Igen, az emberek változnak :)
Tervben van pár módositás, de ahol jelenleg tartok a kocsival azt kell mondjam a TS úgy egészét tekintve jobb volt. A dizelben nem találok annyi pozitivumot, mint negativumot, igy elkezdtem a V6ok között nézelődni. Ha jövő nyárig nem tud meggyőzni a verda a tervezett tuningokat figyelembe véve sem, akkor vagy 147 GTA lesz, vagy 3.2 V6 GT. ennyi :D
Forum >> 147
Csabo2223-09-2015 20:58:52 // 55032
Xixo23-09-2015 20:17:07 // 55031
Visszagondolva, hogy mennyire lehurrogtad régen a dízelt, jó nagyot fordult veled a világ. :)
Bento23-09-2015 12:20:55 // 55030
Volt bőven emelkedő az úton, Lefkada felé fel kell mászni a Pindoszra, majd legurulsz, majd ismét fel. 195/60 R15 van a gépen. A visszaváltásokat illetően teljesen igazad van, a hegyi országutas részeken négyest kell szúrni ahhoz, hogy izomból előzhessek. Mondjuk az eddig használt dízelekhez (VW 1.9 és 2.0 tdi, Renault és Peugeot közös nyomócsövesek) képest az 1.9 8v jtd sokkalta jobban igényli a pörgetést, ami nem feltétlenül baj, viszont a fogyasztáson azért biztosan emel pár decit. Amúgy engem se nagyon érdekel a fogyi, a cégem 100%-ban állja az üzemanyagszámlát és egyéb üzemeltetési költségeket is :)
Úgy 500.000 km-ig tervezem megtartani a gépet, de szívem szerint utána is maradnék a 147-esek táborában, egy utolsó generációs mjet-re váltok majd terveim szerint.
Tényleg, a ph2 műszeregysége downgrade-elhető a ph1-re?
Úgy 500.000 km-ig tervezem megtartani a gépet, de szívem szerint utána is maradnék a 147-esek táborában, egy utolsó generációs mjet-re váltok majd terveim szerint.
Tényleg, a ph2 műszeregysége downgrade-elhető a ph1-re?
Csabo2223-09-2015 11:36:56 // 55029
Az a baj az 5ös váltóval, h többet forog a motor nagyobb tempónál. pl. vagy gyakrabban kell alacsonyabb sebességnél váltani. én ugyanis 1200as fordulat alól nem gyorsitok, inkább visszaváltok, ezt egy 5ös váltóval gyakrabban kell megtenni. ahogy irta a kolléga 5,8 volt az átlaga 117es átlagseb mellett. azt ugyan nem mondta h mennyi emelkedő volt benne, mekkora gumikkal és mekkora terheltség mellett. nekem a 6os multijet 15ös felnikkel, megrakva legfeljebb 4,5-es átlagot produkál 120-130 közötti tempóval. az ugyebár 1,3 literrel, vagy durván 30%-kal kevesebb...
Személy szerint engem nem túlzottan érdekel a fogyasztás, mert rohadt keveset megyek a kocsival, de a 147-ben ennél a motornál már csak a V6 a jobb mind konstrukcióban, mind dinamikában. A hang élmény hiányát és a büdös dizel kipuff füstöt legalább kompenzálja az alacsony fogyi. igy vélekedek.
Ha van még kérdésed, akkor bátran toljad :)
Személy szerint engem nem túlzottan érdekel a fogyasztás, mert rohadt keveset megyek a kocsival, de a 147-ben ennél a motornál már csak a V6 a jobb mind konstrukcióban, mind dinamikában. A hang élmény hiányát és a büdös dizel kipuff füstöt legalább kompenzálja az alacsony fogyi. igy vélekedek.
Ha van még kérdésed, akkor bátran toljad :)
Forsberg23-09-2015 11:30:17 // 55028
Értem, köszi.
Csabo2223-09-2015 11:26:53 // 55027
Pl azzal lehet nyelvet váltani ha a fedélzetin való nyelv váltással a navi nyelve nem változik meg, illetve asszem a hangvezérlés beállitásához is kell.
Bento22-09-2015 10:22:10 // 55026
Jelentem 362 ezer kilométernél tartok és semmilyen motorikus nyűgje nincs az 1.9 jtd 8v motorral szerelt gépnek.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a nálam eltöltött 220 ezer kilométer nagy részét pályán és országúton tettem meg. A turbóhoz, injektorokhoz, nagynyomású szivattyúhoz még nem kellett nyúlni. A kettőstömegűt meg vagy a korábbi tulaj cseréltette ki vagy rohadtul jól sikerült szériából származik. :)
Éppen az éjjel értem haza egy 2400 kilométeres görög karikából, még mindig nagyon nagy élmény az öreg 147-essel az utazgatás. Ötös váltóval, klímával, 117 km/órás átlagsebesség mellett fogyasztott 5,8 litert százon a gép. Mondjuk biztosan lehetne faragni még még pár decit a fogyasztáson egy hatos váltóval.
Viszont a küszöbök végei már nagyon megértek egy javításra, azt hiszem ez lesz a következő projekt.
Éppen az éjjel értem haza egy 2400 kilométeres görög karikából, még mindig nagyon nagy élmény az öreg 147-essel az utazgatás. Ötös váltóval, klímával, 117 km/órás átlagsebesség mellett fogyasztott 5,8 litert százon a gép. Mondjuk biztosan lehetne faragni még még pár decit a fogyasztáson egy hatos váltóval.
Viszont a küszöbök végei már nagyon megértek egy javításra, azt hiszem ez lesz a következő projekt.
Forsberg22-09-2015 08:05:51 // 55025
Szia!
Az utility cd mire kell?
Az utility cd mire kell?
GTPeti21-09-2015 21:24:38 // 55024
Mi a baj az 5-ös váltóval?
Vagyunk egy páran JTD-sek, akiknek ez van benne. Semmi gond vele.
200e-nél sem hullott szét semmi. A kettőstömegűt és az injektorok átnézetését tudjuk. ;)
Vagyunk egy páran JTD-sek, akiknek ez van benne. Semmi gond vele.
200e-nél sem hullott szét semmi. A kettőstömegűt és az injektorok átnézetését tudjuk. ;)
Csabo2221-09-2015 20:26:47 // 55023
5 sebességes jtd-t nem vennék. amellett a 198k km-nél már számithat az ember rá, h 1-2 nem olcsó alkatrész hamarosan elfárad...
Utóbbit mondjuk bele lehet kalkulálni a vételárba, de az 5ös váltót hanyagolnám.
Utóbbit mondjuk bele lehet kalkulálni a vételárba, de az 5ös váltót hanyagolnám.
Csabo2221-09-2015 20:22:23 // 55022
Ciao
Már irtam az oldaladra, h van Bose hifi is, meg hozzá Connect nav+ is.
A bose-hoz amúgy jó a sima blaupunkt hangszóróhoz járó fejegység is, semmi differencia a csatlakozásokban.
Amire nem árt figyelni connect nav+ vásárlásakor, h önmagában a fejegység nem ér semmit sem! kell hozzá a kábelköteg, a belső világitás a mikrofonnal, az antenna, a sim kártya tartó, és a beépitő keret is a csavarokkal. plusz az utility cd és pár térkép cd. úgy már menni fog a telefon kihangositás, a navigáció és a hangvezérlés is. illetve jó, ha megvan a master kód is, mert anélkül sem megy pár funkció.
Már irtam az oldaladra, h van Bose hifi is, meg hozzá Connect nav+ is.
A bose-hoz amúgy jó a sima blaupunkt hangszóróhoz járó fejegység is, semmi differencia a csatlakozásokban.
Amire nem árt figyelni connect nav+ vásárlásakor, h önmagában a fejegység nem ér semmit sem! kell hozzá a kábelköteg, a belső világitás a mikrofonnal, az antenna, a sim kártya tartó, és a beépitő keret is a csavarokkal. plusz az utility cd és pár térkép cd. úgy már menni fog a telefon kihangositás, a navigáció és a hangvezérlés is. illetve jó, ha megvan a master kód is, mert anélkül sem megy pár funkció.
dfg (Tanárúr)21-09-2015 17:56:07 // 55020
ÜDV!
Ezt nézte már valaki?
Vagy ha esetleg valaki arra lakik, vetne rá egy pillantást, hogy milyen?
Köszönöm
Ezt nézte már valaki?
Vagy ha esetleg valaki arra lakik, vetne rá egy pillantást, hogy milyen?
Köszönöm
blackbird0021-09-2015 17:00:58 // 55019
Üdv Mindenkinek!
Keresek 147-hez (2003 év eleji) Hibátlan antennát, a szár nem érdekes, de a talp a gumi szigeteléssel kellene, valamint a jobb első ajtóban lévő lámpát, szintén hibátlant. Jobb oldali tükör is kéne, de ott csak a felfogató konzol is elég lenne, ami az ablakhoz rögzíti a tükröt, mert a felfogató csavaroknál tönkre ment, és nem lehet rendesen feltenni.
Ha esetleg tudna valaki segíteni, emailban értesítsen. Előre is köszönöm!
Keresek 147-hez (2003 év eleji) Hibátlan antennát, a szár nem érdekes, de a talp a gumi szigeteléssel kellene, valamint a jobb első ajtóban lévő lámpát, szintén hibátlant. Jobb oldali tükör is kéne, de ott csak a felfogató konzol is elég lenne, ami az ablakhoz rögzíti a tükröt, mert a felfogató csavaroknál tönkre ment, és nem lehet rendesen feltenni.
Ha esetleg tudna valaki segíteni, emailban értesítsen. Előre is köszönöm!
bubika21-09-2015 14:07:24 // 55018
Halló valaki nem tud 47-es be rádiót ami tudja boset érdekelne !!!
MiszöszFőnök21-09-2015 13:24:29 // 55017
Ahh, de jó, akkor csak 2 szöszös prémet kell szereznem hátra. Köszönöm Neked az információkat.
emGéza21-09-2015 13:19:08 // 55016
elöl műanyag van , hátul szövet .
Én tőle vettem a jobb hátsó csabo22
Én tőle vettem a jobb hátsó csabo22
MiszöszFőnök21-09-2015 13:12:22 // 55015
Értem. És van valami beszerzési forrásod esetleg?
Az első kerékjáratokban is kellene egyébként lennie? Én úgy vettem az autót, hogy már nem volt benne.
Az első kerékjáratokban is kellene egyébként lennie? Én úgy vettem az autót, hogy már nem volt benne.
emGéza21-09-2015 12:49:32 // 55013
Én kicseréltem !
donpepe921-09-2015 11:29:57 // 55011
Így ebben a sorrendben.
MiszöszFőnök21-09-2015 10:11:15 // 55010
Nem tudom eldönteni, hogy hagyjam fent a hátsó kerékjáratban, a már félig lefittyent szövet borítást, vagy szedjem le (így elég szarul néz ki).
Esetleg érdemes bele venni másikat?
Mi annak a funkciója egyáltalán? Hangcsillapítás, esztétika, vagy a karosszéria korrózió védelméhez járul hozzá?
Van már valaki aki csinált vele valamit?
Esetleg érdemes bele venni másikat?
Mi annak a funkciója egyáltalán? Hangcsillapítás, esztétika, vagy a karosszéria korrózió védelméhez járul hozzá?
Van már valaki aki csinált vele valamit?
emGéza20-09-2015 20:07:00 // 55009
Ma meg kaptam a parancsot , a kis 47-es , két hibájának elhárítására !
1. nincs világítás a csomagtartóban !
Az izzó jó , de nincs fesz a lámpatestben . Hol van a kapcsoló ? És + vagy - kapcsolású ?
2. tolatóradar !!!
Szakszervizben azt mondták , hogy "a hangszórója rossz" . Hol van felszerelve ?
Ez a két hiba miatt , nem akarnám darabjaira szétszedni a vasat . A blogokat átnéztem ,
de nem találtam róluk semmit .
Kéne egy kis segítség ;)
1. nincs világítás a csomagtartóban !
Az izzó jó , de nincs fesz a lámpatestben . Hol van a kapcsoló ? És + vagy - kapcsolású ?
2. tolatóradar !!!
Szakszervizben azt mondták , hogy "a hangszórója rossz" . Hol van felszerelve ?
Ez a két hiba miatt , nem akarnám darabjaira szétszedni a vasat . A blogokat átnéztem ,
de nem találtam róluk semmit .
Kéne egy kis segítség ;)
Csöri19-09-2015 00:12:54 // 55008
A 305-ös harmatos. Hamar elfárad, és a tárcsák is hajlamosak a hullámosodásra.
Zsotti18-09-2015 22:04:24 // 55007
Sziasztok!
Nem biztos, hogy lesz itt valaki aki, tud erre válaszolni, de azért megkérdezném. GTA fékekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?? Egészen pontosan még a kisebb (első) fékes korábbi verzió érdekelne. Ez tényleg ilyen harmatos? Vagy van jól bevált tárcsa / betét párosítás ami hatásos gyógyír?
Nem biztos, hogy lesz itt valaki aki, tud erre válaszolni, de azért megkérdezném. GTA fékekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?? Egészen pontosan még a kisebb (első) fékes korábbi verzió érdekelne. Ez tényleg ilyen harmatos? Vagy van jól bevált tárcsa / betét párosítás ami hatásos gyógyír?
Csabo2212-09-2015 17:13:52 // 55006
Biztos meg tudják oldani?
Ennél sokkal jobban szét kell bontani a műszerfalat a tempomatos, multikormányos kábelköteg cseréjéhez. Le volt fotózva a szóban forgó tárgy is, kb 5 kilós dróthalmaz kb 25-30 csatlakozóval.
szóval én kissé kétlem, h meg tudják csinálni.
Amellett nem árt, ha stimmelnek is a kábelkötegek. pl nekem Xenon-os a kocsi, azaz nem tudom manuálisan állitani a fényszóró magasságot, ergo az a kis gombsoros vezérlő lehet más csatlakozót és huzalozást kiván. és sorolhatnám tovább. sokan azt hiszik kicsavarok pár csavart, kicserélek ezt-azt, visszacsavarozom aztán örülök. hát nem :D
Ennél sokkal jobban szét kell bontani a műszerfalat a tempomatos, multikormányos kábelköteg cseréjéhez. Le volt fotózva a szóban forgó tárgy is, kb 5 kilós dróthalmaz kb 25-30 csatlakozóval.
szóval én kissé kétlem, h meg tudják csinálni.
Amellett nem árt, ha stimmelnek is a kábelkötegek. pl nekem Xenon-os a kocsi, azaz nem tudom manuálisan állitani a fényszóró magasságot, ergo az a kis gombsoros vezérlő lehet más csatlakozót és huzalozást kiván. és sorolhatnám tovább. sokan azt hiszik kicsavarok pár csavart, kicserélek ezt-azt, visszacsavarozom aztán örülök. hát nem :D
mgeri7611-09-2015 20:15:06 // 55005
Szia!
Alfaalkatresz, Gyal(pest mellett) ujvilag utca.
Tel : +36 30 620 7131
Ök tudnak beepiteni tempomatot 147 be.
Lattam naluk komplett kabelezest minden vacakkal amiben van tempo,
multikormany, gyari BOSE hifi. (ha meg megvan)
De ha csak a tempomat erdekel azt biztos megtudjak oldani
Amugy ha raadod a gyujtast a jarganyra es a bal müszernel vilagit
a sarga tempomatvisszajelzö majd elalszik akkor mar majdnem 100%
hogy bent van a rendszer csak a bajusz kell.
amugy a kormany oszlop alatti müanyagot csak 2 db (asszem 4 es) torksz
csavar tartja. azt ha leszeded es talalsz egy szabad csatlakozot akkor a kabelezesed biztos ki van epitve.
Alfaalkatresz, Gyal(pest mellett) ujvilag utca.
Tel : +36 30 620 7131
Ök tudnak beepiteni tempomatot 147 be.
Lattam naluk komplett kabelezest minden vacakkal amiben van tempo,
multikormany, gyari BOSE hifi. (ha meg megvan)
De ha csak a tempomat erdekel azt biztos megtudjak oldani
Amugy ha raadod a gyujtast a jarganyra es a bal müszernel vilagit
a sarga tempomatvisszajelzö majd elalszik akkor mar majdnem 100%
hogy bent van a rendszer csak a bajusz kell.
amugy a kormany oszlop alatti müanyagot csak 2 db (asszem 4 es) torksz
csavar tartja. azt ha leszeded es talalsz egy szabad csatlakozot akkor a kabelezesed biztos ki van epitve.
vidike14509-09-2015 22:47:17 // 55004
Bocs hogy megis gepelned kellett, ez jol is hangzik meg kicsit el is tantorit, mert en kb ebbol semmit nem tudnek megcsinalni;(
Csabo2209-09-2015 21:11:28 // 55002
Nagy részben igazad van. ha megrángatja az ember a kerék tetejét ki-be, és nem lötyög sem a szilent sem a gömbfej, akkor vszeg elég csak megzsirozni az átmenő csavarokat és összeszerelni. Lazulás nélkül is súrlódik a fém a fémen ha száraz.
Csabo2209-09-2015 21:00:50 // 55001
Tempomatot csak akkor tudod plug & play módon berakni, ha elő van készitve, azaz a gyújtáskapcsolóval ellentétes oldalon be van húzva a csatija. Ha nagy kijelzős a km órád akkor nagy eséllyel ott a csati, csak a tempomat kar kell és a kormányoszlop alsó műanyagja. Ha kis kijelzős az órád, akkor órát kell cserélned, komplett bajuszkapcsoló csoportot (asszem MCU-nak hivják) tempomat karral 1ütt és kábelköteget is. Esetleg behúzhatod a motorvezérlőig a hiányzó huzalokat. Én mondjuk akkor már inkább kábelköteget cserélnék mert akkor már a multikormány is megoldott lehet, ha a donor kábelkötegen ott a 8lábas multikormány csati. Nem kis mutatvány, és az alkatrész se kevés, de nagyon sokat dobnak a komforton.
gubaadam8609-09-2015 20:49:27 // 55000
Szólj ha kell a számuk. :)
gubaadam8609-09-2015 20:48:27 // 54999
Szia! Hi-Fi: http://www.ariton.hu/
Többi: CSABA-L, átellenesen szemben a SPEEDSHOP mellett. Nem Alfás, de kb. mindent megold, profi módon. Egy derékig elázott 407-est szedtek csavarjaira és támasztottak fel a múlt héten.
Többi: CSABA-L, átellenesen szemben a SPEEDSHOP mellett. Nem Alfás, de kb. mindent megold, profi módon. Egy derékig elázott 407-est szedtek csavarjaira és támasztottak fel a múlt héten.
vidike14509-09-2015 15:51:40 // 54998
Sziasztok! Tudtok Pesten ajánlani olyan autóvillamossági szerelőt, aki 147-es alfákat is ismeri? Épített HI-FI rendszerrel vettem az autót, szeretném tudni mi az aminek feltétlenül maradnia kell, hogy mélyláda nélkül is működjön. Egyéb dolog is érdekel: tempomat utólagos beépítése, óracsoport csere stb, multikormány, stb) Köszi: vidike
emGéza07-09-2015 17:15:57 // 54997
A felsőlengőkar. De csere helyett , terhelve ráhúznék az átmenő csavarra .
(kilazul és a fém a fémen surlódik , nem a gumi ellenállásából dolgozik ... ez
csak az én feltételezésem )
(kilazul és a fém a fémen surlódik , nem a gumi ellenállásából dolgozik ... ez
csak az én feltételezésem )
zsolt7707-09-2015 11:25:52 // 54996
Hello! Az első két kerekem nyikan mikor pl fekvő rendőrön átmegyek vagy rossz úton.Mi lehet? Szilent?
Forsberg04-09-2015 07:43:33 // 54994
Nekem 26.16-os firmware van rajta, lehet, hogy a 26.09-es nem kér kódot?
Kérdés, hogy ha esetleg azt tudok szerezni, enged-e régebbire frissíteni.
Akartam is írni Neked, hogy két típus van, pont úgy ahogy írtad.
Köszönöm a segítségedet, megpróbálok 26.09-es firmware-t szerezni, aztán hátha.
A telefonról annyit tudtam meg, hogy kell a szolgáltatótól egy klón kártya a sajátodról, amit tudsz használni a kocsiban. De nem olcsó, hogy pontosan mennyi, nem tudom.
Csabo2203-09-2015 22:30:42 // 54993
Visszairt a forma. Sajna nem lehet szériaszámból kódot generálni, csak az Alfa tudja kiadni de mivel utólag szerelted be ez nem fog menni. Azt irja, h el lehet játszani a firmware frissitésekkel, akkor nem fog kódot kérni. Szóval az előbbi HSZ-ben a kép alapján az én firmware verzióm 25.09 (a régebbi navik xx.yy verzióval, az újabbak x.yy verzióval futottak) és nekem nem kérte 1ik kocsiban sem ahova utólag beraktam...
Annyit irt még, h ilyet (FW frissités a kód kikerülésére) Ő elég rég csinált, a fórumon kellene visszaolvasni: pl itt
Én balek a 4.08as verziót akartam felrakni, pedig a 26.16 kellett vna :)
A 4.08 már asszem olvassa az mp3-as lemezeket is, viszont a régebbi navihoz ez annyira nem jó, h tönkre is vágja...
Annyit irt még, h ilyet (FW frissités a kód kikerülésére) Ő elég rég csinált, a fórumon kellene visszaolvasni: pl itt
Én balek a 4.08as verziót akartam felrakni, pedig a 26.16 kellett vna :)
A 4.08 már asszem olvassa az mp3-as lemezeket is, viszont a régebbi navihoz ez annyira nem jó, h tönkre is vágja...
Csabo2203-09-2015 22:19:37 // 54992
Nahát ez a felháboró, h nem tudok a track-be beletekerni... vszeg ez lesz a legnyomósabb érv, h el is adom. még az antennát beapplikálom próbaképp. a telefon kihangositó elég jó dolog mondjuk, főleg ha a multikormány is működni fog és onnan vezérlem a telefont, de félek a mobilszolgáltatóm vmi megmosolyogtatóan pofátlan összeget akar majd kérni az autós sim kariért. szóval arról is lemondok inkább. sajna egy navis 2 dines Pioneer fej 200 környékén van :(
A 2.0 TS-ben is járt már a navi és ott se kérte a kódot. SW verzióra elég érdekes adatot mutatott a cucc:
Neked milyen firmware van fenn?
A 2.0 TS-ben is járt már a navi és ott se kérte a kódot. SW verzióra elég érdekes adatot mutatott a cucc:
Neked milyen firmware van fenn?
Forsberg03-09-2015 21:19:10 // 54991
Igazad van! Most megnéztem és valóban nem tudok beletekerni a számokba.
Köszönöm szépen, hogy megkérdezted!
Szerintem azért nem kért most kódot, mert már egyszer megadtad. Legalábbis ezt olvastam egy külföldi fórumon, hogy az ecu tárolja, de ha betenned másik autóba, egyből kérne. Mondjuk a sima cd-snél valóban igy volt.
Köszönöm szépen, hogy megkérdezted!
Szerintem azért nem kért most kódot, mert már egyszer megadtad. Legalábbis ezt olvastam egy külföldi fórumon, hogy az ecu tárolja, de ha betenned másik autóba, egyből kérne. Mondjuk a sima cd-snél valóban igy volt.
Csabo2203-09-2015 18:59:14 // 54990
Multikormány projekt később lesz, most nem volt arra időm, a blogomban leírtam.
Hosszabb időre levettem az akksisarut és megint állíthattam be a service intervalt. proxy alignmentet is megcsináltam úgyhogy most írja a navi az időt és a hőmérsékletet is, és nem kérte a kódot!
A formának már írtam, h tud-e neked kódot generálni.
Hogy tudsz a cd-n a track-be beletekerni? én csak számot tudok ugrani fel-le.
Sajna a bose hifi esetén a navi felismeri h az van benne és azzal nem megy az equaliser :(
Hosszabb időre levettem az akksisarut és megint állíthattam be a service intervalt. proxy alignmentet is megcsináltam úgyhogy most írja a navi az időt és a hőmérsékletet is, és nem kérte a kódot!
A formának már írtam, h tud-e neked kódot generálni.
Hogy tudsz a cd-n a track-be beletekerni? én csak számot tudok ugrani fel-le.
Sajna a bose hifi esetén a navi felismeri h az van benne és azzal nem megy az equaliser :(
Eszti 14703-09-2015 16:59:08 // 54989
Sziasztok!!
segitség kellene s.o.s!!
alfa 147 2.0 selespeed 2001-es évj, valaki tud-e hozzá szoftvert frissiteni mert nem tudom használni a kocsit,vezetékköteg ki lett cserélve mindent átnéztünk de nem hajlandó venni a sebességet ha ugy gondolja, ha lehűlik ujra el tudok vele indulni, meg hasonlókat csinál!
mindennapos használatban lenne a kocsi de nem merek vele járni mert bármikor tudja produkálni a tünetet!
segitséget előre is köszönöm!!! Eszti147 06202946405
segitség kellene s.o.s!!
alfa 147 2.0 selespeed 2001-es évj, valaki tud-e hozzá szoftvert frissiteni mert nem tudom használni a kocsit,vezetékköteg ki lett cserélve mindent átnéztünk de nem hajlandó venni a sebességet ha ugy gondolja, ha lehűlik ujra el tudok vele indulni, meg hasonlókat csinál!
mindennapos használatban lenne a kocsi de nem merek vele járni mert bármikor tudja produkálni a tünetet!
segitséget előre is köszönöm!!! Eszti147 06202946405
Forsberg03-09-2015 14:04:24 // 54988
Sikerült bekötnöd a multikormányt?
Amúgy nekem működik equalizer rendesen, bármit állíthatok, a cd-be is bele tudok tekerni, pedig nem Bose cucc van benne. És valóban jobban, dinamikusabban szól mint a gyári cd.
Elküldöd, hogy ki az aki segített Neked az alfaowneren? Egy kérdés megér.
Köszönöm!
Amúgy nekem működik equalizer rendesen, bármit állíthatok, a cd-be is bele tudok tekerni, pedig nem Bose cucc van benne. És valóban jobban, dinamikusabban szól mint a gyári cd.
Elküldöd, hogy ki az aki segített Neked az alfaowneren? Egy kérdés megér.
Köszönöm!
gubaadam8603-09-2015 09:39:41 // 54987
Ez nem csalás, nem szilikon, amitől fényes, aztán öt km múlva betonszürke. :) Megnézem Neked mi az pontosan, műanyagra is jó, csak óvatosan kell vele bánni.
emGéza03-09-2015 09:19:20 // 54986
Sajátra kell és olyan ami ápol s véd , nem pedig eltakar . :)
corebonts03-09-2015 09:07:05 // 54985
Hello Kartársak!
Asszonynak néznénk 5-ajtós 147-est, 600e körülig, főleg 1.6TSt, ha valaki tud ilyenről, ami motorikusan jó állapotú és nem is rohad, ne tartsa magában. Volt hahun még tegnap egy, de úgy néz ki el is kapkodták.
Asszonynak néznénk 5-ajtós 147-est, 600e körülig, főleg 1.6TSt, ha valaki tud ilyenről, ami motorikusan jó állapotú és nem is rohad, ne tartsa magában. Volt hahun még tegnap egy, de úgy néz ki el is kapkodták.
gubaadam8603-09-2015 09:04:15 // 54984
Sok trükk van, de van ilyen gumi és műszerfalápoló nevű ipari cucc, majd megnézem a nevét. Az tényleg durva. :)
emGéza02-09-2015 22:06:31 // 54983
Az a kenöcs , amivel a használt gumit varázsolják szépé ! Ez van a kondérban ! Ez mi ?
Alfa Amore doesn't take any responsibility for the posts.
Online members
4
Guests4
503
Forum
Recent topics
- Oldtimer and youngtimer
- 156
- AlfaCity
- International Alfa Rome...
- 159
- Chat
- Boxer fanatics
- 147
- Polish Alfisti
- Českí Alfisti
Poll
- What kind of chatrooms do you prefer?
- When will Alfa return in your opinion to the US?
- How did you find AlfaAmore.com?