Felcsapod a kocsihoz kapott használati utasítást a 263. oldalon és minden kérdésedre ott a válasz:
link
Tanácsra lenne szükségem :-) Lassan eljön az olaj csere ideje. Ti milyen olajat használtok a 2.0 dízel 170 le autóhoz? Motulra gondoltam....vagy inkább mást ajánlanátok?? Nagyon köszi a válaszokat
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy nem tudja valaki,hogy idén lesz e Giulietta balatoni találkozó? Ha igen, mikor?? Korábban láttam,hogy az Örvényesi Huszár Vendéglőben volt több cartárs :-)
Sehogy.
Dension Compact Bt beszerelése a megoldás.
Sziasztok.
FL előtti Giuliettába aux kábelt hogyan lehet bekötni?
A rádió telefon funkcióját hogyan lehet életre kelteni?
A segítséget előre is köszönöm.
Komoyosz.
Zoli6710-05-2018 18:39:26 //
9883
Ebay cca 91500 HUF
Szerinted hányunknak van otthon elfekvőben "nem felújított és bontott" ilyen kompresszora?
Én inkább a boltban kérdezném meg....
imi 5909-05-2018 21:30:52 //
9880
Már biztos,hogy kompresszort kell cserélnem. Delphi 5CVC 50509534 cikkszámú klímakompresszort keresek, de csak ÚJAT, nem felújítottat és bontottat!!! Köszönöm az ajánlatokat! 🇮🇪️🍺🇮🇪️
szuper a gép! gratulálunk!!
:-) igen, azt mondták a kicsi matricára, hogy nem EU szabvány, ezért az új "D" matrica már normál rendszám méretű lett..... nem is értem, az olaszoknál van előre kisebb méretű és EU-s, itt csak a "motor" rendszám "B", ami kis segítséggel Alfára is elintézhető előre (és pont elfér a napellenzőn) :-) ha véletlenül leesik és nem a lökhárítón van :-)
szezont a fazonnal :-)
a B-típusú az a kétsoros kicsi rendszám, és létezik.
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1100326.KOR
11. melléklet az oldal alja felé.
amire te gondolsz, az ez volt:

és ez valóban megszűnt már jó régen. (nehogy nekünk Alfásoknak jó legyen...)
Rolcho08-05-2018 08:18:21 //
9876
Nem gyártanak már kis méretű rendszámot hivatalosan, csak nagyot, még akkor is, ha az előző kicsi volt. Ami kicsi és EU-s azt büntethetik.
Gratula! Nagyon jo es szep auto szerintem! Mindeb nap elmeny vele! De ez az Alfara igaz😉
Kazes☻07-05-2018 21:04:16 //
9874
Akkor addig is vigyázzatok rá, Ő meg rátok! :)
Gratula! Sok-sok örömteli km-t! :-))
köszi, nagyon örülünk neki, feleségem választotta végül ... :)
(én a Giuliát toltam, de arra nem volt még pénzünk)
fene tudja :DDD
a dealerem felhívott, hogy kérem-e a matricát, mivel a tartó lelóg a kocsi elejéről, és ott fityeg, így lecsaptam rá. Holnap este veszem át a kocsit, első dolgom lesz megnézni, milyen került végül rá :)
Kazes☻07-05-2018 15:19:33 //
9870
Nagyon cííp ótó, grat! :)
...a B (kicsi) típusú rendszámot sikerült intézned vagy a D-t (normál méret, csak matrica)?
köszi
B
gza7807-05-2018 10:07:05 //
9868
Úgy néz ki, hogy meglett a hiba forrása, az egyik vákumcső anyagfolytonossága megszakadt...
Sajnos a szervizben az első alkalommal nem vették észre, ez egy kicsit bosszant, főleg a kidobott pénz miatt, de az a lényeg, hogy most már jó az autó, gond nélkül falja a meredek emelkedőket. :)

Hahh, tök jó: kaphattam matrica rendszámot előre. :)
és épp tesztelem:
tetszik :)
DrB05-05-2018 18:33:16 //
9866
55 e km van benne, 7,5 éves. Mindenképp rákérdezek!
Még valami, a fedélen NEM fogsz látni semmit. Ha 80felett van rá kell kérdezni, hogy volt-e cserélve. Ha nem, alkualap.
"Olvastam, hogy elszakadnak a hátsó ablaktörlőhöz ill. lámpákhoz menő vezetékek." - Nem új keletű dolog, ez minden olyan autónál előfordul, ahol kábel megy a csomagtartó fedélbe. Meg persze, amit nyitogatnak is. Nekem anno a Póké is el volt törve.
DrB05-05-2018 10:30:20 //
9863
Köszi az EGR hűtőfedél repedés tippet mindenkinek. Rákérdezek majd.
Mint írtam, az autó még facelift előtti, 2010 októberi. Tudtok jellemző karosszéria, futómű, elektromosberendezés, belsőtér típushibákról? Olvastam, hogy elszakadnak a hátsó ablaktörlőhöz ill. lámpákhoz menő vezetékek.
Bár ennyi km futás (55 e) mellett nem szabadna még komolyabb gondoknak lenni.
Piritu is belinkelte a 159 ill. Giulietta blogjait, azt is átolvasom.
Köszi mégegyszer!
Páromnak van, neki ez volt az álom autója. Típus hiba ha jól tudom az egr hűtő fedél repedés, talán ide sorolható a váltó enyhe akadása de a mienkebe 164 ezer van már. Gond nélkül bírja a varosozast. 7 körül van a fogyni, városon kívül 6,4, autópálya ha ki tolod a szemét 8felett de a kellemes 160-200 kijön 7,2 bol. Nekem egy bajom van vele az az ülő lap rövidsége. Szerintem nagyon jó autó!
Egr szelepfedelet kell cserélni 80 ezrenként. Nekem 140kor tört el és folyt el a hűtővíz. Próbaúton csinálj egy vészfékezést, hogy az ABS működik-e. Volt rá visszahivás régen.
Szeretett, folyamatosan garázsban tartott 1,6 dízel Giulim lassan eladásán gondolkozom.
A kocsinak semmi baja nem volt Csőri szervizelte, 2013-as Camel bőr ülésekkel,autó színére fújt antracit felnikkel, full extrás (kiv: ülésfűtés) Ha valakit érdekel, keressen.
Öcsi04-05-2018 23:14:49 //
9859
Üdv. Én 2016 márciusban vettem az autót, még csak 25 ezret mentem vele. Ez idő alatt nem volt vele semmi bajom. Most van benne 155000 km. A blogomban részletesen meg van a fogyasztás, ami szerintem nagyon jó. A km óra állást ellenőrizd le ( ha magyarországi) , műszaki vizsgán és adásvételkor ezt rögzítik. Ha valós az 55e, akkor tekintsd úgy, hogy új autót vettél.
DrB04-05-2018 22:20:38 //
9858
Sziasztok!
Guiletta vásárlásán gondolkodom. Van egy aktuális kiszemeltem:
2 literes 170 lovas diesel, 2010 októberi, tehát első szériás, manuális váltós, 55 e km-rel.
Az autót ma vettem észre véletlenü a szervízhez tartozó szalonban, ahová az Alfámat mindig viszem. Csak 10 percem volt gyorsan megnézni, s pár kérdést tisztázni. Első blikkre jó benyomást tett rám az autó. De a részletesebb megbeszélés, próbaút még hátra van. Ebbe a szervízbe járok 8 éve, megbízom bennük. Azt mondták, rendben van az autó. Illetve, Fiat/Alfa márkaszervízként összességében jó tapasztalatuk van a Giuliettákkal és evvel a diesel motorral.
A próbaút előtt szeretnélek megkérni Titetket, hogy össze tudnátok-e foglalni, milyen tipikus hibái ismertek a facelift előtti modellnek? Illetve a 170 lovas dieselnek? Mire kérdezzek rá ill. mit nézzek meg alaposabban a vásárlás előtt?
Akinek ezzel a motorral szerelt verziója van, megírnátok, milyen a fogyasztása?
Előre is köszi a válaszaitokat!
Dunauto Dunaszerdahely tegnap visszakapotam és kiderult hogy a huto a ludas ugyhogy azt jovohéten cserélik

És már a traileren ül, jön hazafelé... várjuk nagyon :)
Benzines Giulia lesz, az az álom. Így átmeneti idő, míg képes leszek venni olyat ;)
otci02-05-2018 21:52:38 //
9853
Én imádom 2 év után is, remélem még kitart nekem "100" évig :)
otci02-05-2018 21:45:07 //
9852
"De most azért ez kiszolgál erre az átmeneti időre."
???
Na ma végre meglátogatuk a kicsi Giuliettával a márkaszervizt és a gyanú beigazolodot valami nagyon nincs rendbe a klimával az már biztos hogy a kompreszor jó mert a motortérben könnyeztek a vezetékek csak most már az a kérdés hogy melyik szelep nem akar nyitni a kabin felé azt mondták hagyam ott az autot majd holnap hivnak de remélem azzal hogy kész van és már tobbet nem kell reklamálnom
Tegnap kirándultunk Bp- Zalaegerszeg - BP vonalon párom Giuliettajaval. Láttunk egy csomó Alfast is. Egy dologgal nehéz meg barátkozni a rövid ülő lappal, de lehet csak nem jól állítom be az ülést.
A 2.0 jtdm meg nagyon jól teszi a dolgát, nagyon jó fogyasztással.
Héj! :D
új szerzemény :D

de csakis kizárolag benzinest szabad :D 280hp vagy lehet addigra jon még tobb motorizáció
Legkésöbb 4 év múlva telhesen eltűnik a lakáshitelünk. Szóval igen, a cetlit vágni fogom, de pontosan megvan a legkésőbbi dátum, mikor ez Giuliara lesz cserélve. ;)
Ejj, ez a másik véglet ;) ez is jó. Mi most a minél fiatalabb, minél gazdaságosabb megoldast választottuk. De ez a fehér kicsit már nálam a Giuliara hajazna... azt benzinesben fogom venni.
nagyon szep választás de azt garantálom hogy a kicsi ordog mindig a fejedben fog járni hogy már mikor jon az álom Giulia.... nálunk is ez a probléma most hoztunk ki egy 500x-et az asszonynak az ôn Giuliettam mellé de már tudjuk hogy max 5-6 év és Stelvio,Giulia párosra cseréljuk oket :D
Haddel01-05-2018 20:31:11 //
9842
Ez szuper kis autó lesz szerintem! Amúgy ,én is pont ebben a cipőben járok ,mint te.Jövőre ház átépítés ,nem biztos ,hogy a Stelvio be fog férni ,viszont a Bocimmal egyre több a baj ,a sok km miatt,úgyhogy
én ezt nézegetem napok óta.😃
Pár éve volt "szerencsém" menni egy E-mercivel, abban rettenetes volt mindkettő. Azóta nem nagyon rajongok az automata dolgokért.
Erre mondjuk a TCT is rátett egy lapáttal, pedig teszi rendesen a dolgát.
"nekem semmi gondom nincsen vele." - nekem sincs :-DD
KrTibi01-05-2018 18:58:23 //
9839
Teljesen jól működnek nálam is, menüben állítható az érzékenysége mindkettőnek. Sőt nálam az sem igaz, amit a kézikönyv ír, hogy a fényszóró automata állásában nem lehet reflektort kapcsolni, csak fénykürtöt.
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.