és a ma délutáni


GT Ɨ|ѯ06-12-2017 08:49:36 //
431
köszi, jó lesz akkor is van itthon utánpótlás:-)
tegnap 13.30 óta olyanokat főzök a Cataniai cuccból, hogy magam sem hiszem el


Simán lehet. Évek óta nem jártam az indexen. (ott fortissimo néven voltam/vagyok,,,)
Ő azonos a kávéjirzón, index kávéológián törzstag Paljoc-cal?
En Encsrol vagy Miskolcrol tudok az etterembol. Csak tavasszal jarok Miskolc tersegeben☹.amugy nem tudom, hogy honnet.
A Bagirat meg a budapesti 7.keruleti Cirkuszbol szoktam venni. Ok szerintem postaznak is.
Amugy sokszor szokott Pall&Yotz kavem is lenni.ot is tudom ajanlani http://www.pallyotzcoffee.hu
GT Ɨ|ѯ04-12-2017 18:25:22 //
425
Kipróbálnám, honnan tudok szerezni?:-)
AlfaWatch-os kép

és alfás watch -al :-)

Az biztos, hogy nagyon finom a kave amit porkolnek.
Az Anyukam mondtabol tobb alkalommal is vittunk haza. Most a Pizza, kave vilagbekeben ittunk par alkalommal.
Aki nem kostolta meg azoknak ajanlom. Amugy meg a Cirkuszban ertekesitett Bagirat kedvelem.
Szep napot! Egy kep a Vilagbekebol, a maradekrol😀( igaz a hobbim es a munkam kicsit bezavar a kepbe😉)

GT Ɨ|ѯ03-12-2017 20:08:25 //
422
Köszönet GT-nek a matricáért. Végre teljes a pompa:)

GT Ɨ|ѯ03-12-2017 14:32:10 //
420
GT Ɨ|ѯ03-12-2017 08:53:58 //
419
Én sem vagyok szakértő csak szeretem az olasz kv-t:-)
egs
Haddel02-12-2017 21:09:00 //
418
Én nem vagyok olyan szakértő ,mint Te😃 Nekem ízlett😃Afro Caffe volt.
Végre van a műhelyben melegvíz-hidegvíz, 220/380,még bekőtöm a lágyító rendszert, jővőhéten érkeznek a műtő asztalok és indul a gépek lázadása....akarom mondani feltámasztása :) és végre énis elkezdhetem a teszteléseket :)
Szeretem az ilyen embereket, igazán szereti amit csinál, és soha nem enged a minőségből. Kicsit azért többet is elárulhatott volna....legalább egy párat a hibfaktor listából. A víz minőségét és a kávégépet említette, bár a kávégép és az őrlőnél is van legalább 12 pont. Amit csinálsz azt szenvedéllyel tedd, és akkor más is szenvedéllyel fogadja :)
GT Ɨ|ѯ02-12-2017 17:36:01 //
415
volt íze is, vagy egyéb részlet?:-)
GT Ɨ|ѯ02-12-2017 17:35:01 //
414
jó a csésze...:-)
Haddel02-12-2017 15:46:22 //
413
ma reggel jött a postás és hozott egy kis caffé cultura -t az életembe :-)

Haddel02-12-2017 09:33:30 //
411
Ma reggeli kávém Red bull Ringen😃

Kazes☻01-12-2017 19:39:05 //
410
GT Ɨ|ѯ30-11-2017 17:32:00 //
409
Kazes☻30-11-2017 08:59:48 //
408
Kérlek szépen...! :)
GT Ɨ|ѯ30-11-2017 06:09:56 //
407
ez a 4-es jöhet...(ne)..:-)
GT Ɨ|ѯ29-11-2017 16:54:09 //
405
1 kis utánpótlás:-)

Kazes☻28-11-2017 23:28:45 //
404
Saját gépről a Tallózással feltölteni, majd a szövegdoboz alatt megjelenő képnél lévő ikonra kattintva betenni. Link esetében pedig vagy a szövegdoboz felett lévő kép ikonra kattintva , vagy a gémkapocsra kattintva és elnevezve... a B, I, U(aláhúzva) S ikonok mellett. :)
Saját gépről... majd amikor nem ment, feltettem a saját oldalamra is (mivel az oldal szerint "az Amore szerverére feltöltött képek" kezelése egyszerűbb - másnak), a link megjelent, de ha jól látom, nem mutat sehová :(
Kazes☻28-11-2017 22:06:12 //
402
Saját gépedről? Netről? Mi a terv...?
Ami a jelek szerint nem sikerült... :(
Hogyan szúrtok be kis képet ide?
GT Ɨ|ѯ28-11-2017 20:00:01 //
399
Közelítünk-közelítünk lassan azért az ESPRESSO-hoz, forza:-)
A cikk jól mondja :-) Az őrlési minőséget nincs mihez hasonlítanom, de a többit jól megfogalmazta. És gyárilag olyan beállításra volt téve, ami kb jó is volt. A mennyiségen kellett állítanom, az őrlemény finomsággal végül ugyanoda visszajutottam, ahol volt :-)
Lehet ezt már csak beleképzelem, de finomabb a végeredmény mint eddig bármivel. Sok helyen olvasható, hogy az őrlő legalább olyan fontos, mint a főző. És ez nagyon igaz! Ezért is ruháztam be inkább erre most.
A Gaggia-val jól dolgozik együtt, stabil a minőség ami kijön. Most azt érzem, hogy a főző lett picit a gyenge láncszem, annak is a hőstabilitása. A kávé keserűsége változik a jó és a khmm... necces kategória közt :-)
Gondoltam, hogy túl finom az őrlemény, de nem, durvítva elmegy a crema, elmegy az íz, marad a néha keserű utóízzel lejövő espresso. Szóval a tippem, ha jól gondolom, a magas hőfok.
Télen kap egy kontrollert, végülis van hozzá mindenem.
GT Ɨ|ѯ28-11-2017 06:58:05 //
397
Ó az is . Olyan faszául kezelhető hogy csak na. Könnyen és nagy tartományban állítható . Ma reggeltől nagyon komoly kávékat főzök !!!
Korrekt kis gépnek néz ki ez is :-)
Mi az F64 evot használjuk :) nagyon jó kis örlő
GT Ɨ|ѯ26-11-2017 13:09:02 //
393
Caffé A. Nannini : 10/10
igen Alessandro Nannini !:-)
/ Semmi sznobság, egyéb fa..ság /





Jól tette,hogy '89-ben átvette a céget az öregtől, a Miscela classica lett most felbontva a másikat majd később.
Tények: tökéletes íz, kicsit erős de a klasszikus, brutális erős krém a 2 kiskanál cukrot kükön-külön megtartotta vagy 10 mp.-ig.Igaz csak a kis fostalicska amatőr Delonghimon toltam át de csalódásmentes espresso volt.
Én úgy gondoltam hogy erre a hátralévő időmre egy
Mahlkönig Vario Home V3
lesz a segítőm .
Nem olvastam tesztet ,semmi sznobéria, meghallgattam azt akinek ilyen a kisebbik gépe a kávézőjában , és imádja !
Ja és az az ide-oda domborodó burkolata, bárhogy tapogatom, fém.
Köszi :-) Ezt nem tudtam, de annak fényében, hogy kb 5x ennyibe kerül egy Fiorenzato, nem is értem hogy adhatják ennyiért. Amivel nem tudok betelni, azok az apró műszaki megoldások, amiktől ez egy zseniális kis gép. Eleve van egy mágnessel becuppanó szoknya a fóző karnak, ez tartja a kart. Két méret, cserélhető. És csak apróság, de ha kicuppantom a helyéről a szoknyát, és kicserélem (vagy visszateszem), a gép felébred sleep-ből.
Másik apróság, nem egy diszes tálca van alatta, hanem szintén mágnessel cuppan be az egyszerű műanyag gyűjtő tálca. És ami mellé megy, az ide, bele. Nem a gép mellé :-) Kicuppantom, kiöntöm, nincs koszolás.
És még van sok sok apró finomság, ami nekem teljesen hihetetlen. Vannak még gyártók, ahol a tervezők gondolkoznak :-)
GT Ɨ|ѯ25-11-2017 20:55:36 //
389
gratu!
Olvastam 1 tesztet a nyáron a második legjobb a szakértő szerint a Fiorenzato F64 E után, bár munka közben a video-n tisztábbnak egyszerűbbnek tűnt a Catler:-)
Gyerekek, Catler fan leszek :-) Upgradeltem az őrlőmet. Volt kézi, késes, Imat Lux. Na ezt az utóbbit szívből utáltam. Egy primitív, zajos kis izé. Telehány mindent kávéval, béna a finomság állítás. Oké, belépő szint, de 45 pénz.
Most vettem egy Catler 8030-at (Black Fridayos áron). Leesett az állam. A 21. sz-ban is tudnak gépet tervezni :-) Olyan szinten átgondolt ki szerkezet, hogy hihetetlen. Ez AZ őrlő. Nem csinál szemetet, takarítható, könnyen állítható. Nem találok rajta fogást, itt mindenre gondoltak. Ha nyomógombbal akarom indítani, lehet. Ha a főző kar betolásával, lehet. Légmentesen zár a fedele, és pici szelep is van, hogy könnyen rá lehessen nyomni. Van dobozka is hozzá (zárható az is), abba is lehet őrölni. A babtartály lezár ha kiveszem, nem szóródik ki a kávé mint pl az Imat-nál. Áhh ez egy gyöngyszem, egy nagy fellélegzés a sok 21.sz-i lom között. És szép is.
Majd lövök képet, ha a helyére került a konyhában :-)
GT Ɨ|ѯ25-11-2017 15:17:14 //
387
grat!
A single shot-hoz kell 1-2 év mire megközelíti az ember a szabvány espresso-t / ezt írják a profik / próbálkozom azért én is majd 2018-ra talán összejön:-)
GT Ɨ|ѯ25-11-2017 11:55:55 //
385
és a 12 órás etapot meg kell ismételni egy teljes leürítés után. úgy hogy kávét holnap iszok az új gépem révén :-)
GT Ɨ|ѯ23-11-2017 17:45:51 //
383
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.