Hali Urak,
No, úgy néz ki én is megyek, de ma beszéltem Grando-val, és a következő a meglátásom.
A tények:
- A parkolót 9-től lehet elfoglalni.
- Számoljunk 650 autóval, azzal együtt hogy lesz aki lemondja és lesz aki feliratokás nélkül megy el.
- Tavaly Egomban ugyanennyi volt kb a létszám.
- Most nincs piros meg ződ parkoló, így a jegyek is lassabban fogynak.
- Tavaly Egoban minden jegy elkelt, és még így is több mint 2 óráig tartott a beléptetés.
namost:
Sokan ott akarnak fizetni. Tuti hogy a banda nagy része 9-re ott fog viribölni és várakozni. Számoljunk autónként 30 mp-et a fizetés, matrica...stb-re.
Az percenkét 2 kocsi, óránként meg 120.
Még ha autónként csak 15 mp-et is számolok, és mondjuk 2 "kapun" engedik be a népet, akkor is alaphangon 2 óra amíg mindeki bemegy és leparkol.
Ergo:
A programok amúgyis olyan 11 v dél körül indulnak. Nekem meg baromira nincs kedvem órákon át sorakozni, és egyes - fék - kuplng - üreset játszani.
Tavaly is dél volt mire mindeki elfoglalta a helyét, és tegyük fel hogy idén kétszer jobban csinálják, akkor is alaphangon minimum 1-1,5 óra amíg beengedik a brigádokat.
Don Gombócnak volna igaza, ahogy EGomban is csinálta, szép kényelmesen felkelt 9-or aztán 10 után ért oda.
Én inkább javaslom azt, 120-kor induljunk az Agipő kútról. Komárom egy laza óra, 11-re ott vagyunk, semmiről nem maradunk le, és nem kell sorban állni meg szívni a benzingőzt (másokét) :):) Minek sietni ?
A pedélgépek siessenek, az öreg rutnibanda meg szép kényelmesen. Lemaradni úgysem fogunk semmiről.
Jah, és nem minket fognak szidni a Komáromiak hogy feltartjuk a főút forgalmát :):):
Nos ?
Nos ?
Forum >> 164-166
Charlie 16608-04-2009 14:35:03 // 44479
Grando08-04-2009 09:14:20 // 44478
Ez nem jó hír. :((
tipoatti08-04-2009 09:03:57 // 44477
Falatka úgy néz ki, dolgozik aznap... :(
Grando08-04-2009 08:20:38 // 44476
Április 18. szombat, Komáromi tali, nagyvad falka gyülekező:
Budaörs, M1-M7 kivezető, az Agip kút mögött, a mosók utáni parkolóban, 7:00 körül.
Indulás: 7:30
1. Andy
2. Kriszo166
3. Grando
4. tipoatti + leoltom falatka spanomat, meg szerintem Mattyancs is. Ez így 3 szép bálna.
Többiek? ;)))
Budaörs, M1-M7 kivezető, az Agip kút mögött, a mosók utáni parkolóban, 7:00 körül.
Indulás: 7:30
1. Andy
2. Kriszo166
3. Grando
4. tipoatti + leoltom falatka spanomat, meg szerintem Mattyancs is. Ez így 3 szép bálna.
Többiek? ;)))
Andy08-04-2009 06:20:13 // 44475
Bizony-bizony! Budaörs Agip kút reggel 7 találkozó! Gyertek-gyertek minél többen! :)
Cro16608-04-2009 00:19:08 // 44474
OK:) úgyis típus szerint lesz a parkolás..de jobb lenne már "csordában" vonulni be az erődbe:))
Az se jó ha nagyon csillivilli a gép, mert jobban látszanak a hibái:)..van jó festő ismerősöm Szegeden:)))..de egyszerűen nem tudom magam rávenni, hogy lefestessem amíg "csak" kavicsos. (pedig azt kellene legalább keresztben az elejét)
Akartam szólni Don-nak, amikor fényképezte, hogy ne olyan közelről, de aztán nem mertem:))
Az se jó ha nagyon csillivilli a gép, mert jobban látszanak a hibái:)..van jó festő ismerősöm Szegeden:)))..de egyszerűen nem tudom magam rávenni, hogy lefestessem amíg "csak" kavicsos. (pedig azt kellene legalább keresztben az elejét)
Akartam szólni Don-nak, amikor fényképezte, hogy ne olyan közelről, de aztán nem mertem:))
Grando07-04-2009 23:11:08 // 44473
Ja, váltógombbal kapcsolatban Grande Bandira kérdezz rá, hátha... ;)))
Grando07-04-2009 23:06:52 // 44472
Remélem, hogy sikerül megoldanod! De ha mégsem, akkor fenntartjuk a helyet. Arno is tuti, hogy később jön, meg még lesznek sztem. Komáromban meg kapsz egy kávébeöntést. :DDD ;)))
A felniken meg nem elfér az a kis fékpor? Legalább védi, és nem látszik rajta a kosz... :DDD
A felniken meg nem elfér az a kis fékpor? Legalább védi, és nem látszik rajta a kosz... :DDD
Cro16607-04-2009 22:57:19 // 44471
Ha rajtam múlik akkor mindenképpen, csak vannak hátráltató körülmények...pl 7 ig melózom(bár az nem gond lelépek..csak múlt szombaton is, reggel 5 től takarítottam melóhelyen a kocsit 8ig! és még igy se volt 100%os:( ) pl.le kellene venni a felniket is , és úgy tisztítani mert a belső fele fekete:(
ráadásul a gyerekbe se lehet életet csiholni 7 előtt..:)xoval megyünk az tuti..de, hogy mikor érünk oda..az rejtély:)
ráadásul a gyerekbe se lehet életet csiholni 7 előtt..:)xoval megyünk az tuti..de, hogy mikor érünk oda..az rejtély:)
Grando07-04-2009 22:49:05 // 44470
:DDD
Komáromban ott leszünk! Budaörsről indul a banda reggel (de ez még képlékeny). Ha Pestről jöttök, feltétlenül csatlakozzatok! ;)))
Komáromban ott leszünk! Budaörsről indul a banda reggel (de ez még képlékeny). Ha Pestről jöttök, feltétlenül csatlakozzatok! ;)))
Cro16607-04-2009 22:40:03 // 44469
Bocsmááá:) így nyilvánosan szeretek kicsit árnyaltabban fogalmazni.
De ha odajössz hozzám Komáromban barátkozni, akkor elmesélem még azt is, miért vették le róla a Remust:)))vagy ha a festő+ a lakatos címe kell azt is:))
Apropó.. hiányoltalak Esztergomból...láttam, hogy 20% az esély a megjelenésedre..de akkor is! Mondtam asszonynak, lesz majd egy szép 166-os,amin lesz egy nagy zászló, erre semmi:(
Na majd Komáromban:)
De ha odajössz hozzám Komáromban barátkozni, akkor elmesélem még azt is, miért vették le róla a Remust:)))vagy ha a festő+ a lakatos címe kell azt is:))
Apropó.. hiányoltalak Esztergomból...láttam, hogy 20% az esély a megjelenésedre..de akkor is! Mondtam asszonynak, lesz majd egy szép 166-os,amin lesz egy nagy zászló, erre semmi:(
Na majd Komáromban:)
Grando07-04-2009 22:15:46 // 44468
Ja ja. Kinyitod a csomiajtót, és peremén ott (kéne legyen) a matrinya a csodafantázianévvel, színkóddal... ;)))
LMM csere nem nagy mutatvány (egy fogó kell a bilincsekhez meg egy csavarhúzó - asszem).
A dejzelesekkel majd lesz egy plusz kóbászköröd Komáromban esetleg. ;))) Nemtom, hogy mennyire csereberélhető az egyes változatokban. De meg lesz mondva a tuti, abban nem kételkedem. :DD ;))))
LMM csere nem nagy mutatvány (egy fogó kell a bilincsekhez meg egy csavarhúzó - asszem).
A dejzelesekkel majd lesz egy plusz kóbászköröd Komáromban esetleg. ;))) Nemtom, hogy mennyire csereberélhető az egyes változatokban. De meg lesz mondva a tuti, abban nem kételkedem. :DD ;))))
Grando07-04-2009 22:10:29 // 44467
Nem úgy értettem, na! ;)))
A "láttam"-ról így alapból nem gondoltam, hogy rosszat jelent. :DD A trélert meg szintén nem gondoltam egyből katasztrófának. ;)))
Hát ha szar vót, akkó azt mondd, vazze! :DD ;))))))
A "láttam"-ról így alapból nem gondoltam, hogy rosszat jelent. :DD A trélert meg szintén nem gondoltam egyből katasztrófának. ;)))
Hát ha szar vót, akkó azt mondd, vazze! :DD ;))))))
Lumpi07-04-2009 22:00:49 // 44466
há´én tudom.. mér annak ott a helye? azért enyire nem ismerem ám.. :))
szoval váltogomb?
ha nem olyan nehéz a LMM cserélye,akkor ki meri beválalni hogy a komi talin odaadja az ovét egy korre?
szoval váltogomb?
ha nem olyan nehéz a LMM cserélye,akkor ki meri beválalni hogy a komi talin odaadja az ovét egy korre?
Cro16607-04-2009 21:50:00 // 44465
Tehát amit én mondok az nem érdekes?:)))megsértettél:))
Én meg nem ócsárolni akarom, csak ismerem az előéletét+ azt az 1 évet amit a barátomnál töltött. A "láttam" szót meg a "trélert" nem nyomatékosítottam eléggé :))
Azt azért vedd figyelembe, hogy alig 3 évesen csak úgy nem dobja ki a svájci sem, és a magyar csak azt vette, veszi meg amiben van üzlet..sajnos az ilyen nagy értékű autók ilyen fiatalon csak így kerültek be az országba akkoriban:(
Én meg nem ócsárolni akarom, csak ismerem az előéletét+ azt az 1 évet amit a barátomnál töltött. A "láttam" szót meg a "trélert" nem nyomatékosítottam eléggé :))
Azt azért vedd figyelembe, hogy alig 3 évesen csak úgy nem dobja ki a svájci sem, és a magyar csak azt vette, veszi meg amiben van üzlet..sajnos az ilyen nagy értékű autók ilyen fiatalon csak így kerültek be az országba akkoriban:(
Grando07-04-2009 21:22:42 // 44464
Ne legyek naív... :DDD
Azér kérdem, hogy ez az eredeti szín? Mert hogy a belseje matatva volt az látszik. De akkor van még itt néhány autó a kóbászkörben, ami "ripityára volt törve, és legalább 6 autóból rakták össze". :DDD ;))))
Na csak hogy érts engem is: nyilván nem a kormány és a kipuff fogja megmutatni, hogy mit élt át a gép. ;))))
Télleg nem védeni akarom az autót - sem ingem, sem gatyám az eladó, most látom először a vasat -, de még attól is lehet jó (vagy rossz), hogy 2002-ben már létezett, és te is láttad. ;)))
Amiket Andí mond, már érdekes lehet. ;)))
Azér kérdem, hogy ez az eredeti szín? Mert hogy a belseje matatva volt az látszik. De akkor van még itt néhány autó a kóbászkörben, ami "ripityára volt törve, és legalább 6 autóból rakták össze". :DDD ;))))
Na csak hogy érts engem is: nyilván nem a kormány és a kipuff fogja megmutatni, hogy mit élt át a gép. ;))))
Télleg nem védeni akarom az autót - sem ingem, sem gatyám az eladó, most látom először a vasat -, de még attól is lehet jó (vagy rossz), hogy 2002-ben már létezett, és te is láttad. ;)))
Amiket Andí mond, már érdekes lehet. ;)))
Cro16607-04-2009 21:19:33 // 44463
A rendszám nem változott, meg a szín se..tehát az.:) 1 óra alatt voltunk Pesten Szegedről amikor jöttünk a Nagykőrösire eladni(nem sikerült:))Pedig még akkor csak Kiskunfélegyházától volt pálya:)Szakadó esőben..nagy élmény volt:) Szerkezetileg nagyon topp volt(3 évesen)
Aki komoly vevő, úgyis megnézeti..nem hiszem hogy letagadnák, illetve lehetetlen letagadni, hogy újra van fényezve. nem tudom mennyit fejlődött a fényezés az elmúlt 7 évben, de azt a gyári színt képtelenség volt reprodukálni, főleg nem úgy hogy csak pár elemet festetsz.
Aki komoly vevő, úgyis megnézeti..nem hiszem hogy letagadnák, illetve lehetetlen letagadni, hogy újra van fényezve. nem tudom mennyit fejlődött a fényezés az elmúlt 7 évben, de azt a gyári színt képtelenség volt reprodukálni, főleg nem úgy hogy csak pár elemet festetsz.
Cro16607-04-2009 21:03:29 // 44462
gyöngyház természetesen az eredeti festés.olyan tojáshéj-szín vagy nemtudom:)néztük itthon 800 ezer volt a felár egy ilyen festésre akkoriban. Ha sokat nem változott a helyzet azóta, akkor a nagy tetőn megtalálod a gyári színét:)
Ne legyél naiv légyszi:)
Nem ismerjük egymást személyesen, de hidd el, én már akkor láttam ezt az autót, amikor tréleren megérkezett Szegedre, Svájcból Solothurn környékéről:)
Ne legyél naiv légyszi:)
Nem ismerjük egymást személyesen, de hidd el, én már akkor láttam ezt az autót, amikor tréleren megérkezett Szegedre, Svájcból Solothurn környékéről:)
Andy07-04-2009 20:52:54 // 44461
Ha ez tényleg ugyan az a kocsi akkor nekem nagyon gyanús minimum a gtk. Amikor még a hirdetést nézegettem akkor is felűnt, hogy telifényes lehet. Látni a hátsó kerékívnél ill. a küszöb alja és a lökösök alja gyárilag fekete. A géptető jobb oldala pedig kicsit felfele konyul. Ha valaki komolyan megakarja venni akkor csak óvatosan szerintem.
Grando07-04-2009 20:45:59 // 44460
Teljesen át lett fényezve vajon? Vagy az eredeti színe is ilyen hmmm... "sárgásfehéres"?
Kormánycsere lehet akármi miatt, nem? Pl. nem tetszett neki a fa, de a középkonzolig már nem jutott el.
A kipuff meg szintén lehet egyedi indíttatásból, csak úgy kicserélős.
Kormánycsere lehet akármi miatt, nem? Pl. nem tetszett neki a fa, de a középkonzolig már nem jutott el.
A kipuff meg szintén lehet egyedi indíttatásból, csak úgy kicserélős.
Cro16607-04-2009 20:41:35 // 44459
jah a váltókargomb szintén az a fahatású műanyag volt. ez a fajta sztem csak 2002 után van amúgy is(erre nem veszek mérget azéé) :)
Cro16607-04-2009 20:34:13 // 44458
Bocsánat, ha letöröm a lelkesedés(eteket)ed, de inkább ne eröltesd a vételt..hidd el nincs alul árazva a gép..ha csak poén akkor a Ok.
A szín (amikor még gyári:)) ) tényleg eszméletlen!!!! Nem csoda, hogy szerelmes lettem..ha valakit érdekel akkor nézze meg az oldalamon a fotót..és a dátumot:)
Kormány: semmi köze az eredetihez..természetesen fa/bőr kormány volt benne anno, hogy azóta miért cserélték? fantáziátokra bízom:)Erős a gyanúm, hogy az is ott készült ahol pl Don-é.(az alföldön :)) legalábbis nagy a hasonlóság.
Kipuff: nem gyári(attol még tényleg szép). csak a bal oldalon volt cső, és amikor Gábor barátom behozta Svájcból, Remus dob volt rajta, dupla végű, olyan 45 fokban törik felfelé,és a farkasfej kimarva az oldalán..biztos láttatok már olyat.
A szín (amikor még gyári:)) ) tényleg eszméletlen!!!! Nem csoda, hogy szerelmes lettem..ha valakit érdekel akkor nézze meg az oldalamon a fotót..és a dátumot:)
Kormány: semmi köze az eredetihez..természetesen fa/bőr kormány volt benne anno, hogy azóta miért cserélték? fantáziátokra bízom:)Erős a gyanúm, hogy az is ott készült ahol pl Don-é.(az alföldön :)) legalábbis nagy a hasonlóság.
Kipuff: nem gyári(attol még tényleg szép). csak a bal oldalon volt cső, és amikor Gábor barátom behozta Svájcból, Remus dob volt rajta, dupla végű, olyan 45 fokban törik felfelé,és a farkasfej kimarva az oldalán..biztos láttatok már olyat.
Grando07-04-2009 20:16:51 // 44457
Megint sikerült megúsznia? :DDD
A remekművet én is láttam. Egy kicsit igazítanék rajta:
"...Alfák sokasága a téren sorakozik,
Mellettük egy árva offos púposkodik..."
Ugye, Satti bácsi? ;))))
A remekművet én is láttam. Egy kicsit igazítanék rajta:
"...Alfák sokasága a téren sorakozik,
Mellettük egy árva offos púposkodik..."
Ugye, Satti bácsi? ;))))
Grando07-04-2009 20:01:36 // 44456
Ehh, sötétbordó... Hát nincs meg a csomagtérajtón a színkód? ;)))
W.07-04-2009 19:32:27 // 44455
...bezzeg a kóbászt meg nem fizeti a "költőúr"...:))))
"Tedd a kezed sportos szívedre,
Nyáron kell jönnöd, ide Szegedre.
Alfák sokasága a téren sorakozik,
Amorésok csapata ismét találkozik.
Lesz napfény, kellemes meleg,
Sok látnivaló, csak kinyitod a szemed.
Szépen sorban látványosan vonulunk,
Lesz kaja, pia bőven, finomat vacsizunk."
"Tedd a kezed sportos szívedre,
Nyáron kell jönnöd, ide Szegedre.
Alfák sokasága a téren sorakozik,
Amorésok csapata ismét találkozik.
Lesz napfény, kellemes meleg,
Sok látnivaló, csak kinyitod a szemed.
Szépen sorban látványosan vonulunk,
Lesz kaja, pia bőven, finomat vacsizunk."
Lumpi07-04-2009 17:21:25 // 44454
Na ilyen sebválto gomb kéne nekem.. nics valakinek? A talin meg is kothenténk a uzletett.
Lumpi07-04-2009 17:20:20 // 44453
Enyém valami sotétt bordo metál vagy mi... majd a talin meglátod hogy milyen siralmas a helyzet.. de éjjel nemlátni. nappal meg melozok : )
Grando07-04-2009 16:26:03 // 44452
Ennyire nem marhultam meg. :DDD
De a lúhere meglesz! ;)))
De a lúhere meglesz! ;)))
Arno16607-04-2009 15:45:52 // 44451
Pl egy "kóbászkörös körömlakk boy" felirat a csomagtarton vmi agyondizájnolt kaligráfiával :DDDD
Arno16607-04-2009 15:42:30 // 44449
Grando!!!
ha már festés meg ilyenek... :) pepe24 oldalán láttam...
Kicsiben meg szolidban meg masmilyenben meg mashol :) el tudom képzelni a 166on is...
ha már festés meg ilyenek... :) pepe24 oldalán láttam...
Kicsiben meg szolidban meg masmilyenben meg mashol :) el tudom képzelni a 166on is...
Grando07-04-2009 13:17:12 // 44447
Íííígy bezony!!! Nagyon vagány! :))))
Grando07-04-2009 13:15:59 // 44446
Nálam még csak most körvonalazódnak a dolgok. Egyelőre ott tartok, hogy kértem árajánlatot egy német cégtől. Komplett készletet szállítanak teljes fényezéshez. Ebben aztán van 5 liter füller, 6 liter festék, 7,5 liter lakk és 1 liter hígító a lakkhoz. Ez egy autó teljes fényezéséhez elvileg bőven elég. Szállítanak gyári színt vagy a saját színeiket (vannak köztük nagyon jók). Az egész pakét 309 €, ami úgyszólván lúfasz az itthoni árakhoz képest. Erre még jön persze a munkadíj - attól függően, hogy mit fényeztet az ember.
Az egyetlen probléma az, hogy egyelőre basznak válaszolni, pedig érdeklődtem már az oldalukon, aztán küldtem már nekik külön emilt is. Az ebayen is hirdetnek, még azt megpróbázom majd. Nem jellemző a németekre ez a hanyagság pedig... :(( Mondjuk 12 fő az egész csapatuk, és ilyen ajánlatok mellett, könnyen elképzelem, hogy nem kevés érdeklődőjük van. És emellett még melózni is kéne vkinek. :DDD
Majd idővel kérdezz rám, hogy hogy halad a dolog. ;))))
Ahogy látom a te géped fekete (vagy vulkánfekete). Ahhoz, hogy fehérre átfényezd, nagyjából csavarjaira kéne szedni az egészet. Sztem gondold át. Különben is szép szín ez a mostani! ;)))
Az egyetlen probléma az, hogy egyelőre basznak válaszolni, pedig érdeklődtem már az oldalukon, aztán küldtem már nekik külön emilt is. Az ebayen is hirdetnek, még azt megpróbázom majd. Nem jellemző a németekre ez a hanyagság pedig... :(( Mondjuk 12 fő az egész csapatuk, és ilyen ajánlatok mellett, könnyen elképzelem, hogy nem kevés érdeklődőjük van. És emellett még melózni is kéne vkinek. :DDD
Majd idővel kérdezz rám, hogy hogy halad a dolog. ;))))
Ahogy látom a te géped fekete (vagy vulkánfekete). Ahhoz, hogy fehérre átfényezd, nagyjából csavarjaira kéne szedni az egészet. Sztem gondold át. Különben is szép szín ez a mostani! ;)))
Don Gombóc07-04-2009 13:07:10 // 44445
Don Gombóc07-04-2009 13:03:11 // 44444
Ezt a dumát ! :)
Miért nem mondtad hogy csak tolom bele a paraszolvenciát, de ezért ez megyen is rendesen. :)
Miért nem mondtad hogy csak tolom bele a paraszolvenciát, de ezért ez megyen is rendesen. :)
W.07-04-2009 10:31:24 // 44443
Ha valakit érdekel , itt Szolnokon tudok intézni jó áron profi festést!! Az enyémet is itt csinálták és az Egomi dicséretekből itélve , nem lett rossz..:)
Lumpi07-04-2009 01:26:09 // 44442
Engem is érdekelne az az ár ajánlat,mivel az enyém is megérdemel egy komplett fényezést már.. foleg a lokosok,mert le vannak pattogva és a kapota,mert le van ontve valami savval.Rákérdezhetnél hogy mennyi lenne egy komplett festés fehérre,lakkozással.
Grando06-04-2009 22:41:18 // 44440
Igeeen! Vhonnan ismerős... Nem a kóbászkör pápája? :DDD ;)))
W.06-04-2009 22:29:24 // 44439
Ajánlom figyelmetekbe: Esztergom 2009.
Különösen a nagyon összeszedetten és profin nyilatkozó úriember tetszett..:))))
Különösen a nagyon összeszedetten és profin nyilatkozó úriember tetszett..:))))
Grando06-04-2009 22:11:31 // 44438
Fingom sincs. Írj Amore cartárs oldalára inkább. ;)))
GTsAtis06-04-2009 22:11:08 // 44437
Oksa,köszönöm
Totti (NagyVad)06-04-2009 22:10:32 // 44436
Ha vissza tudod nézni az utalás adatait tedd meg és egyeztesd még egyszer az adatokat és ha akkor sem akkor hivd fel valamelyik Staff-of emberkét és telon probáld meg ki deriteni a bibit!
Grando06-04-2009 22:10:27 // 44435
Ez az vazze! A fabetét se stimmel valóban! ;)))
Teljesen jó a terv. Apró kiegészítés: a váltógombot átvarratni világos belső résszel. ;)))
Ha megvan a gép, sikíts! A szín miatt pedig erősen szívni fogjuk a véredet! Te leszel a tejesember! :DDD ;))))
Teljesen jó a terv. Apró kiegészítés: a váltógombot átvarratni világos belső résszel. ;)))
Ha megvan a gép, sikíts! A szín miatt pedig erősen szívni fogjuk a véredet! Te leszel a tejesember! :DDD ;))))
Totti (NagyVad)06-04-2009 22:08:56 // 44434
Bőr oké!
Konzol oké!
De a kerék szerintem illik hozzá!
Konzol oké!
De a kerék szerintem illik hozzá!
Totti (NagyVad)06-04-2009 22:06:49 // 44433
Bár kicsit irigykedve szuros szemmel fogunk rá nézni ugye :-))))
GTsAtis06-04-2009 22:06:42 // 44432
Sziasztok!Valaki tudna nékem segíteni,2 hete elutaltam az Alfacity belépőt a megadott számlaszámre,visszaigaolták az utalást,jegyet viszont a mai napig nem kaptam!Más már az utalást követő napon megkapta!Tudja vki,hogy mi ilyenkor a teendő??Már írtam az info@alfaamora.hu-ra is,de onnan sem kaptam választ!:(
Smith06-04-2009 22:06:17 // 44431
össze lehetne ezt rakni, elmondom mit kell ezzel csinálni...
ha megvenném, akkor a mostaniból áttenném a vajszínű üléseket, és a vajszínű bőr ajtó betéteket, a műszerfalam közepéreől áttenném ehelyett a randa fabetét helyett a simát, az jobban illik ide
utolsó lépésként ezeket a "halálos-iramons" giccses krómozott felniket kidobnám a *csába és kapna rendes speedlinet.
Vaj bőr ülésekkel maradhatna a kormány is :)
Na így már jó lenne a szememnek teljesen :)
ha megvenném, akkor a mostaniból áttenném a vajszínű üléseket, és a vajszínű bőr ajtó betéteket, a műszerfalam közepéreől áttenném ehelyett a randa fabetét helyett a simát, az jobban illik ide
utolsó lépésként ezeket a "halálos-iramons" giccses krómozott felniket kidobnám a *csába és kapna rendes speedlinet.
Vaj bőr ülésekkel maradhatna a kormány is :)
Na így már jó lenne a szememnek teljesen :)
Totti (NagyVad)06-04-2009 22:06:02 // 44430
Ezért is irtam hogy nagyon enyhe mert tetszik ez a "hajohintás" mozgás nem akarok belőle egy patogos felni gyilkolászos izét csinálni föleg hogy ilyen szép felniket sikreül össze hoznom4
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
415
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?