Szerintem meg kinek mi tetszik. Nekem az elegáns anyagok. Továbbra is vezet nálam ez a beltér:
![](//www.alfaamore.hu/files/forum/00391/00391037t.jpg)
A Mazda nem papás, hanem kellemes. Ami papás az én szememben, az a Volvo. Ami meg mindig tökély az egy Maser.. :-D
Egyébként a Giulia pont a muanyagjai miatt fekete bőrrel jó, kb amit beszúrtál képet úgy. A színes műanyag gáz, nem sportos :-)
Szerintem a bőr kurva jó. A fabetét a papás
Kazes☻19-12-2018 10:21:06 //
7498
Ég és föld... persze a miénk előnyére... az a vonalvezetés... ahh...! :)
én nem vagyok annyira oda érte, főleg a hasított bőrért meg pláne nem olyan papás...majd 70 évesen :D
Teljesen más a kettő az Alfa sportos, a Mazda papás...
TtK19-12-2018 10:14:48 //
7496
Ez valamelyik (tölgy vagy dió) luxuscsomag és több, mint egy milla..
Amúgy nagyon szép, de az árán felül szerintem a praktikum is ellene szól.
Azt mondjuk el kell ismerni, hogy az a bőrborítás mindenhol az tényleg elegáns és jól nézne ki az alfában is.
minden egyenes, az indítógomb a halál picsókájában van (fakanál kell a megnyomásához), a könyöklő használhatatlan... soroljam még? :)))
nem tudom nekem ez a tablet rohadtul nem jön be meg az egész mazda sem, motorikusan is egy nulla 2.5-ös 192 ló ez a csúcs :DDD
![](//www.alfaamore.hu/files/forum/00391/00391036t.jpg)
Ha félreteszem a szubjektivitást, nekem akkor is az Giulia beltere legszebb a mai autók közül. Nekem nagyon eltalálták az ízlésem. Az, hogy most műanyag vagy nem, nekem nem elsődleges szempont. Egyszerűen jó az összkép.
Értem, csak ülj be egy fullos idei Mazda 6-ba, ami árban is erősen versenyez az Alfával. Nekik tellett műbőrre (állítják hogy igazi, de úgysem hiszem el). Műanyag az is, csak otthonos, szép. Nyilván az Alfa előnye a műszaki részletekben rejlik, az viszont csak a sofőrnek szól, aki sosem néz szét.
Sajnos ez a gyártás olcsóbbá tétele.....
Haddel18-12-2018 18:01:24 //
7489
Bakker,megintnem olvastam vissza:( bocsi😃
Haddel18-12-2018 17:58:54 //
7488
zgi52118-12-2018 15:37:03 //
7487
Amikor a fiammal meg a Giu tesztfazisaban voltunk volt egy fekete , drapp belsiovel.
Nekem nem volt hianyerzetem.
Izleses, nem tultolt zongoralakk es trendi belso.
Pont csak szep ;)
![](//www.alfaamore.hu/files/forum/00391/00391022t.jpg)
zgi52118-12-2018 15:36:32 //
7486
Amikor a fiammal meg a Giu tesztfazisaban voltunk volt egy fekete , drapp belsiovel.
Nekem nem volt hianyerzetem.
Izleses, nem tultolt zongoralakk es trendi belso.
Pont csak szep ;)
Valahogy túltenném magam rajta, csak ülnék már benne :DDD
Shadin18-12-2018 14:59:24 //
7484
Beszélj asszonnyal is! ;-)
A műszerfal teteje és az ajtó panelok felső része lesz bőrös, de marad a színes műanyag műszerfal- és ajtóbetét a világos bőr ülésekhez.
![](//www.alfaamore.hu/files/forum/00391/00391018t.png)
Jajj hát ezt mindenki maga tudja, hogy hova teszi a számjegyeit, nem akartam én beleszólni :-) Vigaszként írtam, látom nem jött be XD Téged már megvett a Giulia, én még csak kerülgetem. Az egész új autó érzéssel együtt. Itt a felújított 22 éves autónk. Eddig oda parkoltam és úgy ahogy akartam, 100% szabadság, 0% aggódás volt. Tök fura most használni. Karcmentes, olyan mint egy ékszer. Kingám egy métert sem mert még vele menni, most is a feketét vitte el. Azt ha lecserélném egy újra, szerintem busszal járnánk és lenne két kerti díszünk :-D
Kb. +1 milla a bőrkárpit a Giuliába, ami olyasmi, mnit neked a 159-ben most, de rendelhető.
kb jah, egyet értünk sok mindenre nem elég a mastercard meg a wellnes7vége :)))
Szerintem is, sokkal.. A Giulietta-nál is bántó szintű a műanyag tenger, sajna a Giulia sem kapott egy finom kis szövet vagy ökobőr betétet az ajtópanelokra sem. Nekem hiányzik a klasszikus hurkás bőrbetét. A 166-ban is volt világos műanyag a műszerfal alján, de az a középkonzolon és az ajtón rendes bőrben folytatódott . Lehet nekem vannak hülye igényeim :-)
Ha így állnék hozzá, akkor sosem költenék semmire, csak ülnék a pénzen. De néhány számjegy a bankszámlámon valahogy nem hozza azt az érzést, mint tövig taposni egy jó olasz kocsinak...
Nekem sem tetszik annyira a műszerfalon a piros. Az 59-nél a piros bőr valahogy jobb!
Ne bánkódj, egy autón csak a bukó van XD Milliókat spóroltál épp :-)
Különben is az a piros műanyag.. elég véleményes :-) A bőr az szép.
Jaja, közben már megtaláltam én is
Ez így nem igaz. Ha odaverte valamihez, akkor ez megtörténhet. Nézd meg, hogy nagyobb teljesítményű autók is milyen kis vékony, könnyű felniken mennek. A nyomatékuk nem szedi szét, de oldalról beleérkezni egy padkába, már más tészta.
Helyes, egy kis dzsakuzzit igazán megér az a 10 guriga :D
Tessékek :)))
![](//www.alfaamore.hu/files/forum/00391/00391013t.jpg)
zgi52118-12-2018 11:37:14 //
7471
Eddig is volt fenntartasom ezzel a felnivel :( mintha tul vekonyitott lenne ehhez a teljesitmenyhez.
Aha, a queenslandi alfa klub rakta ki fbre, miszerint lehet, hogy igau a hír miszerint Aucklandben nem tudnak vezetni :D
Ez nem meo hiba, valszleg valaki éppen driftelni tanult. Kevés sikerrel :D
De ez tényleg mi a bré? A Google reverse image search sem dob rá semmit. NZ, mint Új-Zéland?
Jaja, itt ez a sok tucat kocsi, de ha wellnes utalványt is adnak, akkor már csak magában azért megéri :DDD
Ez mi a fene, így széttörni felnit még nem láttam. Itt a MEO nagyot hibázhatott.
A wellness utalvány miatt, mi? :DD
Auuuu, ez fájhatott. (Azaz NZ, de az a szomszéd)
![](//www.alfaamore.hu/files/forum/00391/00391012t.jpg)
Basszus, ez a kocsi pont olyan, amilyet én akarok!
hahu
Ez még E6B és több, mint 20% a listaárból...
F@szom, ha tudom, hogy most hozzák be ezt a fos E6D-t, akkor nem kötöm le a pénzem és már a hétvégén mennék a kocsiért Győrbe
télen 18as...nyáron 19es... bőven elég nem pattog legalább ...
Most 19-es van fönt vagy 20-as?
Nagyobb felni kéne akkor, hogy észrevegyétek a katyúkat :DDD
tegnapi nap margójára... megyünk Szfvárott asszony megszólal vigyázz egy nagy kátyú, kérdem hol, már átmentél rajta... mikor? azt ő sem érezte :DDDDD
Itt is azt mondják, hogy szar a fék? :DD
'''''16-12-2018 21:47:00 //
7457
Kicsit más hangvételű ez a vidi. :-)
Jorjie16-12-2018 20:17:19 //
7456
Köszi! Az nálam így is, úgy is 1 év.
Benyánál 15e km vagy 1 év
A Giulia - nál hogy van a kötelező szerviz előírva? 30e km vagy 1 év? Vagy elég a 30e-t tartani?
zgi52116-12-2018 13:50:37 //
7451
Ne izgulj A -ban biztos rendben lesz,ha kritikus a helyzet..🤙
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.