fura, az elso szeriakkal tenyleg nem volt gond. evekig..
csak a dicseret szolt. a klima kondenzviz es a hatul vmi kabelkoteg ujrarogzitese remlik
Feri helyeben biztos masik markaszervizt kerestem volna.
turelmes igazan :)
Forum >> Giulia
zgi52127-02-2022 18:55:28 // 24747
G-MANN🍀27-02-2022 17:41:58 // 24746
Szia Peti, azért egy korrekt nullrevízió ezt mind kiszurta volna és átadás előtt megoldja (sztm), na jó a féket nem 😉 Remélem minden gyorsan megoldódik.
Nekem a régi Giulia-n pár dolog volt, azt gariban gyorsan cserélték. (Majdnem két évesen Multiair csere, fék"kocka" csere.)
Új Giulia-n fekete kipufogó vég csere a fényezés hibája miatt.
Egyenlőre ennyi, illetve a féktárcsán furcsa barázdák, azt most néztem. 14ekm van benne. 15- nél olajcsere, majd ott megnézetem. 😉
Egyébként egy álom! 🤩
Nekem a régi Giulia-n pár dolog volt, azt gariban gyorsan cserélték. (Majdnem két évesen Multiair csere, fék"kocka" csere.)
Új Giulia-n fekete kipufogó vég csere a fényezés hibája miatt.
Egyenlőre ennyi, illetve a féktárcsán furcsa barázdák, azt most néztem. 14ekm van benne. 15- nél olajcsere, majd ott megnézetem. 😉
Egyébként egy álom! 🤩
cspbravo27-02-2022 16:50:05 // 24745
Rám gondol esvé!!
Bal hátsó ajtón fekete díszléc elállt, csere
Kanyarkövető fényszóró nem volt aktiválva ( bár ez lehet a nullrevízió hibája)
Bal első ajtóba nem hangszigetelt szélvédő került, várom a cserét…
Tetőkárpit a hátsó naptetô bal oldalán lóg, zörög.
És tegnapi fejlemény, hogy kb 90 km/h felett fékezéskor dübörög a fék, mintha hullámos lenne a tárcsa..Nem lett nyúzva, nem lett elfékezve!
Fél éves autó 13500 km…,
Más márkánál értem már el peren kívüli egyezségben vissza vásárlást! Egy dolog tart vissza, hogy mindenre minimum fél évet kell várni!
Közel 20 évig volt olasz autóm ezért döntöttem a Giulia mellett…. 330e ellenében….
Ez van…
Bal hátsó ajtón fekete díszléc elállt, csere
Kanyarkövető fényszóró nem volt aktiválva ( bár ez lehet a nullrevízió hibája)
Bal első ajtóba nem hangszigetelt szélvédő került, várom a cserét…
Tetőkárpit a hátsó naptetô bal oldalán lóg, zörög.
És tegnapi fejlemény, hogy kb 90 km/h felett fékezéskor dübörög a fék, mintha hullámos lenne a tárcsa..Nem lett nyúzva, nem lett elfékezve!
Fél éves autó 13500 km…,
Más márkánál értem már el peren kívüli egyezségben vissza vásárlást! Egy dolog tart vissza, hogy mindenre minimum fél évet kell várni!
Közel 20 évig volt olasz autóm ezért döntöttem a Giulia mellett…. 330e ellenében….
Ez van…
Erhard 242 (Pure Energy)27-02-2022 16:44:25 // 24744
Nálad ami hiba volt az tényleg a márkaszerviz töketlwnsége, érdekes egy pár ezeres progi megmondta egyből mi a baja, azt nem értem hogy az érzékelő hogy esett át a meon a gyárban gondolom Conti gyártmány Veszprémben készül ...
esvé27-02-2022 15:52:52 // 24743
nem akartam többet mondani, ui fórumtársunkról van szó és nem tudom akarja-e itt vagy máshol megosztani nyilvánosan "élményeit".
Olyan hibák (többes szám!) fordultak elő, amelyekkel már egy alapszintű minbizt rendszer is megfogja még a gyárban az autót! Hibák mindenhol előfordulhatnak, de meglepő, hogy így is elengedik és átadják az autót...
Másrészt tényleg érdekes, hogy a régebbi autóknál ilyen szinte nem is volt
Olyan hibák (többes szám!) fordultak elő, amelyekkel már egy alapszintű minbizt rendszer is megfogja még a gyárban az autót! Hibák mindenhol előfordulhatnak, de meglepő, hogy így is elengedik és átadják az autót...
Másrészt tényleg érdekes, hogy a régebbi autóknál ilyen szinte nem is volt
WarbiRunner (Gyuri)27-02-2022 15:45:40 // 24742
Érdekes, hogy itt azért nem hallani annyi rossz autóról. A Tiednél sem a hiba volt komoly, inkább a hozzá nem értés. Na de az nagyon..Tény, hogy az a mondás járja, hogy a márka mindegy, olyan új autót vegyél, amit árulnak és szervizelnek a városodban. Legutóbb itt Debrecenben egy közel 30 millás BMW-ről hallottam hasonló sztorit, haza se tudta vinni az illető, hiába ment oda boldogan családostul. De szinte bármely márkánál előfordul sajnos.
Piritu - 1.000.00027-02-2022 14:54:29 // 24741
...és még dolgoznia kell a "legjobb" autóm címre, mert a Giulietta 90-nél szorult először garanciális javításra...
Piritu - 1.000.00027-02-2022 14:51:09 // 24740
Az én példám meg egy másik, 86e km alatt semmi :-P
RomeoOne27-02-2022 14:26:05 // 24739
Nem tudom kit említesz, de jópár példát tudnék sorolni csak Mo.-ról, de a külföldi fórumok is ezzel vannak tele. Elég csak megnézni jobb oldalt az "Új tagok"-nál felülről a 3. tagunk bemutatkozóját. És ez csak egy a sok közül.
RomeoOne27-02-2022 14:24:22 // 24738
Pedig nagyon nem rózsás a helyzet. A tied még nem ez a széria, ez inkább az utóbbi 1-2 év inkább, amiről beszélek. A korábbiakban még inkább a "gyermekbetegségek" voltak, amiket idővel javítottak.
esvé27-02-2022 14:20:13 // 24737
sajnos tényleg nincs minőségbiztosítás vagy nagyon kezdetleges, messze nem prémium kategória. Fórumtársunk új autójával is olyan hibákba futott bele, ami hihetetlennek tűnik már ebben a században....
Erhard 242 (Pure Energy)27-02-2022 13:22:34 // 24736
Azért ennyire nem látom elátkozottnak, nálam apróbb hibák voltak azt megcsinálták azóta semmi baja...szóval én meg mindenkinek ajánlom a márkát, mert alapvetően jó, a legjobb...az megint más kérdés, hogy most annyira elmásztak az árak, hogy egy felszerelt, kevés méteres Giu/Suv alig olcsóbb, mint az új
RomeoOne27-02-2022 11:21:52 // 24735
Én is azt hittem, de ahogy Erhard is írja, a garancia addig jó, amíg nincs ténylegesen szükség rá. Aztán kiderül, hogy mennyit ér :)
Nem vigasztal, de ez van. Ma már egy új autóhoz is ugyanúgy szerencséd kell, hogy jó legyen, mint ha használtat veszel. Nem tudom, hogy másoknál milyen az Alfánál különösen rossz a helyzet. A külföldi fórumokon konkrétan arról beszéltek, hogy a minőségbiztosítás gyakorlatilag nem létezik már náluk. Egyik fazon elment gyári új, raktári autókat nézni, hogy vegyen, a 3. lett csak hibátlan, amit nézett.
Nagyon sok Alfást ismerek, akik úgy vették át a Stelvio vagy Giuliájukat, hogy minden baja volt a kocsinak, aztán hónapokig tartott, mire rendberakták.
Jelen helyzetben, ha valaki megkérdezné tőlem valaki, hogy merjen-e Alfát venni, mert tetszik neki, meg jókat hallott róla... Nem tudnám neki ajánlani, csak ha nem zavarja a sz.pás, amire jó esély van.
Én most is ezt venném, mert amit tud, azt nem tudja más autó megadni. De valószínűnek tartom, hogy nagyon-nagyon kevesen mosolyognának őszintén, ha az új autójuk hónapokig, fél évekig használhatatlan :)
Nem vigasztal, de ez van. Ma már egy új autóhoz is ugyanúgy szerencséd kell, hogy jó legyen, mint ha használtat veszel. Nem tudom, hogy másoknál milyen az Alfánál különösen rossz a helyzet. A külföldi fórumokon konkrétan arról beszéltek, hogy a minőségbiztosítás gyakorlatilag nem létezik már náluk. Egyik fazon elment gyári új, raktári autókat nézni, hogy vegyen, a 3. lett csak hibátlan, amit nézett.
Nagyon sok Alfást ismerek, akik úgy vették át a Stelvio vagy Giuliájukat, hogy minden baja volt a kocsinak, aztán hónapokig tartott, mire rendberakták.
Jelen helyzetben, ha valaki megkérdezné tőlem valaki, hogy merjen-e Alfát venni, mert tetszik neki, meg jókat hallott róla... Nem tudnám neki ajánlani, csak ha nem zavarja a sz.pás, amire jó esély van.
Én most is ezt venném, mert amit tud, azt nem tudja más autó megadni. De valószínűnek tartom, hogy nagyon-nagyon kevesen mosolyognának őszintén, ha az új autójuk hónapokig, fél évekig használhatatlan :)
denil127-02-2022 10:24:48 // 24734
Mire leirtam, mar rajottem. A leiras szerint ez 4db felni, de valojaban csak 1db.
Ugyanez az elado 256k-ert adja ugyanezt a felnit amibol mar valoban 4db van.
Ugyanez az elado 256k-ert adja ugyanezt a felnit amibol mar valoban 4db van.
denil127-02-2022 10:22:24 // 24733
Hogy kerulhet ennyibe 4db felni?
Es miert 44-es at ET hatul?
Full pozitiv a feedback az eladora.
Felni
Es miert 44-es at ET hatul?
Full pozitiv a feedback az eladora.
Felni
Erhard 242 (Pure Energy)27-02-2022 07:57:03 // 24732
Teljesen mindegy mit veszel és mennyiért a garancia egy szépen csengő szó amivel a saját lelkedet nyugtatod ... mostanában ugye a merci is öngyulladó lett dízel fronton a 40 millás tulajok is csak egy levelet kapnak mivel alkatrész nincs ezért lehetőleg ne használják az autót...
Morfiusz Cédula27-02-2022 07:25:34 // 24731
Ebben a sztoriban nekem az a meglepő, hogy én naivan azt gondoltam, hogy ha vesz az ember harminc milla környékén egy autót, akkor komolyabb supportot kap hozzá. De ezek szerint tévedtem.
Az vigasztaljon, hogy nem csak az Alfáék ilyen impotensek. Pár hete láttam egy orosz youtuber videóját, aki a (valami szintén nem alapmodell) Mercedesét tolta ki a mezőre és gyújtotta fel pár kanna benzin rálocsolása után a youtube nyilvánossága előtt, a gyenge support miatti tiltakozásul.
Az vigasztaljon, hogy nem csak az Alfáék ilyen impotensek. Pár hete láttam egy orosz youtuber videóját, aki a (valami szintén nem alapmodell) Mercedesét tolta ki a mezőre és gyújtotta fel pár kanna benzin rálocsolása után a youtube nyilvánossága előtt, a gyenge support miatti tiltakozásul.
Morfiusz Cédula27-02-2022 07:14:28 // 24730
Nem Samsungos Androidosoknak meg ott van ugyanerre a Tasker nevű alkalmazás. A 159-ben nekem is be volt állítva, hogy ha a telefon blutoothon kapcsolódik a fejegységhez, automatikusan indítsa a wifi hotspotot, hogy a fejegységnek legyen netje. A végén meg ki.
Erhard 242 (Pure Energy)26-02-2022 22:48:53 // 24729
Ma le kellett szaladnom Földvárra menet közben találkoztam egy fehér Mustánggal kék csíkos kivitelben jó hangja volt de szerintem csak a 2.3as előztük a sort aztán közeledtem rá elég szépen...mondjuk nehezebb, mint a suv 😁
Piritu - 1.000.00026-02-2022 22:08:45 // 24728
Nekem viszont ez a "Bixby Routines" új, ki is fogom próbálni...
DKori26-02-2022 21:23:49 // 24727
Bakker akkor ez nagyon félre ment (pedig szoktalak Titeket read onlyban olvasni mert érdekel a Giulia, na meg méginkább a Stelvio - és esetleg mostmár a Tonale is :) ), sorry! :)
Zselé26-02-2022 20:43:04 // 24726
Szia, én az Almás vagyok :) Tehát nálam Carplay van ugye. Azzal nincs is semmi gond. A telefon állandóan connected, de a carplayt ritkán használom. Szoktam viszont BT-n zenét hallgatni róla. De nem is a Carplay indul el, hanem simán a média BT-n
DKori26-02-2022 19:41:49 // 24725
Bocs, hogy belevau, de hátha segít: AA-val kapcsolódás utánntapasztaltad ezt? Mert ha igen akkor az van amit Piritu ír, normális jelenség és ezt az "autoplay"-t ki tudod az AndroidAutoban kapcsolni. ;)
Ui.: még egy esetleg hasznos tipp Samsung tulajoknak > a Samsung telefonokon van egy Bixby Routines nevű rendszeralkalmazás amivel különböző szabályokat tudsz létrehozni (akár azt, hogy ha bluetoothon kapcsolódik a telefon az autódhoz akkor automatikusan indítsa el valamelyik zenédet, vagy kapcsolja be a mobilneted stb. és ha lekapcsolódsz akkor befejezi ezeket szépen...), esetleg hasznos lehet! ;) OFF de nekünk utólagos Androidos fejegyég van az autóinkban (azaz a Cromáé még a polcon várja, hogy beszereljem ;) ) aminél ugye úgy teljes az élmény ha adsz a fekegységnek a telefonodról hotspoton mobilnetet > ezzel a Bixby Routines-el meg tudtam mondani a telefonnak, hogy ha Bluetooth-on párosodik az autóval akkor kapcsolja be a wifi hotspotot majd ha lekapcsolódik az autóról akkor kapcsolja le >>> tök faja, elő se kell venni a telefont és kap netet az autóban a fejegység, tudok waze-zni, spotify-zni (Radio Italia olasz rádióállomásokat hallgatni) stb. :)))
Hátha valakinek segít ez a pár sor! :)
Ui.: még egy esetleg hasznos tipp Samsung tulajoknak > a Samsung telefonokon van egy Bixby Routines nevű rendszeralkalmazás amivel különböző szabályokat tudsz létrehozni (akár azt, hogy ha bluetoothon kapcsolódik a telefon az autódhoz akkor automatikusan indítsa el valamelyik zenédet, vagy kapcsolja be a mobilneted stb. és ha lekapcsolódsz akkor befejezi ezeket szépen...), esetleg hasznos lehet! ;) OFF de nekünk utólagos Androidos fejegyég van az autóinkban (azaz a Cromáé még a polcon várja, hogy beszereljem ;) ) aminél ugye úgy teljes az élmény ha adsz a fekegységnek a telefonodról hotspoton mobilnetet > ezzel a Bixby Routines-el meg tudtam mondani a telefonnak, hogy ha Bluetooth-on párosodik az autóval akkor kapcsolja be a wifi hotspotot majd ha lekapcsolódik az autóról akkor kapcsolja le >>> tök faja, elő se kell venni a telefont és kap netet az autóban a fejegység, tudok waze-zni, spotify-zni (Radio Italia olasz rádióállomásokat hallgatni) stb. :)))
Hátha valakinek segít ez a pár sor! :)
Zselé26-02-2022 17:15:39 // 24724
De pont az a baj hogy nem az ment. Rádió ment, de telefonról folytatja
Piritu - 1.000.00026-02-2022 16:02:12 // 24723
Így van, az okos Android ezt is tudja :-))
pettinke26-02-2022 15:52:48 // 24722
Arra van beállitás az AA-ban emlékeim szerint. Ha autó nélkül elindítod az appot a telódon, akkor feljönnek a beállítások, "Automatically start media"
Piritu - 1.000.00026-02-2022 15:13:57 // 24721
Az android auto is elindítja csatlakozás után ami utoljára ment még akkor is ha rádióval kapcsoltam le. Szerintem a telefon indítja automatikusan a lejátszást ha érzékeli a kocsit...
Zselé26-02-2022 12:11:20 // 24720
Átlag évi 35-40 ezret szoktam menni, de sok volt most a dolog szerte az országban. Azért remélem beáll a szokott trend, mert ez kb 55 ezer/év lenne, azaz 5 évesen 275000 km :D
zümi16626-02-2022 09:42:43 // 24719
Uhh, csapatod rendesen, nekem ennyi idősen még ötszáz sem volt benne :-)
Most másfél éves, alulról karcolgatjuk a 12 ezer km.-t :-))
Most másfél éves, alulról karcolgatjuk a 12 ezer km.-t :-))
Zselé26-02-2022 08:24:11 // 24718
Sziasztok! Másnak is csinálja azt a Connect, hogy véletlenszerűen az FM rádió helyett beindítás után a BT-n csatlakoztatott telefonról kezd lejátszani? Pedig FM-en lett leállítva, és nem kértem, hogy telóról játszon zenét
Egyébként ma egy hónapos a drága, 4613 km van benne :)
Egyébként ma egy hónapos a drága, 4613 km van benne :)
leopop325-02-2022 23:32:09 // 24717
Na örülök, hogy végre hibátlan! 😁🥳🍀
Piritu - 1.000.00025-02-2022 20:02:07 // 24716
azt ő nem tudja hogy nem akarsz :-)
Halesz25-02-2022 19:14:38 // 24715
De igen, csak minek, ha nincs hangja ennek a háromnak? Nem játszom le videót...
VKG231!!! (156+75)25-02-2022 19:09:13 // 24714
Oh, anno 2015-ben már vezeték nélkül töltöttem az S6 Edgemet, azóta kb teljesen hétköznapi lett, váltsál te is :D
Piritu - 1.000.00025-02-2022 19:08:59 // 24713
Nem lehet hogy nem lekapcsolja csak átvált a kiválasztott programokra, mert azok is tudnak hangot adni és különben nem hallanád? Mint ahogy a podcast progiknál is teszi?
Halesz25-02-2022 19:01:14 // 24712
Ha onnan szól a zene, akkor nem csinálja.
Ha rádiót hallgatok, rá van dugva a telefontükrözés és a telón bemegyek a messengerbe/Facebookba/Instába, akkor lekapcsolja a rádiót.
Ha rádiót hallgatok, rá van dugva a telefontükrözés és a telón bemegyek a messengerbe/Facebookba/Instába, akkor lekapcsolja a rádiót.
RomeoOne25-02-2022 07:29:13 // 24710
Én mindig Deezer-ről vagy Spoti-ról nyomom a zenét, ott még ilyesmi nem tűnt fel.
Halesz25-02-2022 07:09:29 // 24709
Ez, amiről a videót csináltam, ugyanaz, ami deni1-nél nem működik.
Én egyszer sem frissítettem.
Nálam azóta is jó, de sokszor nem használom, mert egy dolog nagyon zavar:
Megy a rádió, és közben rámegyek a viberre, a facebookra, elkapcsolja a hangot (ilyenkor mindig vissza kell lépni a rádióra a menüben).
Ez akkor is van nálam, ha simán vezetékkel megy a tükrözés, és akkor is zavar.
Én egyszer sem frissítettem.
Nálam azóta is jó, de sokszor nem használom, mert egy dolog nagyon zavar:
Megy a rádió, és közben rámegyek a viberre, a facebookra, elkapcsolja a hangot (ilyenkor mindig vissza kell lépni a rádióra a menüben).
Ez akkor is van nálam, ha simán vezetékkel megy a tükrözés, és akkor is zavar.
leopop324-02-2022 23:10:26 // 24708
Veszel majd valami jó kis IPhone-t 😁😁 De tetszik a gondolat menet én is mindig future proof gondolkodom 😉
leopop324-02-2022 23:07:22 // 24707
Szakadok :DD
Morfiusz Cédula24-02-2022 23:00:30 // 24706
Telefont végül is sokkal kisebb lélegzetvételű projekt cserélni, mint autót...
Egyébként szerintem nagyon klassz dolog, én már a 159-be is vettem vezeték nélküli töltőt. Aztán mikor telefont cseréltem, az volt az egyik fő szempont, hogy tudja ezt a funkciót.
Egyébként szerintem nagyon klassz dolog, én már a 159-be is vettem vezeték nélküli töltőt. Aztán mikor telefont cseréltem, az volt az egyik fő szempont, hogy tudja ezt a funkciót.
Peti16V24-02-2022 21:49:26 // 24705
Ugyanígy jártam. Mondjuk az enyém a frissítés után is működik, de rosszul, mert felépül a kapcsolat, tartja kb. 5mp-ig, majd szétbont és kezdi elölről az összekapcsolódást, majd ismét szétbont és ezt ismétli amíg hagyom próbálkozni…
Vagy 20 levélváltásom volt velük (a Tiffany nevű robottal), több javaslatot is kaptam, de egyik sem segített, így a végén nekem is ezt a visszaküldési opciót ajánlották, ami egy rossz vicc.
Elengedtem, beletörődtem, hogy megszívtam. Aztán pár napja kollégám Octaviájában kipróbáltuk és elsőre tökéletesen működött. Szóval nem a telóval és nem is a kütyüvel van gond, valamit az autó nem szeret.
Vagy 20 levélváltásom volt velük (a Tiffany nevű robottal), több javaslatot is kaptam, de egyik sem segített, így a végén nekem is ezt a visszaküldési opciót ajánlották, ami egy rossz vicc.
Elengedtem, beletörődtem, hogy megszívtam. Aztán pár napja kollégám Octaviájában kipróbáltuk és elsőre tökéletesen működött. Szóval nem a telóval és nem is a kütyüvel van gond, valamit az autó nem szeret.
RomeoOne24-02-2022 16:37:19 // 24704
Én is azért rendeltem, hogy vezetéknélküli töltő mellé ne kelljen már dugdosni. Mondjuk a dolog szépséghibája nálam ott van, hogy nincs olyan telefonom, ami vezeték nélkül tölthető... Gonodltam belerakatom az extrát, hogy future-proof legyen a kocsi :DDD Most már csak hozzá kéne varrni a kabátot a gombhoz :DDD
Morfiusz Cédula24-02-2022 15:44:53 // 24703
Én is ebből az AAWirelessből rendeltem, márciusra ígérték.
Számomra egyébként újra és újra meglepő, hogy mennyire el van ilyesmiben maradva az autóipar. 2021-es prémium autókba (nem csak az Alfába) úgy kell a netről összerendelgetni mindenféle kütyüt, hogy egy nem túl bonyolult funkciót vezeték nélkül lehessen használni. Miközben a vezeték nélküli töltő már ott van az autóban. (ami vezetékes telefontükrözéssel számomra tök értelmetlen)
Számomra egyébként újra és újra meglepő, hogy mennyire el van ilyesmiben maradva az autóipar. 2021-es prémium autókba (nem csak az Alfába) úgy kell a netről összerendelgetni mindenféle kütyüt, hogy egy nem túl bonyolult funkciót vezeték nélkül lehessen használni. Miközben a vezeték nélküli töltő már ott van az autóban. (ami vezetékes telefontükrözéssel számomra tök értelmetlen)
denil124-02-2022 11:41:24 // 24702
Pont nem az almával van baj, ha van valami az alma javára írható az a generációkon átívelő stabilitás. Itt a készülékkel van baj és mivel gyártanak Androidhoz is és ugyanazok a panaszok jönnek, ezért itt ez a kínai fos az, amit kalapáccsal fogok összetörni.
cspbravo24-02-2022 11:34:11 // 24701
Én azt rendeltem amit Halesz tesztelt! Egy éve használom tökéletesen működik! Nagyon ritkán előfordul, hogy lefagy, ekkor ki-be húzom és már jó is!
RomeoOne24-02-2022 11:18:14 // 24700
Sztem Halesznek van: Backstage extra - Vezetéknélküli telefontükrözés!
Én olyat rendeltem androidhoz, amit itt a fórumban ajánlottak, de még nem érkezett meg:
AAwireless
Remélem jó lesz.
Én olyat rendeltem androidhoz, amit itt a fórumban ajánlottak, de még nem érkezett meg:
AAwireless
Remélem jó lesz.
Erhard 242 (Pure Energy)24-02-2022 11:17:12 // 24699
mondom én, hogy normális telefont kell venni :D
denil124-02-2022 11:11:25 // 24698
te androidos vagy, nem is tudhatod :DD
Viccet félretéve olyan eszköz amivel vezeték nélkül kötöd össze a telefonod a kocsival.
Android auto kábel nélkül. Valaki itt ajánlotta is az eszközt.
Viccet félretéve olyan eszköz amivel vezeték nélkül kötöd össze a telefonod a kocsival.
Android auto kábel nélkül. Valaki itt ajánlotta is az eszközt.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
423
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?