Forum >> Sprint
sprint8305-11-2007 17:21:32 // 15973
Majd még én is alszok rá egy párat, nem döntöttem még el semmit. Az a baj, hogy nem nagyon van mibe válogatni. Ráadásul most keretem is véges az ilyen célokra. Mert ugye nem egy pénztárca kímélő sport ez. A suli mellet meg nem vet fel a pénz sajna, annyi melóm nincs, hogy mindent fedezzen :(
kesa05-11-2007 17:19:53 // 15972
Holnap sima levélben feladom a kis díszt.
kesa05-11-2007 17:19:12 // 15971
Nekem csak apróságok kellenének róla, de azok pl. nagyon!
Ha te elvinnéd, és hajlandó lennél ezt-azt eladni, akkor ideális esetben te is jobban járnál!
Bár azért ez a barna talp dolog meggondolandó!
Én is attól vettem a kocsit, igaz, papírokkal és rendbetételre, de...
Monnyuk adásvételi nélkül nem sok nyoma marad a dolognak...
Benne lennél egy kis boltolásban?
Ha te elvinnéd, és hajlandó lennél ezt-azt eladni, akkor ideális esetben te is jobban járnál!
Bár azért ez a barna talp dolog meggondolandó!
Én is attól vettem a kocsit, igaz, papírokkal és rendbetételre, de...
Monnyuk adásvételi nélkül nem sok nyoma marad a dolognak...
Benne lennél egy kis boltolásban?
Face05-11-2007 16:56:35 // 15970
Én elhoznám egyben, kitudja mennyi kis használható biszbaszt lehet leszedni róla, amit esetleg lehetetlen máshonnan összevadászni, gondolok itt pl. ablakkeret végdugókra meg ilyenek.Vasnak utána is be lehet vinni a méhbe a maradványt és kinyerni vmi pénzt belőle... Egy hétvége alatt komplettbe szét lehet szedni ha akarja az ember..
Ferke05-11-2007 16:48:48 // 15969
Ahogy leírtad, sztem ami vas van abban az autóban, annak nemsok haszna lehet már. A 2 sárvédőn kívül én semmire nem tartanék igényt a helyedben, a többivel meg ők sem tudnak mit kezdeni, mint pl lámpák, stb. Szóval éehet,hogy értelmetlen meló lenne donorként elbontani. Én is elhoztam anno egy ilyen donort, és igazából azt mondom,hogy nem érte meg összességében elhozni. Jobban jártam volna, ha ugyanannyiért leszedem róla, ami kell.
GT Ɨ|ѯ05-11-2007 16:45:15 // 15968
30-ért vidd el,ne hagyd ott:-))
sprint8305-11-2007 16:16:03 // 15967
Az a baj tudod, hogy ők azt nézik, hogyha szétbontják akkor menniy vas meg alumínium jön ki belőle. Ki is számolta a gyerek a mai árfolyamon, hogy mennyire jön ki és olyan 30 körül volt a fém ára. De szerintem hétvége fele 30-ért is odaadja azért mondtam neki 35-öt, hogy nekem az a maximum de 60-ról indultunk. De ha volt tapasztalatod velük akkor tudod milyenek. Ha nagyon kell neki a pénz és nem akarja szétvágni akkor úgyis odaadja, ha nem akkor nem. De sajnálnám a konténerben látni... Egyébként ez a banda már egy picit műveltebb, pl. ez a telep tavaly épült, nem kevés pénzből. Ha nem tudnám, hogy kié akkor még nem is feltételezném, hogy milyen a gazdája. De az biztos, hogy hétvégén kiderül, hogy lesz-e belőle valami. Az is jó gondolat ahogy te csinálnád, de nekem azért több dolog is jó lenne belőle mert nekem nincs semmi donor autóm csak az alap. Ami sajna elég rossz állapotú.
Ferke05-11-2007 15:44:57 // 15966
Megmenthetőségről ráadásul így már nem is beszélhetünk. Max annyit volnaérdemes biznicelni velük,hogy szedjék le az elejét+sárvédőket, és erre kapnak egy 10-est, max 15-öt. Így volna sztem a legjobb, én így csinálnám.....
Ferke05-11-2007 15:43:32 // 15965
Csak óvatosan. 35-40-et szerintem így sem ér, maximum akkor, ha nagyon pöpecek az első sárvédők.
Ezt viszont a többi rohadásból következtetve erősen kétlem.
Szerintem hagyni kell a fenébe, pláne már csak azért is, mert a barnatalpúakkal üzletelni nem egy életbiztosítás, ezt már tapasztaltam.:(
Ezt viszont a többi rohadásból következtetve erősen kétlem.
Szerintem hagyni kell a fenébe, pláne már csak azért is, mert a barnatalpúakkal üzletelni nem egy életbiztosítás, ezt már tapasztaltam.:(
sprint8305-11-2007 15:31:01 // 15964
Sziasztok.
Elmentem ma megnéztem a Sprintet. Az enyhe kifejezés, hogy kapott az autó. A Barnák igencsak leamortizálták. Első szélvődő törött, hátsó abszolult nincs (be van deszkázva!). Az első sárvédők nem tűnnek vészesnek, a tornyok környéke viszont elég aggasztó. A küszöb nem rohad annyira. A nyúlványok egészségesnek tűnnek. Az akksi alatt lévő lemez viszont egy az egybe kirohadt. Hátsósárvédők is elég rozsdásak, egyébként lefújták körbe az autót valami ezüst spré szerűséggel. Alá nem néztem, de gondolom, hogy ott sem tökéletes. Az első szélvédő alatti rész ami általában rohad az itt is, de nem annyira. Az "A" oszloppal nem tudom mi lehet, mennyire rozsdás, mondjuk le van tömítve fent a sárvédő illesztésénél. A motorjára azt mondták, hogy valószínű csapágyas, ahoz nem igazán értek, de annyi biztos, hogy a hangja rettentő. A lökhárítók, első lámpák jók, a hátsók lámpák repedtek. A kárpitok ülések kuka. Teljesen szét vannak gányolva. Egyébként már a végítélet küszöbén van az autó bent van a telephelyen ahol a hulladék vasat veszik át. A tulaj srác azt mondta, hogy sürgős lenne eladni neki mert kell a pénz. Úgy beszéltük, hogy ha hétvégéig nem viszik el akkor felhív és megbeszélünk egy árat. Én mondtam neki, hogy ha odadja max. 35-40 ezerért akkor elhozom, több pénzem nincs rá ( Meg szerintem nem is nagyon ér többet. ). Papírok abszolult nincsenek, tehát csak alkatrésznek jó.
Elmentem ma megnéztem a Sprintet. Az enyhe kifejezés, hogy kapott az autó. A Barnák igencsak leamortizálták. Első szélvődő törött, hátsó abszolult nincs (be van deszkázva!). Az első sárvédők nem tűnnek vészesnek, a tornyok környéke viszont elég aggasztó. A küszöb nem rohad annyira. A nyúlványok egészségesnek tűnnek. Az akksi alatt lévő lemez viszont egy az egybe kirohadt. Hátsósárvédők is elég rozsdásak, egyébként lefújták körbe az autót valami ezüst spré szerűséggel. Alá nem néztem, de gondolom, hogy ott sem tökéletes. Az első szélvédő alatti rész ami általában rohad az itt is, de nem annyira. Az "A" oszloppal nem tudom mi lehet, mennyire rozsdás, mondjuk le van tömítve fent a sárvédő illesztésénél. A motorjára azt mondták, hogy valószínű csapágyas, ahoz nem igazán értek, de annyi biztos, hogy a hangja rettentő. A lökhárítók, első lámpák jók, a hátsók lámpák repedtek. A kárpitok ülések kuka. Teljesen szét vannak gányolva. Egyébként már a végítélet küszöbén van az autó bent van a telephelyen ahol a hulladék vasat veszik át. A tulaj srác azt mondta, hogy sürgős lenne eladni neki mert kell a pénz. Úgy beszéltük, hogy ha hétvégéig nem viszik el akkor felhív és megbeszélünk egy árat. Én mondtam neki, hogy ha odadja max. 35-40 ezerért akkor elhozom, több pénzem nincs rá ( Meg szerintem nem is nagyon ér többet. ). Papírok abszolult nincsenek, tehát csak alkatrésznek jó.
Ferke05-11-2007 13:46:37 // 15963
Engem mindíg csábítanak az ilyen dolgok, csak most 1. kicsit drága, 2. túl messze van nekem, 3. tele a garázs sprinttel.:)
GT Ɨ|ѯ05-11-2007 13:08:46 // 15962
Nem menti meg senki??:-)))
Ferke05-11-2007 12:31:19 // 15961
Visszatérve az 'A' oszlop parámra. Elég nyomorult megoldás, hogy a zsanér kasztni felöli felfogatásánál a lemez egyszerűen semmikép nem hozzáférhető. Csakis úgy javítható, hogy kívülről, tehát a kerékjárat felől (a sárvédő mögötti részen) meg kell bontani az A oszlopot. Így viszont hegesztés belső varrata egyáltalán nem kezelhető le. Az még oké, hogy üregvédelemmel ellátjuk, de egy közvetlen hegesztésre ez igencsak kevés.
Szóval nem tudom, ezt a problémát oldotta már meg valaki??
Szóval nem tudom, ezt a problémát oldotta már meg valaki??
Whiteskull05-11-2007 11:37:50 // 15960
Akkor most megnyugodtam egy kicsit. :))))
Face05-11-2007 11:35:26 // 15959
1, Ma megint megfigyeltem a műszerfal párálást, akkor kezdi mikor kezd jól befűtődni az utastér, egyetemben az oldalablakokkal...
2, Sebbeségmérő ügy megoldása pedig: rövid volt a zsírúj meghajtóspirál..., kb 1 mm se fogta lent és azon a pár tíz km-en leette magát... hibátlan a bronzmeghajtó ha minden igaz :)))
A spirál márkája coffle volt, Sud-hoz való, 2x gondoljátok meg h raktok-e ilyet be, vagyis méricskéljetek legalább...
2, Sebbeségmérő ügy megoldása pedig: rövid volt a zsírúj meghajtóspirál..., kb 1 mm se fogta lent és azon a pár tíz km-en leette magát... hibátlan a bronzmeghajtó ha minden igaz :)))
A spirál márkája coffle volt, Sud-hoz való, 2x gondoljátok meg h raktok-e ilyet be, vagyis méricskéljetek legalább...
pb_05-11-2007 11:29:08 // 15958
Melyik a te napod?)))))))))))))))))
BoTS, de ezt nem hagy6tam ki.))))
BoTS, de ezt nem hagy6tam ki.))))
Whiteskull05-11-2007 10:07:03 // 15957
Szeva! :)))
Ezirányban nincs semmi gond nálam, viszont ma elég lassú lett az Amore.
Ezirányban nincs semmi gond nálam, viszont ma elég lassú lett az Amore.
Ferke05-11-2007 10:05:07 // 15956
Bocsi, csak nálam van para. :)
Ferke05-11-2007 10:03:08 // 15955
Szeva Sprinyósok! Nálatok is fura az amore oldal? Nálam nem jön be normálisan.
Face04-11-2007 19:49:06 // 15954
Megnéztem, én nem találtam őket meg semelyiken... sztem ezeket csak bontva tudod megszerezni.. :(
kesa04-11-2007 19:23:36 // 15953
Azért kösz!
Azt tudod esetleg, hogy a mikrofilmeken szerepelnek a dugók?
Mert ha igen, akkor majd alaposabban megkeresem.
Azt tudod esetleg, hogy a mikrofilmeken szerepelnek a dugók?
Mert ha igen, akkor majd alaposabban megkeresem.
kesa04-11-2007 19:22:23 // 15952
Nem a győzelem a fontos, hanem az őszinte részvétem!
Fel a fejjel :).
Fel a fejjel :).
kesa04-11-2007 19:21:41 // 15951
Gondolom nem jövő héten viszed műszakira a kocsit, és belefér, hogy jövő héten nézzem meg?
Az biztos, hogy csak egy van, amit tudok, hogy nem Sprint-be való, a többit, majd ha előkapartam.
Az biztos, hogy csak egy van, amit tudok, hogy nem Sprint-be való, a többit, majd ha előkapartam.
Face04-11-2007 19:01:28 // 15950
Lámpa ügyben keresd meg 127_sud kollégát, hátha tud vmi okosat mondani!
Face04-11-2007 18:59:45 // 15949
Lentvoltam, megnéztem a releváns dobozokat, egyikből sincs sajnos....
Ferke04-11-2007 18:59:31 // 15948
Szeva Sprinyósok. Sprint projekt nehezedik. Ma le lett takarítva nagyjából a kasztni, próbacsiszolások, stb, és tökre nem örültem, mert rengeteg a gittelés, főleg a hátsó sárvédőíveken, + az ajtókat is most szedtem le, az ajtózsanér mögött, az A oszlop aljában belülről remek rohadások (fogalmam sincs, hogy ezt hogy javítsam, valszeg le kell bontani kívülről az A oszlopot).
Aztán lefújtam egy másik fajta horganysprével a blokkot, gondoltam kap még 1 réteget. Ez egy matt szürke spré, és teljesen összetöredezett száradás közben, valószínű, hogy túl vastagon fújtam, több vékony rétegben kellett volna.Szóval ez nem az én napom volt.:)
Aztán lefújtam egy másik fajta horganysprével a blokkot, gondoltam kap még 1 réteget. Ez egy matt szürke spré, és teljesen összetöredezett száradás közben, valószínű, hogy túl vastagon fújtam, több vékony rétegben kellett volna.Szóval ez nem az én napom volt.:)
Ferke04-11-2007 18:52:11 // 15947
Hűű de durva!:))
tt (tt Alfa team)04-11-2007 18:38:51 // 15946
tt (tt Alfa team)04-11-2007 18:32:48 // 15945
Sajna mindkét oldali tompított hiányzik... :(
kesa04-11-2007 18:08:41 // 15944
Ja, a lámpa.
Ma voltam padláson, valami hasonló rémlik, hogy van.
Legalábbis nem Sprint (sztem), mert erősen domborított, de egyébként hasonló, ezért gondolom, hogy esetleg.
Most nem tudom a márkáját, és nem emlékszem, tompított-e, vagy refi.
Legközelebb talán jövő héten mászom fel ismét, akkor igykeszem emlékezni a kérdésedre, és megnézem.
Melyik oldali kellene?
Tükör alá való lapom nincs.
Ma voltam padláson, valami hasonló rémlik, hogy van.
Legalábbis nem Sprint (sztem), mert erősen domborított, de egyébként hasonló, ezért gondolom, hogy esetleg.
Most nem tudom a márkáját, és nem emlékszem, tompított-e, vagy refi.
Legközelebb talán jövő héten mászom fel ismét, akkor igykeszem emlékezni a kérdésedre, és megnézem.
Melyik oldali kellene?
Tükör alá való lapom nincs.
kesa04-11-2007 18:05:41 // 15943
Jó így, látod, mi is itt boltolunk.
Nekem is még leltár előtt vannak a cuccok, eddig nem volt helyem szétborítani, átválogatni, miből mi van és milyen?
Most éppen 4 helyen vannak a cuccaim, remélem jövő nyárra egy helyen lesznek, kijavallva :).
Nekem is még leltár előtt vannak a cuccok, eddig nem volt helyem szétborítani, átválogatni, miből mi van és milyen?
Most éppen 4 helyen vannak a cuccaim, remélem jövő nyárra egy helyen lesznek, kijavallva :).
kesa04-11-2007 18:04:09 // 15942
Asszem igen, de ha elküldöd a kereksanyi@gmail.com -ra, akkor tuti meglesz!
Ablaktekerőt vettem, de bele a hasonló díszcsíknak híján vagyok :)! Ha esetleg az is van...?
Valamint nagyon lyukas a padlóm, konkrétan 2 db dugó hiányzik a hátsó ülés előtti box alól, ahol a hamutál meg egyebek vannak. A lyukak (gondolom én) a hátsó kerekekre ható kézifék előkészítés részei, de persze nem biztos. Ide passzoló dugóknak nagyon tudnék örülni :)!
Ablaktekerőt vettem, de bele a hasonló díszcsíknak híján vagyok :)! Ha esetleg az is van...?
Valamint nagyon lyukas a padlóm, konkrétan 2 db dugó hiányzik a hátsó ülés előtti box alól, ahol a hamutál meg egyebek vannak. A lyukak (gondolom én) a hátsó kerekekre ható kézifék előkészítés részei, de persze nem biztos. Ide passzoló dugóknak nagyon tudnék örülni :)!
tt (tt Alfa team)04-11-2007 17:48:51 // 15941
Sziasztok! Lehet, hogy az adok-veszekbe kellene ezt írni, de próbálok célirányos lenni. Nincs-e valakinek SIEM márkájú tompított kerek lámpája, ami jó SUD- ba (Ti)? Illetve keresek még Sprint krómtükör alá való gumis-műanyag fekete alátétet.
Ami jó hír, kezdem bepakolni a garázsba a tömérdek alkatrészt, így hamarosan átláthatóbb lesz a mostani állapotnál, így lassan én is tudok adni ezt-azt...
Ami jó hír, kezdem bepakolni a garázsba a tömérdek alkatrészt, így hamarosan átláthatóbb lesz a mostani állapotnál, így lassan én is tudok adni ezt-azt...
Face04-11-2007 17:42:24 // 15940
Szuper,köszi, örök hála! Címem megvan még? Ha neked kell vmi ilyen kis biszbasz szólj nyugodtan, nálam is akadnak dföolgok.. van pl asszem egy fölös krómos ablaktekerőm...
kesa04-11-2007 17:39:23 // 15939
Jó, azt akkor elküldöm még a héten, sima borítékban.
Face04-11-2007 17:37:29 // 15938
Küld az egyet léci, nálam a többi ilyen díszelem levan fújva a kocsi külső színére azaz pirosra, úgyhogy szürkével nemtom hogy nézne ki, feketével viszont fasza! :)))
Face04-11-2007 17:34:24 // 15937
Szürke is jó, majd lefújom jól.. csak lényeg a műanyag! :))) A csavarokat egyenlőre pihentessük, előbb utóbb csinálok képet, az úgyse létkérdés mint a kis műanyag :)))))
kesa04-11-2007 17:31:07 // 15936
Megnéztem újra a hsz-od, amiben írtad, mit keresel... :(
Sajnálom.
Ha kell a szürke, elküldöm azt, főleg, ha meglesz a párja is!
Sajnálom.
Ha kell a szürke, elküldöm azt, főleg, ha meglesz a párja is!
Face04-11-2007 17:30:00 // 15935
Amúgy a párásodást azért furcsáltam mert a szélvédő nem párásodott, holott az sokkal nagyobb, hidegebb felület... na majd látjuk hogy viselkednek a dolgok ha beáll a nagyobb hideg... :)
kesa04-11-2007 17:28:50 // 15934
Fekete?
Nem szürke?
Passz, így még nem lettem okosabb. A bontott agy máshol van, már nem volt alkalmam belepróbálni. A gólyaláb miatt biztos, hogy nem tövigmenetes a csavar, de sztem átmérőben pont passzolnia kéne (ezzel ki is zárhatjuk a magra gyengítettet...), akkor azért kevesebb variáció.
A héten nem sokat leszek itthon, hétvégén meg egyáltalán nem, szóval nem tudom pontosan, mikor tudom kipróbálni.
Nem szürke?
Passz, így még nem lettem okosabb. A bontott agy máshol van, már nem volt alkalmam belepróbálni. A gólyaláb miatt biztos, hogy nem tövigmenetes a csavar, de sztem átmérőben pont passzolnia kéne (ezzel ki is zárhatjuk a magra gyengítettet...), akkor azért kevesebb variáció.
A héten nem sokat leszek itthon, hétvégén meg egyáltalán nem, szóval nem tudom pontosan, mikor tudom kipróbálni.
Face04-11-2007 17:21:30 // 15933
Szuper, ajtónyitó díszitő fényes fekete műanyaglapocskából csak 1db-ra van szükségem :)))), egyikoldalon van! A csavarról nemtudok képet csinálni, csak a bentlévők vannak, olyan hogy nem végig mentes, hanem a fej alattvan egy nemtom talán fél és 1 cm közötti sima rész, ami után egy kis lépcsővel kezdődik a menet.
Végső variációban csapágycserekor talán tudok képet csinálni...
Végső variációban csapágycserekor talán tudok képet csinálni...
kesa04-11-2007 17:07:36 // 15932
Üdv!
A párásodás akár attól is lehet (szerintem), hogy a motortér léggyűjtőin át a levegővel együtt a víz eljut egészen a ventilátorig, illetve az levegő terelő lapátokig. A felső pl szivacsborítású, és nekem az rendszeresen elázik, akár kocsimosás után, akár esőben. Utána jó ideig biztosítva van a pára... Ja és egyszer még a bal oldali légbeömlő csövében is állt a víz...
Más: voltam a padláson, áttúrtam a cuccokat, találtam egy csomó fél csavart, de a próbáig már nem jutottam el. Ha tennél fel képet, milyenből kell jó állapotú, az nagyban megkönnyítené a dolgot. (t.i. tövigmenetes, vagy magra gyengített, vagy milyen?) Elvileg köztük lehetnek a megfelelők is, de már nem tudom.
Az ajtónyitó díszítő bizbaszból találtam egy db-ot :(. Pedig emlékszem, megvolt mindkettő, néhány apró zugot még áttúrok majd a héten, ha lesz rá időm.
Találtam még egy darab ajtóbehúzó díszt, 2 db ablakkurbli díszt, és 1 db hátső ablak tekerő díszt. Lehet a zseblámpa fényénél átsiklottam a hiányzókon.
Még egyszer mondom, a héten ha lesz rá kapacitásom, még egyszer áttúrok olyan helyeket, ahol most nem néztem. Meg kell, hogy legyen valahol.
A párásodás akár attól is lehet (szerintem), hogy a motortér léggyűjtőin át a levegővel együtt a víz eljut egészen a ventilátorig, illetve az levegő terelő lapátokig. A felső pl szivacsborítású, és nekem az rendszeresen elázik, akár kocsimosás után, akár esőben. Utána jó ideig biztosítva van a pára... Ja és egyszer még a bal oldali légbeömlő csövében is állt a víz...
Más: voltam a padláson, áttúrtam a cuccokat, találtam egy csomó fél csavart, de a próbáig már nem jutottam el. Ha tennél fel képet, milyenből kell jó állapotú, az nagyban megkönnyítené a dolgot. (t.i. tövigmenetes, vagy magra gyengített, vagy milyen?) Elvileg köztük lehetnek a megfelelők is, de már nem tudom.
Az ajtónyitó díszítő bizbaszból találtam egy db-ot :(. Pedig emlékszem, megvolt mindkettő, néhány apró zugot még áttúrok majd a héten, ha lesz rá időm.
Találtam még egy darab ajtóbehúzó díszt, 2 db ablakkurbli díszt, és 1 db hátső ablak tekerő díszt. Lehet a zseblámpa fényénél átsiklottam a hiányzókon.
Még egyszer mondom, a héten ha lesz rá kapacitásom, még egyszer áttúrok olyan helyeket, ahol most nem néztem. Meg kell, hogy legyen valahol.
Face04-11-2007 10:32:01 // 15931
Régebben azthittem azért párál be mert pl. a géptetőnyitó rúdjának gumharangja szakadt volt és bejön a hideg oda hátra, de azt kicseréltem azóta jóra, attól félek h a nagy kábelkorbács gumigyűrűnél szelelhet még, abból csak elvágott darabjaim voltak mikor kábeleztem..mostmár nemis tudom cserélni sehogy anélkül h szétszedném a teljes a kábelezést mégha szereznék is egy hibátlant ... :(
Ejjjj, nemjo ezigy :S
Ejjjj, nemjo ezigy :S
gargapitic04-11-2007 10:25:35 // 15930
ezt még nem vettem észre.
ez a párásodás veszont nem hangzik jól.
ez a párásodás veszont nem hangzik jól.
Face04-11-2007 10:21:38 // 15929
Olyat nektek is csinál a gép h párásodni kezd a müszerfal közepe belülről, ahol a kis visszajelző lámpák vannak , ha kint hidegebb van?
Illetve sötétben városban ahol van közvilágítás, közlekedve pont jó zavaróan szemmagaságban tükröződik a szélvédön a müszergységek fényes műanyag házának teteje?
Minor annoyances beszámolómat hallottátok.... :S
Illetve sötétben városban ahol van közvilágítás, közlekedve pont jó zavaróan szemmagaságban tükröződik a szélvédön a müszergységek fényes műanyag házának teteje?
Minor annoyances beszámolómat hallottátok.... :S
gargapitic04-11-2007 10:05:51 // 15928
Kacorka03-11-2007 20:30:53 // 15925
Egy másik topicban már írtam, de akkor itt is közzéteszem illatügyben:
Szóval azt hiszem a fiatkonszern korszak óta az újkori alfákba tesznek egy parfümmel átitatott kartonlapocskát, amit az anyósülés alsó lapjára csavaroznak. Ez hivatalos gyári alfa illat (bár az hiszem a fiatokba is ez megy) szóval a lényeg, hogy ettől van az a jellegzetes olaszautó illat. Évekig kitart és nagyon jellegzetes. Nekem még régen a 146-omban mindig volt itt-ott elszórva, eldugva az autómban 3-4 db. (használtautó kereskedő cimbora nagy segítséget jelent :-).
Másik ötlet (de ez már izlés kérdése) én soha nem szerettem az "autós" ilatosítokat. Egy időben a coccolinónak volt ilyen kicsi illatosítópárnája vmilyen spring néven futott. Szrintem az tök diszkrét illat, nem tudom kapható e még.
Szóval azt hiszem a fiatkonszern korszak óta az újkori alfákba tesznek egy parfümmel átitatott kartonlapocskát, amit az anyósülés alsó lapjára csavaroznak. Ez hivatalos gyári alfa illat (bár az hiszem a fiatokba is ez megy) szóval a lényeg, hogy ettől van az a jellegzetes olaszautó illat. Évekig kitart és nagyon jellegzetes. Nekem még régen a 146-omban mindig volt itt-ott elszórva, eldugva az autómban 3-4 db. (használtautó kereskedő cimbora nagy segítséget jelent :-).
Másik ötlet (de ez már izlés kérdése) én soha nem szerettem az "autós" ilatosítokat. Egy időben a coccolinónak volt ilyen kicsi illatosítópárnája vmilyen spring néven futott. Szrintem az tök diszkrét illat, nem tudom kapható e még.
tt (tt Alfa team)03-11-2007 20:08:14 // 15924
Én régebben a fűtőtest külső részéhez teetem illatosítót, így ha bekpcsoltam a fűtést, illatosított levegő jött. :))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
1
Guests1
569
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?