Forum >> Off-os verdák, tapasztalatok...
Erhard 242 (Pure Energy)12-10-2011 12:40:37 // 19993
simán, az egy fiat Alfa emblémával :)
Kazes☻12-10-2011 12:40:32 // 19992
"ha valaki nagy Alfás akkor lehetőségekhez képest nem szabad más márkát néznie" - ez oké,a többi valóban parttalan...
Viszont
"én ha más modellt fogok birtokolni-használni attól még Alfásnak tartom majd magam."- ez alapján akkor Blade-nek sem és akkor a többieknek sem érheti szó a házuk elejét. :)
Viszont
"én ha más modellt fogok birtokolni-használni attól még Alfásnak tartom majd magam."- ez alapján akkor Blade-nek sem és akkor a többieknek sem érheti szó a házuk elejét. :)
GEORGE12-10-2011 12:38:34 // 19991
De ha minden azonos a két márkában, akkor bakhatod a szellemiséget :-)
Továbbá most akkor már én nem értem, hogy jó pár emberke akkor miért fiatozza le az Alfákat?
Ha úgy gondolkodom mint te akkor hiába a 80-90% egyezőség pl a új Bravo-Giukietta közt a Giulietta az igazi Alfa, mert a szellemültség és stb stb az nincs benne a Bravoban csak a Giuliettában :-)
Ennek ellenére sok Alfás nem így gondolja és lefiatozza.....
Továbbá most akkor már én nem értem, hogy jó pár emberke akkor miért fiatozza le az Alfákat?
Ha úgy gondolkodom mint te akkor hiába a 80-90% egyezőség pl a új Bravo-Giukietta közt a Giulietta az igazi Alfa, mert a szellemültség és stb stb az nincs benne a Bravoban csak a Giuliettában :-)
Ennek ellenére sok Alfás nem így gondolja és lefiatozza.....
GEORGE12-10-2011 12:34:45 // 19990
nem egészen :-)
Te azt mondod, neked sose volt Alfán kívül más autód a neveden ( kivéve Punto ) , a mutyuki a párodé, azon belül banké volt.
Erre írtam, hogy ilyen alapon nekem most nincs Alfám, mert az is a banké.
Értem én, hogy a pénz az nagy úr ( nálunk is nagyobb úr tőlem ) de ha valaki nagy Alfás akkor lehetőségekhez képest nem szabad más márkát néznie, legalább is ez jön le jó pár emberke megnyilvánulásaiból.
Aki viszont így nyilatkozik-érez az tényleg érdekes ha bármi más módon más márkában ül.
Lezárva a "vitát"én ha más modellt fogok birtokolni-használni attól még Alfásnak tartom majd magam.
Te azt mondod, neked sose volt Alfán kívül más autód a neveden ( kivéve Punto ) , a mutyuki a párodé, azon belül banké volt.
Erre írtam, hogy ilyen alapon nekem most nincs Alfám, mert az is a banké.
Értem én, hogy a pénz az nagy úr ( nálunk is nagyobb úr tőlem ) de ha valaki nagy Alfás akkor lehetőségekhez képest nem szabad más márkát néznie, legalább is ez jön le jó pár emberke megnyilvánulásaiból.
Aki viszont így nyilatkozik-érez az tényleg érdekes ha bármi más módon más márkában ül.
Lezárva a "vitát"én ha más modellt fogok birtokolni-használni attól még Alfásnak tartom majd magam.
Kazes☻12-10-2011 12:31:28 // 19989
Dehogynem, hisz te is ezt mondod. :)))
Ha lecsupaszítjuk és mint gépet vizsgáljuk, persze jó mindkettő. Ellenben ha már kerek egész valójában vizsgáljuk és megtöltődik a szellemiséggel, lélekkel és a többi, hááát... :D
Ha lecsupaszítjuk és mint gépet vizsgáljuk, persze jó mindkettő. Ellenben ha már kerek egész valójában vizsgáljuk és megtöltődik a szellemiséggel, lélekkel és a többi, hááát... :D
mreni12-10-2011 12:28:07 // 19988
ez egyértelmű :)
GEORGE12-10-2011 12:27:42 // 19987
Szerintem meg nem :-)
A helyes válasz az lett volna, hogy mindkettő jó, de a szívem az Alfa logósat választaná.:-)
A helyes válasz az lett volna, hogy mindkettő jó, de a szívem az Alfa logósat választaná.:-)
Kazes☻12-10-2011 12:27:30 // 19986
Most ezt nem értem.
Nekem próbálod megmagyarázni, hogy a párom autója az enyém volt,mert közös háztartásban élünk és mert bíz néhanap vezettem is,vagy mi?!
Ha rosszul értem szólj. :)
Nekem próbálod megmagyarázni, hogy a párom autója az enyém volt,mert közös háztartásban élünk és mert bíz néhanap vezettem is,vagy mi?!
Ha rosszul értem szólj. :)
GEORGE12-10-2011 12:24:45 // 19984
Ilyen alapon akkor az én Alfám se az enyém.......de azért a magaménak mondom, hisz én fizetem a havi törlesztőket.
Kazes☻12-10-2011 12:23:41 // 19983
Persze,de az asszonykám új swiftje sem volt rossz, jól ment,jól kanyarodott, de mégsem voltam boldog amikor vezettem, mert valami nagyon hiányzik belőle számomra, ahogy a többiből is. Nem érzem magam otthon. Ellenben ha beülök a kissé viseltes Alfámba, máris szebb a világ, pedig az új swift futkosója biztosan jobb,mint a '83-as Alfámé. :)
GEORGE12-10-2011 12:23:24 // 19982
ez kb olyan amikor olyan ember fikázza az Alfákat, aki még nem is ült egy Alfában sem...
GEORGE12-10-2011 12:20:40 // 19981
Hangosan gondolkodom.
Létezik az Alfa Mito.
Egy másik gyár létrehoz egy méretében hasonló autót, ugyan olyan minőségű lemezből, ugyan olyan minőségű festékkel és alapozó rétegekkel látja el, a motor alkatrészeinek az anyagminősége is megegyezik, még mondjuk cm3 is azonos, belső anyagok minőségek szintén egyeznek, de az autón nem Alfa jelvény van, akkor melyik a jobb autó??
Létezik az Alfa Mito.
Egy másik gyár létrehoz egy méretében hasonló autót, ugyan olyan minőségű lemezből, ugyan olyan minőségű festékkel és alapozó rétegekkel látja el, a motor alkatrészeinek az anyagminősége is megegyezik, még mondjuk cm3 is azonos, belső anyagok minőségek szintén egyeznek, de az autón nem Alfa jelvény van, akkor melyik a jobb autó??
Kazes☻12-10-2011 12:19:41 // 19980
Köszi.
Értem. Ezért is írtam,hogy sohasem volt az enyém. Amióta Alfám van, csak az van. :)
Illetve egyszer volt egy Fiat Punto Van-om,mert kellett egy kis teher és az Alfában nem volt. :)
Amúgy sajna többen is vannak olyanok, akik hétköznap totál offossal járnak és mégcsak nem is Fiat. : /
Értem. Ezért is írtam,hogy sohasem volt az enyém. Amióta Alfám van, csak az van. :)
Illetve egyszer volt egy Fiat Punto Van-om,mert kellett egy kis teher és az Alfában nem volt. :)
Amúgy sajna többen is vannak olyanok, akik hétköznap totál offossal járnak és mégcsak nem is Fiat. : /
Kazes☻12-10-2011 12:16:17 // 19979
Igen,igazad van és a hibáinkat be kell ismernünk és bizony itt az ideje változtatni rajta - persze ezt főleg a fejeknek kellene,hogy ne legyen bűz - , viszont túláradó érzelmi megnyilvánulásokat sem kellene egy-egy jobban sikerült off irányába árasztani. :)
Amúgy ezt a problémát jól ábrázolta az a béemvés, aki KAMAL feliratú kocsijával ment el a 100. szülinapi rendezvényre. :)
Amúgy ezt a problémát jól ábrázolta az a béemvés, aki KAMAL feliratú kocsijával ment el a 100. szülinapi rendezvényre. :)
mreni12-10-2011 12:15:05 // 19978
na mondjuk szarnak nem nevezném az i30at sem...
én is imádom az Alfát de Ti már túl elfogultak vagytok
én is imádom az Alfát de Ti már túl elfogultak vagytok
GEORGE12-10-2011 12:13:55 // 19977
Részvétem, de nem erre kívántam kilyukadni!! :-(
Arra szerettem volna célozni, hogy ha valaki akkor fannak tartja magát, akkor nem állja meg a helyét az, ha más márkát vesz. Érted?
Arra szerettem volna célozni, hogy ha valaki akkor fannak tartja magát, akkor nem állja meg a helyét az, ha más márkát vesz. Érted?
Kazes☻12-10-2011 12:12:48 // 19976
Amúgy a Julisomat nemrég megjárattam (persze nem közúton) és pöcc-röff indult, de lenne mit lakatolni már rajta. :)
GEORGE12-10-2011 12:12:01 // 19975
Ragozhatjuk sokféle képen, de az világosan látszik itt, hogy pár embernek tök mindegy milyen autót raknak ide, csak fikázza, mert nem Alfa.
Olyan ez mintha mindenáron a féloldalt dőlő lovamat "kell" dicsérni a paripával szemben. :-)
Olyan ez mintha mindenáron a féloldalt dőlő lovamat "kell" dicsérni a paripával szemben. :-)
Kazes☻12-10-2011 12:10:59 // 19974
Bár ehhez senkinek semmi köze, de nincs suzukink,mert elvitte a bank, mert sajna xarba kerültünk, viszont az sosem volt az enyém,még asszonykám vette anno,de ennyi volt. Egyéb okokból sajnos jelenleg bicajjal járok,de az Alfa marad,mert remélem rendbe jövünk, addig is pihen a garázsban.
Semilyen más márka nincs az udvaron, sőt még előttünk sem parkolhat, csak odébb. :)
Semilyen más márka nincs az udvaron, sőt még előttünk sem parkolhat, csak odébb. :)
Kazes☻12-10-2011 12:07:09 // 19973
Na, ezt már nem írtad olyan szépen. :(
Elmondhatja, ahogy Ő is,mármint Blade. Nem mintha védeni akarnám, de ez akkor mindenkire vonatkozik.
Azt senki nem mondta, írta, hogy ettől kellene oda meg vissza lennünk és azt sem, hogy nem kellenének esetleg nagyobb motorok is, de most ez van és gondolom most próbál építkezni az Alfa. De mint az imént is írtam, a Hyundainak van Amerikában gyára és a Kiaval, mint leányvállalatával fossa magából az olcsó xarokat. Hiszen azért több ceedet vagy i30-at és tudom is én milyen jelzésű taligákat többet látsz az utakon nálunk is, nem?! Amerikában is problémát okoz a sok xar olcsóbb keleti pick up és a többi,nem véletlenül szűnt meg egyik-másik, ill. lett pl. a Fiat-é. És gondolom sokan mondhatták azt is, hogy ezek a vackok ugyan úgy elvisznek A-ból B-be és mégis csak új kocsiban ülök, biztosan vannak így olyanok is, akik Alfával jártak korábban.
Nem hiszem, hogy ez szemellenző lenne bárkin is, mert abban egyetértünk, hogy kell a frissítés,az újabb modell is és, hogy néha töketlennek tűnnek a Fiat emberei, de épp ezért nem kell, hogy ebben is megmutatkozzon a Turáni átok.
Elmondhatja, ahogy Ő is,mármint Blade. Nem mintha védeni akarnám, de ez akkor mindenkire vonatkozik.
Azt senki nem mondta, írta, hogy ettől kellene oda meg vissza lennünk és azt sem, hogy nem kellenének esetleg nagyobb motorok is, de most ez van és gondolom most próbál építkezni az Alfa. De mint az imént is írtam, a Hyundainak van Amerikában gyára és a Kiaval, mint leányvállalatával fossa magából az olcsó xarokat. Hiszen azért több ceedet vagy i30-at és tudom is én milyen jelzésű taligákat többet látsz az utakon nálunk is, nem?! Amerikában is problémát okoz a sok xar olcsóbb keleti pick up és a többi,nem véletlenül szűnt meg egyik-másik, ill. lett pl. a Fiat-é. És gondolom sokan mondhatták azt is, hogy ezek a vackok ugyan úgy elvisznek A-ból B-be és mégis csak új kocsiban ülök, biztosan vannak így olyanok is, akik Alfával jártak korábban.
Nem hiszem, hogy ez szemellenző lenne bárkin is, mert abban egyetértünk, hogy kell a frissítés,az újabb modell is és, hogy néha töketlennek tűnnek a Fiat emberei, de épp ezért nem kell, hogy ebben is megmutatkozzon a Turáni átok.
GEORGE12-10-2011 11:57:23 // 19972
A családi suzukiról nem tettél fel képet az oldaladra.:-)
Az oldaladon lévő Alfákból melyikkel jársz naponta, melyik az üzem képes?
Amúgy aki olyan nézetek vall mint pl Blade vagy te, eleve nem lenne szabad más márkának állni az udvaron, nem hogy használni....
Az oldaladon lévő Alfákból melyikkel jársz naponta, melyik az üzem képes?
Amúgy aki olyan nézetek vall mint pl Blade vagy te, eleve nem lenne szabad más márkának állni az udvaron, nem hogy használni....
Kazes☻12-10-2011 11:53:47 // 19971
Na, ezt egész szépen írtad. Még nagyjából egyet is tudok érteni vele, főleg a mondjuk úgy középső traktussal. :)
GEORGE12-10-2011 11:53:23 // 19970
Diktálja a fa....om:-)
Azért engedtessék már meg, hogy más is elmondja a véleményét, főleg egy OFF-os topicban egy vagy akárhány OFFról.
Amerikába visszatérni 1.8-as legnagyobb motorral nem is annyira jó ötlet. Pont a választás hiányát fogják megkritizálni....
Miből gondolod, hogy a Hyundai, meg a KIA, vagy másik hasonló márka az olcsó vacak?
Nem kéne a szemellenzőt levenni már? 2011-et írunk, amikor régen nem a legjobbnak tartott márkák sorra rukkolnak ki jobbnál jobb modellekkel és a mi legfőbb sokkal komolyabb modell kínálattal.
Az vitatott Alfa pedig egy MiTo-t és egy Giu-t tud kirakni a kirakatba.
Most tényleg ettől kéne odáig meg vissza lenni?
Azért engedtessék már meg, hogy más is elmondja a véleményét, főleg egy OFF-os topicban egy vagy akárhány OFFról.
Amerikába visszatérni 1.8-as legnagyobb motorral nem is annyira jó ötlet. Pont a választás hiányát fogják megkritizálni....
Miből gondolod, hogy a Hyundai, meg a KIA, vagy másik hasonló márka az olcsó vacak?
Nem kéne a szemellenzőt levenni már? 2011-et írunk, amikor régen nem a legjobbnak tartott márkák sorra rukkolnak ki jobbnál jobb modellekkel és a mi legfőbb sokkal komolyabb modell kínálattal.
Az vitatott Alfa pedig egy MiTo-t és egy Giu-t tud kirakni a kirakatba.
Most tényleg ettől kéne odáig meg vissza lenni?
GEORGE12-10-2011 11:48:59 // 19968
Mondod te, de miből áll az autóparkod?
Kazes☻12-10-2011 11:46:41 // 19967
"az Alfán túl is van élet" - ez uncsi. :)
GEORGE12-10-2011 11:45:02 // 19966
Ha hiszed ha nem a felszólaltunk Charlival egyetemben és több másik ország képviselői is megtették, elpanaszolták, hogy lassan mindenki lehagy "bennünket"....de egyéb okok miatt csak itt tartunk 2011-ben. Annyira nem hatotta meg ezek szerint őket, hogy az "Alfások" mit szeretnének....
Érdekes módon szinte majd minden márkánál választható egy nagyobb motor a nagy gazdasági válság kellős közepén, csak Alfánál nincs erre lehetőség...
Én nem venném ugyan meg, de mint tudjuk a magyar piac egy légypiszoknyi folt az Alfa értékesítési rendszerében. Viszont azon piacokon ahol számít, hogy mennyi Alfa fogy, ott sokan választanának nagyobb motort.
Szerintem te kevered a dolgokat.
Továbbra is szeretem az Alfát és úgy az összes Olasz autót. Továbbra is elismerem a múltat és a márkához kapcsolódó egyéb dolgokat.
Éppen az Olasz autók iránti szeretetem-rajongásom miatt nekem a második autóm is Olasz.
Barátom, te mivel jársz második autó gyanánt? Ha jól tudom egy bajor termékkel?
Ha annyira nagy Alfa fannak tartod magad akkor miért ülsz "dájcs" szarban?
Hol van ilyenkor a tradíció, a múlt stb stb amire hivatkozol? Biztos vagyok benne, hogy amire jó a bömös azt tudná egy 156 vagy egy 166-os is, és akkor elmondhatnád, hogy az Alfa mindenek előtt.
De vissza kanyarodva a H. coupéhoz. én minden Alfásságom ellenére és minden egyéb Alfás dolgot félre téve, tudom "díjazni" a másik márka autóit. Én az Alfásságom ellenére még pluszban autóbuzi is vagyok és igen is érdekel másik márka is. Ha meg valaki tényleg gyárt egy jó autót azt el fogom továbbiakban is ismerni.
Érdekes módon szinte majd minden márkánál választható egy nagyobb motor a nagy gazdasági válság kellős közepén, csak Alfánál nincs erre lehetőség...
Én nem venném ugyan meg, de mint tudjuk a magyar piac egy légypiszoknyi folt az Alfa értékesítési rendszerében. Viszont azon piacokon ahol számít, hogy mennyi Alfa fogy, ott sokan választanának nagyobb motort.
Szerintem te kevered a dolgokat.
Továbbra is szeretem az Alfát és úgy az összes Olasz autót. Továbbra is elismerem a múltat és a márkához kapcsolódó egyéb dolgokat.
Éppen az Olasz autók iránti szeretetem-rajongásom miatt nekem a második autóm is Olasz.
Barátom, te mivel jársz második autó gyanánt? Ha jól tudom egy bajor termékkel?
Ha annyira nagy Alfa fannak tartod magad akkor miért ülsz "dájcs" szarban?
Hol van ilyenkor a tradíció, a múlt stb stb amire hivatkozol? Biztos vagyok benne, hogy amire jó a bömös azt tudná egy 156 vagy egy 166-os is, és akkor elmondhatnád, hogy az Alfa mindenek előtt.
De vissza kanyarodva a H. coupéhoz. én minden Alfásságom ellenére és minden egyéb Alfás dolgot félre téve, tudom "díjazni" a másik márka autóit. Én az Alfásságom ellenére még pluszban autóbuzi is vagyok és igen is érdekel másik márka is. Ha meg valaki tényleg gyárt egy jó autót azt el fogom továbbiakban is ismerni.
Kazes☻12-10-2011 11:44:36 // 19965
Még jó,hogy nem diktálod neki, hogy mit írjon. :)
A Hyundainak van Amerikában gyára és sok-sok (Hyundai, Kia) eladott autója, persze, hogy kell is ilyen-olyan motor. 'Mi' épp most térünk vissza oda is, persze nyilván nem könnyű az ajnározott olcsóbb keleti vackok miatt, de reméljük most azért sikerül. És persze jó lenne a versenypályákra is visszatérnünk.
Én nem hinném, hogy az Alfa szar, vagy az 1.8-as 'csúcs' motor és talán nem is nagyon kellene túl nagy motor, inkább a 'zöldülés', de persze biztosan fogyna a nagy motorosból is egy-két darab, benzines és dízel is.
A Hyundainak van Amerikában gyára és sok-sok (Hyundai, Kia) eladott autója, persze, hogy kell is ilyen-olyan motor. 'Mi' épp most térünk vissza oda is, persze nyilván nem könnyű az ajnározott olcsóbb keleti vackok miatt, de reméljük most azért sikerül. És persze jó lenne a versenypályákra is visszatérnünk.
Én nem hinném, hogy az Alfa szar, vagy az 1.8-as 'csúcs' motor és talán nem is nagyon kellene túl nagy motor, inkább a 'zöldülés', de persze biztosan fogyna a nagy motorosból is egy-két darab, benzines és dízel is.
Satti12-10-2011 11:29:50 // 19964
Ezt nem tudom, ez egy vadonatúj autó.
Satti12-10-2011 11:28:50 // 19963
Mivel ez egy off-os topic és nem egy átlagos "szart" tettem fel, nem kellene így véleményezni sztem, bár tudom az elvakultság ezt hozza, de az Alfán túl is van élet, alapból nem kell mindent lefikázni, csak azért mert nem olasz, vagy Alfa.
Blade12-10-2011 11:03:33 // 19962
Amíg nincs rá pénzed, addig jó a szamár is?!
Akkor minek vagy még itt?
Akkor minek vagy még itt?
Blade12-10-2011 11:01:34 // 19961
Nem tudom, nekem az Alfa szeretetet nem az utóbbi 5 év modellpalettája határozza meg, hanem a 100+ .... De úgy látom nálatok igen. Mihelyst jönnek a nehezebb idők, és mert egy egyébként lenézett gyártó kihoz egy kevésbé unalmas változatot, máris reszkettek mint a nyárfalevél...Persze, meginogni,feladni az elveket a legkönnyebb.. Hol marad a hűség, a megbecsülés és a kitartás? Ezeket lehetne legalább értékelni.
Elismerjük a hundáá menetteljesítményeit meg a minőségét, de azért nem kellene ez az nyálas ömlengés amit mostanában csináltok. Ráadásul egy olyan gyártó felé, amiben nincs se tradíció, se sportosság, se büszke márkatörténelem, se egész korszakokat meghatározó történelmi események, és sorolhatnám...
Szóljál Te ki milánóba, Te vagy a főtitkár, meg Te jártál Baloccóban, ami földi halandónak nem adatik meg:))
Elismerjük a hundáá menetteljesítményeit meg a minőségét, de azért nem kellene ez az nyálas ömlengés amit mostanában csináltok. Ráadásul egy olyan gyártó felé, amiben nincs se tradíció, se sportosság, se büszke márkatörténelem, se egész korszakokat meghatározó történelmi események, és sorolhatnám...
Szóljál Te ki milánóba, Te vagy a főtitkár, meg Te jártál Baloccóban, ami földi halandónak nem adatik meg:))
Grando12-10-2011 10:55:35 // 19960
Nem. Mi Alfával járunk, szertjük, ápoljuk, karbantartjuk. Részt veszünk a klubéletben, találkozókon.
A márka jelene, és a saját jövőnk miatt aggodalmaskodunk. ;)))
A márka jelene, és a saját jövőnk miatt aggodalmaskodunk. ;)))
Kazes☻12-10-2011 10:49:14 // 19959
Akkor nektek már meg is van az új 'szerelmetek', esetleg klubotok is?! :)))
Erhard 242 (Pure Energy)12-10-2011 10:47:00 // 19958
most mér? mutass egy 2.4-2.5 dejzelt a konkurenciában ami úgy megy mint az 59 és 200 felett tintahal effektus :P
Grando12-10-2011 10:35:03 // 19957
Csatlakoznék. Tragikomédia, ami "nálunk" megy. Bazinagy duma, az van, közben megragadtunk a Golf Klassénál. Szánalom.
GEORGE12-10-2011 09:59:49 // 19955
Szerintem sem szar, ráadásul létezik 3.8 V6-os motorral is.
Mondjuk ki nyugodtan erre a modellre sincs válasz az Alfánál.
Sokak szerint nem nagy durranás, ennek ellenére választható 3.8-as V6 mocival. Valamiért a Hyundainál nem fogják a gazdasági válságra, hogy nem csinálnak nagy motorokat.
Szóval Hyundai 3.8V6, a mostani csúcs motor az Alfánál 1.8 TBi 16V.............ez a szar nem a Hyundai coupe.
Mondjuk ki nyugodtan erre a modellre sincs válasz az Alfánál.
Sokak szerint nem nagy durranás, ennek ellenére választható 3.8-as V6 mocival. Valamiért a Hyundainál nem fogják a gazdasági válságra, hogy nem csinálnak nagy motorokat.
Szóval Hyundai 3.8V6, a mostani csúcs motor az Alfánál 1.8 TBi 16V.............ez a szar nem a Hyundai coupe.
GEORGE12-10-2011 09:45:48 // 19954
Ráébredhetnél már, hogy létezik másik világ is az Alfán kívül. Tudom savanyú a szőlő, hogy már az ilyen régebben nem olyan nagy számnak tartott márka is tud már Alfa szintű autókat gyártani. Sőt a MiTo/ GT / Giu-tól esetenként minőségebbit is. Ez van 2011-ben. Ne a Sattit "morogd" le, ha nem szólj ki az Alfa gyárba, hogy felébredhetnének már.
tipoatti12-10-2011 09:29:03 // 19953
Tetszik nagyon, simán elviselnék egy ilyen "szart". Létezik már ( mint ha láttam volna a neten ) ebből egy újabb, szebb elejű verzió is, amit jövőre hoznak ki - vagy tévedek?
tipoatti12-10-2011 09:25:53 // 19952
Azért a szar erős rá, nem egy Kalost rakott ide Satti... valóban látványos élőben, és az eddig általam látott teszteken sem szarozták le...
Blade12-10-2011 09:09:53 // 19951
Csodálatos...
Minden szart azért még nem kellene lefényképezni....
Minden szart azért még nem kellene lefényképezni....
Satti12-10-2011 09:03:53 // 19950
Buksi12-10-2011 00:35:40 // 19949
Hát ez hatalmas! :-)))
Buksi12-10-2011 00:34:21 // 19948
Volt, hogy nekem is tetszettek! :-)
Majdnem ilyet vettem anno! :-)
Majdnem ilyet vettem anno! :-)
DeezL11-10-2011 22:25:49 // 19947
ez kanász:D mondjuk olasz száramazék... tehát minden játszik mindennel:D
GTPeti11-10-2011 22:01:01 // 19946
Komoly! Elég magas lehet ezzel az "alázási-arány"...
Kazes☻11-10-2011 21:28:36 // 19945
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
2
Guests2
402
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?