Csak vicceltem. :-DDDDDDD
Nah, igazad volt nem olyan kell. De ez a különbség a kettő között.
Én ilyet kaptam:
És ilyen kell előre:
A mai napban az tetszett, hogy felhívtam az autósoltot, hogy sajnos a másik cikkszámú csapágy kell. Ok megnézi. Sajnos 31ért mondta az árat és úgy emlékeztem máshol kevesebb volt. Elmentem hozzá és szó nélkül visszaadta a pénzt. nem kellett se kiabálni se semmi. Mondta ezen nem fogunk vitatkozni. Mondtam neki, hogy máshol olcsóbban láttam és ezért nem szeretnék ennyit bukni a dolgon. Örültem neki. Mondtam, hogy máskor is szívesen fogok innen vásárolni. :-) Tök jó. Mondták, hogy összetehetem a kezem, hogy ha visszaad pénzt valaki és nem levásárolni szeretném....
erhard te is ilyen csapágyra gondoltál? Gondolom. :-) Ha nem találok itt a közelben holnap szólok neked (ha szólhatok még :-P )
Most végülis buktam a benzin és a postaköltséget. De hát megpróbáltam.
Látszik, hogy még a futóműmhöz se volt nyúlva. Minden csavar ahogy kell be van
rohadva. :-S
Most otthagytam a kocsit. Mondtam szerzek alkatrészt. Legközelebb, ha lesz alkatrészem, akkor csak vasárnap ér rá a srác szerelni. Gyalog kell mennem dolgozni, vagy bevisznek, de akkor 5kor kell kellnem. :-S :-DDD
Így jártam. :-DDDDD Ja valahol találtam egy horribilis összeget, tán a unix oldalán nézte a szerelő. 64ezer az SKF (ha jól emlékszem ez a márka volt). :-O :-DDDDDD
Lehet el volt írva. :-DDDDD
erhard mit mondtál milyen típúst ajánlsz?