Forum >> Giulietta
'''''01-03-2012 21:36:24 // 5161
Az én 59-em kormányánál kicsit nehezebb tekerni,a gumi mindkettőn 225.Ha csak ez tart vissza a vételtől akkor nyugodtan vegyél Giut. :-)
GTPeti01-03-2012 21:32:33 // 5160
Jó, itt most a normál üzemmódra gondoltam. B)
'''''01-03-2012 21:28:20 // 5159
A grande puntó city szervója brutál könnyű volt.Az szó szerint egyujjas.A giu kicsit talán lehetne könnyedebb de nem rossz.
GTPeti01-03-2012 21:24:17 // 5158
"A kormány kicsit nehezebb mint a 156 ban" OK, szóval nem mentek el a túlszervózott irányba "haladva a korral".
Kazes☻01-03-2012 21:21:30 // 5157
Azért csak nem jár érte olyan...! :)
'''''01-03-2012 21:16:17 // 5156
Nekem már volt 147,156,159,166,Giulietta,A kormány kicsit nehezebb mint a 156 ban.Futómű jobb mint a 156,bár szerintem annak is nagyon jó.
Hozzáteszem,hogy két 156-om volt újonnan (1.6 és 2.0seles) és még ott is hatalmas különbség volt a két autó között.
Lehet,megköveznek a 159 tulajok de nekem egyre jobban bejön a Giu.
Hozzáteszem,hogy két 156-om volt újonnan (1.6 és 2.0seles) és még ott is hatalmas különbség volt a két autó között.
Lehet,megköveznek a 159 tulajok de nekem egyre jobban bejön a Giu.
Kazes☻01-03-2012 21:10:07 // 5155
Már azt hittem. Kár! :(
Feltétlenül. :)
Feltétlenül. :)
GTPeti01-03-2012 21:06:18 // 5154
Nem feltétlenül, csak a tegnapi golfozás után már kiváncsi vagyok, hogy megtartottuk-e az egykori erényeket.
Kazes☻01-03-2012 21:04:02 // 5153
Csak nem egyre erősebb a kísértés?! :)))
GTPeti01-03-2012 21:01:11 // 5152
Srácok, volt vmelyik Giu tulajnak előtte 156-ja? Milyen a futómű és a kormányzás azzal összehasonlítva? (Nincs erősebben szervózva és lazábban áttételezve a Giu kormánya pl.?)
Kazes☻01-03-2012 20:30:16 // 5151
:)
tipoatti01-03-2012 19:50:46 // 5150
Szereted a parittya műsort? :( Ja, nem Gerion-ra gondolok, ugye.
Föckös01-03-2012 19:50:08 // 5148
Tedikém vigyázz mert lehet hogy te is a többi vagy:-) menjünk csak a dolgunkra:-)
Andy01-03-2012 19:40:15 // 5146
Nemá basszus, még csak most lenne izgi! :)))))))
Tedi01-03-2012 19:39:18 // 5145
Na akkor itt lehet befejezni. MOST
Blade01-03-2012 18:53:38 // 5144
Úgy látom komoly frusztráció van benned, a "bléd, mezei nagy paraszt, bolond" "jelzők" legalábbis erre utalnak:)) Innen már csak egy lépés lenne neked a Mónika show, jelentkezz, ilyenekre mint Te, ott van igény..:)))
A mechanikában van egy aranyszabály, ami az életre is kivetíthető általában:) Egyszerűsítve :
Az ember, az alá rendelt eszközt, berendezést úgy használja, hogy lebutítja a saját szintjére.
Ezt próbáld rávetíteni Öcséd dízeles véleményére:)))
A mechanikában van egy aranyszabály, ami az életre is kivetíthető általában:) Egyszerűsítve :
Az ember, az alá rendelt eszközt, berendezést úgy használja, hogy lebutítja a saját szintjére.
Ezt próbáld rávetíteni Öcséd dízeles véleményére:)))
Föckös01-03-2012 17:31:19 // 5143
ne merjéééé beszóóni neki teeee
hát te meg én vagyunk a "többi"
(azért komoly értelmiségről van szó, mert ebben a "többi" ben minden benne van, még a hangsúlyt is hallom...)
hát te meg én vagyunk a "többi"
(azért komoly értelmiségről van szó, mert ebben a "többi" ben minden benne van, még a hangsúlyt is hallom...)
Andy01-03-2012 17:24:59 // 5142
Ölég gyengén indítod az első felvonást! ;))
Tán lehet még maradnék, de lehet megyek.
Ami biztos Te ezt nem tudod befolyásolni...
Tán lehet még maradnék, de lehet megyek.
Ami biztos Te ezt nem tudod befolyásolni...
Föckös01-03-2012 17:10:59 // 5141
TE most TE vagy vagy pedig a Többiek?
(asszem Te vagy Te, és Andy meg én vagyunk a többiek)
na mindegy menjünk a dolgunkra ;-)
(asszem Te vagy Te, és Andy meg én vagyunk a többiek)
na mindegy menjünk a dolgunkra ;-)
Föckös01-03-2012 17:06:17 // 5140
ho capito capo:-)
Gerion01-03-2012 16:58:39 // 5139
Nem, nem kezdődik semmi, mivel azt a tanulságot levontam bléd és barátai kb évvel ezelőtti értelmetlen állatkodásából, hogy ezzel a bolonddal nem fogok vitába szállni, mert kár rá az időt. Úgyhogy te és a többi mehet a dolgára, a balhé elmarad.
Föckös01-03-2012 16:49:14 // 5138
oké! a véhat xar, és elavult:-)))
Föckös01-03-2012 16:48:44 // 5137
Mágenheimnek nem volt:-)
.......................01-03-2012 16:35:44 // 5136
..berágott a dinnyés mercin..
nem is értem , a Dokiknak BMW ük szokott lenni
nem is értem , a Dokiknak BMW ük szokott lenni
Andy01-03-2012 16:33:47 // 5135
Ropit, vörösbort kikészítettem! Nyitány megvolt, követelem kezdődjék az első felvonás! :))))
Föckös01-03-2012 16:28:59 // 5134
jaja én is épp erre szotyizok :-)
.......................01-03-2012 16:27:44 // 5133
kezdödik..
Gerion01-03-2012 16:24:04 // 5132
Nem kívánom, hogy ne legyenek benne, te is olvass már vissza... Leírtam egy sima, félkomoly sztorit, az öcsém tényleg szívott sokat az EGR szeleppel, és ezért a francba kívánja. (Veled nem fordult már elő hasonló valami mással?) De most ebből kérlek ne vond már le azt a következtetést, hogy én vagy ő visszakívánjuk a gőzgépet, meg a lovaskocsit.
És őszintén mondom, sokat nőne a szememben a véleményed, ha a Blackberry telefon = "iparihulladék" marhaságodat visszavonnád, mert ez egy teljesen komolytalan és nevetséges álláspont. Lehet, hogy az iPhone, vagy az Android más felhasználói igényeknek jobban megfelel, de nekem pl a Blackberry ideális, főként a teljes fizikai billentyűzete miatt, amin sok emailt, smst írok, néha úgy hogy félig másfelé is kell figyelnem. Erre egy érintőképernyős telefon számomra nem megfelelő. Lehet, hogy neked, mint felhasználónak mondjuk az iPhone az ideális, de nekem meg nem. Namost itt jön, hogy tudjuk-e egymás álláspontját tisztelni, és figyelembe venni. Én szeretném tisztelni a v éleményedet, de ehhez te is kellesz, minimum azzal, hogy nem dobsz be ész nélkül sértéseket, amik ráadásul erősen röhejesek is, de ez más kérdés, most hagyjuk.
Túl sarkosak és kizárólagosak a véleményeid. Tényleg bízom benne, hogy nem fölöslegesen írtam ezt le ide...
És őszintén mondom, sokat nőne a szememben a véleményed, ha a Blackberry telefon = "iparihulladék" marhaságodat visszavonnád, mert ez egy teljesen komolytalan és nevetséges álláspont. Lehet, hogy az iPhone, vagy az Android más felhasználói igényeknek jobban megfelel, de nekem pl a Blackberry ideális, főként a teljes fizikai billentyűzete miatt, amin sok emailt, smst írok, néha úgy hogy félig másfelé is kell figyelnem. Erre egy érintőképernyős telefon számomra nem megfelelő. Lehet, hogy neked, mint felhasználónak mondjuk az iPhone az ideális, de nekem meg nem. Namost itt jön, hogy tudjuk-e egymás álláspontját tisztelni, és figyelembe venni. Én szeretném tisztelni a v éleményedet, de ehhez te is kellesz, minimum azzal, hogy nem dobsz be ész nélkül sértéseket, amik ráadásul erősen röhejesek is, de ez más kérdés, most hagyjuk.
Túl sarkosak és kizárólagosak a véleményeid. Tényleg bízom benne, hogy nem fölöslegesen írtam ezt le ide...
Gerion01-03-2012 16:13:26 // 5131
Szerintem bléd te meg egy mezei nagy paraszt vagy, aki megint idejött kötözködni. :)
Kazes☻01-03-2012 10:06:57 // 5130
India kimaradt... :)))
Jimmi T.01-03-2012 09:27:15 // 5129
Leírnám mi motivált az új autóm kiválasztásánál.
Hogy szép legyen, dinamikus és gyors. Elférjen benne a lányom is és ha lesz valakim annak a lánya is. A környezetvédelem egy szemet sem. Mondom ezt annak ellenére hogy összegyűjtöm a papírt a gyerek sulijának, nem dobom ki a pet-et annak ellenére hogy nálunk nincs szelektív gyűjtés. DE amíg Kína és az USA szarik az egészre,nem érdekel az emisszió.
Az meg hogy ez a Gius topic, egy más kérdés.
Hogy szép legyen, dinamikus és gyors. Elférjen benne a lányom is és ha lesz valakim annak a lánya is. A környezetvédelem egy szemet sem. Mondom ezt annak ellenére hogy összegyűjtöm a papírt a gyerek sulijának, nem dobom ki a pet-et annak ellenére hogy nálunk nincs szelektív gyűjtés. DE amíg Kína és az USA szarik az egészre,nem érdekel az emisszió.
Az meg hogy ez a Gius topic, egy más kérdés.
Kareszka198401-03-2012 09:11:52 // 5128
én 2010 tavaszán vettem a 2001-es 147-esem 138.000km-el...volt/van vele gond, de az enyém és hitelem: 0
unokatestvérem használtautókbol él és egyre ritkább a 100.000 alatti autó a kínálatában. akkor ezekszerint szemetet árul??? nemtudom, de (OFF) ennek (ON) én azért még adnék egy erős esélyt a fennmaradásra :)
unokatestvérem használtautókbol él és egyre ritkább a 100.000 alatti autó a kínálatában. akkor ezekszerint szemetet árul??? nemtudom, de (OFF) ennek (ON) én azért még adnék egy erős esélyt a fennmaradásra :)
Jimmi T.01-03-2012 09:08:57 // 5127
Meg is fogják,még jövőre is. :)) Az igazi színkód a gépházfedél belső oldalán van. Ami a forgalmiban van csak egy kötelező valami. De ha azt mondod hogy metálos meg gyöngyházas,akkor uo. mint az enyém. A térdnyomás majd elmúlik vagy megszokod . :) A tekerő meg nem csúszik meg ha érdesebb a kezed :))
Blade01-03-2012 06:09:27 // 5126
Hagyd, ő doktor nem műszaki ember:) Azt hiszi emiatt, hogy volvot kell venni mert az a trendi és a sznob a körében vagy köreiben, valamint elhiszi magáról, hogy ért a műszaki dolgokhoz:)) Tudod, ő az akitől nem szabad autót venni...:)
Somez29-02-2012 21:46:39 // 5125
Gerion, nem trollkodásból írtam az előző hozzászólást. Benne is van a szövegben, olvasd el újra! A véleményem, hogy teljesen értelmetlen azt kívánni, ne legyenek benne azok az alkatrészek a mai autókban, amelyektől erősek és kevésbé szennyezik a környezetet a régebbi generációkhoz képest. Kívánhatod persze, hogy ne legyen benne turbó, de akkor visszaesik egy szívódízel szintjére, holott te (vagy bárki) pont azért vetted meg mert erős a turbótól.
Ha már szóba hoztad, igen le lehetne cserélni a lassan 10 éves Alfámat, amit azért nem teszek meg mert nincs rá pénzem. Szívesen vennék egy Giuliettát vagy akár egy kis MiTo-t is, de nem szeretnék eladósodni, főleg nem Magyarországon. Ha két éve nem törte volna egy mercis totálkárosra a 145-ösömet még mindig azzal járnék, mert remek autó volt és évekig nem akartam még lecserélni. Ha szerinted ezt szégyelni kellene, akkor elég sok embert lenézel itt a fórumon rajtam kívül.
Szerinted mi terheli jobban a környezetet, ha új autót veszel amit le kell számodra gyártani vagy használtat aminek valamivel magasabb az emissziója, de már legyártották 10 éve? Súgok: az új autó jelent nagyobb környezetterhelést.
Biztosan jó ember vagy a való életben, de a trollkodást összekevered a véleménnyilvánítással.
Ha már szóba hoztad, igen le lehetne cserélni a lassan 10 éves Alfámat, amit azért nem teszek meg mert nincs rá pénzem. Szívesen vennék egy Giuliettát vagy akár egy kis MiTo-t is, de nem szeretnék eladósodni, főleg nem Magyarországon. Ha két éve nem törte volna egy mercis totálkárosra a 145-ösömet még mindig azzal járnék, mert remek autó volt és évekig nem akartam még lecserélni. Ha szerinted ezt szégyelni kellene, akkor elég sok embert lenézel itt a fórumon rajtam kívül.
Szerinted mi terheli jobban a környezetet, ha új autót veszel amit le kell számodra gyártani vagy használtat aminek valamivel magasabb az emissziója, de már legyártották 10 éve? Súgok: az új autó jelent nagyobb környezetterhelést.
Biztosan jó ember vagy a való életben, de a trollkodást összekevered a véleménnyilvánítással.
Gerion29-02-2012 20:59:34 // 5124
A középkonzolon a CD/rádió kapcsolói tényleg nagyon aprók, de a kormányról kényelmes a kezelhetőségük, a hangerő pl ott is ott van.
Számomra egyébként talán a tempomat nagyon alulra történt elhelyezése a legzavaróbb.
Számomra egyébként talán a tempomat nagyon alulra történt elhelyezése a legzavaróbb.
Gerion29-02-2012 20:36:06 // 5123
Jó kép, klassz a kocsid! :)
Gerion29-02-2012 20:32:18 // 5122
Ha annyit cserélték volna a kocsidon az EGR szelepet, mint neki, akkor neked sem lenne a kedvenc alkatrészed. Ha 2 órán át várnád az autómentőt az M3-on két ordító kisgyerekkel emiatt a csodás alkatrész miatt egy 2-3 éves kocsiban, neked sem lenne a kedvenc alkatrészed.
Biztosan jó ember vagy a való életben, de csak trollkodni kár idejárni ebbe a topciba.
De ha már szóbahoztad: a lassan 10 éves 1.6-os Alfádat nem kéne már cserélned, ha a lassú, régi, környezetszennyező autókat ennyire elítéled? :)
És bónuszként linkeld már be egy cikkedet a 7.5 éves "munkásságodból", ahol kihozod "iparihulladéknak" a Blackberry-t, szeretnék még egy jót nevetni lefekvés előtt. :) Vagy egy írásodat arról, hogy az új autókban "ciki" a CD lejátszó, és egyik gyár sem épít már ilyet az autóiba. :) :) Persze elég rég vettél új autót, így érdemes szétnézni egy szalonban, meglepő dolgokat fogsz látni. Pl. a CD lejátszó még létezik! :)
Biztosan jó ember vagy a való életben, de csak trollkodni kár idejárni ebbe a topciba.
De ha már szóbahoztad: a lassan 10 éves 1.6-os Alfádat nem kéne már cserélned, ha a lassú, régi, környezetszennyező autókat ennyire elítéled? :)
És bónuszként linkeld már be egy cikkedet a 7.5 éves "munkásságodból", ahol kihozod "iparihulladéknak" a Blackberry-t, szeretnék még egy jót nevetni lefekvés előtt. :) Vagy egy írásodat arról, hogy az új autókban "ciki" a CD lejátszó, és egyik gyár sem épít már ilyet az autóiba. :) :) Persze elég rég vettél új autót, így érdemes szétnézni egy szalonban, meglepő dolgokat fogsz látni. Pl. a CD lejátszó még létezik! :)
Somez29-02-2012 18:36:04 // 5121
Ezen hatalmasat röhögtem, de egy talicskát kellett volna belinkelni inkább :D
Egyébként minden bántás nélkül mondom, hogy épeszű ember nem szeretne olyan motort, amiből hiányzik a teljesítményhez és a tisztaüzemhez szükséges alkatrész. Mert ha az a gondolatmenet, hogy elhagyjuk a problémás dolgokat, akkor a végeredmény egy lassú, zajos, és környezetszennyező motor lesz, amit használhatsz életed végéig csak éppen utálni fogod. Ilyen hozzáállással egyszerűbb gyalog járni és a pénz is megmarad.
Kicsit olyan ez, mint amikor egyesek sírnak a Totalcar fórumon, hogy az olcsón vett 10 éves olasz autó elromlik, zörög, kopott a kárpitja és nem megy úgy mint egy zsírúj, több kategóriával nagyobb BMW, ráadásul pimasz módon még szervizbe is gyakrabban kell vele járni. Csodák nincsenek.
Egyébként minden bántás nélkül mondom, hogy épeszű ember nem szeretne olyan motort, amiből hiányzik a teljesítményhez és a tisztaüzemhez szükséges alkatrész. Mert ha az a gondolatmenet, hogy elhagyjuk a problémás dolgokat, akkor a végeredmény egy lassú, zajos, és környezetszennyező motor lesz, amit használhatsz életed végéig csak éppen utálni fogod. Ilyen hozzáállással egyszerűbb gyalog járni és a pénz is megmarad.
Kicsit olyan ez, mint amikor egyesek sírnak a Totalcar fórumon, hogy az olcsón vett 10 éves olasz autó elromlik, zörög, kopott a kárpitja és nem megy úgy mint egy zsírúj, több kategóriával nagyobb BMW, ráadásul pimasz módon még szervizbe is gyakrabban kell vele járni. Csodák nincsenek.
Kazes☻29-02-2012 18:07:35 // 5120
Ezt elég lett volna kicsiben, még elrontod itt az összképet! :)))
'''''29-02-2012 17:48:30 // 5119
Megnéztem,a színkód a forgalmiban 04 piros.Ma mehettem vele (lemosni).Találtam még negatívumot: -a térdemet nyomja a középkonzol sarka.
-a magnó hangerejének tekerője túl sima, elcsúszik az ujjam rajta.
Viszont tényleg egyre jobban bejön nekem és mindenki meg is nézi!
-a magnó hangerejének tekerője túl sima, elcsúszik az ujjam rajta.
Viszont tényleg egyre jobban bejön nekem és mindenki meg is nézi!
Public Enemy29-02-2012 17:25:22 // 5117
Vagy inkább az állólámpás lenne neki való....
Blade29-02-2012 17:15:01 // 5116
Öcséd ideális autója, azaz kocsija:
:-)
:-)
Gerion29-02-2012 16:42:05 // 5115
Öcsém nagy Opeles, és ő elég szkeptikus a mai motorok iránt, mondjuk jó pár javítás van már a háta mögött, pedig csak 5 éves még a kocsija, és 100e nemrég múlt benne. Frappánsan összeszedte, hogy szerinte jók lennének a mai dízelmotorok, ha
- nem húszmillió bar nyomással menne a befecskendezés
- nem lenne a turbo tetejére is három turbo szerelve, köbcenti meg sehol
- nem lenne a motorban EGR szelep (erre nagyon haragszik :) )
Nem autószerelő, de már sokat látott autószerelőt. :)
Szerintem a mai motorok elmehetnek akárhányszázezerig, de 100e felett nagyon komoly pénzeket kellhet akár csak kötelező szervizre költeni. Én olyan 80e, max száz körül tervezem eladni, szóval kb 1.5 éve várható még nálunk.
- nem húszmillió bar nyomással menne a befecskendezés
- nem lenne a turbo tetejére is három turbo szerelve, köbcenti meg sehol
- nem lenne a motorban EGR szelep (erre nagyon haragszik :) )
Nem autószerelő, de már sokat látott autószerelőt. :)
Szerintem a mai motorok elmehetnek akárhányszázezerig, de 100e felett nagyon komoly pénzeket kellhet akár csak kötelező szervizre költeni. Én olyan 80e, max száz körül tervezem eladni, szóval kb 1.5 éve várható még nálunk.
Jimmi T.29-02-2012 13:20:37 // 5114
Kibír az még 200-at is. Nem véletlenül tervezik az újabb modellekbe is a hasonló koncepciójú motorokat.
Gerion28-02-2012 18:47:10 // 5113
Továbbra is azt mondom, a garancia+kiterjesztett garancia miatt önmagukkal csesznek ki, ha a motor idő előtt tönkremegy. A kocsit meg nem tervezem örök életre megtartani, most pl nagyon megtetszettek az új Volvo V40 első fotói (lásd pl http://a5.hu/auto/nagyon-igeretes-volvo-v40)
100e kilómétert meg csak kibír egyben, most lassan 40 felé közeledünk, ő is, én is... :)
100e kilómétert meg csak kibír egyben, most lassan 40 felé közeledünk, ő is, én is... :)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
464
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?