Forum >> A jövő Alfái
mesa27-08-2007 09:38:11 // 4342
Én nem írogatok esszéket az atomfizikáról, mert ahhoz nem értek. Egyszerű szabály, olyan dologról nem nyilatkozok, amiről tudom, hogy nem biztos, hogy úgy van ahogy én gondolom.
Hakuna27-08-2007 09:30:17 // 4341
Tuti csak fehéret láttam. Meg feketének hittet ezek szerint.
Hakuna27-08-2007 09:29:14 // 4340
Ezek szerint csak fehéret láttam. Nem tudom ez mekkora bűn.
De szerintem itt csak te égeted magad a stílusoddal. Pedig én nem nyeretlen 17 éves vagyok. De azért örülök hogy okoztam pár vidám percet.
De szerintem itt csak te égeted magad a stílusoddal. Pedig én nem nyeretlen 17 éves vagyok. De azért örülök hogy okoztam pár vidám percet.
mesa27-08-2007 09:28:37 // 4339
Nissan Micra rajongó lyányoknak biztos bejönne :)))
mesa27-08-2007 09:21:18 // 4337
Figyelj, ne égesd tovább magad! :)))
Mondöm, ha láttál volna már ilyet, nem beszélnél ilyen butaságokat, hogy fényt ver vissza! :DD
Ugyanúgy hátulról kapja a megvilágítást, ugyanúgy ki van maszkolva, mint a fekete hátlapos, és ugyanúgy nem fényáteresztős a lap. Így sötétben az életben meg nem mondanád, hogy fekete vagy "fehér" a hátlap :)))
Mondöm, ha láttál volna már ilyet, nem beszélnél ilyen butaságokat, hogy fényt ver vissza! :DD
Ugyanúgy hátulról kapja a megvilágítást, ugyanúgy ki van maszkolva, mint a fekete hátlapos, és ugyanúgy nem fényáteresztős a lap. Így sötétben az életben meg nem mondanád, hogy fekete vagy "fehér" a hátlap :)))
Satti27-08-2007 09:19:00 // 4336
Ez így elég ronda lenne ezekkel a gülüszemű lámpákkal a valóságban:-)
Hakuna27-08-2007 09:15:30 // 4335
Ezek szerint vagy nem, vagy nem tudtam megkölünböztetni. Olyat ugyanis nem láttam, ami nem vert volna vissza túl nagy mennyiséget a műszerfalvilágításból, tehát nem "világított volna" a sötétben. De mint azt bizonyára TE is kiolvastad az eddigi baromságaimból, újdonság volt az is hogy ezüst. Ez nem azért van mert hülye vagyok mint ahogy _gondolod_, hanem azért lehet, mert ha sötét van, akkor az ezüst is ugyanúgy visszaveri a fényt. Vagy a B verzió lép életbe, miszerint nem láttam még ezüstöt. Ugyanis egy sem volt halvány. Bocsáss meg nekem korlátolt, korlátozott lehetőségűnek, hogy egyáltalán írni merek ide. :)
mesa27-08-2007 09:10:42 // 4334
Rosszul sikerült 147 alapú Photoshop.
mesa27-08-2007 09:03:25 // 4333
Szia!
Láttál te már az életben Alfát, amiben ezüst (nem fehér) az órák hátlapja ???
Akkor ugyanis nem írnál ilyen baromságokat, hogy "világít az egész, egy esztétikus halvány fény helyett." :DDDDDDD
Láttál te már az életben Alfát, amiben ezüst (nem fehér) az órák hátlapja ???
Akkor ugyanis nem írnál ilyen baromságokat, hogy "világít az egész, egy esztétikus halvány fény helyett." :DDDDDDD
Tibe26-08-2007 21:27:30 // 4332
Ez ismét csak egy lelkes user photoshoprajza, az alap egy 147-es volt és azt variálta kissé át.
Kompressz úr26-08-2007 21:13:47 // 4331
159 és 147 keverék, de a rosszabbik fajtából, brrrrrr
Kompressz úr26-08-2007 21:12:13 // 4330
Úgy legyen :)
Putyesz26-08-2007 18:37:56 // 4329
tipoatti26-08-2007 15:25:18 // 4328
OK., Neked elhiszem! remélem, egyszer úgy hozza a sors, hogy személyesen is megtapasztalhassam a különbséget, szépség ide, vagy oda... :)
Hakuna26-08-2007 14:52:35 // 4327
Véletlen volt benne valami szándékosság:) Autószerelő barátomtól hallottam amúgy, ugyan kevésbé szép nőre mondta, de ide is illett :)
Tom1226-08-2007 14:48:12 // 4326
Ezt jól megfogalmaztad. Pontosan.:-)
Hakuna26-08-2007 14:42:48 // 4325
Hát ez nem valami szép, de azért van benne valami határozottan visszataszító :)
iAntenna26-08-2007 12:54:38 // 4324
báááz ez a lámpa... brrr
Kompressz úr26-08-2007 12:24:08 // 4323
Nyilvánvaló, hogy az a könnyedség nincs benne, de a 159 annyival jobb autó a 156nál (tapasztalat, mivel másfél évig ugye volt SW-nk), hogy ez talán megbocsátható (persze csak szvsz alapon :) )
Tom1226-08-2007 12:22:29 // 4322
Én bízok benne, hogy összehoznak egy ízléses méregzsákot.:-)
Georgee26-08-2007 12:19:27 // 4321
Gusztustalan lenne vazzeg.Rögtön áttérnék inkább foswágenre.
ystuc26-08-2007 12:16:51 // 4320
Fúúúúúúúúúúj! Kicsit Citroen C5-ös. Nem szép.
Tom1226-08-2007 12:02:07 // 4319
Vikking 31126-08-2007 11:25:12 // 4318
Na amúgy befejeztem az offolást, ha valaki el akar érni, az oldalamon keresztül el tud. Még egy utsó : Jobb lett volna, ha kamu névvel, életkorral meg a többivel regisztrálok és össze-vissza hazudok, hogy milyen keménylegény vagyok? Naugye hogy nem, legalább felvállaltam... (láttam már pár olyan fórumot, ahol ez nem így történt!!! És épp ezért írtam az igazságot.) De tényleg végeztem ezzel a dologgal, ha nem tetszik, hogy nem saját az autó, akkor majd veszek egyet, ha a közeljövőben fogok úgy állni... Részemről VÉ-GE, el lehet érni.
Vikking 31126-08-2007 11:17:20 // 4317
Hopp valamit félreértettél, nem anyáztam senkit, csak azt mondtam, hogy szar ez így, hogy azért csesztetnek, amiér.
iAntenna26-08-2007 11:13:01 // 4316
igazi alfás fórum... legalábbis olyan hévvel anyáznak egyesek egy egész közösséget holmi vita miatt... :) de ez így van jól
Vikking 31126-08-2007 11:05:14 // 4315
Őőőő, igen :D Én is valahogy így vettem észre :DDDD
Wickey26-08-2007 10:50:51 // 4314
Te nyuszika. Megint nincs rajtad sapka :-PPPP
píííííísz :)
píííííísz :)
Grando26-08-2007 10:27:54 // 4313
Nyugodtság van... ;)))
Még hányan fognak "belédkötni"? Akár annyian, ahány embert megszólítottál. Az pedig az egész Amore. (Bár van, aki csak kukkolni jár ide... :DDD)
Még hányan fognak "belédkötni"? Akár annyian, ahány embert megszólítottál. Az pedig az egész Amore. (Bár van, aki csak kukkolni jár ide... :DDD)
Vikking 31126-08-2007 10:21:50 // 4312
Csak egy aprócska gond van, hogy április óta vagyok relatíve aktív tag itt. Nem úgy kezdtem, hogy elküldtem Mesát a büdös francba. Vagy én emlékszem rosszul? Ja, bocs, biztos úgy van. Nem érdekel az egész amore se, még hányan fognak belém kötni?
Wickey26-08-2007 10:14:40 // 4311
"Kisebb méretű motor. Itt nyilván a magyar rendszer a hibás, de hát fenntartani a "nagy dögöket" jóval drágább, szinte minden köbcenti függő."
Hát, ja
Egyedül a biztosítás köbcenti függő (20-50eHUF/év). Na jó meg esetleg a fogyasztás, ámbár az méginkább teljesítmény, és tüzelőanyag (benzin vagy diesel) függvénye. Egy 170 lóerős turbó annyit fog fogyasztani mint egy 185 lóerős 3.0 12V.
A teljesítményadó meg életkortól, és teljesítménytől függ.
Kérdezem én: évente két telitank árával drágább a biztosítás a 3.0 V6-ra, mint egy 1.4TS-re. Olyan nagy ár ez azért a nyammvattvéhatér'?
Hát, ja
Egyedül a biztosítás köbcenti függő (20-50eHUF/év). Na jó meg esetleg a fogyasztás, ámbár az méginkább teljesítmény, és tüzelőanyag (benzin vagy diesel) függvénye. Egy 170 lóerős turbó annyit fog fogyasztani mint egy 185 lóerős 3.0 12V.
A teljesítményadó meg életkortól, és teljesítménytől függ.
Kérdezem én: évente két telitank árával drágább a biztosítás a 3.0 V6-ra, mint egy 1.4TS-re. Olyan nagy ár ez azért a nyammvattvéhatér'?
Grando26-08-2007 09:50:48 // 4310
Azért az egész Amore-t nem kéne lehúznod egy kis vita miatt! Na meg pont rossz fát hugyoztál le.
A fiatal cartársak szeretnek viharosan kezdeni általában, aztán amikor belebotlanak az első nagyobb kavicsba, megszöknek. Vagy megszoknak itt.
Teljesen felesleges bizonygatnod, hogy ki hány éve, meg ki mekkora Alfabolond... Az Alfák szeretete itt alap, legalábbis az esetek túlnyomó részében. De az olyan aktív tagoknál feltétlenül, mint pl. Mesa vagy Tipoatti.
Úgyhogy nem kell mellreszívni, kisebb összezördülések mindig vannak. Csiszolódunk! ;))))
A fiatal cartársak szeretnek viharosan kezdeni általában, aztán amikor belebotlanak az első nagyobb kavicsba, megszöknek. Vagy megszoknak itt.
Teljesen felesleges bizonygatnod, hogy ki hány éve, meg ki mekkora Alfabolond... Az Alfák szeretete itt alap, legalábbis az esetek túlnyomó részében. De az olyan aktív tagoknál feltétlenül, mint pl. Mesa vagy Tipoatti.
Úgyhogy nem kell mellreszívni, kisebb összezördülések mindig vannak. Csiszolódunk! ;))))
Vikking 31126-08-2007 09:14:36 // 4309
Ja, most meg már nem is szóltál be, mi? Egyébként ha végigolvasod a beszélgetést, akkor mesával kibékültem, sőt nem is voltunk összebalhézva. De az már eléggé, mondhatni nagyon szarul esik, hogy te vagy a második aki akadékoskodik velem. Hát legyen, nem érdekel ettől kezdve az amore, járjanak ide az olyanok, akiknek van 18 évesen egy autóra pénzük. Nekem nincs, és apuci pénzén meg nem fogok autót kapni. Amikor regeltem ide, Kando cartárs azt mondta, hogy nem érdekes az, hogy ki mivel regisztrál, nem muszáj saját autónak lenni. Viszont én meg csak azért regeltem, mert úgy gondoltam, hogy talán 15 év alfás múlt elég lesz ahhoz, hogy ne kezdjék el azt, amit elkezdtél.
Engem nem érdekel ez az egész, azt hittem, hogy legalább itt normálisan fogadják azt, hogy szeretem az Alfát. De úgy tűnik, hogy az amorésok se különböznek semmiben a bmwsektől vagy a hondásoktól. Biztos lesz majd másik palimadár, aki fiatalon regisztrál ide, majd b@sztassátok őt, ha véletlenül valami nem tetszik neki. Nem is érdekel az egész, csak tényleg nem gondoltam volna, és ez így egy marha nagy csalódás. Na elhúzom innen a belemet, nem akarom zavarni az "öreg Alfásokat" akiknek az első autója 2001-es évjáratú, szal valszleg nem 15 éve alfáznak, de az életkoruk miatt ők itt a fontos emberek.
Ja és ha olvasol, akkor talán felismerhetnéd a szavak jelentését, ugyanis leírtam az Alfa hibáit, de szerintem a formája az PONT nem az. És asszem ezt Mesa is olvasta.
Én kérek elnézést hogy regisztráltam.
Engem nem érdekel ez az egész, azt hittem, hogy legalább itt normálisan fogadják azt, hogy szeretem az Alfát. De úgy tűnik, hogy az amorésok se különböznek semmiben a bmwsektől vagy a hondásoktól. Biztos lesz majd másik palimadár, aki fiatalon regisztrál ide, majd b@sztassátok őt, ha véletlenül valami nem tetszik neki. Nem is érdekel az egész, csak tényleg nem gondoltam volna, és ez így egy marha nagy csalódás. Na elhúzom innen a belemet, nem akarom zavarni az "öreg Alfásokat" akiknek az első autója 2001-es évjáratú, szal valszleg nem 15 éve alfáznak, de az életkoruk miatt ők itt a fontos emberek.
Ja és ha olvasol, akkor talán felismerhetnéd a szavak jelentését, ugyanis leírtam az Alfa hibáit, de szerintem a formája az PONT nem az. És asszem ezt Mesa is olvasta.
Én kérek elnézést hogy regisztráltam.
tipoatti26-08-2007 07:27:04 // 4308
A boxer egyszerűen imádnivaló!!!
tipoatti26-08-2007 07:24:26 // 4307
Köszi! :) Nem csúnya természetesen, de a 156 sziluettjének a nyomába sincs szvsz. Nem ez az oldal az erőssége a 159-nek, ezt továbbra is fenntartom. :)
tipoatti26-08-2007 07:21:58 // 4306
Nyugodtan írjál ide, és szeresd az Alfákat. Mi is ezt tesszük. Az életkoroddal sincs a világon semmi probléma, én nagyon jó viszonyban vagyok pl. Zsolti 75 cartárssal, aki annyi idős, mint Te. Feleslegesen ragadtatod el magadat az ifjonti hévvel!
El kell menni egy-két találkozóra, személyesen mindig más a kép...
A japó vasakat pont nem igazán komázza itt senki, de attól még el lehet ismerni azt, amiben jók... mint minden más márkánál. Az ember szeretete tárgyának a hibáit is kibeszéli magából, főként ha hasonlóan "sérült" emberek társaságában van - még ha csak virtuálisan, a weben keresztül teszi azt. Így lesz csak teljes a kép.
Nem hiszem, hogy az lenne a helyes konklúzió részedről, hogy akinek körömlakk-színű
156-osa van, az köcsög... :)
El kell menni egy-két találkozóra, személyesen mindig más a kép...
A japó vasakat pont nem igazán komázza itt senki, de attól még el lehet ismerni azt, amiben jók... mint minden más márkánál. Az ember szeretete tárgyának a hibáit is kibeszéli magából, főként ha hasonlóan "sérült" emberek társaságában van - még ha csak virtuálisan, a weben keresztül teszi azt. Így lesz csak teljes a kép.
Nem hiszem, hogy az lenne a helyes konklúzió részedről, hogy akinek körömlakk-színű
156-osa van, az köcsög... :)
Hakuna25-08-2007 23:15:32 // 4305
Nyilván a súlynövekmény miatt indokolt lenne az 1,6os motor ha az arány tartani kell. De csak a számokat nézve az 1,6-osnak kellene úgy röptetni a nagyobb kasztnit, mint az 1,4-nek a kisebbet. Persze a konstrukción is sok múlik, és az nagyban eltér a két esetben.
count M25-08-2007 23:04:16 // 4304
Hát, a TS-ek karakterisztikája sose volt a szívem csücske, inkább a boxer szép egyenletes húzása tetszett. :) Az enyémnek semmi baja se volt, széphangú, egészséges motor volt. Viszont nem ment annyira: 1100+ kilóhoz kevés a 90 paci... egy 33-as ugyanezzel a motorral, 900 kilóval már teljesen jól teljesít.
Hakuna25-08-2007 22:52:58 // 4303
Összesen egy 145-ben és 2 146-ban ültem. A 145 boxer volt, a hangja sem tetszett, valahogy nem adta vissza amit az enyém, de ki tudja mennyire volt jó karban, gyanús, hogy nem. A 146 mindkettő TS volt. Fateromé az egyik, az jól megy 1,4essel, pesze egész más mint az enyém, de van tartomány ahol előnyösebb (nyilván a jó kis váltó miatt pl. 1-2-ben, meg 150-felett szintén közel hasonlóan teljesítenek. Talán csak annyi a különbség, hogy boxer nem megy 9 liter fölé 150+ -al tartósan haladva sem)
A másik 1.6-os, már rég volt, de az nem tűnt dinamikusnak visszagondolva. Szóval változóak az állapotok szerintem.
A másik 1.6-os, már rég volt, de az nem tűnt dinamikusnak visszagondolva. Szóval változóak az állapotok szerintem.
count M25-08-2007 22:43:26 // 4302
Annyira nem áll messze tőle, de míg pl. egy 146 sokkal kidolgozottabb belső térrel rendelkezik, biztonságosabb, nem rozsdásodik stb., addig - ugyanezek miatt - egy 1.4 mocival közel sem megy annyira mint egy 33-as, de még talán egy 1.6-ossal sem. Nem akarok észt osztani, de ezek szerintem evidenciák, és Te is tudod. :)
Kompressz úr25-08-2007 22:36:57 // 4301
Hakuna25-08-2007 22:23:05 // 4300
Most elkeserítettél. Mert a 146 az szerintem nem áll nagyon messze menettulajdonságban és kidolgozottságban a 33-tól. És árban sem ég és föld, ha a korosztályi eltéréseket belekalkulálom. Én bízom benne, hogy lesz még ilyen később is, bár sejtem hogy naivitás. Nem erre halad a világ autógyártása.
Vikking 31125-08-2007 22:15:59 // 4299
Hallod, kurvára leszarom, hogy cserél-e fater, 92 óta nem cserélt, szal mostantól se hiszem, hogy fog... Ha meg cserél, nem vagyok hozzákötözve, lesz másik. Egyébként marhára nem hangsúlyozom eleget hogy semmi közöm hozzá csak leírom a véleményemet, igaz? Csak olvasd el az ÖSSZES hsz-emet. És ha jól emlékszem, nem döntöttem el, csak zavart, hogy oldalak óta azt olvastam, hogy ígymegyúgy. De megugattam, hogyha nem kell, nem írkálok, kis fosos vagyok, de talán észrevehetnéd, hogy ezt IS leírom szinte mindig. És szerintem meg 92-ben te még zsigulival vagy wartburggal csapattál, mikor mi már el is köteleztük magunkat, ugyanis vettünk saját zsebből egy szarolasz alfát. Meg is kérdeztem már jónéhányszor hogy zavar-e valakit az, hogy nem saját ez a trágyadomb, de ezek szerint igen. akkor innentől kezdve nem fogok írni. lefosom az egészet, legyetek okosak, vegyetek szebbnek gondolt tojotát meg mazdát meg a lófaszt. na csá.
tipoatti25-08-2007 21:45:52 // 4298
Kedves Cartárs!
Tényleg nem hiszem, hogy a fater Alfájával regisztrálva Neked kéne eldöntened, hogy ki mekkora Alfás, és miért van itt...
Örülünk neki, hogy az ízlésed jó autók terén! Nekünk is, csak mi már öregszünk...
Ha megnézed pl. mesa reglapját, láthatod, hogy nem ma kezdte ezt a sportágat, van asszem némi tapasztalata Alfákból...
Abba se menjünk bele, hogy amikor jómagam is fingattam az első olasz verdámat, hány éves lehettél... :)
Úgyhogy: Forza Alfa, remélem akár 5 év múlva is a sorainkban tudhatunk!!! ( hacsak nem cserél a fater... ) :)
Tényleg nem hiszem, hogy a fater Alfájával regisztrálva Neked kéne eldöntened, hogy ki mekkora Alfás, és miért van itt...
Örülünk neki, hogy az ízlésed jó autók terén! Nekünk is, csak mi már öregszünk...
Ha megnézed pl. mesa reglapját, láthatod, hogy nem ma kezdte ezt a sportágat, van asszem némi tapasztalata Alfákból...
Abba se menjünk bele, hogy amikor jómagam is fingattam az első olasz verdámat, hány éves lehettél... :)
Úgyhogy: Forza Alfa, remélem akár 5 év múlva is a sorainkban tudhatunk!!! ( hacsak nem cserél a fater... ) :)
count M25-08-2007 21:18:40 // 4297
Ja, de szerintem azt Te is érzed, hogy két tökellenetétes dolgot akarsz egyszerre: egy 33-as árú, külalakú és menettulajdonságú, de 159 kidolgozottságú autót. :) Ilyen márpedig nincs, és - ez a rossz hír - nem is lesz.
Hakuna25-08-2007 20:35:38 // 4296
Nem feltétlen a jövőről beszéltem. Nekem jó a múlt is. Csak mondjuk a 33-asnál legyen korszerűbb, de minimum olyan jó paraméterekkel.
A Mazda is jó ötlet, de az sem Alfa :) Bár attól nem hányok, egy két modell egészen tetszik. ráadásul megbízható konstrukció, pl a 6-os.
Felőlem lehet ezüst is, világos, akkor úgy értem. Akkor se tetszik. Francnak világít az egész, egy esztétikus halvány fény helyett.
Nemtom a kripta kék -e, de írtam hogy duzzogva. Ez azt jelenti jobb mint a narancs, vörös, fehér, sárga.
Az 1.4-es mindennél királyabb :) De nem ezt írtam amúgy. Hanem, hogy ez is elegendő, nem úgy mint más gyárak legkisebb motoros modelljeiben.
Valóban nem mindegy az sem hány tonnás a kasztni. És ha megfigyelted nem az 1.6-os Alfa motorral hasonlítottam össze. Szóval relatíve gyengén érted a szöveget, viszont hamar lerohanod a fórumozót, akárcsak korábban valakit, akinek ebben teljesen igaza volt. De nem pont e voltál, aki azt írta, hogy a vélemények különböznek, és ez de szép?:) Kétségkívül az én sorszámom is magasabb lesz pár ezerrel...
A Mazda is jó ötlet, de az sem Alfa :) Bár attól nem hányok, egy két modell egészen tetszik. ráadásul megbízható konstrukció, pl a 6-os.
Felőlem lehet ezüst is, világos, akkor úgy értem. Akkor se tetszik. Francnak világít az egész, egy esztétikus halvány fény helyett.
Nemtom a kripta kék -e, de írtam hogy duzzogva. Ez azt jelenti jobb mint a narancs, vörös, fehér, sárga.
Az 1.4-es mindennél királyabb :) De nem ezt írtam amúgy. Hanem, hogy ez is elegendő, nem úgy mint más gyárak legkisebb motoros modelljeiben.
Valóban nem mindegy az sem hány tonnás a kasztni. És ha megfigyelted nem az 1.6-os Alfa motorral hasonlítottam össze. Szóval relatíve gyengén érted a szöveget, viszont hamar lerohanod a fórumozót, akárcsak korábban valakit, akinek ebben teljesen igaza volt. De nem pont e voltál, aki azt írta, hogy a vélemények különböznek, és ez de szép?:) Kétségkívül az én sorszámom is magasabb lesz pár ezerrel...
mesa25-08-2007 20:33:53 // 4295
Az igaz. De mennyivel eredetibb ötlet egy Claas Lexion 600-assal leparkolni a Dizsi elé! :)))
zolee14525-08-2007 20:25:26 // 4294
"az 1,4-es motorommal (...) 3-4000 köbcentiig nem nagyon volt esélyük
Persze. Az 1.4-es motor még királyabb, mint a 240-et vivő 1.6-os !!!
:-DDDDDDDDDDDD
Baszki, lefordulok a székről!
:-DDDDDDDDDDDD"
Nana! Csak lassan azzal a lefordulással! Nem mindegy, hogy az a motor mibe van beszerelve! Pl én az 1,6 fűnyíróval lenyomok egy 16000 cm3-es, 586 LE-s Daimler - Chrysler V8-ast is, feltéve, hogy az egy Claas Lexion 600-as kombájnban dolgozik.
:DDD
:-DDDDDDDDDDDD"
Nana! Csak lassan azzal a lefordulással! Nem mindegy, hogy az a motor mibe van beszerelve! Pl én az 1,6 fűnyíróval lenyomok egy 16000 cm3-es, 586 LE-s Daimler - Chrysler V8-ast is, feltéve, hogy az egy Claas Lexion 600-as kombájnban dolgozik.
:DDD
mesa25-08-2007 19:31:46 // 4293
Érdekes elképzelésed van a jövőbeli Alfádról! :)
Lássuk csak:
a kerek, "kétajtós" beömlők az utastérben
zolee145 felsorolásán kívűl ugyanez megvan már az összes Mazdában, a Peugeot Partner kisáruszállítóban, és Kb. 12 autóban nyúlták le, sajnos már dögunalom
A fehér műszerfalat utálom
Fehér ? Ez biztos ? Ha közelről megnézem az enyémet, az ezüst. Persze van aki fehérnek látja :)))
kékben duzzogva kiegyeznék
Te jó ég! Mégis van alfás, akinek bejön ez a kriptafíling ???
az 1,4-es motorommal (...) 3-4000 köbcentiig nem nagyon volt esélyük
Lássuk csak:
a kerek, "kétajtós" beömlők az utastérben
zolee145 felsorolásán kívűl ugyanez megvan már az összes Mazdában, a Peugeot Partner kisáruszállítóban, és Kb. 12 autóban nyúlták le, sajnos már dögunalom
A fehér műszerfalat utálom
Fehér ? Ez biztos ? Ha közelről megnézem az enyémet, az ezüst. Persze van aki fehérnek látja :)))
kékben duzzogva kiegyeznék
Te jó ég! Mégis van alfás, akinek bejön ez a kriptafíling ???
az 1,4-es motorommal (...) 3-4000 köbcentiig nem nagyon volt esélyük
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
569
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?