Forum >> Forma-1
Inner Circle30-05-2005 17:21:28 // 1289
Melyiknél vártad az erőfölényt, a Jordannél, a Saubernél vagy a Minardinál? Ja és nem azzal a gumival mentek, amelyikkel a Ferrari... Bridgestone-nal, de ők nem kapták meg ugyanazt a keveréket... miről is beszélünk? :D
(Bocs, lehet hogy rossz helyre keveredtem, eddig azt hittem hogy ez sport-technikai témájú beszélgetés, de téged olvasva már gyanítom, hogy voltaképpen teológiai kérdéseket feszegetünk? :DDD )
Tommi30-05-2005 16:34:49 // 1288
A kis Sumáknál biztos az a baj, hogy minden tehetséget a bátyus örökölt, neki meg nem maradt már semmi :)))
BF15630-05-2005 16:31:48 // 1287
Robi30-05-2005 16:28:02 // 1286
A többi Bridgestone-os autónál nem vettem észre azt a hatalmas fölényt.
bubble30-05-2005 13:53:43 // 1285
A Private Gold-ra délután kettőkor????? :)))
De nem maradok F1 nélkül, mert a monaco-it még nem néztem meg. :))
Annál simábban már nehéz lett volna. A tavalyi évet inkább a Bridgestone erő fölénye jellemezte s nem a gyengélkedés.
Az RS cipőkre gondolsz? :-)
Trulli nagyságrendekkel jobb pilóta mint ő. Látszik, hogy próbálkozik néha (nagyon) összejön neki vmi de általában a kétségbe esett próbálkozás jellemzi RS-t.
Robi30-05-2005 13:18:12 // 1282
Jó, nyertek, de már akkor se volt fasza a gumi, időnként esett róla szó. Nyerhettek volna simábban is. :) Tavaly toronymagas technikai fölénye volt a Ferrarinak.
Egyébként igen, azt várom, hogy valaki megszorongassa a Redbullt, akárki.
Halkan hozzáteszem, hogy minden Bridgestone-os autó célba ért tegnap.
Alonso simán kifékezte volna ha rajta múlik.
Ha negatívan értékeli a Bridgestone-t azzal azon kívül, hogy lejáratja a céget, a Ferrarit is értékeli hiszen elsősorban a Ferrari alkalmazza Bridgestone-t és nem fordítva. A döntést a Ferrari hozta és nem a Bridgestone. Ha nem hibáztatja a Bridgestone-t direkten akkor is tudni fogják, hogy gondok vannak és tenniük kell vmit de kifelé ilyet nem kommunikálunk ugyebár. Ugyanazt a célt éri el így is meg úgy is s közben nem rúgja össze a port senkivel. Erre mondom én, hogy ugyesen kommunikálja azt amit lehetne alpári módon is.
Még 1, ha esetleg szidná a Bridgestone-t az biztosan visszalőne és a Ferrarira hivatkozna a rossz eredmények miatt, szvsz ez egyik félnek sem lehet közvetve vagy akár közvetlenül az érdeke. Arról nem is beszélve, hogy mit tesz az cégről kialakult image-el.
Inner Circle30-05-2005 13:09:53 // 1278
Egy jól bejáratott márkanév csodákra képes :D Trulli ropira veri.
Inner Circle30-05-2005 13:09:20 // 1277
A demagógiát tartsd meg a dízel-benzin topikba, hátha ott még segít rajtad :PPP
A Michelinre váltó csapatok azért váltottak, mert a tökük tele volt azzal hogy a Bridge kizárólag a Ferrarira fejleszt. Egy szóval sem mondom hogy a Michelin most nem jobb mint a Bridge, de ebben a helyzetben vastagon benne van a Ferrari keze is. Kábé mint Rajkó az utolsó körben: panaszkodhat hogy ő az első helyről esett ki a felfüggesztés miatt, nade az első helyhez is úgy jutott, hogy nem cserélte ki a gumiját, és ettől ment tönkre a felfüggesztés... Most a Ferrari az első helyről esett vissza a gumijai miatt, de eleve emiatt a gumi-politikai miatt jutott oda (illetve maradt ott annyi évig).
A sokéves Ferrari-dominancia ugyanolyan torzulás volt, mint most a Ferrari padlósöprése.
"már két éve gyengén szerepelnek a Bridgestone-os autók, beleértve a Ferrarit is. Tavaly év elején is szívott a Ferrari, igaz, kevésbé. "
Amikor az első 9 futamon 6 Ferrari 1-2 volt? Ez neked szívás? Hé, miről beszélünk??? :PPP
A Bridge-s autók mert azért szerepelnek gyengén, mert gyengék... Mit vársz, hogy a Jordan vagy hogy a Minardi szorongatja meg mondjuk a Red Bullt, mint Michelines csapatot? :P
Inner Circle30-05-2005 13:00:52 // 1276
"A világbajnok jelöltnek pontokért kell vadásznia akkor is ha az 6 és nem 10. Aki telhetetlen az előbb vagy utóbb szívni fog."
Épp ezért mondom, hogy szerintem a McLaren fél a Renault-tól. Ha éreznék hogy az ő autójuk jobb és most egyszeri alkalom hogy a Renault gyorsabb, akkor hagyták volna Alonsót menni és nevettek volna a 2 pont hátrányon. Ez a görcsös kapaszkodás a 10 pontba azt jelzi, hogy a 2. hely nekik most felért volna egy vereséggel.
No és persze fogalmuk se volt róla hogy mi fog történni az autóval. Lehet hogy a mérnökök azt mondták, hogy nem biztos hogy bírja a felfüggesztés, de már annyira kilazult hogy ezen már az új gumi sem segít, ezért ne cseréljenek. (Nem hiszem hogy így volt, de akár így is lehetett.) Akkor meg nyilván kinn maradt Rajkó.
"szvsz ezen a gyors pályán Alonso simán lelépte volna vagy a halálba kergette volna"
Ugyan már, Mihály és Monty a fél versenyen át be voltak ragadva Massa mögé, pedig egyik se egy besz.ri gyerek, Fisichella meg Button mögött penészedett sokáig. Ja és nagyságrendekkel jobb autóval! Villeneuve meg Karthikeyan-ra fúj, mert folyton rácsukta az ajtót. Ezt Kimi is megcsinálhatta volna Alonsóval. Esetleg nyomathatott volna olyan féktesztet, mint amit Alonso csinált Coultharddal - és akkor Coulthard is dobogós lett volna (nem sírtam volna Alonso után :D ).
Robi30-05-2005 12:59:36 // 1275
IC sok mindent nem ért. :) Én meg azt nem értem, hogy miért mondja, hogy nem szar a Bridgestone, ha már két éve gyengén szerepelnek a Bridgestone-os autók, beleértve a Ferrarit is. Tavaly év elején is szívott a Ferrari, igaz, kevésbé. Utána megnyerte a VB-t, de év elején ebben még nem lehettünk biztosak. Lehet, hogy az autóval is gond van, de nem az a fő probléma.
De végülis lehetséges, hogy a Bridgestone egy tök jó gumi, csak mindig szar autókra rakják fel. Arról nem is beszélve, hogy aki Michelin-re cserélte idén a Bridgestone-t, az azért csinálta, mert jól ki akart szúrni magával. Minden bizonnyal...
Én is. Viszont elég jól eladja magát illetve jól el lehet őt adni. :)
Nem osztom a véleményed, ez is egy álláspont. A világbajnok jelöltnek pontokért kell vadásznia akkor is ha az 6 és nem 10. Aki telhetetlen az előbb vagy utóbb szívni fog.
Abban igazad van, hogy vezethetett volna óvatosabban de szvsz ezen a gyors pályán Alonso simán lelépte volna vagy a halálba kergette volna.
Inner Circle30-05-2005 12:25:39 // 1272
Én rég mondom hogy nagy nulla a gyerek...