OFF Már ebben is megjelent a FPT turbó moci!
1.8 Di Turbo
Forum >> A jövő Alfái
mesa14-07-2009 22:26:54 // 10742
Satti14-07-2009 22:10:23 // 10741
Nem szoktam szarozni, ami nem teccik, azt egyből megmondom és senki nem tud befolyásolni, ezt meg lehetett már tőlem szokni.:-))
Nem az újdonságokkal van bajom, vagy a mostani Fiat csoport autókkal, mert mint ahogyan azt már mondtam is, a Bravo az teccik, a Lanca Delta megy egyszerűen csodálatos, magával ragadja a tekintetet, azok elsőre már fotón s bejöttek, de a MiTo és ez a Milano sem nyerte el a tetszésem, és van egy olyan érzésem, hogy ahogy a MiTo sem teccett egyáltalán élőben, sőt....., úgy ez a Milano sem fog. Az is igaz, amit itt olvastam vmelyik hsz-ben, hogy ez nem extra, enm fog kitűnni a többi hasonló kategória közül semmivel sajnos, ezzel kell megbékülni.
Nem az újdonságokkal van bajom, vagy a mostani Fiat csoport autókkal, mert mint ahogyan azt már mondtam is, a Bravo az teccik, a Lanca Delta megy egyszerűen csodálatos, magával ragadja a tekintetet, azok elsőre már fotón s bejöttek, de a MiTo és ez a Milano sem nyerte el a tetszésem, és van egy olyan érzésem, hogy ahogy a MiTo sem teccett egyáltalán élőben, sőt....., úgy ez a Milano sem fog. Az is igaz, amit itt olvastam vmelyik hsz-ben, hogy ez nem extra, enm fog kitűnni a többi hasonló kategória közül semmivel sajnos, ezzel kell megbékülni.
Vinnie14-07-2009 22:04:37 // 10740
De csak akkor, ha a barátnő/feleség az alap... :D
mesa14-07-2009 21:51:19 // 10739
Akkor ő határozottan nem szép nő
Ebben is igazad van: Liv Tyler is szeplős, mégis ha lehet, a jövő Alfáiban opciós listára kéne tenni! :)))
Ebben is igazad van: Liv Tyler is szeplős, mégis ha lehet, a jövő Alfáiban opciós listára kéne tenni! :)))
Vinnie14-07-2009 21:42:28 // 10738
Most melyik az eredeti, s melyik a retusált? :DDDDD
Szerintem egy szép nő, szeplőkkel is szép nő...
Szerintem egy szép nő, szeplőkkel is szép nő...
mesa14-07-2009 21:40:04 // 10737
Attól függ, hogy ki ítél meg :)))
Whiteskull14-07-2009 21:40:01 // 10736
Ja, egyébként nem tetszik. :)))))))))))))))
mesa14-07-2009 21:39:37 // 10735
csalnak a fotók (...) Ritka a természetes szépség
Ebben teljesen igazad van! :(
Ebben teljesen igazad van! :(
Whiteskull14-07-2009 21:38:37 // 10734
Akkor én most melyik vagyok?
Ha tetszik, akkor bólogatós, ha nem akkor szemellenzős? :)))))))))))))
Ha tetszik, akkor bólogatós, ha nem akkor szemellenzős? :)))))))))))))
mesa14-07-2009 21:36:35 // 10733
Én csak röhögök a bepróbálkozásokon, de csak azért sem adom a bőröm! :)
Amit gondolok azt gondolom!!!
Esetleg később másként látom, de most egyelőre így ;))))
Amit gondolok azt gondolom!!!
Esetleg később másként látom, de most egyelőre így ;))))
Tedi14-07-2009 21:32:26 // 10732
Naésakkor most én divatalfás vagyok? :D
Zapatinasalfa ide, vagy oda, 13 év után is zseniális a formája és bele vagyok esve :))
Egyébként nem kell bólogatónak lenni, de szemellenzősnek sem ;)))
Zapatinasalfa ide, vagy oda, 13 év után is zseniális a formája és bele vagyok esve :))
Egyébként nem kell bólogatónak lenni, de szemellenzősnek sem ;)))
Vinnie14-07-2009 21:31:55 // 10731
Legalábbis, látnom kell... :D
Sokszor csalnak a fotók! Főleg a mai Photoshop-os vliágban. Ritka a természetes szépség, akinél nem kell retusálni programmal. :)
Egyébként, nem az a bajom, hogy dícséred a lenti típusokat, hanem, hogy mindenáron leakarod húzni az Alfát... Nekem így tűnik.
De nem baj. Legalább beszélünk róla... :D
Mindenki gyárthat felőlem jó, szép autókat. Még jó, legalább nem mindenkinek Alfája lesz/van. :)
Akkor most vegyük úgy, hogy Sattinak is beszóltam, amiért fikázta a Milano-t. :))
Sokszor csalnak a fotók! Főleg a mai Photoshop-os vliágban. Ritka a természetes szépség, akinél nem kell retusálni programmal. :)
Egyébként, nem az a bajom, hogy dícséred a lenti típusokat, hanem, hogy mindenáron leakarod húzni az Alfát... Nekem így tűnik.
De nem baj. Legalább beszélünk róla... :D
Mindenki gyárthat felőlem jó, szép autókat. Még jó, legalább nem mindenkinek Alfája lesz/van. :)
Akkor most vegyük úgy, hogy Sattinak is beszóltam, amiért fikázta a Milano-t. :))
mesa14-07-2009 21:30:28 // 10730
Te ne is szólj, te korrumpálható újságíró! :))))
Te is csak egy zapatinas-alfával jársz, pedig jött ki azóta pár új modell! :)
Te is csak egy zapatinas-alfával jársz, pedig jött ki azóta pár új modell! :)
mesa14-07-2009 21:26:33 // 10729
Most őszintén: ITT kötelező bólogató jánosoknak lenni??? Nincs belőlük elég önként jelentkező? :P
mesa14-07-2009 21:24:41 // 10728
Az a baj, hogy Itt nem lehet más a véleménye az embernek. Csak ennyi.
Egyébként nem értem mi a probléma, Satti fikázta egyedül nyíltan a gépet, neki mégsem szólt be senki, pedig még Alfája sincs :)))
Opel? Megmondom a Megane-t is dícsértem, meg a Mazda3-at is. Sok helyről fizetnek...
Neked meg az a fixa ideád, hogy mindenképp meg kell közelebbről is ismerj egy ronda nőt, hogy biztosan megállapítsd nem tetszik ? :DD
Egyébként nem értem mi a probléma, Satti fikázta egyedül nyíltan a gépet, neki mégsem szólt be senki, pedig még Alfája sincs :)))
Opel? Megmondom a Megane-t is dícsértem, meg a Mazda3-at is. Sok helyről fizetnek...
Neked meg az a fixa ideád, hogy mindenképp meg kell közelebbről is ismerj egy ronda nőt, hogy biztosan megállapítsd nem tetszik ? :DD
Tedi14-07-2009 21:18:16 // 10727
Pont ezaz, hogy "látta" :))
Vinnie14-07-2009 21:14:41 // 10726
Ismét bocs... De feltenném a kérdést. neked fizet valaki a negatív ítéleteidért? Netán az Opel? :DDDD
Nagyon nem tágítasz, mikor még nem is láttad az autót.
Nagyon nem tágítasz, mikor még nem is láttad az autót.
Tedi14-07-2009 21:13:39 // 10725
Ja mégvalami.
Csak hogy a gyárat nem az alfabuzik fogják megmenteni, hanem a divatalfások, feltéve ha sikerül a számukat a 2000-es évek szintjére visszatornászni.
Ezzel mélyen nem értek egyet. Miért nevezünk valakit divatalfásnak, mert vesz egy Milanót? Ha nem ez az első Alfája, akkor is divatalfás? És ha ez az első alfája, akkor mivan? Max akkor nevezném annak, ha tényleg divatból venné és utána eladná és venne egy nem Alfát.
Csak hogy a gyárat nem az alfabuzik fogják megmenteni, hanem a divatalfások, feltéve ha sikerül a számukat a 2000-es évek szintjére visszatornászni.
Ezzel mélyen nem értek egyet. Miért nevezünk valakit divatalfásnak, mert vesz egy Milanót? Ha nem ez az első Alfája, akkor is divatalfás? És ha ez az első alfája, akkor mivan? Max akkor nevezném annak, ha tényleg divatból venné és utána eladná és venne egy nem Alfát.
Tedi14-07-2009 21:10:49 // 10724
Ebben egyetértek, de két újságírót ne tekintsünk már egy háromszázmilliós nemzetet reprezentáló "sokaságnak" :))
Tedi14-07-2009 21:08:35 // 10723
El is hiszem neked, főleg fél nap ottocsizés után! :)))
Így legyen ötösöm a lottón, hogy ezt hozod fel :D Csak, hogy megnyugtassalak: az ottocsi és a Milano két külön napon volt.
Én hasonlítottam az Ibizához? Hát jó, hogy ilyenekre emékszel, nekem nem rémlik :))
A beszélgetés tényleg egyoldalú, mert Te nem veszel tudomást arról, amit írok/írunk, csak azt mondogatod, hogy így fos úgy fos. Mi meg azt mondjuk, amit mondhatunk, miután kifogytunk az érvekből, hogy élőben szebb.
Így legyen ötösöm a lottón, hogy ezt hozod fel :D Csak, hogy megnyugtassalak: az ottocsi és a Milano két külön napon volt.
Én hasonlítottam az Ibizához? Hát jó, hogy ilyenekre emékszel, nekem nem rémlik :))
A beszélgetés tényleg egyoldalú, mert Te nem veszel tudomást arról, amit írok/írunk, csak azt mondogatod, hogy így fos úgy fos. Mi meg azt mondjuk, amit mondhatunk, miután kifogytunk az érvekből, hogy élőben szebb.
mesa14-07-2009 21:04:55 // 10722
Az amikról: nem szabad lebecsülni őket! Hatalmas piac, ha úgy vesszük a jövőnk zálogai. Ha elcsesszük az elején a belépőnk, az életbe nem fogunk tudni eladni pár ezer alfabuzin kívűl másnak Alfa Romeot. Pedig ott sokszázezres nagyságrendről van szó!
Több pénz = több szabadság, több modell
Több pénz = több szabadság, több modell
mesa14-07-2009 21:01:42 // 10721
El is hiszem neked, főleg fél nap ottocsizés után! :)))
Mondok neked valamit! Pont Te hasonlítottad az új Ibizához. Az emberek többsége pont ugyanígy fogja látni! Alig vesz észre különbséget. Mint annak idején, amikor da Silva ráncfelvarrta az akkori Ibizát, a népek azt hitték valami újabb Alfa Romeo ...
De én örülök neki, hogy ti lelkesek vagytok! Csak a beszélgetés elég egyoldalú, ha fosom a szavakat, hogy mi lehetett volna jobb, miért nem jön be, és a válasz mindig csak annyi hogy "Élőben szebb" :))))))
Mondok neked valamit! Pont Te hasonlítottad az új Ibizához. Az emberek többsége pont ugyanígy fogja látni! Alig vesz észre különbséget. Mint annak idején, amikor da Silva ráncfelvarrta az akkori Ibizát, a népek azt hitték valami újabb Alfa Romeo ...
De én örülök neki, hogy ti lelkesek vagytok! Csak a beszélgetés elég egyoldalú, ha fosom a szavakat, hogy mi lehetett volna jobb, miért nem jön be, és a válasz mindig csak annyi hogy "Élőben szebb" :))))))
Tedi14-07-2009 21:01:21 // 10720
El lehet gondolkodni azon, hogy miért :)
mesa14-07-2009 20:55:51 // 10719
Az a baj, hogy a baloccoi tudósításban ódákat zengtetek a Milanoról! :) Ehhez képest a pár nap múlva megjelent fotók egy billegős, bambaképű, unalmas formát mutatnak.
Tedi14-07-2009 20:54:45 // 10718
Annyira tudtam, hogy az amikat fogod felhozni :D
Ugyanazt tudom mondani, mint eddig. Ne azokat vegyük alapul, akik csak a kémfotókat látták, hanem azokat, akik élőben is láthatták. Ott 98 százalék a sikeresség. És ők nem különböznek tőletek, ugyanolyan Alfabuzik. Én inkább ezt tekintem referenciának.
Ugyanazt tudom mondani, mint eddig. Ne azokat vegyük alapul, akik csak a kémfotókat látták, hanem azokat, akik élőben is láthatták. Ott 98 százalék a sikeresség. És ők nem különböznek tőletek, ugyanolyan Alfabuzik. Én inkább ezt tekintem referenciának.
Tedi14-07-2009 20:52:34 // 10717
Ezen vagyok én is, mert tényleg nagyon jól néz ki :D
dundun14-07-2009 20:43:13 // 10716
:)
Én azért elcserélném a gépem egy Milano 18tbi-re!!!
Én azért elcserélném a gépem egy Milano 18tbi-re!!!
mesa14-07-2009 20:39:58 // 10715
Azt pedig állítom, tök mindegy milyen minőségű fotó, ha elsőre nem tetszik amit látok, többször megnézve sem fog. És ez a probléma: nem fogja meg a tekintetet!
Amikor a 156 meg a 147 megjelent, forradalminak hatott a konkurencia mellett. A Milanot mellé rakhatod az összes kompakt autót, nem fog kitűnni. (Gyanítom hogy a felfrissített Mazda3 nyerné el a nagy többség kegyeit)
De Teddy érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy mekkora vitákat gerjesztett a Milano! Ez pedig azért van , mert a forma megosztó, nem sikeres.
De ahogy írtátok, az amiknak is inkább csak a gyomrát kavarta fel...
Amikor a 156 meg a 147 megjelent, forradalminak hatott a konkurencia mellett. A Milanot mellé rakhatod az összes kompakt autót, nem fog kitűnni. (Gyanítom hogy a felfrissített Mazda3 nyerné el a nagy többség kegyeit)
De Teddy érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy mekkora vitákat gerjesztett a Milano! Ez pedig azért van , mert a forma megosztó, nem sikeres.
De ahogy írtátok, az amiknak is inkább csak a gyomrát kavarta fel...
mesa14-07-2009 20:36:36 // 10714
Már ne haragudj, de én csak a saját véleményem mondom, míg GEORGE megpróbál meggyőzni mindenkit, akinek nem tetszik, hogy téved! :D
Tedi14-07-2009 20:30:07 // 10713
biztos jobban meg tudod ítélni, hogy mennyire fog bejönni a népeknek
Hát jobban, mint Te, aki csak ratyi képek alapján ítélekezel :DD Bocsi, nem tudtam kihagyni :)
Hát jobban, mint Te, aki csak ratyi képek alapján ítélekezel :DD Bocsi, nem tudtam kihagyni :)
mesa14-07-2009 20:24:45 // 10711
Persze, ha te már fogtad is a Milanot, biztos jobban meg tudod ítélni, hogy mennyire fog bejönni a népeknek! Bár szerintem még egy vak embernek is unalmas ez a letisztult forma ... :))
Blade14-07-2009 20:11:30 // 10710
TÖKÉLETESEN IGAZAD VAN ÉS EGYETÉRTEK!!:)
GEORGE14-07-2009 19:38:31 // 10709
Hogy tisztán lássál nem okozol álmatlan éjszakákat avval hogy le Kínaizod a Milánót....csak tőled többet vártam vélemény nyilvánításban....főleg hogy látatlanban és elég vacak képek alapján mondasz brutálisan lesújtó véleményeket. A te véleményedet annak tükrében meg főleg rettentően túlzó, hogy vacak képeket tudtál eddig csak megtekinteni. Te szinte száraz tényként közlöd nem csak azt, hogy mennyire csúnya hanem már a minőségét is bekategorizáltad.......az is világos, hogy hatunk egybehangzó véleményét meg sem hallgatod., pedig mi azon szerencsések közt lehettünk, akik meg is érinthették a Milano-t....
Más, rájöttem, hogy bizonyos emberek vagy irigységből vagy más okból megkérdőjelezik az általam leírtakat. Pedig isten lássa lelkemet, hogy nem színeztem ki sose egyetlen autó kipróbálását.
Továbbiakban sem fogom ezt másként tenni, max nem íromide, megtartom magamnak, hisz ha ide bemerek írni bármi fikázót benzines dologban, vagy bármi dicsérőt diesel dologban rögtön "leharapják" a fejem.
Azért kíváncsian várom azok véleményét aki majd kipróbálják az új 1750 TBi-t.......
Más, rájöttem, hogy bizonyos emberek vagy irigységből vagy más okból megkérdőjelezik az általam leírtakat. Pedig isten lássa lelkemet, hogy nem színeztem ki sose egyetlen autó kipróbálását.
Továbbiakban sem fogom ezt másként tenni, max nem íromide, megtartom magamnak, hisz ha ide bemerek írni bármi fikázót benzines dologban, vagy bármi dicsérőt diesel dologban rögtön "leharapják" a fejem.
Azért kíváncsian várom azok véleményét aki majd kipróbálják az új 1750 TBi-t.......
GEORGE14-07-2009 19:23:55 // 10708
Szinte ilyen lesz....a hátsó nagyon nagyon egyezőnek hat a látott verzióval...
Somez14-07-2009 15:55:56 // 10707
Tényleg nem három ajtós :-)
Tedi14-07-2009 15:48:13 // 10706
Nekem az tetszik, hogy a hátsó lámpa láthatóan cső, mint a MiTo-ban, és onnan nyúlik még középre.
Ha jól emlékszem az ilyen is lesz.
Ez sem három ajtós, ott van a két hátsó ajtó illesztése, bár tény, hogy élőben ennyire nem tűnnek el. Három ajtós nem lesz.
Ha jól emlékszem az ilyen is lesz.
Ez sem három ajtós, ott van a két hátsó ajtó illesztése, bár tény, hogy élőben ennyire nem tűnnek el. Három ajtós nem lesz.
Somez14-07-2009 15:40:11 // 10705
Nekem az tetszik, hogy a hátsó lámpa láthatóan cső, mint a MiTo-ban, és onnan nyúlik még középre. A mobilos fotókon ez nem látszott, és ott nem is tetszett a lámpa. A háromajtós kivitel viszont nem tudom mennyire valós. Lehet, hogy olyan nem lesz, igaz?
Tedi14-07-2009 13:48:59 // 10704
I see. Dupla kipuff nemtom, hogy lesz-e, amit mi láttunk azon oldalanként volt egy. Nemtom ki tuningolta meg ezt a képet, de szép eljátszott a fény-árnyék vonalakkal, hasonlóan dögös a cucc élőben is.
Somez14-07-2009 13:46:52 // 10703
Nem várok. A felnik nem is tetszenek, és sztem túl alacsonyan is ül :-)
A seggére mondtam, hogy bejövős ezen a fotón.
A seggére mondtam, hogy bejövős ezen a fotón.
Tedi14-07-2009 13:44:26 // 10702
Hát ha nem vársz ekkora felniket, meg ilyen ültetést, akkor nem fogsz csalódni benne :)
Somez14-07-2009 13:43:18 // 10701
Ha ilyen lesz, akkor imádni fogom: http://www.autoblog.it/galleria/big/nuovi-render-alfa-romeo-milano/3
mesa14-07-2009 12:03:02 // 10700
Charlie 16614-07-2009 11:53:28 // 10699
"...Ejnye, az álmatlan éjszakák , látja Pelikán elvtárs, a lónak is négy lába van...." :):)
"..Őrnagy elvtárs, egy borbály kellene, most, azonnal a tanúk szobájába.......neem nem, nem kivégzés, beretválás :):)
"....és MOST sisteregjen !!!..." :):):)
"..Őrnagy elvtárs, egy borbály kellene, most, azonnal a tanúk szobájába.......neem nem, nem kivégzés, beretválás :):)
"....és MOST sisteregjen !!!..." :):):)
Vinnie14-07-2009 11:49:35 // 10698
Ha húzod GEORGE-ot, akkor rendben van. :))
Bár a kezdő hozzászólásaidnál még sehol sem volt GEORGE. Persze lehet nem néztem olyan mélyre. ( 10660,10661,10668) Ezeknél tűnt nekem úgy, amely alapján írtam a hsz-emet.
:)))
Lényeg, hogy majd mindenki eldönti, mennyire tetszik neki, vagy mennyire nem...
Bár a kezdő hozzászólásaidnál még sehol sem volt GEORGE. Persze lehet nem néztem olyan mélyre. ( 10660,10661,10668) Ezeknél tűnt nekem úgy, amely alapján írtam a hsz-emet.
:)))
Lényeg, hogy majd mindenki eldönti, mennyire tetszik neki, vagy mennyire nem...
Satti14-07-2009 11:42:32 // 10697
Alapfilm.:-))))
Kazes☻14-07-2009 11:40:44 // 10696
"De Virág elvtárs, ez már az ítélet!" :))))))))))))))
Charlie 16614-07-2009 11:38:39 // 10695
"..........Virág elvtárs, lehet hogy én kém vagyok ? :):)
- Minden lehet Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...de mi nem alszunk !!! :):)...."
- Minden lehet Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...de mi nem alszunk !!! :):)...."
Satti14-07-2009 11:35:54 // 10694
Ami gyanús, az nem gyanús...ami nem gyanús, na az a gyanús! :-))
mesa14-07-2009 11:34:32 // 10693
Ne hari, de hol erőltetem bárkire a véleményem ???
Az meg egy dolog, hogy húzom GEORGE-ot, mert látom most vevő rá! :)))))
Az meg egy dolog, hogy húzom GEORGE-ot, mert látom most vevő rá! :)))))
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
0
Guests0
574
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?