katbal27-02-2011 23:50:18 //
111545
Mi is haladtunk a hétvégén.
Váltó leszedve, szétszedve. Difficsapágyak görgői elég csúnyán be vannak rágódva, a külső gyűrű felületén meg kis tűhegynyi kipattogzások vannak, tehát kuka. Ez mondjuk várható volt és velőre vettem is ilyen csapágyakat. Dehogy ne legyen ilyen egyszerű az egyik tengely végén egy hengergörgős csapágy van, aminél ugyan ilyen kopás/elhasználódás látható. Az ráadásul valami hülye ritka méret, szombaton nem kaptam, úgyhogy megakadt a meló!
Azért az új főtengely-szimmering és a két kiegyensúlyozó-tengely csapágyfészkét lezáró gumidugók cserélve.
A 33/34 -es ötödik fokozatom helyére pedig bekerül a bontott 156-os váltóból a 34/37!
Ha valaki tud jó csapágyboltot ajánlani, az ne tartsa magában!
Csak puhatolózásképp.
Ha átírattam és levizsgáztattam a V6 ot.
Akkor érdekelné valakit? :)
a, úgy ahogy van
b, lakatolva keskenyen
c, nem lakatolva, de széles elemekkel
d, 3,0 12V mocival , akár átszerelve is...
....
Csak egy kérdés:)
2011-es modell. De én már 2008 ban megvettem:)))
Vazze, ikergyertyás TV? :DDD
Nem érkezett 8V, V6, TD azóta:) Amúgy azt a TD házat megmókólta fater, s azt raktam SW be. De sajna ígysem 100%, mert nem oda esnek a csövezések a TS, vs Fiat 16V szívócsonkon. Így sikerűlt a nagy feszegetésben ezt is egyfülösíteni:/
Cukki kutty:)
Mér nem ugrasz be 1x-1x azt csak találunk olyan csövet...
Csabának.
Jó? :)

Téged Mindíg minden Körűlmények között megtalálnak az "őrűltek"? :)))
Amúgy nálam már full nyár van SW- színten:)))
Reggeli képek, volt vagy -5C' ámm:)
De napközben super idő volt már.

süsnye27-02-2011 22:47:15 //
111534
ma feltűnt, h tovább süketült a légszűrő házam, már csak egy füle maradt... :)
most hogy állsz ezzel? van nálad? :)
THX
Pár darab van még. De minek az Neked? Csak, mert ezeken is tároljuk a donor autókat. De kezdünk áttérni, valami ócska felni gumi kombinációra. Sajnos a nyáron is vagy 2-3db felrobban a melegben, a napon. 3000ft/db
süsnye27-02-2011 22:42:03 //
111530
Én meg szombat délután nekiálltam a szelepfedél tömítést kicserélni, letakarítottam a szelepfedelet, aztán gondoltam majd ma összerakom, úgyis olyan szép idő lesz, mint tegnap... hát ez utóbbi nem jött be, rohadjon meg, mostmá' tényleg lemondhatna ez a tél. :)
Képek szétszedés után:
Összerakás után:
Ez meg nem egy szép ideiglenes megoldás, de sajna már nagyon oda van kartercső vége. Kellene már beszerezni egy ilyet...
...és aki annyira nem örült, annak, h szereltem, mert persze egész nap csak játszott volna :)

Otthon is skodái vannak. :)
süsnye27-02-2011 22:22:37 //
111527
jó képek... :)
én pénteken voltam Debrecenben cégessel...
nem gyengén beborította a pályát a hó, M3-M35 tiszta finn rali volt vazz... :)
SD27-02-2011 21:11:02 //
111526
És mire raknám akkor téglára?:) :D Meg aztán új gummák vannak rajt, azzal micsinálok?
OZ racsing felnivel megvesztegethető vagyok, vagy pofátlanul megfelelő pénzel:)
atesssz27-02-2011 20:05:05 //
111525
SD.
Nem akarod eladni a felnijeid? :-)
SD27-02-2011 20:00:24 //
111524
:P:D
de én nem racsingolok csak mindenki velem akar:D illetve meg akarja mutani, ez a bazi nagy nevetség trágya:D
igazából megfejtettem is' mért:) ugyan ezt érzem én is mikor látok egy vagányabb autót, ami kicsit kirí a tömegből, ha a puttonyt vezetem, csak én tudom hogy otthon nekem is van egy...
de aki elköltötte a pénzét mundjuk előrre 10-évre és összesen egy renyóra tellet nem csoda ha ideges hogy más meg bevállalja hogy olyan autóval megy épp ami nem az átlag szarfos családi megalázó:PPP
szóval állok a barikád mind két oldalán, a tél szörnyű volt:D jött a tavaszi, eladom minekez... aztán meg beleülök és bazz kell ez:D
Csak óvatosan, mer megin szaladgálhatsz Marklartól Kriszig :P
Engem meg elkapott a takonykór, szoval semmi progressz a váltóvisszarakással... :/
Egyszer én is így jártam a 155-tel .A falu összefogása kellett hogy kihúzzanak a ragacsból.A belső tér is kapott rendesen:))
Egy picit. Hárman tolták ki ! :))
afri27-02-2011 17:53:50 //
111520
SD27-02-2011 16:37:41 //
111519
Ja ja tavasz csak esik a hó:D Péntekeni is a pirossal megyek erre nem a fehérrel jövök haza?:D
De vólt szórakoztató flusztrált totoják meg hasonló:D
Megyek reggel, szentendrein, renyó F1-nek hiszi magát, cikázik de nem bír előre jutni:D Addig addig néztem hogy láttam egy ürest csak lendületből el mellette:D Aztán még egy sáv ürült ott is, erre az osán mögötti úton jön hogy majd, de beragadt egy buzuki mögé:D Én csak megyek a forgalommal, de ezek az IQ light-ok:D:D:D Erre a rakparton eldurrant a feje, és elkezdte előzni a sort:D:D:D na mondom ha azt szereted ha fáj, hát csináld:D
Alfa a nyugalom szigete:)))
Másik... Full teli minden sáv erre elkezd tolni a keleti fele egy totja avonSys:D na mondom ez sincs magánál... mellettem betonkeverő, előttem buzuki.. mit akar ez:D Aztán még egy busz is beállt kereszbe két sávba, a keletinél:) Eközben az persze a buszsávon kereszül beelőzött nagyon értelmes módon:) Jó utólértem, kicsit meghallgattam a motort:) Aztán megint ott volt beragadva, gondolta ha egyszer bejött... megint buszsáv.. de mi volt két autóval előbb? Egy jard:D:D:D röhögtem ahogy kotort vissza mögé:D:D:D erre em is jutott semmit előrre:P még amikor a rendőr mellett volt kicsit rá is mentem, balra kint az orrom hogy na most miért nem megy?:D de már sasolhatták a rendőrök , mert gyorsan lefordult mielőtt kapja a fényhidat:D:D:D én meg szépen battyogtam tovább:)))
De jó hogy jön a tavasz:)
Ma meg, találkoztam Abarth-al a Corában:)
Reggel azért elég ködös jeges volt még az út:P
De hát nem megyek én gyorsan csak a többi amber akar, aztán meg mégis ők maradnak le:D:D hogy van ez?:D
atesssz27-02-2011 12:23:23 //
111518
elástad a sárban? 8-)
afri27-02-2011 12:18:28 //
111517
Marklar!
már akartam kérdezni korábban is: mennyi 15collos mankókereked van???
4 darabot hogyé adnál?
afri27-02-2011 12:17:23 //
111516
tök jól néz ki .. az egész! ;-)
Nagyon szép lett a paripa! :-)))
Na, hogy leültettem a gépet ! :)

Micsoda felüdülés hazamennie...:)))
ÁÁÁ
Nagyon sanyarú a sorsom. Lassan minden 7 végén látok egy őrűltet a motorok között...
:-PPP

Robiik26-02-2011 19:48:38 //
111510
Sziasztok! Ma megköszöntött az autó is, kiégett a jobb első izzóm :D Érti a módját a rohadék...
Nem natúr fém színű ! Egy kis megmaradt sárga,zöld és kék festék ,természetesen összeöntve :DDD
Múltkor láttam a gépét Egom határában. Tán valami skodaszalon előtt. :)
Már olyant, aminek színe is van, és nem csak natúr fém színű? :DDD
Buksi25-02-2011 23:28:36 //
111505
Meg lesz! Nem felejtem el! ;-)))
Ennek örülök :)
Legközelebb verd jól hátba, hogy néha tévedjen fel ide... :D
Buksi25-02-2011 22:25:23 //
111503
De még él! Én találkoztam vele! ;-)
Buksi25-02-2011 22:23:14 //
111502
Még mindig fényezésre vár! :-/
Milyen YoYonak? :))
Évek óta nem járt erre... :/
Szerintem is...:)))
Meg néhány Lanciás is.
afri25-02-2011 17:41:05 //
111499
sztem jó az a FIAT embléma!!
mert lényegében az!
csak néhány alfás cucc van rajta! :-)
afri25-02-2011 17:39:54 //
111498
jó, majd szólok, ha netán muszáj lesz! ;-))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.