Forum >> 164-166
Arno16626-01-2009 12:24:15 // 43679
Ecetesolló után az jön :)
W.26-01-2009 12:21:39 // 43678
Motoros fűrész? :DDD
Arno16626-01-2009 12:18:12 // 43677
kicsit okoskodok:
HID = High Intensity Discharge (hadd ne fordítsam le, hülyén hangzana :)), azaz a "xenon" hivatalos neve... elvileg nem márkanév... bár ma már minden lehet...
HID = High Intensity Discharge (hadd ne fordítsam le, hülyén hangzana :)), azaz a "xenon" hivatalos neve... elvileg nem márkanév... bár ma már minden lehet...
Arno16626-01-2009 12:15:45 // 43676
...aggyisten!
mivel lehet vajon eltávolítani felragasztott spoilert?!
Mi az oldószere a ragacsnak?!
Zender kitet megvettem, de a tag a csomagtartó spoilert nem tudja leszedni :-/
mivel lehet vajon eltávolítani felragasztott spoilert?!
Mi az oldószere a ragacsnak?!
Zender kitet megvettem, de a tag a csomagtartó spoilert nem tudja leszedni :-/
DZ16626-01-2009 10:02:35 // 43675
A papír szerint 30 mm-rel ülteti lejjebb.Mivel nekem gyárilag a legnagyobb rugók voltak benne,ezért valamennyivel nagyobb a változás.Én ebay-en vettem 80 euroért(itthon valami 85 ezer körül osztogatják ugyanezt).
Cro16625-01-2009 23:36:21 // 43674
pont így néz ki az enyém is...elképzelhető,hogy nem most tört el ez sem..csak most vettem észre:(
Mennyivel lesz alacsonyabb ezzel a szettel,és mennyibe kerül?
Mennyivel lesz alacsonyabb ezzel a szettel,és mennyibe kerül?
DZ16625-01-2009 22:57:19 // 43673
Cro16625-01-2009 21:49:39 // 43672
Ide is beírom..hátha...xoval..ma észleltem, hogy törött a jobb első rugó:(
ezért aztán..megvételre keresek jó állapotú első rugókat JTD-hez!
tényleg..3000 v6 rugó jó lehet bele?
ezért aztán..megvételre keresek jó állapotú első rugókat JTD-hez!
tényleg..3000 v6 rugó jó lehet bele?
BeczA25-01-2009 20:55:57 // 43671
Le tud málni a foncsor a belsejéből.... Gombóc tett is fel képeket pár hsz.-el lejebb...
Én ajánlom a xenon.hu oldalon kaphato H.I.D szettet ,de Philips fejekkel. Nekem H.I.D van benne és cserére szorúlt az egyik oldal (csak kisüléses égő) és 25% -al erősebben világít ugyan az a trafó a Philips fejjel mint a H.I.D
Én ajánlom a xenon.hu oldalon kaphato H.I.D szettet ,de Philips fejekkel. Nekem H.I.D van benne és cserére szorúlt az egyik oldal (csak kisüléses égő) és 25% -al erősebben világít ugyan az a trafó a Philips fejjel mint a H.I.D
Lumpi25-01-2009 12:05:15 // 43670
És az csak égo vagy mi? Sztem nekem csak a lámpatest szar.. nemlehet hogy koszos belulrol vagy a parabolával van vmi?
tipoatti25-01-2009 11:58:20 // 43669
15K körül van már jó szett...
Lumpi25-01-2009 11:55:11 // 43668
Menyi lové korul van egy xenon sett?
tipoatti25-01-2009 11:53:41 // 43667
Rakass bele xenont. Egyébként a 166 világítása ISTENI a 156-éhoz képest.
Lumpi25-01-2009 11:09:52 // 43666
Mit kezdjek a elso lámpáimmal? Olyan a tompítottam mintha egy gyertya lenne a lámpatesben. A távolsági visszont jo,bár az is lehetne jobb. Valaki valamit?
BeczA24-01-2009 22:05:37 // 43665
A Norvégok nem is érdekelnek :P :D
Jó a Páv 3 talán túlzás és Inkább a rostát kéne beszűkíteni hogy ne minden majom kapjon jogosítványt...
(Voltam nemrég a buzos jogsi miatt Pav-on és ott volt egy kiscsaj akit 5ször elkaszáltak forgalmin /biztos nem véletlen/ és le kellett tennie az alkalmasságit ahol szintúgy elbukott.... No comment)
Jó a Páv 3 talán túlzás és Inkább a rostát kéne beszűkíteni hogy ne minden majom kapjon jogosítványt...
(Voltam nemrég a buzos jogsi miatt Pav-on és ott volt egy kiscsaj akit 5ször elkaszáltak forgalmin /biztos nem véletlen/ és le kellett tennie az alkalmasságit ahol szintúgy elbukott.... No comment)
tipoatti24-01-2009 21:55:34 // 43664
Én vettem anno pont ezektől AV Peugeotot... és tényleg az volt!!! :)
tipoatti24-01-2009 21:50:07 // 43663
A közterület-felügyeletekről szóló tv. ( közterület-felügyelői intézkedés ) , meg a helyi önkormányzati rendeletek. Amelyiknek van saját felügyelete, ziher, hogy van módja bilincseltetni is, ezt mindenhol beleszerkesztik. Aztán nincs rá pénz, etc., etc., etc...
Charlie 16624-01-2009 19:52:45 // 43661
Hétfőn megyek, olyan de. 11 körül, akkor amúgyis pont arra járok.
Az még belefér vagy előbb kellene ?
Az még belefér vagy előbb kellene ?
Andy24-01-2009 19:43:52 // 43660
Arno!
Ha nem adod le akkor valamelyik talira elhozhatnád és esetleg minket is megtaníthatnál! :)
Szvsz nagyon sirály dolog amit csináltál. Engem az ideg b@szna szét ha így találnám a kocsimat.
Fejleményekről kérünk beszámolót! :)
Ha nem adod le akkor valamelyik talira elhozhatnád és esetleg minket is megtaníthatnál! :)
Szvsz nagyon sirály dolog amit csináltál. Engem az ideg b@szna szét ha így találnám a kocsimat.
Fejleményekről kérünk beszámolót! :)
W.24-01-2009 19:41:30 // 43659
Megn tudtad nézni? Tudod.......:)
Andy24-01-2009 19:38:13 // 43658
Hali!
Még "nepper" koromban jártam párszor ennél a kereskedésnél. Nem vennék náluk még levegőt sem! Nem igen volt akkoriban (2008 első félév) problémamentes autója. Ha mégis úgy döntesz, hogy megveszed kezd a kéder gumik lerángatásával. Gyári ponthegesztések megléte alapfeltétel. Nem lepődnék meg ha vágott lenne!
Szóval csak óvatosan. Mo-n Kecskemét és Tatabánya a két legveszélyesebb környék.
Még "nepper" koromban jártam párszor ennél a kereskedésnél. Nem vennék náluk még levegőt sem! Nem igen volt akkoriban (2008 első félév) problémamentes autója. Ha mégis úgy döntesz, hogy megveszed kezd a kéder gumik lerángatásával. Gyári ponthegesztések megléte alapfeltétel. Nem lepődnék meg ha vágott lenne!
Szóval csak óvatosan. Mo-n Kecskemét és Tatabánya a két legveszélyesebb környék.
Charlie 16624-01-2009 19:35:05 // 43656
Lassan csokorba kellene gyűjteni Padre örökbecsű "gondolatait" :):):)
W.24-01-2009 19:30:39 // 43655
"húzzon a temetőbe, próbafekvésre"....:DDDDD
W.24-01-2009 19:30:00 // 43654
Tegnap előtt pont egy ilyen megállós helyzetet láttam: elől buzuki, mögötte smart , persze egymás seggében. Nyanya áll egy fehér döggel a zebra előtt és leskelődik, dög megugrik,nyanya beesik a zebrára, buzuki satu, smart bele a seggébe, dög vissza a járdára a nyanyával..A két autós meg egymással ordítozott...:)))
Kriszo24-01-2009 19:20:23 // 43653
Amúgy meg ha PÁv 3 al kombinálnák a norvégok honnan szereznének jogsit...)
Charlie 16624-01-2009 18:45:19 // 43652
Alapvetően én is megállok többnyire, és én sem tarzom jó kitalálmánynak ezt az új módszert.
Ok, tényleg gáz hogy egyre több a zebrás gázolás...de: Tuti hogy ezen az egy megodáson kellene rágódni évek óta ?
Az nem lenne megldás hogy a zebrás gázolást büntetnék jóval szigorúbben ?
Mondjuk jogsi 5 évre , de tutira, ha meg halálos, akkor életfogyt.......
(jus talionis.)
Ok, tényleg gáz hogy egyre több a zebrás gázolás...de: Tuti hogy ezen az egy megodáson kellene rágódni évek óta ?
(jus talionis.)
Charlie 16624-01-2009 18:45:19 // 43651
Alapvetően én is megállok többnyire, és én sem tarzom jó kitalálmánynak ezt az új módszert.
(jus talionis.)
(jus talionis.)
Don Gombóc24-01-2009 18:27:58 // 43650
Azért nem ugrálok feleslegesen, de szóvá teszem. :)
Vagy két éve egy duplasávos párhuzamos közlekedésre alkalmas úton a külső sávban megálltam egy nyugdíjas tatának, és a belső sávban a mellém érkező csávó egy kissé gyorsabban ment, de megállt. Az öreg odaért elé, és magyarázta és mutogatta a zebrát hogy itt ő az úr, vegye tudomásul. A csávókám a belső sávban csak egy kicsit volt megcsúszva, de rendesen megállt. Nem is szólt semmit az öregnek de én igen. Elmondtam neki kutyafuttában hogy takarodjon a zebráról és ne magyarázzon hanem húzzon a temetőbe, próbafekvésre. Szomorú hogy a megkeseredett nyugdíjasokkal is vívni kell. :(
Vagy két éve egy duplasávos párhuzamos közlekedésre alkalmas úton a külső sávban megálltam egy nyugdíjas tatának, és a belső sávban a mellém érkező csávó egy kissé gyorsabban ment, de megállt. Az öreg odaért elé, és magyarázta és mutogatta a zebrát hogy itt ő az úr, vegye tudomásul. A csávókám a belső sávban csak egy kicsit volt megcsúszva, de rendesen megállt. Nem is szólt semmit az öregnek de én igen. Elmondtam neki kutyafuttában hogy takarodjon a zebráról és ne magyarázzon hanem húzzon a temetőbe, próbafekvésre. Szomorú hogy a megkeseredett nyugdíjasokkal is vívni kell. :(
Kriszo24-01-2009 18:24:07 // 43649
Egyébként én még sosem láttam iet közelről h a picsbe tudtad leszedni?:)))
Kriszo24-01-2009 17:57:55 // 43648
Erre mondtak decemberben egy statisztikát a barmok..
Asszongya hogy november közepéig 930 ember halt meg az utakon míg 2007 ben 1050..
Majd hozzáteszi h igen ez a szigorírások..
Majd a barom megszólal hogy igen nicns benne a decemberi statisztika ahol is dec közepéig 80 haláleset volt..
Akkor most???
20 emberrel kevesebb halt meg az utakon mint 2007ben??
Édes istenem...
Nameg ez az újrend kormánybiztosa ez a Kondorosi ecsém......
Nyílt a topic ugyhogy nem mondok semmit.))))))))))))))
Asszongya hogy november közepéig 930 ember halt meg az utakon míg 2007 ben 1050..
Majd hozzáteszi h igen ez a szigorírások..
Majd a barom megszólal hogy igen nicns benne a decemberi statisztika ahol is dec közepéig 80 haláleset volt..
Akkor most???
20 emberrel kevesebb halt meg az utakon mint 2007ben??
Édes istenem...
Nameg ez az újrend kormánybiztosa ez a Kondorosi ecsém......
Nyílt a topic ugyhogy nem mondok semmit.))))))))))))))
Kriszo24-01-2009 17:53:34 // 43647
jajaja aztat láttam énis:)
Arno16624-01-2009 17:36:59 // 43646
:))) azért elképzeltem ezt a zebrás jelenetet...ahogy fitten kipattansz.... :)
BeczA24-01-2009 17:21:42 // 43645
Nem lenne itthon sem semmi gáz ,hogyha nem mindenféle jöttment barom kapna jogosítványt... Arról nem is beszélve hogy mindíg a gyorshajtásért rinyálnak , meg hogy ennyivel meg annyival kevesebb a balaeset a zéró tolenrancia miatt.... de azt nem veszik figyelembe hogy azót 3x jobban is ellenőriznek az utakon és inkább ez az oka... Hülyék!!!
Ha nem lenne az a sok tutyimutyi béna és megszigorítnák a vizsgákat és nem a kenőpénzes dolog lenne a módi... és mondjuk én simán PÁV 3-al kombinálnám a "B" kategóriát is.... abból a felindulásból amit kint látok az utakon. Szerintem fele annyi baleset lenne és nem a normálisan haladókat kéne ilyen hülye jogszbályokkal bombázni...
Arról meg nem is beszélve hogy a Rendőrség is elmehet a jók.... ba. Tegnap simán közölték velem levélben hogy nem hajlandóak semmit sem tenni az ügyem érdekében ,mert nem közterületen történt a káresemény ....és ha én bármit is akarok akkor mennyek és nyomozzak magamnak... EZ VICC!!!
A Centrum meg monnyon le!!! :)))
Kíváncsi lennék hogy milyen jogszabály engedi csak úgy megbilincselni az épp szabálytalankodó gépjárművet , ha erre figyelmeztető tábla nem utal... ez már a személyi szabadság korlátozásával is felérne... :S
Szerintem jól tetted hogy leszedted ;) :P
Ha nem lenne az a sok tutyimutyi béna és megszigorítnák a vizsgákat és nem a kenőpénzes dolog lenne a módi... és mondjuk én simán PÁV 3-al kombinálnám a "B" kategóriát is.... abból a felindulásból amit kint látok az utakon. Szerintem fele annyi baleset lenne és nem a normálisan haladókat kéne ilyen hülye jogszbályokkal bombázni...
Arról meg nem is beszélve hogy a Rendőrség is elmehet a jók.... ba. Tegnap simán közölték velem levélben hogy nem hajlandóak semmit sem tenni az ügyem érdekében ,mert nem közterületen történt a káresemény ....és ha én bármit is akarok akkor mennyek és nyomozzak magamnak... EZ VICC!!!
A Centrum meg monnyon le!!! :)))
Kíváncsi lennék hogy milyen jogszabály engedi csak úgy megbilincselni az épp szabálytalankodó gépjárművet , ha erre figyelmeztető tábla nem utal... ez már a személyi szabadság korlátozásával is felérne... :S
Szerintem jól tetted hogy leszedted ;) :P
Don Gombóc24-01-2009 17:02:40 // 43644
Teljesen egyet értek veled. Sajnos kevesen vannak akik bemernek ilyen dolgot vállalni. Lassan ott tartunk hogy ugyan olyan rendőr állam leszünk mint a a nyugatiszomszédaink. :( Azzal is tele a púpom hogy a rendőrség akar állandóan ilyen meg olyan törvényeket és szabályokat elfogadtatni vagy módosíttatni, és nem veszik tudomásul, hogy ők csak egy szarfaszú végrehajtó szervezet, és van egy vagy több olyan hatóság akiknek az a dolga hogy ésszerű és megfelelő törvényket hozzanak. Bár azok is tojásfejű csírák, mert a dolgokhoz nem értenek, de még is az az ő dolguk, nem a zsernyákoké. A kedvencem most az az elképzelésük, hogy a zebránál ha áll gyalogos akkor mindenképpen meg kell majd állni. És a tipikus integető nyugdíjas, aki nem akar majd átmenni? Akkor kiszállok és szájba verem hogy öreg húzzál már át mert különben engem megbasz a rendőr. Ez tényleg egy agyar ország. Minden esetre én a Palesztínokkal vagyok. :)
Tommi24-01-2009 16:58:22 // 43643
Kiss Ádám mesélte a Showder Klubban, amikor kerékbilincst kapott, hogy nem érti ennek az egésznek a logikáját: "Rossz helyen vagy köcsög, de ott is maradsz" :)))
Don Gombóc24-01-2009 16:52:49 // 43642
Én mindig korán kelek kiccsávó. :)
Ja és ne prosztatázz, mert legközelebb megvizsgálom a tiédet, de viszek magammal lapátnyelet, de vazalint nem. :)
Ja és ne prosztatázz, mert legközelebb megvizsgálom a tiédet, de viszek magammal lapátnyelet, de vazalint nem. :)
Arno16624-01-2009 14:15:34 // 43641
http://index.hu/politika/bulvar/0915grinder/
:)))
:)))
Arno16624-01-2009 13:58:29 // 43640
Nomeg honnan tudjam hogy nem szorakozasbol tette vki rá?!?!?!
Tabla ha nem mondja h bilincselhetnek akkor feltetelezhetem... nem?
Vagy honnan tudja a pógár hogy hol mikor miért csinalhatjak meg a feneket?!
Buszsav hasznalatért legközelebb kijön a 200km/h-s gyorshajtás az M1-en?!
Ennyi erővel...
Tabla ha nem mondja h bilincselhetnek akkor feltetelezhetem... nem?
Vagy honnan tudja a pógár hogy hol mikor miért csinalhatjak meg a feneket?!
Buszsav hasznalatért legközelebb kijön a 200km/h-s gyorshajtás az M1-en?!
Ennyi erővel...
Arno16624-01-2009 13:23:17 // 43639
Nezzuk a masik oldalrol.
Ismerek egy tagot aki nap mint nap segit leszedni a bilincset a pógároknak a az irodája mellett "cigiszünetben".
Soha semmi nem volt ezekből.
Egyszerűen Mo-on élünk.
Aki gyártja ezeket a bilincseket azoknak jó ha eltünik 20% mert lehet újat csinalni.
Aki veszi annak is jó, mert valszeg kapja a kenőpénzt az ujabb megrendelések után.
Merthogy ilyen bilincset idehaza kismillió vállalkozó tud gyártani, de valszeg csak 1 gyárt. Aztan naponta felb...sznak ebből 1000db-ot. 15e huf mindegyik után, szerintem siman benne van a tűrésben h 20% eltunik. Mindenkinek jó. Annak is aki gyártja, annak is aki veszi, annak is aki büntet mert igy lehet fingatni nagyobb összegre a pógárt alkalmasint. Ha megéri... de nem biztos h megéri... Másik oldalról meg ha valaki felrakja a taskajat a kocsim tetejere es elhajtok vele, akkor lopás?!
Milyen alapon bilincsel meg egy kocsit, ha nincs erre vonatkozo figyelmeztető tábla?!
Ménem vonja ki egyből a forgalomból... vagy bontatja el. Vhogy nekem ez az egesz nem kerek...
Ismerek egy tagot aki nap mint nap segit leszedni a bilincset a pógároknak a az irodája mellett "cigiszünetben".
Soha semmi nem volt ezekből.
Egyszerűen Mo-on élünk.
Aki gyártja ezeket a bilincseket azoknak jó ha eltünik 20% mert lehet újat csinalni.
Aki veszi annak is jó, mert valszeg kapja a kenőpénzt az ujabb megrendelések után.
Merthogy ilyen bilincset idehaza kismillió vállalkozó tud gyártani, de valszeg csak 1 gyárt. Aztan naponta felb...sznak ebből 1000db-ot. 15e huf mindegyik után, szerintem siman benne van a tűrésben h 20% eltunik. Mindenkinek jó. Annak is aki gyártja, annak is aki veszi, annak is aki büntet mert igy lehet fingatni nagyobb összegre a pógárt alkalmasint. Ha megéri... de nem biztos h megéri... Másik oldalról meg ha valaki felrakja a taskajat a kocsim tetejere es elhajtok vele, akkor lopás?!
Milyen alapon bilincsel meg egy kocsit, ha nincs erre vonatkozo figyelmeztető tábla?!
Ménem vonja ki egyből a forgalomból... vagy bontatja el. Vhogy nekem ez az egesz nem kerek...
Kriszo24-01-2009 11:57:40 // 43638
Szasztok vadak!
Arno te aztán nem vagy semmi bammeg:))))Leszeded a bilincset.))))
Egyébként meg télleg a kva anyjukat...
Mé nem basz a szélvédőre egy kva csekket h fizesd be aztán helo....
Egyszer szeretnék veled élőben is megismerkedni....))))))))))))))))
Arno te aztán nem vagy semmi bammeg:))))Leszeded a bilincset.))))
Egyébként meg télleg a kva anyjukat...
Mé nem basz a szélvédőre egy kva csekket h fizesd be aztán helo....
Egyszer szeretnék veled élőben is megismerkedni....))))))))))))))))
tipoatti24-01-2009 10:02:26 // 43637
kopogás: stabiliátor pálca ( kutyacsont ). Most kellett nekem is cseréltetnem...
W.24-01-2009 08:10:15 // 43636
Mi van Öreg, nem tudsz aludni? Felkeltett a prosztata?..:)))
Don Gombóc24-01-2009 06:41:12 // 43635
Az komoly szerelő lehetett. Mehetne az anyjába az ilyen. Egy biztonsági berendezést megszüntetni azért gáz.
csabi15524-01-2009 06:38:58 // 43634
Még egy dolg a kézifékkötél el van vágav állítólag egy korábbi monkahenger beragadás miatt történt amit orvosltak,de a kötél nem lett cserélve.
Don Gombóc24-01-2009 06:38:37 // 43633
Ez nem beismerő vallomás, és nem is bizonyíték. És ha valaki más írta, nem is Arno? Feltörték a jelszavát. :) Majd megkérdezzük a Bandi jogászt hogy is van ez. Azt nem tudom a parkolás is objektív felelősség alá tartozik-e, de ha igen akkor is megáll az ártatlanság vélelme büntető eljárás esetén amíg nem bizonyítják hogy te vezetted-e a járművet. Itt is lehet védekezni azzal hogy közvetlen hozzátartozónál volt a kocsid. Szerintem. Ez az egész jogrendszer egy kalap szar. Jogalkalmazás van, nem igazság. Az igazság odaát van. :)
csabi15524-01-2009 06:37:20 // 43632
Szasztok!
Megnéztem és kipróbáltam ezt agépet:
166
A kereskedébő enzo.s kartárstól vette meg.Már beszéltem vele a gépről.Amit kérdeznék:menet közben az autó nem húz semerre a bal oldalról viszont erős koppanások hallatszanak az út kisebb egyenetlenségeinél is.Amikor a kereskedő alapjáraton kiállt a többi kocsi közül mind 1-es min R- fokozatban nagyon lassan csúsztatta a kuplungot és ekkor a az első kerekek erősen remegtak.Amikor én vezettem próbáltam ugyan így menni és bent ülve semmit nem éreztem a kaszin és kormányon sem.Valamint mennyire jellemző ezen motorokra a meleg üzzemmód tekintetében a nivópálca kihúzásánál és az olajbetóltó sapka levételénél kartergáz.
Csabi
Megnéztem és kipróbáltam ezt agépet:
166
A kereskedébő enzo.s kartárstól vette meg.Már beszéltem vele a gépről.Amit kérdeznék:menet közben az autó nem húz semerre a bal oldalról viszont erős koppanások hallatszanak az út kisebb egyenetlenségeinél is.Amikor a kereskedő alapjáraton kiállt a többi kocsi közül mind 1-es min R- fokozatban nagyon lassan csúsztatta a kuplungot és ekkor a az első kerekek erősen remegtak.Amikor én vezettem próbáltam ugyan így menni és bent ülve semmit nem éreztem a kaszin és kormányon sem.Valamint mennyire jellemző ezen motorokra a meleg üzzemmód tekintetében a nivópálca kihúzásánál és az olajbetóltó sapka levételénél kartergáz.
Csabi
Don Gombóc24-01-2009 06:30:20 // 43631
Ennek meg olyan hangzata van mint a retek klubon a hírekben hogy a vétségért vagy bűncselekményért ennyit meg annyit lehet kapni. És az esetek 100 százalékában ilyen piti dologért max pénzbüntetést kap vagy próbára bocsájtást. De hírnek és izgatásnak nagyon kiváló. :)
Don Gombóc24-01-2009 06:24:56 // 43630
azért ebben az esetben pontosan definiálni kellene a lopás és a dolog elleni erőszakot. A dolog elleni erőszak nem áll fent, mivel a tárgy sértetlen, a lopás meg akkor áll meg ha van rá bizonyíték hogy nála van, vagy ő vitte el. Gondolom papíron nem vette át a szóban forgó tárgyat, ezért szerintem egy jogállamban nem is tartozik érte felelősséggel .Jogállamban hangsúlyozom, de ezt nem tartom annak. :( Akár azt is mondhatja hogy ő így kerékbilincs nélkül találta a kocsit és rendesen elhajtott vele. Erről az autó bilincselésről meg az a véleményem hogy a szabad mozgásodban, ezáltal a szabadságodban korlátoz. Ha valakit pont kórházba vinnék és akkor bilincselné meg a kocsimat, azt hiszem kurvára bosszút állnék. Itt nálunk pont az utcánkban lakik egy közteres, és munkába menet ebédelni jövet, és munkából jövet szénné bünteti a tilosban várakozókat, természetesen úgy hogy a kocsiját közben ő is tilosban parkolja le, mert nem igazán van máshol hely. Ugyan olyan szarházi módon viselkednek mint egyes rendőrök, pedig nekik kellene példát mutatni. Természetesen a városháza előtt is szabálytalanul parkolnak, mert saját magukat nem írják fel. Szomorú ez.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
490
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?