Forum >> Alfasud-33
Pec23-08-2012 22:19:20 // 78271
Kicsit olyan mintha valami cukormázba mártották volna, de szerintem tényleg nem rossz. Fényezést idővel renbe lehet tenni.
Pec23-08-2012 22:16:53 // 78270
Ez megnyugtató! Most valamiért a Christine című film ugrott be:)
Ékszij23-08-2012 22:11:21 // 78269
A karosszéria szvsz meg van csinálva rendesen többször voltam nála és láttam a fázisokat, viszont én nem dolgoztam volna egybe . A festés lett egy kicsit elsietve de hívd fel biztos tud róla mesélni hasznos dolgokat.
Kazes☻23-08-2012 22:02:43 // 78268
Mert rád várt! Te vagy a kiválasztott! :)))
Pec23-08-2012 22:01:19 // 78267
Köszi az infót! Mostmár egyre bizonyosabb hogy nem fogok kiesni belölle:) mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy miért nem fejezte be soha senki rendesen ezt az autót?:/
Ékszij23-08-2012 21:46:51 // 78266
A lakatolás és a festés Mártélyon készült , az akkori tulaj csinált rajta mindent .Rago
Pec23-08-2012 20:57:39 // 78265
Amúgy igen AVP a rendszáma! Nekem is ilyen 350 körüli összeget mondott akitől vettem.
Pec23-08-2012 20:49:48 // 78264
Lassan csak körvonlazódik az autó előélete:) nekem nincs bajom a szélesítéssel egyébként,( mitöbb még tetszik is) inkább a fényezése akaszt ki! De annak örülök hogy legalább a lakatomunkát megúsztam egyenlőre)Karburátort szerelővel csináltatom, a futóműnek lehet neki vágok magam. Ha minden jól megy holnap megpróbálom kivinni lábon Solymárra, mert nem lehet zárni a kocsit, én meg telepen lakok panelben, s hiába jó a környék nem hagyom kint az utcán nyitva.
kesa23-08-2012 20:39:58 // 78263
Szerintem én is ezt láttam.
Mártély, Mindszent, Hódmezővásárhely ott vannak egymás mellett.
És én ~3-5 éve láttam azt az autót.
Mártély, Mindszent, Hódmezővásárhely ott vannak egymás mellett.
És én ~3-5 éve láttam azt az autót.
Ivan23-08-2012 20:34:42 // 78262
Szia!
Pontosítanék, ha a rendszáma AVP-..., akkor a kocsi egészen 2 évvel ezelőttig Hódmezővásárhelyen volt. 6 évig volt annál a tulajnál, akivel egyébként a mai napig kapcsolatban vagyok. Akkor 380e HUF -ért cserélt gazdát, s került először egy pesti parkolóházba, majd a "bozontba", ahol te rátaláltál. Bízom benne, hogy most már jó kezekbe került! :-) Sok boldog kilométert kívánok nektek!!! :-)
Pontosítanék, ha a rendszáma AVP-..., akkor a kocsi egészen 2 évvel ezelőttig Hódmezővásárhelyen volt. 6 évig volt annál a tulajnál, akivel egyébként a mai napig kapcsolatban vagyok. Akkor 380e HUF -ért cserélt gazdát, s került először egy pesti parkolóházba, majd a "bozontba", ahol te rátaláltál. Bízom benne, hogy most már jó kezekbe került! :-) Sok boldog kilométert kívánok nektek!!! :-)
kesa23-08-2012 20:34:23 // 78261
Ha valóban nincs szétrohadva, akkor nem olyan drága a rendberakása (nyilván kinek mik a lehetőségei), inkább csak szopatós tud lenni.
A legtöbb cuccot, ami még egyáltalán beszerezhető, Torjay Lacitól gyorsan be tudod szerezni.
Azt nem tudom, hogy van megcsinálva a lökös és a szélesítés, attól tartok idővel szépen kirajzolódik, hol szobrászkodtak sokat gittel. No mindegy, ezt majd szépen kideríted, ha jól meg van csinálva, akkor jó lesz az.
Karbikhoz én sem értek eléggé, de azért a topikon vannak, akik igen. Akár itt, akár a Sprint-es topikban kérsz ehhez segítséget, megkaphatod, csak egy kis türelem kell hozzá. Most nyáron nagy a pangás, máskor nagyobb a forgalom és gyorsabban lehet infóhoz jutni.
A kocsi Erdőkertesen van, te pedig Bp-en? A kocsi marad ott, ahol van, vagy onnan még elviszed haza? Te szereled, vagy szerelteted?
A legtöbb cuccot, ami még egyáltalán beszerezhető, Torjay Lacitól gyorsan be tudod szerezni.
Azt nem tudom, hogy van megcsinálva a lökös és a szélesítés, attól tartok idővel szépen kirajzolódik, hol szobrászkodtak sokat gittel. No mindegy, ezt majd szépen kideríted, ha jól meg van csinálva, akkor jó lesz az.
Karbikhoz én sem értek eléggé, de azért a topikon vannak, akik igen. Akár itt, akár a Sprint-es topikban kérsz ehhez segítséget, megkaphatod, csak egy kis türelem kell hozzá. Most nyáron nagy a pangás, máskor nagyobb a forgalom és gyorsabban lehet infóhoz jutni.
A kocsi Erdőkertesen van, te pedig Bp-en? A kocsi marad ott, ahol van, vagy onnan még elviszed haza? Te szereled, vagy szerelteted?
Pec23-08-2012 18:44:17 // 78260
Jelek szerint te többet tudsz a kocsiról mint én, ami nem baj, mert így legalább egyikőnk tud róla valamit.:D
Nekem a szélesítéssel nincsen bajom, nem akarom OT-ra csináltatni! majd egyszer kap egy rendes fényt azt jó éjszakát.
Igazából az lenne lényeg, hogy menjen így elsőre.
hát a szilentek már biztos elöregedtek, meg minden ami gumiból volt gondolom.
ami biztos cserések azok a féltengelycsuklók.
Karburátorokkal az a bajom, hogy nem tudok senkit aki értene hozzájuk.
Amúgy tudom, hogy olyan amilyen, de Asszonypajtásnak is egyből megtetszett, én meg úgy megsajnáltam ott a gazosban, hogy nem bírtam ellenállni.
Csak nem szopom be vele annyira! végül is legalább szétrohadva nincsen.
Nekem a szélesítéssel nincsen bajom, nem akarom OT-ra csináltatni! majd egyszer kap egy rendes fényt azt jó éjszakát.
Igazából az lenne lényeg, hogy menjen így elsőre.
hát a szilentek már biztos elöregedtek, meg minden ami gumiból volt gondolom.
ami biztos cserések azok a féltengelycsuklók.
Karburátorokkal az a bajom, hogy nem tudok senkit aki értene hozzájuk.
Amúgy tudom, hogy olyan amilyen, de Asszonypajtásnak is egyből megtetszett, én meg úgy megsajnáltam ott a gazosban, hogy nem bírtam ellenállni.
Csak nem szopom be vele annyira! végül is legalább szétrohadva nincsen.
kesa23-08-2012 18:13:29 // 78259
Valahogy csak megtette azt a nem kevés kilométert :)!
Bár valószínűleg tréleren.
Nekem az volt karosszéria szempontjából a legnagyobb bajom, hogy a sárvédők, első-hátsó lökhárítók át vannak alakítva a gyárihoz képest. Ki tudja, milyen minőségben?
De legyen igazad, az mégis csak jobb mindenkinek :)!
Már az is eredmény, hogy ment :)!
Ez a fajta támolygás valószínűleg a futómű szilentek és / vagy a lengéscsillapítók csereérett állapotának eredménye.
Ha a karbik buheráltak, először fel kéne őket gyárira újítani, vagy pedig cserélni.
Bár valószínűleg tréleren.
Nekem az volt karosszéria szempontjából a legnagyobb bajom, hogy a sárvédők, első-hátsó lökhárítók át vannak alakítva a gyárihoz képest. Ki tudja, milyen minőségben?
De legyen igazad, az mégis csak jobb mindenkinek :)!
Már az is eredmény, hogy ment :)!
Ez a fajta támolygás valószínűleg a futómű szilentek és / vagy a lengéscsillapítók csereérett állapotának eredménye.
Ha a karbik buheráltak, először fel kéne őket gyárira újítani, vagy pedig cserélni.
Pec23-08-2012 17:54:34 // 78258
Erdőkertesen van az autó, ott állt 4-5 hónapot a gazban, elötte állítólag garázsban!
Szépnek most sem mondanám igazából, mert csúnyán van fényezve, viszont teljesen kivan lakatolva, rozsdának szerencsére nyoma sincsen. Az alja is patika, azt leszámítva, hogy minden futóműelem le van mázolva, és úgy néz ki mint Fresh Prince gatyája:s
Egyébiránt kb 2 órája megtettem vele az első métereimet.
Nos miután kb 12 éve áll, így nem is számítottam arra hogy tökéletes lesz, de viszont pocsék volt :D
valami borzasztó nagy holtjátéka van a kormánynak, s mikor váltok vagy fékezek egyből megindul arra amerre lejt az út :(
további nagy problémám még, hogy az autó egykoron gázos volt, és a karbiknál komoly beállítási probléma van! (remélem csak beállítás)
esetleg valaki jó karburátorosról tud?
Szépnek most sem mondanám igazából, mert csúnyán van fényezve, viszont teljesen kivan lakatolva, rozsdának szerencsére nyoma sincsen. Az alja is patika, azt leszámítva, hogy minden futóműelem le van mázolva, és úgy néz ki mint Fresh Prince gatyája:s
Egyébiránt kb 2 órája megtettem vele az első métereimet.
Nos miután kb 12 éve áll, így nem is számítottam arra hogy tökéletes lesz, de viszont pocsék volt :D
valami borzasztó nagy holtjátéka van a kormánynak, s mikor váltok vagy fékezek egyből megindul arra amerre lejt az út :(
további nagy problémám még, hogy az autó egykoron gázos volt, és a karbiknál komoly beállítási probléma van! (remélem csak beállítás)
esetleg valaki jó karburátorosról tud?
kesa23-08-2012 14:07:19 // 78257
Igazán nincs mit!
Kitartást és sok sikert hozzá!
Néhány éve láttam a konkrét példányt, akkor nem volt túl bizalomgerjesztő. Persze azóta foglalkozhattak vele, és lehet sokkal jobb, mint akkor volt!
Én Mártélyon láttam. Te honnan hoztad el? (ha nyilvános)
Kitartást és sok sikert hozzá!
Néhány éve láttam a konkrét példányt, akkor nem volt túl bizalomgerjesztő. Persze azóta foglalkozhattak vele, és lehet sokkal jobb, mint akkor volt!
Én Mártélyon láttam. Te honnan hoztad el? (ha nyilvános)
Pec23-08-2012 13:58:05 // 78256
Köszi a választ!
Igen sikeresen az enyém lett, és lassan még előfordulhat az is hogy menni is fog!:D
Igen sikeresen az enyém lett, és lassan még előfordulhat az is hogy menni is fog!:D
kesa23-08-2012 13:43:46 // 78255
Szia!
A Haynes manuál szerint 4 liter 10W50-es olaj kell bele.
Az Amore-n megtalálható adatok szerint max. 4,7 liter kell bele.
Megvetted azt a Sprintet, ami az adatlapodon látható?
A Haynes manuál szerint 4 liter 10W50-es olaj kell bele.
Az Amore-n megtalálható adatok szerint max. 4,7 liter kell bele.
Megvetted azt a Sprintet, ami az adatlapodon látható?
Pec23-08-2012 12:36:59 // 78254
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy mennyi olaj kell egy 1.5-ös 8 szelepes boxer motorba?
Igazából az is érdekelne, hogy mit ajánlotok bele?!
Valaki tud segíteni abban, hogy mennyi olaj kell egy 1.5-ös 8 szelepes boxer motorba?
Igazából az is érdekelne, hogy mit ajánlotok bele?!
ANGER22-08-2012 05:37:18 // 78253
Ok.
Utálom az ilyet jó lenne tudni ,hogy mikor mi a nyűgje.
Nem csak úgy egyszer megjavulok és kész.
Megoldottam a felcsavarozást mindenféle szögelés nélkül,de jobb így.
Kat. az van rajta,amúgy most a gyári kipuff rendszer van alatta,csak érdekes ,hogy ennyit változik a leömlő miatt.
Lehet ki kellene próbálnod ,csodálkozom,hogy eddig nem tetted! :)
Utálom az ilyet jó lenne tudni ,hogy mikor mi a nyűgje.
Nem csak úgy egyszer megjavulok és kész.
Megoldottam a felcsavarozást mindenféle szögelés nélkül,de jobb így.
Kat. az van rajta,amúgy most a gyári kipuff rendszer van alatta,csak érdekes ,hogy ennyit változik a leömlő miatt.
Lehet ki kellene próbálnod ,csodálkozom,hogy eddig nem tetted! :)
pb_22-08-2012 00:23:45 // 78252
Nincs mit!)
Tedd azt.)))
Szóval ezekre nem tok mit mondani, mint x atkás.))
Na igen az összkerekes váltót összkereke kasztnira lehet igazán felcsavarni.) Váltóból is lehet rossz, vagy jó, vagy xarból jót gyártani. Ezt a magam pljából tom. Az 1ik katos, a másik + nem katos cucc. Nekem az 1. van, de nem éreztem volna, hogy baja lenne.) Aztán ki tudja, lehet ki kéne próbálni a másikat is.))
Tedd azt.)))
Szóval ezekre nem tok mit mondani, mint x atkás.))
Na igen az összkerekes váltót összkereke kasztnira lehet igazán felcsavarni.) Váltóból is lehet rossz, vagy jó, vagy xarból jót gyártani. Ezt a magam pljából tom. Az 1ik katos, a másik + nem katos cucc. Nekem az 1. van, de nem éreztem volna, hogy baja lenne.) Aztán ki tudja, lehet ki kéne próbálni a másikat is.))
ANGER21-08-2012 21:17:56 // 78250
Köszönöm...
Csak az a baj ,hogy az idő viszont rohan és szinte még sehol sem tartok vele.
Oksa akkor valamelyik közgyűlésre bejelentkezem. :)
Vannak érdekes élmények a kis ...
Inkább nem folytatom mert megköveznek.
A lényeg ,hogy mielőtt légtömegmérőt cseréltem volna 6.9-7.5l volt a fogyasztásom.
Most ismét megtankoltam és számoltam vagyis 590km-et tettem meg 39l anyaggal.
Szerintem nem rossz és érdekes ,hogy nem öregurasan vezetek...
Hozzá kell tennem ,hogy 1.7-es váltó van alatta.
Viszont az 1.4 IAW-al 12l alatt nem lehetett közlekedni!
A másik,hogy tegnap leömlőt és váltót cseréltem eddig 4x4 váltó volt alatta aminek a felfogatása nem volt éppen megfelelő viszont szereztem másik 1.7-es váltót amit rendesen lehetett applikálni.
A váltó egy élmény semmi nem recseg nagyon pontos és nem lötyög,kicsit még szoknom kell. :)
A leömlő cserével megváltozott teljesen a hangja és simábban egyenletesebben megy sőt lendületesebb is!
Illetve még az alapjáratom is 1500-ról leesett 1000-re ugye 500 a nulla.
Azért gázadáskor kissé hezitált ,de ma eltekergettem az osztófejet és hát a motor meg sem rezzen jobban harap ilyen jó még soha nem volt...
A másik váltóval minden fokozatváltásnál rántott az autón fel és le váltásnál egyaránt na most ez teljesen megszűnt.
Ilyen volt
ilyen lett
Csak az a baj ,hogy az idő viszont rohan és szinte még sehol sem tartok vele.
Oksa akkor valamelyik közgyűlésre bejelentkezem. :)
Vannak érdekes élmények a kis ...
Inkább nem folytatom mert megköveznek.
A lényeg ,hogy mielőtt légtömegmérőt cseréltem volna 6.9-7.5l volt a fogyasztásom.
Most ismét megtankoltam és számoltam vagyis 590km-et tettem meg 39l anyaggal.
Szerintem nem rossz és érdekes ,hogy nem öregurasan vezetek...
Hozzá kell tennem ,hogy 1.7-es váltó van alatta.
Viszont az 1.4 IAW-al 12l alatt nem lehetett közlekedni!
A másik,hogy tegnap leömlőt és váltót cseréltem eddig 4x4 váltó volt alatta aminek a felfogatása nem volt éppen megfelelő viszont szereztem másik 1.7-es váltót amit rendesen lehetett applikálni.
A váltó egy élmény semmi nem recseg nagyon pontos és nem lötyög,kicsit még szoknom kell. :)
A leömlő cserével megváltozott teljesen a hangja és simábban egyenletesebben megy sőt lendületesebb is!
Illetve még az alapjáratom is 1500-ról leesett 1000-re ugye 500 a nulla.
Azért gázadáskor kissé hezitált ,de ma eltekergettem az osztófejet és hát a motor meg sem rezzen jobban harap ilyen jó még soha nem volt...
A másik váltóval minden fokozatváltásnál rántott az autón fel és le váltásnál egyaránt na most ez teljesen megszűnt.
Ilyen volt
ilyen lett
Ferke21-08-2012 21:16:23 // 78249
pb_18-08-2012 23:26:10 // 78248
Helyes, helyes, ez dícsérendő hozzáállás!))
Ez általában mindenkinél így van.(
Nem xokott, de Setedben kívételt tehetünk.D
Ez általában mindenkinél így van.(
Nem xokott, de Setedben kívételt tehetünk.D
ANGER18-08-2012 22:15:32 // 78247
Így van "makulátlan " technikára törekszem.
Persze ,hogy lassan haladunk nincs alkatrészbázis a kicsikéhez...
Sajnos pont az az időpont még kérdéses.
Hát nagyon kimaradtam...
Közösségi munkára nemsokára én is jelentkezem vegyetek fel a listára ! :)
Amúgy van felvétel? :)
Persze ,hogy lassan haladunk nincs alkatrészbázis a kicsikéhez...
Sajnos pont az az időpont még kérdéses.
Hát nagyon kimaradtam...
Közösségi munkára nemsokára én is jelentkezem vegyetek fel a listára ! :)
Amúgy van felvétel? :)
pb_18-08-2012 00:25:39 // 78246
Értem.
Naja, 1x kell tisztességesen öszerakni, és akkor sokáig jó szolgálatokat fog tenni. Az a baj, hogy ezek a gecti projektek mindenkinél lassan haladnak.)
Ok, 1 gyorsulás?DD
Kéne mert már rég találkoztunk, + ugye aki nem veszi ki a részét, a közösségi tevékenységekből.))
Naja, 1x kell tisztességesen öszerakni, és akkor sokáig jó szolgálatokat fog tenni. Az a baj, hogy ezek a gecti projektek mindenkinél lassan haladnak.)
Ok, 1 gyorsulás?DD
Kéne mert már rég találkoztunk, + ugye aki nem veszi ki a részét, a közösségi tevékenységekből.))
ANGER17-08-2012 18:37:19 // 78245
Igen van másik komplett hengerfej.
Nem azt mondom,hogy makulátlan ,de klasszisokkal jobban néznek ki mint amivel befürödtem.
Szóval használhatóak.
Igaz nem mostanában lesz összerakva borzasztóan sok alkatrész kell még hozzá gyűrű,csapágyak ,feszítők ,szíjak ,1szóval mindenből új.
Nincs elfelejtve a projekt ,csak hát ...
Azért némi esélyt adhatnál legalább párbajozzunk meg :)))
Értem,oksa remélem idén lesz rá esély vagy pedig azon a bizonyos helyen összefutunk amúgy is lenne 1 fontos kérdésem a májsztróhoz.
Nem azt mondom,hogy makulátlan ,de klasszisokkal jobban néznek ki mint amivel befürödtem.
Szóval használhatóak.
Igaz nem mostanában lesz összerakva borzasztóan sok alkatrész kell még hozzá gyűrű,csapágyak ,feszítők ,szíjak ,1szóval mindenből új.
Nincs elfelejtve a projekt ,csak hát ...
Azért némi esélyt adhatnál legalább párbajozzunk meg :)))
Értem,oksa remélem idén lesz rá esély vagy pedig azon a bizonyos helyen összefutunk amúgy is lenne 1 fontos kérdésem a májsztróhoz.
pb_17-08-2012 12:53:56 // 78244
Szereztél veztengelyt és tsait?
Biztos ismered a mondást, ha Lmondom, + kell, hogy öljelek.DD Csak 1 Lképzelés, majd személyesen.
Biztos ismered a mondást, ha Lmondom, + kell, hogy öljelek.DD Csak 1 Lképzelés, majd személyesen.
ANGER17-08-2012 05:46:10 // 78243
Ne is mond. :)
Azóta már megvannak a hiányzó főbb alkatrészek! :)))
Értem akkor csak van némi okosság a dologban a téged is érdekel hacsak 1 része is,mégpedig?
Esetleg megosztanád az elképzelést? :)))
Azóta már megvannak a hiányzó főbb alkatrészek! :)))
Értem akkor csak van némi okosság a dologban a téged is érdekel hacsak 1 része is,mégpedig?
Esetleg megosztanád az elképzelést? :)))
pb_17-08-2012 00:05:37 // 78242
De Te xereted azokat.)))
Jah.
Ritkább, + lehet nekem is kéne(csak 1 része).
Jah.
Ritkább, + lehet nekem is kéne(csak 1 része).
ANGER16-08-2012 06:06:58 // 78241
Persze,de az kihívás...
Szóval jobb lenne.
Azt nem mondtam,hogy van ,csak érdeklődtem,akkor érdemes lenne olyat rádobni?
Miért kérdezed amúgy ritka az MP3.1?
Szóval jobb lenne.
Azt nem mondtam,hogy van ,csak érdeklődtem,akkor érdemes lenne olyat rádobni?
Miért kérdezed amúgy ritka az MP3.1?
pb_16-08-2012 00:02:59 // 78240
Ha ezen Lfér
sőt FECO33P4 kolléga Gpén még a 16os is Lfér, akkor nálad is L fog.)
Tegyél fel rá stabot is, sztem nálad nincs(bár a Vgén már a pöts se tudja mire mit pakoltak fel).
sőt FECO33P4 kolléga Gpén még a 16os is Lfér, akkor nálad is L fog.)
Tegyél fel rá stabot is, sztem nálad nincs(bár a Vgén már a pöts se tudja mire mit pakoltak fel).
pb_15-08-2012 23:51:50 // 78239
Jobb választás. Más működő alternatíva? 16v, ez 1értelmű.DD Jó lenne, csak nem komálod.) Amúgy honnan szereztél MP3.1et?
pb_15-08-2012 23:48:31 // 78238
Lehetne jobb is.)
Ok.)
Ok.)
Bendzsi3315-08-2012 21:57:08 // 78237
Akkor azt hiszem maradok az ültetőrugóknál majd. Ültetve elfér a 15"os felni?
ANGER15-08-2012 21:12:56 // 78236
Érdemes az LE3 .at lecserélni MP3.1-re?
Vagy esetleg van más működő alternatíva?
Ennyi erővel akkor az IAW is jó lenne ,nem?
Vagy esetleg van más működő alternatíva?
Ennyi erővel akkor az IAW is jó lenne ,nem?
ANGER15-08-2012 05:10:30 // 78235
Nem vagy jó véleménnyel a rendszerről.
Rendben akkor játszom vele tovább vagy így marad,ennyi kis problémával simán meg tudok barátkozni. :)
Rendben akkor játszom vele tovább vagy így marad,ennyi kis problémával simán meg tudok barátkozni. :)
pb_15-08-2012 00:16:28 // 78233
LE3 és a szokásos intermezzok.)
Bendzsi3314-08-2012 20:37:37 // 78232
Futóműből mi nem lenne jó?
ANGER14-08-2012 05:24:28 // 78231
Nos kicseréltem a ketyerét mérések alapján jó.
Reggeli indításnál pedig tette a dolgát nem szenvedett mint előtte.
De azért amikor elindulok akkor kissé még torpangat és hezitál ,még mindig akkor a legjobb mikor már elér 1 bizonyos hőfokot .
Reggeli indításnál pedig tette a dolgát nem szenvedett mint előtte.
De azért amikor elindulok akkor kissé még torpangat és hezitál ,még mindig akkor a legjobb mikor már elér 1 bizonyos hőfokot .
pb_14-08-2012 00:01:29 // 78230
Vagy az, vagy +adta magát.
pb_14-08-2012 00:00:46 // 78229
Értem. Sztem kéne menni még 1 kört.))) TeleSport nem annyira izgatja a fantáziámat.))) Amúgy a futómű 1 része nem jó a tiedbe.
Bendzsi3313-08-2012 21:47:39 // 78228
Jajj és még valami, a sebességmérő néha gondol egyet és lemegy nullára, majd vissza ugrik a valós értékre, kontakt hiba lehet?
Bendzsi3313-08-2012 21:46:41 // 78227
Vannak ajtókárpitok is :))) Ausztriában lefoglalt autó, egy rokon szervezte aki kint dolgozik.
Jól szét van rohadva. Már hónapok óta volt ígérgetés, hogy elhozhatjuk egyben, de a végére csak ez lett, hogy amit akarunk elhozhatunk róla, mert a darabszámmal el kell számolniuk. Am volt még egy 155 1,8 Twin is, de ahhoz nem nyúltunk, meg amúgy is tele volt az utánfutó.
Jól szét van rohadva. Már hónapok óta volt ígérgetés, hogy elhozhatjuk egyben, de a végére csak ez lett, hogy amit akarunk elhozhatunk róla, mert a darabszámmal el kell számolniuk. Am volt még egy 155 1,8 Twin is, de ahhoz nem nyúltunk, meg amúgy is tele volt az utánfutó.
pb_13-08-2012 21:26:18 // 78226
Azt kérdezted nem?) De tiedben már bőr ajtókárpit van, amihez nem annyira megy a tessuto nero operato rosso Recaro, hacsak nem cseréled azokat is.) Hol is van ez a maradék 1koron szebb napokat látott verda?
Az a baj, hogy ezek így önmagukban sokat nem érnek.
Nnek pedig lapított ovál lámpához van köze a műszer1ségben, amit 2 izzó világít +.))
Kösd az olajgombára.
Az a baj, hogy ezek így önmagukban sokat nem érnek.
Nnek pedig lapított ovál lámpához van köze a műszer1ségben, amit 2 izzó világít +.))
Kösd az olajgombára.
Bendzsi3313-08-2012 21:02:24 // 78225
Relét meg kábeleket kp zárra érted? Kidobtam, mert a bal első alap 33-asé volt, nameg azért mégis csak jobban mutat a Recaro, pláne, hogy hibátlan. A gép maga vszinű szíjjszakadt volt, mert meg sem mozdult. futómű érdekelt volna jobban, de kerekein kellett hagyni, hogy mozgatható legyen.
Am hoztam motorvezérlőt, abs vezérlőt, meg valami egységet a csomagtérből a pótkerék mellől amiről nem tudjuk, hogy mi célt szolgál. :) Ha ezek közül érdekel valakit valami akkor eladók. :) 4x4 lámpa nem világít, mert az imolában nincs behúzva az az egy szál vezeték, de gondoltam rá hogy majd valamire rákössük( parasztvakításnak) :)) Am lemezfelniken volt.
Am hoztam motorvezérlőt, abs vezérlőt, meg valami egységet a csomagtérből a pótkerék mellől amiről nem tudjuk, hogy mi célt szolgál. :) Ha ezek közül érdekel valakit valami akkor eladók. :) 4x4 lámpa nem világít, mert az imolában nincs behúzva az az egy szál vezeték, de gondoltam rá hogy majd valamire rákössük( parasztvakításnak) :)) Am lemezfelniken volt.
pb_12-08-2012 23:54:09 // 78224
Relét, kábelek? Kidobtad az alcantarát? 4x4 lámpa világít?)) A motort és a felniket is L kellett volna hoznod.)))
Bendzsi3312-08-2012 20:03:17 // 78222
Sziasztok! Elkezdett rosszalkodni a kp zár a 33ba. Bezárom, de csak egy ajtót zár be, ha várok pár másodpercet néha bezárja a többit is, vagy ha többször kinyitom és bezárom sokadikra akkor is bezár. Járt már így valaki? Merre keresgéljek?
Közben beújítottam pár P4 cuccal is, mint az óracsoport, ülések, kormány és ajtókárpitok. :) Szóval már csak egy szép felnire várok. :)
Közben beújítottam pár P4 cuccal is, mint az óracsoport, ülések, kormány és ajtókárpitok. :) Szóval már csak egy szép felnire várok. :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
3
Guests3
507
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?