Forum >> 164-166
Trumpf (NagyVad)08-04-2013 06:22:14 // 66329
Ja, szerintem hamarabb törne minthogy elindulna nálam is. Bár a lámpakapcsoló is nagyot roppant mikor balra tekertem, de működik, valószinüleg még sohasem volt ebben a parkolólámpa állásban.
Andy07-04-2013 21:38:33 // 66328
Összezavarsz.... Most akkor kell a rézpaszta vagy sem???? :))))
Szerintem (ha már mindenképpen az Én lengőkarjaimat kell fikázni) nem azt hanem a benne lévő szilenteket (ilyen gumi getva) csinálják tonnaszám szar anyagból.
Unom már ezt itt, majd AC-ben elmondom szerintem hogy van. Abban addig is biztos lehetsz, Te az utolsók között leszel, akinek egy alkatrészgyártó cég elmondja, hol trükközik a minőséggel, a haszon reményében. Mint ahogy nekem sem árulja el a saját területemen.
A különbség az, hogy itt nálunk nem a szilent potyog, hanem a tömőanyag a fogból. :)))
És még az is különbség, hogy ebben az iparágban már elismerték a hamisítás tényét, mivel túl sok volt a panasz. Ez a fogorvos már csak ilyen macerás és lobbizik az igazáért! :))) Ja, itt nem Kína a hamisító ország, hanem India.
Szerintem (ha már mindenképpen az Én lengőkarjaimat kell fikázni) nem azt hanem a benne lévő szilenteket (ilyen gumi getva) csinálják tonnaszám szar anyagból.
Unom már ezt itt, majd AC-ben elmondom szerintem hogy van. Abban addig is biztos lehetsz, Te az utolsók között leszel, akinek egy alkatrészgyártó cég elmondja, hol trükközik a minőséggel, a haszon reményében. Mint ahogy nekem sem árulja el a saját területemen.
A különbség az, hogy itt nálunk nem a szilent potyog, hanem a tömőanyag a fogból. :)))
És még az is különbség, hogy ebben az iparágban már elismerték a hamisítás tényét, mivel túl sok volt a panasz. Ez a fogorvos már csak ilyen macerás és lobbizik az igazáért! :))) Ja, itt nem Kína a hamisító ország, hanem India.
forrasr07-04-2013 21:36:11 // 66327
Szia Erhard!166 2,4es Ar34202eshez milyen kupplung hengereket ajanlanal?forgalmaztok ti is? Milyen aron elerhetok?felso+also is erdekelne
forrasr07-04-2013 21:30:14 // 66326
Igen,nekem megy mindkettoben,de nem minden villany ules tudja
Grando07-04-2013 21:29:53 // 66325
Megnéztem, hátha. Meglepetés lett volna, ha most derül ki, hogy van ilyen extrám. Nincs. A kapcsolók ugyanígy néznek ki, de a 6-os mozgás nem lehetséges. Bár töréses eljárással lehet. :)
Grando07-04-2013 21:27:58 // 66324
Már akár ICS kontakthiba is előidézheti - ahogy olvasom. Persze tudom, hogy ez nem sokat segít. A lényeg, hogy lehet sokféle oka. Az ÍRÁS megadja a komplett ellenőrzési folyamatot. Ám ha megjelensz ilyesmivel egy szerelőnél, akkor erre számíts:
:D
:D
Erhard 242 (Pure Energy)07-04-2013 21:13:52 // 66323
nem tudom ki mit ismer érdekes az én utángyártott fékeim nem csikorognak majd viszlek egy kört és még rézpasztázva sem lett :P
Ám van a világnak egy szeglete....meg kell hogy nyugtassalak, mindenki ott gyártat lassan szóval nem kell venniük semmit sem, hogy lemásolják :)))
Az alkatrész vásárlásnál a gyártótól kontingensek vannak amiket érdemes teljesíteni teljesen más a tészta, mint az óráknál, egy autóhoz kb 600-1300 utángyártott alkatrész van ezt szorozod fel a mostani és a 15 éve futott modellekkel, melyiket hamisítsák a gyártók szerinted? :)
Tudom már, szerintem a 166 lengőkarokat abból úgy is sok van világszerte :P
Ez nem így működik ....ezért nem is létezik ....lemásolják és forgalmazzák Xiung Jang néven lótúró pénzért, garancia semmi azt neked kell állni stb
Ám van a világnak egy szeglete....meg kell hogy nyugtassalak, mindenki ott gyártat lassan szóval nem kell venniük semmit sem, hogy lemásolják :)))
Az alkatrész vásárlásnál a gyártótól kontingensek vannak amiket érdemes teljesíteni teljesen más a tészta, mint az óráknál, egy autóhoz kb 600-1300 utángyártott alkatrész van ezt szorozod fel a mostani és a 15 éve futott modellekkel, melyiket hamisítsák a gyártók szerinted? :)
Tudom már, szerintem a 166 lengőkarokat abból úgy is sok van világszerte :P
Ez nem így működik ....ezért nem is létezik ....lemásolják és forgalmazzák Xiung Jang néven lótúró pénzért, garancia semmi azt neked kell állni stb
Cro16607-04-2013 21:12:54 // 66322
jajj de "jó" :)
Trumpf (NagyVad)07-04-2013 21:12:43 // 66321
Totti (NagyVad)07-04-2013 21:08:23 // 66320
Ahhoz is meg az alsó hoz is van !De tuti hogy ha ki cseréled akkor mg nyekken pár km után a gömbfej!
Cro16607-04-2013 21:06:50 // 66319
Felső lengőkarhoz van szilent, vagy csak komplett csere?
Andy07-04-2013 21:00:08 // 66318
Gondolod hogy az Amore két méltán elismert szerelője nem hallott még a rézpasztáról?? Ne már! :))))))
Az olajos dologban egyetértek.
Ám van a világnak olyan szeglete, ahol vesznek mindent. Mindenből 1-et, aztán lemásolják. Pont úgy néz ki mintha, pedig deqrvára nem. :)))
Van ilyen órám. Az órásmester nem mert hozzányúlni, mert "ez nagyon drága" pedig pont 2000 Baht, uszkve 14 magyar ezres volt az ára. Megtévesztésig hű másolat. ;)))
Így gondolom MINDENT le tudnak másolni. :))
Az olajos dologban egyetértek.
Ám van a világnak olyan szeglete, ahol vesznek mindent. Mindenből 1-et, aztán lemásolják. Pont úgy néz ki mintha, pedig deqrvára nem. :)))
Van ilyen órám. Az órásmester nem mert hozzányúlni, mert "ez nagyon drága" pedig pont 2000 Baht, uszkve 14 magyar ezres volt az ára. Megtévesztésig hű másolat. ;)))
Így gondolom MINDENT le tudnak másolni. :))
Erhard 242 (Pure Energy)07-04-2013 20:48:12 // 66317
"akármilyen" fékebtétet rakhatsz a verdádba rézpaszta kell és nem nyikorog, egyéb iránt a trw meg a brembo nem egy nagy szám minőségre fékekben sajnos...sok mindennek romlott a minősége ez a fogyasztói társadalom vívmánya...
hamisított dolgokkal viszont még soha sem találkoztam ...pont a kollégámmal beszéltünk pénteken erről pl a Castrol Magnatec 4L 10W40-es olajról diskuráltunk, hogy álljunk neki hamisítani 5900-ért lehet kapni a piacon sec/karaláb...le kéne gyártatnuk egy szerszámot hozzá nem tudo hány mihály de gondolom 5-10 a méretéből adódóan, kellene hozzá műanyag, cimkét nyomtatni és hát ugyi vaamit bele is kellene tölteni, mondjuk a gagyi olaj litere is 6-700ft az 4 literrel számolva 2400-2800ft + a költségek (szerintem a doboz drágább a castrolnál, mint az olaja), de legyen egy ezres a doboz meg a címke, oppsz mindjárt 4 rugónál járunk, valahonnan kéne számla is hozzá azért az minimum 10% de ha nem akarunk egyből lebukni akkor több ...lassan ott járunk hogy olcsóbb megvenni legálisan és árulni :))))
hamisított dolgokkal viszont még soha sem találkoztam ...pont a kollégámmal beszéltünk pénteken erről pl a Castrol Magnatec 4L 10W40-es olajról diskuráltunk, hogy álljunk neki hamisítani 5900-ért lehet kapni a piacon sec/karaláb...le kéne gyártatnuk egy szerszámot hozzá nem tudo hány mihály de gondolom 5-10 a méretéből adódóan, kellene hozzá műanyag, cimkét nyomtatni és hát ugyi vaamit bele is kellene tölteni, mondjuk a gagyi olaj litere is 6-700ft az 4 literrel számolva 2400-2800ft + a költségek (szerintem a doboz drágább a castrolnál, mint az olaja), de legyen egy ezres a doboz meg a címke, oppsz mindjárt 4 rugónál járunk, valahonnan kéne számla is hozzá azért az minimum 10% de ha nem akarunk egyből lebukni akkor több ...lassan ott járunk hogy olcsóbb megvenni legálisan és árulni :))))
Andy07-04-2013 20:28:41 // 66316
Nézd, személy szerint TRW fékbetétet tettem anno a verdába. Az asszem jó. Aztán mikor megálltam valahol mindenki engem nézett, mert úgy sípolt mint a qrvaanyja. Most Gyuri barátomé sípol a szintén szar Brembo betétekkel.
Hogy a ricambi szilentekről a hátsó stabrudamnál ne tegyek említést ami 50!!!!! km-et bírt ki.
Tudom én, hogy mi mennyibe kerül hidd el. Még forrásom is lenne, kb mint a tiéd, pl küszöbpatent garnitúra (két oldalra) 6K, szintén ricambi, vagy egy lámpa alatti fém bajusz 4 ropiért, de mikor hat számjegyű összeget locsolsz a vasra és az minimum 5-el kezdődik, akkor azért megnézed mit mennyiért veszel.
Az a 20X, vagy 30X, vagy 70X az mind hibátlan roppanós bankó, egy sem hamis, vagy értéktelen, így a minimum elvárás az lenne hogy működjenek ezek a szarok. Nyílván a 70 ropis tovább (11 éves az autóm és sok gyári cucc most adta meg magát) és a 20 ropis meg kevesebb ideig tart, de hogy 5 meg 10 ezer km-eket sem bírnak ki az vicc.
Hogy a ricambi szilentekről a hátsó stabrudamnál ne tegyek említést ami 50!!!!! km-et bírt ki.
Tudom én, hogy mi mennyibe kerül hidd el. Még forrásom is lenne, kb mint a tiéd, pl küszöbpatent garnitúra (két oldalra) 6K, szintén ricambi, vagy egy lámpa alatti fém bajusz 4 ropiért, de mikor hat számjegyű összeget locsolsz a vasra és az minimum 5-el kezdődik, akkor azért megnézed mit mennyiért veszel.
Az a 20X, vagy 30X, vagy 70X az mind hibátlan roppanós bankó, egy sem hamis, vagy értéktelen, így a minimum elvárás az lenne hogy működjenek ezek a szarok. Nyílván a 70 ropis tovább (11 éves az autóm és sok gyári cucc most adta meg magát) és a 20 ropis meg kevesebb ideig tart, de hogy 5 meg 10 ezer km-eket sem bírnak ki az vicc.
Robi6407-04-2013 20:20:11 // 66315
Amennyiben sikerül üzembiztossá tennem az autót addigra, akkor én szeretnék menni.
Andy07-04-2013 20:15:06 // 66314
Erhard 242 (Pure Energy)07-04-2013 20:10:56 // 66313
na várjunk a sok alkatrész igaz, az is hogy egy alsó gyári lengő 7Xe, TRW, 4Xe, mit vársz egy 2Xe-től?
Tudom mindenki olcsón szeretne gyári minőséget, én is szeretnék samsung s3-as tudású telefont 20e-ért újonnan...
A hamisított alkatrészek érdekelnek nem az aftermarket fillér cuccok :P
Tudom mindenki olcsón szeretne gyári minőséget, én is szeretnék samsung s3-as tudású telefont 20e-ért újonnan...
A hamisított alkatrészek érdekelnek nem az aftermarket fillér cuccok :P
Andy07-04-2013 20:05:09 // 66312
Az jó hogy Te nem találkoztál velük, ettől még sok fasza, minőségi alkatrész a kapuig se bírja. Tudnék példákat sorolni, de minek. Te véded a mundér becsületét, mi meg a bré rossz végén vagyunk... (vagy minden szerelő béna, vagy senki nem tud vezetni és szándékosan kúrja szét az autóját)
De nincs harag, konzekvencia levonás van. ;) :))
De nincs harag, konzekvencia levonás van. ;) :))
Erhard 242 (Pure Energy)07-04-2013 19:59:07 // 66311
ezeken a rémhíreken olyan jókat szoktam mosolyogni :) elég régóta foglalkozom alkatrészekkel de még soha sem találkoztam hamisított termékekkel pl Bosch vagy NGK-val stb, de még csak hamisított Castrol olajjal sem :D
Végre valaki hozhatna már egyet, hogy lássam :P
A ganyé hazai felső lengőkarodból is ki van köszörülve a gyári jel...a g*cik, hát :D
Végre valaki hozhatna már egyet, hogy lássam :P
A ganyé hazai felső lengőkarodból is ki van köszörülve a gyári jel...a g*cik, hát :D
Andy07-04-2013 19:46:36 // 66310
Olvastam a jó múltkor, hogy ellepte az országot egy rahedli hamisított alkatrész. "Senki" nem tudja hogyan történhetett ez, de gyakorlatilag minden selejt.
Én most csak reménykedni tudok, hogy amik nekem bekerülnek azok tovább bírják majd.
Ha nem, akkor csak és kizárólag külföldről fogok alkatrészt venni. Úgyis lassan többet leszek kint mint itthon! :)))
Én most csak reménykedni tudok, hogy amik nekem bekerülnek azok tovább bírják majd.
Ha nem, akkor csak és kizárólag külföldről fogok alkatrészt venni. Úgyis lassan többet leszek kint mint itthon! :)))
Andy07-04-2013 19:42:30 // 66309
Szerintem semmihez nincs köze az üzenetnek. Ezért nem rendeznék botrányt senkinél. :)))
Ez valami rejtélyes dolog. Nálam egy egy szép nyári napon jelentkezett a dolog először, egy autómosás után. Azóta hol gyakrabban, hol ritkábban elküld e márkaszervizbe. Én meg oda nem megyek! :)))
Ez valami rejtélyes dolog. Nálam egy egy szép nyári napon jelentkezett a dolog először, egy autómosás után. Azóta hol gyakrabban, hol ritkábban elküld e márkaszervizbe. Én meg oda nem megyek! :)))
Dzsozy07-04-2013 19:33:55 // 66308
Értem én, csak most volt klímásnál! Gáz van benne,mert most töltötte, meg volt nyomáspróba is. Mikor szinte nem volt benne gáz akkor meg nem volt hiba üzi! Kompresszort meg pár hónapja csapágyazták, sem előtte, meg sem utána nem volt hiba üzi az ICS-n.
Mikor kiakadt a külső/belső szellőztető akkor nem volt hiba üzenet. Csak bosszantott, hogy puffant mikor becsaptam az ajtót. Természetesen ez orvosolva lett!
Na most vagy visszaviszem és feszült lesz egy picit a légkör, vagy használom így hiba üzi fel-fel bukkanásával! Csakhát nem ezért adtam ki közel 30.000,- ft-ot
Mikor kiakadt a külső/belső szellőztető akkor nem volt hiba üzenet. Csak bosszantott, hogy puffant mikor becsaptam az ajtót. Természetesen ez orvosolva lett!
Na most vagy visszaviszem és feszült lesz egy picit a légkör, vagy használom így hiba üzi fel-fel bukkanásával! Csakhát nem ezért adtam ki közel 30.000,- ft-ot
Föckös07-04-2013 18:56:08 // 66307
nekem egyértelműen a külső/belső keringető zsilipjének kiakadása okozza...
szerencsére visszaugrik 1-2 váltás után, és akkor eltűnik a hibaüzi.
ráérek belemászni, ha már eltört...
inkább jobban BASSZANT, hogy a jobb felső lengőkarom 15 k km után nem gyengén kopog, és látványosan lötyög is...
nincs az a jó szilent, ami ezeket a hányadék utakat kibírja?????
szerencsére visszaugrik 1-2 váltás után, és akkor eltűnik a hibaüzi.
ráérek belemászni, ha már eltört...
inkább jobban BASSZANT, hogy a jobb felső lengőkarom 15 k km után nem gyengén kopog, és látványosan lötyög is...
nincs az a jó szilent, ami ezeket a hányadék utakat kibírja?????
Andy07-04-2013 18:41:08 // 66306
Ez sokunkat érdekelné, mivel gyakorta felbukkanó dolog ez az üzenet. Tudomásom szerint még senki nem fejtette meg ezt. Nekem is írja néha, de mivel semmilyen gondot nem okoz, nagyon nem is foglalkoztam vele. :))))
Dzsozy07-04-2013 18:31:37 // 66305
Sajna nem tudok feltölteni képet.Próbáltam fotózni a mester "monitorját" de hát nem sikerültek a képek, a műhelybe nem csúcstechnikás sz.gépe van. :) A fűtőradiátor előtt , vagy mögött(képen látva) van valami lefolyó ott az volt teljesen eltömődve! De valszeg megyek újra hozzá meg próbálom egy jobb géppel.
Azért mielőtt megváltozna a véleményem a mesterről valakinek ötlete: aksi sarut bizti lekapta, mert az ICS kódot újra kellett pötyögnöm. Ma megyek a vassal, és gyújtás után légkondi hibát írt ki. Viszont fújja a hideget mind állat, szépen lehet állítani a hőfokot. Akkor meg miért ír az ICS légkondi hibát, ha látszólag jó minden???
Azért mielőtt megváltozna a véleményem a mesterről valakinek ötlete: aksi sarut bizti lekapta, mert az ICS kódot újra kellett pötyögnöm. Ma megyek a vassal, és gyújtás után légkondi hibát írt ki. Viszont fújja a hideget mind állat, szépen lehet állítani a hőfokot. Akkor meg miért ír az ICS légkondi hibát, ha látszólag jó minden???
Robi6407-04-2013 17:35:19 // 66304
Sziasztok! Keresek 166 2,4 JTD 20V alsó motorburkolatot, illetve a motortérben a zárhíd feletti és a hozzá közvetlenül illeszkedő jobb és baloldali burkolatot. A leghátsó darabok megvannak.
Trumpf (NagyVad)07-04-2013 16:48:39 // 66303
Szervusz Dzsozy! Képeket nem tudnál feltölteni? Érdekelne hogy hogyan szűrhető ki ez a hiba.
grande bandi07-04-2013 12:07:26 // 66302
Nem világit semmi. majd holnap megprobálom valahol kiolvastatni.
Cro16607-04-2013 11:00:52 // 66301
Ez nagyon jeladó hibára utal..vagy főtengely, vagy vezérműtengelynél levő.
Nekem már megvolt mind 2. :D
ki kellene olvasni..
(a P1320 as hibakód a vezérlésnél levő)
Nekem már megvolt mind 2. :D
ki kellene olvasni..
(a P1320 as hibakód a vezérlésnél levő)
Föckös07-04-2013 09:57:58 // 66300
hibajelzést nem ad, az azt jelenti, hogy nem világít a mil, vagy pedig azt, hogy kiolvasva nem volt tárolt hiba?
grande bandi07-04-2013 09:22:01 // 66299
Sziasztok! 2,4 JTD -ről van szó: Péneteken kezdte a problémát. Meg álltam vele valahol és mikor inditani akartam nem indult csak tekert. vártam pár percet és utánna beindult. ezt 2 -szer csinálta meg pénteken. Azota pedig 2 szer azt csinálta , hogy alapjáraton lefulladt. Utánna nem indult be elsőre , csak második probálkozásra.
Hibajlzést nem ad. Vannak ötleteim ,de meghalgatom a jo tanácsokat , biztos járt már igy más is.
Hibajlzést nem ad. Vannak ötleteim ,de meghalgatom a jo tanácsokat , biztos járt már igy más is.
Grando06-04-2013 21:30:50 // 66298
Na ez atom! :))
Dzsozy06-04-2013 21:09:15 // 66297
Szép estét Urak. Ma elhoztam a klímástól a kocsit. Meg kell követnem a maestrot!!!!!
Elsőre azt láttam, hogy az összes ülés ülésvédővel takarva,lábrészeknél papír tálca. Utána még jobban elcsodálkoztam. Az összes eseményről, szerelésről fényképet készített, amit egy évig tárol a gépén.Meg is mutatta! Azt mondta, hogy csoda, hogy nem kaptunk "tüdőembóliát". A képeken látszik, hogy egy retek a pollenszűrő, amit tavaly cseréltem, a csepegtető eldugulva, párologtató egy retek, olyan mintha penészes lenne, úszik a víz a tetején.Hűtő eltömődve, rozsda hegyek, klíma gáz 120 gramm. Utána újabb képek: minden tiszta, fertőtlenítve, új hűtő bent, és nyomáspróba kezdete és vége (3 órán keresztül) majd klímatöltés (700 gramm), és képek a fertőtlenítésről. Mire odaértem áfás számla kitöltve! :) A kocsiban kicsit még olyan "ecet" szag van, de érezhetően baktérium mentes minden! Azt tanácsolta a szaki, hogy pollenszűrő cserénél vegyem(ük) a fáradtságot, és a párologtató rendszert takaritsam(suk) ki. Szóval térdre kell borulnom, a tudás és lelkiismeretesség előtt!! Mind ezért 27.940,-ot fizettem.
Elsőre azt láttam, hogy az összes ülés ülésvédővel takarva,lábrészeknél papír tálca. Utána még jobban elcsodálkoztam. Az összes eseményről, szerelésről fényképet készített, amit egy évig tárol a gépén.Meg is mutatta! Azt mondta, hogy csoda, hogy nem kaptunk "tüdőembóliát". A képeken látszik, hogy egy retek a pollenszűrő, amit tavaly cseréltem, a csepegtető eldugulva, párologtató egy retek, olyan mintha penészes lenne, úszik a víz a tetején.Hűtő eltömődve, rozsda hegyek, klíma gáz 120 gramm. Utána újabb képek: minden tiszta, fertőtlenítve, új hűtő bent, és nyomáspróba kezdete és vége (3 órán keresztül) majd klímatöltés (700 gramm), és képek a fertőtlenítésről. Mire odaértem áfás számla kitöltve! :) A kocsiban kicsit még olyan "ecet" szag van, de érezhetően baktérium mentes minden! Azt tanácsolta a szaki, hogy pollenszűrő cserénél vegyem(ük) a fáradtságot, és a párologtató rendszert takaritsam(suk) ki. Szóval térdre kell borulnom, a tudás és lelkiismeretesség előtt!! Mind ezért 27.940,-ot fizettem.
Zotya 16406-04-2013 15:35:07 // 66296
Minnyá' el is fogy a készleted! Aktivizáld az okostojásokat,hogy pakoljanak még-még! :)))
FRC06-04-2013 12:03:30 // 66294
Akor nekem gyorsan gyorsan 225/40R18 at :-) Nyárit
Totti (NagyVad)06-04-2013 11:37:38 // 66293
Van még kapacitásom tehát nem terhelne meg még egy vas de nyilván a tied most prioritást élvez!
vm05-04-2013 18:46:13 // 66292
Használt gumit most kell venni, TŐLEM!
Lomtalanítás van mifelénk, és tucatjával rakják ki az okostojások ;-)
Lomtalanítás van mifelénk, és tucatjával rakják ki az okostojások ;-)
Dzsozy05-04-2013 17:11:09 // 66291
Autogumiplazaban most 29000 a vredestein ulta sessenta! Kell ilyen egy 2.0 TS-re? :)
Ami jobban bassza csőrőm, hogy 2 perce hívott a szerelő, hogy kész a kocsi, kicserélte e fűtőradiátort, és visszatöltötte a klíma gázt. 22.000,-+ áfa. Fél napos meló, és a benne lévő klíma gázt egyszer már drága pénzért megvettem! Most miért akar levenni ennyire? A helyi alfa szervizben is 7.500,- rezsiórában dolgoznak! Holnap megyek reggel 9-re érte, mert ma már inkább a haverokkal focizok. Ott kitöltöm a mérgem! :)
Ami jobban bassza csőrőm, hogy 2 perce hívott a szerelő, hogy kész a kocsi, kicserélte e fűtőradiátort, és visszatöltötte a klíma gázt. 22.000,-+ áfa. Fél napos meló, és a benne lévő klíma gázt egyszer már drága pénzért megvettem! Most miért akar levenni ennyire? A helyi alfa szervizben is 7.500,- rezsiórában dolgoznak! Holnap megyek reggel 9-re érte, mert ma már inkább a haverokkal focizok. Ott kitöltöm a mérgem! :)
Föckös05-04-2013 09:08:42 // 66290
használt gumiban viszonylag jó árban árul a Gyarmathy Gyuri.
klikk
nála vettem michelin 17est 6,5 mm-el 2011ben 2009es év végi gumit 13500/db áron, nem volt félrekopva, vagy sérülve.
klikk
nála vettem michelin 17est 6,5 mm-el 2011ben 2009es év végi gumit 13500/db áron, nem volt félrekopva, vagy sérülve.
Smith05-04-2013 08:42:49 // 66289
Andy majd a Tiédet hátratoljuk addig amíg az enyémet babusgatja. Nem gond. :)
Andy05-04-2013 06:52:38 // 66287
Tottit most nem szabad terhelni, mert az Én vasamat tupírozgatja. Alapos a faszi, nem hagyja magát lebeszélni a szar dolgok lecseréléséről.
Amíg az kész nincs ember oda be nem mehet!!!!!!!! :))))))
Idegrendszerem, pénztárcám off... :P ;)
Amíg az kész nincs ember oda be nem mehet!!!!!!!! :))))))
Idegrendszerem, pénztárcám off... :P ;)
Andy05-04-2013 06:49:04 // 66286
Itt nézted már?
Régebben vettem már tőlük, megbízható banda.
Falken vagy Kumho szerintem. Ár-értékben faszányos. ;))
Régebben vettem már tőlük, megbízható banda.
Falken vagy Kumho szerintem. Ár-értékben faszányos. ;))
Trumpf (NagyVad)05-04-2013 06:23:10 // 66285
Ezek a szervizek kataszrófálisak! Eddig két helyen fordultam meg, az első a márkaszerviz volt, a második a helyi BOSCH szerviz. Sehol sem értenek a kocsihoz, csak a sötétben tapogatóznak, apróságon is egy hétig tudnak szöszölni mert nem ismerik a kocsit, aztán a tandíjjat meg velem fizettetik ki.
Gumi témában eggyetértek, nekem is ez van, de már volt róla szó a 65948. hsz. itt a topicban. ;)
Gumi témában eggyetértek, nekem is ez van, de már volt róla szó a 65948. hsz. itt a topicban. ;)
Dzsozy04-04-2013 22:01:02 // 66284
Oksi, csak győr környékén nincs igazán olyan aki "szeretné" az alfákat. Nem haragszom rá, csak a héten sokan akartak palira venni. A gumi csere nekem is érik, csak hát mit, meg mennyiért. Szart nem akarok, mert a család élete többet jelent pár százasnál, de azért a buxa is lényeg. Nézegetem a gumi teszteket, vannok olyan gumik, amit vizes útra nem is ajánlanak. 27.000,- től felfele vannak normálisak, de szép is legyen. :) vredestein ulta sessanta-t favorizálom egyenlőre, de minden ajánlatot szívesen fogadok. :)
Smith04-04-2013 21:30:13 // 66283
Nem is tuti hogy palira akar venni, inkább csak nem ért pont a 166-hoz. Ezt valószínűbbnek tartom.
Ma én is túl vagyok egy kis szervizelésen. Már bőven túlfutottam kilóméterileg az esedékes vezérműszíj cserén. Mondta is szerelőm hogy elég szarul nézett már ki a szij. Dehát mindig csak tologattam, mindig másra kell az a qrva pénz :(
A szíj, 3 gorgő, vízpumpa cseréje összesen 56000 ft-omba fájt.
Még el kéne tavasszal menni Tottihoz rendbe tetetni a hátsó terpesztést, de az se 3 filléres mutatvány lesz gondolom. Az is lehet kijárom a nyarat a téligumival, úgyis szarrá van már menve, aztán ősszel futómű felújítás és majd akkor kap új téligumikat. Vagy nem tudom mi lesz még.
Ma én is túl vagyok egy kis szervizelésen. Már bőven túlfutottam kilóméterileg az esedékes vezérműszíj cserén. Mondta is szerelőm hogy elég szarul nézett már ki a szij. Dehát mindig csak tologattam, mindig másra kell az a qrva pénz :(
A szíj, 3 gorgő, vízpumpa cseréje összesen 56000 ft-omba fájt.
Még el kéne tavasszal menni Tottihoz rendbe tetetni a hátsó terpesztést, de az se 3 filléres mutatvány lesz gondolom. Az is lehet kijárom a nyarat a téligumival, úgyis szarrá van már menve, aztán ősszel futómű felújítás és majd akkor kap új téligumikat. Vagy nem tudom mi lesz még.
Alfás Viktor (NagyVad)04-04-2013 20:45:05 // 66282
Üdv Urak&Hölgyek!
Ma elkezdett folyni a fűtőradiátorom! :-(
De van egy jó dolog is!
Vasárnap elkészült a NagyVad , 3-hónap állás után!
Semmi nem látszik a balesetből! :-)
De már megszoktam hogy mindig kell babusgatni a kicsikét :-)
A Váltó komputerbeázást megelőztem 2-évvel ezelőtt mert betakartam nejlonnal! :-)
Így most nem lett semmi probléma!
Ma elkezdett folyni a fűtőradiátorom! :-(
De van egy jó dolog is!
Vasárnap elkészült a NagyVad , 3-hónap állás után!
Semmi nem látszik a balesetből! :-)
De már megszoktam hogy mindig kell babusgatni a kicsikét :-)
A Váltó komputerbeázást megelőztem 2-évvel ezelőtt mert betakartam nejlonnal! :-)
Így most nem lett semmi probléma!
Dzsozy04-04-2013 19:10:09 // 66281
Üdv urak! Csak a teljesség kedvéért! Ma vittem el a kocsit egy olyan műhelybe, ahol autó szervíz, vizsgáztatás, nyúzópad stb van, ill klíma töltés,karbantartás, és javítás is van. Műhely szép,tiszta, minden ok a hellyel. Bevittem a kocsit, hogy cserér a fűtő radiátor, eresszék le a fagyállót,csak tiszta vizet tegyenek bele, hogy a hűtő tömítő eltávozzon a rendszerből. Gázt fejtsék le, hűtőcsere, és vissza a gáz. Kezébe adtam a szakinak a főtőradiátort. Forgatja, mintha sose látátott volna olyat, és elkezdi nézegetni a kocsi belét. Felbuzdulva azon, hogy a "fél" alfás nagyvaddal rendelkező társadalom írta, hogy tűzfal felöl kell cserélni, szólok a szakinak, hogy ne arra keresse az igazságot. Néz rám bután és mondja, hogy a Fiatoknál nem így van. Mondom neki, hogy ember, de ez egy ALFA! Gondoltam klímás, meg műhely is egyben, ajánlották is mi gond lehet. Hát lehet, nem alszom ma este, de az sokkal jobban bánt, hogy nincs a közelben egy olyan normális, korrekt szerelő akiben az ember megbízhatna. Nem csak arról szólna a történet, hogy nyisd a bukszád hülyegyerek, fizess a többi meg le van szarva.
Mindekitől bocs az esszé miatt, de már nagyon kikívánkozott belőlem, hogy a héten már a második szaki akart palira venni,rajtam meggazdagodni.
Mindekitől bocs az esszé miatt, de már nagyon kikívánkozott belőlem, hogy a héten már a második szaki akart palira venni,rajtam meggazdagodni.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
538
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?