Forum >> Off-os verdák, tapasztalatok...
Satti31-12-2008 18:56:58 // 12093
Nem kell ezt ennyire túllihegni, nem olyan véresen komoly ez, amúgy nem haragszom...:-))
Xixo31-12-2008 18:53:44 // 12092
Ahogy elnézem, itt általában falakba ütközik az ember, lehet bármit mondani, akkor is csak fikázás lesz a vége, csak azt nem értem, miért van az, hogy minden szar, ami nem olasz, miért kell alapból minden mást cikizni, mindegy , hogy miről van szó, ez sztem legalább annyira nem helyes, mint az idióta levelek a totalcar-ba, ami szintén szánalmas.
Kár terelni, elég ha annyit írsz, hogy ne haragudjatok, kicsit erősen fogalmaztam....
Kár terelni, elég ha annyit írsz, hogy ne haragudjatok, kicsit erősen fogalmaztam....
Satti31-12-2008 13:56:56 // 12091
Most mi a baj, ez csak a véleményem.:-)
Nehogy azt mond, hogy a Mito neked teccik? Egyszerűen sehogy sem hasonlítható az eddigi gyönyörű Alfákhoz, akármelykre ránézek, lehet az 147, 156, 166, GTV meg pláne, ezehez képest nagyon gyenge lett.
Nehogy azt mond, hogy a Mito neked teccik? Egyszerűen sehogy sem hasonlítható az eddigi gyönyörű Alfákhoz, akármelykre ránézek, lehet az 147, 156, 166, GTV meg pláne, ezehez képest nagyon gyenge lett.
Grando31-12-2008 13:53:02 // 12090
De baszottul objektív lettél Satti bácsi! :DDD
De azért ugye elnézed nekünk itt az Alfa Amore-n, ha elfogultak vagyunk? ;))
De azért ugye elnézed nekünk itt az Alfa Amore-n, ha elfogultak vagyunk? ;))
Satti31-12-2008 13:34:17 // 12089
Ezt félreértelmezted, mert a totalcar-os idióta leveleket, amiről volt itt szó, tartom szánalmasnak és az olyan jellegű elvakultságot. Azt azért meg lehet figyelni, hogy ami nem olasz, az alapból kritizálva van, soxor feleslegesen. Az olasz formatervezés természetesen legendás és egyedi, de mint tudjuk is, nem egy tervező van aki tervezett szép Alfákat is, és pl. német márkákat is, mint Walter de Silva. Egy Alfa az mindig is ki fog emelkedni az átlagból a megjelenésével, sajnos sok esetben csak azzal, de talán épp az is elég. Ezért gondolom úgy, hogy nem mindig helyes ahogyan sokan reagálnak. Mindenkinek az teccik, amit csak akar, az viszont biztos, ha már a Mito szóba került, hogy ad némi okot a vitára, mert nem egyértelműen lett szép, mint ahogyan az eddigi Alfák azok voltak, csak aki teljesen elvakult és egy kissé sznob, az bólógat erre is búzgón, hogy milyen szép lett, meg micsoda csoda, csak azért , mert a Mito-n is Alfa embléma díszeleg.
martin-i31-12-2008 13:16:49 // 12088
Xixo31-12-2008 00:21:57 // 12087
Köszönöm a többiek nevében is, hogy leszánalmasoztál!!
Sajnálom, hogy le mertem írni a saját véleményemet és azt amit ugyan rövid távon, de megtapasztaltam vele kapcsolatban. Igazi elvakult vagyok, tényleg.
Ezek után majd inkább csak az olyan tapasztalt, rengeteg autót látott autókereskedők szavára fogok mint Te. A saját véleményemet meg majd elfelejtem...
Tényleg tök ciki, hogy le mertük szólni ezt a csodát, de amikor oldalakon keresztül vannak cikizve a TS-ek vagy a FiatAlfák vagy a MiTo az teljesen rendbe van....
Sajnálom, hogy le mertem írni a saját véleményemet és azt amit ugyan rövid távon, de megtapasztaltam vele kapcsolatban. Igazi elvakult vagyok, tényleg.
Ezek után majd inkább csak az olyan tapasztalt, rengeteg autót látott autókereskedők szavára fogok mint Te. A saját véleményemet meg majd elfelejtem...
Tényleg tök ciki, hogy le mertük szólni ezt a csodát, de amikor oldalakon keresztül vannak cikizve a TS-ek vagy a FiatAlfák vagy a MiTo az teljesen rendbe van....
GEORGE31-12-2008 00:02:47 // 12086
persze nem egyezik a véleménye az embereknek...de az azért valóban köztudott tény, hogy a fosvagenek belseje, hogy mondjam finoman elég fantáziátlan..olyan vonalzó - körzővel rajzolt valami....és ezt sok-sok tesztelő megírta.....az is tény, hogy sok -sok tesztelő dicséri az olasz "dizájnt" szóval szebbek az olasz autók a nagyközönség szerint is.
GEORGE30-12-2008 23:59:08 // 12085
Jó sokat evett akkor neked az 156, ettől ....
Amugy ne ugy nézd, hogy kijössz Szegedről majd ráa pályára és akkor iszik 9-10-et hanem 500-600km keresztül mit iszik 100km-re.....
Amúgy sok ilyesmi méretű 1,6-os 8-10 közt iszik...ebből van pár ami e fölé megy..de az átlag nem iszik többet....sajna a goofff felfelére lógott ki ebből a sávból.....
Amugy ne ugy nézd, hogy kijössz Szegedről majd ráa pályára és akkor iszik 9-10-et hanem 500-600km keresztül mit iszik 100km-re.....
Amúgy sok ilyesmi méretű 1,6-os 8-10 közt iszik...ebből van pár ami e fölé megy..de az átlag nem iszik többet....sajna a goofff felfelére lógott ki ebből a sávból.....
Satti30-12-2008 23:55:52 // 12084
Az egyk embernek ez teccik, a másiknak meg az, nincs azzal semmi gond, te azt az autót olynnak látod, másnak meg pont a 156 belseje nem teccene, ez egy ilyen dolog.
Attól még lehet a másik s jó, legfeljebb nem teccik, ennyi. Nekem pl. a 147 belseje vmiért jobban bejön, mnt a 156-é.
Attól még lehet a másik s jó, legfeljebb nem teccik, ennyi. Nekem pl. a 147 belseje vmiért jobban bejön, mnt a 156-é.
GEORGE30-12-2008 23:55:43 // 12083
Jó is az a suzuki, valóban felfejlődött a Puntok-Corsák-Polók szintjére......
Nekem ami tetszik benne az indító "kulcs" rendszer.....ha nálad a kulc,s bocsánat kulcsnak nevezett távírányitó akkor nem kell elővenned, hanem a "kilincsen" kis gombocska érintésével nyílik az ajtó, és egy kapcsoló elfordításával indul a moci, persze ha ragaszkodik az ember a bedugomakulcsotahyelyére és úgy inditok dologhoz megteheti, mert az a kapcsoló amivel indul a motor úgy van kiképezve, hogy a távirányitó belehelyezhető...
Aztán a gyári zene egészen kulturáltan szól benne, más kiasutóval összehasinlitva...
Abban is megegyezhetünk, hogy a motorjuk nagyon strapa bíró......szóval vannak jó tulajdonságai, de mivel én használom is tudom, hogy nekem sose lesz ilyenem :-)
Nekem ami tetszik benne az indító "kulcs" rendszer.....ha nálad a kulc,s bocsánat kulcsnak nevezett távírányitó akkor nem kell elővenned, hanem a "kilincsen" kis gombocska érintésével nyílik az ajtó, és egy kapcsoló elfordításával indul a moci, persze ha ragaszkodik az ember a bedugomakulcsotahyelyére és úgy inditok dologhoz megteheti, mert az a kapcsoló amivel indul a motor úgy van kiképezve, hogy a távirányitó belehelyezhető...
Aztán a gyári zene egészen kulturáltan szól benne, más kiasutóval összehasinlitva...
Abban is megegyezhetünk, hogy a motorjuk nagyon strapa bíró......szóval vannak jó tulajdonságai, de mivel én használom is tudom, hogy nekem sose lesz ilyenem :-)
Grando30-12-2008 23:51:52 // 12082
Vazze George! Meg ne sérts már olyan feltételezéssel, hogy P-nek bármikor egy szavát is elhittem volna! :DDDD
Satti30-12-2008 23:49:31 // 12081
A 156 nekem annál a tempónál 9-10-et evett, de a 147 ECO az bő 11-et, sztem nagyjából bármelyik 1.6-os akkora méretű autó annyit eszk, mindegy, hogy Alfa, VW Golf, Focus, Astra, Renault, akármi.
GEORGE30-12-2008 23:48:36 // 12080
P-t hagyjuk :-) Ő km-et gurult a lejtőkön..meg egyéb trükköket alkalmazott, hogy a csodás és már mesébe illő fogyasztást elérje. Szóval őt nem szabad alapul venni.
Nekünk sajna van a családban ilyen mutyuki csoda autó és bizony literekkel több kell neki, az is igaz mi nem járunk vele fix 70-el utazóba....:-)
Nekünk sajna van a családban ilyen mutyuki csoda autó és bizony literekkel több kell neki, az is igaz mi nem járunk vele fix 70-el utazóba....:-)
GTPeti30-12-2008 23:45:34 // 12079
"egyszerűen tőlem nagyon idegen."
Na ugye. Ahogy sokunktól a smart. ;)
Na ugye. Ahogy sokunktól a smart. ;)
GEORGE30-12-2008 23:45:07 // 12078
Neked volt és 156 1,6 és ahogy emlékszem többször dicsekedtél vele, hogy mennyivel siettél a pályán vele és ahhoz képest nem is evett :-)
Sokat járunk Horvátba a pályán 150-160-al gurulva eddig sose ivott a Mike 156 1,6-as 8,5 liternél többet, pedig igen csak meg vannak kifelére pakolva a verdák.......igen városba kell neki a 10-es, de pl a lent említett gooof4 10,5 - 11-ket ivott tartós 160-nál majd 3ezret mentünk vele a pályán, 2 személlyel 2 utzazó táskával...ja és azt már ne is említsem, hogy messze nem megy úgy mint a 156 1,6-os..a belső rideg, fantáziátlan, olyan szürke átlagos..... most hagy ne ecseteljem a 156-os belsejét....ennek ellenére még is "mindenki" a fosvagentől van elalélva.......nagy divat nálunk a német "autóipar" csodáit éltetni, ha jó, hanem jó...
de ez most csak egy példa volt, nem kell most oldalakon keresztül fikázni a gooofokat...vannak jó német verdák, de azok már nem ebben az ár kategóriában vannak....
Sokat járunk Horvátba a pályán 150-160-al gurulva eddig sose ivott a Mike 156 1,6-as 8,5 liternél többet, pedig igen csak meg vannak kifelére pakolva a verdák.......igen városba kell neki a 10-es, de pl a lent említett gooof4 10,5 - 11-ket ivott tartós 160-nál majd 3ezret mentünk vele a pályán, 2 személlyel 2 utzazó táskával...ja és azt már ne is említsem, hogy messze nem megy úgy mint a 156 1,6-os..a belső rideg, fantáziátlan, olyan szürke átlagos..... most hagy ne ecseteljem a 156-os belsejét....ennek ellenére még is "mindenki" a fosvagentől van elalélva.......nagy divat nálunk a német "autóipar" csodáit éltetni, ha jó, hanem jó...
de ez most csak egy példa volt, nem kell most oldalakon keresztül fikázni a gooofokat...vannak jó német verdák, de azok már nem ebben az ár kategóriában vannak....
Satti30-12-2008 23:43:09 // 12077
Azoknak csoda a fogyasztása:-))
Mondjuk az érdekes, hogy az új Suzukiról a nyugati teszteken is csak jót írnak, és sok kisautót ahhoz hasonlítanak, vmennyire csak jó kell legyen, de én soha nem tudnék abban autókázni, egyszerűen tőlem nagyon idegen.
Mondjuk az érdekes, hogy az új Suzukiról a nyugati teszteken is csak jót írnak, és sok kisautót ahhoz hasonlítanak, vmennyire csak jó kell legyen, de én soha nem tudnék abban autókázni, egyszerűen tőlem nagyon idegen.
Grando30-12-2008 23:40:03 // 12076
Bezzeg a munyuki például! "Kár", hogy Perdix már nincs közöttünk, sokat tudna mesélni a csodagépekről. Mondjuk mindig van utánpótlás... :DDDD
zolee14530-12-2008 23:39:45 // 12075
Nem mondtam, hogy haszontalan. Azt mondtam, hogy ez direkt ilyen "főnökautónak" készült.
Satti30-12-2008 23:31:15 // 12074
Mondjuk fogyasztásban sajnos a TS Alfa motor sem egy csoda, főleg az 1.6, városban és terhelve elég sokat fogyasztanak, de ez van.
GEORGE30-12-2008 23:30:33 // 12073
A hasonló méretű vállalti kocsikban 90%-ban ketten ülnek csak..aki vezeti és a "góré" ugyhogy nem is olyan haszontalan extra ez a lábtartó...
GEORGE30-12-2008 23:27:06 // 12072
és milyen jól látta...
GEORGE30-12-2008 23:25:53 // 12071
A 156 hátul 2 személynek hosszútávon is teljesen kényelmes, nem tudom miért állítod, hogy nem kényelmes.....
Abban viszont igazad van, hogy divat fikázni azt, ami nem olasz, hogy ami nem olasz az már nem is jó... holott én is azt vallom, hogy vannak az olasz autókon kívül is másik legalább olyan jó autók,.....de azok árából már rendes Alfát is lehet kapni.
Az is igaz, hogy sok OFF elég silány "dizájn" belűről és szerényebb a műszaki tartalma.....hogy ne menjek messzire pl a gooof-ok amiket szintén divat dicsérni pedig messze nem jó autók ( és ezt viszont tapasztalatból írom, volt pár goooghoz szerencsém, pl legutóbb tavaly egy IV-es 1,6-al Magyar -Német- Magyar tá, aztán volt kollégám VW fan szinte volt mindegyik a III-as goftól neki és a szüleinek is. van sok típus hibájuk, de csak az őszinteségi rohamaiban beszél róluk, ha máskor előjön a téma tagad mindent.... )ritka kényelmetlen elöl a IV-es gooof kurva sokat iszik tartós 160-nál..... szóval egy 156-os messze jobb autó tőle, még is a nagyközönség be van fosva a goooftól...ez kb ugyanaz amikor itt páran elvakultan fikáznak bármilyen OFF-ot........ ... ... ...
Abban viszont igazad van, hogy divat fikázni azt, ami nem olasz, hogy ami nem olasz az már nem is jó... holott én is azt vallom, hogy vannak az olasz autókon kívül is másik legalább olyan jó autók,.....de azok árából már rendes Alfát is lehet kapni.
Az is igaz, hogy sok OFF elég silány "dizájn" belűről és szerényebb a műszaki tartalma.....hogy ne menjek messzire pl a gooof-ok amiket szintén divat dicsérni pedig messze nem jó autók ( és ezt viszont tapasztalatból írom, volt pár goooghoz szerencsém, pl legutóbb tavaly egy IV-es 1,6-al Magyar -Német- Magyar tá, aztán volt kollégám VW fan szinte volt mindegyik a III-as goftól neki és a szüleinek is. van sok típus hibájuk, de csak az őszinteségi rohamaiban beszél róluk, ha máskor előjön a téma tagad mindent.... )ritka kényelmetlen elöl a IV-es gooof kurva sokat iszik tartós 160-nál..... szóval egy 156-os messze jobb autó tőle, még is a nagyközönség be van fosva a goooftól...ez kb ugyanaz amikor itt páran elvakultan fikáznak bármilyen OFF-ot........ ... ... ...
Satti30-12-2008 22:59:35 // 12070
Az bizony nem az ! :-)))
Liquid30-12-2008 22:45:45 // 12069
én is ültem már ott, de csak 20km-en, nem szeretnék ott ülni hosszútávon
kando.30-12-2008 22:38:41 // 12068
Wiktorral már úgyis rég' taliztam, erre se jár már mióta.. Bp-n se lehet már elérni :)))
kando.30-12-2008 22:37:01 // 12067
Opel zafira vagy melyik, amiben lehet +2 ülést tenni a csomagtartóba ? Na, volt kollégám ült ott, mikor mentek Bp-München-Bp útvonalat, hát az is nagy élmény volt, ahogy mesélte :PP :)))
Vikking 31130-12-2008 22:35:46 // 12066
Reméltük is :)))
Eleget ültem én már Alfában hátul, úgyhogy mostmár kijár az első ülés :DD Vagy visszafelé ülök én hátul :D
Eleget ültem én már Alfában hátul, úgyhogy mostmár kijár az első ülés :DD Vagy visszafelé ülök én hátul :D
GTPeti30-12-2008 22:34:46 // 12065
Ha már így összejött a legénység, tudok "minálunk" egy pár jó helyet. :)
GTPeti30-12-2008 22:33:18 // 12064
Nálam is ennyi a "normaidő". Sok. :(
zolee14530-12-2008 22:33:08 // 12063
Kivéve a Skoda Superb-et, az eleve ilyen főnökautónak lett kitalálva.
Superb
A jobb1-et hátulról is előre lehet mozgatni egy gombbal. Azért milyen mókás ez amikor a hátul ülő előre nyomja a telefonfülke testőrét, mert épp ki akarja nyújtani a lábát.:D
Superb
A jobb1-et hátulról is előre lehet mozgatni egy gombbal. Azért milyen mókás ez amikor a hátul ülő előre nyomja a telefonfülke testőrét, mert épp ki akarja nyújtani a lábát.:D
Vikking 31130-12-2008 22:32:15 // 12062
Én meg akkó ülök elöl :DDD
Liquid30-12-2008 22:31:34 // 12061
aki 11 óra alatt bármely autó bármely ülésén elmenne az életkedvem, ez teljesen normális szerintem, eccerűen ennyit ülni gút dolog :)
GTPeti30-12-2008 22:29:32 // 12060
Na de a 156-nak pont kagylósítottak a hátsó ülései is... (OK, ok, beszéljünk emiatt csak 4 személy kényelmes utaztatásáról.) Na meg ott van a hátsó könyöklő is.
Úgyhogy részemről élni fogok az Maastrichtbe utazás lehetőségével. És akkor a jelek szerint Árpi (kando) is velünk tart. :))
Úgyhogy részemről élni fogok az Maastrichtbe utazás lehetőségével. És akkor a jelek szerint Árpi (kando) is velünk tart. :))
kesa30-12-2008 22:27:09 // 12059
Egy 11 órás non stop túrán minden kocsiban megnyomorodsz a hátsó ülésen! (Többnyire még az elsőn is!)
Kivéve, ami pont ilyenre tervezett, seggmasszírozós, meg seggszag-elszívós hiper-szuper ülésekkel a hátsó sorban (S Merci, 7-es BMW...).
A hátsó ülések alapvetően MINDEN normál használatú kocsiban kevésbbé komfortosan vannak megcsinálva. Részben anyagtakarékosságból, a sofőr, aki többnyire a tulaj, úgysem ül oda, a többi nem hozzáértő utas (pl.: ANYÓS) meg fogja be, úgysem ért hozzá. Ez az általános.
Kivéve, ami pont ilyenre tervezett, seggmasszírozós, meg seggszag-elszívós hiper-szuper ülésekkel a hátsó sorban (S Merci, 7-es BMW...).
A hátsó ülések alapvetően MINDEN normál használatú kocsiban kevésbbé komfortosan vannak megcsinálva. Részben anyagtakarékosságból, a sofőr, aki többnyire a tulaj, úgysem ül oda, a többi nem hozzáértő utas (pl.: ANYÓS) meg fogja be, úgysem ért hozzá. Ez az általános.
kando.30-12-2008 22:25:49 // 12058
Én ültem hátul Miniben is, na az tényleg nem egy kényelmes elhelyezkedés, főleg, hogy lehajtott fejjel kelltt végig lennem, pedig csak a Fehérvári úttól (XI) a Pozsonyi útig (IV) mentünk :P :)))
Ezt a 156-ban hátul utazgassunk-at kipróbálnám én is :)))
Ezt a 156-ban hátul utazgassunk-at kipróbálnám én is :)))
GTPeti30-12-2008 22:20:24 // 12057
És neki volt igaza. :)
Whiteskull30-12-2008 22:14:22 // 12056
Virág elvtárs már meg mondta. :)))))
Az élet nem egy habos torta. :)))))))))))))
Az élet nem egy habos torta. :)))))))))))))
zolee14530-12-2008 22:12:38 // 12055
Én meg azt nem értem, hogy miért veszed személyes sértésnek ha a társaság nagy része nincs olyan lelkesedéssel egy túlárazott plázapicsa matchboxért mint te?:)
GTPeti30-12-2008 22:07:43 // 12054
OK, majd, ha egyszer úgy jön ki a lépés, szívesen veled tartok. Ha már így kínálgatod, hogy hazaviszel. :)
Végülis nem írtál kritériumokat.
(Maastricht, haha. :)
Végülis nem írtál kritériumokat.
(Maastricht, haha. :)
Wickey30-12-2008 22:03:50 // 12053
namajd beülsz mögém, és kiderül hol lakik az úristen. :-)
Mondjuk úgy, hogy épp lezúzok egy Bp - Maastricht túrát, egyszerállunkmegpassauutántankolni jelleggel, úgy kábé 11 óra alatt. Kíváncsi leszek. :-)
Mondjuk úgy, hogy épp lezúzok egy Bp - Maastricht túrát, egyszerállunkmegpassauutántankolni jelleggel, úgy kábé 11 óra alatt. Kíváncsi leszek. :-)
GTPeti30-12-2008 22:01:44 // 12052
Nem lehet, hogy a te spanjaid vannak kicsit eltájolódva? Ahogy írtad, vonathoz lehetnek szokva. :))
GTPeti30-12-2008 21:59:23 // 12051
Akkor én eddig csak különleges embereket szállítottam. Csak így lehet, mert mindannyian elfértek és nem panaszkodtak.
Wickey30-12-2008 21:58:06 // 12050
nem szükségülések azok ott hátul.
de. Csak van ajtó hozzá. Ennyi :-)
de. Csak van ajtó hozzá. Ennyi :-)
GTPeti30-12-2008 21:49:55 // 12049
Satti, most téged sem értelek.
"Ahogy elnézem, itt általában falakba ütközik az ember, lehet bármit mondani, akkor is csak fikázás lesz a vége, csak azt nem értem, miért van az, hogy minden szar, ami nem olasz, miért kell alapból minden mást cikizni, mindegy , hogy miről van szó, ez sztem legalább annyira nem helyes, mint az idióta levelek a totalcar-ba, ami szintén szánalmas"
A "fikázás", az valami teljesen más. (Utálom amúgy ezt a szót...) Pusztán csak leírtuk a véleményünket, többnyire érvekkel alátámasztva. Nekem úgy tűnt elég kultúrált keretek között folyt a párbeszéd. Olyan megnyilvánulásra sem emlékszem, hogy a smart azért szar, mert nem olasz. (Egyáltalán, írta valaki, hogy szar??? Mert az, hogy az árához képest keveset nyújt, meg hogy "túl van magasztalva" az nem egyenlő azzal, mintha csak annyit írtam volna, hogy "szar".) Számomra az, hogy pl. Wickey kolléga más véleményen van, nem "falnak ütközést jelent". Nem tudom ezekre értetted-e, amit írtál.
"Ahogy elnézem, itt általában falakba ütközik az ember, lehet bármit mondani, akkor is csak fikázás lesz a vége, csak azt nem értem, miért van az, hogy minden szar, ami nem olasz, miért kell alapból minden mást cikizni, mindegy , hogy miről van szó, ez sztem legalább annyira nem helyes, mint az idióta levelek a totalcar-ba, ami szintén szánalmas"
A "fikázás", az valami teljesen más. (Utálom amúgy ezt a szót...) Pusztán csak leírtuk a véleményünket, többnyire érvekkel alátámasztva. Nekem úgy tűnt elég kultúrált keretek között folyt a párbeszéd. Olyan megnyilvánulásra sem emlékszem, hogy a smart azért szar, mert nem olasz. (Egyáltalán, írta valaki, hogy szar??? Mert az, hogy az árához képest keveset nyújt, meg hogy "túl van magasztalva" az nem egyenlő azzal, mintha csak annyit írtam volna, hogy "szar".) Számomra az, hogy pl. Wickey kolléga más véleményen van, nem "falnak ütközést jelent". Nem tudom ezekre értetted-e, amit írtál.
GTPeti30-12-2008 21:45:07 // 12048
Én is vittem már a kollégákat, akik ráadásul magasabbak, mint én és nem panaszkodtak a helyre. Sőt... (Főleg az az illető, akinek smart-ja is volt!)
Aki táncteret akar vegyen magának teherautót. A 156-ban márpedig el lehet férni, nem szükségülések azok ott hátul.
Aki táncteret akar vegyen magának teherautót. A 156-ban márpedig el lehet férni, nem szükségülések azok ott hátul.
Erhard 242 (Pure Energy)30-12-2008 21:10:51 // 12047
ráseggelek a motorháztetőre csak úgy lazán, könyökkel hátra támaszkodom, felnézek az égre ...csak cigi semmi extra :DDD
Satti30-12-2008 21:06:29 // 12046
Lehet, hogy nem egyre gondoltunk, én csak kényelmesen ülnék a hátsó ülésen, és a lány lehajol és ténykedik szépen! :-)
Erhard 242 (Pure Energy)30-12-2008 21:03:58 // 12045
áh a motorháztető kényelmesebb :)
Satti30-12-2008 20:57:42 // 12044
Egy esetben el tudom képzelni, parkolás közben egy csajjal, na akkor jó a hátsó ülés! :-))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
552
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?