Forum >> GTV-GTA
SKrisz05-12-2007 09:20:23 // 55114
Bukósiksakban max. akkor férek el, ha a bukó helyét kivágom a tetőn! Bár akkor tényleg lesz értelme a bukónak is! Szóval nem is rossz ötlet! :DDD
VaG04-12-2007 23:13:44 // 55113
hátsó futómű ide vagy oda.... a hét képe szerint még bukósisakban is el lehet férni a Gtv-ben;PPPPP vagy még az lehet, hogy ufonauták vezetik:DDD ergo /senki ne csikidamozzon itt!!!;PPP/ több galaxisban is ismerik és szeretik;PPPPP
peter.sw04-12-2007 20:28:01 // 55112
olvasgattam a topicot. Nem tudom, hogy a GTV futóműve milyen, de azt tudom, hogy a GTA kellemes csalódás kényelem terén.
SAAB 95 Aerom volt korábban, az sokkal jobban rázott, pedig nehezebb is volt, nagyobb is volt.
Ahhoz képest a GTA egy pihepuha autó, de kanyarban ezerszer jobb, mint a SAAB.
Toronymerevítőn agyalok, hátha még egy kicsit jobb lenne :)
SAAB 95 Aerom volt korábban, az sokkal jobban rázott, pedig nehezebb is volt, nagyobb is volt.
Ahhoz képest a GTA egy pihepuha autó, de kanyarban ezerszer jobb, mint a SAAB.
Toronymerevítőn agyalok, hátha még egy kicsit jobb lenne :)
Szilárd04-12-2007 18:47:22 // 55111
Milyen te autódról??:)))
Egyenlőre még Csörié a verda.
Egyenlőre még Csörié a verda.
kod04-12-2007 15:12:39 // 55110
jo van ma... :-)) azt irtam van olyan jo.... mondjuk nem annyira jo de van olyan jo.. kapisi? :-))) stabilnak stabil kemenynek kemeny tart ahol kell meg amikor kell... az egy masik kerdes hogy a 350zvel jobban lehet autozni mert rwd meg sperr... de attol meg jo az a futomu! :-))
BeeGee04-12-2007 14:40:52 // 55109
De vegyé má egy sperrt :)
count M04-12-2007 14:35:16 // 55108
Kollégát nem kell unszolni különösebben, de perpill ez a No. 52311446 megoldandó feladat a GTV kapcsán. :)
BeeGee04-12-2007 14:23:58 // 55107
Nem azé, mintha milliókat költenék tunningra, de sztem 150K-t simán megér a ketyere. Egy jobbfajta csippelés kerül ennyibe..
Kollegámat unszolom is miatta, hátha egyszer beszerez :)
Kollegámat unszolom is miatta, hátha egyszer beszerez :)
TarP04-12-2007 13:23:15 // 55106
Többet megyek, de nagyrészt ótópályán, ott meg kevés a kátyú és sok a mazsola :)
Ollah04-12-2007 13:04:35 // 55105
FWD no sperr = RWD+sperr?
Bisztitutt? :P
Bisztitutt? :P
Ollah04-12-2007 13:03:11 // 55104
"Ha 8-10 évenként kell felújítani, akkor nekem ez nem nagy gond."
Ha évi 4-5.000-nél nem mész többet, akkor talán...
De ez megnyugtat engem is: én tutira nem megyek ennél többet, úgyhogy ha megcsináltatom, jó előre letudtam a "kötelezőt". :P
Ha évi 4-5.000-nél nem mész többet, akkor talán...
De ez megnyugtat engem is: én tutira nem megyek ennél többet, úgyhogy ha megcsináltatom, jó előre letudtam a "kötelezőt". :P
Ollah04-12-2007 13:01:44 // 55103
Csak egy sperr kell bele előre, és máris über. Legalábbis a 147 GTA sperrel elég jó köridőt futott TopGear-éknél. Nah jó, az egy Autodelta 3.7 volt, de akkor is. :P
A miénkbe is lehet kendácsolni, csak picit drága (talán 150k HUF körül). Állítólag ég és föld utána a két futómű.
Well, majd egyszer, ha sok péncem lesz. :)
Addig meg foltozgatom a hátsó futóművet. Oszt legvégső esetben megkapja egy Merciét, ha már kod szerint az a tuti. :PPP
A miénkbe is lehet kendácsolni, csak picit drága (talán 150k HUF körül). Állítólag ég és föld utána a két futómű.
Well, majd egyszer, ha sok péncem lesz. :)
Addig meg foltozgatom a hátsó futóművet. Oszt legvégső esetben megkapja egy Merciét, ha már kod szerint az a tuti. :PPP
m3ss04-12-2007 12:24:36 // 55102
8-10 évente budapesti közlekedés mellett? Úgy legyen :)
m3ss04-12-2007 12:17:35 // 55101
Hát jah. Sajnos a fő probléma a budapesti utakkal van. Ha nem 50-nel megy az ember, olyan érzés, mintha szét akarna esni az autó. Bezzeg Budán már elég sok mindent felújítottak idén, remélem egyszer Pestre is eljutnak :) Bár ebben sincs sok fantázia, hogy csak foltozgatjuk a lyukakat...Valamelyik ismeretterjesztőn láttam egy műsort a német utakról, sokkal vastagabb náluk az aszfalt, nem csoda hogy nem bírja nálunk, főleg ennyi teherautóval. Nyugaton max interneten látnak ennyi kátyút az emberek, valszeg a gtv futóművet se ide találták ki.
Erről a bkv féle történet jut az eszembe, kijöttek a svéd mérnökök megnézni, hogy a bkv által használt buszok futóműve mi a fenéért bír ilyen keveset. Meglátták az utakat, és visszavonták a garanciát a buszokra :PP
Erről a bkv féle történet jut az eszembe, kijöttek a svéd mérnökök megnézni, hogy a bkv által használt buszok futóműve mi a fenéért bír ilyen keveset. Meglátták az utakat, és visszavonták a garanciát a buszokra :PP
TarP04-12-2007 11:55:50 // 55100
Flújítás óta... kb 15ezer Km, de azóta tőkéletes.
Ha 8-10 évenként kell felújítani, akkor nekem ez nem nagy gond.
Ha 8-10 évenként kell felújítani, akkor nekem ez nem nagy gond.
SKrisz04-12-2007 11:42:34 // 55099
Mellékesen! Ha lenne is jobb! sofőr legyen a talpán, aki azt ki is autózza belőle...
SKrisz04-12-2007 11:41:54 // 55098
Biztos én vagyok kevés ahhoz, hogy megítéljem a jó vagy rosszságát, de a GTA elölkaparós létére egy valóban kifinomult remekmű! Nem hiszem, hogy lehetne, mai piacon ,elölkaparósból sokkal (értsd: köznapi, egyszerű user számára) jobbat kreálni...
kod04-12-2007 11:37:16 // 55097
szerintem a GTA futomuve van olyan jo mint a ronyo futomu....
kod04-12-2007 11:32:43 // 55096
ok ha felveszed a telefont illetve amennyiben nem akkor felhivsz... :-PPPPPP
kod04-12-2007 11:30:07 // 55095
jo az a futomu de azert a mercie jobb... :-))) azert is jo kanyarban mert van egy sper meg jol van elosztva a suly....
m3ss04-12-2007 11:20:49 // 55094
166 hátsó futóműről egyébként mit tudtok? Mennyiben hasonlít az a miénkre?
Valaki vezetett már automata 3.0 24V-t? Milyen abban a gázreakció? Vajon ugyanúgy meglódul a legkisebb gázfröccsre mint az enyém? Vagy ugyanúgy van benne az a kis késés ami az autómatákra jellemző? (autómatából még csak 3.0 v6 audihoz volt szerencsém, ami azért kicsit későn reagál a gázra, mintha turólyuk lenne)
Kellene találnom 2 segítőkész cartársat aki hajlandó lenne megmutatni egy 166 automatát, valamint egy gtv 3.0 tulajt, akinek van valami jófajta kipu tuningja :)
Valaki vezetett már automata 3.0 24V-t? Milyen abban a gázreakció? Vajon ugyanúgy meglódul a legkisebb gázfröccsre mint az enyém? Vagy ugyanúgy van benne az a kis késés ami az autómatákra jellemző? (autómatából még csak 3.0 v6 audihoz volt szerencsém, ami azért kicsit későn reagál a gázra, mintha turólyuk lenne)
Kellene találnom 2 segítőkész cartársat aki hajlandó lenne megmutatni egy 166 automatát, valamint egy gtv 3.0 tulajt, akinek van valami jófajta kipu tuningja :)
SKrisz04-12-2007 11:11:55 // 55093
Lehet! Ennyire nem néztem utána a kérdésnek. Az én autóm eddig sem demszkigrádban futott, ezután sem fog. Most van benne 126K és még minden, az eredeti gyári alkatrész elöl-hátul... Vannak még csodák... :)
m3ss04-12-2007 11:09:30 // 55092
Hehe, ha egyszer netán eladom, majd mondom a vevőnek, hogy a szofisztikált futómű miatt kérek +30%ot :) Amúgy valahogy csak kibírom, bízom benne, hogy nem adja meg magát 20e km múlva, majd akkor leszek igazán ideges :) Tarp neked mennyi van benne felújítás óta?
Egyébként az első futóműhöz a lengőkar ugyanaz, mint a 145-146 stb-hez, ezért lehet azt megvenni 15e / db-ért. Angol fórumban írta valaki, hogy amikor tervezték a kocsit először a hátsó futómű is egy teljesen egyszerű szerkezet volt, aztán beleült az alfa valami góréja és nem jött be neki a tesztelésen a kocsi viselkedése (nagyon tolta az orrát), ezért visszadobta az egészet a tervezőasztalra. Ekkor született meg ez a passzív kormányzásos hátsó csoda.:)
SKrisz rendszeresen nézegetem ebay-t is, ezért nem is értem, hogy mit láttál 55 euroért...nézd meg amit linkeltem, vagy akármilyen másik külföldi webshopot.
Ha te hátsó lengőkart láttál 55 euróért, az esetleg egy 10 éves autóból kibontott alkatrész lehetett, amit evidens, hogy egyből fel kell újítani. Tehát megint ugyanott vagy.
Ollah nahja még drágák, majd talán pár év múlva. Persze szívesebben vennék alfát, csak tolhatná már a farát az orra helyett :)
Talán a következő generáció...
Egyébként az első futóműhöz a lengőkar ugyanaz, mint a 145-146 stb-hez, ezért lehet azt megvenni 15e / db-ért. Angol fórumban írta valaki, hogy amikor tervezték a kocsit először a hátsó futómű is egy teljesen egyszerű szerkezet volt, aztán beleült az alfa valami góréja és nem jött be neki a tesztelésen a kocsi viselkedése (nagyon tolta az orrát), ezért visszadobta az egészet a tervezőasztalra. Ekkor született meg ez a passzív kormányzásos hátsó csoda.:)
SKrisz rendszeresen nézegetem ebay-t is, ezért nem is értem, hogy mit láttál 55 euroért...nézd meg amit linkeltem, vagy akármilyen másik külföldi webshopot.
Ha te hátsó lengőkart láttál 55 euróért, az esetleg egy 10 éves autóból kibontott alkatrész lehetett, amit evidens, hogy egyből fel kell újítani. Tehát megint ugyanott vagy.
Ollah nahja még drágák, majd talán pár év múlva. Persze szívesebben vennék alfát, csak tolhatná már a farát az orra helyett :)
Talán a következő generáció...
Ollah04-12-2007 10:54:44 // 55091
Demszkigrádi használatra nincs jobb egy jó kis csoda csoportos futóműnél, az tuti. És nagyon jó néha úgy menni, hogy nem azt kell néznem, hol egy 10 Ft-os az úton. :)))
És olyan jó úgy menni, hogy folyton az aprókat sasolom. ;)
És olyan jó úgy menni, hogy folyton az aprókat sasolom. ;)
Ollah04-12-2007 10:52:00 // 55090
"Ennek a kombinációnak olyan 6.0sec lenne 0-100ra a gyorsulása"
Feltéve, hogy nem lesz több 1200 kilónál...
Feltéve, hogy nem lesz több 1200 kilónál...
Ollah04-12-2007 10:50:34 // 55089
Mentem már 350Z mögött*, valóban közelében sem volt a GTV futómű + "17 kerék a 350Z futómű + "18 kerék kombinációnak. És manapság a stabil futómű sem rázza ki az ember belét, ez is tény.
Ettől függetlenül szerintem a GTV futóműve klassz és barátságos. Qrva drága hozzá minden, már engem is felkészítettek rá, evvan. De amíg a GTV-t megvehetem 1,5 millióért, addig az S2000-est meg 350Z-t sajna csak a többszöröséért, így marad a GTV a drága és rosszabb futóművével. :)
És marad az imádkozás, hogy 2-3 évig bírja. Alfa-betegség, azt hiszem...
És együttérzek, mert nekem is esedékes a hátsó futómű rendbeszedése.
*(Előtte is mentem... :PPP)
Ettől függetlenül szerintem a GTV futóműve klassz és barátságos. Qrva drága hozzá minden, már engem is felkészítettek rá, evvan. De amíg a GTV-t megvehetem 1,5 millióért, addig az S2000-est meg 350Z-t sajna csak a többszöröséért, így marad a GTV a drága és rosszabb futóművével. :)
És marad az imádkozás, hogy 2-3 évig bírja. Alfa-betegség, azt hiszem...
És együttérzek, mert nekem is esedékes a hátsó futómű rendbeszedése.
*(Előtte is mentem... :PPP)
TarP04-12-2007 10:44:43 // 55088
Azért szép lassan "elturbósodik" a világ.
Türelem kérdése és minden új modellbe lesz ütős túrós motor. Sokáig nem volt, mosz meg kötelező lesz? :)
Türelem kérdése és minden új modellbe lesz ütős túrós motor. Sokáig nem volt, mosz meg kötelező lesz? :)
SKrisz04-12-2007 10:40:26 // 55087
TarP04-12-2007 10:37:19 // 55086
Há, akkor növelni akarták az értékét egy drága futóművel! :)
Egyébként sajnálom, hogy ennyi vesződség van a felújítással. Nekem is drága volt, de annyi baj legyen. Kifizattem, most rendben van.
Nem is könnyű elvárni egy 11éves egyedi autótól, hogy sose legyen vele ond és még olcsó is legyen az alkatrész hozzá. Ezt én a vásárláskor belekalkuláltam, hogy fenntartani nem annyi lesz, mint egy átlagautót.
Egyébként sajnálom, hogy ennyi vesződség van a felújítással. Nekem is drága volt, de annyi baj legyen. Kifizattem, most rendben van.
Nem is könnyű elvárni egy 11éves egyedi autótól, hogy sose legyen vele ond és még olcsó is legyen az alkatrész hozzá. Ezt én a vásárláskor belekalkuláltam, hogy fenntartani nem annyi lesz, mint egy átlagautót.
SKrisz04-12-2007 10:35:43 // 55085
Néz körül az eBay-en (bár mindenkinek ezt tanácsolom, általában ez bejön) Nem olyan gyors, mint mikor Jóska leemeli a polcról a műhelyben, de nagyon sokat lehet vele spórolni...
m3ss04-12-2007 10:30:26 // 55084
Skrisz hol kapok hátsó lengőkart újan 55euroert?
Azonnal rendelem meg, és hívom a szilentest, hogy hagyja abba a felújítást :)
Biztos nem az elsőre gondolsz? Mert az tényleg annyiba kerül..
http://www.alfaworkshop.co.uk/parts/GTV_Spring_Pan_Arm-Bush.shtml
ez az angoloknal is 200 font / db....
es ehhez még hozzájön az alsó lengőkar ami szinten 2x100 font
és még az első futóműről nem is beszéltünk, se a hátsó stabpálcáról, gátlókról...
Tarp amúgy igazad van, hogy a gtv úgy néz ki, mintha pár éve jött volna ki, kipufogós, meg a klímás is azt hitte, hogy 3-4 éves a kocsim...:)
Aztán amikor mondtam, hogy mennyit ér, csak csodálkoztak :D
Azonnal rendelem meg, és hívom a szilentest, hogy hagyja abba a felújítást :)
Biztos nem az elsőre gondolsz? Mert az tényleg annyiba kerül..
http://www.alfaworkshop.co.uk/parts/GTV_Spring_Pan_Arm-Bush.shtml
ez az angoloknal is 200 font / db....
es ehhez még hozzájön az alsó lengőkar ami szinten 2x100 font
és még az első futóműről nem is beszéltünk, se a hátsó stabpálcáról, gátlókról...
Tarp amúgy igazad van, hogy a gtv úgy néz ki, mintha pár éve jött volna ki, kipufogós, meg a klímás is azt hitte, hogy 3-4 éves a kocsim...:)
Aztán amikor mondtam, hogy mennyit ér, csak csodálkoztak :D
TarP04-12-2007 10:22:11 // 55083
Azért hasonlítja össze, mert úgy néz ki, mintha 2006-ban dobátk volna piacra ezt is.
Meg mert az az elvárás, hogy egy ilyen gyönyörű autó biztos minden más utcai fémhajlományt agyonver.
Legtöbb lehúzós Alfa GT, Brera, 159.... autóteszt is abból adódik, hogy az újságíró azt várja, hogy mivel az Alfa kinézete alapján bőven a 3er, C-Klasse, CLK, A4... fölött van, hogy az Accordot, 6-ost... ne is említsem. Így tudásban is bőven föléjük várja és csalódik. Sajna, ezek nem versenyzős autók, de legtöbb vevőnek nem is az kell.
Szóval jogtalan leszólni, de ezt már megszokták az újságírók, hogy az "Alfa szép, de nem megy"
Ezt megérezték az Alfánál, mert különben nem lennének olyan tervek, hogy 1.8T 230ló + Furiosa, vagy mi... Ennek a kombinációnak olyan 6.0sec lenne 0-100ra a gyorsulása és végre lenne olyan Alfa, ami megy is.
Meg mert az az elvárás, hogy egy ilyen gyönyörű autó biztos minden más utcai fémhajlományt agyonver.
Legtöbb lehúzós Alfa GT, Brera, 159.... autóteszt is abból adódik, hogy az újságíró azt várja, hogy mivel az Alfa kinézete alapján bőven a 3er, C-Klasse, CLK, A4... fölött van, hogy az Accordot, 6-ost... ne is említsem. Így tudásban is bőven föléjük várja és csalódik. Sajna, ezek nem versenyzős autók, de legtöbb vevőnek nem is az kell.
Szóval jogtalan leszólni, de ezt már megszokták az újságírók, hogy az "Alfa szép, de nem megy"
Ezt megérezték az Alfánál, mert különben nem lennének olyan tervek, hogy 1.8T 230ló + Furiosa, vagy mi... Ennek a kombinációnak olyan 6.0sec lenne 0-100ra a gyorsulása és végre lenne olyan Alfa, ami megy is.
SKrisz04-12-2007 10:20:23 // 55082
"A megjelenés után évekkel is ódákat zenget róla mindehol... "
Évekkel = 2-3 év, nem pedig 12-13 év...
A sokszázezres felújítás pedig magyar szabadalom. Nézz körül mondjuk németben. Ott 2 komplett lengőkart kapsz 55Eur-ért... Az azért nem százezres nagyságrend... :)
Évekkel = 2-3 év, nem pedig 12-13 év...
A sokszázezres felújítás pedig magyar szabadalom. Nézz körül mondjuk németben. Ott 2 komplett lengőkart kapsz 55Eur-ért... Az azért nem százezres nagyságrend... :)
m3ss04-12-2007 10:16:16 // 55081
"A megjelenés után évekkel is ódákat zenget róla mindehol... "
Emiatt hasonlítgattam össze őket..na meg ha 94es technológia, akkor ne kerüljön már sokszáz ezerbe egy futóműfelújítás..sztem ennyiből a sok milliós s2000 v 350z futóművet is fel lehetne újítattani (de lehet, hogy tévedek:)
Amúgy ha berakok egy dvd-t egy 1080p-s film után, nem fogok örömömben ugrálni csak azért, mert 10 éve még az 576i is nagy szám volt :P
Emiatt hasonlítgattam össze őket..na meg ha 94es technológia, akkor ne kerüljön már sokszáz ezerbe egy futóműfelújítás..sztem ennyiből a sok milliós s2000 v 350z futóművet is fel lehetne újítattani (de lehet, hogy tévedek:)
Amúgy ha berakok egy dvd-t egy 1080p-s film után, nem fogok örömömben ugrálni csak azért, mert 10 éve még az 576i is nagy szám volt :P
SKrisz04-12-2007 09:55:23 // 55080
Még mindig azt nem értem, hogy egy 1994-ben piacra dobott autót, miért hasonlítassz össze, egy 2006-os autóval? Én sem hasonlítom össze a C64-est egy DualCore-os Pentiummal... :)
m3ss04-12-2007 09:42:36 // 55079
Amúgy a gti és a szivik sem pályautók, sőőt. A gti-nek ráadásul feltűnően "puha" a futóműve, "úszott" a kaszni minden felé pályán. (gyári gtv sokkal keményebb) Mindennapos Demszkigrádi használatra ideális amúgy, legalábbis annak aki tolerálja a wvket:)
Én nem kérnék belőle :P
Én nem kérnék belőle :P
m3ss04-12-2007 09:36:56 // 55078
Én sem pályaversenyzésre vettem :) Csak ki lett próbálva.
Csupán érzékeltetni akartam, hogy így 2007 környékén már nem kellene hasra esni a futóművétől :)
Abban az időben amikor a gtv kijött kb. két féle futómű létezett. Vagy csillapítótt és nem tudott gyorsan kanyarodni; vagy nagyon jól kanyarodott, csak pattogott a rossz utakon.
Na ehhez képest az új 350Z futóműve maga a csoda. De tényleg, ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. Abszolút nem veszi fel a kátyúkat, olyan a gtv után, mint egy mercitaxi:))) Kanyarban meg ragad az útra :)
Motorhangban viszont még mindig fényévekre van tőlünk :P
Csupán érzékeltetni akartam, hogy így 2007 környékén már nem kellene hasra esni a futóművétől :)
Abban az időben amikor a gtv kijött kb. két féle futómű létezett. Vagy csillapítótt és nem tudott gyorsan kanyarodni; vagy nagyon jól kanyarodott, csak pattogott a rossz utakon.
Na ehhez képest az új 350Z futóműve maga a csoda. De tényleg, ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. Abszolút nem veszi fel a kátyúkat, olyan a gtv után, mint egy mercitaxi:))) Kanyarban meg ragad az útra :)
Motorhangban viszont még mindig fényévekre van tőlünk :P
SKrisz04-12-2007 09:24:26 // 55077
Hasonlóan akartam én is kifejezni magam. A szivik is, meg a GTI is másra való (mer' valamire csak jó az is:)))) meg a GTV is! A GTV nem pálya autó. Tök felesleges ilyen helyszínen összemérni, az adott autók tudását. Nem erre van kitalálva, ergo erre nem is jó... Evvan... :)
Ollah04-12-2007 08:52:28 // 55076
Új TB és tán GTV_GAB(?) 24V-je a használtautón.
Ollah04-12-2007 08:46:48 // 55075
Nagy hiba úgy megvenni a GTV-t, hogy az ember csak a teljesítményadatot nézi, illetve ha nem "rendeltetésszerűen" akarja használni. Orrnehéz elsőkerekes, ergo pályaversenyre nem igazán alkalmas, nagyon (orr)nehéz elsőkerekes, ezért gyorsulásra sem ideális, így marad az autópályán granturismozás. Arra majd' tökéletes. De hát a nevében is benne van... ;)
(Nem célzottan Neked szól, ne értsd félre, csak hangosan elmélkedem.)
Szóval nem versenyautó ez (még akkor sem, ha pl. Koryy brutál eredményeket ért el 402 m-en), hanem... Jó. :)
Versenypályán nyerjen a szivik, gratulálok, meg a GTI akárminek is, és ha végeztek, jöhetnek az autópályára oktatófilmet nézni. :P
TarP lenyom mindenkit. :PPP
(Nem célzottan Neked szól, ne értsd félre, csak hangosan elmélkedem.)
Szóval nem versenyautó ez (még akkor sem, ha pl. Koryy brutál eredményeket ért el 402 m-en), hanem... Jó. :)
Versenypályán nyerjen a szivik, gratulálok, meg a GTI akárminek is, és ha végeztek, jöhetnek az autópályára oktatófilmet nézni. :P
TarP lenyom mindenkit. :PPP
Ollah04-12-2007 08:35:36 // 55074
Hányszor mondjam még el, hogy szállj le az autómról?!?!? ;PPP
Ollah04-12-2007 08:33:07 // 55073
Így legalább van indok ágyban reggelizni/ebédelni/vacsizni. ;)))
m3ss03-12-2007 21:25:40 // 55072
Hozzászólást nem tudok szerkeszteni? Helyesírási hibákat jó lenne kijavítani az ilyen hirtelen jött brainstormok után :P
m3ss03-12-2007 21:20:06 // 55071
SKrisz, tényleg jó a GTV futóműve a korához képest, de azért hasra nem esek tőle. Lehet kár volt S2000-be vagy 350Z-be ülni, igaz nagy baromság összehasonlítani a koruk végett. Igazándiból nagyon kíváncsi lennék egy gta futóműre, ott már érdemlegesen össze lehetne vetni az alfa futóművet a japókkal.
Amúgy pályán annyira nem jött ki az a nagyon jó futómű, tolja az orrát azért passzív kormányzástól függetlenül.
( http://totalcar.hu/tesztek/hotheccs!2 )
Ezen a teszten kint voltam a gtv-vel, az én autóm lett volna az amivel összehasonlítják a 3 tesztelt gépet. Végül nem került bele a tesztbe, nem akartam, hogy Gyulavitéz szétgyilkolja a macchinat :) De azért kapott 2 kört a végén, összehasonlítás végett a civicnél 5 sec-cel volt lassabb, a gti-nél 2-vel, ami másfél perces köridőknél azért jelentős.
Természetesen ennek sincs sok jelentősége, mert a tesztelt kocsik sokszor ennyibe kerülnek, és van köztük 10 év (na meg a gumim se volt a legjobb). Azért mégsem teljesen alaptalan az összehasonlítás, 220LE-vel, hasonló tömeggel, futóműfejlődés ide vagy oda.
Ez az autó maga tökély lett volna, ha a tipo padlólemez helyett egy kardánt kapott volna :)
Rendben, hogy nem pályautó, hanem egy grand turismo, de ahhoz meg pont nem kellett volna ennyire túlkomplikálni a hátsó futóművet...
Amúgy pályán annyira nem jött ki az a nagyon jó futómű, tolja az orrát azért passzív kormányzástól függetlenül.
( http://totalcar.hu/tesztek/hotheccs!2 )
Ezen a teszten kint voltam a gtv-vel, az én autóm lett volna az amivel összehasonlítják a 3 tesztelt gépet. Végül nem került bele a tesztbe, nem akartam, hogy Gyulavitéz szétgyilkolja a macchinat :) De azért kapott 2 kört a végén, összehasonlítás végett a civicnél 5 sec-cel volt lassabb, a gti-nél 2-vel, ami másfél perces köridőknél azért jelentős.
Természetesen ennek sincs sok jelentősége, mert a tesztelt kocsik sokszor ennyibe kerülnek, és van köztük 10 év (na meg a gumim se volt a legjobb). Azért mégsem teljesen alaptalan az összehasonlítás, 220LE-vel, hasonló tömeggel, futóműfejlődés ide vagy oda.
Ez az autó maga tökély lett volna, ha a tipo padlólemez helyett egy kardánt kapott volna :)
Rendben, hogy nem pályautó, hanem egy grand turismo, de ahhoz meg pont nem kellett volna ennyire túlkomplikálni a hátsó futóművet...
Szilárd03-12-2007 20:54:38 // 55070
Megbeszéltük...:)
Csöri03-12-2007 20:52:56 // 55069
Még ne kapkodd el, én sem fogom.:)
Csöri03-12-2007 20:49:14 // 55067
Már árulod a S-t?:)
Szilárd03-12-2007 20:46:43 // 55065
Vigyázz is rá nekem!!:)))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
679
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?