Olvasgatva az itt menő csevejt úgy látom, hogy akkor teszel magaddal igazán jót ha nem hallgatsz senkire. Minden él nélkül, szerintem ne vegyél Alfát. Nem éreznéd benne Te már jól magad.
Nem olyan régen, a kínai autógyártást (másolást) is magasztaltad, ha jól emlékszem. Vedd meg a Mazdát vagy bármit, aztán majd látod, hogy jól döntöttél e. :))
Szerintem... ;)
Forum >> A jövő Alfái
Andy24-09-2010 15:26:16 // 15992
Grando24-09-2010 15:22:53 // 15991
Hú vazze, akárhányszor olvasom el, nem bírom összerakni a gondolatmenetedet. :DD ;)))
WarbiRunner (Gyuri)24-09-2010 15:12:06 // 15990
Akkor nézzük csak még máshonnan, kibújva az Alfa szemellenző alól, mert én valami ilyesmire célozgatok itt fű alatt csak elég elvakultak vagytok ahhoz, hogy ne akarjátok érteni, csak módszeresen fikázzatok mint az ovodások (nem sértésnek szánom, ti bőven többet osztottatok itt rám ok nélkül :-))...és aztán be is fejezem az offolást ezzel.
Csak annyit mondok Mazda 6 2.5 GTA. Korrekt autó, tesztek alapján vállalható fogyasztással, jó futóművel, pakolható, utazható, jó és komfortos futómű, és még nem is csúnya. Szeretnék én Alfát, (bár ha ilyen az "összetartás" és a hangulat, akkor egyre kevésbé) de nagy dilemma, hogy mennyit ér a márkahűség és a dizájnmániám, még mindíg ezt mondom.
Árban hasonló szinten hozzá lehet jutni egy 159 1.8tbi-hez és egy Macudához. Bizttos erre is lesz valami "okos" válaszotok, de inkább gondoljátok végig mielőtt nekiestek a billentyűzetnek és "146után nincsmás" és hasonló stílustalan vagdalkozással tiétek lenne az utolsó szó :-))
És külön komoly kérdés, hogy valójában, reális utcai körülmények közt, bármennyire is legyen valaki versenyvérű, meddig és mikor van értelme nagyobbra/újabbra váltani. Mert bizony ez továbbra is gazdasági kérdés, hogy éves szinten akarok e 3x annyit költeni autóra, mint most. És főleg mire akarok 3x annyit költeni. Mert persze a vágy ott van mindenkiben, az ésszerű stopvonalat viszont nehéz meghúzni. Amint látom egyikőtök sem zsírúj Giuliettával rohangál, úgyhogy innentől az egész parádé hiteltelen...
Csak annyit mondok Mazda 6 2.5 GTA. Korrekt autó, tesztek alapján vállalható fogyasztással, jó futóművel, pakolható, utazható, jó és komfortos futómű, és még nem is csúnya. Szeretnék én Alfát, (bár ha ilyen az "összetartás" és a hangulat, akkor egyre kevésbé) de nagy dilemma, hogy mennyit ér a márkahűség és a dizájnmániám, még mindíg ezt mondom.
Árban hasonló szinten hozzá lehet jutni egy 159 1.8tbi-hez és egy Macudához. Bizttos erre is lesz valami "okos" válaszotok, de inkább gondoljátok végig mielőtt nekiestek a billentyűzetnek és "146után nincsmás" és hasonló stílustalan vagdalkozással tiétek lenne az utolsó szó :-))
És külön komoly kérdés, hogy valójában, reális utcai körülmények közt, bármennyire is legyen valaki versenyvérű, meddig és mikor van értelme nagyobbra/újabbra váltani. Mert bizony ez továbbra is gazdasági kérdés, hogy éves szinten akarok e 3x annyit költeni autóra, mint most. És főleg mire akarok 3x annyit költeni. Mert persze a vágy ott van mindenkiben, az ésszerű stopvonalat viszont nehéz meghúzni. Amint látom egyikőtök sem zsírúj Giuliettával rohangál, úgyhogy innentől az egész parádé hiteltelen...
mesa24-09-2010 10:22:40 // 15989
Buksi24-09-2010 10:18:31 // 15988
Eléggé morci! :-)
GT Ɨ|ѯ24-09-2010 08:14:49 // 15987
kesa24-09-2010 00:11:35 // 15986
Az én autóm a legjobb Alfa és kész! Ezen nincs is miért vitatkozni D!
Kazes☻23-09-2010 11:52:19 // 15985
Persze-persze, ez csak elméleti síkon. :)
GEORGE23-09-2010 11:39:57 // 15984
vevő helyett eladót akartam írni.
GEORGE23-09-2010 11:37:01 // 15983
Szerinted tényleg nem adja el neekd, csak azért mert te télen is használnád?????
remélem nem gondolod komolyan :-)
Egy vevő ne írja elő nekem, hogy amit én megveszek tőle azt utána hogy használjam.
Én mikor eladtam a Siminek a féltett 146-mat ( amivel mindig gyorsulgattam és szlalomoztam is ) megigérte, hogy vigyázni fog rá.
mondtam majd úgy is látom, hogy vigyázol-e rá.
Persze nem vigyázott és 3-4 hónap alatt lelakta az autót, utána meg nem sokkal TK.ra vágta.
Sajnálom az autót nagyon sőt jobban sajnáltam mint a gazdát, de ettől még eladtam neki, mert kifizette a lovét érte.
Szóval ha a 155-ös tetszik akkor hajrá vedd meg ( egyébként jó kis verda )
a 156-ról meg azért bátorkodtam leírni, hogy mi van, mert attól függetlenül, hogy használom az autóimat én nem lakom le őket. Készítettem képeket a vételkor és bármikor össze lehet vetni a mostani állapottal.
Nem is tudom elképzelni, hogy egyesek hogy tudják lelakni a belsőt....na de mindegy :-)
remélem nem gondolod komolyan :-)
Egy vevő ne írja elő nekem, hogy amit én megveszek tőle azt utána hogy használjam.
Én mikor eladtam a Siminek a féltett 146-mat ( amivel mindig gyorsulgattam és szlalomoztam is ) megigérte, hogy vigyázni fog rá.
mondtam majd úgy is látom, hogy vigyázol-e rá.
Persze nem vigyázott és 3-4 hónap alatt lelakta az autót, utána meg nem sokkal TK.ra vágta.
Sajnálom az autót nagyon sőt jobban sajnáltam mint a gazdát, de ettől még eladtam neki, mert kifizette a lovét érte.
Szóval ha a 155-ös tetszik akkor hajrá vedd meg ( egyébként jó kis verda )
a 156-ról meg azért bátorkodtam leírni, hogy mi van, mert attól függetlenül, hogy használom az autóimat én nem lakom le őket. Készítettem képeket a vételkor és bármikor össze lehet vetni a mostani állapottal.
Nem is tudom elképzelni, hogy egyesek hogy tudják lelakni a belsőt....na de mindegy :-)
Kazes☻23-09-2010 10:36:26 // 15982
megfelelnének = megfelelne. :)
Kazes☻23-09-2010 10:31:14 // 15981
Néha komolyan a falra tudnék mászni tőled cartárs! :) Ha egyszer látod, hogy ott a szmájli (még le is írod!) és visszaolvasol és látod, hogy nem neked szól és, hogy 'Warbirunner' vérét szívjuk kicsit, mert a 'semmisemelégjóa146után' szisztéma megy nála Alfa téren, akkor megint miért veszed magadra?!?!?! :))) Nem vagy Te kissé egoista? :)
Csak, hogy tuti értsed, azért említettem meg, mert a Te kocsid valószínűleg nagyjából azért megfelelnének a cartárs kritériumainak, 'de' és itt jön a nagy DE, mégsem jó mert .... (már soroltam). Viccből érted? Viccből! :)
Én sem kímélgetem a kocsit, használom, sőt. Az előbb olvastam SD felhívását, kvázi hirdetését a 155-ben, hogy eladná az autóját, de csak olyan szerető gazdinak, aki megtartja ilyen állapotban és nem nyírja és a többi, mert Ő télen nem igen használta, stb. Nos, hát én eleve ki lennék lőve, mert szeretem használni az autót és őszintén szólva nem mindig vigyázok rá annyira. :)
most is van sok szmájli, ezt most is vedd figyelembe és aszerint írj, ha akarsz.:)
U.I.: a szlalomoddal, nyuladdal, stb. nekem semmi gondom. :)
Csak, hogy tuti értsed, azért említettem meg, mert a Te kocsid valószínűleg nagyjából azért megfelelnének a cartárs kritériumainak, 'de' és itt jön a nagy DE, mégsem jó mert .... (már soroltam). Viccből érted? Viccből! :)
Én sem kímélgetem a kocsit, használom, sőt. Az előbb olvastam SD felhívását, kvázi hirdetését a 155-ben, hogy eladná az autóját, de csak olyan szerető gazdinak, aki megtartja ilyen állapotban és nem nyírja és a többi, mert Ő télen nem igen használta, stb. Nos, hát én eleve ki lennék lőve, mert szeretem használni az autót és őszintén szólva nem mindig vigyázok rá annyira. :)
most is van sok szmájli, ezt most is vedd figyelembe és aszerint írj, ha akarsz.:)
U.I.: a szlalomoddal, nyuladdal, stb. nekem semmi gondom. :)
kando.23-09-2010 07:05:00 // 15980
Most már azt mondják, ezek még mennyire Alfák voltak, bezzeg most... :D
Ugyanez ez lesz 5-10 év múlva a mostani modellekre is szerintem ;-)
De lehet, ha megnéznénk egy '80-as évekbeli újságot, akkor meg a Sud-ra vagy az MK I-es 33-ra mondanák, hogy de bezzeg a régi Alfák mennyivel alfábbak voltak.. :P
Ugyanez ez lesz 5-10 év múlva a mostani modellekre is szerintem ;-)
De lehet, ha megnéznénk egy '80-as évekbeli újságot, akkor meg a Sud-ra vagy az MK I-es 33-ra mondanák, hogy de bezzeg a régi Alfák mennyivel alfábbak voltak.. :P
GEORGE23-09-2010 00:50:46 // 15979
Bizony bizony milyen felhördülés volt, hogy a 145 / 146 micsoda nem Alfa stb stb.....most meg érdekes módon micsoda frankó kis gépek.
Mint ahogy Vinnie is írta, minden új modell jobb mint a régi, csak más csomagolásban.
Mint ahogy Vinnie is írta, minden új modell jobb mint a régi, csak más csomagolásban.
GEORGE23-09-2010 00:49:05 // 15978
Senki sem egyforma, de ez így jó :-)
Engem "fikáznak", hogy szlalom versenyen indulok ( évente 1 alkalom, na jó idén indultam az Aug.20.ai bulin is ) meg nyulat ütöttem vele, meg stb stb ( mondjuk az stb ne tudom mi :-D )
Szerinted-szerintetek tényleg kinyírom az autómat ha 6.ban 3.000-re 165 km/h utazom a pályán vagy 6.ban 3.700-al 200-al?
Tényleg akkora bűn gyorsan menni egy Alfával??
Tényleg nem bírja? ( én úgy látom nagyon is bírja )
Ezt a km/h-hoz kötött dolgot jó lenne már elfelejteni...és nézni sok minden mást inkább.
Mitől jobb egy olyan tulaj, aki a hideg motorral 2.ban megy 50-nel??
Kazes megemlítette a nyulat.Igen elgombáztam a vak sötétben a 6-os úton átrohanó nyulat, ami egy villanás volt csupán és már koppant. Szerintem az évi 30ezer km belefér egy nyúl, főleg úgy, hogy 2007 májusi birtokbavétel óta több nyuszi nem volt se előtte se utána. Pár madár volt, de azok nem okoztak sérülést. Én használni vettem az autót nem nézegetni a garázsban.
De ha eddig nem tudná valaki 2 hónapot állt az autóm, mert minden alkatrészt eredeti gyáriban vettem meg! Nem utángyártott akármilyen "sz@rt" hanem originál gyári alkatrészeket, még a 12ezer Ft-os 6 tenyérnyi műanyag légterelőt sem spóroltam ki.
Sajnos a magyar kereskedők olyan árakat mondtak, hogy kénytelen voltam olaszból beszerezni hozzá mindent féláron és ez kicsit hosszadalmas volt.
Sokan vagyunk itt Alfások, de kevesen ápolják úgy az autót mint én. Nem azt írtam, hogy csak én ápolom jól, hanem, hogy kevesen.
Visszatérve Andy komán a kérdésedre, igen kotródnak a pályán az Alfáink elöl :-)
Engem "fikáznak", hogy szlalom versenyen indulok ( évente 1 alkalom, na jó idén indultam az Aug.20.ai bulin is ) meg nyulat ütöttem vele, meg stb stb ( mondjuk az stb ne tudom mi :-D )
Szerinted-szerintetek tényleg kinyírom az autómat ha 6.ban 3.000-re 165 km/h utazom a pályán vagy 6.ban 3.700-al 200-al?
Tényleg akkora bűn gyorsan menni egy Alfával??
Tényleg nem bírja? ( én úgy látom nagyon is bírja )
Ezt a km/h-hoz kötött dolgot jó lenne már elfelejteni...és nézni sok minden mást inkább.
Mitől jobb egy olyan tulaj, aki a hideg motorral 2.ban megy 50-nel??
Kazes megemlítette a nyulat.Igen elgombáztam a vak sötétben a 6-os úton átrohanó nyulat, ami egy villanás volt csupán és már koppant. Szerintem az évi 30ezer km belefér egy nyúl, főleg úgy, hogy 2007 májusi birtokbavétel óta több nyuszi nem volt se előtte se utána. Pár madár volt, de azok nem okoztak sérülést. Én használni vettem az autót nem nézegetni a garázsban.
De ha eddig nem tudná valaki 2 hónapot állt az autóm, mert minden alkatrészt eredeti gyáriban vettem meg! Nem utángyártott akármilyen "sz@rt" hanem originál gyári alkatrészeket, még a 12ezer Ft-os 6 tenyérnyi műanyag légterelőt sem spóroltam ki.
Sajnos a magyar kereskedők olyan árakat mondtak, hogy kénytelen voltam olaszból beszerezni hozzá mindent féláron és ez kicsit hosszadalmas volt.
Sokan vagyunk itt Alfások, de kevesen ápolják úgy az autót mint én. Nem azt írtam, hogy csak én ápolom jól, hanem, hogy kevesen.
Visszatérve Andy komán a kérdésedre, igen kotródnak a pályán az Alfáink elöl :-)
GEORGE23-09-2010 00:34:52 // 15977
Tudom, hogy ott a smilea végén, de ettől függetlenül meséld el nekem, hogy évi egy szlalom versenytől mi a fészkes baja lehet egy autónak.
A mostanin összesen mentem 6 mentet. ki - be állásokkal összesen 10 perc volt.....
Amelyik autó ezt nem bírja az nem is autó.
A mostanin összesen mentem 6 mentet. ki - be állásokkal összesen 10 perc volt.....
Amelyik autó ezt nem bírja az nem is autó.
GEORGE23-09-2010 00:30:27 // 15976
Nézzük máshonnan dolgot.
Adott a 159 TBI.
200 lóerő 7,7mp 100km/h-ig és 1300-1400-tól elemi erővel meginduló verda, nyomatékos verda.
Ha egy súlyban és teljesítményben hasonló Alfát keresünk, akkor szerintem nem túlzás a 166 3.0V6 24V-vel összehasonlítani......nos egy 166-os is magához vesz 10L/100km-re 140-el "ballagva" viszont a 3,0V6 inkább csak 3ezer fölött kezd el "élni"
Teljesítmény nincs ingyen. 200lovat etetni kell az anyag.
Az meg tök mindegy, hogy a 200 Ló 1.8 TBi-ből "állítódik" elő vagy 3.0 V6 szívóból.
A 159TBi-t a 146 2.0 TD-vel összemérni fogyasztásban nem korrekt összehasonlítás.
Még akkor sem, ha mindkettőnél a 140km/h tempót tartva vizslatjuk, hogy mennyit enged le a torkán.
Mivel 4 évet 146-al jártam és hála a magasságosnak jó pár ezer kilométert autózhattam különböző 159-el, joggal állapítom meg, hogy a 159-es pont annyival jobb autó, mint amennyivel többet fogyaszt.
Ezt igazából akkor fogod felfogni, miután már birtokolsz egyet.
Egy napon sem szabad említeni az úttartást, gördülési zajokat és úgy önmagában azt az összességet amit egy 159 nyújt a 146-al szemben.
Csak zárójelben jegyezném meg, hogy a jávorszarvas teszten amit vízzel nehezítettek toronymagasan utasít minden OFF-ot maga mögé a normál kivitelű 159.
Azon a teszten egy 146 simán elvérzik....
Szóval van egy verda ami neked bejön, van hozzá végre egy olyan motor is ami szintén tetszik neked, előrelépés a mostani helyett, de igazából csak és kizárólag a fogyasztása tart vissza?
Szerintem ahogy a 146-dal frankó fogyikat tudsz produkálni, úgy tuti alám mész a 159 TBi fogyasztással is :-) Főleg, hogy tartósan fogod használni....
Írva elmélkedés...miért bocsánatos bün a 3.0 V6 24v-nek a ligthos tempónál a 10 ligyi és miért nem bűn az 1.8 TBi-nél ugyan ez?
Igen én is beírtam, hogy szerintem sokat fogyaszt a TBi, de ettől még szerintem egy frankó párosítás a 159-es kasztnival :-)
Adott a 159 TBI.
200 lóerő 7,7mp 100km/h-ig és 1300-1400-tól elemi erővel meginduló verda, nyomatékos verda.
Ha egy súlyban és teljesítményben hasonló Alfát keresünk, akkor szerintem nem túlzás a 166 3.0V6 24V-vel összehasonlítani......nos egy 166-os is magához vesz 10L/100km-re 140-el "ballagva" viszont a 3,0V6 inkább csak 3ezer fölött kezd el "élni"
Teljesítmény nincs ingyen. 200lovat etetni kell az anyag.
Az meg tök mindegy, hogy a 200 Ló 1.8 TBi-ből "állítódik" elő vagy 3.0 V6 szívóból.
A 159TBi-t a 146 2.0 TD-vel összemérni fogyasztásban nem korrekt összehasonlítás.
Még akkor sem, ha mindkettőnél a 140km/h tempót tartva vizslatjuk, hogy mennyit enged le a torkán.
Mivel 4 évet 146-al jártam és hála a magasságosnak jó pár ezer kilométert autózhattam különböző 159-el, joggal állapítom meg, hogy a 159-es pont annyival jobb autó, mint amennyivel többet fogyaszt.
Ezt igazából akkor fogod felfogni, miután már birtokolsz egyet.
Egy napon sem szabad említeni az úttartást, gördülési zajokat és úgy önmagában azt az összességet amit egy 159 nyújt a 146-al szemben.
Csak zárójelben jegyezném meg, hogy a jávorszarvas teszten amit vízzel nehezítettek toronymagasan utasít minden OFF-ot maga mögé a normál kivitelű 159.
Azon a teszten egy 146 simán elvérzik....
Szóval van egy verda ami neked bejön, van hozzá végre egy olyan motor is ami szintén tetszik neked, előrelépés a mostani helyett, de igazából csak és kizárólag a fogyasztása tart vissza?
Szerintem ahogy a 146-dal frankó fogyikat tudsz produkálni, úgy tuti alám mész a 159 TBi fogyasztással is :-) Főleg, hogy tartósan fogod használni....
Írva elmélkedés...miért bocsánatos bün a 3.0 V6 24v-nek a ligthos tempónál a 10 ligyi és miért nem bűn az 1.8 TBi-nél ugyan ez?
Igen én is beírtam, hogy szerintem sokat fogyaszt a TBi, de ettől még szerintem egy frankó párosítás a 159-es kasztnival :-)
Tommi22-09-2010 22:11:27 // 15975
Na, kicsit utánanéztem...
Klikk
A cikk szerzője meg kicsit sem Alfa-buzi, áááá... Ilyen (jó értelemben vett) csöpögős írást régen olvastam :)))
Klikk
A cikk szerzője meg kicsit sem Alfa-buzi, áááá... Ilyen (jó értelemben vett) csöpögős írást régen olvastam :)))
WarbiRunner (Gyuri)22-09-2010 21:58:36 // 15974
Ha bevallom :-)
Grando22-09-2010 21:39:18 // 15973
SpÓrtaliga? Dízel? :DD ;)))
GTPeti22-09-2010 21:37:32 // 15972
magyarra lefordítva: Sportaliga :)
Grando22-09-2010 21:28:27 // 15971
Nem látod? Egy IZÉ! :DDD
mesa22-09-2010 21:11:56 // 15969
Alfa Spogliato
Kazes☻22-09-2010 17:58:07 // 15968
Hehehe, mindegy mit találsz a telked alatt, az úgy is állambácsié! :)))))))))))))))))))))
Alfa Amore22-09-2010 17:03:57 // 15967
A 159 topikban folytassátok
WarbiRunner (Gyuri)22-09-2010 16:53:50 // 15966
Vezettem 150 lovas 1.9 m-jet 156-os, az jól megy. 159-es is, az nem megy jól.
Amúgy nem tudom miért nekem címzed a dolgot, pont én vagyok elégedett azzal, ami van. Ha viszont lépek, akkor nem 2 lóerőt :-)
Amúgy nem tudom miért nekem címzed a dolgot, pont én vagyok elégedett azzal, ami van. Ha viszont lépek, akkor nem 2 lóerőt :-)
Atesz198722-09-2010 16:48:03 // 15965
Mindenféle kötekedés nélkül kérdezem, a 159 1.9 M-jet mire nem elég? A sima 115 lovas 1.9 JTD sokkal jobban megy az alap 105 lovas 1.9 JTD-nél. Amennyire Én tudom, sokkal. OK, nem ültem még a 150 lovas 1.9-esben, és nem tudom a tied mennyire van felhúzva, és azt is tudom, hogy a 159 kicsit nehézkes autó. De azért nem gondoljátok, hogy egy kicsit túlzás, hogy lassan már a 200 lovas 2.4 Mjet sem elég? Hova akartok még erősebb autót? Az esetek 95%-ában még a 150 lovat sem lehet kihasználni, mert akkora a forgalom az utakon. Autópályán meg a 150 lovas motor ugyanúgy tudja tartani a 160-170-t, mint a 200+ lóerősek. Igaz, hogy Én nagyot léptem vissza -kényszerből- az Alfámhoz képest, és nem is ültem annyi féle autóban, de azt azért tudom, hogy már a 120 lovas 1.6 TS is bőven elég a magyar utakon való sportos közlekedéshez. Ha valakinek nem elég a 150 ló dinamikája a hétköznapokban, az szvsz vegyen motort... Egy 100 ló körüli géppel már lehet dinamikusan közlekedni. :) Szal, ha úgy alakulna az élet, Én tuti az 1.9 M-jet mocit venném a 159-es, vagy a GT kasztnijában. Attól füg mit hoz az élet...
Mindenesetre, azért egy próbakört mennék egy ilyen géppel is a helyedben, mielőtt még feltétel nélkül elhinném, hogy az szar...
Mindenesetre, azért egy próbakört mennék egy ilyen géppel is a helyedben, mielőtt még feltétel nélkül elhinném, hogy az szar...
WarbiRunner (Gyuri)22-09-2010 16:31:46 // 15964
Nem, nem fogyaszt többet, bár gondolom nem hiszed el. Hajszálra ugyanannyit,kajál országúton pedig kicsit kevesebbet.
mesa22-09-2010 16:22:20 // 15963
Igen, ez mondjuk így van! :) Amióta csippeltetted a 146-od, azóta nem fogyaszt többet? Vagy akkor ez nem volt szempont?
WarbiRunner (Gyuri)22-09-2010 16:14:04 // 15962
A vérszívás nem zavar, csak a már direkt rámenős cseszegetés, amúgy edzve vagyok :-))
A kompromisszum az stimmel, az mindíg benne van egy autó vásárlásban. A kinézetben nem szeretnék, a fogyasztást majd meglátjuk. Még lehet találok addig egy olajmezőt a telkünk alatt...
A kompromisszum az stimmel, az mindíg benne van egy autó vásárlásban. A kinézetben nem szeretnék, a fogyasztást majd meglátjuk. Még lehet találok addig egy olajmezőt a telkünk alatt...
Vinnie22-09-2010 16:03:18 // 15961
Hibát mindenben lehet találni. Tökéletes nincs. Kinek ez, kinek az a megfelelő. Tudjátok, ahány ház, annyi szódásüveg. ;)
Kár ezen vitázni.
Csak halkan jegyzem meg...nekem pl. nem tudja senki sem bemagyarázni, hogy az újabb modellek nem jobbak a régieknél...
Ennyi
Kár ezen vitázni.
Csak halkan jegyzem meg...nekem pl. nem tudja senki sem bemagyarázni, hogy az újabb modellek nem jobbak a régieknél...
Ennyi
mesa22-09-2010 15:53:10 // 15960
Itt egyedül te vagy rosszindulatú és kötekedő, mert minden egyes új Alfában hibát találsz
Kazes☻22-09-2010 15:35:12 // 15959
Pedig akkor valamelyik irányból kompromisszumot kell kötnöd, akár tetszik, akár nem. Addig is egy kis vérszívásba nem halsz bele, mert az még úgy látom jár! :)))
WarbiRunner (Gyuri)22-09-2010 15:30:53 // 15958
Nem sértődtem én meg, egyszerűen nem jól viselem a rosszindulatú, kötekedő embereket.
És egyáltalán nem direkt problémázok, keresem a lehetséges következő autómat. És negyon nem találom. Egy autó érzelmi és gazdasági döntés. Az érzelmi utód nem kérdés, hogy a 159 TBi TI. Azt tudnám ugyanígy szeretni, minden nap rácsodálkozni, hogy de szép, és örömmel megtenni minden métert.
Gazdasági oldalról viszont nem nagyon tudnám megindokolni, hogy miért is vegyem meg. Persze vágyom rá (Giuliettára nagyon nem, nem tehetek róla), mint mindenki egy nagyobb, gyorsabb, jobbra. De nem látom értelmes döntésnek.
A 200 lovat etetni kell közhely pedig nyilvánvalóan műszakilag felemásan megalapozott. Tempomat 140-nél a max teljesítménynek semmi jelentősége nincs. Egy jó hatásfokú motor, jó váltóval kevesebbet kéne hogy egyen még 1500kg vassal a hátán is.
És egyáltalán nem direkt problémázok, keresem a lehetséges következő autómat. És negyon nem találom. Egy autó érzelmi és gazdasági döntés. Az érzelmi utód nem kérdés, hogy a 159 TBi TI. Azt tudnám ugyanígy szeretni, minden nap rácsodálkozni, hogy de szép, és örömmel megtenni minden métert.
Gazdasági oldalról viszont nem nagyon tudnám megindokolni, hogy miért is vegyem meg. Persze vágyom rá (Giuliettára nagyon nem, nem tehetek róla), mint mindenki egy nagyobb, gyorsabb, jobbra. De nem látom értelmes döntésnek.
A 200 lovat etetni kell közhely pedig nyilvánvalóan műszakilag felemásan megalapozott. Tempomat 140-nél a max teljesítménynek semmi jelentősége nincs. Egy jó hatásfokú motor, jó váltóval kevesebbet kéne hogy egyen még 1500kg vassal a hátán is.
Tom1222-09-2010 15:28:54 // 15957
Tapasztalat...:-)))
Kazes☻22-09-2010 15:26:00 // 15956
Arról nem is beszélve, hogy sokasodik benne a km és már nyulacska is járt benne és állandóan nyektetve van, pl. szlalompályán, stb. :)
Kazes☻22-09-2010 15:21:19 // 15955
Na, látod. Már meg is válaszoltad! :DDD
Tom1222-09-2010 15:13:32 // 15954
Nekem is, sajnos, nemrég úszott el egy, ami pont ideális lett volna, de én türelmes vagyok...:-)
Tom1222-09-2010 15:11:28 // 15953
Csak egy "picivel" többet, mint a 2.0 TS, 90-nél 8,7, "vegyesben" 12,4, csak legyen, aki be tudja tartani a 90-et...:-D
mesa22-09-2010 15:06:50 // 15952
Nem jó! Az megint sokat fogyaszt!
Esetleg, George sportdízele lehetne a nyertes befutó!
De annak meg kettős lengőkaros a futóműve, ami nem olyan "őszinte", mint a negyvenhatos MacPhersonja
Esetleg, George sportdízele lehetne a nyertes befutó!
De annak meg kettős lengőkaros a futóműve, ami nem olyan "őszinte", mint a negyvenhatos MacPhersonja
mesa22-09-2010 15:04:20 // 15951
Egyáltalán nem forgatom ki a szavaidat, csak összegyűjtöttem az eddigi indokaidat
TarP22-09-2010 14:53:19 // 15950
Vedd meg a GTV-met. V6TB. Egyedi, különleges, flegma mint állat és az első 110ezer km-en már túl van nagyobb gond nélkül.
Én meg rámozdulok a Giulietta QV-re. De ne nézzél le ezér' :) :) :)
Én meg rámozdulok a Giulietta QV-re. De ne nézzél le ezér' :) :) :)
Kazes☻22-09-2010 14:50:50 // 15949
Viszont kajál az is szépen. Az sem jó! :)))
Tommi22-09-2010 14:44:50 // 15948
Nekem a gyári 240 lóval is elég lenne :)
Tom1222-09-2010 14:31:34 // 15947
...vagy a GT 3.2, esetleg, ha még "Autodeltáék" is kicsit belenyúlnak, akkor már 330 ló, amit talán már ki sem lehet autózni belőle...:-)
Kazes☻22-09-2010 14:12:28 // 15946
Vagy nem nőttél még ki a warnyúból?! :)))
Kazes☻22-09-2010 14:11:47 // 15945
Cartááárs! Ezen szerintem most kár lenne megsértődnöd. Lásd be, kívülről úgy néz ki, hogy a kákán is csomót keresel. Elhisszük, hogy szereted a146-osodat és persze megbízol benne és persze jól ismered sok együtt töltött km után, de valahogy túlfikázod a többit. Legalábbis úgy tűnik. Bár eddig mindig csak viccelődtem, de lehet, hogy mégis csak saabra vágysz a lelked mélyén?! :)
WarbiRunner (Gyuri)22-09-2010 14:07:01 // 15944
Örülök, hogy mindent jobban tudsz, szerintem ne beszélgessünk, ha szándékosan kiforgatod a szavaimat. Maradjunk annyiban, hogy nem tetszik és ez nekem elég indok.
Tommi22-09-2010 13:50:28 // 15943
Nézd... 200 LE turbós benzinmotor. Tetszik, nem tetszik, a teljesítménynek ára van és ezt etetni kell.
És ki garantál nekem akár 100e km gondtalan autózást?
Mondj egy olyan autógyárat, amelyik a mai modelljeivel garantál... A világon nincs ilyen :)
"egy igazi flegma dögöt szeretnék"
Utolsó szériás GTA-k vagy 3,2 GTV-k? Azok már elég flegmák :)))
És ki garantál nekem akár 100e km gondtalan autózást?
Mondj egy olyan autógyárat, amelyik a mai modelljeivel garantál... A világon nincs ilyen :)
"egy igazi flegma dögöt szeretnék"
Utolsó szériás GTA-k vagy 3,2 GTV-k? Azok már elég flegmák :)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
608
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?