megint harapott a kicsike és olyan volt a fékpedálérzet mint korábban.
5, Zolinak tetszett a supersprint :)
6, A pofám leszakad: Van az autóban hanggenerátor:DDD ( ez kissé bántja a büszkeségéemet, azt hittem ilyen böszmeséget ők nem csinálnak ). Ezt is Zolitól kellett megtudnom. Szerencsére a supersprint miatt ez nem szól bele az élvezetbe, de érdekes mód neki gyanús lett az elölről jövő hang, nekem mai napig nem tűnt fel.
Egy szó mint száz, sokat tanultam az autóról, megyek még vissza majd az új tárcsákkal és akkor végleges lesz a setup.
Hogy egy klasszikust idézzek: Az autó egy ÁLOM :D
denil106-08-2026 18:18:13 // 41981
Nem kellett volna állandóan keresztbe menni:D
G-MANN🍀06-08-2026 12:41:35 // 41980
pont így! +1
ez a harmadik Giulia, de mindegyikre felkerült, ÁLOM a hangja, nagyon illik hozzá, nem tolakodó :-)
(Bazsi is csak azért adta el, mert vett a Giulia helyett egy Stelvio Q-t :-))
ez a harmadik Giulia, de mindegyikre felkerült, ÁLOM a hangja, nagyon illik hozzá, nem tolakodó :-)
(Bazsi is csak azért adta el, mert vett a Giulia helyett egy Stelvio Q-t :-))
Piritu - 1.000.00005-08-2026 22:00:10 // 41979
Azt :-DD
RomeoOne05-08-2026 20:42:54 // 41978
Azt mondod, hogy az lehet a baj, hogy úgy nyeleztem a tetőig, hogy még hegymenetben is üzemi hőfokra melegítettem a karbonféket? Áhh, szerintem az osztrák benzin lehetett a hibás :DDD
Piritu - 1.000.00005-08-2026 19:06:36 // 41977
Meg az uralkodó nyugat-kelet szélirány :-)
Piritu - 1.000.00005-08-2026 19:05:44 // 41976
A blogodban lévő kép alapján van ilyen csicsád :-DD
Piritu - 1.000.00005-08-2026 19:02:33 // 41975
Jah, hegynek fel már én is pániktakoltam Svájcban, aztán lefelé nem fogyasztott semmit :-DD
WarbiRunner (Gyuri)05-08-2026 16:17:45 // 41974
Nekem nincsenek ilyen csicsák benne XD Asszem. Ha van se hiányzik. Ezt én régi autó üzemmódban használom.
RomeoOne05-08-2026 16:11:50 // 41973
Nálam nagyon rosszul fogyasztott az osztrák benzinnel. Fél tanknak még egy jó 200 km-t bírnia kéne. Így indultam neki a Grossglocknek panorámaútnak, de 50 km után már nagyon pánikolt, hogy azonnal tankoljak, mert mindjárt kaputt!
denil105-08-2026 16:00:10 // 41972
Holnap hallhatod :)
Amúgy pont az tetszik benne,h semmi hülyegyerek dolog nincs benne. Pont úgy duruzsol ahogy gyárilag is kellett volna. Kívülről hidegen kifejezetten érces, utána hamar elhalkul, viszont benn mindig finoman és mélyen "búg". Én nagyon szeretem, nagyon örülök,h anno egy cartárs eladta és lecsaptam rá.
Amúgy pont az tetszik benne,h semmi hülyegyerek dolog nincs benne. Pont úgy duruzsol ahogy gyárilag is kellett volna. Kívülről hidegen kifejezetten érces, utána hamar elhalkul, viszont benn mindig finoman és mélyen "búg". Én nagyon szeretem, nagyon örülök,h anno egy cartárs eladta és lecsaptam rá.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
855
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?
Members
New members
- FBPeter
- boxerzsolti
- JanSzaZsu99
- Beni159
- PateszBoiii
- UrbanSanyi
- Karina24
- benassy
- Roberto81