Forum >> 147
Xixo11-10-2015 17:32:34 // 55132
Mint ahogy Te is. Nincs is ezzel gond, csak a látatlanba fikázással...
Csabo2211-10-2015 17:26:23 // 55131
Az enyémnek csapágyas a motorja és a váltó is búg :D
Látom nem sikerült megérteni amit leírtam, de a kontrázás az megy.
A piros kereskedésben van sok-sok hónapja mégis keresni akarnak rajta, nem is kicsit...
Látom nem sikerült megérteni amit leírtam, de a kontrázás az megy.
A piros kereskedésben van sok-sok hónapja mégis keresni akarnak rajta, nem is kicsit...
peto14711-10-2015 15:59:04 // 55130
köszönöm a választ :) igen tudok angolul ugyh ha küldöd azt megköszönöm :)
Xixo11-10-2015 15:30:02 // 55129
Bakker a kipufogó már 2 éves korában is rozsdásodik, ezt szerintem mindenki tudja.
Az meg, hogy lehet, hogy szar a motorja... na persze, de lehet, hogy a tiédnek is szar a motorja ennyi erővel.
Értem én, hogy el akarod adni a sajátodat, de azért még látatlanba nem kell mindent leszólni. :)
Az meg, hogy lehet, hogy szar a motorja... na persze, de lehet, hogy a tiédnek is szar a motorja ennyi erővel.
Értem én, hogy el akarod adni a sajátodat, de azért még látatlanba nem kell mindent leszólni. :)
Barni14711-10-2015 14:26:11 // 55128
Persze állpotfüggő.
Anno a 93 dec 29-i renaultomat sokan nem akarták megvenni mert 10 éves.
Hiába mondtam hogy ha egy héttel később adják át akkor egy évvel fiatalabb.
Megvették inkább a melletem árult "1 évvel fiatalabb " valóságban 3 hónappal fiatalabb opelt ami szerintem eléggé leharcolt volt, az én pöpec autómhoz képest.
A linkelt piroska gyönyörű a képeken, de szerintem 100-150 -et alkudni kellene belőle.
Anno a 93 dec 29-i renaultomat sokan nem akarták megvenni mert 10 éves.
Hiába mondtam hogy ha egy héttel később adják át akkor egy évvel fiatalabb.
Megvették inkább a melletem árult "1 évvel fiatalabb " valóságban 3 hónappal fiatalabb opelt ami szerintem eléggé leharcolt volt, az én pöpec autómhoz képest.
A linkelt piroska gyönyörű a képeken, de szerintem 100-150 -et alkudni kellene belőle.
Csabo2211-10-2015 12:22:53 // 55127
1 kocsinál vásárláskor sztem nem elsősorban a kort kell nézni, egy Alfánál meg különösen. nyilván ha az ember magát akarja megnyugtatni, h fiatalabb = jobb kocsi, akkor tegye. vagy ha a fejlődési vágy hajtja, és örül, h fiatalabb gépbe ül be :)
Csabo2211-10-2015 12:19:11 // 55126
Nem feltétlen kell gömbfej lehúzó, ha a régit amúgy is kidobod akkor mind1 szétbarmolod-e.
Én eddig csak 1et dobtam el, a többit felújitottam, úgyh nem használtam leszedőt. megemeltem a kocsit, igy felfeszült a gömbfej és a csonkállványt kalapáltam. legjobb ha egymással szemben kalapálják, bár itt elég kevés a hely hozzá.
A nyomatékok miatt kérdezem, h tudsz-e angolul, mert ha igen, elküldöm az összes csavarhoz szükségest az első futóműhöz.
Én eddig csak 1et dobtam el, a többit felújitottam, úgyh nem használtam leszedőt. megemeltem a kocsit, igy felfeszült a gömbfej és a csonkállványt kalapáltam. legjobb ha egymással szemben kalapálják, bár itt elég kevés a hely hozzá.
A nyomatékok miatt kérdezem, h tudsz-e angolul, mert ha igen, elküldöm az összes csavarhoz szükségest az első futóműhöz.
Csabo2211-10-2015 12:15:21 // 55125
Recaro belső és ültetés, stb... ezek igen kellemes extrák.
Ez import gép sztem és ahogy elnézem a hátsó dobot ott azért még akadhat rozsda itt-ott. Még az is lehet, h szar a motorja és annyira olcsón vette a kereskedő, h megéri neki kivárni a lütyőt aki igy is megveszi.
Hozzáteszem ez meg az én kocsim. mikor megvettem azt hittem milyen kelendő lesz, aztán alig van érdeklődő. csak okostojások jönnek akik mindenáron fel akarnak a 147-tel kapcsolatban világositani, de inkább csöndben rájuk hagyom :)
Igaz, nincs benne recaro bőr meg ültetés, de van benne más, sokkal fiatalabb és a km is kevesebb. jabocs. és bő 100zal olcsóbb is :D
Szóval a 2.0-ra azt hiszik állandóan tankolni kell, és nem is mernek belevágni. Azt nem tudják, h amennyivel erősebb az 1.6-nál, annyival közel sem eszik többet. ha már kocsikázok, akkor nem mind1, h 8at eszik a kocsi 105 v 120 lóval, mint 9et 150-nel?
Ez import gép sztem és ahogy elnézem a hátsó dobot ott azért még akadhat rozsda itt-ott. Még az is lehet, h szar a motorja és annyira olcsón vette a kereskedő, h megéri neki kivárni a lütyőt aki igy is megveszi.
Hozzáteszem ez meg az én kocsim. mikor megvettem azt hittem milyen kelendő lesz, aztán alig van érdeklődő. csak okostojások jönnek akik mindenáron fel akarnak a 147-tel kapcsolatban világositani, de inkább csöndben rájuk hagyom :)
Igaz, nincs benne recaro bőr meg ültetés, de van benne más, sokkal fiatalabb és a km is kevesebb. jabocs. és bő 100zal olcsóbb is :D
Szóval a 2.0-ra azt hiszik állandóan tankolni kell, és nem is mernek belevágni. Azt nem tudják, h amennyivel erősebb az 1.6-nál, annyival közel sem eszik többet. ha már kocsikázok, akkor nem mind1, h 8at eszik a kocsi 105 v 120 lóval, mint 9et 150-nel?
Csabo2211-10-2015 12:04:49 // 55124
Ciao
Nincs gomb kombináció, csak géppel lehet. Vagy a gyári géppel, vagy teljes MES és ELM kábel. Érdekes módon ha az akksisarut leveszem, elfelejti mennyi van hátra a köv szervizig és 0ra redukálja a távot.
Nincs gomb kombináció, csak géppel lehet. Vagy a gyári géppel, vagy teljes MES és ELM kábel. Érdekes módon ha az akksisarut leveszem, elfelejti mennyi van hátra a köv szervizig és 0ra redukálja a távot.
Csobi11-10-2015 07:25:36 // 55123
Sziasztok!
Szervíz intervallumot ,hogy lehet nullázni? Van esetleg valami gomb kombináció vagy csak szervizben... Köszi
Szervíz intervallumot ,hogy lehet nullázni? Van esetleg valami gomb kombináció vagy csak szervizben... Köszi
Barni14710-10-2015 23:21:06 // 55122
Elmész megézed,
Az enyém csak 1.6 eco Momo van, Bose nincs de 700 alatt volt 2004 -es. Ahhoz viszonyítva ez drága, az átlag vevőnek meg pláne.
A kor miatt jópár ilyen kiesett a rostán nálam.
Az enyém csak 1.6 eco Momo van, Bose nincs de 700 alatt volt 2004 -es. Ahhoz viszonyítva ez drága, az átlag vevőnek meg pláne.
A kor miatt jópár ilyen kiesett a rostán nálam.
emGéza10-10-2015 22:12:22 // 55121
Az én 47-em (amit az asszony is használhat) is 1 évig állt a kereskedésben .
gubaadam8610-10-2015 22:05:17 // 55120
Kor, köbcenti egyáltalán nem izgat, csak mondom, száztrilliárd éve fenn van és nem is tűnik drágának, képekről a kiállása is okés, szanaszét van extrázva, Bose, Momo, nagyfelnis, nem értem mi lehet.
Barni14710-10-2015 16:59:56 // 55119
Öreg, drága , nagy köbcenti.Nem a magyar átlagvásárlónak való. XD
gubaadam8610-10-2015 15:28:16 // 55118
Gyanús ez nekem, több mint egy éve hirdetik, mégsem ment el.
http://m.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/147/alfa_romeo_147_2.0_t._spark_distinctive_bor.tempomat.bose_hi-fi-9424546
http://m.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/147/alfa_romeo_147_2.0_t._spark_distinctive_bor.tempomat.bose_hi-fi-9424546
peto14709-10-2015 20:46:02 // 55117
Köszönöm szépen :)
Akkor várom a nyomatékokat :) mindenképpen kell hozzá gömbfej leszedő vagy le szokott jönni szépen erőszak nélkül?
Akkor várom a nyomatékokat :) mindenképpen kell hozzá gömbfej leszedő vagy le szokott jönni szépen erőszak nélkül?
Csabo2209-10-2015 20:35:25 // 55116
Nyomatékokat tudok, de csak holnap, most nincs időm előkeresni.
Alsó villa a 2. képen van, igen. érintőre meghúzod mikor fel van emelve a kocsi, majd leengeded és mikor a saját kerekein áll a gép akkor húzod meg.
Azért a trw ad magára: 2 önzárós anyát ad, 1et a gömbfejre 1et az átmenő csavarra. meg persze gyári minőség, az a lényeg.
Alsó villa a 2. képen van, igen. érintőre meghúzod mikor fel van emelve a kocsi, majd leengeded és mikor a saját kerekein áll a gép akkor húzod meg.
Azért a trw ad magára: 2 önzárós anyát ad, 1et a gömbfejre 1et az átmenő csavarra. meg persze gyári minőség, az a lényeg.
peto14709-10-2015 20:20:34 // 55115
Nagyon koszi ismét :)
TRW lesz a frap kb 5000 km alat meg a 17es kerekeknek köszönhetően elfingta magát...
Nyomatékokat esetleg tudsz nekem mondani? az alsó villa a 2. képen láthatóra gondolsz csak visszafele? terhelés alatt ,hogy gondolod? emeljek alá a fotóműnek?
TRW lesz a frap kb 5000 km alat meg a 17es kerekeknek köszönhetően elfingta magát...
Nyomatékokat esetleg tudsz nekem mondani? az alsó villa a 2. képen láthatóra gondolsz csak visszafele? terhelés alatt ,hogy gondolod? emeljek alá a fotóműnek?
kispeterz09-10-2015 19:44:42 // 55114
Ciao!
A tavaszról maradt pár deci Selenia Racing olajom. Ezt meddig tudom/szabad felhasználni?
A tavaszról maradt pár deci Selenia Racing olajom. Ezt meddig tudom/szabad felhasználni?
Csabo2209-10-2015 19:06:46 // 55113
Arra, h ne erőltesd be a bal lengőkart jobb oldalra ;)
Trw-re cseréld őket, hosszú átmenő csavarokat zsirozd be (vagy fékpaszta), stabpálca felső gömbjének a csavarját nagyon pucold meg, mert ha az önzárós anya összetolja maga előtt a retket, izzadni fox vele. alsó villa átmenő csavarját terhelés alatt húzd meg. megfelelő nyomatékkal. utóbbi természetesen az összes csavarra vonatkozik.
igy dolgozz
Trw-re cseréld őket, hosszú átmenő csavarokat zsirozd be (vagy fékpaszta), stabpálca felső gömbjének a csavarját nagyon pucold meg, mert ha az önzárós anya összetolja maga előtt a retket, izzadni fox vele. alsó villa átmenő csavarját terhelés alatt húzd meg. megfelelő nyomatékkal. utóbbi természetesen az összes csavarra vonatkozik.
igy dolgozz
peto14709-10-2015 14:47:24 // 55112
felső lengőkar cserénél mire kell odafigyelni cserekor le tudná nekem vki írni? :)
greenhorn07-10-2015 22:36:00 // 55111
Nagyon köszönöm, sikerült. :-)
A kis pöcök a vájat felé állt stabilan, azt kellett az ellentétes irányba tolni. Kattanás, és már záródott is szépen a csomagtartó.
Még egyszer, Mille Grazie! :-)
A kis pöcök a vájat felé állt stabilan, azt kellett az ellentétes irányba tolni. Kattanás, és már záródott is szépen a csomagtartó.
Még egyszer, Mille Grazie! :-)
Csabo2207-10-2015 20:54:42 // 55110
Csukott ajtónál nyitottam azzal párszor, nekem csak csavarhúzóval sikerült, kézzel nem. nyilván nem kell nekiesni svédfogóval, de ésszel lehet határozottan is :)
vmit biztosan meg kell mozgatni, h lecsukódjon, ha nem is a "vésznyitó" fület. volt, h nekem se akart lezáródni, de aztán mahináltam vele vmit, már meg nem mondom mit és lezáródott. a gumikéder (meg az ütköző gumik) amúgy a helyén vannak?
vmit biztosan meg kell mozgatni, h lecsukódjon, ha nem is a "vésznyitó" fület. volt, h nekem se akart lezáródni, de aztán mahináltam vele vmit, már meg nem mondom mit és lezáródott. a gumikéder (meg az ütköző gumik) amúgy a helyén vannak?
greenhorn07-10-2015 20:47:41 // 55109
Az felnyitott csomagtartónál nálam nem igen akar mocorogni. Erősebben kéne próbálni ? Eltörni nem akarok semmit.
Csabo2207-10-2015 20:44:33 // 55108
A cancheck és az elekronikus kulcs (vagy immo) esetleges hibája nem feltétlen vág egybe. nekem is volt h a rádió kiirta, h cancheck, és a kulcs mindig inditotta a kocsit. a rádió lehet csak lassabban ismerte fel, h ahhoz a kocsihoz tartozik, azért irta ki. a kulcs már bajosabb, rá kéne esetleg olvasni h volt-e electronic key failure. véletlenszerű hiba is lehet, ami folytán a kulcs nem sugározta a jelet az elektromágneses térbe kerülve, vagy sugározta, de vmiért az immo mégse ismerte fel. ha visszatérő hibáról van szó akkor kell vele foglalkozni.
az alábbi képen olvasható mik lehetnek a hiba forrásai. persze más is lehet, de ezek a legkézenfekvőbbek.
az alábbi képen olvasható mik lehetnek a hiba forrásai. persze más is lehet, de ezek a legkézenfekvőbbek.
Csabo2207-10-2015 20:36:15 // 55107
Szia
Van a záron egy "vésznyitó" fülecske amivel akksi nélkül is nyitható az ajtó. ha mögötte állsz akkor a jobb oldalán van. meg kéne próbálni azt megmozgatni, hátha...
Van a záron egy "vésznyitó" fülecske amivel akksi nélkül is nyitható az ajtó. ha mögötte állsz akkor a jobb oldalán van. meg kéne próbálni azt megmozgatni, hátha...
greenhorn07-10-2015 20:08:12 // 55106
Sziasztok!
Kiakadt a csomagtartó zárja, és nem csukódik le az ajtó. Hogy tudnám ismét működésre bírni ?! (A probléma úgy jött elő, hogy a műszerfalon lévő nyitó gombbal próbálták nyitni, pedig csak kulccsal megy)
Válaszotokat előre is köszi!
Kiakadt a csomagtartó zárja, és nem csukódik le az ajtó. Hogy tudnám ismét működésre bírni ?! (A probléma úgy jött elő, hogy a műszerfalon lévő nyitó gombbal próbálták nyitni, pedig csak kulccsal megy)
Válaszotokat előre is köszi!
Geri1205-10-2015 21:57:39 // 55105
Sziasztok,
Segítségre lennem szükségem, hátha valaki járt már hasonló cipőben. Egyik nap próbáltam beindítani az autómat (a bicskakulcsommal), de nem indult és a rádió azt írta ki, hogy: CANCHECK. Szerencsémre volt egy másolt pótkulcsom amivel indult az autó, majd ezt követően újra megpróbáltam a bicskakulcsommal beindítani és ismét letiltott a kocsi, újra a CANCHECK felirat jelent meg a rádión. Eltelt egy nap újra megpróbáltam a bicskakulcsommal elindítani a kocsit és beindult. Valaki nem tudja, hogy mi lehet ennek az oka? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Geri12
Segítségre lennem szükségem, hátha valaki járt már hasonló cipőben. Egyik nap próbáltam beindítani az autómat (a bicskakulcsommal), de nem indult és a rádió azt írta ki, hogy: CANCHECK. Szerencsémre volt egy másolt pótkulcsom amivel indult az autó, majd ezt követően újra megpróbáltam a bicskakulcsommal beindítani és ismét letiltott a kocsi, újra a CANCHECK felirat jelent meg a rádión. Eltelt egy nap újra megpróbáltam a bicskakulcsommal elindítani a kocsit és beindult. Valaki nem tudja, hogy mi lehet ennek az oka? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Geri12
repimark14705-10-2015 21:11:50 // 55104
Sziasztok,
Mostanában bontásra került egy 147-es 1.6 T.Spark ECO. Így egy csomó alkatrész van, ha érdekel valakit írjon nyugodtan.
Komplett motor is eladó (Váltó nélkül)[img1][img2][img3][img4][img5][img6]
Mostanában bontásra került egy 147-es 1.6 T.Spark ECO. Így egy csomó alkatrész van, ha érdekel valakit írjon nyugodtan.
Komplett motor is eladó (Váltó nélkül)[img1][img2][img3][img4][img5][img6]
repimark14705-10-2015 21:11:28 // 55103
Csabo2205-10-2015 17:51:20 // 55102
Szia
igen, meg, de önmagukban nem eladók.
igen, meg, de önmagukban nem eladók.
GIRInd05-10-2015 14:15:18 // 55101
Szia,
Az oldalindexek megvannak még?
Az oldalindexek megvannak még?
Csabo2204-10-2015 23:09:43 // 55100
Szia
Meglesz a tükör, biztos nem veszett el. vhol "kiesett a kezemből" úgy szoktam mondani. :)
Ha dobozt is találok hozzá akkor feladom futárral (amit mondjuk nem kifejezetten szeretek, de mind1). Érkezni fog!
Meglesz a tükör, biztos nem veszett el. vhol "kiesett a kezemből" úgy szoktam mondani. :)
Ha dobozt is találok hozzá akkor feladom futárral (amit mondjuk nem kifejezetten szeretek, de mind1). Érkezni fog!
Csabo2204-10-2015 23:04:17 // 55099
Aki tuningolni szeretne:
- Ti szárny csomiajtóra (piros, de nyilván átfújható),
ASR vezérlős ABS "kocka" jóképű kikapcsoló gombbal (a km órának is tudnia kell az asr visszajelzést)
-VDC és ASR vezérlős ABS "kocka" laterális gyorsulás és kormányszög érzékelővel (igény esetén kábelköteggel),
Nagy kijelzős óra fekete számlapos, benzines (141k km-t mutat) ASR és VDC visszajelzővel,
Bajuszkapcsoló ház SET gombbal, külön tempomat kar az alsó burkolattal,
Könyöklő középbox-szal (zárható, nem lötyög a fedele!!),
2 motoros mosó tartály fényszóró mosós diszlécekkel,
Digit klima panel és az átalakitáshoz szükséges minden egyéb bizbasz,
Bose Hifi.
Aki nem akar tuningolni, csak összetörte a kocsiját, vagy a télre készül:
Alfa piros karosszéria elemek 130 B/B kóddal,
16"-os matt fekete selespeed felnik téligumikkal szerelve
stb stb stb
A közhiedelemmel ellentétben ezek a bontott alkatrészek nem a kukába valók, amit sokan még értékesiteni kivánnának. Garancia természetesen van.
- Ti szárny csomiajtóra (piros, de nyilván átfújható),
ASR vezérlős ABS "kocka" jóképű kikapcsoló gombbal (a km órának is tudnia kell az asr visszajelzést)
-VDC és ASR vezérlős ABS "kocka" laterális gyorsulás és kormányszög érzékelővel (igény esetén kábelköteggel),
Nagy kijelzős óra fekete számlapos, benzines (141k km-t mutat) ASR és VDC visszajelzővel,
Bajuszkapcsoló ház SET gombbal, külön tempomat kar az alsó burkolattal,
Könyöklő középbox-szal (zárható, nem lötyög a fedele!!),
2 motoros mosó tartály fényszóró mosós diszlécekkel,
Digit klima panel és az átalakitáshoz szükséges minden egyéb bizbasz,
Bose Hifi.
Aki nem akar tuningolni, csak összetörte a kocsiját, vagy a télre készül:
Alfa piros karosszéria elemek 130 B/B kóddal,
16"-os matt fekete selespeed felnik téligumikkal szerelve
stb stb stb
A közhiedelemmel ellentétben ezek a bontott alkatrészek nem a kukába valók, amit sokan még értékesiteni kivánnának. Garancia természetesen van.
ValeRossi4604-10-2015 11:03:00 // 55098
Udv :) kiprobaltam a guminyomasos dolgot,de nem lett jobb
Es ami erdekes,nem mindig csinalja. Multkor tekergettem lassu temponal,es mintha kanyarnal jobban sxolna a kerek felol. Elkepzelheto h kerekagycsapsgy kezd elfaradni?
Es ami erdekes,nem mindig csinalja. Multkor tekergettem lassu temponal,es mintha kanyarnal jobban sxolna a kerek felol. Elkepzelheto h kerekagycsapsgy kezd elfaradni?
Huracan00703-10-2015 09:43:27 // 55097
Még egy kérdés, a faceliftes változaté ugyan olyan mint a régebbi modellé?
Huracan00703-10-2015 09:14:50 // 55096
Köszi a segítséget!
Nekem jó lenne az utángyártott is,csak mondjátok meg, hogy hol vagy kitől tudom beszerezni! A színre fújt burkolatot meg át tudom raknia régiről nem?
Köszi!
Nekem jó lenne az utángyártott is,csak mondjátok meg, hogy hol vagy kitől tudom beszerezni! A színre fújt burkolatot meg át tudom raknia régiről nem?
Köszi!
blackbird0003-10-2015 07:03:20 // 55095
Csabo akart lenni, bocs, nagyon reggel van:)))
blackbird0003-10-2015 07:01:55 // 55094
Cxabo!
Ha jól emléxem nálad a labda, megígérted, hogy tegnap, vagy hétfőn elküldöd futárral:)))
Direkt szóltam, hogy küld azzal, mert a héten nem jó nekem.
Remélem megtalálod a tükröt:))
Ha jól emléxem nálad a labda, megígérted, hogy tegnap, vagy hétfőn elküldöd futárral:)))
Direkt szóltam, hogy küld azzal, mert a héten nem jó nekem.
Remélem megtalálod a tükröt:))
Csabo2202-10-2015 20:47:09 // 55093
Sziasztok
Egy balos tükröt már félretettem egy tagnak, de nem nagyon jelentkezik érte, akadozik az átadás - átvétel. Mondjuk annyira félretettem, h én se találom :D
Bontott tükör nem mindig jó, csak ha elfogadható az állapota. 10 körül van utángyártott ami nem spiáter, és elég jó a minősége sztem. viszont a "szinre fújt" burkolata nem egyezik a gyárival, tehát fényezni kell, nem elég csak átrakni.
A futó autók tükrei már 90%ban nem behajthatóak, annyira kakukk bennük a spiáter. A fekete, 2001es 147-men simán hajtogattam még tavaly...
Egy balos tükröt már félretettem egy tagnak, de nem nagyon jelentkezik érte, akadozik az átadás - átvétel. Mondjuk annyira félretettem, h én se találom :D
Bontott tükör nem mindig jó, csak ha elfogadható az állapota. 10 körül van utángyártott ami nem spiáter, és elég jó a minősége sztem. viszont a "szinre fújt" burkolata nem egyezik a gyárival, tehát fényezni kell, nem elég csak átrakni.
A futó autók tükrei már 90%ban nem behajthatóak, annyira kakukk bennük a spiáter. A fekete, 2001es 147-men simán hajtogattam még tavaly...
Huracan00702-10-2015 19:11:02 // 55091
Sziasztok!
Alfa 147 1.6TS 120 facelifthez kellene vezetőoldali visszapillantó tükör kompletten. Az öntvény teljesen elmálott és eltört!
Budapesti vagy közeli átvétel!
0630/907-3587
Köszi!
Alfa 147 1.6TS 120 facelifthez kellene vezetőoldali visszapillantó tükör kompletten. Az öntvény teljesen elmálott és eltört!
Budapesti vagy közeli átvétel!
0630/907-3587
Köszi!
swan02-10-2015 07:57:34 // 55090
Na azokat még észre sem vettem. Most hogy mondod a 156-ban tényleg van de akkor megkeresem a 147-ben is :)
Alfa GT-Csaba01-10-2015 20:06:59 // 55089
A biztositék tábla fölött külön van pár darab bizti ,azokat nézd meg !!!Én anno úgy jártam hogy nem volt index,fűtés elektromos ablak stb.és 2 napomba telet mire azokat megtaláltam ,mert elégé fönt van a műszerfalban !!
swan01-10-2015 16:56:59 // 55088
Ez érdekes hiba volt :) De köszi ezen már túl vagyok. Mindegyik ok. Meg is mozgattam őket hátha kontakthiba. Talán holnap lesz időm többet játaszni vele. De valami banális egyszerű hiba lesz szetem csak meg kelle találni :)
Forsberg01-10-2015 14:28:51 // 55087
Egyszer úgy jártam, hogy nem működött a műszerfalon szinte semmi, nem mentek az elektromos ablakok, klíma, rádió. A hiba pedig a rádió biztosítéka volt. Miután kicseréltem, minden működött újra. :) Ezért szerintem nézd meg a biztosítékokat alaposan először.
swan01-10-2015 14:23:09 // 55086
Kis segítséget szeretnék kérni valaki jert e már így:
A műszerfalon nem működik:
-km óra
-ford mérő
-üa mérő
-víz hőfok
-álatalános visszajelzők
-mind a kettő kis LCD kijelző
-háttérvilágítás
Ami működik:
-MIL lámpa
-lágzsák visszajelzők
-meg még vmi ami most nem jut eszembe :)
Induláskor még ment és dobott egy hibaüzenetet a szervízintervallumról és majd kb 1 perc múlva semmi. Azóta az összes mutatós műszer ott áll ahol akkor :) Ezeket nem húzza vissaz rugó? :)
A hibaüzenetnek és meghibásodának szetem nincs köze egymáshoz. Addig már eljutottam, hogy két biztosíték megy a műszerfalhoz. A fenti csoportbontásnak megfelelően. Viszont mind a kettő rendben van. Ennyi időm volt. Jobban még nem tudtam szétszedni. Még valami testkábelre gyanakszom.
Valaki már beleszaladt ebbe?
A műszerfalon nem működik:
-km óra
-ford mérő
-üa mérő
-víz hőfok
-álatalános visszajelzők
-mind a kettő kis LCD kijelző
-háttérvilágítás
Ami működik:
-MIL lámpa
-lágzsák visszajelzők
-meg még vmi ami most nem jut eszembe :)
Induláskor még ment és dobott egy hibaüzenetet a szervízintervallumról és majd kb 1 perc múlva semmi. Azóta az összes mutatós műszer ott áll ahol akkor :) Ezeket nem húzza vissaz rugó? :)
A hibaüzenetnek és meghibásodának szetem nincs köze egymáshoz. Addig már eljutottam, hogy két biztosíték megy a műszerfalhoz. A fenti csoportbontásnak megfelelően. Viszont mind a kettő rendben van. Ennyi időm volt. Jobban még nem tudtam szétszedni. Még valami testkábelre gyanakszom.
Valaki már beleszaladt ebbe?
swan01-10-2015 14:16:41 // 55085
Más a kúpossága a lemez sé alufelni csavarnak és az alu hosszabb is. Amit írtak igaz, hogy az alu csavar jóa lemezhez kúposságot illetően. De én már jártam úgy, hogy túl hosszú volt. majd a ha felteszed kiderül az a biztos :)
Csabo2230-09-2015 22:57:14 // 55084
Sok jóra ne.
Lehet szétszedni a motort.
Lehet szétszedni a motort.
Császár14730-09-2015 19:42:38 // 55083
Üdv mindenkinek!
Az én 147esem elkezdte enni az olajat,és kékes füstöt nyom nagyobb gázadásnál.
Valakinek van ötlete,hogy mire számitsak?
Az én 147esem elkezdte enni az olajat,és kékes füstöt nyom nagyobb gázadásnál.
Valakinek van ötlete,hogy mire számitsak?
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
550
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?