Forum >> Oldtimer, youngtimer

norbee16-03-2005 15:55:21 // 5
Te. Nem a Duetto-val keverik?
Inner Circle16-03-2005 15:39:27 // 4
Ja, a hivatkozott oldal címe: http://www.ebspares.co.uk/index.html Mindenkinek ajánlom, aki szereti a régi Alfákat. Elég jó eséllyel fogok innen rendelni egy csomagot. Ha valakinek hiányzik egy nehezen beszerezhető apróság egy régebbi Alfáról, akkor hozzácsaphatjuk az én cuccaimhoz, hogy spóroljunk egy kicsit a postán. Nincs éppenséggel minden, de azért érdemes bepróbálkozni. (Az én e-mailemre pár órán belül válaszolt a fickó!)
Gordon16-03-2005 15:38:46 // 3
Itt az én drágaságom de sajnos, amikor megtudtam mennyi lenne rá a reg adó, akkor majdnem infarktust kaptam! A Kormány részéről felháborítónak tartom, hogy így megsarcolják az embereket! Lehet hogy kamu, de azt is halottam, hogy volt már olyan, hogy veterán autóba katalizátort rakattak be!? Ezek h@lyék?
Inner Circle16-03-2005 15:37:32 // 2
Elsődleges nyavalyám a '74-es 1600-as Spider Juniorral van. Már az Indexen is vívtunk egy kört azon, hogy vajon van-e hátsó ülése gyárilag. Nézzük az eddigi eredményeket: az enyémnek nincs, Cgo esküszik rá hogy az olasz rokonaiénak van, az 1300 Junior modellemen van. Oké, tehát van. Most írtam Angliába egy régi-Alfa-alkatrész-kereskedőnek, akinek szintén személyesen van egy ilyenje, hogy mennyi egy ülés, és azt írta hogy a Juniorban nincsen!!! Pedig Angliában egy alkatrészkereskedő aki 30 éve tolja a biznicet, valószínűleg nem egy összegányolt hiányos példányon utazik... Valaki mutasson egy gyári originál fényképet, vagy rángassa elő a '74-es művezetőt aki a tolószékből megmondja a frankót, vagy valami legyen, mert ideges leszek és letolok kétszáz Suzukit az útról a 33-mal!!! :DDD Vagy ez úgy van, mint annyi más a kedvenc autóink táján, hogy Luigi annak függvényében hogy éppen mennyi grappát vett magához, vagy tett bele, vagy nem? (A jobb oldali külső tükröt meg a süllyesztett/nem süllyesztett kilincseket már meg sem kérdezem :DDD )
Inner Circle16-03-2005 15:32:35 // 1
Azt hiszem, még nincs topikja a kifejezetten klasszikus Alfáknak - igaz, ott van a régebbiekkel foglalkozó Transaxle Syncro, de attól tartok hogy a napi gondok tárgyalása elnyomná a "történelmibb" témákat. Egyelőre a társaság nem birtokol túl sok veterán autót, de azért többen értenek hozzájuk valamennyire, és tudnának segíteni ilyen-olyan témában... szakirodalom felkutatása, én-már-láttam-ilyet-valahol, hogyan érdemes veterán autót venni, stb. Biztos vagyok benne, hogy lassan, de biztosan nőni fog az igazi ritkaságszámba menő Alfák száma - már csak azért is, mert néhányan biztosan sokáig és szép állapotban tartják majd a már most is különleges autójukat, amelyek így tisztes, békés öregkort érhetnek meg :-) Nagyjából ennyi. Jöjjenek az érdeklődők! :-)
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.