Hujuj,de le vagyok maradva:S!
Hogy került Simoncelli a superbike világbajnokságba,az Aprilia csapatba???
Forum >> 2 keréken is szép az élet
imi15627-09-2009 09:54:56 // 6895
Kócosw21-09-2009 20:18:20 // 6894
Youri13-09-2009 17:04:43 // 6893
Plussz ugye így az derül ki,h nem Talma a kevés a MotoGP-hez!!:-D
Youri13-09-2009 17:04:07 // 6892
Mondjuk szvsz ez nem annyira rossz hír,mert ezt nyilván tudják a többiek is,és így van esély egy esetleges jobb motorra a köv. szezonban........
veteranviking13-09-2009 16:40:34 // 6890
Nincs fikázás, nézd a hangulatjeleket is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jómagam éveket töltöttem a magyar motorsportban versenyzőként és szakosztályvezetőként is.
Belekényszerítették ebbe a kategóriába és a vak is látja ,hogy szenved!!!
Ez a hátúl kullogás még a sportoló hitét is kikezdi egy idő után, és a mi szurkolói szivűnket is bántja.
Persze a pénzkergetés nagy (Favaro) úr, de mi lesz közben Talmával?
Jómagam éveket töltöttem a magyar motorsportban versenyzőként és szakosztályvezetőként is.
Belekényszerítették ebbe a kategóriába és a vak is látja ,hogy szenved!!!
Ez a hátúl kullogás még a sportoló hitét is kikezdi egy idő után, és a mi szurkolói szivűnket is bántja.
Persze a pénzkergetés nagy (Favaro) úr, de mi lesz közben Talmával?
Kazes☻10-09-2009 21:36:51 // 6889
Remélem jövőre csak kap már egy jobbat. :)
Kovi10-09-2009 21:18:36 // 6888
Látom megint elkezdődött a Talma fikázása!!!!!
Idáig nem írogattam csak olvastam, de látom megint vannak okosak!!!
Nos közel vagyok a tűzhöz úgy hogy azért nálam lecsapódik némi info.
A talma bírná az ütemet szerintem ez látható még a vakoknak is!!!
Vajon mi lehet a gond????
Sajnos a motor bár mennyire nem tetszik ez nektek kb4 körig hibátlan majd minden elmelegszik rajta így nem lehet normálisan beállítani !!!!!!!!!
Elég biztos az infó csak ugye neki nem lehet herotozní még nem akkora ember:-((((
Idáig nem írogattam csak olvastam, de látom megint vannak okosak!!!
Nos közel vagyok a tűzhöz úgy hogy azért nálam lecsapódik némi info.
A talma bírná az ütemet szerintem ez látható még a vakoknak is!!!
Vajon mi lehet a gond????
Sajnos a motor bár mennyire nem tetszik ez nektek kb4 körig hibátlan majd minden elmelegszik rajta így nem lehet normálisan beállítani !!!!!!!!!
Elég biztos az infó csak ugye neki nem lehet herotozní még nem akkora ember:-((((
GT Ɨ|ѯ10-09-2009 21:04:12 // 6887
kibírjuk, már nem sok van a szezonzáróig...
Satti10-09-2009 09:27:14 // 6886
Limitált szériás R1-est dob piacra a Yamaha Rossi tiszteletére klikk
mesa10-09-2009 08:39:30 // 6885
Lehet rosszabb is:
marad tök utolsó a többi versenyen is, de nem pontszerző helyen ...
marad tök utolsó a többi versenyen is, de nem pontszerző helyen ...
GT Ɨ|ѯ10-09-2009 06:59:27 // 6884
vagy:
ettől már csak jobb lehet,úgyhogy türelem....:-)
ettől már csak jobb lehet,úgyhogy türelem....:-)
Seriff09-09-2009 16:46:39 // 6883
Nézegettem, olvasgattam róla, csak tetszeni nem teszik :DD Mondjujk az másodlagos. Jelenleg egy Malaguti és két Vespa ejtette rabul a szívem :) Előbbi elkelt már, mire jelentkeztem :S Pedig szép mattfekete volt, ilyen ni: Klikk
Szilárd09-09-2009 15:14:04 // 6882
Egy időben én is gondolkoztam robogó vásárláson,de aztán letettem róla...
SKrisz09-09-2009 13:44:49 // 6881
Környéken nagyon sokan használják városban autópótlónak és mindenki meg van vele elégedve.
Seriff09-09-2009 13:40:38 // 6880
Remélem nem úgy törik, mint a kínai autók :)
SKrisz09-09-2009 13:08:31 // 6879
Nem kell szép, nem kell drága. Olyan kell, ami megy, lehet B-s jogsival vezetni és nem lopják el.
Melyik kritériumnak nem felel meg? :)
Melyik kritériumnak nem felel meg? :)
Blade09-09-2009 13:08:12 // 6878
Ja, és eléggé igénytelen is:)
Blade09-09-2009 13:06:55 // 6877
Csak az a baj hogy kinai, stilustalan, nulla tradició,nulla márka. Pont egy Alfásnak ajánlod ezt, hogy ilyet vegyen?:)
SKrisz09-09-2009 10:25:38 // 6875
Seriff09-09-2009 10:10:31 // 6874
Sziasztok!
A melóbajárás kocsival reggelente rémálom, biciklivel néha nincs kedvem, mert messze van, szóóóval robogó vásárláson töröm a fejem.
Nem kell szép, nem kell drága. Olyan kell, ami megy, lehet B-s jogsival vezetni és nem lopják el.
Várom a javaslatokat, segítsegeteket! :)
Előre is hálás köszönet!
Üdv, Seriff
A melóbajárás kocsival reggelente rémálom, biciklivel néha nincs kedvem, mert messze van, szóóóval robogó vásárláson töröm a fejem.
Várom a javaslatokat, segítsegeteket! :)
Előre is hálás köszönet!
Üdv, Seriff
veteranviking08-09-2009 13:06:10 // 6873
A haverokkal ma reggeli KV közben kiveséztük ezt a Talma dolgot, hogy lehetne szépíteni ezt a lehangoló teljesítményt!
-Remek rajt után az első kanyarban eldobni a bringát, majd hisztisen rúgdosni a kavicságyat és látványosan bosszankodni:-) Én siettem, de ELKÚRTAM, tutti premierben mutogatná a TV, és pozitív hős lenne:-)))))))))))))))))))))
-Verseny közben egykerekezne, vagy egyébb drift trükköket mutatna be, mint Randy Mamola fénykorában:-) Mondthatnák rá nem túl eredményes,
de látványos a stilusa:-))))))))))))))))))))
-Talma lekörözésénél betartana a "nagyoknak" talán ki is lökhetné őket, melyet látványos esés követne:-) Kicsit verekedhetne is, így kiérdemelné a lassú de legalább GONOSZ jelzőt.-))))))))))))))))))))))
Vagy....
keresse meg azt a kategóriát amiben igazán SAS!
Vagy.....
tessék felnőni a feladathoz, mert a beugrós (életébennemültgpmotoron) pilóták is rendre gyorsabbak nála:-(((((((
Vagy valami....
mert unom ezt a "királykategórialuzerbaumgartnerszindrómát" !!!
-Remek rajt után az első kanyarban eldobni a bringát, majd hisztisen rúgdosni a kavicságyat és látványosan bosszankodni:-) Én siettem, de ELKÚRTAM, tutti premierben mutogatná a TV, és pozitív hős lenne:-)))))))))))))))))))))
-Verseny közben egykerekezne, vagy egyébb drift trükköket mutatna be, mint Randy Mamola fénykorában:-) Mondthatnák rá nem túl eredményes,
de látványos a stilusa:-))))))))))))))))))))
-Talma lekörözésénél betartana a "nagyoknak" talán ki is lökhetné őket, melyet látványos esés követne:-) Kicsit verekedhetne is, így kiérdemelné a lassú de legalább GONOSZ jelzőt.-))))))))))))))))))))))
Vagy....
keresse meg azt a kategóriát amiben igazán SAS!
Vagy.....
tessék felnőni a feladathoz, mert a beugrós (életébennemültgpmotoron) pilóták is rendre gyorsabbak nála:-(((((((
Vagy valami....
mert unom ezt a "királykategórialuzerbaumgartnerszindrómát" !!!
Kazes☻06-09-2009 22:03:05 // 6872
Teljesen egyet tudok érteni veled. :)))
EngineCoffeeTables06-09-2009 21:40:58 // 6871
Félreértesz, nem kell az istenítés. Az épp olyan rossz lenne mint a folyamatos lehúzás.
Nem az a szar ami magyar hanem az hogy a magyarok az gondolják hogy ami magyar az szar...
Nem az a szar ami magyar hanem az hogy a magyarok az gondolják hogy ami magyar az szar...
BMW forever!!!!!!!!06-09-2009 21:26:03 // 6870
ja........én mondjuk szarok a népszerűségre,de mostmár értem hogy te miért is emeled az egekig a magyarokat akik nem teljesitenek.Ettől biztos népszerűbb leszel,ha neked ez kell akkor istenitsd őket és fürödj a népszerűségben.
BMW forever!!!!!!!!06-09-2009 21:23:18 // 6869
Igen,szeretném a hsz-t növelni.pffff...........apám,ennyit veszel le belőle.A bánatom csupán annyi,hogy ami magyar,az szar!!!Csak erre te később fogsz rájönni,de istenitsd a magyar fasza focit,meg Talmát,mert mind2 remekül szerepel.
EngineCoffeeTables06-09-2009 21:20:03 // 6868
Nem kell engedélyt kérned, szabadság van....
Szabadon lehet lenyomni a hangulatot. A Futballgarázsba is beirtad hogy nem nézel focit de mekkora égés amit a magyar csapat csinál. Nem értelek? A bánatodat akarod kiadni magadból? Népszerübb nem leszel az ilyen hozzászólásoktól, értelmük sincs sok. Esetleg kommentet akarsz növelni?
Szabadon lehet lenyomni a hangulatot. A Futballgarázsba is beirtad hogy nem nézel focit de mekkora égés amit a magyar csapat csinál. Nem értelek? A bánatodat akarod kiadni magadból? Népszerübb nem leszel az ilyen hozzászólásoktól, értelmük sincs sok. Esetleg kommentet akarsz növelni?
Satti06-09-2009 21:19:48 // 6867
Egy Ducati az csak egy Ducati, mégha szatelit csapat is, mint a Pramac, azzal lehet jobb eredményt elérni. Ebben az évben a gyári Honda sem az igazi, nem elég ütőképes.
EngineCoffeeTables06-09-2009 21:16:30 // 6866
Ezt alátámasztja az is hogy az espergaro gyerek nem ért el jobb eredményeket mint Talma amikor beugrott a Talma vagy később Németh helyére a balatonringhez.
Ha annyival jobb lenne a spanyol srác mint a motogpben akkor mutatott volna a 250-ben is. És Martinez a spanyol srác alá biztos nem adott sz.r bringát.
Ha annyival jobb lenne a spanyol srác mint a motogpben akkor mutatott volna a 250-ben is. És Martinez a spanyol srác alá biztos nem adott sz.r bringát.
BMW forever!!!!!!!!06-09-2009 21:16:26 // 6865
De valójában igazad van.A remény hal meg utoljára.Jó bizakodást!!!
BMW forever!!!!!!!!06-09-2009 21:15:11 // 6864
Ugye nem haragszol meg ha nem kérem ki az engedélyedet hogy a véleményemet elmondjam ahányszor akarom!!!!Ha Talmáról akkor róla,ha másról akkor másról.
EngineCoffeeTables06-09-2009 21:13:08 // 6863
De Talma az! Épp az a lényeg hogy nem kell kikiálltanod jó versenyzőnek!!!
De nem kell itt kismilliószor elmondani hogy mekkora béna....
Azért mert te megkeseredtél, nem kell még minket is oltani akik még szeretnénk bizni és drukkolni egy olyan hazánkfiának akinek van lehetősége.
Azt hiszem ez normális dolog lenne.
De nem kell itt kismilliószor elmondani hogy mekkora béna....
Azért mert te megkeseredtél, nem kell még minket is oltani akik még szeretnénk bizni és drukkolni egy olyan hazánkfiának akinek van lehetősége.
Azt hiszem ez normális dolog lenne.
Satti06-09-2009 21:10:25 // 6862
Igen, egy Ducati az símán elmegy mellette az egyenesben, még a Pramac is, amin most Canepa és Espargaro ül.
Mike.06-09-2009 21:07:46 // 6861
Részletkérdés ez a körhátrány dolog, pár kör és meglett volna az is. A lényeg, hogy vagy a csapat miatt vagy mert Talma is gyenge ebben a kategóriában, de nulla a teljesítményük.
BMW forever!!!!!!!!06-09-2009 21:06:32 // 6860
Csak azért mert magyar és 125 Vb nem fogom kikiáltani jó moto gp versnyzőnek mikor nem az.És mégis ki fog neki jobb motort adni ezzel a teljesitménnyel?mégis meddig kell várni?lassan vége lesz a szeonnak?Hány szezont kell várni?Aki jó,az már az első szezonban is jó.És szar motorral is jó.Nyerni nem fog,de jó.De Talma nem az.
mesa06-09-2009 21:05:04 // 6859
a kitúrt japán srác még bővebb mezőnyben is hozta a pontokat! Nem csodálkozom rajta, hogy a japánok megsértődtek. Én is megsértődnék, ha japán lennék. De nem vagyok :)))
EngineCoffeeTables06-09-2009 21:01:29 // 6858
Szerintem ezt már elmondtad egy párszor de Talma ettől nem vonult vissza....
Viszont ha visszavonulna biztos elmondanád hogy ennyit tudott és te ezt már megmondtad. Voltak ilyen emberek mindig is, már akkor is mondták hogy vissza kellett volna vonulnia amikor nem nyert a 125-ben amig a KTM-hez nem került.....
Szerintem meg türelmet kellene adnunk neki és örülni hogy egy magyar idáig jutott.
Most nem szerepel jól de ettől még nem kellene temetni.
Megvan benne a győzelemre való hajlam és a rajtoknál látszik hogy ő menne előre amikor lehet...
Viszont ha visszavonulna biztos elmondanád hogy ennyit tudott és te ezt már megmondtad. Voltak ilyen emberek mindig is, már akkor is mondták hogy vissza kellett volna vonulnia amikor nem nyert a 125-ben amig a KTM-hez nem került.....
Szerintem meg türelmet kellene adnunk neki és örülni hogy egy magyar idáig jutott.
Most nem szerepel jól de ettől még nem kellene temetni.
Megvan benne a győzelemre való hajlam és a rajtoknál látszik hogy ő menne előre amikor lehet...
EngineCoffeeTables06-09-2009 20:55:16 // 6857
Nem, hát de Mike még önmagának is ellentmond. Mondjuk pár kör után még 8.volt....
Igazándiból amig vívni kellett tartotta magát, de mondjuk ha elmennek mellette egyenesben akkor már nem tudja visszaelözni a gyorsabbat.
Más de érdekes hogy minden farmcsapat nevében is benne van a motorgyártó neve is csak a Scot hagyta el a Hondát....
Szerintem a japó gyerek kirúgásával a Honda pártfogását elvesztette a Scot csapat.
Igazándiból amig vívni kellett tartotta magát, de mondjuk ha elmennek mellette egyenesben akkor már nem tudja visszaelözni a gyorsabbat.
Más de érdekes hogy minden farmcsapat nevében is benne van a motorgyártó neve is csak a Scot hagyta el a Hondát....
Szerintem a japó gyerek kirúgásával a Honda pártfogását elvesztette a Scot csapat.
BMW forever!!!!!!!!06-09-2009 20:50:28 // 6856
Én nem emlékszem jó teljesitményre tőle ebben a kategóriában.Hacsak azt nem nevezzük annak hogy végig megy.Ha végigmegy.Na de ide ez édeskevés.Jobban járt volna-látva a teljesitményét-ha visszavonul.
Igy jobb szerződést sem fog kapni,mert ennyivel nem lehet rosszab az a motor,hogy kb 20 mp-vel volt az utolsó elöttihez képest.A multkor 48mp,ezek az eredmények elég gyengék,és nem hiszem hogy csak a motor számlájára irható.Nyilván van sok mp a motorja és az élmotorok között.De másfél perc??????????????????Jó.......ma csak vmivel többet mint 1 percet kapott az élmezőnytől,ennyivel nem gyengéb az a amotor.Ezt nem hiszem el.Az én véleményem szerint ez túl nagy falat neki,ennyi.Van ilyen.
Igy jobb szerződést sem fog kapni,mert ennyivel nem lehet rosszab az a motor,hogy kb 20 mp-vel volt az utolsó elöttihez képest.A multkor 48mp,ezek az eredmények elég gyengék,és nem hiszem hogy csak a motor számlájára irható.Nyilván van sok mp a motorja és az élmotorok között.De másfél perc??????????????????Jó.......ma csak vmivel többet mint 1 percet kapott az élmezőnytől,ennyivel nem gyengéb az a amotor.Ezt nem hiszem el.Az én véleményem szerint ez túl nagy falat neki,ennyi.Van ilyen.
Satti06-09-2009 20:49:24 // 6855
Sztem nem ment senki körhátrányban, még Talma sem, amennyire emléxem a végén, Rossihoz képest 1.22 vmennyi volt a hátránya.
Blade06-09-2009 20:45:08 // 6854
Bocs, nem értem, ki ment kör hátrányban pár kör után?
mesa06-09-2009 20:42:20 // 6853
Hehe Berajzolt ideális ív! :) Lehet Talmának is ez kéne a javuláshoz ? :)))
imi15606-09-2009 20:40:29 // 6852
Rossi tényleg hibátlan teljesítményt nyújtott ezen a hétvégén!
Bár,sok hibázást nem is nagyon engedhet meg magának,mert a nyalókás fiú keményen ott van a nyomában.
Örültem a kis Pedrósa eredményének is.Szépen ment!
A másik nagy kedvencem,Capirex is nagyon szépen tolta.Jó lett volna a dobogón látni:)!
Bár,sok hibázást nem is nagyon engedhet meg magának,mert a nyalókás fiú keményen ott van a nyomában.
Örültem a kis Pedrósa eredményének is.Szépen ment!
A másik nagy kedvencem,Capirex is nagyon szépen tolta.Jó lett volna a dobogón látni:)!
Satti06-09-2009 20:07:50 // 6851
Szép győzelem volt ismét Rossi Doktortól, immáron a 103.!
Az a szamárfej, am sztem a Shreck-ből van az szenzációs volt, mindig kitalál vmi egyedit a koma. :-) Mindenesetre a fiataloknak meg kell egyenlőre szokni, hogy amennyiben nem hibázik, ami elég ritkán forul elő, akkor nem tudják megverni. Idén a Yamaha is nagyon erős, ez már az 5. kettős győzelmük.
Talmát sajnos én sem értem, de nagy a valószínűsége, hogy ez a Honda most csak ennyit tud. Jól megnézve a mezőny többi motorja mind jobb és a többi versenyző mind sokkal tapasztaltabb, még aki szintén újonc, már az is előnnyel indult az idén, mert rá tudott készülni az idényre már a téli teszteken.
Az a szamárfej, am sztem a Shreck-ből van az szenzációs volt, mindig kitalál vmi egyedit a koma. :-) Mindenesetre a fiataloknak meg kell egyenlőre szokni, hogy amennyiben nem hibázik, ami elég ritkán forul elő, akkor nem tudják megverni. Idén a Yamaha is nagyon erős, ez már az 5. kettős győzelmük.
Talmát sajnos én sem értem, de nagy a valószínűsége, hogy ez a Honda most csak ennyit tud. Jól megnézve a mezőny többi motorja mind jobb és a többi versenyző mind sokkal tapasztaltabb, még aki szintén újonc, már az is előnnyel indult az idén, mert rá tudott készülni az idényre már a téli teszteken.
Mike.06-09-2009 19:32:38 // 6850
Pedig úgy néz ki, hogy ez a GP kategória kicsit nagy falat neki. A rajtolás eddig nem ment, most az jól sikerült, az tényleg szép volt, ezen kívül nulla volt tőle ez a futam.
Az eddigi véleményem tartom, szánalmas vergődés amit a király kategóriában mutat Talma. Kicsit égés, hogy pár kör után már körhátrányban kínlódik és a fiatal kezdők is lazán előzgetik.
A Magyar szpíkerek meg mehetnek a pitshába. Egész futam alatt Rossi seggét nyalták. Tény, hogy nagy egyéniség, tény, hogy a legjobb motoros, na de a futam nem csak róla szól. Sajna ez megy itthon, a mikrofon elé nem mindig a hozzáérő emberek kerülnek. Lásd F1 közvetítést is.
Az eddigi véleményem tartom, szánalmas vergődés amit a király kategóriában mutat Talma. Kicsit égés, hogy pár kör után már körhátrányban kínlódik és a fiatal kezdők is lazán előzgetik.
A Magyar szpíkerek meg mehetnek a pitshába. Egész futam alatt Rossi seggét nyalták. Tény, hogy nagy egyéniség, tény, hogy a legjobb motoros, na de a futam nem csak róla szól. Sajna ez megy itthon, a mikrofon elé nem mindig a hozzáérő emberek kerülnek. Lásd F1 közvetítést is.
Zsolesz06-09-2009 18:31:44 // 6849
Max a döntés miatt, hogy ide igazolt. Amúgy nem fog kiderülni soha, max valamit mondanak amit el kell hogy higgyünk.
Zsolesz06-09-2009 18:30:47 // 6848
Azt azért nem mondanám. Bár utoljára 125-ben voltak nagy csatái az is igaz. De ez a GP valahogy nem jön össze.
EngineCoffeeTables06-09-2009 18:28:06 // 6847
A teljesítmény és a végeredmény gáz, csak kérdés mi okozza és hogy Talma hibáztatható-e ezért?
BMW forever!!!!!!!!06-09-2009 18:13:08 // 6846
Mint az eddigi összes ebben a kategóriában........
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
363
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?