Forum >> Alfasud-33
kaibinger8410-02-2008 17:27:07 // 41221
menetet kell rá vágni:-)
Bálint10-02-2008 17:23:20 // 41220
Mondjuk az enyém egész szép volt talán azért is nyúlták le :((
Bálint10-02-2008 17:22:43 // 41219
De az is valami, mert gondolom nem lehet olcsó autósboltban megrendelni a gyárit, és nem akarok ezreket kiadni azért mert valami félkegyelmű "kirabolt"
Gróf10-02-2008 17:16:05 // 41218
Nekem van 1, de nem a legszebb állapotú, már megkopott a széle..
kaibinger8410-02-2008 17:15:43 // 41217
sajnos ésa hétvégi baleset engem is sziven ütött!:-(
Gróf10-02-2008 17:15:06 // 41216
Szomorú valóság :(
Bálint10-02-2008 17:12:57 // 41215
Hy mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valakinek felesleges AR emblémája, mert a minap valami kedves ember volt olyan szemét, aljas, hogy lenyúlta a kis 33-asom elejéről. Nem tudom hogy ki lehet ilyen féreg. Mert ugye mi alfások nem csorbítjuk meg cartársain autóját, hanem csodáljuk, viszont ha nem alfás volt akkor meg mit kezd az én emblémámmal! Mindegy sikerült neki felidegesítenie.
Szóval ha lenne valaki olyan jótékony, és lenne neki felesleges márkajelzése, akkor szójon.
Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valakinek felesleges AR emblémája, mert a minap valami kedves ember volt olyan szemét, aljas, hogy lenyúlta a kis 33-asom elejéről. Nem tudom hogy ki lehet ilyen féreg. Mert ugye mi alfások nem csorbítjuk meg cartársain autóját, hanem csodáljuk, viszont ha nem alfás volt akkor meg mit kezd az én emblémámmal! Mindegy sikerült neki felidegesítenie.
Szóval ha lenne valaki olyan jótékony, és lenne neki felesleges márkajelzése, akkor szójon.
kaibinger8410-02-2008 17:00:21 // 41214
Bár nem feltételezem a jeln lévőkről de ide is be teszem!
Ezt olvasd el,és szórd szét ahol csak tudod!
"Elmentem egy buliba Anyu, s emlékszem a szavaidra.Megkértél,h ne
rúgjak be,így nem ittam semmit.Büszke voltam, ahogyan azt előtte
megmondtad.Nem ittam alkoholt vezetés előtt Anyu,és a többiek
gúnyolódtak is.Tudtam, hogy igazad volt Anyu,ésh neked mindig igazad
van.A buli lassan véget ért,és mindenki hazaindult.Ahogy az autóhoz
léptem,tudtam,h épségben haza fogok érni:nevelésed
alapján-felelősségteljesen és büszkén!Lassan mentem Anyu,s
bekanyarodtam egy kis utcába.De a másik sofőr frontálisan
belémhajtott.Ahogy fekszem itt a járdán Anyu,hallom a rendőröket,hogy a
másik sofőr ivott.És most én vagyok az,akinek ezért fizetnie kell!Itt
fekszem,haldoklom!ANYU KÉRLEK SIESS!Hogy történhet ez velem?Az életem
kipukkan,mint egy lufi!Körülöttem minden tiszta vér Anyu,legtöbb az én
vérem.Hallom,az orvos azt mondja,h már nem tud segíteni rajtam.Csak azt
akarom mondani Anyu,esküszöm,tényleg NEM ittam.A többiek voltak,akik
ittak.A másik sofőr is ilyen buliban volt,mint én.Egyetlen különbség:ő
volt az,aki részeg volt,én vagyok az,aki most meghal!MIÉRT isznak az
emberek Anyu?Erős fájdalmaim vannak,mint a késszúrás,olyan erősek!A
férfi,aki belémjött,fel-alá szaladgál,én itt fekszem...és haldoklom.Ő
meg csak néz rám hülyén!Mondd meg a BÁTYÁMnak, hogy ne sírjon Anyu.És
mondd meg APUnak,h legyen most bátor.Ha már a menyországban leszek
Anyu,írasd a sírkövemre:"Apja lánya".
Valaki mondhatta volna neki,h ne igyon,ha vezet.Ha mondta volna neki
vki,most nem kellene meghalnom.Már alig kapok levegőt Anyu,nagyon
félek.KÉRLEK NE SÍRJ MIATTAM Anyu.Mindig ott voltál,mikor szükségem
volt rád!Mielőtt elmegyek,van egy kérdésem:NEM ÉN VEZETTEM
RÉSZEGEN,MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI?" (Reszlet, egy lany utolso
telefonbeszelgetesebol az edesanyjaval.)!
Próbáljuk megismertetni mindenkivel,h felfogják,mit is jelent mindez!!!!
Vegyétek komolyan!!!!!!!!!!!!
Ezt olvasd el,és szórd szét ahol csak tudod!
"Elmentem egy buliba Anyu, s emlékszem a szavaidra.Megkértél,h ne
rúgjak be,így nem ittam semmit.Büszke voltam, ahogyan azt előtte
megmondtad.Nem ittam alkoholt vezetés előtt Anyu,és a többiek
gúnyolódtak is.Tudtam, hogy igazad volt Anyu,ésh neked mindig igazad
van.A buli lassan véget ért,és mindenki hazaindult.Ahogy az autóhoz
léptem,tudtam,h épségben haza fogok érni:nevelésed
alapján-felelősségteljesen és büszkén!Lassan mentem Anyu,s
bekanyarodtam egy kis utcába.De a másik sofőr frontálisan
belémhajtott.Ahogy fekszem itt a járdán Anyu,hallom a rendőröket,hogy a
másik sofőr ivott.És most én vagyok az,akinek ezért fizetnie kell!Itt
fekszem,haldoklom!ANYU KÉRLEK SIESS!Hogy történhet ez velem?Az életem
kipukkan,mint egy lufi!Körülöttem minden tiszta vér Anyu,legtöbb az én
vérem.Hallom,az orvos azt mondja,h már nem tud segíteni rajtam.Csak azt
akarom mondani Anyu,esküszöm,tényleg NEM ittam.A többiek voltak,akik
ittak.A másik sofőr is ilyen buliban volt,mint én.Egyetlen különbség:ő
volt az,aki részeg volt,én vagyok az,aki most meghal!MIÉRT isznak az
emberek Anyu?Erős fájdalmaim vannak,mint a késszúrás,olyan erősek!A
férfi,aki belémjött,fel-alá szaladgál,én itt fekszem...és haldoklom.Ő
meg csak néz rám hülyén!Mondd meg a BÁTYÁMnak, hogy ne sírjon Anyu.És
mondd meg APUnak,h legyen most bátor.Ha már a menyországban leszek
Anyu,írasd a sírkövemre:"Apja lánya".
Valaki mondhatta volna neki,h ne igyon,ha vezet.Ha mondta volna neki
vki,most nem kellene meghalnom.Már alig kapok levegőt Anyu,nagyon
félek.KÉRLEK NE SÍRJ MIATTAM Anyu.Mindig ott voltál,mikor szükségem
volt rád!Mielőtt elmegyek,van egy kérdésem:NEM ÉN VEZETTEM
RÉSZEGEN,MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI?" (Reszlet, egy lany utolso
telefonbeszelgetesebol az edesanyjaval.)!
Próbáljuk megismertetni mindenkivel,h felfogják,mit is jelent mindez!!!!
Vegyétek komolyan!!!!!!!!!!!!
HátvédRomeo10-02-2008 16:55:53 // 41213
Szevasztok! :))
Viking156! Ne akadj ki azon ha ismertlen nem reagál vissza ha érdeklődsz valamilye után. Van használton olyan aki, még a mai napig alkatrészt árul azt a mail címe már nem él, vagy tele van, stb de még azon árul. És friisített már hírdetést.
Van ez így, tovább kell kutakodni. Én mikor verdát kerestem 5 éve, 3 hónapig telefonáltam képeket néztem vártam, kutakodtam alkudoztam, stb. Mire egy szép reggeli órákban aludtam az igazak álmát éjszakás meló után és Ronnie cartárs felhívott, hogy egy barátja árul egy fasza 33-ast, menjek fel 1 misét megér, de tutti el fogom hozni.
Na így is lett, pedig 1.5 ig kerestem autót. Mégis 1.7 lett belőle. A mostani Bestia!!! :))
Szóval Hajrá tovább a kutakodásér!! :)))
Viking156! Ne akadj ki azon ha ismertlen nem reagál vissza ha érdeklődsz valamilye után. Van használton olyan aki, még a mai napig alkatrészt árul azt a mail címe már nem él, vagy tele van, stb de még azon árul. És friisített már hírdetést.
Van ez így, tovább kell kutakodni. Én mikor verdát kerestem 5 éve, 3 hónapig telefonáltam képeket néztem vártam, kutakodtam alkudoztam, stb. Mire egy szép reggeli órákban aludtam az igazak álmát éjszakás meló után és Ronnie cartárs felhívott, hogy egy barátja árul egy fasza 33-ast, menjek fel 1 misét megér, de tutti el fogom hozni.
Na így is lett, pedig 1.5 ig kerestem autót. Mégis 1.7 lett belőle. A mostani Bestia!!! :))
Szóval Hajrá tovább a kutakodásér!! :)))
kesa10-02-2008 14:16:56 // 41212
én is tapasztaltam már ilyet, ráadásul amore-s az illető
beszéltünk telefonon, írtam mélt, hogy miket keresek, azt mondta, megoldható, de nem lett belőle semmi
beszéltünk telefonon, írtam mélt, hogy miket keresek, azt mondta, megoldható, de nem lett belőle semmi
pb_10-02-2008 12:35:51 // 41211
Óra szerint 5ben 1k fordulat 33-34 km/h.
pb_10-02-2008 12:20:48 // 41210
THX! Kacsazsííír.))
Ez olyan lesz, mint az enyém.
Ez olyan lesz, mint az enyém.
Vikking 31110-02-2008 11:16:20 // 41209
Most össznépileg utálok a tegnapi beszólásom miatt? :( Csak tényleg megígérte a gyerek, hogy küldi a képeket, meg hasonlók, de nem is foglalkozott velem, pedig az áron változtatott... Na mindegy...
Egyébként ha tényleg összejön az a vas, amit nézek, (ill majd fogok nézni, még csak régi képek vannak róla) akkor igencsak érdekes, hogy milyen áron adják a 33makat... Szinte állapottól függetlenül!
Egyébként ha tényleg összejön az a vas, amit nézek, (ill majd fogok nézni, még csak régi képek vannak róla) akkor igencsak érdekes, hogy milyen áron adják a 33makat... Szinte állapottól függetlenül!
Bálint10-02-2008 10:50:15 // 41208
pb_09-02-2008 22:31:51 // 41207
1 jó kis szűrt gyümölcslénél nincs jobb.))
Ferke09-02-2008 22:24:54 // 41206
Na ja, pl jéger, unicum.:)
pb_09-02-2008 22:17:59 // 41205
Van annál jobb, természetes anyagokból készült orvosság?)))
Ferke09-02-2008 22:14:52 // 41204
Már megin a hpra gondolsz?:))
pb_09-02-2008 22:00:02 // 41203
A remegés ellen vannak jó kis gyógyszerek.)))
Vikking 31109-02-2008 21:40:41 // 41202
Jó bocsi...
De egyébként meg ha történt valami, akkor miért tette fel új árral a használtautóra azóta? egyáltalán nem tisztességes... Legalább képeket küldött volna, komolyan... Nem értem az embereket...
De egyébként meg ha történt valami, akkor miért tette fel új árral a használtautóra azóta? egyáltalán nem tisztességes... Legalább képeket küldött volna, komolyan... Nem értem az embereket...
Ferke09-02-2008 21:29:41 // 41201
Hé srác, nyugi vaaan, itt nem pont így szoktunk beszélgetni.:(
Egyébként meg ha valaki pl. eladja az autóját, vagy egyéb más ok miatt már nem annyira érdekelt abban, hogy túladjon a vason (lehet ez bármi, pl meggondolta magát, beteg lett, összetörte, stb, stb), akkor sajnos a legritkább esetben foglalkozik utána már a korábbi jelentkezőkkel. :(
Egyébként meg ha valaki pl. eladja az autóját, vagy egyéb más ok miatt már nem annyira érdekelt abban, hogy túladjon a vason (lehet ez bármi, pl meggondolta magát, beteg lett, összetörte, stb, stb), akkor sajnos a legritkább esetben foglalkozik utána már a korábbi jelentkezőkkel. :(
Vikking 31109-02-2008 20:55:46 // 41200
A srác egyébként elmehet a jó büdös anyja picsájára... Küdltem neki e-mailt, az elsőre még válaszolt, de képeket kb 3 hete nem küld. Na mindegy leszarom. Úgy tűnik, hogy találtam valamit, ami megéri. Meglátjuk. Többet majd ha fixálódik...
GT Ɨ|ѯ09-02-2008 19:59:48 // 41199
na jó:-)
remegett a keze:-DD
remegett a keze:-DD
pb_09-02-2008 18:08:21 // 41198
Újonnan, sem került ennyibe.)))
pb_09-02-2008 18:03:18 // 41197
Kár, hogy hadja tönre menni azt a verdát.(
Az én hulladékomnak is van ám története, sztem ha nem hozzám kerül, már rég alkatrészeire bontva várna jobb sorsára. Szopatni szeretik az mbert annyi szent. Föleg, akkor, ha már előtte valamilyen "szakmber" is belenyúlt a témába.
Az én hulladékomnak is van ám története, sztem ha nem hozzám kerül, már rég alkatrészeire bontva várna jobb sorsára. Szopatni szeretik az mbert annyi szent. Föleg, akkor, ha már előtte valamilyen "szakmber" is belenyúlt a témába.
pb_09-02-2008 17:52:33 // 41195
92től a QVkben is ilyen ajtókárpit volt. Az nálam mind a 4be, valamelyik marha lyukat vágott.( 1 fényképet dob6nál fel róla, ide.)
Gábor3309-02-2008 17:30:28 // 41194
Üdv! Nem.Akiröl beszéltem az Györ melett lakik. Nem tudom,hogy mi abban a jo,ha van egy ritka autod és szépen lassan az enyészeté lesz.Tudom,hogy nem kevés munka mire egy ilyen auto összeáll,de szerintem megéri a fáradságot.Az én 33-asomat is rengeteget csináltuk,persze nem folyamatosan.Amikor volt rá pénzem,akkor vettem hozzá dolgokat és beszereltem.Most is ez van a motorral,lassan meglesz hozzá minden alkatrész.Addig pedig lehet takaritani meg festeni a dolgokat.
Ferke09-02-2008 17:02:44 // 41193
Nem véletlenül Pesterzsébeten lakik??!?:))) Csak mert ott van egy srác, aki évek óta rohaszt egy sprinyót a szabad ég alatt, de az istennek sem adná el, jó az úgy ott, ahogy van, szerinte.:(((
Gábor3309-02-2008 16:12:45 // 41191
Hello!Sokáig mondtam neki,hogy megvenném igy a sprintet,de hiába nem adja el.Sajnálom,mert nagyon szép volt a törés elött.Mostmár az összes fék-futomü alkatrész összegyogyult rajta.Tulajdonképpen festeni kellene az egész kasznit,meg befejezni a lakatos munkát.Nekem régi álmom egy sprint,de vagy pénzem nem volt rá elég vagy mikor meglett az anyagi háttér akkor meg nemtaláltam eladot.Na igy lett 33-as alfa-m.Végül is nem bántam meg,hogy megvettem,de más tuti nem foglalkozott volna vele ennyit mint én.Tudom,hogy másnak nem sokat ér egy ilyen öreg auto,de én imádom nagyon,meg mivel autoszerelö az egyik szakmám szerelni is szeretem.Igaz,néha az az érzésem,mintha direkt szivatna.De ezt hamar elfelejti az ember,ha megjavitja és megint megy mint a szél.
Gróf09-02-2008 15:51:05 // 41190
Hmm Szép lehet :))) Jó hogy megvannak hozzá a gyári hangszórók, ritka az ilyen alakú.. :)
Bálint09-02-2008 14:48:34 // 41189
Az az ajtókárpit, mint a tiédben, az ülések másak, mert nekem nem szövet a belseje, hanem velúr bőr :)
Gróf09-02-2008 14:17:30 // 41188
Zsír!!! Ritka darab :))))
Bálint09-02-2008 14:13:32 // 41187
Bőr! A gyári oválhangszóróval szerelt ajtókárpitok :)
pb_09-02-2008 13:38:34 // 41186
Ja, hogy neked akkor már 1.7 volt.) Én az 1.5össel számolgattam. így kevesebb a 16v előnye, de még mindig neki áll a zászló.) Kár lenne a Sprintért, nosugasd a haverodat, hogy csinálja +.) Kíváncsi lennék nagyon 1 ilyen verdára.
pb_09-02-2008 13:36:35 // 41185
Talán írtam is a Lszondát a múltkoriban.) De azjó hír, hogy forrasztás után normálisabb lett, legalább csinál valamit a szonda. De persze ez sajnos korán sem jelenti azt, hogy jól műxik.( Zsíír, az ajtókárpitod fekete bőr(vagy műbőr)?
Gábor3309-02-2008 12:24:33 // 41184
Üdv! Igen,pontosan a 16 szelep és a hosszu válto miatt gyengébben kezdett a sprint.Nekem akkor még tuti volt az 1,7 motorom,szerintem max 10-15le különbség volt a két motor között. Mondjuk már mindegy,mert a sprintböl nem mostanában lesz auto.Hoztunk hozzá masik kasznit és mivel kerosszéria lakatos a srác neki is álltunk csinálni a donor kasznit.Belekerült a motor-válto,futomüvek,kormánymü,kábel köteg szoval müködött is,de valamiért nem akar vele foglalkozni.Már kb 2-éve áll az udvaron,szerintem igy fog tönkre menni.Meg szerettem volna venni,de nem adja el.Szoval ez van.
Bálint09-02-2008 12:07:41 // 41183
Kiszedtem a lambda szondát, mert meg voltak törve a vezetékek és újra forrasztottam, most már nem olyan gyakori a dadogás, de most is megtorpan közbe-közbe előzésnél. Majd kicserélem, ha egyenesbe jövök :) Ja és van imola belsőm :D Majd teszek fel képeket valamikor.....
pb_09-02-2008 11:57:35 // 41182
Na, igen ez 1 ilyen dolog, hogy kell "némi" pénzbeli ráfordítás is.) De, azért, ha az mber kifogja, olcsón lehet hozzájutni bontott jó cuccokhoz is.
Elhiszem, amit írsz, bár 1 kicsit furcsának találom, ezt a 16v Sprint esetet. Vagy nem padlózta a haverod, vagy valami gond lehetett, azzal a motorral. Mert a tied gyárilag 95 paci volt, a 16v motor pedig min 34 lóval erősebb, de inkább 37el. Ha a későbbi széria hfejei kerültek az autódra, akkor 1 10 pacival csökkenhet a különbség. Emellett a Sprintnek van még kb 20-30 kg előnye súlyban is. Az tény, hogy az Lindulás a tied, a Pre Mod váltó, és a 4x4 miatt, míg a Sprint a standard 1.5/1.7 váltóval gyengébben indul. Úgy tippelem, hogy az előnyöd kb 2ben, vagy 2 végén elfogy. 2 végén a 16v kb 105el megy, míg te csak 90el(gyári kerékméretet feltételezve, és azt nem vettem figyelembe, hogy a 8v 6k fölött elfogy, ott, ahol a 16v még vígan húz), ha pedig még előbb váltasz L, akkor bőven +fogott 2ben. 100 fölött pedig már inkább hátrány az összkerék, főleg az 50-50, ott simán el kéne mennie a 16vnek.
A 16vsítésnél elég sok kábelt kell behúzni, ill, ha én ilyet csinálnék tuti átkábelezném legalább a fővezetékeket.
Sztem nem nagyon kell a 16vn változtatni gyárilag nagyon Ltaláltak azt. De persze, ha kell, akkor lehet, azért.)
Elhiszem, amit írsz, bár 1 kicsit furcsának találom, ezt a 16v Sprint esetet. Vagy nem padlózta a haverod, vagy valami gond lehetett, azzal a motorral. Mert a tied gyárilag 95 paci volt, a 16v motor pedig min 34 lóval erősebb, de inkább 37el. Ha a későbbi széria hfejei kerültek az autódra, akkor 1 10 pacival csökkenhet a különbség. Emellett a Sprintnek van még kb 20-30 kg előnye súlyban is. Az tény, hogy az Lindulás a tied, a Pre Mod váltó, és a 4x4 miatt, míg a Sprint a standard 1.5/1.7 váltóval gyengébben indul. Úgy tippelem, hogy az előnyöd kb 2ben, vagy 2 végén elfogy. 2 végén a 16v kb 105el megy, míg te csak 90el(gyári kerékméretet feltételezve, és azt nem vettem figyelembe, hogy a 8v 6k fölött elfogy, ott, ahol a 16v még vígan húz), ha pedig még előbb váltasz L, akkor bőven +fogott 2ben. 100 fölött pedig már inkább hátrány az összkerék, főleg az 50-50, ott simán el kéne mennie a 16vnek.
A 16vsítésnél elég sok kábelt kell behúzni, ill, ha én ilyet csinálnék tuti átkábelezném legalább a fővezetékeket.
Sztem nem nagyon kell a 16vn változtatni gyárilag nagyon Ltaláltak azt. De persze, ha kell, akkor lehet, azért.)
pb_09-02-2008 11:15:04 // 41181
Na akkor ez a probléma is kipipálva.) A dadogással mi a helyzet, nem nézted a jó fordszámmérővel?
Face08-02-2008 17:57:04 // 41180
Angolul tudó 33/Sprint fékhatást javítani vágyók figyelmébe ajánlom az alábbi két linket, ma találtam, igensok okossággal!:
www.alfaowner.com/Forum/alfa-33-sud-and-sprint/66752-how-to-upgrade-brakes-on-33-a.html
http://toofastforyou.piczo.com/sprintontrack?cr=1&linkvar=000044
www.alfaowner.com/Forum/alfa-33-sud-and-sprint/66752-how-to-upgrade-brakes-on-33-a.html
http://toofastforyou.piczo.com/sprintontrack?cr=1&linkvar=000044
Gábor3308-02-2008 17:01:23 // 41179
Nekem is ment,de nem volt olyan erös váltás,mint a karbinál,amikor kb3500-tol megindul és húz rendesen és nem szabályoz le.Fogyasztással meg ugy vagyok,hogy tudom,hogy nagyon lábfüggö,ha nyomom neki akkor eszik rendesen.Nekem városban olyan 10-körül alakul,pályán meg 9-körül.
Gábor3308-02-2008 16:54:08 // 41178
Nem,tudnák szerezni alkatrészeket,de nincs rá keret! Ezt a motort kaptam meg a másik 1,5-öst is.Szoval csakis az anyagiakon mulik minden.Amikor a motorom még tuti volt többször probáltam versenyezni haverom sprint-jével,neki 16v motorja van.Olyan160-ig mellette voltam,utánna tudott csak meglépni.Mondjuk nekem a 4*4-es váltom elég rövid,neki meg a 16v váltoja volt.A sors ironiája,hogy iratott rá chippet és kb 3-hét mulva tk-sra törte.A másik pedig ami a karbi mellett szol,hogy egy huszon akárhány évas villamosságra épiteni bátor dolog,elég egy vagy két volt feszültség esés és máris megzavarodik az egész.Másrészt meg nem tudsz rajta változtatni szinte semmilyen beállitást.Szoval nekem maradnak a karbik!!!
Bálint08-02-2008 16:53:24 // 41177
Hy mindenki!
Nemrég tárgyaltuk a fordulatszámproblémát és jeleztétek páran, hogy nektek is csal a fordulatmérőtök. A megoldás nálam (miután már mindet végignéztem) a műszer csere volt. Most hibátlanul mér. Valószínüsítem, hogy nálatok is ez lehet a probléma....
Nemrég tárgyaltuk a fordulatszámproblémát és jeleztétek páran, hogy nektek is csal a fordulatmérőtök. A megoldás nálam (miután már mindet végignéztem) a műszer csere volt. Most hibátlanul mér. Valószínüsítem, hogy nálatok is ez lehet a probléma....
HátvédRomeo08-02-2008 16:41:38 // 41176
Szevasztok!
Nekem a karbi is jó, lehet piszkálni az fix. De lekopogjam az IE-m nekem tetszik. Elég jól megy a vas, sőt,... és 8-9 literrel városba elmegy, országúton meg 6,5-7 el elgurul 130-150 között, tartva ezt.
Ha választanom kéne, hát nem tudnék, őszintén.
Nekem a karbi is jó, lehet piszkálni az fix. De lekopogjam az IE-m nekem tetszik. Elég jól megy a vas, sőt,... és 8-9 literrel városba elmegy, országúton meg 6,5-7 el elgurul 130-150 között, tartva ezt.
Ha választanom kéne, hát nem tudnék, őszintén.
pb_08-02-2008 16:38:32 // 41174
Gondolom sokat tettek rá, aztán bedolgozta 1 kicsit a lelkem.))
Ferke08-02-2008 16:36:48 // 41173
Na vééégre valaki, aki megmondja a tutit! Mármint a karbikkal kapcsolatban!:)))
pb_08-02-2008 16:36:37 // 41172
Bontott jó cuccokat nehéz találni ez igaz, de nem reménytelen.) Az 1.7 az LE3al, és a Motronical is annyit tud, mint az 1.5 QV, 1 nagyon kicsivel többet. Viszont, ha a jellegzetes 4 torok szívja a levegőt hiányzik, akkor azt mondom, hogy 16v.))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
572
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?