Forum >> Alfa-HiFi

Xixo16-10-2006 12:45:52 // 1777
ÁÁ, már nem látom a portól!! :-))))
Ferke16-10-2006 12:43:11 // 1776
Lehet, hogy azért, mert használom az autót, és nem csak 10 km-t megyek egy héten?:))) Nézd csak a Sprintemet! Fél éve megvan, és még semmi gond nem volt vele!!!:)
Xixo16-10-2006 12:37:54 // 1775
Hát ez az!!! Te gondolkodtál már azon, hogy miért hal be alattad mindig a technika előbb-utóbb?? (de inkább előbb) :-))))))
kando.16-10-2006 12:02:28 // 1774
Tudtam én, hogy Te csakis jó gépeket adhattál Neki :))))
Ferke16-10-2006 11:58:53 // 1773
De most komolyan, mit kellett arra költeni? Én egy forintot sem költöttem rá, amíg nálam volt, csak toltam neki, mint állat!
Ferke16-10-2006 11:57:15 // 1772
Dehogynem! Határozottan állítom, hogy az az autó tökéletes, hibátlan állapotú volt! Bobby kicsit lelakta a csajozós-diszkózós életvitelből adódóan, de látod, még így is szerette!:)
Xixo16-10-2006 11:55:22 // 1771
Biztos így van!! :-))) De az is fix, hogy ami rosszat az olasz autókra mondanak, az arra mind igaz volt!! Azért én még így is szerettem, nagy előrelépés volt a trabi után!! Pedig azt is szerettem... :-)))
kando.16-10-2006 11:54:19 // 1770
Ej, hát akkor mégse volt az olyan tökéletes ?? :))))
Ferke16-10-2006 11:51:42 // 1769
Nem értem, hogy mondhatsz egy olasz autóra ilyeneket. Valószínűleg nem szeretted, ezért Ő sem volt hálás, ezért móresra tanított..:)
Xixo16-10-2006 11:50:15 // 1768
És miért nem lehetett egyből jó?? Vazze, azzal a kocsival annyit szívtam, mint az összes többivel együttvéve sem!!!
Ferke16-10-2006 11:47:38 // 1767
Ez egy próbatétel votl, még most sem látoood át a célt??? Tudtam, hogy ha azzal az autóval nem adod fel, akkor elértél arra a szintre, hogy egy jobb olasz autód lehessen!:)))
Xixo16-10-2006 11:42:21 // 1766
Nem, dehogy is!!! Az egy tökéletes állapotban lévő autó volt, csak én amortizáltam le és soha egy fillért se kellett rákölteni!!!! :-))))))) De még ezzel se tudtál eltántorítani az olasz autóktól, pedig tudom, hogy erre ment ki a játék!!!!!!! :-))))))))))))))
Ferke16-10-2006 11:38:54 // 1765
Ezzel azt akarod mondani, hogy rossz genrátorral adtam el neked a ritmot??????:))))
Halesz16-10-2006 11:26:22 // 1764
Kedves Wazzup: ajánlanék egy kis olvasnivalót a figyelmedbe. 1. Tudnivalók a fórum működéséről Idéznék is ebből: - Ha úgy érzed, hogy most éppen kötözködnek veled, akkor még párszor olvasd át az ominózus hozzászólást, mielőtt válaszolnál rá. Lehet, hogy csak egy félreértés az egész. Az esetek nagy részében ebből pattannak ki a veszekedések. Az Alfa Amore fórumain moderálásra a legritkább esetben kerül sor. De ne feledd, hogy – amíg meg nem ismernek személyesen – a többiek csak a hozzászólásaid alapján tudnak megítélni. - kultúrált, baráti hangot ütsz meg (vagy legalábbis visszafogottan anyázod a másikat); (...) ...nos, akkor már minden esélyed megvan rá, hogy pozitív virtuális képet alakíts ki magadról. :) Visszaolvasva az elmúlt hétvége termését, Te ezen szabályok egyikét sem tartottad be. Nem tudom, hogy a kedvenc fórumaidon mi a szokás, de zöldfülű tagként nem biztos, hogy az a legjobb módszer, ha mindjárt mindenkit betámadsz egy ilyen stílussal és azután csodálkozol, ha valaki hasonló hangnemben válaszol Neked! Te is bevallod, hogy a Te stílusod nem fórumra való, de azt kikérjük magunknak, hogy itt mindenki "körbenyalja a másik seggét. Ez itt egy több mint ezer fős közösség, ahol elég komoly véleménykülönbségek szoktak lenni bizonyos témákban (less be például a forma 1 topicba), szóval olyat állítani, hogy itt mindenki azonos véleményen van és csakis ellened, az eléggé nevetséges. Tehát: vagy visszatérsz a normális hangnemben való beszélgetéshez, ahol érvekkel próbálod alátámasztani a véleményedet, vagy túl sokáig nem leszel itt tag. Én azt gondolom, hogy az ilyen helyzeteket, mint Te, elég jól tudja kezelni a tagságunk, ezért is nem azonnali a kizárás. (sokan ezért túl liberálisnak is tartanak, dehát ez van :) Volt már pár hozzád hasonló ürge itt az Amorén, ők is vagy megszokták, vagy megszöktek, vagy kizártuk őket. Továbbra is áll a meghívás a kaposújlaki talira, ezek után szerintem illene eljönnöd és személyesen is elbeszélgetni pár emerkével!
Xixo16-10-2006 11:23:35 // 1763
Te is bizos túl sokat nézted a pimpmájrájdot!! Azért rakod kívülre a hangszórót meg az lcd-t... :-)))))))))))
GEORGE16-10-2006 11:21:49 // 1762
Okés, nekem úgy sem kell olyan sz@r márkás dolog ami fejjel lefel írogat nekem. Adj 60 ezret érte s a tiéd!! .-)
GEORGE16-10-2006 11:20:07 // 1761
érdekes..... De van még egy gondom. Titeket beszálláskor nem zavar a hangszorónak a mágnese?? vazee én sokszor belerugok.... Nem tudom mi a f@szt lehetne vele csinálni.. Az még hagyján hogy a mágnes kifele van de a kábelnek kellett furnom egy külön lyukat a kárpitba mert ha nem tettem volna akkor odacsipném amikor rögzitem a hangszorót. És a takaró rács se megy a helyére....... Nem röhög ki!! De nálatok hogy van ez megoldva?? :-)))))
mszabika16-10-2006 11:15:14 // 1760
MEGVESZEM!!!!!!!!!!!!!! ez most komoly! :)
Xixo16-10-2006 11:11:45 // 1759
Hüjjje! :-))))))) A legjobb még a ritmóval volt!! Ott tényleg tök faszán be volt kötve minden (nem én csináltam!!), egy vacsi új kazettás pájonyír magnó volt benne (még 30ezer volt a korában!!) mégis volt egy olyan parajelenség, hogy néha (amikor gondolom nem töltött rendesen a generátor) elkezdte húzni a szalagot, aztán egy kis gázadásra rendbejött minden!! :-))))))))
GEORGE16-10-2006 11:07:10 // 1758
én állat az Alfába szereltem be!! .-(((( :-))))))))))))))
kando.16-10-2006 11:06:37 // 1757
Ááá, Geroge, szerintem átvertek, az nem Sony lesz, hanem Sanyi márkáú fejegység, s valami olcsó koppintása az eredetinek :))) Dobd ki, mert még egyszer felgyújtja a Scudo-t :)))
Larini16-10-2006 11:04:13 // 1756
Sziasztok! Úgy látom ez lett a legpörgősebb topik! :))))
GEORGE16-10-2006 11:03:24 // 1755
Sebaj nem szégyen kezdőnek lenni!! .-))))) Nekem van egy apró gondom, szerintem a gyártó hibája lehet pedig márkás fejegységet vettem / Sony / de vazee a kijelzőn mindent fejjel lefelé ír ki. Elöszőr azt hittem japánul írkál de mostanra tuti már hogy fejjel lefelé van a szöveg. A legbosszantobb ,hogy nincs a menűben olyan amivel meg lehetne forditani a kíirást. szerintetek mi lehet a gond. Adjam el??? :-)
Mike.16-10-2006 11:01:57 // 1754
Hogy mi a magán véleményem az más. Azt írtam, hogy mindenki a saját faxával verje a galagonyát és ezt most is tartom, de ennek most semmi köze a mostani esethez.
kando.16-10-2006 11:01:11 // 1753
jóvanna...
Xixo16-10-2006 10:59:41 // 1752
Ma már ismerem a biztosítékot is!!! :-)))) Még asszem a cinquecentoba raktuk úgy be a zenét, hogy véletlen marad egy pici üvegbiztosíték valahol a cd környékén, ami folyton elszállt. Pedig ott már bent volt az aksinál a rendes nagy is, csak a picit felejtettük el kiszedni!! És ha egy kicsit is hangosabbra vettem a cuccos, akkor az mindig lekapcsolta a villanyt!!! :-))))))
Charlie 16616-10-2006 10:58:42 // 1751
Apám, ne alacsonyodj már le !!!!!!!!!!!!!!
kando.16-10-2006 10:56:24 // 1750
Jó, bár a múltkor valahogy mást mondtál, de mindegy...
GEORGE16-10-2006 10:54:52 // 1749
kezden érteni a dolgot, de lehet hogy nem :-)))
Mike.16-10-2006 10:54:24 // 1748
Ezt hagyjuk mert ez más tészta. Attól lehet valakinek normális hangvételű írása.
Mike.16-10-2006 10:53:21 // 1747
Az egy ék, ami biztosít valamit! :-DDD
GEORGE16-10-2006 10:52:44 // 1746
Na de Kando! Még ha így is van akkor sem kellett volna beírni. Ha így van az sem a mi dolgunk. Neki olyan szülei vannak akik ezt tudják neki nyújtani, miért ne fogdná el? Engem is segitettek a szüleim elég szépen, miért ne fogadtam volna el? Ezt a részét ne firtassuk inkább.
mszabika16-10-2006 10:51:20 // 1745
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vizuális tipus vagyok... :DD
GEORGE16-10-2006 10:50:37 // 1744
ÁÁÁÁÁÁÁÁ de kezdőőőők voltatok!!! :-DDDDDD A magnókazettás rádiós FEJEGYSÉGET úgy kellett volna rögziteni ,hogy ne lehessen kitépni. Hát ,hogyan volt az rögzitve ,hogy csak úgy ki lehet tépni??? Vazeee így az életbe sose fogtok kiégetni egy autót :-))))))) Egy kérdést barátom. Mi az a biztositék???? :-)))))
kando.16-10-2006 10:49:59 // 1743
Gondolom az autójáért is keményen megdolgozott, hiszen maga vette, biztos nem apucu-anyuci adott rá pénzt, hanem maga kereste meg az árát meg a űberfaszahangcucc árát..
Charlie 16616-10-2006 10:48:56 // 1742
Bekötés és beszerelés előtt le kell venni róla a csomagolást :):):): Biztosan az kapott lángra :):): Nem volt gyanús hogy nehéz begyömöszölni a helyére? :):):) Bocs, ezt a poént nem tudtam kihagyni :):):):)
mszabika16-10-2006 10:48:54 // 1741
erről beszéltem már az elején, hogy hagyjuk a témát! :))))))
Mike.16-10-2006 10:46:08 // 1740
Hát ez az! A saját általa jónak tartott dolog csak a jó. Fikázza a másikat mert annak csak olyanra tellik. Vagy mert van akinek az értékrendjébe nem fér bele egy ilyen drága cucc. Vagy mert esetleg egy házat, nyaralót kell fennttartani. Vagy egy tinédzsert eltartani. Én a helyébe Alfát sem vettem volna, mert ha a Ferrarit nem tudom megvenni akkor inkább járnék gyalog.
Xixo16-10-2006 10:45:38 // 1739
Nekem lenne egy kérdésem!! Kb 7-8 éve haverom vett a ladájába egy használt kazettás-rádiót. Na mivel egyedül nem merte bekötni, átjött hozzánk. Én már nagyon vágtam ezt a dolgot, tudtam, hogy kell áram neki, meg a hangszórókat is rá kell kötni!! De mivel nem akartunk vele sokat szarozni, ezért direktbe kötöttük rá az aksira és onnan kapta az áramot. Sajnos a biztosítékot akkor mi még nem ismertük. Nagyon vagányul szólt!!! Aztán rá két-három hónapra az emberünkkel mentünk tankolni és a soppból kifelé menet láttuk, hogy erőssen füstöl az autó! A srác gyorsan odaszaladt és látta, hogy a magnó adta meg magát, ezért kitépte az egészet a helyéről, amivel meg is szűnt a probléma. Elrontottunk valamit? Mit? (szerintünk biztos, hogy a magnó volt gyári hibás széria!!) :-))))))))
Charlie 16616-10-2006 10:37:46 // 1738
Mike, Szerintem hagyd kérlek. A fiatalember nyitásnak beírta a véleményét úgy mintha az lenne az alapigazság. Nem tételezte fel hogy más is érthet a területhez, nem tételezte fel hogy vannak olyanok akik jóval több rutinnal rendelkeznek, esetlegesen pont a témában dolgoznAK, és tette ezt bevallottan helyből nyers stílsuban. Nem veszi észre hogy alapból nem azzal van a gnd amit gondol, hanem azzzal hogy: - Amit gondol azt egy és oszthatalan igazságént adja elő. - Stílusa abszolúte nem ideillő. - Nem vágja, hogyha ennire nem ért vele egyet a közösség, akkor lehet hogy nem minden pontban van igaza. Olvasd vissza végig, mindíg módosít, korrigál, csakhogy az igazát bizonygassa. 2 naposan "tanyasizik", meg "okostojásozik" és még sorolhatnám. Minden leírt sor időpocsékolás. Hivom Haleszt.
GEORGE16-10-2006 10:36:22 // 1737
De ugy nem lehet beszélgetni, hogy le se szarjátok amit a másik ir, csak azt nézitek hogy melyik mondatot lehet belőle kiragadni hogy Tényleg nem lehet úgy beszélgetni ,hogy le se szarod mit írok. Kérdeztem, hogy hány instalációt treveztél már meg ,számoltál ki és szereltél be? Kérdeztem, hogy hány éve??? Csinálod ezt? Kérdeztem, hogy milyen technikai paraméterek szerint osztályozól egy hangszorót? Kérdezem, hogy milyen szakmai végzetséged van? Kérdezem, hogy milyen szakmai múltad van? Eddig ezekre nem jött válasz. Illetve az egyikre valamit írtál, hogy te a hangszorót a kibocsájtott hang alapján kategórizálsz. Ez igen csak tág fogalom olyan álltalános, de mint "hozzáértőtől" mást vártam, valami szakmailag kézzel foghatóbb magyarázatot. Egyáltalán szereltél be olcsóbb kategóriás hangzorókat? Hallgattad meg ,hogy hogyan szólnak? Értem ez alatt pl egy ford-ba beszereled a megfelelő fejegységet, majd a hozzávaló kábelezés stb stb és jönnek a hangszorók. nos itt te hány pár hangszorót építesz be mire azt mondod ,hogy na kérem evvel a szettel szól a legjobban??? mert a Hi-fi építés valahol itt kezdődne ,nem pedig ott ,hogy oda visznek hozzád 4 hangszorót meg egy fejegységet és tedd be nekik. azt te sem mondhatot, hogy egy adott kocsiban az 5 legeslegjobb hangszoró pár közül mind ugyan azt tudja nyujtani hangzásban. Ezt próbálgatni kellene stb stb..... Szóval csináltál már ilyent? mert ha nem akkor te csak a jól csengő drága márkát részesited elönyben egy beszerelésnél, ami köszönő viszonyban sincs az autó hi-Fi építéssel. Ergo egyenesen következik belöle ,hogy nem sok tapasztalatod van ezen a téren. Mivel te azt írtad ,hogy SAL sose meg nem is foglalkozol vele, akkor egyálltalán honnan tudod ,hogy azok ,hogy szólnak????? Hallomásból??, mesélte neked valaki??? én sok autómba saját kezüleg szereltem be a zenét és vettem jó pár hangszorót mert nem tetszett ez meg az ahogyan szólt. Azon szerncsés helyzetben vagyok ,hogy az egyik kedves gyerekkori barátomnak van egy ilyen boltja ahonnan elhozhatok pár hangszorót és azt tartom meg amelyikkel jobban tetszik nekem a hangzás. Aztán lepődtünk meg azon ,hogy kevésbé hangzatos nevű hangszoró bizony jobban szól mint az elötte berakott menőbb nevű. És én ebből a tapasztalatból kiindulva írtam ide le ,hogy igen is némelyik gyengébb nevű is tudja hozni a nevesebb nevű hangzását. Most akkor én szakértő lettem? Hi -Fi építő lennék?? a fenét csak pár dolgot megtapasztatam e téren, am,it neked is megkéne kedves "szakértő" cartársam..... A továbbiakban is szeretnélek megkérni rá ,hogy a beírásod stilusán változtassál, egyrészről ez nem divat itten, másrészről meg amig nem találkozól személyesen is jó párunkal addig nincs jogod ilyen hangnemben írni senkinek sem.
Mike.16-10-2006 10:31:13 // 1736
Még jó, hogy nincs ilyen mert akkor megmásítanád az általad írt sértő mondatokat. Így mindenki látja, hogy a "tanyasi ladás" az te vagy!
Mike.16-10-2006 10:29:12 // 1735
Kedves cartársam! Te panaszkodsz itt nem megértésről, meg hsz. nem elolvasásról?? Hmmm? Te átolvastad ? Kétlem, mert akkor nem írnál ilyen "blődségeket"! Jobban jársz te is és mi is ha hanyagolod az oldalt. Kicsit besokaltunk már az utóbbi időben ide regisztrált mindentudó nagyokosoktól (mint te is). Most is azt mondom, hogy bunkó a stílusod, és ez nem kell ide!
Lacza16-10-2006 10:20:05 // 1734
Én értem,hogy mit szeretnél mondani,vagy legalábbis sejtem,meg a többiek is:) De attól,hogy le ladás tanyasi parasztozod azokat az embereket akik tőled eltérő véleményen vannak még nem lesz igazad:) Van itt olyan akinek nem az számít,hogy mi szól az autójába,hanem hogy hogyan megy és hogyan néz ki. Sztem egy jó motor hang felér egy 400 ezres JVC,pioneer vagy tököm tudja milyen cuccal:) És vannak akik a fizetésük nagy részét ráköltik az autójukra,mint például én,és már nem marad pénzük 400 ezres hangcuccot venni. Lehet,hogy ők is szeretnének,de nem érik fel anyagilag,így megveszik a SAL-t ami ugyan lehet hogy nem szól szépen,vagy nem szól úgy mint a JVC,de a gyárinál jobb. Attól ők még nem tanyasi parasztok és nem süllyednek le a ladások szintjére,hiszen alfát vettek:) Ha te azért vettél 156-ost,mert menőzni szeretnél vele,meg a leendő 200-300 ezres hancuccoddal az andrássy úton,nem vagy közénk való,mert az élet nem erről szól és az alfa feeling sem. Remélem végig olvasod és csak utána reagálsz:) Hidd el nem akartalak megbántani,ha mégis akkor bocsi:) Remélem érted a lényeget:)
Wazzup16-10-2006 10:10:50 // 1733
"...el az agyáig annak mondanivalója - tartalma..." * Egy utólagosan is használható szerkeszt gomb nem ártana a fórumra :)
Wazzup16-10-2006 10:05:59 // 1732
Aki még mindig engem szapul, ugy, hogy közbe nyilván való, hogy nem olvasta el a soraimat, (vagy csak nem jutott el az agyáig annak mondan tartalma), azzal tényleg nem tudok mit kezdeni. Ugyanakkor 1 dologban igazatok van. Az én stilusom nem fórumra való, nem olyan helyre ahol mindenki körbenyalja a másik seggét, és örülnek neki. Sajnos, ha nekem meg van a véleményem egy dologról, azt el is mondom, mégpedig nem mindig árnyaltan és finoman. Ugyan próbáltam a legelső hozzászólással, de nálatok ez is kiverte a biztositékot, aztán már egyre kevésbé érdekelt. De ugy nem lehet beszélgetni, hogy le se szarjátok amit a másik ir, csak azt nézitek hogy melyik mondatot lehet belőle kiragadni hogy na lám már megin csunyát irt, az előtte és utánna lévő tartalomra pedig nem is reagáltok, a végén pedig levonjátok a tanuságot, hogy nézd már, csak káromkodik, meg fikázza azt ami nekem van. Nevetséges. Kando777: Nem tudom hogy sirjak vagy nevessek rajtad. Ezzel a hozászólással, te is kiállitottad magadról a szegénységi bizonyitványt, és nem első sorban azért mondom, amiért ilyen hangnemet meg mertél ütni, hanem azért, mert teljesen egyértelmű, hogy a felét nem olvastad ela beszélgetésnek, illetve az én irásaimnak. Te vagy az a bizonyos 10. az egy ellen. Szánalmas vagy öcsém, jobb lenne ha visszavennél.. köszi. De ez szól a többieknek is. Örünék, hogy ha egyesek, akiknek itt a legnagyobb hangja volt hogy "fikázza a másikat ert csak arra tellik neki", meg "semmit se tud csak káromkodik" vennék a fáradtságot, és ha nem is minden üzenetet, de legalább az enyémeket ujra, lassan, ha kell 2* elolvasnák, és megpróbálnának tullátni azon az 1-2 soron ami csipi a szemüket a kicsit durvább stilus miatt, majd felfogni annak a tartalmát. Akinek ezzek után se sikerül, az nem értem hogy kapott jogsit... Na csá.
kando.16-10-2006 08:50:37 // 1731
:) De asszem fölösleges volt...
Lacza16-10-2006 08:40:11 // 1730
Még csak most olvastam végig a vitát:)Wazzup:Engedj meg egy megjegyzést: Utálom a technót!!:)) Szeretnélek meginvitálni kaposra az autómhoz,és kérlek hozz egy kazettát(mert sajna a Pda-m összetörött),hallgassuk meg és utána mondj véleményt a MacAudioról:) Én például szeretem,ha itt nálunk a tanyán amikor jövök haza és visszakapcsolok a dombon a kanyar előtt 3.-ba megismerik,hogy jön a Lacza:) És nem azt szeretem,amikor letekert ablakokkal ciripel a zegi fő utcán a Tijestó,a speedfájtingos 3-mas gólfbú:):) Ezért ha rendbe raktam az autómat külsőleg is veszek bele egy SAL rendszert,hogy egy kicsit jobban szóljon mint a gyári:) Ugyanis nekem már akkor voltak SAL hangszóróim,amikor neked még autód se,meg jogsid se:)
Mike.16-10-2006 07:24:40 // 1729
Ez már nem beszélgetés, nem szókiforgatás! Te le parasztozod, hülyézed, tanyasiazod, és még sok sértegetést sorolhatnák, azt aki nem az álltalad jónak ítélt cuccot teszi a gépébe. Azt értsd meg, hogy ez így nem működik itt!! És még azt is jó lenne ha felfognád, hogy sokunknak nem az az életcélja, hogy sok-sok pénzt varázsoljon a gépébe hifi cuccból. Ha esetleg valaki még is így dönt azt akkor sem szóljuk le, de ez fordítva is így kellene, hogy legyen. Te ne fikázd le azt akinek csak pár Ft-ja van a gyárit kicserélni. Az is előrelépés még ha neked ez nem is tetszik! Ha szerinted az álltalad említett két helyhez kezdünk hasonlítani azt csak is neked köszönhető. Ha nem tetszik itt nyugodtan törölheted a reg. lapodat és mehetsz jobb helyekre ahol majd talán valaki vevő a sértegető stílusodra. Van még pár olyan tagunk itt akik nem barátokat jöttek gyűjteni. Látom te is abba a táborba szeretnél tartozni. Vagy kicsit változtatsz a stílusodon és ez még lehet esetleg másként is.
GEORGE16-10-2006 01:11:30 // 1728
Néha nem értem a beírásiadat Blade. Néha te is igen csak megválogatlanul írkálsz, de az új cartárs igen csak túltett rajtad is. Sok dologban inkább te hordasz szemellenzőt. Senki nem mondta hogy a JBL szar lenne!! Senki nem mondta ,hogy a ma csúcsot jelentő dolgok szarok lennének. Itt inkább azt próbálltuk elmagyarázni a "nagy" szakmai múltal rendelkező cartársanak ,hogy esetlegesen a kevésbé jónevű hangszorók is lehetnek jók. Nem pedig azt, hogy a kevésbé jónevűtől nincs jobb. Ez szerinten nagy különbség. A Videoten természetesen a maga korában volt a csúcson illetve közel hozzá. Ma természetesen nem annyira jó, mert már nem is létezik. úgyanakkor a beírásinak a stilúsa ingen csak kívánni valókat hagy maga után. És még ő hasonlitja ezt az oldalt más oldalakhoz. Szóval te is légyszi olvasd át jobban a hsz-ket. Üdv. :-)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.