Lacza18-06-2006 09:31:08 //
13990
Olvastam. :)) Azért vannak még jóízléssel bíró emberek. Nem hogy felvetted volna őket.
Lacza18-06-2006 09:21:59 //
13988
De az jó volt benne,hogy volt egy két csodálkozó szempár:)
Épp játszottam a gázzal amikor bácsi mondja a feleségének:
-Látod mama ez AUTÓ!
Én nem vagyok nagy híve az ilyen felvonulásnak, mert nem bírom nézni az offos idióták rángatózó pofáját, akik nincsenek egy kicsi türelemmel, pláne hétvégén.
Lacza18-06-2006 09:17:32 //
13986
Reggelt:)
Képeket csináltam,illetve nem én hanem a barátnőm:)Most kezdem el töltögetni az oldalamra,de egy-kettőt ide is felrakok majd:)
Szerintem beszámlót majd ír róla más.Ami jó volt,hogy kb 200-an vonultunk a városban,és a nagyvadak mentek elől:)
Ami rossz volt,hogy összetörött,ha jól számoltam 3 alfa és kettő felmondta a szolgálatot,de szerencsére megtudták javítani.:)
Amúgy meg kb 4 balasetet láttam:(
Valami bővebb beszámoló? Képeket csináltál?
Lacza17-06-2006 22:31:37 //
13983
Sziasztok,kár hogy nem jötetek sopronba:(
Gyurma volt ott meg egy új tag Gringo,meg van egy srác aki még nem is regisztrált,de azt mondta,hogy Szolnokra elmegy.:)
Nagyon fullos gépe van 2.4 jtd:)
Az biza' kp-zár-motor-halál kezdődő jele.
Úgy emlékeszem a csomagtartóban (a kárpit alatt ) van a fedele. De ez most nem százas, lehet, hogy keverem.
Már a szerelőnél ül az autó.
Jó reggelt mindenkinek!
Tudja valaki, hogy a padló lemezen van-e valahol szerelőnyílás az üzemanyag szivattyú kivételéhez, vagy a tankot le kell venni?
W.17-06-2006 10:17:06 //
13978
Nekem is csinálta az előző 166-nál a bal első ajtó, de ha kulcsal zártam be, akkor jó volt. Egy tipp: az ajtógomb nem szorul belül? Lehet, hogy csavarni kell rajta.
Lehet hogy csak szétakadt valami a kulcsos oldalon. Csak a kárpit leszedés aprólékos.
Majdnem... elszaladtam festéket venni.
Nem tudom mi lehet a gond. A zár működik, de csak belülről. Kulccsal nem. A távirányító zárná a kocsit, de amiatt, hogy a retesz nem megy le, csak a többi ajtónál, emiatt vissza kinyitja mindet.
Hunor17-06-2006 09:41:57 //
13974
Én is elvonulok egy kicsit mert ma gyerek felügyelőt játszok.
Majd délután jövök idétlenkedni. :))
Az lehet. Én is megyek,mert van egy ki családi program, azért nem mentem sopronba.
Hunor17-06-2006 09:33:42 //
13971
Szia!Lehet,hogy ott van de lehet,hogy talált valami "kellemes" elfoglaltságot.
Jó napot! A Kilo meg lapít? :)) Be van jelentkezve, és közben meg kiment a disznókhoz trágyázni? :))
Hunor17-06-2006 09:27:08 //
13969
Pálinkás jó napot!
Ez a shift gomb megőrjít! Vagy a bal kezem béna? :))
Hali4 Mo volt a balos ajtózárral? Nekem téler szokta ezt csinálni néha, de akkor kulccsal zárom és utólag nyomom rá a riogatót, és nyitáskor is így csinálom. Most viszont a bal hátsó központim nem műkszik de lehet hogy ott más a gebasz mert ha kézzel nyitom olyan akadósan nyílik a belső kilincs.
Jó estét Urak!
Tudom, hogy az utóbbi időben elhanyagoltalak titeket, de azt hiszem lesz ez még így. :-)))))
Ma vittem a szerelőhöz a verdát. Tegnap Pesten meghülyült a bal oldali ajtózár. Valamiért nem húzza le a reteszt. Emiatt visszanyitja az összes ajtót. Ha kézzel lenyomom a gombot, akkor lezár, ha másik ajtón teszem ugyanezt, akkor a bal első nem mozdul és a többit megintcsak nyitja újra.
Kívülről a kulcs szintén nem nyitja vagy zárja.
Meg egy kis átvizsgálás... nézze meg, miért nyöszörög az a sok szar benne... szervo, klíma, stb.
Az az esetleges erőtlenedés lehet valami ilyesmi. Az ötezernél megjelenő torpanás viszont konzekvens. Ez bosszant jobban.
Lehet hogy érdemes lenne egy pár napot rááldozni, és az összes csatlakozót átvizsgálni, weller pákával átfuttatni cinnel meg ilyenek. Plusz megpucolni őket. Lehet hogy ennyi a gondjuk. Vagy nem.
Majd leköltözök és nekiállunk ketten. :))
Na megyek csicsizni mert ma hosszútávú vezetésem volt és elgyengültem ebben a melegben. Joccakát uraim.
Avval nincs is gond. Ez a fullákolás idegesít. Legalább Te is láttad milyen amikor behülyül. Idén hadatüzenek a jelenségbek, csak sajna húzós lehet. Még gyüjtögetek...
Az semmi ami kicsi trutyi van rajta, annyi kell.
Tegnap előtt mentem le este, tegnap reggel 9-12 ig megbeszélés, és onnan tűz vissza Bajára. Nem akartalak zavarni, meg idő sem volt. Bocs.
De voltam tegnap Szegeden ...
Hol voltál??? Kapuccinózás meg semmi? Irgum burgum.
Más: A bal e. gumiharangomon van olyan golyós bilincs. Megpróbáltam megmozdítani, de lehetetlen annyira fog. Viszont egy kis olaj (zsir) pára volt a csuklón magán. Szóval lehet valami van abban amit a szerelőd mondott.
Alkalomadtán letörlöm és megnézem újra.
badbone16-06-2006 18:54:49 //
13957
mar megint meccs lesz?:) inkabb autozok egyet:)
Amugy joreggelt az uraknak:)
Mindig ennyit megyek, de én is megnézem a meccset ha lesz tv a kocsmában. :))
W.16-06-2006 17:52:05 //
13955
Mingyá mecs lesz megint....
W.16-06-2006 17:49:56 //
13954
Rád hát! Beneveztél az "ismerd meg Hazánkat" mozgalomba? :)))
Igen furcsa mert a kesztyűtartó is fekete, de lehet ez valami ilyen kiadás mert sok minden nem jut el hozzánk, erről tudnék mesélni. Az új elejűben jelent meg nállunk a 3,2-es motor, de előtte is volt olaszban a régi elejűben mint a miénk.
Halihó! :) Ha rám gondoltál, nem. De voltam tegnap Szegeden,ma Baján, Pécsen, Zalaegerszegen Laczánál, Nagykanizsán, és hopp itthon is vagyok. Jól elfáradtam ebben a melegben.
W.16-06-2006 17:40:11 //
13951
Szép jó napot Uram!!! Nem jártál erre a héten.....?
W.16-06-2006 17:21:47 //
13950
Láttatok már ilyen gyári kombinációt??? Fekete-beige......sztem ez kissé gyanús....sőt nagyon átverés szaga van.....
166
Ja, hogyne :) Bár már jó régen csináltam.
ghosty916-06-2006 11:51:24 //
13948
VirtualTuning. Magyarul Photoshop. ;-)
Persze hogy VT. De mi is az ? :)
mesa16-06-2006 11:22:46 //
13946
Mondom hogy VT !!!
Nincs ilyen. Értitek ? :))) Csak vicceltem a Kappa alvázzal kapcsolatban.
Lacza16-06-2006 11:19:19 //
13945
Nekem nagyon tetszik,elcserélném az enyémre:)
Simán. Van egy-egy jel a két vezérműtengelyen, és a csapágyházon, illetve a fótengelyen. De ha az 1-es hengert felső holtpontba tekeri, és mindent összejelölnek, ekkor nem lehet gond.
mesa16-06-2006 09:48:29 //
13942
Nem. Gyártottak kupét is, Lancia Kappa Coupe alvázra !
Persze, szerinted mi lenne 2 ajtósban ?! :))
Nem cegledi a holgyemeny? egy fekete gepe van ,es a multkor lattam ,akkor szegenynek meg volt nyomva a hatulja. segiteni sajna nem tudok ilyen kerdesekben.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.